Vlasy a makeup jako Agáta Hanychová - Silvestrovský párty look - video

by - 30 prosince

Krásný večer všem,

samozřejmě jsem nemohla odolat takové haldě komentářů ( i když jsou zřejmě od jedné osoby-nezjišťovala jsem :D) a musela jsem natočit video na líčení a účes Agáty Hanychové. Nedržela jsem se 100% jejího vzhledu, spíš jsem se nechala inspirovat, protože mi přijde její líčení většinou až příliš výrazné a tvrdé. V zásadě jsem se ale stejně dnes chystala natočit nějaký výrazný party look na zítřejší večer, takže mi nápad přišel vhod, i když se přiznám, že ani líčení, ani oblékání Agáty, není můj šálek kávy, přesto je to krásná a inspirativní žena :).

Přeji všem příjemný dnešní večer a bujaré silvestrovské oslavy a co nejmenší následnou kocovinu :D! Chtěla bych vám všem moc poděkovat za krásná přání do nového roku a také popřát vše nejlepší vám všem, hlavně hodně zdraví a štěstí a poděkovat vám za přízeň, která mne ohromně těší!

You May Also Like

81 komentářů

  1. Tohle se ti hodně povedlo - líčení si fakt vystihla a sluší ti :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší! Jsi fakt kočka:-)

    Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Supr video. Miluji dramatické líčení a výrazné oči. Na večer to vypadá skvěle a tak nějak magicky. Vlny jsou skvělé. Já mám na to moc krátké vlasy, ale jsem momentálně na cestě za prodloužením, tak si snad také potom budu užívat nějaké to natáčení kadeří :-) Paradox - ještě před měsícem jsem uvažovala nad mikádem :-D
    Video se ti povedlo. Opět a jak jinak :-)
    I tobě přeji vše nej do nového roku, hodně štěstí, zdraví a lásky, hromadu přátel a pohody. Spokojené čtenáře tvého blogu a spousty nápadů na články a videa. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Péťo, ty jsi hotová kouzelnice. Opravdu super a myslím, že ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj konečně jsem se dočkala netrpělivě jsem celej den překlikávala jestli to video už náhodou není :) potěšila jsi mě Akorád příšťe bych prosila udelat jako vávazoví video s outfitem jestli máš nějaké kousky podobné tomu co ona nosí děkuju hezký večer Peťka

    OdpovědětVymazat
  6. Super video a moc povedené líčení i vlasy, strašně ti to sluší! A zase jsi nezklamala Peti, jsi prostě úžasná :))* <3

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. to se ti fakt povedlo:) moc se mi to líbí, kdyby sis třeba sepla tu ofinu na stranu ak seš celá Agáta :D

    OdpovědětVymazat
  8. @Shaki: jé, tak to jsem na vlásky zvědavá :)!
    @Peťko: :D tak to jsem ráda, že jsi se dočkala :D, jinak co se týče outfitu, to nevím, zda bych mohla být nápomocná, obávám se, že moc věcí podobných těm, co nosí Agáta se v mém šatníků určitě nenajde....

    Moc vám všem děkuji,jsem ráda, že se video líbí :)!

    OdpovědětVymazat
  9. ooo veľmi ti to líčenie pasuje! Taká dračica :))
    Celkom súhlasím s tými umelými riasami od Red Cherry..objavila som ich náhodne tiež na ebay, na skúšku pár objednala a teda som s nimi veľmi spokojná :-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  10. mě teda nejvíc tentokrát zaujaly vlny, hrozně ti sluší!

    Peti, chci se zeptat, nemáš tip na lak na vlasy
    (nejlíp z drogerie), který ty vlny udrží? díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé, sluší ti to :)
    I tobě přeji do nového roku vše co si přeješ :)

    OdpovědětVymazat
  12. Veletrh ma naozaj rozosmial :DD Si nadherna a myslim, ze ti taketo dramatickejsie licenie naozaj pristane. Tiez ti prajem vsetko dobre do novehu roku :)))

    OdpovědětVymazat
  13. Moc se ti to povedlo! :) Všechno nejlepší do nového roku :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc pěkné video a strašně ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Petí ty oči jsi úplně vystihla, super :) Moc Ti to sluší a na nějaké party bys byla hvězda večera :D Jsi moc šikovná a hlavně krásná ženská..líbí se mi, že jsi pořád taková svá, řekneš svůj názor, usmíváš se....jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  16. pěkný tip na silvestrovský look, škoda jen že já ho letos trávím vyjmečně doma (učení mučení)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj moc povedeny tutorial hele mohla bych se te na neco zeptat nechces udelat jeden tutorial makeup jedne japonske slecny http://gyarugal.tumblr.com/post/12661571003 jmenuje se Himena Osaki prosim moc děkuji ti Lilinka.

    OdpovědětVymazat
  18. Tak teď jsi mě dostala :D Největší husa českého showbussinesu mě ve Tvém podání ani moc nepřekvapila...Jste si docela podobné...Jako promiň, je to jen můj názor a prosím, respektujte ho...Já vím, že někoho názor se možná od mého liší ale každý má jiný vkus...

    Tedy, občas se divím, jestli někdo nějaký vkus má...že Petro?! Jako sorry holka, ale vypadáš jako vystřihnutá z PlayBoye - připomínáš mi Dolly Buster...vážně nechci nikoho urazit jo (promiň Dolly :D) ale si celá umělá...umělý vlasy, řasy, podle mě i kozy :D a nedivila bych se i kdyby zde bylo i pár plastik...umělý úsměvy..(to je to nejodpornější na lidech - že ze sebe dělají někoho, kdo nejsou..) Jako, na to, že Ti je 30 - už by jsi mohla mít trochu vkus a cit pro módu a né si jen pořád hrát na nějakou S PROMINUTÍM šla*ku (promiň, ale nic jiného mě nenapadá =P)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné video! Líčením se budu na zítřek určitě inspirovat:) škoda jen, že vlny mi vůbec nevydrží :/

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. Péťo, jsi úžasná, jsem hrozně ráda za to co pro nás děláš a už si nedovedu blogovej svět bez Tebe představit, takže Ti přeju do nového roku ať se Ti splní všechny sny, to nejdůlěžitější, zdraví pro tebe i Tvé blízké, hodně štěstí a hodně nápadů, ať máme na co koukat a koho obdivovat :)

    OdpovědětVymazat
  21. Páni, i když je to hodně silné líčení, tak ti moc sluší. Kočka... :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Teda tohle se ti vážně povedlo! Strašně se mi to líbí, asi se budu zítra inspirovat :) Čím máš natočené vlásky? Takové jemné vlnky ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymka 22:35 by ze sebe zase mohla přestat dělat blbku :-) Jako promiň, holka, ale TOTO není názor, to jsou výkřiky do tmy, takže tohle já Ti respektovat nebudu, i když ostatní Tě raději budou asi ignorovat, než si o Tebe vůbec "opřít kolo" :-D Pokud by to byl skutečně názor, byl by vyjádřený slušně a vychovaně a pokud jsi na tak banální sdělení nenašla vhodné výrazy, doporučuji Ti dokončit alespoň tu základku :-) Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  24. I když ti tu už tolikrát napsali samé chvály na makeup a určitě ještě víc nepíší, musím taky! Vypadá to naprosto skvěle, jak jsme u tebe zvyklý na jemnější makeup, tohle je parádní změna! Moc ti to sekne nejen kouřové líčení, ale i ty vlnky, ty nos častěji:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Tak to bylo zajímavý video, moc mě bavilo se na něj dívat. Zbožňuju tvůj blog.

    http://lencin-blog-o-vsem.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymka 22:35
    hele jestli tě máma dobře nevychovala tak ani neurážel holčinu co to umí a děl spoustem lidem radost měla by ses nad sebou zamyslet a nepsat vulgárně možná to an jinak neumíš ale neurážej holku která umí udělat vážně hezký videa a určitě mě i spousty lidím radí a ty rady si beru k srdci piš si na svůj blog ale jak jsem pochopila žádnej nemáš a tak se obnažuješ na krásném blogu od Péti prosimtě Tohle je závist .Je jí 30 podle tebe já přesně nevím kolik je peťce ale rozhodně má víc rozumu než ty za posledních 10 let.


    Péťa je populární na FB,na Youtube a na tomhle blogu a hodně blogerek,čtenářek jí mají rádi i já.



    Péťo prosimtě vůbec si s toho nic nedělej máme tě tu všichni moc moc rádi a že jedna husa co neměla zrovna svůj den si vylívá zlost na tomhle nááádherném videu

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Petro,
    moc děkuju za všechna Tvá videa, moc ráda se na
    ně dívám. Přiznávám, že některá líčení jsou na¨
    mě moc výrazná, přesto se ráda podívám, jak to
    dělají jiné :) .
    Na anonymy se vykašli, jen závidí.
    Petro, přeju Ti všechno dobré v novém roce a
    stálou inspiraci k příspěvkům na blog!

    OdpovědětVymazat
  28. hezký zajímavý návod ikdyž Agátu moc nemusím :)) ále v tvém podání moc hezké ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj,

    tak takhle po ránu ji mě dostala. Říct o sobě na kameru, že jsem vyblité lečo:-)))).Make up je krásný, už delší dobu po těchto stínech od Nyxu prahnu a asi si je jdu i objednat:-)

    Díky za fajn vtip, dneska se mi bude hodit:-)

    Přeji Ti hodně štěstí, zdraví, lásky a fůru dalších super nápadů na videa. A především zůstaň taková jaká jsi, myslím že na adresu anonymů se nemá ani cenu vyjadřovat, je to pouhá závist...

    OdpovědětVymazat
  30. Páni! Ty vlasy a namalované oči, ti náramně sluší! Fakticky strašně moc! Já bych se toho na tobě nebála používat častěji, opravdu ti to strašně moc sluší!.

    Jinak mimoto, hodně štěstí, zdraví, lásky, pohody a všeho dobrého do Nového roku, hlavně to zdraví, kterého opravdu není nikdy dost :). Přeji ti taky, aby si u blogu zůstala ještě co nejdéle, protože uřímně, tvá videa miluju a vždycky se těším an další a další! Tvoje inspirace, no prostě všechno, jsi můj velký vzor :) Děkuju :).

    OdpovědětVymazat
  31. skvělé video,moc ti to sluší,povedené líčení :)
    Přeju štastný nový rok,hodně úspěchů,zdraví, lásky,štěstí a mnoho čtenářů v novém roce :))*

    OdpovědětVymazat
  32. Peťko skvělé video! Tohle kouřové líčení se mi moc líbí a Tobě sluší!
    Vtip mě pobavil :D
    Tobě všechno nejlepší do Nového roku! Ať jsi pořád tak úžasná! Doufám, že budeš ve svém úspěšném blogování pokračovat a nenech se odradit trapnýma anonymama. :)

    OdpovědětVymazat
  33. Wow! Tak to líčení je moc krásný a ty vlasy Ti hrozně slušej :)

    OdpovědětVymazat
  34. Já fakt nevím co dělám špatně,ale vždy když si chci udělat takové černé kouřové líčení tak vypadám jak panda :D no hrozné :D jinak se namolovat umím,jen s černou si nerozumím ;)
    Jinak konické kulmy jsou super,ja si koupila na vanoce kuželovou od remignotu a hned jsem začala uvažovat o té velké,protože ty velké vlny vypadají fantasticky..aspon na dlouhych vlasech :) muzu se zeptat na kolik to asi vyslo z toho ebay,jestli to ma cenu objednavat,nebo koupit u nas.
    Jinak super silvestra a uspesny rok 2012!

    OdpovědětVymazat
  35. Nevím proč mám pocit že slečna Anonymka, která zde Peťu kritizuje, je zrovna ta, která si tady včera hrála na trapku pod tisíci jmény prosící o video Agáty :D Přijde mi to že jsi Peťu tak schválně vyprovokovala jen aby jsi jí potom mohla napsat tohle, každopádně jsi ubohá.. :-p Nic si Petí nedělej ze škodolibých komentářů, máme Tě všechny moc rády a doufám, že se nad komentáři tohoto typu jen směješ lidské závisti :) Bohužel když člověk dává svoje videa na internet, vždycky se najde nějaký závistivý blbec, který mu to bude chtít pokazit a psát odporné věci...tomu se asi nikdy člověk nevyhne..pro někoho může být těžké překousnout, když je někdo oblíbený... :) Jen doufám, že Tě to nikdy neodradí od videí pro nás a převaha těch pozitivních komentářů pro Tebe bude pořád motivací :) Užij si Silvestra a mnoho štěstí v novém roce..
    Andy

    OdpovědětVymazat
  36. Ty vlasy jsou opravdu úžasné! Sluší ti to ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Moc ti to sluší:)
    A přeji vše nejlepší do nového roku:):*

    OdpovědětVymazat
  38. je to krasne vlasy aj make up a strasne ti to pasuje.. si v tom naozaj krasna :)

    OdpovědětVymazat
  39. Moc ti to sluší :-)
    Šťastný nový rok 2012 :-)

    OdpovědětVymazat
  40. MŮŽU SE ZEPTAT KDE NAKUPUJETE KOSMETIKU NYX ZA PŘÍZNIVÉ CENY?:) MYSLÍM JEN U NÁŠ V ČR, DĚKUJI :)

    OdpovědětVymazat
  41. Moc ti to sluší!A přeju ti jen to nejlepší do Novýho roku!!!Užij si Silevestr!

    OdpovědětVymazat
  42. Nádherné !!! Hrozně se mi líbí tvoje vlasy a ty vlny ti sluší :) Mužu se zpetat váš muž je fotograf?? :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ty velký vlny ti moc sluší, máš krásný vlasy!
    Jinak vše nej do nového roku a hodně videí :))

    A anonymovi bych ráda vzkázala, že je rozdíl mezi názorem a urážkou, tak ať už to konečně pochopí. I negativní věc se dá říct slušně.

    OdpovědětVymazat
  44. Moc pěkné vlny i líčení, ale mě se na tobě víc líbí to přirozenější :D.

    OdpovědětVymazat
  45. já mám asi vadné oči..nebo ruky..možná oboje..ale mě se to tak krásně jako tobě nikdy nepodaří :D :(
    www.rabbit-and-wolf.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  46. Můžu vás ujistit, že to opravdu nejsem já, kdo se tady prosil o video s líčením Agáty Hanychové...a docela se divím Petřem že ze sebe udělala ještě větší pipinu (což mimochodem Agáta H. je!) A musím se krásné usmívat, když tady píšete, že Petře závidím...a co bych jí asi měla závidět?? Že si jí člověk na ulici splete s (OMLOUVÁM SE PETRO!!) kur*ou z bordelu?? Jako sorry lidi, ale slušněji to prostě napsat nedokážu, i kdybych chtěla..

    PS: Je škoda, že tohle Petra dělá...kdyby se už chovala přiměřeně na svůj věk, mohla by být úspěšnější..:) Myslím, že líčení celkem ovládá ale bylo by lepší, se nechovat a nedělat ze sebe "lehké holky" ;)

    OdpovědětVymazat
  47. tak tohle líčení ti strašně moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  48. anonym a co by mala robit primerane k svojmu veku? byt na materskej s druhym dietatom? to neurazam, sama mam 23 a jedno dieta... podla mna je peta velmi sympaticka, priatelska, ked som tento blog objavila, tak som mala pri videach stale usmev na perach, ako na mna prenasala svoju pozitivnu energiu
    a sama petra napisala, ze ona styl ala agata nenosi, podla mna ma velmi dobry styl, nie ako ine bloggerky (nic v zlom), ktore obcas vyzeraju dost zvlastne, prekombinovane, cudne...ako to inac napisat? petra sa oblieka tak,ako by som sa obliekala ako ja, takze potom som asi tiez slapka :-DD
    ja si myslim, ze na kritike nie je nic zle, ale tvoja reakcia mi pride prehnana, vobec s tym nesuhlasim, co si napisala, ako teda aj vela ludi tu....

    OdpovědětVymazat
  49. Jakou pozitivní energii?? Na mě, ty její úsměvy působí strašně uměle a vynuceně...třeba například ve videu, když si Petra kulmuje vlasy, tak si vždy uvědomí že by se měla usmát i když mi nepřipadá, že by to udělala přirozeně...
    Ale nic, už se nebudu k tak stupidní diskuzi vyjadřovat...to nemám zapotřebí...znám jiné a lepší aktivity...
    PS: Neříkám, že kvůli oblečení by jsi měla být šlapka...!

    OdpovědětVymazat
  50. Anonym 20:47- ty jsi asi fakt ubohá vid, musim se smát, když tu čtu ty tvoje komentáře, kritizovat umí každý, natoč svoje video a pak se uvidí, kdo bude lepší ale myslim, že už všichni tady máme jasno, že Péťa bude opět lepší :)

    OdpovědětVymazat
  51. Máš to líčení pěkný a vlasy nemluvím vyprdni se na Anonimní kecy ta holka je tak ubohá že se asi nudila co asi určite!!! najdi si jinej blog pro pohoršování a nenapadej holku která to vážně umí která je hezká a má vkus ty si udělej svůj bolog a sem nelez vsadím se že kdyby sis svůj blog udělala taky by ti bylo nepříjemný kdyby ti někdo krytyzoval tvoje natočený vydea....

    OdpovědětVymazat
  52. No, "krYtYzoval vYdea" určitě :D
    Víš, měla by ses naučit respektovat názor jiných lidí...já prostě říkám věci tak jak je vidim a nechci jít a nepůjdu "se stádem" ....Nebudu tady psát: "Super Petí" "Skvěle Peťulko.." "MucíQ Petruško" - jako sorry lidi ale já prostě říkám věci - (co na srdci, to na jazyku) a nepůjdu z davem =P

    Tak se užírejte a krYtYzujte(-ty máš dost, holka =D) moje komentáře, ale JÁ SI ZA SVÝM NÁZOREM STOJÍM a vy si tu pokračujte v těch "MucQ Peťulenko" :D - lidi, já z vás fakticky nemůžu xD :D xD

    OdpovědětVymazat
  53. Anonym 2:08- no já nemůžu z tebe :) všechno se dá říct slušně a nevim podle čeho soudíš, že chodí oblíkaná jak k****. Ted začnu já ty jsi taky asi nějaká zakomplexovaná p*ča vid :) no jo možná bys nám měla prozradit svůj věk, jestli ti je 15 tak to se ti pak velice omlouvám, holčičky v tomhle věku jsou furt holčičky :) sorry mucq :-*

    OdpovědětVymazat
  54. Krásné video, moc ti to sluší a opět musím zmínit, že umíš mluvit do kamery a to se cení :D Negativních "anonymních" komentářů si vůbec nevšímej, jen závidějí a nesahají ti vzhledem a inteligencí ani po paty!!!:)...Ať se ti v novém roce daří a těším se na další videa! Jo a díky za tip na vlny, zkusím to :)

    OdpovědětVymazat
  55. @Cant.be.perfect: moc děkuji a s tím lakem je to složité, abych pravdu řekla, v původním stavu mi ty vlny neudrží taky žádný, takže nevím :(….
    @Lilinko: trochu se bojím, že zrovna takové líčení už by na mně vypadalo příšerně tak jako tak :D, ale v zásadě ty japonky hodně lepí umělé řasy – nahoru i dolů a třeba i více pásků na sobě ;), nosí kontaktní čočky a na spodní linku a víčko si dávají bílou tužku na zvětšení očí a pod to linku černou a na horní víčko také černou linku :)
    @Markvitka: děkuji a když mrkneš na video, ukazuji tam i tu kulmu a postup ;)
    @Diela: ta kulma mě vyšla určitě do 1000Kč, tyhle jsou teda zrovna docela drahé a u nás jsem ji předtím nikde neviděla, mám už jí totiž déle, takže je možné, že dnes jsou ceny níž a dá se sehnat lépe :)
    @anonym 13:47: nikde, nakupovala jsem vždy jen USA ;), ale zkusila bych aukro nebo mimibazar
    @anonym 13:43: ano, je ;)

    Moc bych vám chtěla všem poděkovat za komentáře a za podporu, moc si toho cením a přeji všem jen to nejlepší v novém roce a jak jsem již napsala, přestože tento styl mi není úplně nejbližší, tak si myslím, že na párty je fajn a že Agáta je určitě krásná ženská a rozhodně bych si nedovolila soudit něčí povahu dle videí, je vidět, že anonym zná pravděpodobně velmi dobře mě i Agátu osobně, když má tak jasno :D, k tak ubohému napadání se skutečně vyjadřovat nebudu, je to jen provokace a někdo další, co sežral veškerou moudrost světa a přišel nám sem všem „otevřít oči“, jen je smutné, že místo toho, aby slavil Silvestr, tak visí na mém blogu celý večer :D, pro mne je to vlastně poklona.

    OdpovědětVymazat
  56. Ty jsi tak šikovná. Já se takhle pěkně nalíčit nikdy nedokážu. Fakt krásný! Jak oči, tak vlasy. Hrozně moc ti sekne ta ofina:)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahaaa, děkuji za upozornění :D Já neměla čas to dokoukat a přitom jsem přišla o tak důležitou věc, ty vlasy jsou fakt supr! Seš vážně kočka :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj, tak jsem se vrátila z hor a hned kouknu na tvůj blog a takovejch článků... ty teda jedeš :D Jinak krásné video jako vždy. Docela by se mi líbilo líčení podle Mariah Carey nebo takovou klasiku podle Gwen Stefani.

    OdpovědětVymazat
  59. Víš co Anonymko, nech si svůj názor pro sebe a sem ho nepiš!Nikoho ty tvoje blbí kecy nezajímaj!Je to spíš trapný, že se tady takhle ztrapněješ a urážíš lidi,který vůbec neznáš!My máme Pětu rádi za to co dělá!Že nám pomáhá a radí!Ráda sem chodím a myslím si že nej já!Tak jí nech bejt a najdi si něco jinýho na práci.

    OdpovědětVymazat
  60. Souhlasím s názorem, že ta anonymka musí být nějaká "zakompexovaná p.ča", jak tu někdo psal, konečně to někdo nazval správným jménem :-D V životě jsem nenapsala žádnou přehnanou pochvalu na Petru a její styl, blog apod., nepsala, jak je úžasná atd., protože to podle mě mnohé také už přehánějí, ale pokud se mi něco líbí či nelíbí, prostě to napíšu, ale vždy slušně. Ta anonymka je buď nějaká přiblblá puberťačka s vyhuleným a vychlastaným mozkem nebo nějaká nudná závistivá mamina, přesně ten typ ženských, který se ostříhají s příchodem prvního dítěte, protože dlouhé vlasy jsou přece pro nezkušené omladiny a hlavně nepraktické a takový přístup pak mají ke všemu :-D Vzdělaná, sofistikovaná a šmrncovní rozhodně nebude :-) Ale horší je, že ona si ještě myslí, jak jde "proti proudu" a je snad hrdá na to, že se jako jediná mezi ostatními chová a vyjadřuje jak dlaždič. Milá zlatá, ty rozhodně se stádem jdeš, jen ne se "stádem" sledujícím tento blog, ale se stádem hňupů :-D A co je pak horší, že. Tu "šlapůu z bordelu" pak přimínáš rozhodně víc ty sama, než Petra. Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  61. Prý - "znám lepší a jiné aktivity" a pak tu ještě Xkrát příjde :D Bože, kdyby tě Peťa nezajímala, tak tu ani nelezeš. Ale ona ti tak leží v hlavě, že beztak na její blog hledíš ustavičně :D A třepeš se na to, až přidá další video, abys jí mohla zase urážet a pak si připadáš jako frajerka, co :D "Joo napsala jsem jí pár sprostých slov a úplně jsem jí setřela".. Tohle není názor ani správná kritika, to, co ty předvádíš, je normální napadání z nudy. Běž si hrát ven.

    OdpovědětVymazat
  62. Agátu mám ráda at je jaká je je svoje a líčení super ! a jak se jmenuje písnička ?!! ??

    OdpovědětVymazat
  63. Hanychka má nechutnej styl líčení...jak nějakej tranzisťák xD ...krásně jsi to vystihla to líčení, kouřové, fakt naajs, ale tobě to moc nesedí ;) sry, ale normálně tekuté linky a nude rúžová rtěnka ti jde nevíííc :) ... a s tou ofinou tež něco udělej ;). Vypadáš, že se ti mastí t-zóna, takže ofinka ti moc dobrou službu nedělá. Nech ju odrůst a uvidíš jaká budeš kočena :). Měj krásnej rok :-* hoja ;)

    OdpovědětVymazat
  64. joo a Peťo doporučuji se nechat oslnit/ovlivnit/poučit na youtube od nádherný holčiny Michelle Phan je faaktyš profesionálka ;) http://www.youtube.com/user/MichellePhan?feature=chclk

    OdpovědětVymazat
  65. Milá Petro,nezlob se na mě,ale to co tu úředvádíš by mohlo dělat deset mých kamarádek z deseti a mnohem lépe. Najdi si jiného koníčka.

    OdpovědětVymazat
  66. Neboj, sluši tobě i ličeni ala Hanychová. Prostě opravdovou krásu jen tak nejde pokazit. Jseš zkratka sympatická, milá, a k tomu ještě i krásna navenek.A to někteři proste nemužou rozdychat...zelanaji zavisti a pišou stupidni komentaře.

    OdpovědětVymazat
  67. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  68. No je pravda že ti ta ofina nesluší připomínáš mi xenu dej si jí radši do sponky a nos jí seplou v kokrhelu a né takhle zmenšuje t to obličej když si tu ofinu neměla tak ti to slušelo víc

    OdpovědětVymazat
  69. Dobrý den, sleduji Váš blog už delší dobu a na Vaše videa se nemůžu vynadívat, jsou úžasná a Vy jste sakra pěkná ženská. O to víc nemůžu uvěřit svým očím když čtu odporné a urážlivé komentáře některých. Určitě se nenechte odradit, přejistálé zapálení pro tuto činnost, jako máte doposud a ignorujte závistivky, které Vám to tu zbytečně kazí, protože Vaše prác dávají smysl. Krásný rok 2012

    OdpovědětVymazat
  70. Jak se jmenuje ta píseň? jinak hezké video ;)

    OdpovědětVymazat
  71. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a za podporu, jak jsem psala, už opravdu nehodlám ztrácet čas vyjadřováním se k anonymním plkům, vesměs jsou to lidé, co si sem přijdou jen tak anonymně kopnout a nahnat si sebevědomí a já budu raději investovat energii do toho, co mne baví a jsem ráda, že to baví i vás ostatní a moc vám za to děkuji!Musím ale říct, že mne nepřestane udivovat,jak dokáží být lidé zlí a sprostí k někomu,koho vůbec neznají, je to hnus a na jejich místě bych se za sebe styděla. Krásný den všem .)!

    Písnička je I party od Far East Movement.

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj, tvoje videa jsou super. Chtěla jsem se zeptat, jestli třeba neplánuješ look Miley Cyrus? :-) Děkuju

    OdpovědětVymazat
  73. totálně užasnéé,moc vám to sllušelo,i šlo..:)

    OdpovědětVymazat
  74. Ahojky Peti, tvůj blog mám opravdu moc ráda a vždy se těším na nové video či články. Po delší době jsem si procházela všechna videa znovu a četla si i komentáře. A u tohoto jsem se teda zarazila.....nad těmi komentáři od jisté anonymky.....nechápu když tě tak zná, proč ti svůj názor neřekne do očí a ne takto dětinsky, vulgárně a pro mě nepochopitelně (asi se stydí za svůj vzhled, věk,... kdo ví co za tím vězí, ale něco určitě, když se takto skrývá:-)). Jak zde ostatní píší, je to člověk který závidí, že spousta lidí tě má rádo a tak jako já se těší na další články a videa. Tvé recenze jsou jim užitečné a rady si berou k srdci nebo přizpůsobí sami sobě. Proto tě chci povzbudit a pochválit, že jsi opravdu skvělá, videa jsou úžasný a taky jsi charakter, že si takové lidi nebereš (urážlivé anonymky) a dokážeš se povznést nad lidskou hloupost, závist a asi i nevychovanost.....Pokračuj v tom co tě baví, jsi v tom skvělá a my všichni jsme moc rádi, že tu pro nás jsi.....díky moc Zdeňka S.

    OdpovědětVymazat
  75. ahoj mohla bis udělat vydeo o kosmetice od miss sporty docela tuhle značku hodně kupuju a jsem sní vždy spokojená prosím udělej ho budu moc ráda docela jsem se incpirovala tvím líčením a chtěla bych si pořídit kameru a dělat vydea o líčení jako ty a dám ti malou radu maluj si kůži trochu výrazněji a zapoměla jsem říct že mi je 9let tak ahoj přeji hezký zbytek večera nebo dne čao.................

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!