Fialové kouřové líčení s pomocí Astor paletky Smokey purple 615 z drogerie - video

by - 24 ledna

Krásný den všem,

dnes mám pro vás další video s líčením na ples, tentokrát ve fialové :). Paletky stínů od Astor Eye artist eyeshadow palette můžu určitě vřele doporučit, stíny mají krásné barvy a jsou dobře pigmentované a mně osobně docela učarovaly, nejraději bych si došla ještě pro nějakou, ale vzhledem k ceně asi nejspíš vydržím :D......

Tak vidím, že už to tu dlouho nebylo, mrzí mě, že blogspot v propojení s youtube dělá neustále problémy, takže bohužel musím dát opět jen odkaz na video: VIDEO ZDE.

A ještě připomínám moji FACEBOOKOVOU stránku, kam přidávám i každodenní líčení a různé další novinky :).

You May Also Like

44 komentářů

  1. Ta fialová barva je krásná :) Líčení se ti moc povedlo!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Opět krásné video a líčení <3 . Važně se líčíš jak profík!

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. opět moc hezké líčení :)
    Můžu se zeptat, kde kupuješ ty umělé řasy?

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Jani, všechny řasy mám většinou z ebay, tyto také, jen pár jich mám z drogerky :).

      Vymazat
  4. Ahojky, máš tady moc moc pěknou pleť !! takovou vypnutou a pevnou a přitom co vím, tak jí máš suchou, stejně jako já. Čím to tedy děláš, že jí máš tak krásnou? máš nějaké osvědčené tajné domácí triky ?? :D Mě je 27 let, ale tím, jak je pleť suchá, tak není krásná. Tipuju, že jsi tak nějak podobně stará (mladá) :D tak bych byla ráda za radu :) děkuji moc !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuji, no mně je už 31 :) a co se pleti týče, mně se osvědčilo hodně promašťovat, vazelína, klasická nivea modrá, ultramastný krém od Ryoru, Excipial, mrkni na video o zimních favoritech, všechny krémy, co používám tam ukazuji :). Jinak to chce taky hodně pít, pohyb na čerstvém vzduchu - hodně chodíme na procházky a taky zásadně neopaluji obličej, ani na slunci, to maximálně s velkýma slunečníma brýlema a v solárku už vůbec, tam ani nechodím, maximálně tak třikrát před létem :). Hlavně fakt mazat, ale také už mi začínají jemné mimické vrásky a linky,ale to je v mém věku normální :)....

      Vymazat
  5. Na tu paletku jsem koukala,ale jelikož nosím stíny výjmečně,tak mi to přišlo škoda peněz:) Ale líčení je to skvělé!
    Moje 3 štětce zn. Nee na stíny mi moje milá sestra(7let) vzala a o víkendu s něma malovala,temperovýma barvama.. Myslela jsem že mě trefí po návratu domů.. Proto jsem zauvažovala o štětcích od Essence,nevíš jestli jsou dobré? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ségra je šikulka :D...jinak co se týče Essence štětců, já mám jen ten na linky, ten je moc fajn a mamce jsem kupovala na tvářenku a stíny, protože ona líčení moc nedá a štětce nepoužívala, tak jsem chtěla jen něco,aby si zvykla je používat a zkusila si to a myslím, že rozhodně za tu cenu nejsou špatné, asi bych je zkusila :).

      Vymazat
  6. Ahojky, opět krásné líčení. Na tyto paletky od Astor jsem také narazila, ale nejsem na třpytečky, které se mi zdály u těchto stínů výrazné. Přesto si asi zítra nalíčím oči do fialova, sice bez třpytek (inspirovala jsi mě).:-)

    http://zdenkaspassion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně tuhle paletku mám taky! Původně jsem si vybrala jinou, ale tu neměli, tak jsem sáhla po téhle. Chtěla jsem ji už delší dobu, protože jsem ji párkrát v dorgerce zkoušela a byla jsem unešená z té pigmentace a výrazného lesku, tak mě slevový kuponek z DM potěšil :-) Podle toho návodu jsem se nalíčit nezkoušela, moc mi totiž nejde dělat linku stínem, ale asi to někdy zkusím, protože takhle na tobě to vypadá moc hezky!
    Jo a ty Elfí tvářenky mi přijdou naopak úplně hrozný :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, mně se ty stíny taky líbí, taky tedy nejsem příznivcem linek ze stínů, radši mám klasické,ale chtěla jsem to zkusit podle nich :)....jinak ty tvářenky, mně přijdou celkem v pohodě a dobré, rozhodně lepší než většina věcí od ELFu :D....ale jsou fakt tmavé....

      Vymazat
  8. Ahoj, prosím tě co to je za písničku na úvodu videa..? Díky moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na konec videa, vždycky tam hudbu píšu ;), ted z hlavy si nemůžu vzpomenout :D....

      Vymazat
    2. díky moc. už to mám... =)

      Vymazat
  9. neudělala bys nějaký tutorial jak namalovat linky různými způsoby?tužkami a linkami? doporučit jak se s čím pracuje, atak? chtěla bych se to naučit! díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, určitě, chystám se na to a taky se chystám na běžné líčení do školy a linky pro začátečníky, hodně mi o to píšete, takže se pokusím co nejlíp vyhovět :).

      Vymazat
  10. už jsem na ně koukala, ale doufala jsem že budou vypadat líp:/

    OdpovědětVymazat
  11. muzu se jeste zeptat kolik stala ta paletka??? jinak moooooc pekne...<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, stála myslím 148,- s tou slevou nebo tak nějak....

      Vymazat
  12. Moc bych vám všem chtěla poděkovat za krásné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jsi opravdový profík! Obdivuji Tě! Úžasné video, máš je prostě bez debat nejlepší!!! :)*

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně nákupu od ebay. Chci si zakoupit zdobící štětečky od ebay. Jak je to s poštovným?:) kolik se platí? děkuji předem :) a doufám že po mně nebudou chtít eura až to přijde domů :DD díkes moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, eura určitě chtít nebudou, protože pokud nezaplatíš předem na účet kartou nebo pomocí paypal, tak ti nic nepřijde :)....ebay je systém stejný jako naše aukro, platíš předem, musíš být zaregistrovaná a musíš mít paypal. Poštovné záleží na konkrétním prodejci ;).

      Vymazat
  15. Ty Peti jak dlouho vy mate ten stromek? :))) To ja bych se na nej nemohla uz divat, kdyz uz je vanocni atmosfera skoro mesic v cudu:)))

    OdpovědětVymazat
  16. Jee ja se omlouvam za ten stromkovej komentar, nesel mi dobre internet a az ted se mi to podarilo dokoukat do konce:)))

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky, máš úžasné videa, to s těmi linkami a do školy je skvělý nápad, a taky by nebylo špatné líčit někdy někoho jiného, protože já ma hrozně malé oči ( a k tomu, každé oko jiné :( ) a nikdy nevím co tam vykouzlit. Jinak ještě bych měla otázečku ohledně té báze pod stíny jestli se dá nějaká koupit v drogerce, či čím se to dá nahradit ? ( zatím sem si pod stíny nic nedávala a vřdy se mi kůže u očí vysuší a začne loupat :( )
    Přeji pěkný zbytek večera :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, určitě plánuji i líčení s ostatními, snad budou nějaké oběti ochotné vystoupit na video :D....jinak co se bází týče, tak dobrý je prý i od Catrice nebo Essence;), určitě je pořid, je to super věc!

      Vymazat
  18. Moc hezké video :).Zrovna včera jsem se na tyhle stíny dívala, jsou moc hezké :). Mimo to ale hodně podobné teď má i miss sporty a NYC. Nakonec jsem si koupila ty od miss sporty. Tuto značku nemusím, protože jejich stíny byly většinou strašný, ale tyhle nejsou vůbec špatné, až jsem se tomu divila :) mají moc hezké barvičky, jsou pěkně pigmentované a za tu cenu opravdu super :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to taky překvapilo, taky nejsem úplně fanda Astoru, málokdy mě něco zaujalo,ale tyhle stíny jsou vážně hezké :).

      Vymazat
  19. Ahoj. Moc hezké videjko a všechny od tebe jsou moc hezké =) Chtěla jsem se zeptat co je nejlepší použít pod oči (třeba i konkrétně jakou značku) na oční víčka a pod oči abych měla oči projasněné, prosvětlené ale zároveň aby mi to nezalézalo do vrásek, zakrylo kruhy pod očima a hlavně aby stíny dlouho vydržely a také nezalézaly do vrásek? Zároveň se chci zeptat jestli máš nehty pouze přírodní, zapilované a přetřené lakem? Vypadají totiž i trošku tím tvarem jako gelové. Moc se mi líbí, tak se ptám jelikož já takhle krásné nehty nemám ale utrácet každý měsíc za gelové se mi nechce:-( A nemáš problémy s odlupováním laku? Předem děkuji za odpovědi na můj výslech ale moc mě to zajímá tak jsem se odhodlala ti napsat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuji :). Co se týče očí, na víčko pod stíny bych doporučila bázi pod oční stíny a na projasnění může být ta báze se třpytkami či shimmerem, docela pěkná je od ELFu pearl nebo champagne. Co se týče projasnění okolí pod očima, tam bych dala korektor a můžeš na něj použít i maličko krémového rozjasňovače, ale s tím opravdu opatrně, jinak by oči mohly vypadat otekle. Já mám ráda korektor od ELFu duo studio korektor a rozjasňovač nebo je fajn od NYX tuhý v tyčince i krémový wand. Nehty jsou moje vlastní,nemám gelovky a lak se mi samozřejmě také odlupuje,ale já lakuji poměrně často, nevydržím dlouho s jednou barvou,takže mi to ani moc nevadí :).

      Vymazat
  20. Jéé, já si na ples plánuju v podstatě stejný účes, i včetně té korunky a šaty budu mít světlounce fialový, takže tímhle videem se určitě inspiruju, moc díky! :))

    OdpovědětVymazat
  21. moooc hezky jeste kolik ta paletka stala??? Gabina

    OdpovědětVymazat
  22. Tu paletku som kúpila mamine..len v takej zlato-hnedej. Tiež súhlasím, že je veľmi dobre pigmentovaná :-)
    Majú tie krémové lícenky od elfu dobrú výdrž?

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak výdrž je řekla bych průměrná, mně přijde, že všechny krémové tvářenky vydrží trošku méně, než ty pudrové,ale myslím, že se to dá, vydrží i celý den, alespon na mé pleti tím,jak je pigmentovaná, i kdž ke konci už n evypadá tak dobře...

      Vymazat
  23. Mám tu hnědo-béžovo-meruňkovou sadu a je skvělá, jemná, používám ji teď denně! Jinak super video, líčení do fialova mám ráda:)

    OdpovědětVymazat
  24. Moc všem děkuji, právě uploaduji nové nehtové video na youtube, krásný den všem .)!

    OdpovědětVymazat
  25. Ty jsi v tom líčení opravdu dokonalá, taky bych to chtěla umět :-)

    na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. teď jsem se podívala na video:) Je nádherné, akorát bych chtěla podotknout, že fialová není párpl, ale prpl :). Ale v pořádku;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!