Party all night - Essence 35 metallic look - video

by - 06 ledna

Krásný pátek,

dnes mám pro vás video se snad nejvíce žádaným líčením, o které jste si psali. Přitom toto líčení je opravdu maximálně rychlé a jednoduché a nebojím se říct, že se stín jen rychle napatlá na oko a rozblendí, takže je určitě vhodné pro úplné začátečnice, které s líčením začínají, protože pokud vám to ujede, vůbec nic se neděje.

Přeji všem krásný víkend, ačkoliv na mě vlezla chřipka, takže já se zřejmě budu potit v posteli (no pokud bude lépe, zaskočíme na chvíli na ples :).....pár videí mám ale pro vás připraveno, takže tu vše bude fungovat normálně :).

You May Also Like

35 komentářů

  1. Pěkné líčení, ythlety stíny jsem u tebe už jednou viděla a tak mě zaujaly, že jsem je scháněla u nás v drogériích, ale všude vyprodaný...škoda.Hezké nehty :)
    Jediný co se mi nelíbilo, byly ty korále, ale tak to je jen taková maličkost, když je to video o líčení :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  2. Já obdivuju, jak se s tím videem vždy děláš, máš tam ty popisky a tak...musí to být strašná práce. A je bezva, že používáš drogérkový značky, běžně dostupné a ne nějaké neznámé značky, co v ČR nejsou k dostání.

    A líčení je pěkné, takové běžně nositelné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,

    jak se říká v jednoduchosti je krása:-).

    Brzo se uzdrav

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé líčení! To možná zvládnu i já. :D Ty stíny jsou moc pěkné, podívám se po nich. Mohla by jsi mi poradit nějakou bázy pod oční stíny, které bych sehnala v normální drogerii? Děkuji moc! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní! Hned jak jsem u tebe viděla poprvé tyhle stíny, tak sem si je musela koupit, tohle líčení jsme použila na Vánoce :-). Brzy se uzdrav a když půjdeš na ples, určitě udělej fotky! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Je to moc pěkné, nejspíš si party all night budu muset koupit :).

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,opět nádherné video jak jsi mě poradila s tím obočím tak jsem se podívala na tu stránku jak jsi mě doporučila na tvém blogu.Hezký články ale nikde jsem tam neviděla slovo holení obočí já si ho holím protože vytrhávání mě bolí jak prase no a pak si ho dokresluji někdo říká že vypadám jak dilina a někomu se to líbí nedělám si uplňe slabí čáry to ne ale tak přirozeně si to dokresluji stalo se mi že jsem viděla v obchodním centru ženskou docela starší která to obočí vůbec neměla a měla to dokreslený tužkou na oči vypadalo to dost voskově a nepřirozeně a napadlo mě že co ta ženská dělá když začne pršet?? nebo když se zpotí ?? :D :D

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi ti to pristane.Som rada že si nám to líčenie ukázala, pretože je jednoduché a zároveň vlmi pekné :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle drdol ti sluší. :) Jen tu ofinku bych nechala dorůst, víc ses mi líbila bez ní. Jinak fajn povedené video jako vždy. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne a jednoduché líčenie, krásne sa hodí k svetlejším očiam - moje sú hnedé a tak do vnútorného kútika oka používam svetlý zlatý alebo biely tieň na rozjasnenie, inak by som mala oči úplne nevýrazné. A aby som nezabudla, vdaka Tebe som sa naučila pracovať s umelými mihalnicami :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jednoduché a přitom tak efektní. Moc povedené :))

    OdpovědětVymazat
  12. přímo ten stejný stín 35 mám a jsem s ním velmi spokojená :) videjko se ti jako vždy povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, mě se to líčení moc líbí, je to opravdu rychlovka:-). Hodně jsi mě překvapila s make upem. Vůbec jsem netušila, že je La Roche taky dělá.

    Jinak jsi mě svým blogem tak nakazila, že jsem zkusila taky blogovat...tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to nadšení a zápal pro věc vydrží:-)))

    OdpovědětVymazat
  14. La Roche - Posey jedna z nejlepších kosmetik, jinak moc hezké video.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkné líčení. Tyto stíny č.35 mám také a používala jsem je na den. Bohužl myslím, že mám na ně alergii, protože se mi po nich začly dělat za vnějším koutkem oka červené skvrnky a potom i na víčku, takže jsem je přestala používat. Jsou ale krásné!

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, můžeš nám prozradit jaký odličovač používáš ? Který je podle tebe ten nej ? Díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
  17. Fajn líčení, je vidět, že i jeden stín může udělat parádu :)

    OdpovědětVymazat
  18. Máme stejný make-up =)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc pěkné líčení, a ten lak je teda parádní;) !

    OdpovědětVymazat
  20. já tenhle stín úplně běžně používám na den. je fakt krásnej a moc ti sluší! a ať je ti brzo líp a můžeš jít zaplesat. mě to čeká příští týden a ještě musím stihnout trochu rozchodit boty na podpatku :-) krásný víkend

    OdpovědětVymazat
  21. Tohle je krásnej stín a hrozně ti to sluší :-) Já si ho nedávno taky koupila, ale ještě jsem ho nepoužila, tak hned zítra vyzkouším. Brzo se uzdrav! :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Opět bezvadné video! Tento odstín budu muset dokoupit :-) Chtěla jsem se zeptat na ty překrásné perly, které si měla na sobě. Kdepak si je sehnala? Pokud to tedy není tajemství ;-) Přeji brzké uzdravení a spoustu dalších skvělých příspěvků.

    Terík

    OdpovědětVymazat
  23. Jo a ještě, co ti tam hraje za písničku ?:-)

    OdpovědětVymazat
  24. Toto video ma skutočne potešilo. Líčenie je nádherné, rýchle a jednoduché. Ja osobne rada používam takéto farby keď sa chystám večer von s priateľmi a nezáleží na tom, či ideme na kávu alebo tancovať. Prajem príjemný zvyšok večera :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Moc pěkné líčení .. velmi ti to sluší :) Jsi moje oblíbená blogerka a právě dneska jsem zjistila, že bydlíme ve stejném městě :) .. Nebudu tady říkat, kde protože nevím, jestli by ti to vadilo :) Ale jestli spojuje dvě náměstí Panská ulice tak se nepletu :))

    OdpovědětVymazat
  26. Už jsem ty stíny zaznamenala v jiném tvém videu a šla jsem je koupit.. akorát jsem mezi tím zapomněla jak se přesně jmenujou, ale pamatovala jsem si - all night.. Přišla jsem do drogérky, vzala první stíny do ruky,koukám na název - Dance all night - tak jsem je spokojeně vzala, že to jsou ony :D No když jsem přišla domů a koukala, že jsou světlé, tak mi to hned došlo :D Nevadí, pro tyhle se určitě někdy stavím :)) Supr video, strašně hezky se na tebe kouká :)

    OdpovědětVymazat
  27. Líčení Ti moc sluší, super video :)Velmi mě zaujal makeup.Chtěla jsem se proto zeptat, jestli se barevně blíží makeupu od Dermacol- Pure Gold v odstínu č.1 (nebo zda je světlejší/tmavší):) Děkuji:) Lenka

    OdpovědětVymazat
  28. Úžasný opravdu tvoje videa jsou supr ,moc ti to sluší příde mi že ti sluší opravdu vše :))těším se na další videa Romča

    OdpovědětVymazat
  29. Tvoje videa mě hodně baví. A tohle mě tak zaujalo, že ho nejspíš hned ráno vyzkouším :-)) tak snad se mi povede aspoň z poloviny jako tobě :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Peti strašně moc ti to sluší! :). Jsi opravdu nádherná!

    Jenom, teď trochu odbočím :D. Chtěla bych se zeptat, jestli náhodou nevíš, klik asi činí poštovné, když bych nakupovala přes ELF kosmetické stránky, chtěla bych si totiž koupit jejich štětec na make-up. A popřípadě, jestli náhodou nevíš v jakých drogériích, by se dal sehnat stippling brush :). Strašně moc děkuji za tvou odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  31. moc ti to sluší nádherné líčení :)

    OdpovědětVymazat
  32. @J.:jojo, korále jsou dost masivní .), jsou po mamce, jinak ty stíny mě mrzí, snad je brzy dostanou :), to je jakou s tou nude rtěnkou,také je všude pořád vyprodaná…
    @Tipy-pro-krasu: moc děkuji a máš pravdu, je to dost piplačka,ale snažím se,aby ve videu už byly případné odpovědi na dotazy a všechny informace, protože většinou se pak na to stejně hodně lidí zeptá a je určitě lepší to tam dát rovnou, než pak odepisovat na 30 emailů, co mám za lak na nehtech nepř. :D….
    @Dáši: z drogerie je prý moc fajn báze od Catrice nebo od Essence, mrkni na ně, prý drží parádně ;)
    @Ájo, jo, to je fakt, já mám štěstí v tom, že tvar obočí mám takhle od přírody a nemusím s ním nic moc dělat, takže s holením a případných celoplošným dokreslováním či dokonce tetováním obočí nemám zkušenosti, takže se nemohu adekvátně vyjádřit :), ale podle mě je nejdůležitější,aby obočí působilo co nejvíc přirozeně, do tenka vytrhané čárky nebo celé vytrhané a dokreslené se přiznám, se mně osobně příliš nelíbí, ale je to věc názoru a také provedení, pokud se to udělá hezky, proč ne ;). Vůbec nejhorší je ale takovéto vytetované obočí špatným pigmentem, když ho má třeba blondýna do fialova a tenkou čárku, to je podle mne jak pěst na oko,ale každý má jiný vkus a je to každého věc :).
    @Lady: na tu ofinu asi brzy dojde, manžel pořád říká, že se těší,až ji dám zase pryč :D…
    @Poppy: moc děkuji a už jsem jukla, těším se na zajímavé články a přeji hodně úspěchu a plno nápadů! :)
    @Veronique: tak to mě mrzí, netuším, co by ti mohlo vadit, ale taky se mi to už někdy stalo, někdy holt něco nesedne…:)
    @sl.Jahodová: momentálně Biodermu Sensibio a je vážně super! Z drogerky mám ráda Garnier oční odličovač pro citlivé oči a potom dvousložkový od Alverde, s těmi mám asi nejlepší zkušenost :)
    @Teríku, moc děkuji a perly jsou po mamce, jsou staré asi tak 40 let :D, takže vůbec netuším, odkud je tenrát měla….:)
    @Ivet: je od Far East Movement – She´s on the move, je to na konci video v titulku ;), rozhodla jsem se, že tam budu interprety dávat, protože se na to hodně lidí ptá :)
    @anonymní 22:26: jé vážně :D, tak to mě těší, snad se někdy potkáme a myslím, že to není tajemství, klidně můžeš J. Hradec prozradit :)
    @Leni: řekla bych, že tento je ještě o chloupek světlejší nebo spíš méně do žluta, přijde mi víc takový barevně neutrální nebo jak bych to popsala, určitě mně osobně sedí barevně lépe než Pure Gold č. 1, tedy ted v zimě :)
    @Trish: moc děkuji, co se ELFu týče, mám ten dojem, že při platbě předem na účet je pošta asi 55Kč a jinak 110Kč? Nejsem si úplně jistá, ale jistě to na stránkách mají uvedeno. Jinak pro ten štětec bych určitě zašla do Sephory ;), obávám se, že v Dmku nebo Rossmannu jsem stipplle neviděla….

    Moc bych vám všem chtěla poděkovat za krásné komentáře a jsem moc ráda, že se vám tyto stíny líbí, barevně jsou opravdu krásné :).

    OdpovědětVymazat
  33. Moc ti to sluší:)Máš super videa:)Prosím nenatočila bys video jak se nelíčit jako Marilyn Monroe?Byla bych ti za to moc vděčná:)

    OdpovědětVymazat
  34. Tohle jsou nejskvělejší stíny :-) Sluší tito a líčení je super. Líbí se mi to moc.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!