Kosmetika Catrice - video

by - 10 června

Příjemný večer všem,

dnes přináším dlouho slibované video o kosmetice Catrice, doufám, že se vám bude líbit a že mi dáte vědět co máte od této značky vy a jak jste spokojeni :).

P.S. děkuji za všechny komentáře, nestíhám ted úplně reagovat, ale v příštím týdnu se vše zase vrátí do normálu a odpovím zpětně, děkuji za pochopení :)

No tak nejen, že jsem video nahrávala na youtube 10 hodin, ještě se opět nechce zobrazovat na blogu, prosím tedy, pokud se chcete podívat, přímo ZDE na youtube.

You May Also Like

42 komentářů

  1. Ahoj Peti, nemohla bys toto video zpřístupnit i pro mobilní telefony?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já ho pro mobily nezakazuji, bohužel se to samo dělá na youtube, nemůžu to tam nikde nastavit,ale jakmile je videu hudba, tak youtube nepovolí přehrávání v mobilu, nevím, co s tím, kdyby někdo věděl, budu ráda....hudbu tam chci dávat i nadále :)....

      Vymazat
  2. Super video! Ja mám od catrice tiež ten oranžový rúž 050 myslím a je fakt krásny, kúpila som ho vo výpredaji za 50%, tak som rada, že sa mi ušiel :) A ešte mám paletku korektorov a tiež som spokojná :)

    http://mynewbeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě palec nahoru za řasy :)

    Lil

    OdpovědětVymazat
  4. Mám od Catrice rozjasňovací korektor - v tužce se štětcem - není špatnej, dobrej odstín a celkově fajn, ale špatně se z toho dostává, nejdřív neteče vůbec a pak až moc...a nevydrží nijak závratně dlouho...takže spíš průměr.
    Pak mám bázi pod make-up - ta je celkem fajn, ale moc nezabrání lesku. Byla bych ráda za porovnání té báze od Loreál s touhle...konzistencí mi přijdou podobné, ale do té od Loreál se mi zatím nechtělo investovat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tu bázi od Catrice jsme nezkoušela,ale ta od Lorealu j esuper, krásně vyplní pory, vrásky a zmatní, opravdu ji můžu doporučit,ale na tu Catrice mrknu,až se k ní dostanu :)

      Vymazat
  5. To jsem netušila, že Catrice a Essence spadají pod jednu firmu. Pěkné video (jako vždy)!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti, tak jsem asi první, kdo komentuje :) Krásné video, ale abych řekla pravdu, mám pocit, že ti to daleko sluší víc, když nemáš nalepené řasy .. :) Vypadáš potom bez nich daleko přirozeněji.. :) Ale to je jen taková moje ,,lajkovská'' poznámka :) Ať se ti daří ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě, tyhle řasy jsou dost přehnané, měla jsem jen na video, na nošení to není,to souhlasím, nebaví mě být ve videích pořád stejná,tak experimentuji, takže se možná občas leknete :D

      Vymazat
  7. Opět moc děkuji za video :)

    U nás teda bohužel nikde kosmetika Catrice není :/ jenom v Rossmannu bývala vždycky limitka. A pokaždé jsem něco koupila v těch výprodejích po 5 nebo 10 Kč :D.
    Musím velice pochválit laky, které jsou úplně super. Hodně mi vyhovuje ten širší štěteček, kterým mám za chviličku nalakováno a ještě lak celkem rychle schne. Lesky jsou taky parádní a strašně pěkně voní, taky si myslím, že i něco vydrží. Jejich stíny drží taky moc hezky, jak mono, tak i z těch paletek Big city life. Tvářenku z těch paletek se chystám vyzkoušet už asi sto let, ale nikdy si na ni nevzpomenu:D
    Nic jiného jsem zatím nezkoušela, ale jestli se někde k této kosmetice dostanu, tak určitě zkusím ty korektory, protože na ty jsi mě hodně navnadila. Kruhy mám opravdu šílené, jak kdybych propařila tři noci :D Navíc ta mastnější konzistence mi určitě bude vyhovovat, protože pod očima mám kůži opravdu hodně vysušenou a šupinkovatí, takže snad budu spokojená. :)

    Měj se moc hezky, těším se na další příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti určitě ty korektory vyhovovat budou,na suchou plet jsou fajn, havně i dobře kryjí,jsou krásně pigmentované :), ale opravdu jen na suchou plet, jinak to bude dělat paseku:). A moc děkuji! :)

      Vymazat
  8. Péťo skvělý!
    Užívej si hezky dovču ;) Mischa

    OdpovědětVymazat
  9. Video je skvělý :) Od kosmetiky Catrice mám zatím pouze tekutý korektor, se kterým jsem moc spokojená :) Ale po tvém videu mi určitě něco ještě přibude :-D Moc se mi líbí ten korektor v paletce :) !
    Jinak, objednávám na mimibazaru, protože v našem Rossmanovi tuto značku nemají :)

    OdpovědětVymazat
  10. Perfektní video!!! Obzvláště ten konec :) Ty k videu vždycky vybereš tak dobrou písničku :P Mám od Catrice jen mono stíny Sitting on a vulcano, tmavě šedý a jsou úplně megalomansky pigmentovaný. To se pak i bojím, abych to s nima nepřehnala :D A navíc jsou hrozně jemňounce namletý. Rtěnky mě taky lákají, ale teď musím nějaký dodělat, abych je nevyhodila. A pak zase budu nakupovat a Catrice bude první :) Laky mě nijak nezaujaly, na My Národní jsem viděla jen hodně tmavý, na netu mě zaujal světle žlutý, meruňkový a mají i hezké modrofialové :) A tu paletku korektorů si pořídím, občas se mi udělá pupínek a pak je po něm strup a to musím dát nejdřív nivea krém a pak korektor, takže tohle se mi hodí :) Díky díky za tipy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za krásný komentář, jsem ráda, že se video líbilo a určitě dej vědět,jak budeš spokojená,jestli máš ale mastnější nebo normální plet, tak bych ty korektory moc nedoporučovala, jsou opravdu mastné :).

      Vymazat
  11. Na video jsem se ještě nedívala (večer napravím :-) ), jen jsem se chtěla zeptat - všimla jsem si, jak ve videích používáš na oční stíny, tvářenky atd. různé štětce. Moc by mě zajímalo, jak o tyto kosmetické pomůcky pečuješ, jak často je pereš a v čem. Máš třeba na jeden stín jeden štěteček nebo jak? Nebo po každém použití pereš? Nebo používáš jeden štěteček na světlé stíny, jiný na tmavé?
    Byla bych moc vděčná za odpověď :-)

    Včera jsem procházela tvoje videa, která jsem prošvihla, a s ofinkou ti to sluší mnohem víc :-) A ještě jsem chtěla poděkovat, objevila jsem tento blog před cca čtvrt rokem a není dne, kdy bych se nepodívala a vždycky mě naladí do dobré nálady, těším se na tvá videa a nasbírala jsem tu spoustu skvělých rad. Takže tímto díky, že tu jsi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, moc ti děkuji. Co se týče štětců na makeup, mrkni na straší video o štětcích, vše jsem tam ukazovala, jmenuje se myslím makeup brushes. Jinak co se týče těch štětců, určitě je po každém použití nemyji, pokud ale líčím někoho jiného, tak ano, také mám desinfekci na štětce od firmy Vizart, takže štětce mezi použitím desinfikuji. Co se týče různých barev, stačí mezi jednotlivými barvami utřít štěteček do papírového kapesníčku a barvu otřít. Jinak jich mám ale více, mám celou sadu od Sigmy a nějaké jednotlivé štětce další od Sigmy aod Vizartu. A ještě jednou moc děkuji za tak krásný komentář, vážím si toho!

      Vymazat
  12. Péťo,
    opět úžasné video! A přínosné :-). Umíš to tak hezky vysvětlit a zároveň to není zdlouhavé. Mám tvůj blog ráda a snad není den, kdy jsem nezavítám. Moc chválím a děkuji za něj. Hlavně mě baví tvoje videa a outfitové fotky. Je to fajn inspirace :-). A vždy ti to sluší!
    Jen mám k poslednímu videu dvě malé připomínky. Zdá se mi, že se tolik nedíváš do kamery jako dřív. Ale je možné, že se mi to zdá. A pak, že máš poslední dobou rtěnky namalované skoro až přes okraj rtů. Dřív ti ty rtěnky slušely víc. Ale to jsou jen moje připomínky, opravdu nechci, aby to vyznělo, že tě kritizuji. Naopak, mám to tu moc ráda a ty jsi můj velký vzor!! Jen tak dál :-).
    Přeji hodně spokojených čtenářů a diváků videí.
    Děkuji za tvůj blog.
    Aneta N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anet, moc děkuji za krásný komentář a za připomínky, souhlasím :)! krásný večer P.

      Vymazat
  13. Promiň, ale v tom videu vypadáš jako taková ta nafukovací panna z obchodu s erotickýma pomůckama...Rtěnku přetahuješ strašně moc, a tak Ti to dělá přesně takový efekt. Vypadáš voskově, ne mladě:/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro tentokrát musím souhlasit...Vždycky vapadáš svěže,ale v tomhle videu mi připadáš strašně uměle..://..Asi to dělají ty umělé řasy a hodně bílá pleť

      Vymazat
    2. to je dobře, mělo to tak být, chtěla jsem zas něco úplně jiného, nudí mě, když jsem ve všech videích stejná :),ale ven jsem v tom nikam nešla a ani bych nešla :D, ty řasy jsou hrozně moc a skutečně působí uměle, byl to jen experiment :)

      Vymazat
  14. Tohle video se mi moc líbí =) Kosmetiku Catrice vždycky okoukávám v Rossmannovi, ale ještě jsem si nic nekoupila. Určitě to naproavím. Nejvíc se mi libí laky a ty gelové linky.

    OdpovědětVymazat
  15. Super video, z tebe jednou bude hvězda :) Fakt moc ráda chodím na tvůj blog :)
    http://mytouchofstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ja musim naprosto souhlasit s lidma prede mnou!! Kdyz se mi to video zapnulo, uplne jsem se te lekla!!! petro a nezlob se, ale nafukovaci panna je NAPROSTO presnej vyraz pro to, co si ze sebe udelala! Jako jestli tohle ma byt Beauty blog, kde se budou lidi inspirovat, tak to potes panbuh!!! To je totiz masakr. Jak muzes radit zenam ohledne kosmetiky, kdyz si namalujes rty asi na pul obliceje???? A jak muzes mit kurz tykajici se liceni??? Promin, ale nechapu! Rasy jsou taky naprosto prehnany, pokud ses nechystala na galavecer! Me se to nelibi ani trochu, proste ze sebe delas cim dal vetsi umelinu:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tohle nebyl návod na líčení, ale jen povídání o kosmetice, ráda vypadám v každém videu jinak a samozřejmě tohle nejsou řasy na denní nošení a ani jsem tahle s nimi nikam nešla, bylo to jen na video a samozřejmě vím, že jsou přehnané :), ale proč si je na to video nedat, dříve jsem na videích mnohem více experimentovala se vzhledem (ted se pomalu bojím dát si něco,co vybočí z normálu, protože se na mě hned sesype milion urážek), měla jsem v jednom úplně černé kouřové oči např. a také jsem v tom nikam nešla, prostě občas jen tak něco zkusím, neříkám, že to má někdo nosit, tohle opravdu návod nebyl a nemyslím, že to tak někdo pochopil ;)

      Vymazat
    2. Hlavně že furt píšeš "promiň" anomyme. Moc upřímně to ale nezní.

      Péti jen tak dál, tvůj blog nastartoval mojí beauty manii a vlastne diky tobe jsem si poridila stetce, a vim co a kam se pouziva a za co se vyplati investovat a za co ne. Sice nekdy je mi to docela naprd protoze ziji v italii a nektere znacka tu nejsou(napr. Catrice) nebo maji jen poskrovnu produktu (essence - a to me teda vylozene s**e :D) ale to neva. Moc rada cjodim na tvuj blog.

      Vymazat
    3. Jo, ale ucelem je snad vypadat hezky:D A ne aby si te lidi pletli s gumovou figurinou:) Nikdo tady neresi ze experimentujes, ale jak NEVKUSNE experimentujes. Co je dobreho na tom, ze mas rtenku skoro az na brade az pred nosem, jak se snazim ze sebe udelat havajskyho domovnika:D Je to jen muj nazor, tve clanky mam rada, nechci jen vse kritizovat, libi se mi tvuj pristup k recenzim atd., ale nebavi me ani to vecne achani nad vsim, kdyz tohle je proste des, to sme se shodly ve skole s holkama vsechny kdyz sem jim to video pustila:D I kdyz je to na doma jak rikas:)

      Vymazat
  17. Ahoj Petro, moc se mi líbí Tvoje videa :-) Jsi moc hezká a sympatická a také ráda zkouším některé Tvé rady a líčení :-) Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  18. krásný video :) ráda se dívám na tvé video.

    OdpovědětVymazat
  19. Péťo, na co ty potřebuješ korektory? :) Nemáš kruhy pod očima ani pupínky.. koukni na tohle:http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, to jsem viděla, taky jsem čučela,ale myslím, že ve skutečnosti to musí být děsně maskoidní :)..... divila by ses, kruhy pod očima bohužel mám a kor když mě zlobí oči (hlavně alergie, zánět spojivek), tak je mám úplně šílené :(....

      Vymazat
  20. Určitě se podívám,mohla bych se zeptat,plánuju si koupit paletku od NYXu nude on nude natural look kit.Všimla jsem si v jiném videu,že jí máte také.Mohla bych se zeptat jaké paletkou máte zkušenosti?Jsem v líčení začátečník,mohla by jste prosím udělat s přírodním líčením tutoriál?(omlouvám se jestli tu už je)

    Předem Vám moc děkuji,jste skvělá :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a tato paletka je skvělá, je bezvadně pigmentovaná, krásné barvy, dobrá výdrž, určitě doporučuji ke koupi,navíc jsou to moc hezky kombinovatelné odstíny :), jinak mrkněte do starších videí, je tam hodně looků do přírodna a do hnědých barev :)

      Vymazat
  21. Moc všem děkuji za milé a přínosné komentáře! Mějte fajn večer :).

    OdpovědětVymazat
  22. Mám veľmi rada tvoje videa, mám taký pocit, že kamera menej skresľuje ako fotky. A vidím farby aj s viacerý uhľov.
    Paletu od Catrice vlastním tiež a náhodou dnes som robila na aj na ňu na svojom blogu recenziu.
    Ak chcete môžete si ho pozrieť:http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/suboj-korektorov.html
    Ak sa vám bude páči, budem rada ak sa pridáte.
    Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  23. Super video, Catrice kosmetiku mám moc ráda. Ty gelové linky by klidně mohli vyrábět ve více odstínech, skoupila bych všechny :-D Škoda, že ten lak na nehty Iron Mermaiden už se neprodává, jednu dobu jsem si pazoury nelakovala ničím jiným...
    Taky mě příjemně překvapila dostupnost, protože v relativně velké Olomouci, kde studuji, Catrice prostě není k sehnání, zatímco doma v ,,zapadlém'' Šumperku mají snad všechno :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Peťulko,
    krásný video :-) Kosmetiku Catrice i essence mám moc ráda :) Jen tak dál, držím ti palečky :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Catrice kosmetiku mám celkem ráda, můžu říct, že každý jejich produkt byl moc fajn. naprosto jsem si zamilovala jejich rtěnky ultimate colour, mají opravdu nádherný sortiment barev. že tuhle značku má pod sebou essence jsem vůbec netušila, docela mě to i překvapilo :)

    OdpovědětVymazat
  26. Pěkné video. Mám od Catrice matující make-up a jsem s ním spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peťo máš krásná videa , ale co víc by mně zajímalo je kde kupuješ kosmetiku catrice , protože u nás v rossmannovi není. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  28. mala som frozen rose ale mne sa nehodila tak som ju posunula a dlho som túžila po simply rosewood ale bola som sklamaná. vôbec sa mi nepáči, a ešte sa mi v nom aj také zelené bodky urobily:-(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!