Hnědobronzové večerní kouřovky - video

by - 15 ledna

Přeji všem fajn neděli,

pokračuji s líčením na vaše přání, dnes tu mám večerní variantu kouřovek v hnědém provedení, snad se vám bude líbit :)......

Na video se můžete podívat TADY , protože blogspot a youtube opět nespolupracují.

edit: když už nefunguje to vkládání videí z youtube, snad vás alespoň potěším či navnadím na další líčení, na můj FACEBOOK totiž často postuji fotky líčení i laků a novinek, které na blog nedávám nebo dám později, takže pokud by vás to zajímalo, určitě tam mrkněte :).

You May Also Like

37 komentářů

  1. Tak slovo "rozblendid" je úplne úžasné :) Toto líčenie je nádherné, strašne sa mi to páči. Pozývam ťa do mojej giveaway, ak máš záujem :)

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. tak tohle líčení se mi neskutečně líbí, jen se bojím, že by se nehodilo k hnědým očím jako mám já :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych řekla, že je to docela dost univerzální, určitě bych ho zkusila i k hnědým :)

      Vymazat
  3. Nemůžu si pomoct, ale ty nalepené řasy vždycky zvednou celé líčení ještě o level výš :) Bez nich by to prostě nebylo úplně ono :)) Moc ti to sluší, asi se nechám inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a že jo :D, já si taky přijdu u takhle výrazného líčení, že bez těch řas je to vážně takové nedodělané....bohužel ty řasy zvednou i úplně nenalíčené oko, bohužel, protože krásný řasy nevlastním :D, ale třeba zabere ten Renokin :).

      Vymazat
    2. Každopádně někam na ples to bez řas snad ani nejde, už jen kvůli fotkám, na kterých to pak bude krásné :)) Na ten Renokin bych málem zapomněla, doufám, že ty ne a hezky pravidelně ho používáš! :D Určitě všechny netrpělivě očekáváme zázrak. Až ti jednoho dne budem tvrdit, že máš řasy nalepené a oni budou tvoje!! :)))

      Vymazat
  4. jsi jako princezna,opět ti to neskutečně sluší! opravdu krásné líčení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím s Markvitkou, ty řasy to vždycky úplně zdokonalí. :)

    OdpovědětVymazat
  6. super líčení! díky za tip :-)


    BLOG

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné líčení jako vždycky, moc ti sluší :). Jen si nemůžu pomoct, ale mě se líbíš mnohem víc bez té ofiny, přesně jak to máš v tomhle videu :), ale neřikam, že ti nesluší, to zase ne :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, manžel to taky říká, ofinu nesnáší :D, já jí ted nosim jak kdy, někdy ji vyžehlím, někdy ji dám dozadu....

      Vymazat
  8. Dokonalé líčení, nemůžu si pomoc, přijde mi, že ti výrazné kouřovky hrozně sluší( i třeba v líčení alá Hanychová). A to i přes to, že je líčení na tobě hodně výrazné. Opět krása!

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, kouřovky jsou prostě nestárnoucí klasika, já mám výrazné oči ráda :)

      Vymazat
  9. Krásný řasy a myslím, že se tě lidi určitě nelekli :).

    OdpovědětVymazat
  10. vypadas krasne moc ti to slusi...Gabina

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé video a perfektní líčení, opravdu! Moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj. Prosím mohla by si uděla návod na francouzský cop jak je v tom videu o účesu Belly ze stmívání? Účes je lehoučký, ale ten cop mi nejde :( a to jsem si to chtěla učesat v pátek na ples,tak jestli by bylo to video do té doby. děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokusím se to stihnout, neslibuji,ale zkusím :), ono to chce asi jen cvik, hlavně to chce zrcadlo a koukat do něj, začít s maličkýma pramínkama a pokaždé tenký pramínek přidat, podle mě to chce vážně jen trénink :), určitě se to povede :).

      Vymazat
  13. AHoj, moc ti to sluší :-)) nechceš nám ukázat tvoje plesové šatky? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a určitě ukážu, až někam půjdeme a budu v plné polní, tak je odfotím :).

      Vymazat
  14. Krásné líčení:)
    Tyhle barvy jsou moje nejoblíbenější:)
    A moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc vám děkuji za všechny komentáře a názory, jsem opravdu ráda, že se líčení líbí a že si dáte tu práci a necháte mi tu vzkaz :). krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky, opět úžasné video, na kterém Ti to moc sluší :)). Jseš moc sympatická a velmi ráda navštěvuju Tvůj blog ;)). Chtěla bych se zeptat, kde se dají sehnat vzorečky pigmentů od BarryM, které máš v těch umělých kalíšcích? :)) Vím, že na moješminky.cz najdu pigmenty, ale asi ne vzorečky.
    Děkuji předem za odpověď, hezký večer a mnoho dalších skvělých videií a tutoriálů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji za krásný komentář a co se vzorečků týče, já jsem je obdržela k vyzkoušení a dostaneš je k nákupu, jinak netuším,jak je získat :(, ale určitě zkus napsat na kontakt na jejich stránkách ;).

      Vymazat
  17. pekne video, krasne licenie... a ako si teda dopadla, ked si isla von? vzbudzovala si pozornost? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :D, no já nevím, já jsem to raději nějak nezkoumala :D...

      Vymazat
  18. Ahoj:) Mohla bys udělat nějaký video líčení očí pro začátečníky? Moc se mi líběj linky a kouřový stíny, ale nejde mi to, hlavně ty linky:o( Tak třeba i typy, kterejma by mi to šlo líp. A taky jestli bys neudělala nějaký video pro určitý typy: hnědé vlasy+oči (to bych já moc ráda;o) ), blond+modré,...
    Děkuju moc:o) Jinak super video, moc ti to sluší!!

    OdpovědětVymazat
  19. moc hezké líčení ;-)
    chtěla bych se zeptat na tu paletku Bohemian rapsody, jaká je...hledám nějakou hezky pigmentovanou paletku přírodních odstínů hnědé...doporučila bys jí? je dobře pigmentovaná? (příp. odkud jsi jí obejdnávala?) díky moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a tahle paletka je super! určitě bych ji doporučila, pigmentovaná je dobře a odstíny jsou tam matné i třpytivé, vážně je skvělá, objednávala jsem na www.cherryculture.com,ale seženeš i u nás :).P.S. na všechny tyto paletky od NYX tu mám někde článek ;)

      Vymazat
  20. Krásne! Výrazné, večerné..no na druhej strane je to tými "prírodnými farbami" stále prirodzené..a najmä neopozerateľné :-)


    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Nádherné líčení, tímhle se určitě inspiruji a použiji na ples. :) Myslím, že tyto odstíny sluší podle mě každému. Vypadáš opravdu nádherně!

    OdpovědětVymazat
  22. D.O.K.O.N.A.L.E. ostatně jako vždy,ale tohle líčení se mi fakt strašně líbí... určitě ho použij až bude někdy příležitost... miluju tvůj blog, jen tak dál myslím, že jseš jedna z nejlepší českých blogerek vůbec... teda aspoň pro mě =)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti!
    Tvůj blog jsem objevila asi před dvěma měsíci a už mám snad všechny tvé příspěvky projité :-) Jsi úžasná a je neskutečné, jaký si od začátku udělala pokrok! Díky tobě jsem vyzkoušela podkladovou bázi pod make-up od Dermacolu, je naprosto výborná a nechápu, jak jsem se bez ní mohla líčit :-D A stejně tak to mám i s bází pod oční stíny od ELFu.. Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje a je to doopravdy výborná věc!
    Chtěla bych také vyzkoušet umělé řasy, jak už někdo psal, podtrhují celé líčení. Kde prosím kupuješ to lepidlo na řasy???
    Omlouvám se za tak dlouhý vzkaz, vím, že s dnešním videem až tak nesouvisí, ale měla jsem potřebu ti to všechno napsat :-D
    Jen tak dál!!! :-) Evča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evčo, moc ti děkuji, moc jsi mne potěšila :), lepidlo kupuji na ebay.com,nevím, zda se dá sehnat i u nás v nějakém eshopu....a jsem ráda, že jsem tě navnadila na některé produkty, zrovna na tyto taky nedám dopustit :). krásný den!

      Vymazat
  24. Moc vám všem děkuji, moc jste mne potěšily! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Super video, líčení se mi moc líbí, jen bohužel nemám ráda hnědou barvu a mám pocit, že mi ani moc nesluší - jsem sice taky bledá, ale blondýna a nějak mi to prostě nesedne.
    Přidávám taky svou zkušenost - třpytky na řasy už jsem dřív párkrát zkoušela i když jen na konečky řas a musím říct, že i když jsem to nijak nepřeháněla, tak se mi několikrát stalo, že se mě někdo zeptal, jestli jsem nebrečela... :( Možná to bylo odstínem (stříbrná), že to tak vypadalo jako "slzavě".

    Těším se na další videa a články :)

    cula

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!