Vánoční fialkový makeup

by - 07 prosince

Krásné poledne,
 věřím, že hodně z vás, stejně jako já, má rádo fialovou, pokusila jsem se tedy o makeup, kde jsou použity výhradně fialové odstíny jak na rtech, tak na očích a tvářích. Určitě si myslím, že je to makeup docela univerzální a je použitelný třeba i na ples či na den v jemnější verzi a bez umělých řas, pro mě bude letos možná vánoční :)....Taktéž by řekla, že fialová je barva, která sluší každému, každý si najde svůj odstín, pro bledule jako jsem já, jsou fajn světlejší  studené lila odstíny.

You May Also Like

35 komentářů

  1. trefila ses mi do vkusu, miluju fialovou! :)

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, nic proti tobě...neber to jako kritiku..ale mě se na tobě ty umělý řasy vůbec nelíbí..vypadá to přehnaně a uměle..ale líčení jako vždy super a tvůj projev se oproti začátku hoodně zlepšil :)

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ty ladíš k stromčeku :-)) fialová na Vianoce sedí.. celkovo nejak fialové líčenie podvedome vnímam ako sviatočné, alebo večerné..
    Ja budem mať ku stromčeku zase medené tiene :)
    ps: máš krásny lak!

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné. Závěr v podobě ''vystřižených'' scén mě potěšil a pobavil! BOMBA! Jinak jaké používáš štětce na líčení? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju fialovou barvu!!! :) momentálně jsem v práci, tak mi nejde spustit video, ale doma určiě juknu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta ofinka ti sluší:) A líčení se mi moc líbí,určitě ho využiju:) A kdybych se já měla lícit podle stromečku tak by to dopadlo,máme na něm snad vše:) Když se to sourozencům líbí:)

    OdpovědětVymazat
  7. ááááá miluju fialovou!!! :-))
    ty jsi prostě úžasná, obdivuju Tě, musíš s tím mít strašnou práci...

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Fialovou miluji, občas si připadám až postižená! A máme stejné udělátko na drdol!

    OdpovědětVymazat
  9. je to moc krásný :). U mě na blogu je giweaway :D.

    OdpovědětVymazat
  10. Bezvadné video,fialovou mám moc ráda :)
    Určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  11. Fialová ti sedne. Jsi v tom takové jemná, elegantní...moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkné, jemné :) Čekala jsem to více fialové :)
    A co to je za řasenku? Nějak jsem to tam nezaznamenala.

    OdpovědětVymazat
  13. Pro kritičku Jáju 12:45 - co to tady píšeš za nesmysly ? Za prvé -je to vánoční, tedy slavnostní večerní líčení, za druhé - umělé řasy jsou in a pro slavnostní příležitost se náramně hodí a vůbec celkově oči nádherně rámují, za třetí je nutno počítat s umělým osvětlením a např. večerní slavnostní róbou atp.
    Osobně jsem Petře moc vděčná za návod čeká mě firemní vánoční večírek, vánoční večírky s přáteli a obchodními partnery, Silvestr, v lednu dva plesy přesně tohle líčení je geniální.Návody na vánoční a silvestrovské líčení,co vidím v časopisech a na internetových stránkách pro ženy je příliš nápadné , laciné, prostě přeplácané. Petra to pojala opravdu skvěle a průkopnicky :fialová sluší všem typům, její líčení podtrhuje přirozený půvab. Právě zvýraznit oči nalepením umělých řas mi přijde dokonalé oproti všude propagovanému kouřovému líčení s očima hustě obmalovanýma černou linkou .

    OdpovědětVymazat
  14. Zase perfect líčení :) Fialová ti moc sluší. A ty budeš ladit i se stromkem? No to mě podrž :D

    OdpovědětVymazat
  15. jééé,moc pěkné video i líčení :) ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherný účes!!! :*
    Strašně Ti to slušííí:) Moc pěkné líčení a příjemné video:)!

    OdpovědětVymazat
  17. Opět skvělé video. Tohle líčení mi přijde skvělé na večírek, party, ples apod. To, co koulikrát vidím na netu nebo v časopisech je až moc výrazné. Určitě je to pro mě inspirace. :)

    OdpovědětVymazat
  18. @Jájo, díky, to je úplně v pořádku, ne každému se umělé řasy líbí a ne každý je potřebuje, já nemám svoje nic moc a tak si je na speciální příležitost nalepím zas ráda, nevadí mi, že je to výraznější, ale rozhodně není potřeba řasy lepit, samozřejmě to bude fungovat i bez umělých :)
    @Čajová? měděné se mi taky strašně líbí,ale málokteré mi sluší, v létě to ještě jde, ale ted v zimě moc ne :(
    @Missy: mám Sigmu: www.simamakeup.com, koukni na jedno straší video, všechny jsem je tam ukázala ;)
    @Redflower22:je to lash Architect 4D, ale nepsala jsem to tam, vzhledem k tomu, že mám řasy umělé, tak je to úplně nedůležité, stačí jakákoliv řasenka :)
    @anonymní 16:22: moc děkuji, jsem moc ráda, že se Ti líčení líbí a že ho využiješ, já jsem stejného názoru, fialová je podle mě skvělá barva a není tolik okoukakaná narozdíl od klasických kouřovek ;). Co se týče umělých řas, já je na speciální příležitosti mám také moc ráda a myslím, že to nepůsobí nějak přehnaně, ale je to samozřejmě věc názoru a nutnost to rozhodně není je lepit, líčení bude fungovat dobře i bez nich :), kdo chce, může lepit, kdo nechce, nemusí :).
    @Dazz: no uvidíme, ráda bych :DDD...

    Moc vám všem děkuji za komentáře, určitě plánuji i líčení v dalších barvách, například zlaté třpytivé oči, i když mně osobně vůbec nesluší, neb nemůžu najít žádnou světlou studenou zlatou, tak snad Vás to od nich neodradí :).

    OdpovědětVymazat
  19. Tenhle makeup se mi strašně líbí, je jemný a přesto vypadá efektně. A fialové Vánoce-super nápad:). P.S. Ta ofina ti moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  20. pro anonymní: a) slušnost je ti cizí???... b) každému se líbí něco jiného a já Péťu nijak nekritizuji,řekla jsem subjektivní názor na který mám právo...

    OdpovědětVymazat
  21. Líbí se mi, že produkty jsou z drogerkové kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásny účes, ofina ti veľmi sekne :) A tie riasy! Nádhera, celé líčenie, si veľmi šikovná :)

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. Fialová je nejhezčí ze všech barev a musím uznat, že tohle líčení je vážně nádherné. Sluší ti to!
    Sama fialovou docela ráda používám v běžném líčení. Mám ráda jemnou fialkovou lila barvičku, která krásně očka prosvítí. Přijde mi, že kombinace fialových stínů a zelených očí je krásná :). To je asi jediná barva, která, řekla bych, mi opravdu sluší. Řeknu to neskromně, ano :D

    OdpovědětVymazat
  24. moc moc hezké, to já si takhle nikdy hezky nenalíčím :D

    OdpovědětVymazat
  25. Ahojky

    Afina ti dle mého názoru moc sluší :) jinak moc pěkné líčení, jenom mě štve, že jsem závislá na černých linkách a myslím si, že bez nich mi to ani nesluší:-/ ale jak říkám moc ti to sluší:-)

    Marki

    OdpovědětVymazat
  26. Jéé. Ani nevíš jakou mám radost z tohohle videa ;))) v pátek se jdu podívat na kolonu od kámošek.... celý dne přemýšlím, jak se nalíčit, aby to vypadalo pěkně k těm šatům :))) Nádherné :) už vím, jak se namaluji na pátek :) Děkuji moc! :)

    OdpovědětVymazat
  27. :DDDD neber to nijak špatně, ale ten konec mě vážně rozesmál:D příjemný zpestření:)jinak líčení se mi moc líbí, fialovou mám opět moc ráda, je to taková univerzální a zároveň koukavá barva:)děkuju za video:)

    OdpovědětVymazat
  28. Fialovou barvu miluju, a oči si líčím fialově často, hrozně se mi to líbí. Tobě to moc sluší, a ta ofina je fakt super:)

    OdpovědětVymazat
  29. Vždycky sem se fialové na očích vyhýbala, ale teď sem zjistila, že to vypadá moc dobře, pokud to jsou přesně takovéto odstíny :) Jináč, máš opravdu perfektní videa a skvělý nápady :))

    OdpovědětVymazat
  30. To je krásné, moc ti to sluší. Miluji fialovou :)

    OdpovědětVymazat
  31. pekne video.... a konecne mam nieco co aj ty :-D jedny tie fialove tiene od Essence...ale pride mi, ze by kludne stacili len jedny z nich, tie druhe moc velku zmenu nespravili, potom az pigment....

    OdpovědětVymazat
  32. Krásné líčení! Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  33. michelletomanova8@seznam.cz21. prosince 2011 v 17:51

    ahoj Petro...je mi teprve 11 asi si budeš myslet že jsem na kosmetiku moc mladá .....ale není to tak moc se o ní zajímám a mám i starší sestry které mi toho o kosmetice také hodně řekly.....newim jak se s tebou spojit , nemáš facebook? moc se mi líbí tvoje videa a divila jsem se že máš tolik malovátek ..... prosimtě jestli to jde tak se semnou nějak spoj prosím .....kdyžtak můj facebook : Tomanová MišelQa ...na profilovce mám šmoulinku...a prosím tě neber mě jako malou holku ....ahoj Michelle :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!