Cop s řetízkem - video

by - 04 ledna

Krásný den všem,

dnes tu mám pro vás další video, tentokrát s účesem, protože tu dlouho žádný nebyl :).

Také bych vám chtěla moc poděkovat za všechny reakce zde, na youtube a emailu, budu se snažit v následujících dnech a týdnech udělat co nejvíce plesového líčení. Píšete mi totiž emaily s popisem vašich plesových šatů a ptáte se na líčení, účes atd., určitě se snažím poradit dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, vašich reakcí si moc vážím, ale prosím, mějte se mnou trpělivost, behěm dvou dnů mi ted přišlo kolem 50 emailů s těmito dotazy a já opravdu nestíhám jednotlivě odpovědět, i když bych ráda a snažím se, ale někdy mi to trvá déle a také mám práci a jiné povinnosti, blog je jen zábava a i proto bych ho dělala raději, než pracovala, ale uznáte, že bohužel nemůžu :D......V následujích dnech jsem se proto rozhodla, že udělám pár nejčastějších dotazů a bude to plesové líčení v kombinaci do fialova, stříbrna, zlatočerna, zelena, růžova, hnědé kouřovky a líčení ala Audrey ve stylu 60 let. Možná vytvořím ještě něco dalšího :) a také bude následovat video s plesovými tipy ode mne, ale ráda bych upozornila, vše jsou to moje osobní tipy a triky, nejsem ani vizážistka ani stylistka a tak prosím, berte to na vědomí, než mi budete nadávat, co jsme to řekla :D, nejsem profík, říkám a tvořím jen to, co se líbí mně osobně nebo snažím udělat look podle nějaké známé osoby tak, jak to nosí právě ona. Přeji všem fajn den!

Rtěnka ve videu je Kate Moss Rimmel odstín číslo 02 :).

You May Also Like

45 komentářů

  1. Opravdu úžasný účes, rybí cop se mi líbí, ale ještě musím počkat, až mi pořádně dorostou vlasy. A drdol v minulém videu mě taky nadchl! Více účesů! :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je super:) Zkusím to udělat setsře :))

    OdpovědětVymazat
  3. Páni! To je strašně moc krásný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super nápad, ten cop je skvělý!
    P.S.: opět krásné video:O))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Super napad :) Vyzera to pekne.

    berylka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Wow! to jsi vymyslela ty? :).. jinak docela mě zarazilo, že jsi na konci řekla, že cop je ne párty či ples... já si ho totiž hdlám vzít do školy :D

    OdpovědětVymazat
  7. super nápad! kam na to chodíš? :-D mně se strašně líbí ten cop s tim řetízkem a zkusim ho, ale bez toho rybího, to už mi přijde tak někam na ples... :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. krásné video,cop se ti moc povedl,jéé :))

    OdpovědětVymazat
  9. jééé to jsem videla u sester M a L z yt:)ale musim rict ze to mas zajimavejsi:)

    OdpovědětVymazat
  10. perfektny cop :))
    a tie reakcie nakonci :D:D .. " ja som to uplne zamotala":D:D:D .. zlata ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Krasny cop! Skoda,ze nemam az tak hust a dlouhe vlasy :( Ale moc jsem se inspiraovala u dalsich videi s copy :)

    OdpovědětVymazat
  12. pěkný mohla by jsi mě prosím říct jestili si trháš sama obočí nebo jestli chodíš k někomu do ti ho vtvaruje mohla by jsi porsím kdyžtak ukázat do jakýho tvaru se má trhat atd..

    OdpovědětVymazat
  13. já miluju jak dáváš na konec bloopers :) ty jsou takové miloučké :) :D

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné, tenhle cop si dělám s šátkem nebo stužkou a někdy zamotám do drdolu, ale je to celý jeden cop, normální. Tenhle vypadá opravdu slavnostněji a luxusně. Jsem nově ostříhaná, takže teď si ho asi udělám těžko, ani drdol mi téměř nejde, sestříhaný vlasy jsou na tohle úplně k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  15. Copek je pěkný, ale na ples se určitě nehodí!

    OdpovědětVymazat
  16. Moc hezký cop. Už jsem se začla ten rybí konečně učit. :) A moc se mi líbí, jak dáváš na konec přeřeky, hezky to odlehčí video. :) A moc děkuji za radu ohledně NYX pigmentů. Už vyhlížím nějaké na ebayi. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Páni,tak to je docela dost efektní !! Vypadá to božsky. Připomíná mi to vánočku :D

    OdpovědětVymazat
  18. wow tak to je zase pecka!!! :))) určitě to v nejbližší době hned zkusím!! :)

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. krásné, to taky vyzkouším :) jsi moc šikovná ;)
    a ty "momentky" na konci jsou nejlepší :D jak se Ti to tam zamotalo :D

    OdpovědětVymazat
  20. Bloopers na konci je úplně boží, vždycky mě to strašně rozesměje :D Nemyslím to vůbec zle, je vidět, že jsme všichni jenom lidi navíc se ukáže kolik má člověk s videem práce viď :)
    Cop je úžasný! Můžu ti prosím tě poslat na mail fotku s dotazem, jaký odstín clip in vlasů by si mi doporučila? :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky, skvělý video, určitě vyzkouším, mám docela dost dlouhé vlasy a často bojuji v nepřízni počasí jak upravit vlasy aby vypadaly upraveně. Tohle si myslím, že by mohlo vydržet i horší počasí. Díky moc, jen tak dál :-ú ahojky Zdeňka S.

    OdpovědětVymazat
  22. Parádní video, ty jsi prostě vlogger a ne blogger ;) Takové nápady, pro ty, co třeba nesledují zahraniční videa na youtube, se vždycky hodí!

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj máš moc super videa. Vždy, když se jdu jenom kouknout na tvůj blog tak na něm zůstanu přes hodinu.

    OdpovědětVymazat
  24. Ten cop je úžasný, vždy mě Tvé návody moc inspirují:-) Jen škoda, nejsem tak šikovná natolik, aby se mi to povedlo:/ Navíc jsem si teď nechala zkrátit vlasy, protože jsem je měla hodně zničené a ikdyž bych si ráda koupila clip-in vlasy, tak je to na mne moc drahé:/ Tak snad se někdy dočkám (vlasy mi rostou dost pomalu) a někdy si Tvé návody vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  25. jé look ve stylu audrey bych moc chtěla :-) jsem pozvaná na svatbu a budu mít na sobě šaty v jejím stylu

    OdpovědětVymazat
  26. opravdu skvělý video, máš úžasný nápady !.)

    OdpovědětVymazat
  27. @Kestrin: tak do školy to určitě jde taky, já jsen jak je to s tím žetízkem, tak mi to přišlo takové slavnostnější, ale ono by to šlo i bez něj :)....a jo, to jsem vymyslela já, teda nevím o tom, že by někdo předtím dělal stejný účes,ale možné to je :)
    @Iluskaaa: jaj, tak to asi nevím, koho přesně myslíš :D, němyslíš náhodou Luxy Hair, asi jo,ty vlastně začínají na M a L :)? Já jen, že mi to už někdo psal na youtube, že jsem se u nich inspirovala, já je také sleduji, jsou prostě úžasné a krásné a ohromně šikovné,ale nevšimla jsem si, že by tenhle přesně účes dělaly, ale nesleduji všechno, to nestíhám, tak nevím :). A moc děkuji.
    @Ájo, děkuji,ale zrovna obočí mi do tohoto tvaru roste samo, trhám jen zbloudilé chloupky a zastřihuji shora, mrkni na článek How to perfect eyebrows tady na blogu ;)
    @Veronique: není za co a dej pak vědět,jak jsi spokojená :)
    @Markvitka: moc děkuji a určitě pošli ;)
    @romccca: Audrey určitě bude, já ji mám hrozně ráda :)
    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, jsem moc ráda, že se účes líbí, vlastně vznikl úplnou náhodou :D, pořád jsem přemášlela, jak ozvláštnit rybí, který nosím moc ráda a jak tu někdo psal s tou vánočkou,tak na tom něco bude, protože mě to napadlo ted o Vánocích a vánočky jsem za tu dobu snědli asi 4 :D....krásný večer všem!

    OdpovědětVymazat
  28. Prosím ťa, ktorú krémovú linku by si mi doporučila ? Viem o elf, essence, catrice, asi aj maybelline má novú, doteraz som mávala klastickú vo fixke a nevyhovovala mi, tak dúfam, že táto bude lepšia :) a štetec odporúčaš aký ? ďakujem za odpoveď, ja sa v tomto veľmi nevyznám :)

    OdpovědětVymazat
  29. JE TO KRÁSNÝ. ČÍM DÉLE TĚ SLEDUJI, TÍM VÁŽNĚJU UVAŽUJI O CLIPECH ... můj rybí cop je silný u hlavy tak 1cm !!!! a u konečků (co u konečků pomalu už od půlky vlasů sotva pár milimetrů) :( Fakt krásné :)

    OdpovědětVymazat
  30. Nic na tom není, ale přesto ten můj rybí cop nevypadá vůbec hezky :D Jsem asi antitalent od přírody :) Jinak pěkný návod, mám ráda všelijaké vplétání provázků, stužek, řetízků apod. do vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  31. Miluji tvoje videa Peťko! Ty jsi tak krásná ženská! :) Ten cop vypadá moc pěkně a originálně. Ta rtěnka je taky skvělá, chtěla jsem se zeptat jaký odstín, ale už to vidím. :D
    Prosím tě můžu se tě na něco zeptat. Myslíš si, že by se ke mě hodily výrazné rtěnky? Když tak děkuji za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Vypadá to moc hezky! Určitě ho někdy vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  33. Zajímavý jen na to mít ty vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  34. Máš zajímavé a opravdu originální nápady, jsi úžasná!!! :)

    OdpovědětVymazat
  35. dobrej nápad jako vždy! nechtěla by si zase udělat nějakou recenzi nebo zase video o tvých oblábených produktech?..dík jana

    OdpovědětVymazat
  36. @Dianna: určitě bych zkusila Catrice, jsem s ní ohromně spokojená, z tebou uvedených bych řekla, že je nejlepší a štěteček na gelové linky také od nich nebo od essence je fajn :)
    @Malltynka: jojo,to znám, s clipy je ten účes hned úplně o něčem jiném!
    @Dáši, já myslím, že když se vybere správná barva, tak sluší výrazná rtěnka skoro každému, pokud nemáš nějak extrémně úzké rty, tak bych do ní určitě šla a to Ty určitě nemáš, naopak máš krásné plné rty, přijde mi, že by ti určitě šla červená a hnědočervená, že ti ty barvy do hněda na oblečení moc sluší,tak bych určitě doladila nějakou červenou rtěnkou....
    @Jani, určitě zase něco bude ;), jen mám ted chřipku,tak až dýl, ale nějaká videa mám předtočená,takže vše tu bude pdole normálu :)

    Moc všem děkuji za komentáře a ještě dnes nové video s líčením na vaše přání :).

    OdpovědětVymazat
  37. to je dokonalý, wau! a moc Ti to sekne :)

    OdpovědětVymazat
  38. je to nádherný, moc mě ten nápad překvapil. Jinak ti to jako vždy moc sluší! :))*

    OdpovědětVymazat
  39. Naprosto dokonalé, škoda, že si to sama nezvládnu uplést

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!