Novinky z víkendu + OOTD + soutěž o balíček Bioderma

by - 18 června

Krásné slunenčné pondělí vám všem,


jak jsem již předesílala na facebooku, tento víkend byl nabitý zážitky a parádní! Ráda bych vám o tom pověděla pár slov, byla jsem spolu s dalšími blogerkami na víkendu s Biodermou v Praze v zámeckém hotelu Chateau Havel, po báječném seznamovacím obědě nám Jana z Biodermy ukázala pár novinek, které jsme dostaly k vyzkoušení (nebojte se, něco z balíčku mám i pro vás :) a následovalo relaxační odpoledne s masáží a pobytem ve vířivce. Musím říct, že jsem si krásně odpočinula a skvěle se pobavila, zezačátku jsem měla trošku obavy, zda nebude váznout konverzace a zda mezi holky zapadnu, přecejen jsem o cca deset let straší, ale bylo to úplně zbytečné, myslím, že můžu říci, že jsme si padly do oka, probraly všechno možné a zasmály se spolu, všem holkám blogerkám moc děkuji za příjemné odpoledne, které jsem s nimi strávila a největší dík patří Janě z Biodermy, která vše připravila a zorganizovala. Samozřejmě vás díky tomu budu i informovat o novinkách v péči o pleť a přibudou i další recenze, jsem za tuto příležitost moc ráda, jednak vás mohu informovat o kvalitní lékárenské značce a uspokojit tedy i požadavky těch, kteřým obyčejné krémy z drogerky nestačí a mají kupříkladu hodně citlivou či atopickou pleť a jednak vás také touto kosmetikou mohu obdarovat. Dopředu počítám s tím, že se najdou škarohlídi, kteří budou už ted dopředu tvrdit, že to budu určitě chválit, protože jsem to dostala, tak vás mohu ubezpečit, že již z dřívějška víte, že tomu tak není a že pokud mi něco nesedne, kritikou nešetřím a hodlám v tomto duchu i nadále pokračovat, protože nestrannost je pro mne důležitá a co je nejdůležitější jste právě vy, čtenáři, protože bez vás by se tohle nedělo a za to patří obrovský dík vám a tak jistě uznáte, že by se mi nechtělo o vás příjít jen kvůli krému zadarmo ;).....
Protože jsem měla s sebou jen malý foťák, ráda odkazuji na mnohem kvalitnější fotky Ceady, na její blog.

A teď krátké video s outfitem a vyhlášením soutěže o balíček Bioderma (krémy na opalování, šampon a maska a čistící pěna). Soutěž poběží do konce týdne, tedy do neděle 24.6. do půlnoci. Vše potřebné se dozvíte ve videu.




Ještě bych ráda přidala pár fotek z víkendu:









odkazy na blogy holek:
http://kissbookbymia.blogspot.cz/
http://francebabyfashion.blogspot.cz/
http://thelifeofceady.blogspot.cz/
http://fashionpicanteria.blogspot.cz/
http://adelletta.blogspot.cz/
http://lola-j.blog.cz/
http://anetnelly.blog.cz/

A ještě pár fotek mého včerejšího outfitu:











Sukně HM
Tílko a prsten Takko
Pásek New Yorker
Kabelka tržnice

A abych jen neslibovala, rovnou vás mohu upozornit na akci Biodermy, právě teď by měla probíhat v partnerských lékárnách slevová akce na Sensibio vodu 500ml 1 + 1 zdarma a Sensibio antiperspirant 2 + 1 zdarma. Takže kdo používáte právě tuto řadu pro citlivou pleť, určitě se na to poptejte.Já hodlám z této řady vyzkoušet právě deodorant, který je hypoalergenní a bez hliníku a dále právvě ted testuji Dermální osvěžující vodu, která je v těchto vedrech opravdu super na osvěžení a zklidnění pleti.




You May Also Like

301 komentářů

  1. Úžo článek! A děsně ti to sluší a ty lodičky jsou boží!!! A na recenzi na deo se těším, zrovna číhám na něco kvalitního bez hliníku. A já bych tááák chtěla konečně něco vyhrát :D
    A už žádný "a" :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem první haha ! :D Takže podle mě úžasnej typ na výlet je zámek Hluboká v Hluboké nad Vltavou. Je to fakt úžasný zámek a kolem něj spousta míst na procházky a nebo další kulturní zážitky :) Jinak máš fakt úžasný videa , každý den ráno před tím než začne škole si s celou třídou čteme tvůj blog a koukáme na tvé videa :) děkujem moc za inspirace. :)

    OdpovědětVymazat
  3. A k tomu tipu - mě se kdysi před stopěti lety strašně líbil výlet na hrad Helfštýn, na něj vzpomínám dodnes a hrozně ráda bych se tam ještě někdy podívala, i když je to ode mě fakt daleko :) Je tam nádherný okolí a celý je to tam takový malebný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak prvně k outfitu - naprostá dokonalost!! Všechno perfektní, přesně můj šálek kávy, vidět tě takhle někde venku tak budu zkoumat jak hezky to vypadá :D

    A nějaký výlet? Těžko říct, sama moc času na výlety nemám, protože jsem pořád ve škole a pak v práci, ale třeba o letních prázdninách je určitě super jet na Mácháč (letos to s kamarádkama plánujeme) podle informací od těch o tam už byli, je to přes den samá opalovačka a relax a večer je na pláži otevřená diskotéka, přímo u vody, což zní skoro jak někde na Ibize :D
    Jinak je ale super jet třeba někam na hrad, prohlížet si nějaký památky a prostě vypadnout z toho koloběhu a poznat něco nového.

    OdpovědětVymazat
  5. Na výlet je krásná rozhledna Jeřabina v Ústeckém kraji:) Při dobrém počasí je vidět daleko a dobře :) Je to spíše výlet na kolo, než si tam dojet autem a hned domů. Krásná příroda:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já osobně by jsem doporučila výlet do Frýdlantu v čechách na zámek.krása. A ještě na Šumavu,na poledník. Krása . A ta příroda :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky, u nás v Rožnově pod Radhoštěm je krásně :) Valašské muzeum v přírodě, hora Radhošť se sochou Radegasta, zřícenina hradu Hradisko, na Pustevny je krásný výlet lanovkou :) Vyjížďka na kole na Javorník nebo Díly je makačka, ale ten výhled pak stojí za to. Samé kopečky, lesy. Prostě Valašsko :)

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektní Peťulko :). Že seš nestranná z tvých recenzí je snad víc než jasné a já se těším na další recenze, protože právě o biodermu se zajímám už pár týdnů a laškuju s tím, že si konečně něco pořídím.
    A co se týče typů na výlet... já osobně si v poslední době strašně oblíbila výlety do přírody, stanování a takové ty věci kolem. Místo kam se každoročně strašně ráda vracím, ať už s rodiči nebo s kamarády, tak jsou Pustevny v Beskydech. Výbornej výlet na "výšlap" :).
    A druhé takové skvělé místo je Karlová Studánka, což jsou lázně v Jesenikách :). Příjemné malé městečko.
    A kdyby to měl být "kulturní zážitek", tak pak Vizovický zámek :).

    Jsem "lokálním patriotem", takže se držím věcí blízko sebe :D.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoojky Peťo, já hrozně miluju zoo a nejvíc bych ti doporučila asi tu pražskou a na Moravě určitě Zoo Lešná u Zlína. Pořád tam něco upravují a staví a najde se tam i zámek, kde jsou možné prohlídky:)) Mám odtamtud hodně zážitků, třeba jak ségru ve třech letech klovnul do břicha přes plot pštros a ona z toho byla celá vyjevená:D
    Přeju hezkej den, Romča

    BedrunkovaRomana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek, je to fajn že jste si užily a měly hezké počasí. :-) Peti, moc krásný outfit, i účes - jako vždy kočka. A místo kam vyrazit v ČR bych doporučila jen jedno - Šumava. Je tam nádherně.

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím :)

    Teda výlet to byl asi úplně parádní, z těch fotek to naprosto sálá :) Moc se mi líbí tento způsob "odměny" pro vás blogerky, konečně si firmy začaly uvědomovat, že největší reklamu jim děláte právě vy :)
    Taky se mi moc nelíbí řeči od rejpálků, že všechno chválíte. Ono se říká, že někdy je negativní reklama ještě intenzivnější než ta dobrá, takže nechápu, proč by s tím měli mít firmy problém a nějak by vás měli "tlačit" do striktně pozitivních recenzí.

    Jinak teda tip na výlet mám od kamarádky, která už tam byla a moc si prostředí chválila. Já se tam taky teprve chystám, ale zatím nějak pořád není čas, ale jednou se tam určitě chci podívat. Jedná se o středověkou krčmu v Dětenicích. (http://www.krcmadetenice.cz/) Okolí je také prý krásné, navíc se v blízkosti pořádají i nějaké středověké hry na koních, což já jako koňomil velice oceňuji :):D Asi si každý přijde na své :) Tak třeba se ti tento tip na výlet bude líbit nebo jste tam i možná i s manželem byli, jelikož z tvých příspěvků vím, že takto hodně rádi cestujete a zrovna Dětenice si hodně lidí chválí :)

    Měj se hezky a těším se na další tvé příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, moc pěkný článek i video.. Sukně je boží a s páskem nádherně ladí. Máte s dalšími blogerkami moc pěkné fotky.. :))

    Jinak k tomu výletu a cestování po Čechách.. S přítelem máme výlety hrozně rádi, o pázdninách jsme skoro pořád na cestách..Doporučila bych Ti například hrad Bezděz, ten byl skvělej, i když nám trošku pršelo a při cestě nazpátek jsem spadla po kamenech (je tam docela blbá cesta, jde se skoo pořád po kamemech a po menších skalních útvarech), dále potom okolí Máchova jezera je krásné a romantické, ze severu například Úštěk, tam se nám také líbilo, dálším suprovým výletem byl zámek v Blatné a okolí.. Nádherné jsou Mumlavské vodopády, v létě můžete i smočit nohy.. :) Dále Prachovské skály - také nádherné.. a ty výhledy z nich stojí za to.. tak..myslím, že pro začátek by tenhle výběr mohl stačit, ale učitě mám toho v záloze ještě hodně.. :) Přeji pěkný zbytek slunečného dne a měj se kráásně

    Petulabook

    http://petulabook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj Péťo, ten den s Biodermou musel být super! outfit ve videu je super, i když mě stejně víc nadchly fotky - ten účes na nich krásně vynikl a vypadá opravdu skvěle!!! :-)
    Tvůj úkol není vůbec jednoduchý! moc do zahraničí nejezdíme a dáváme přednost poznávání ČR, takže vybrat jeden, dva tipy je opravdu těžké! :-) zahrabala jsem se teda do fotek a brožurek, abych vybrala něco, co není tolik profláknuté a opravdu stojí za to. a nakonec jsem vybrala tyhle tři: hrad Kost - nádherný hrad kousek od Jičína, krásná expozice; zámek Žleby - za návštěvu stojí nejen interiér, ale i zahrada s oborou s bílými jeleny ;-) a můj top tip je hrad Hazmburk - krásný výlet! je to teda pár let zpátky, co jsem tam byla, ale strašně se mi tam líbilo, ovšem chce to tenisky! ;-) http://www.hrad-hazmburk.cz/fotogalerie1/fotogalerie/ no neni to nádhera???

    mujfialovysvet.blogspot.com
    mujfialovysvet@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peťo, na městský výlet doporučuju Karlovy Vary + Mariánské lázně + Františkovy lázně, pro přírodní výlet pak Českosaské Švýcarsko nebo Beskydy. :-)

    neko1@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. fotky jsou super :) a outfit? nádhernej, hlavně ta sukně ♥
    já hrát nechci, ale doporučuju zámek orlík - provádí tam kamarádka (profík mimochodem! ;D) a mají nejlepší pávy!

    OdpovědětVymazat
  16. Dneska jsem nahodou na Youtube narazila na tvoje videa a musim opravdu pochvalit! Je videt, ze to, co delas te opravdu bavi a podle toho ta prace i vypada;-)Navic je hezky,ze se se svymi zkusenostmi podelis s nami, ne treba v tomto smeru tak informovanymi:)Co se tyce typu na vylet, jednoznacne bych Ti doporucila Mikulov a okoli. Ja se tam kazdym rokem vracim,at uz s kamoskama,tak s rodinou. Neni nad kombinaci celodenniho vyletu na kole nadhernou krajinou s vyhlidkami a vecerni posezeni na Mikulovskem namesti ci vinnem sklipku. Navic mi prijde, ze na Morave jsou lide strasne prijemni(ale to bude asi i tim vinem:).Idealni je jet na prodlouzeny vikend, protoze mist k videni je mraky. Zde posilam odkaz,kterym jsem se nechala isnpirovat ja,tak treba taky nekoho z vas oslovi:http://cestovani.idnes.cz/na-kole-krajem-vinne-revy-pod-palavou-dsv-/ig_kolo.aspx?c=A080611_132820_ig_kolo_tom. Preju hezky den. Ála;-)
    k.alicek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Za mě bych ti určitě jen a jen doporučila Český ráj. Je to kouzelné místo, kde přijdeš na jiné myšlenky a dokonale si odpočineš. Jezdím tam hrozně ráda, vždycky mě čeká výšlap na Trosky, ale pak to vážně stojí za to! A když ne Trosky, tak třeba Hrubý Rohozec, nebo Valdštejn jsou nádherné:) No, myslím, že tam si určitě vybereš podle svého gusta:D:)

    OdpovědětVymazat
  18. Určitě jste si to užily :) Moc ti to sluší!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Doporučuju městečko Brtnice - je úplně nádherné, je tam starý zámek, do kterého se sice nedá jít, ale atmosféra je tam úplně úžasná... Byli jsme tam někdy na podzim za sychravého počasí a ta strašidelná atmosférá byla fakt nepřekonatelná :)

    OdpovědětVymazat
  20. Strašně ti to ve videu sluší. :)
    Jinak na výlet bych doporučila jižní Moravu, zejména Pálavskou oblast a vůbec celé slovácko - úžasná příroda, sem tam nějaká památka, klid a hrozně milí lidé.
    Nebo potom Bílé karpaty. To je taková trochu opomíjená oblast u nás, ale je tam moc krásně (a mají tam modré slimáky:D)... Nebo Český ráj, oblast kolem Turnova, Liberecko a Ještěd... Posledně jsme byli i na Hradě Kost, ten je taky skvělý. Hlavně, co se hradů a zámků týče, je tam spousta zajímavých letních akcí, takže vždycky ráda někam jedu, když tam zrovna nějaká probíhá, ať už je to hudební festival, nějaká historická věc nebo cokoliv jiného. :)
    Ještě mě napadá spousta věcí, ale tak, nemůžu toho napsat až tak moc. :))

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj :-)
    Tak můj tip na výlet je Lednice - je tam krásně i tobě by se tam určitě mohlo líbit :-))
    Odkaz: http://www.zamek-lednice.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Krásný outfit..:) ta sukně je úžasná..:) Jinak já bych doporučila Znojmo :) máme tady plno vinic a vinných sklípků, které stojí za to navštívit..:) a nebo potom Lednicko-valtický areál..byla jsem tam předloni a byl to opravdu skvělý výlet..:))

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peťo, já bych ti doporučila zavítat k nám na jižní Moravu. A to nejlíp do Uherského Hradiště, které se nachází v regionu Slovácko. Je tady spousta možností jak strávit volný čas ať už návštěvou hradu Buchlov nebo zámku v Buchlovicích a nebo návštěvou nějakého toho vinného sklípku a výlet můžeš zakončit projížďkou na kole při břehu řeky Moravy nebo projížďkou na lodi. Možností je spousta :)

    Tereza.Nozickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Asi se někdy půjdu podívat na tržnici až u nás ve městě bude : D Nechce se mi věřit že i taková krásná kabelka se tam dá najít : ) Mě by se víc líbila v černé, ale ta bílá je taky nádherná : )
    Jinak tip na výlet... Hrady, zámky a rozhledny mě nebaví protože jsem jich se školou navštívila už hodně... No a jelikož jsem studentka a moc peněz nazbyt nemám tak sama si výlety moc nedělám, ale když už tak jednou za čas navštívím Moravský kras, který je jen několik km od města ve kterém bydlím : ) Je to krásné místo s úžasnou krajinou, nádhernými jeskyněmi a nejvíc se mi tam líbí propast Macocha - největší propast svého druhu v České republice a zároveň ve střední Evropě : )
    Kdyby tě Moravský kras zaujal tak tady se o něm dozvíš víc www.moravskykras.net
    Podle mě je Moravský kras jedním z míst, které by měl každý alespoň jednou za život navštívit : )

    OdpovědětVymazat
  25. ahoj, po čr je spousta nádherných míst, jedno hezčí než druhé. Já zmíním 2 podle mě méně známá: 1- nedaleko Karlštejna vesnice Sv. Jan pod Skalou, je to takový kostelík ve skále, kterým se dá projít do jeskyně+ je tam ledová studánka s osvěžující vodou a okolní kopce,ve kterých je tato vesnice zaklíněná určitě také stojí za zdolání->výhledy :-) nedaleko odtud je lom Amerika (natáčel se tam např. Limonádový Joe nebo Malá mořská víla) je tam nádherná voda...2. místo bych dala hrad Sloup v Čechách, také takové nevšední, neokoukané + okolní lesy se Samuelovou jeskyní odkud je na hrad úžasný výhled
    fotky na googlu prozradí o těchto místech více :-)
    dosty.renca@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Jako výlet bych tobě (a nejspíš především manželovi) doporučila 30. 6. výlet na zámek Slavkov u Brna, bude tam velký sraz a výstava veteránů, už jsem tam byla loni a strávili jsme tam celý den, letos se chystáme znova. Ale aby tam bylo něco i pro nás holky, tak tam bývají dobové módní přehlídky (šaty z první republiky) apod.
    Jinak souhlasím s předešlým Valašskem, ve Valašském Meziříčí je u nás nádherně, dva zámky, spousta parků, dvě řeky, blízko Rožnov se skanzenem, Vsetín...
    Co se videa týká, tak tohle venkovní video byl super nápad, moc se mi líbilo a tobě to jako vždycky moc slušelo :-)
    ( verushka1992@gmail.com )

    OdpovědětVymazat
  27. Sluší ti to jako vždy...;) Můj tip na výlet jsou TVARŮŽKOVÉ SLAVNOSTI pořádají se v Lošticích (malé městečko poblíž Zábřeha,Mohelnice..) a trvají 3 dny letos se konají 22.,23. a 24.6 .. Podle mě je nejlepší program právě 23.6 v sobotu..Den je plně nabitý zábavou a na konci je slavnostní ohnostroj..A potom zábava..;) Je to velice originální výlet..A na tuto událost se sjíždí i lidé nejen z ČR.. Ovšem slavnosti probíhají v klidu.. Bez žádných komplikací..Pořádají se v centru městečka ..Na celém náměstí..Na tento výlet vás zvu..Jsem z Loštic a každoročně mě tato akce pobaví..;) :) Mail: daninkafr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Jsi nádherná, moc vám to holky závidím! Rozhodně bych ti doporučila jižní Moravu a Mikulov - nádherné město s nádherným zámkem a to víno! ;) Byla jsem tam jen jednou, ale rozhodně bych se tam chtěla vrátit.

    OdpovědětVymazat
  29. Krásný, elegantní outfit :) A účes se mi taky líbi :)

    A výlet? Já mám ráda:
    - Adršpašské skály
    - Hlubokou
    - Český Krumlov

    OdpovědětVymazat
  30. Moc hezký víkend jste měly!
    Co se týče výletu tak já doporučuji Rešovské vodopády, také se tam chystám (a moc se těším). Myslím, že na léto je to moc hezký výlet, jelikož bývá dost horko a na ,výletování´ je to pro mě už docela nepříjemné, tak volím raději přírodu, chládek lesa a vodu na osvěžení. Rešovské vodopády vše splnují, nedaleko je restaurace na příjemné občerstvení.
    Hezký den!
    eleonen

    eleonen@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj! Jsi krásná a moc Vám to holky závidím! Rozhodně bych ti doporučila jižní Moravu a přímo město Mikulov. Působí úplně kouzelně je nádherné a má krásný zámek a navíc to víno! ;) Byla jsem tam jen jednou, ale rozhodně se tam chci vrátit! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahojky, jelikož jsem se severu Čech, tak ti doporučím Českosaské švýcarsko, konkrétně třeba Pravčickou bránu a skály nebo Soutěsky. Z Hřenska je to kousek do Německa, kde je krásný skalní most Bastei, odkud je nádherný výhled na Labe. Tam to opravdu stojí za to :)
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Srdečně vás zvu na TVARŮŽKOVÉ SLAVNOSTI do malého městečka Loštice ( kousek od Zábřeha,Mohelnice..) Tyto slavnosti se pořádají každý rok ve dnech 22,23 a 24.6 ..:) Doporučovala bych sobotu 23.6 2012 příjde mi to jako nejzábavnější den o těchto slavnostech.Celý den je nabitý program..Je zde spousta stánků,jídla,pití, hraje hudba ,skákací hrad pro menší a mnoho další...Na tuto událost se sjíždí lidé nejen z ČR..Večer je slavnostní ohňostroj a nakonec zábava..;)Můžete si také prohlédnout muzeum tvarůžků a v Lošticích je opravdu nádherná příroda..;)Slavnostní probíhají v klidu a jsou příjemné..Je to velice originální výlet..;) Vřele doporučuji..Na výlet chodím každý rok a mohu vřele doporučit..;)
    E-mail: daninkafr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ostatní ženy v tvém věku by si měly vzít příklad fakt, vypadáš skvěle, žensky, mladistvě. No a pokud chceš zažít trošku adrenalinu, tak ti doporučím bobovou dráhu v Mostech u Jablunkova (http://www.skimosty.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=18&lang=cs), následný oběd v hotelu Grůň, je nádherný (http://www.hotelgrun.cz/). V okolí je i spousta jiného vyžití, Prostě výlet jak má být.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky,

    je hrozně těžký poradit místo, aniž bych nevyjmenovala půl republiky :D Ale určitě stojí za návštěvu město Litomyšl - zámek, zámeckou zahradu včetně přírodního divadla, par metrů vedle Klášterní zahrady, ulice Josefa Váchala, pomník A. J., B. S., Dům U Rytířů, Smetanův dům, Rodný Smetanův dům a konečně i Smetanovo náměstí. Právě zde i probíhá Smetanova Litomyšl http://festival.smetanovalitomysl.cz/ . Takže je zde opravdu o co stát. a Když budete chtít zajet podívat do přírody, člověkem nedotčené, stačí popojet pár kilometrů dál a dostanete se do přírodní rezervace Toulovcovy maštale http://www.mastale.cz/pr_toul_mastale.htm

    Doporučuju, je to mé rodné místo a znám to tu jako svý boty a vážně je to nádhera :)

    Přeju krásný výlet
    Markét

    marketta.fiserova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. ahoj, tak ten víkend musel být super :) ale tenhle víkend jsem měla taky vydařený, měli jsme poslední fotbal (kde prodávám v kiosku) jsem velká "fotbalová faninka" a fotbal mě moc baví :) takže jsme si všichni po fotbale sedli, pokecali i jsem si s klukama zahrála fotbal (takhle o půlnoci proč ne :D) a pak jsme ještě vyrazili na oslavu narozenin naší kámošky, a to bylo taky moc fajn :)
    jako tip na výlet bych ti dala například zámek Nové Hrady (pardubický kraj)sestřenka tady měla svatbu a byla to paráda, škoda že jsme si to tam nemohli projít, ale určitě se tam chystáme a pořádně to tam prošmejdíme :) blízko Nových Hradů je Litomyšl, kde je taky moc pěkný zámek a poblíž zámku mají většinou nějaké výstavy :) a pak určitě vyrazit na bazén, v tomto okolí je jich spousta a jsou moc pěkné :)
    nebo sem si také oblíbila Český Krumlov, kde už jsme byli na dovolené třetí rok za sebou :), ale jak sem viděla na videu, již si tam byla ;)
    pěkný den Věra (vecra.malk@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  37. Účes je opravdu krásný, maminka má zlaté ručičky a outfit taky super teď na léto ideální :)...Nejkrásnější výlet podle mě je na Adršpašské skály, je tam krásná příroda, kterou známe z pohádek a navíc to zabere více času všechno si tam projít, než jít třeba jen na hrad nebo zámek... myslím, že to opravdu stojí za to :)
    alikmat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Zdravím tě Pěťko, ve videu ti to moc sluší, ostatně jako vždycky :).
    Jako Tip na výlet po ČR bych ti určitě doporučila Jižní Moravu - Hodonín. Pokud máš ráda vínko nebo i dobré pivko, stojí to za to! ;) V Hodoníně je nádherná příroda, jsou tam obrovské sady s ovocem (vinná réva, hoodně meruňěk), plné pole slunečnic a hlavně domky s vinicema :). Majitelé vinic jsou hodní a přátelští, dají ti okoštovat jakkékoliv víno, poradí ti i s výběrem koupě vína a něco víc ti k němu řeknou a milé tě pohostí.
    Jako další Tip na výlet bych ti doporučovala Rožnov pod Radhoštěm, je to taková naše doména Moravskoslezského kraje :). Můžeš samozřejmě navštívit sochu s Radegastem, procházet se po okolí, vychutnat si jedinečné pivo Radegast i extra hořkou 15° novinku, což by možná uvítal i tvůj manžel :). Krásný výhled je i z lanovky na Radhošť. Pokud byste dojeli lanovkou na Radhošť a chtěli něco k snědku, je tam i restaurace, kde vaří opravdu vítečná česká jídla. Samozřejmě to není jediná restaurace na Radhošti, je jich tam více. Můžete navštívit i Valašské muzeum v přírodě nebo Radhošťskou kapličku.
    Ať už si vybereš jakkýkoliv tip na výlet, užij si ho! :)
    Měj se pěkně.
    Lada

    OdpovědětVymazat
  39. Balíček ti moc závidím. Jinak skvělý outfit a ty botky ♥ A tip na výlet? Určitě Macocha nedaleko kde bydlím :)

    chudobova.nicol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj!
    Řekla bych, že Česká republika je hodně malá a překvapivě má hodně hezkých míst :o)
    • Jen tak namátkou bych doporučila Jeseníky, pro které mám velkou slabost již od dětství, kdy jsem tam 7let trávila na táboře.
    • Potom třeba Mikulov, kde je krásná příroda a blízko se je "velká louže" na Pálavě - to je místo, kde jsme se dali dohromady s přítelem ačkoliv nejsme pijani vína :)
    • A nakonec mému srdci nejbližší lom v Brně-Líšni, který je pro mě srdcovou záležitostí. Romantika, krásná příroda, naučné tabule o lomu samotném a jezírko s rákosím uprostřed lomu, vedle kterého je ještě jedno menší, které za měsíčku vypadá jako by někdo měsíc vnořil přímo do jeho středu a hladina se krásně stříbřitě leskne (doporučuji piknik - třeba s hroznovým vínem :o) )

    OdpovědětVymazat
  41. Určitě jste si to krásně užili, slušelo vám to :)!

    OdpovědětVymazat
  42. Gratuluji ke spolupráci:-) moc ti to sluší :-)
    Strašně ráda bych se podívala do Českého Ráje a Českého Švýcarska. Naše jižní Čechy jsou však taky krásné :-) ráda bych se podívala i na Šumavu :-)) snad tento rok navštívím aspoň jedno toto místo :-)

    Mellandee

    mellandee@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, nádherný outfit mimochodem ;). Myslím si, že krásných míst je v České republice spoustu. Zrovna za pár dní ale vyrážíme s rodiči a sestrou na Jižní Moravu. Chceme si projít některá města a zaměřit se zejména na památky. Například zámek Lednice s přilehlým parkem je opravdu úchvatná podívaná a jeden z mých osobních tipů. Dalším zajímavým místem je zámek Buchlovice. Jsem totální nadšenec do historie, takže miluju tenhle typ dovolených. Jinak přeju krásné léto a hodně pěkných zážitků. Barča

    bramborka.pok@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Já už se dlouho chystám vydat se po stopách Járy Cimrmana :) a první stopa není z Jindřichova Hradce až tak daleko, stačí dojet ůzkokolejkou do Kaprouna nedaleko Kunžaku :)Ančí S.

    OdpovědětVymazat
  45. Já určitě doporučuju jižní Moravu, je tam krásně, zámek Lednice například, Mikulov, Pálava, sklípky...prostě je na co se dívat a určitě se i někde svlažit:-) jinak se mi moc líbí outfit, určitě se inspiruju:-)
    jahranst@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. ahoj, pred dvoma týždňami som bola v ČR (Dolní Benešov) a urobili sme si výlet na zámok, ktorý je v Hradci nad Moravicí a tiež sme boli v ZOO v Ostrave. V zámku bolo množstvo pôvodných vecí, obrovská knižnica, tiež tam bola krásna záhrada, proste krása. Bolo úžasne, odporúčam. :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Peti, nejprve bych ti chtěla pochválit outfit, hrozne ti to sekne, ta sukně je překrásná :)

    A kam bych ti doporučila zajet se mrknout? tak za náš, Královehradecký kraj, určitě Ratibořice a jejich Babiččino údolí, což je místo spojené se spisovatelkou Boženou Nemcovou a její knihou Babička, kdy děj se odehrává právě zde. Nejen, ze je tu pěkný park s jezírkem a rybkami, který rozhodně stojí za procházku, ale mezi zajímavosti, kvůli kterým je toto místo tak navštěvováno, je určitě Staré bělidlo, Lordův mlýn, Viktorčin splav, mandl a nebo zámek a za něj musím upřímně říct, že je jedním z nejkrásnějších, co jsem navštívila a že jsem jich navštívila fakt hodně :D takže určitě doporučuji, je na co se těšit :)

    hranolka.petka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj já bych doporučovala podívat se do Skalního města Adršpach.Když se prochází mezi skalami, je tam velice příjemný chládek, což každý ocení v tropických vedrech :). Dá se tam i projet na loďce nebo navštívit hrad. Příroda je vážně nádherná. Chtěla bych se tam zase podívat. Velice doporučuji.
    Mimochodem zamilovala sem se do tvého blogu. V tomto příspěvku máš velice krásné boty :)

    OdpovědětVymazat
  49. ahojky, tak ti sem taky šoupnu jeden příspěvek a musím říct, že na takový blog přispívám úplně prvně. Nikdy mě žádný tak nezaujal, abych měla potřebu psát. Tvé stránečky jsem si ale moc oblíbila, působíš na mě hrozně sympaticky a máš vkus. Jinak teda nejsem vůbec módní maniak - mojí vášní jsou zvířata a obvykle na jiné stránky nemám ani náladu. Na ty tvé si ale čas vždycky najdu! :) Jinak ti přeju i nadále hodně čtenářů a fandů a ať ti to jde tak dobře jako doposud!

    Článeček je moc pěkný, víkend musel být super, z fotek to vypadá suprově. Hlavně ta výřivka, tu bych si taky dala!

    Jinak tip na výlet - poradím ti místa, které jsou mému srdci nejbližší a kam se vždy ráda vracím:
    1) Kroměříž - V Kroměříži mám babičku a tak tam jezdím každý rok. Město jsem si zamilovala a stále znovu a znovu se ráda vracím na barokní zámek Kroměříž, který je blízko od Kroměřížského náměstí. Obklopuje ho krásný park, kde jsou jezírka s labutěmi, ale je tam i něco jako mini zoo s opičkama a dalšími zvířátky. Nedaleko jsou také známé kroměřížské zahrady, kam určitě stojí zato se také podívat. Mám ráda celkovou atmosféru města a lidé mi tam také přijdou velmi přívětiví.
    2) Moravský kras - Opět místo, kde jsem již byla nesčetněkrát a v nejbližší době se tam chystám znovu. Miluju přírodu a na krásu tamějších jeskyní, propasti Macochy o okolí se prostě nemůžu vynadívat. Dají se tam udělat i příjemné procházky a když je moc teplo, tak se člověk zajde ochladit do jeskyní :D Vždy jsem tam strávila příjemné chvíle a už se těším, až se tam letos zase podíváme :)

    Tak se měj pěkně a přeju, aby sis výlet, ať už to bude kamkoliv, rozhodně užila!

    Pa Janče :)
    (jana.bebcakova@seznam.cz, www.cincilas.eu)

    OdpovědětVymazat
  50. Tip na výlet? Loni mě naprosto uchválil Český Krumlov, úžasné město a ta atmosféra, ale tam to určitě znáš :) Takže, sice se budu opakovat, ale stejně jako spousta ostatních holek bych doporučila jižní Moravu, konkrétně třeba zoo a zámek Lešná, rozhodně nejkrásnější zoo u nás.

    OdpovědětVymazat
  51. To muselo být super, hned bych takový víkend taky brala. Já doporučuji město Tábor. Byli jsme tam loni a je tam spousta památek, zajímavých akcí, pěkné město a spousta dobrých restaurací :)
    LudaKonecna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Peťo. Já určitě doporučuji Ostravskou zoo. Jelikož bydlím kousek od ní, jsem tam prakticky pořád. A v poslední době se tam narodilo spousta mláďat (například malá žirafa). A také malé slůně je zde velkou atrakcí. Je zde spousta neobvyklých zvířat jako například červené pandy či binturong. Zrovna dnes večer tam jedu pomáhat s jejich programem "Noc snů". Je to program pro handicapované děti, který by i jim měl ukázat, že zoo je krásná. Když už bys byla v Ostravě, za zhlédnutí určitě stojí důl Michal, kde se můžeš podívat jak se kdysi těžilo. Lidé z mého regionu jsou na to většinou pyšní :) Jinak mé druhé nejoblíbenější místo je Brno. Doslova tam dýchá historie z každého koutu. Špilberk a vila tugendhat určitě stojí za zhlédnutí. Nejlepší je se tam vydat v období ohňostrojů, kdy Brno ožívá. Jsou zde k vidění jak památky, tak i záživné ohňostroje.
    Měj se moc hezky a užívej si krásného počasí.

    alena.valeckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Peťo, především Ti chci popřát krásné prázdniny a doufám, že budeš mít plno volných dní na slunění. Moc Ti to na fotkách sluší, jako vždy ;) Už jednou jsem odeslala dlouhý odstaveček, ale nějak se mi to pokazilo tak dávám typy ještě jednou :D takže rozhodně bych ti doporučila Brno ikdyž je to pro tebe asi z ruky, je tam plno památek a výstav, hrad Špilberk a kazematy nebo podzemí v Brně, Antrophos je muzeum kde je obrovský vycpaný mamut a vykopávky, Vila Tugendhat, výhled na Brno z Petrova a nebo jízda parníkem po Brněnské pehradě je taky fajn, však kdyby jsi se s manželem rozhodla sem zavítat, určitě najdeš plno info na netu :) to je asi to co se týká nějakých těch památek, vlastně i kolem Brna je spousta zámků, které stojí za návštěvu :) a dál co můžu doporučit tak Šumavu u Lipna je spousta kempů, fakt krásných, třeba pod stan a nebo do penzionu, v létě je tam počasí perfektní a moc fajn silnice a stesky na kola nebo kolečkáče. Kdyby ses rozhodla pro nějakou možnost, klidně se ptej :) Já osobně radši k moři něž tady po ČR, miluju vedro :D co se ciziny týče bych ti doporučila Turecko, kam bych taky nejradši jela, ale finančně je dražší, takže spíš Bulharsko, kde je levně na nakupování i na jídlo a je tam taky krásně. No snad jsem na nic nezapoměla :D Měj se krásně ... S pozdravem Alena ... ajalid@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj,
    jako vždy mi něco nového tvoje video dalo :D, výlet na Moravu, by mohl být zajímavý, projít si památky v Brně (Petrov, Špilberk, atd.). Pokud Brno trochu znáš, stojí za to vydat se do nějaké vesničky třeba na Podluží do nějakého sklípku, zajít si na Pálavu, nebo si vybrat termín, kdy jsou zrovna hody, hody na Moravě patří k mým největším zážitkům :D

    krivja@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj, já bych doporučovala Lednicko-Valtický areál. Je tam nádherně, jezdíme tam buď na kole a v cíli naší trasy si dáme zmrzku, nebo na výlet autem a kouknem se na různé výstavy, které se tam často pořádají. Pěkný je i jen samotný park, ve kterém se dá krásně procházet a relaxovat a taky je tam spousta atrakcí - např.- lukostřelba a podobně :) Pro mě tyhle výlety patří ke každému létu, je tam úžasná pohoda a atmosféra, doporučuju všema deseti :)

    Přeju pěkné léto!
    Danča
    miskovadana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, moc se mi líbí sukně- vypadá tak jako polotransparentně :D, lehoučce. Na fotkách vypadáš oproti holkám víc dospěle nebo spíš vyspěle ( ale ne starší) a sofistikovaně.
    Já osobně na výlety miluji oblasti Lipenska, Šumava je naprosto kouzelná. V Černé v Pošumaví jsou krásné procházky kolem Lipna v písku, možnosti spousty sportovních aktivit jako windsurfing, plavby plachetnicí a podobně. V okolí je velké množství upravených cyklo stezek, kde se dá jezdit ne jen na kole, ale i na bruslích. :) Nedaleko leží městečko Horní Planá, kde se nachází přívoz, který převáží jak pěší, cyklisty, tak i automobily na druhou stranu Lipenské přehrady odkud se lze snadno dostat například do Přední Zvonkové, kde je skvělá restaurace. Po silnici jezdí málo aut, je tam ticho a příroda působí nedotčeně. V kopcích se pasou krávy a vzduchem se rozléhá šum listí ve větru. Daleko to není ani na Hochficht, kde je v zimě poměrně hezké lyžování a v létě horská turistika. Přesně tam je mi krásně.
    SiBarborka zavináč gmail tečka com

    OdpovědětVymazat
  57. Přeji krásný slunečný den,
    jelikož jsem z Olomoucka, určitě doporučuji výlet na Svatý Kopeček u Olomouce. Jedná se o zoologickou zahradu a barokní chrám Navštívení Panny Marie. Ideální pro výlet na kole :).
    A kdo má rád hrady, určitě stojí za návštěvu hrad Bouzov. Budete se zde cítit jako v pohádce a to nejen kvůli atmosféře hradu, ale také kvůli tomu, že Bouzov se stal dějištěm pohádek jako je nezapomenutelná Pyšná princezna nebo O princezně Jasněnce a létajícím ševci.
    Mohla bych jmenovat další místa, ale tyhle patří podle mě mezi nejhezčí na Olomoucku.
    PS: Outfit jako vždy krásný :)
    makyn.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj, tak já bych určitě všem doporučila Karlštejn, je to taková klasika z českých dějin a výlet je to nádherný. Má to své kouzlo a určitě to stojí za to a jedna velká výhoda všech hradů a zámků v těchto vedrech je, že vevnitř vedro opravdu není :) a pak bych ještě ráda zmínila náš líšeňský lom, mám ho rovnou za barákem a v létě nebo na jaře je to dokonalá romantika (pokud člověk nemá občas silný alergický záchvat jako se mi párkrát ze všech těch chráněných kytek okolo povedlo :D)

    OdpovědětVymazat
  59. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Peti, skvělé video, jako všechny tvoje a celý blog :) Máš skvělý vkus a moc ti to sluší :). Jinak já bych doporučovala jet se podívat do Zlína, je tam spoustu pěkných míst, Zoo Lešná, zámek, Baťův kanál, kde je v letních dnech možná projížďka lodí...No a protože je to město Tomáše Bati, tak se nesmí vynechat Obuvnické muzeum, kde je stálá výstava :)...a určitě je tam i více míst které stojí za to navštívit :)
    Pěkný den
    PavlinaK@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Zdravím,
    podle mě je krásný výlet na Satinské vodopády pod Lysou horou. V některých místech je voda pod vodopádem tak krásně modrá, že mě to lákalo se tam vykoupat,ale už byl podzim, takže voda byla poměrně dost studená :)Tak to je můj tip.
    S pozdravem a přáním hezkého dne
    Darča :)

    OdpovědětVymazat
  62. No o deset let starší, ale vzhledově teda zapadáš perfektně a ze všech slečen se mi líbíš na fotkách nejvíc:))... I když samozřejmě Mia a Beáta jsou taky kočky:))

    OdpovědětVymazat
  63. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  64. Zdravím,
    podle mě je krásný výlet na Satinské vodopády pod Lysou horou. V některých místech je voda pod vodopády tak krásně modrá, že to láká člověka vykoupat, ale já tam byla na podzim, takže voda byla poměrně dost studená. No je to prostě příjemné místo :)
    S pozdravem a přáním hezkého dne
    Darča :)

    OdpovědětVymazat
  65. Já osobně mám slabost pro zámky a technické památky.
    Takže za mě zámky Orlík, Náchod, Karviná, Frýdek-Místek.

    A moc doporučuji navštívit největší hornické muzeum v ČR "LandekPark" v Ostravě. Okolo je moc krásná příroda, parčík - super na vycházku a odpočinek. Pak je tam také sportoviště, bistra. A nebo můžete zfárat do dolu jako správní hornící (V parném létě super zchlazení), zkouknout expozice báňského zachranářství atd atd.
    A když už budete v Ostravě (Joooo měli byste to opravdu dalekou cestu), tak se zastavte i do Dolní oblasti Vítkovice. Tam si můžete Vysokou pec prohlédnout opravdu zblízka, vyjedete skipovým výtahem nahoru a prohlédnete si Ostravu ze 60 metrů a pak vstoupíte do nitra pece, kde bylo až 2000 °C :)

    Je to pro Vás asi trochu hodně zruky, ale pokud sem budete mít cestu a aspoň trochu Vás zajímají technické památky, tak doporučuji.

    Pokud na to nejste, tak výše zmiňované zámky :)

    moc pěkný outfit :)

    lucie.vejmolova @ gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj :D kedže som zo Slovenska tak kde by som ti mohla odporučiť výlet v čechách fakt neviem. Bola som tam iba 2-krát a to v ZOO v Zlíne tak možno tam je to tam fakt krásne :) a možno ešte Prahu strašne rada by som sa tam šla niekedy pozrieť :D ako pozerám fotky vyzerá to tam byť fakt pekné tak dúfam že sa tam niekedy dostanem
    petra.fejova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Pokud Vás zajímají technické památky, tak jednoznačně doporučuji navštívit Ostravu :)
    Nejstarší české hornické muzeum LandekPark. Můžete zfárat do dolu jako správní horníci (v parném létě fajn zchlazení), prohlédnout si další expozice a venkovní exponáty. A nebo se jen tak projít parčíkem, odpočinout, opravdu moc krásné okolí. Nebo si můžete vyjet na kole a zasportovat a pak posedět v bistru.
    Další zastávkou by mohla být DOlní oblast Vítkovice a návštěva Vysoké pece. Skipovým výtahem vyjedete nahoru a pokocháte se výhledem ze 60m a pak mimo jiné vstoupíte i do nitra, kde bývalo i 2000°C :)

    Pokud na takovéto věci nejste, tak za sebe doporučuji hrady/zámky - Orlík, ZVíkov. V našem kraji pak Karviná, Frýdek-Místek.

    A v neposlední řadě také lázeňské město Luhačovice :)

    lucie.vejmolova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Péťo, moc hezké video i článek, sluší Ti to jako vždy. Děkuji za možnost zúčastnit se hezké soutěže, je vidět, jak si čtenáře hýčkáš:).
    Co se týče výletu - z toho, co tu ještě nepadlo, bych Ti doporučila barokní zámek Dětenice. Prohlídka je moc hezká, stejně tak okolí a jako perličku můžete navštívit hned u zámku Středověkou krčmu, což je rozhodně sranda a zážitek :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a ještě jsem zapomněla e-mail, pokud by se na mě usmálo štěstí: ewah@seznam.cz

      Vymazat
  69. Ahoj, ráda bych doporučila pro mě netradiční výlet do historického dolu Kovárna v Obřím dole (Pec pod Sněžkou). Jedná se o komplex dolů, který speleologové pro veřejnost zpřístnili a sami dolem provázejí. Na prohlídku je nutné se předem telefonicky objednat. U vstupu do dolů vyfasujete mundůr - ochranný overal (dole je poměrně vlhko a ze stropu občas ukápne nějaká ta voda :- ), rukavice a helmu s baterkou. Z výletu jsme byli nadšení - nejdříve krásná procházka z Pece pod Sněžkou do Obřího dolu, pak návštěva dolu, potom zase krásná procházka zpátky do Pece a tam sportovní vyžití v podobě bobové dráhy. Vřele doporučuji :)

    Přeji krásný slunečný den! :-)

    martinaasinkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj-ky, moc pěkné video. Já doporučuji Svatou Horu, která se nachází v Příbrami. Je to krásný barokní areál a poutní místo. Poté můžete sejí dolů do centra Příbrami po svatohorských schodech (365 schodů, stejně jako dnů v roce) přímo do centra Příbrami, kde je například kostel svatého Jakuba a nově zrekonstruované náměstí T.G. Masaryka. A poté můžete navštívit velmi známé Příbramské hornické muzeum. :-D kotufa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Ahojky moc ti to seklo i ostatnim blogerkam :-). Jinak bych se doporucovala podivat na Milesovku u nas v Milesove. Bydlime kousek od Milesovky je tam nadherny vyhled na Ceske Stredohori :-) A kdyz sme byli minule leto v Oloumoci navstivily sme Javoricke jezkyne a musim uznat, ze lepsi zazitek jsem nezazila :-D, ale pozor teple se oblec je tam zima. Drzim palecky at se ti dari jak v zivote tak i na blogu.

    k.fritschova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Miluji květované sukně!:)) Co se týče tipu na výlet, já mám nejraději krajinu kolem hradu Bouzov a Bouzov samotný-natáčelo se tam spoustu pohádek (třeba o Jasněnce a létajícím ševci) a určitě stojí za to se tam podívat :) a mé druhé oblíbené místo je Helfštýn- ideální doba na návštěvu je v průběhu Hefaistonu, což je takový kovářský festival, kdy se sjedou kováři z celé Evropy a předvádí své umění, to taky určitě stojí za podívanou :))

    hanik005@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj je vidět,že jste si to náramně užily. Taky bych potřebovala odpočinkový výkend :D :D tedy velká závist.Kam bych se chtěla podívat tak to je určitě Zámek Hluboká :) nebo do Adršpach a do Babičina údolí.Hrozně ráda jezdím i na šumavu v česku je hrozně moc krásných míst takže vybrat jen pár je těžké :)Biodermu mám moc ráda a také jsem přemýšlela o vyzkošení toho antiperspirantu a navíc když je těď v akci :) :D :D a musím ti ještě pochválit tvoje outfity už jsem se mnohokrát inspirovala tak Peti jen tak dál :) Přeji hodně štěstí.

    Rezka.98@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj je vidět,že jste si to náramně užily. Taky bych potřebovala odpočinkový výkend :D :D tedy velká závist.Kam bych se chtěla podívat tak to je určitě Zámek Hluboká :) nebo do Adršpach a do Babičina údolí.Hrozně ráda jezdím i na šumavu v česku je hrozně moc krásných míst takže vybrat jen pár je těžké :)Biodermu mám moc ráda a také jsem přemýšlela o vyzkošení toho antiperspirantu a navíc když je těď v akci :) :D :D a musím ti ještě pochválit tvoje outfity už jsem se mnohokrát inspirovala tak Peti jen tak dál :) Přeji hodně štěstí.

    Rezka.98@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj, jestli jsou holky blogerky takové třešťule jako na fotkách, tak to mohla být docela sranda :) Kam bych tě na výlet poslala já? Musím trochu zapřemýšlet, jako Ostravák jsem v Beskydech jako doma, zrovna včera jsem byla v lázních Čeladná a jak si tam na "kolonádě" piješ kafíčko a koukáš z jednoho kopce na druhý, srdce zaplesá. Jsem fanda do hradů a zámků, u nás je jich fůra opravdu krásných a asi neumím vybrat jeden úplně nej. Rodinu mám na jižní Moravě, musím se přiznat,že loni mě oblast Strážnice (skanzen) a Hodonína učarovala. Je to země vína a krásně malovaných vinných sklípků. Můžeš se tam dopravit po řece Moravě, a když se zastavíš, nadechneš a kolem sebe vidíš rodné širé lány zalité sluncem, je to fakt nádhera. Lidé jsou tam strašně fajn a život tam plyne úplně jiným tempem.
    The.carex@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj, moc ti to na fotkách sluší, zvlášť ten culík je moc pěkný! :)Video venku bylo taky zajímavé.
    Mám dva typy na výlet - Prachovské skály (krásná procházka, výhledy do krajiny) nebo z událostí dočesnou v Žatci - bývají tu koncerty známých lidí, skvělá atmosféra.
    Key.Es@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Peťo,
    nejprve bych ti chtěla pochválit tvůj outfit - hlavně ta sukýnka je krásně roztomilá a tobě sedí, protože máš výbornou postavičku. :)

    Co se týče výletů, chtěla bych ti doporučit japonskou zahradu v Plzni. Nachází se v areálu plzeňské zoologické a botanické zahrady a je vážně nádherná. Příroda působí uklidňujícím dojmem a je to krásné místo k odpočinku. Všude jsou k vidění nádherné bonsaje, bambusy, japonské borovice, vodopády a cestičky lemované lucernami. Velmi důležitou roli zde hrají kameny, protože k nim Japonci mají stejně silný vztah jako k živé přírodě a dominantou jsou tři velké, které představují Buddhu a jeho pomocníky. Od nich vedou tři řeky, každá symbolizuje něco jiného, ale to nebudu prozrazovat, abych v tobě probudila trochu zvědavosti. :) Nad symbolikou kamenných prvků se dá dlouho meditovat a každý si může vytvořit vlastní výklad. Zajímavostí je, že celá zahrada byla nejdříve vytvořena v Japonsku, poté rozebrána a převezena do Plzně. :D

    Tyhle prázdniny bych se chtěla moc podívat do pravěké vesnice. Nachází se ve Všestarech (Královehradecký kraj) a moc se těším, protože tahle tématika se mi velice zamlouvá. Jejich hrdinně boje, získávání obživy, oblečení z kožešin, nástroje, zbraně, jídelníček a pohřební rituály...stavby vycházejí z dostupných archeologických nálezů a jsou zhotoveny jako kopie pravěkých originálů.
    Snad tě aspoň jeden z těchto výletů zaujal. Vybrala jsem taková netypická místa, protože mám pocit, že zámky a hrady mám spojené do jednoho chumlu a ani nevím, kde všude jsem už byla.
    Přeji krásný den. :)

    OdpovědětVymazat
  78. Já, jakožto milovník zvířátek, bych se chtěla mrknout do ZOO Dvůr Králové a na to jejich Safari a jako bonus si adoptovat nějaký zvířátko :) Dále by mě zajímal hrad Houska, který je údajně nejtajuplnějším místem u nás.

    OdpovědětVymazat
  79. muselo tam byť skvele :) všetky vyzeráte úžasne.
    inak krásny outfit a hlavne máš skvele spravené vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahojda Petruš,
    outfit jako vždy moc pěkný. Já jsem si podobnou sukni koupila na e-shopu u Shaki a po tvých fotkách se ještě více těším na to, až si jí obléknu :). Jako typ na výlet mohu jednožnačně doporučit Litoměřice, miluju sice Český Krumlov, ale tam už jsi určitě byla :). LTM je od vás daleko, ale je naprosto úžasné město - něco jako malinkatý Český Krumlov ;-). Sama studuji dějiny umění, a tak ocením i zapadlá místa a památky ve starých čtvrtích našeho města, která ti mohu jen doporučit. A bonusem je přístav na Labi, který pořádá vyjížďky za památkami lodí Porta Bohemika (http://www.labskaparoplavba.cz/). Za jeden den se to bohužel nedá vše stihnout, ale mám na blogu rubriku Kam na výlet?, a tam se objeví spousta fotek z výletů v našem kraji i v LTM. Stránka města a našich památek je zde : http://www.litomerice.cz/.
    Krásný den ti přeje Dáša :)

    joseph.16@seznam.cz

    shopaholicky.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  81. Nemůžu jinak, než doporučit Českosaské Švýcarsko, protože to je moje srdcová záležitost, krásnější krajinu prostě neznám:) Symbolem je samozřejmě Pravčická brána a Soutěsky Kamenice, kde se můžeš svézt na pramicích. Mezi moje favority ale rozhodně patří okolí Jetřichovic, kde si můžeš udělat okruh přes Mariinu vyhlídku, Vilemíninu stěnu a Rudolfův kámen, což jsou vyhlídky, odkud se ti naskytne překrásný výhled na krajinu plnou pískovcových skalních měst, stolových hor, říčních kaňonů.....:) A dál mám taky moc ráda Kyjovské údolí, kde se můžeš projít podél říčky Křinice a podívat se např. do jeskyně Víl nebo jeskyně Vinný sklep - to je ovšem lepší v zimě, kdy se tam vytváří opravdu unikátní ledová výzdoba, rampouchy ve tvaru postav podsvícené svíčkami, které sem lidé nosí, působí opravdu magicky...:) Ještě zmíním Malou Pravčickou bránu a bývalý loupežnický skalní hrádek Šaunštejn, kam je sice trochu náročnější se vyšplhat, ale rozhodně to stojí za to!! A tím už skončím, i když bych se nejradši rozplývala dál:)

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Peti,
    já bych se moc ráda podívala do Českého Ráje, možná se mi to i letos poštěstí. Nádherné je také město Český Krumlov, je tam taková krásná atmosféra, ale pokud mám vybrat jedno místo tak asi zámek ve Slavkově u Brna. Mám to dvacet minut od domova, ale vždy se mi tam moc líbilo a pokud se někdy s přítelem budeme brát, říkali jsme, že určitě tam:)) Pro mě je ale vlastně každý výlet hezký, pokud jsem tam s přítelem:))

    OdpovědětVymazat
  83. Moc pěkné video, já mám nejraději z Čech Šumavu. Poprvé jsme tam byli s rodiči, když jsme projížděli Jižními Čechy. Byla to jen náhoda, ale nakonec jsme tam zůstali 3 dny. Další rok bylo o dovolené rozhodnuto. Nakonec jsme na Šumavě byli 4x posobě a pokaždé jsme si to tam moc užili. Chodili jsme hlavně na procházky do lesa a na jezerní slatě(ty byli úžasné). Když pršelo tak jsme jen přejeli hranice a byli jsme v Německu. No co se dá dělat když prší. Chodili jsme po obchodních centrech a nakupovali. Šumava je prostě fajn, ale letos jedeme zase k moři do Chorvatska inspiruju se tvýma outfitama z loňské dovolené. Moc se mi to video líbilo, celokově mám tvé videa a články moc ráda dívám se na ně každý den. P.S. Hodně štěstí při vybírání výherce a blogování:)

    Lencahornakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj, za mě by tipy na výlet zabraly tak na celou knihu :) Určitě doporučuju Lednicko - Valtický areál, to bylo první místo, které mě hned napadlo - všude kolem jsou nádherné parky, zámek v Lednici taky stojí za vidění! Dále miluji obecně celou jižní Moravu; cestuji pěšky po celé republice, ale nikde jsem nepotkala tak nádherné vinice, upravené vesničky a srdečné lidi jako právě tady. Taky se mi moc líbilo v Jihlavě, kde mají malou zoo, se kterou se ale nemůže měřit ani ta Liberecká :) Taky tu mají dlouhé podzemní chodby, kde je obzvlášť ve vedrech opravdu příjemně. Taky mám ještě malý tip na park v Horšovském Týně - samotné město podle mě moc zajímavé není, ale park je rozlehlý a opravdu nádherný, dá se v něm být celý den a přesto ho člověk neprojde celý. Mám chuť se hned sbalit a vyrazit na vlak... :)

    OdpovědětVymazat
  86. ahoj, myslím že Česká republika je celá krásná a příležitostí na výlety je tu nespočet. Já mám třeba moc ráda hrady a zámky, nejhezčí byla zatím Hluboká jak z venku tak zevnitř, zatímco takový Karlštejn mě před dvěma lety těžce zklamal, tolik opěvovaný hrad a uvnitř až na kapli sv. Kříže skoro nic :) ale náladu sem si zpravila blízkým Křivoklátem :). Celkově ve Středočeském kraji a okolí Prahy je toho požehnaně :). Jinak zkoušela si třeba Vysočinu, konkrétně okres Jihlava? Nádherná příroda, samotná Jihlava teda nic moc :) ale taková Telč je nádhera, navíc o prázdninách to tam fakt žije-různé trhy, folkové prázdniny...určitě si něco vybereš, opravdu krásné město, jezdím tam pravidelně :) jinak asi půjdu trochu zalovit na tržnici, protože tahle kabelka vypadá opravdu dobře :) měj se hezky :) MarieMajdicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Peti, skvělý výlet je na Veselý Kopec..bude tam opravdu veselo :D, hlavně v polovině července, kdy se tam každoročně pořádá Veselokopecký jarmark. Vážně to stojí za to ;)
    d.anett@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Skvěůej outfit a lak na nahty :)
    Já ted cestuji spíše do ciziny ,ale mám ráda autokemp Kristyna v Hradku nad Nisou, je tam takovy jezero a chatky. A urcite ted Prahu pamatky a celkove :)
    Zuza.2006@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj, strašně se mi líbí tvůj blog, když jsem ho našla, tak jsem projela všechny tvoje články a celé je přečetla. Jsi skvělá a máš super vkus!!! =D
    Mě se strašně líbí zámek Lednice =D
    http://www.zamky-hrady.cz/1/lednice.htm
    sara.baum@post.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj Peti,

    jako studentka Ti můžu doporučit město Olomouc. Město to není ani velké, ani malé a na výlet myslím dosti super. Co se týče památek, tak Olomouc je nádherná, to je všeobecně známé. Dále je zde zoo, aquapark, Svatý kopeček u Olomouce... Je zde taky největší muzeum historických automobilů v Čr, což je nádhera, moje neoblíbenější místo. Ale nejlepší jsou tyto stránky, můžeš si hezky naplánovat a omrknout co by tě zajímalo: http://tourism.olomouc.eu/. (limlim@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj Péťo ,
    určitě bych být tebou vyrazila do ČESKÉHO KRUMLOVA - krásný zámek , okouzlující příroda a vše zasazené v romantickém stylu . Já jsem tam osobně byla a je to opravdu příjemný a okouzlující zážitek , proto doporučuji prodloužený víkend s manželem :)) Ve tvém romantickém outfitu si tu budeš připadat jako královna O:)
    A pokud miluješ kolo , doporučuji vyrazit do Třeboně :))

    certiaspol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj Peti...zase Ti to moc sluší..a ta sukně je krásná.;) Místo, kam bych vyrazila je Aquapark v Čestilích http://www.aquapalace.cz/ byla jsem to hodně krát a je to tam boží :DDD Ale ať už pojedeš kamkoli tak si to užij :)
    katkafisarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Moc ti to sluší, to bezpochyby :). Soutěžit nechci, protože tím, jak se ta značka prezentuje a kolik má na rozdávání, reklamu se mi nějak protiví :). Nutně si musím myslet, že to platím já, když si koupím jiný výrobek. Tudíž marže jako blázen :) nezájem.

    OdpovědětVymazat
  95. Jezdíme na chatu do jižních Čech (Ratmírov), takže hodně míst máme procestováno právě tam plus na Vysočině. Ale předpokládám, že jižní Čechy a blízkou Vysočinu určitě znáš, tak nevím, nakolik budou mé tipy pro Tebe inspirativní. Ale aspoň ty naše nejoblíbenější a opakovaně navštěvované napíšu - hrad Roštejn, má úžasné genium loci a prostě ho milujeme :-D Landštejn - podobně jako Roštejn ;-) Hodně se nám líbil i zámek v Třeboni. A samozřejmě Jindřichův Hradec a spousta dalších.
    Jinak bych doporučovala navštívit severní Čechy. I když nemají dobrou pověst kvůli těžbě uhlí apod., je tam velké množství krásných míst a hlavně kopce, pro ty mám já prostě slabost ;-) České středohoří - Milešovka (za dobrého počasí jsou vidět i Alpy), Lovoš, vodopády.., České Švýcarsko - kaňon Labe, Jetřichovické skály, Pravčická brána, Sněžník, Tiské stěny.. Máchovo jezero, hrad Bezděz, hrad Střekov, zámek Ploskovice.. Z měst například Litoměřice, Teplice, Ústí nad Labem, Děčín... Stojí to opravdu za to. Jsem tak trochu severský patriot, přiznávám :-)
    bubak8756@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. ahoj, článek se moc povedl.
    Kam bych jela klidně znovu je Konopiště, je to krásný zámek a moc se mi tam líbilo, ale to hlavní, co už do smrti nezapomenu byl homosexuální průvodce, kterému jsme se smáli celou dobu, protože byl opravdu echt (omlouvám se, že ho takhle nazvu) teplej :-D. Vím, že to asi není moc hezké, ale byl to opravdu zážitek.
    Jinak bych se chtěla jet podívat do ZOO Liberec.
    aberbrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Vypada to ze jste si vikend hezky uzily :) ty šaty co jsi mela na sobe jsou moc hezke a tak nejak mezi ostatnimi slečnami opravdu vynikáš! :) musim rict ze ostatni blogy jsem uz navstivila,ale ten tvuj se mi libi nejvic co se kosmetiky a videi týče...má to totiž hlavu a patu :)) hezký den

    OdpovědětVymazat
  98. ahoj, určitě doporučuju navštívit Štramberk - Štramberskou trúbu, jeskyni Šipku, rozhlednu Bílou horu a hlavně ochutnat štramberské uši. Kdyby náhodou pršelo, dá se jít do muzea Tatry v Kopřivnici.

    Martinka.mal@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. skvělé fotky! A ten culík nebo cop vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  100. Vranovská přehrada. Dobré kempy, nádherné okolí se spoustou hradů, zámků a jiných zajímavých míst, úžasná krajina. Myslím, že další komentáře nejsou potřeba. Kdybys chtěla jet ještě dál, tak určitě doporučuju moravské Slovácko, tam se nudit nebudeš. Ivana (ivana.dankova23@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  101. Super výlet pro letní dny je na jezero Lhota. je to kousek od Prahy, bývalá pískovna a fakt nádhera... <3

    july.mayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. Mě osobně zustal v srdci orlík, stanovaní hned na prosti zámku, nádherné to tam je a nebo Andšpašské skály :) Tam určitě zavítejte s přítelem. Nejlepší jsou taky takové ty výlety třeba na 14 dní kdy si naplánujete kempy kde budete spát a cestou navštívíte spoustu krásných míst. Tohle miluju já :)
    sk8jtacka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  103. vypadáš nádherně i holky :)
    na tobě nejde vůbec vidět, že jsi o deset let starší s klidem bych ti řekla tak 25 i míň kdybys někde nenapasala svůj věc, působíš trašně mladě a mile :)

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj skvělý videa :D a tip na výlet je určitě Blatenský zámek v jižních čechách krásný park také se tam natáčela šíleně smutná princezna :Dnebo můžu doporučit hrad Křivoklát :D

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj Péťo,

    jako rodilá "kutnohoračka" nemohu jinak, než doporučit návštěvu Kutné Hory. Město leží ca 60km východně od Prahy a jeho kořeny spadají až do středověku. Je plné krásných památek jako je chrám Sv. Barbory nebo Jezuitská kolej. Zajímavá je zajisté i návštěva Kostnice, jež je vyzdobená kostmi lidí, kteří zemřeli během třicetileté války a morových epidemií. Trochu morbidní, to ano, ale zajímavé a neobvyklé.
    Ubytovat se lze v řadě penzionů, pěkné posezení s kávou v centru je též velmi příjemné. Na památku či pro přátele doporučuji si zakoupit výtečné víno z místních vinic, jež směle konkuruje známějším vinařstvím z Moravy!

    Hezký den a hodně úspěchů v "blogování", Šárka
    d.sarinka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj Peti,
    já bych rozhodně doporučila historickou krčmu v Detěnicích i návštěvu místního zámku případně i přespat v místním taky historickým hotelu. Drsný a jadrný a bodrý chování personálu je věc na kterou jistě nikdy nezapomeneš a budeš se královsky bavit. Byla sem tam 2x a vždycky úplně nadšená. Jídlo je připravováno taky po staročesku, takže ne úplně nějaká hitparáda, ale pivo, který si tam sami vaří, je skvělý a zážitek prostě bombastickej. Jadrná romantika a zábava v jednom.Mirka

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj Peti,
    já bych rozhodně doporučila historickou krčmu v Detěnicích i návštěvu místního zámku případně i přespat v místním taky historickým hotelu. Drsný a jadrný a bodrý chování personálu je věc na kterou jistě nikdy nezapomeneš a budeš se královsky bavit. Byla sem tam 2x a vždycky úplně nadšená. Jídlo je připravováno taky po staročesku, takže ne úplně nějaká hitparáda, ale pivo, který si tam sami vaří, je skvělý a zážitek prostě bombastickej. Jadrná romantika a zábava v jednom.

    OdpovědětVymazat
  108. samé krásné blogerky :) moc se mi líbí tvůj outfit, máš nádherný styl ♥ :) já bych ti doporučila nějaký hudební festival (třeba SázavaFest nebo Rock for people).

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Peťko,
    doporučuju se určitě podívat do Beskyd. Jsou to "pohádkovské" hory, takové kopečky,strašně malebné, konkrétně doporučuju zajít na horu Radhošť. Je to nenáročná tůra, pod horou se nacházejí Pustevny,http://www.pustevny.cz/, jsou tam nádherné dřevěné malované roubenky a výborně tam všude vaří,což přijde vždycky po túře(nebo i před ní :D) vhod. Na radhošti se nachází socha radegasta, který je v podstatě symbolem piva Radegast, a úplně na vrcholu hory je kaplička Cyrila a Metoděje, nově zrekonstruovaná,je tam i malá rozhlednička, ze které se dá rozhlédnout po okolí. Prostě i takové poustní místo, není to jen obyčejný výšlap, myslím, že by se tam daly udělat i krásné fotky pro tvůj blog, kdyžtak mrkni na tu stránku:).

    A co se týče toho, kam plánuji vyrazit já. Protože jsem právě od Beskyd,z Ostravy,koupila jsem na jednom slevovém portálu víkendový pobyt v NP České Švýcarsko,který je na opačné straně ČR, ať mám taky větší přehled o České republice, ne jen o moravskoslezském kraji :D .( i když všude dobře, doma nejlépe, na svou chatku na samotě u lesa nedám dopustit :)). Je to dárek mému přítelovi k našemu 3 letému výročí, už se tam moc těším, je tam prý strašně krásně, plánuji se tam jít podívat na Pravčickou bránu i do nějakých soutěsek. Snad z toho bude mít radost i on :)

    Tak se omlouvám,že jsem se tak rozepsala, ale třeba jsem tě přeci jen trošku inspirovala :).
    Jinak ti moc fandím, jsi strašně krásná ženská a hrozně tě obdivuju, že jsi za každých okolností svá, a jak právě říkáš, nestranná, ne každý se tomu podle mě dokáže ubránit.Jen tak dál !
    Veronika J.
    ver.javurkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj. Moc hezký, vydatný článek:) A můj tip na výlet je určitě hrad Zvíkov. Nachází se v jižních Čechách, na soutoku řek Otavy s Vltavou. Hrad a jeho okolí jsou krásné, klidné a tajemné. A proč zrovna Zvíkov? Protože tam jsem letos již sedmým rokem na brigádě mezi samými fajn lidmi a moc rádi tam všichni uvidíme milé návštěvníky jako ty :)
    a-l-i@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Moc Ti to sluší :))
    Pokud jsi dobrodruh s romantickou duší, doporučuji Ti výšlap na Pokličky. Možná se při výstupu trochu zapotíš, ale stojí to za to. Kolem jsou taky pískovcové skály, ve kterých jsem viděla plno takových těch zamilovaných monogramů vyrytých do kamene. Takže jsme se tam taky připsali. :D
    Jo a pak ještě ZOO ve Dvoře Králové nad Labem. Mají tam "noční safari", což byl moc pěkný zážitek. Asi tak kolem osmé jsme vyrazili na okružní jízdu po zoo, při které nás překvapilo stádu bůvolů a nechtělo nás nechat projet, takže jsme chvíli troubili jak blázni :DD
    Tahle zoo je zajímavá hlavně tím, že je zde hodně ohrožených druhů zvířat (například mě překvapilo, že tam mají nosorožce, kterých je na světě jen 11 kusů), které se snaží množit a taky tam mají některá zvířata puštěná volně, takže pokud se nabojíš, směle do toho :)).
    k-ryhova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Hrozně se mi líbí sukně z outfitu.:) Takovýhle mám hrozně ráda, na léto jsou ideální :) K výletu bych doporučila zámek Sychrov, ale v Česku je plno krásných míst.:) A krásný je taky zámek ve Žlebech (natáčela se tam od Trošky Nejkrásnější hádanka) tam mám skvělý zážitky díky takovým těm doprovodným programům.:) Nádherně musí být i třeba v Adržbachu, tam sem ale ještě nebyla.:) Taky bych se ráda podívala na zámek Hluboká a Lednice (myslím, že se tak jmenuje). Tam se chystám právě letos v létě.:)
    misacek133@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Tipů na výlet po Čechách mám celou řadu.... je tolik krásných míst v naší vlasti ;) Vzhledem k tomu, že jsem sběratelkou turistických známek, tak už jsem byla ledaskde :D Ale celé Čechy a Moravu také ještě nemám procestované.... Nejvíce se mi líbilo v jižních Čechách .... Český Krumlov, Hluboká nebo Třeboň.. tam je krásně.... Diamantem měst je samozřejmě Praha. Já osobně jsem si udělala výlet po Praze s netradičními zastávkami a ty bych nazvala "Po stopách děl Davida Černého" - na Kampě, Žižkovské věži, v Lucerně i v Husově ulici třeba tam všude jsou jeho zajímavá a netradiční díla. V Husově ulici se podívat na "Viselce" jsme byla poměrně nedávno. Ale v Praze je toho spoustu. Pokud chceš ale spíše zavítat do přírody je tu Český ráj ... A myslím, že by se ti líbilo i v Kutné Hoře.... okolo sv. Barbory je to po rekonstrukci moc krásné.... a v létě (nevím kdy přesně) je tradiční stříbření a to bývá velkým zážitkem.

    Doufám, že si některý z mých tipů vybereš a třeba i přesto, že nevyhraji, jsou to opravdu krásná místa.

    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  114. Ahoj:) ty šaty jsou krásné! To musím hned pro začátek zmínit!:)
    Jinak sice jsem nebyla, ale chci se podívat do Českosaského švýcarska a dále do Adršpach nebo Šumava :)
    trezacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Ahojky, outfit je supr, hlavně se mi líbí ta sukýnka. Místo, které bys měla navštívit je Morasvský kras. Myslím, že by se ti tam fakticky líbilo a teď v těchto teplech je tam příjemně. Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  116. jéé promin ja zapomněla e-mail (zocha@seznam.cz)-viz ta s Moravským krasem :D

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj Peti,
    protože jsem z Rožnova pod Radhoštěm doporučila bych ti tedy okolí Valašska.
    Mohly by tě zaujmout rožnovské pivní lázně, kde by ses nechala zhýčkat a přítel by si třeba dopřál neomezené pití piva, poté by ses mohla podívat do Valašského muzea v přírodě (dřevěné městečko) ala to místo, proč se do Rožnova jezdí.
    Pokud tě baví cyklo, doporučuji náročnější výlet na Pustevny, kam se dá ale i lanovkou s krásným výhledem, tam by sis dala něco dobrého v hospůdce, následovala by procházka k soše Radegast a dále k soše Cyrila a Metoděje.
    Druhý den bych doporučila výlet k hradu Hukvaldy, je tam krásná příroda, ještě lepší výhled a pár metrů od chodníku se procházejí srnky. :) A ještě jeden tip na koupání- přehrada Bystřička.
    Pokračovala bych dále ale myslím, že Valašsko je krásné a stojí za to si ho projet osobně. :)
    Biodermu mám ráda, jako jediná mi vyhovuje vzhledem k mé atopické pokožce tak by mě výhra moc potěšila :)
    iw.jad@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Určitě doporučuji projít si trasu údolím řeky Doubravy! je to nádherná cesta korytem řeky (trošku náročnější ale dá se :) , úžasná příroda a při troše odvahy i úžasné koupání v křišťálově čisté řece..prostě paráda! Jinak setkání bloggerek muelo být fajn a věkový rozdíl není vůbec patrný! vypadáš skvěle;) Krásný den! :)

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj, tvá videa jsou všechna vždycky úžasná. Jako tip na výlet určitě doporučuji Kroměříž, je tam krásná Květná zahrada a také Podzámecká zahrada se zvířátky. Všude krásné květiny, upravené živé ploty, živé bludiště a tak dále. V centru města je krásná procházka a navíc tam mají skvělou cukrárnu. Kdybych vyhrála, dám přesnou adresu ;) Hodně nápadů do blogu - jesterecka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  120. ahoj, nejprve Ti chci říct, že jsi strašně sympatická, konkrétně v tom videu ale myslím i obecně. :)
    a nějaký výlet po České republice? Jelikož mám chatu u Sázavy, tak Ti doporučuji, třeba až bude pořádné vedro, projít si to tam, nebo třeba na raftu po řece a nebo i na kole, jde to prostě všemi způsoby, ale uplně nejlepší způsob je jet parním vlakem, jezdí asi 4x za prázdniny, právě kolem Sázavy a to je krásný zážitek, který si budeš určitě dlouho pamatovat!
    no a kam bych se chtěla podívat já třeba tyto prázdniny? Někam k českým rybníkům, na hrady a zámky a třeba i pod stan.

    měj se krásně!
    petra.svejdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Ahoj,
    především musím říct že máš velmi krásný puntíkovaný šaty :)
    Na výlet bych se hrozně ráda podívala na hrad Střekov, který se nachází u Ústí nad Labem. Vypadá z venku opravdu krásně a protože hrady miluji chtěla bych se tam co nejdříve vydat:)

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj Petí,

    tak já mám nejradši kemp na Pálavě v jižních Čechách. Nádherné prostředí. Krajina do okolí nádherná, cyklotrasy a další, takže i velmi vhodné pro akční lidi. Koupání čisté, osvěžující. Plno míst k posezení. Při procházkách kolem vody voní čerstvě grilovaná kuřátka a nikdy neodolám obrovské palačince s čokoládou !! Mňam. Ráno krásně voňavé a křupavé pečivo. Každý den večer letní kino. No aktivita je tu pro každou generaci. Prostě nádhera. Jezdím sem už asi 15 let každé prázdniny teď už min.na 10 dní :))

    Měj se krásné a užívej teplého počasí :)
    VeronikaKolarikova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. muselo to být skvělý a všem vám to sluší! ty vypadáš jako panenka v těch šatech :)

    a jinak já to mám děsně ráda na Červený Lhotě! mohla bych tam jezdit pořád :) ale je mi jasný, že když to máš o dost blíž jak já, že jsi tam už několikrát byla :)

    natalje@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj Peti. Krásný video, moc Ti víkend závidím. Já doporučuji výlet do Českého ráje. Je to opravdový ráj. Konkrétní místo je těžké doporučit, protože je tam všude krásně. My s přítelem jsme byli ubytovaní v chatce v kempu Sedmihorky. Měli jsme to i se snídaní a večeří za moc pěknou cenu. Odtud jsme pak lehko cestovali (podotýkám, že jsme tam nebyli autem, takže jsme byli odkázáni na vlak a autobus) na hrad Trosky, Prachovské skály, Hruboskalsko... opravdu je tam nádherně. Moc doporučuji tohle alespoň jednou za život vidět. ;)

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj Petruš,tak za prvé ...moc ti to jako vždy slušelo :-) !
    No ,ale k tomu výletu .........Asi bych ti doporučila Čáslav ....takové malé městečko,ale je to tam moc hezké a obchůdky jsou taky ucházející ;)) a poblíž zámek Žleby ten je taky velice krásný , na romantický výlet pro dva jako udělaný ! Hned na parkovišti ...točená zmrzlinka ,taky velice dobrá ! :) V zámeckém parku ,krásné míst pro manžela na focení ,myslím že by mu to ,,sedlo´´ :D
    Výhra by se mi moc líbila ,protože bych podarovala svou sestřičku :))
    a.kikusek.a@sezanm.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Já bych doporučila Mikulov, je tam krásný zámek a ty vinice...ach! Vypadá to tam kouzelně :-)
    A na fotkách ti to samozřejmě zase hrozně sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  127. Máš nádherný šaty a botky, Péťo!!! Hrozně se mi líbí jak používáš ty pásky na zdůraznění pasu, chtěla bych to taky nosit ale vůbec nevím jak:( Myslíš že bys na to mohla udělat nějaké video prosím:)
    Jinak doporučuji jet na nějaké hrnčířské trhy do Berouna nebo staročeské slavnosti do Děčína myslím....byla sem tam jednou a bylo to úžasný...mohla sem si sama vyrobit svíčku takovým louhováním, byla tam kartářka, výroba papíru a byla tam staročeská hospoda kde bylo nádobí jen ze dřeva, prodávali se tam šťávy medy atd. ..a vedle byly nějaký zahrady kde si mohl člověk sednout a "picknikovat":)

    Pak dále pokud jste jedlíci...tak doporučuju v Praze je teď 23.6 o víkendu na Karlínským náměstí piknik s Apetitem...nebo můžete zavítat do vyhlášené Fričovi restaurace v Čakovičkách na dokonalou českou klasiku za supr peníze.

    A na víkend je boží Lipno, jsou tam supr kempy dá se tam skvěle sportovně vyřádit. A nejkrásnější je to asi u lomu "malá amerika".
    Z hradů a zámků mám nejradči Krumlov a hlavně Červenou lhotu...je to tam opravdu takový princeznovký jako ve Zlatovlásce zlášť když to spojíte s pojížďkou lodičkou okolo:)

    OdpovědětVymazat
  128. Ahoj Peti ,strašně ráda cestuji po české republice byli jsme v Dětenicích,Nebo na Šumavě všude se mi moc líbilo ale úplně nejvíce na Moravě konkrétně v Lednici Na zámku a v zahradách líbilo se mi tam strašně moc krásná příroda památky statky apd. Byli jsme tam na týden a projeli celou Moravu také jako dobrý výlet jsou Boskovice kde je to Westernové městečko spoustu zábavy a zážitků
    PS: je ten outfit se ti moc povedl :)

    draga.drastova@seznam.cz
    http://mypageforyoutube.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  129. Ahoj Peti,
    na videu ti to moc sluší :)
    Doporučila bych ti přehradu Olešná (Frýdek-Místek). Je to vlastně přehrada a kolem ní je cesta, kde si můžeš zajezdit na in-linech, kole, nebo si jen udělat procházku.. ;) Nejlepší je to v podvečer, kdy zapadá slunce..:) Vypadá to fakt hezky, když se to slunce odráží od hladiny přehrady ;)A jinak po cestě tam je plno stánků, takže si můžeš dát přestávku a dát si nějaké pití nebo jídlo.. A hned vedle přehrady je aquapark a krytý bazén.. My to děláme tak, že si dvě-tři hodinky zajezdíme na in-linech a potom se zchladíme v bazénu..:) Je to fajn, že je to hned vedle a nemusíme nikam jezdit. Nevím jestli máš ráda sport, ale viděla jsem video, kde jsi cvičila, tak si myslím, že ti sport nevadí. Ale co já vím :) Není to žádný tip na zámek, hrad, procházku westernovým městečkem nebo něco takového, ale mě takové věci moc nebaví, tak jsem ti napsala to, co baví mě..:)
    (77Very@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj:),
    Tak předtím než začnu s tipem na výlet, bych ti chtěla moc pochválit outfit:) Moc krásná letní kombinace a myslím, že i pohodlná. S blogerkama asi muselo být hodně zábavy, vypadá to,určitě jste si i pochutnaly na nějakém dobrém obídku. Moc vám to na fotkách sluší a tvoje šatičky jsou kouzelné. Hned mě vrátily do starých filmů, krása:)

    A teď k výletu. My jsme před měsícem byly na výletě v Teplicích nad Bečvou a můžu říct, že tam bylo překrásně. Byly jsme tam navštívit strýčka v ozdravných lázních. Příroda neskutečná, s lesích jsem zvládla i zachytit na fotku křečíka polního-roztomilé, minimum projíždějících aut(a to se většinou stejně neprocházíme poblíž cest, takže skoro žádná auta). Jak jinak, než že jsme si nakoupily hromadu lázeňských oplatků, dokonce i slaných, což jsem ani nevěděla, že existuje:D Procházky se dají podniknout všude možně, takže na několik hodin o zábavu postaráno. Je tam klid, nikdo se nikde nehoní jak ve městě, kde jsou všichni ve stresu a nedokážou se ani na minutku zastavit a oddychnout. Takže určitě tohle místo doporučuji, jen nevím, jestli není od ruky;)

    Doufám, že jestli se pojedeš do Teplic nad Bečvou podívat, budeš nadšená z přírody tak, jako já:) Jinak moc děkuji za info o biodermě 1+1, určitě akce využiju! Přeju krásný den, nebo rovnou celý týden a těším se na další a další články a videa:))
    kinadobrovolska@email.cz

    OdpovědětVymazat
  131. tak já bych doporučila asi zámek ve Slavkově u Brna - obrovská nádherná zahrada! Nedávno jsem tam byla na rautu a rozhodla jsem se, že svatbu chci mít taky v té zahradě, je tam opravdu nádherně!! ;) a nebo ještě zámek Milotice (oboje na jižní Moravě) :) romantika jak má být! :)

    petra.krupova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Je těžké doporučit nějaké pěkné místo na výlet, jelikož v ČR je toho tolik, co stojí za vidění... Nedávno jsem s přítelem navštívila Ještěd a moc se mi to líbilo. Hezké bylo, že člověk spojil hned několik věcí najednou - vycházku, kabinovou a sedačkovou lanovku, restauraci a nádherný výhled. Co prý stojí též za návštěvu jsou Mumlavské vodopády.
    Tímto příspěvkem zkouším své štěstí. Výrobky od Biodermy mám moc ráda, hlavně jejich šampony. Doufám, že Ještěd přidáš na seznam svých výletů :)
    Hezký den..

    OdpovědětVymazat
  133. Krásný fotky!!;)

    Výlet v ČR doporučuju stoprocentně někam na Moravu nebo Sušice offpark!!;) Obojí mám osobně vyzkoušený a můžu opravdu jenom a jenom doporuči, zažila jsem tam krásný chvilky a myslím že i ty by sis tamužila!!:P
    Zuzanka.97@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. já jsem byla naprosto nadšená na motýlí farmě, která byla strašně krásná! Motýli na tebe sedají třeba i po 5 a je to tam úžasné :)
    Další typ je určitě lanové centrum a laser game u Žihle, kde je to super a je to fajn na vyblbnutí. Pak mám hodně ráda Plzeňskou a Pražskou ZOO :))

    hartlova.d@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. moc se mi líbí ten outfit, ta sunkě z HM je skvělá a ty botky, krásné :)

    OdpovědětVymazat
  136. Ahoj :) Doporučila bych ti Lipno ..a to hlavně v zimně ten jejich Ski areál..je to tam super...pěkná atmosféra....

    A pak na léto doporučuji mariánské lázně..krásné město, kde toho můžeš tolik navštívit a kouknout se třeba na zpívající fontánu v noci když svítí :)

    PS:moc ti to sluší :)

    i-dove.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Moc pěkný a povedený článek! Takových by se sem určitě hodilo více, než jen jeden :)) No výlety, pokud máš ráda jízdu na kole, tak doporučuji jižní Čechy a z vlastní zkušenosti penzion Příbrazský, který se nachází jak jinak, než v Příbrazi ;) Pokud máš ráda nějaké to chození po přírodě, tak určitě zavítej do Beskyd a choďte po chatkách na hranicích s Slovenskem a doporučila bych ti trasu, která by vedla přes Masarykovu chatu ;) A pokud jsi vodák, tak si sjeď kus Vltavy či Sázavy ;) Biodermu moc nepoužívám, to spíš moje mamka, takže pro ni by se toto asi hodilo líp, ale je super si o něco zasoutěžit :))

    OdpovědětVymazat
  138. Krásný outfit, moc se mi líbí ta sukně :)
    a jinak jako nějaký nápad na výlet, protože jsem z jižních čech, napadá mě Dívčí kámen, to je moc krásné místo (buhožel jsi byla už rychlejší :D), Terezino údolí, určitě stojí zato taky Hluboká nad Vltavou (zámek), Červené blato (krásná krajina), dále mě napadl Český ráj (bohužel jsem se tam ejště nepodívala :)) a Amerika, přítel mi ukazoval fotky z ní a je to teda nádhera!

    OdpovědětVymazat
  139. Ahojky Péti :)).Moc ti vám to sluší! :).Já bych stopro doporučila Poledník na Šumavě+ Černé jezero.Je to paráda!I když ten poledník je trochu záhul,ale co bychom nezvládly =D...

    Eliška

    OdpovědětVymazat
  140. Ahoj já osobně bych teda doporučila Jeseníky nádherná příroda okolí a všechno :) nebo taky Moravský kras ( Macocha a punkevní jeskyně) taky hodně zajímavé :) a trochu kultury např. zámek v Lednici nádhera ! :) a třeba Beskydy..zámek Hluboká...taky samozřejmě Praha ale to už asi znáš ;) dále Adršpašské skály, Národní park České Švýcarsko..nebo třeba kdyby tě zajímal koncentrační tábor Terezín no je toho spousta! ;) ČR má spoustu krásných míst :)jinak krásný outfit a účes moc ti to sluší. Jestli pojedete teda někam na výlet přeji ať se vydaří a ať se líbí :)
    1barca1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  141. Promiňte,zapoměla jsem ne email =). Eli.krizova@email.cz :))

    OdpovědětVymazat
  142. Doporučila bych ti určitě navštívit Moravský kras či Pálavu, a nejlépe naplánovat si výlet až na později, kdy bude vinobraní :)

    OdpovědětVymazat
  143. Ahoj Peťko :) . Moc ti doporučuji lázeňské město Luhačovice. Je tam moc krásně, skvělá procházka po kolonádě, nádherná barevná architektůra. Samozřejmě jsou tam léčivé prameny jako Vincentka, Ottovka, Aloiska a jiné. Jestli ráda chodíš na houby, tak si také přijdeš na své :D . Městečko je v údolí a je obklopeno lesy. Dále procházka k přehradě, kde je nově postavené koupaliště. Navíc celým městem teče potůček, kde je plno kachen, které můžeš krmit :D . Za nepříznivého počasí můžeš navštívit i krytý bazén, který je nově postaven. Super výlet je do nedalekého Zlína a Zoo Lešné - která je opravdu nádherná, nebo vláčkem do Uherského Brodu. Jezdím tam už 12 let po sobě a ještě mě to neomrzelo. :) Přeji příjemně strávené léto ať už pojedeš kdekoliv :) Hanka.
    Hanka.Kovarikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Ahoj Peti :-) musím říct, moc ti to na fotkách sluší, ta sukně je nádherná. Jestli tě takhle natačí manžel, tak to klobouk dolů, jste skvělá dvojka a je super, že ti takhle pomáhá. Denně koukám na tvá videa, jsou super. :-)

    A tip na výlet? Můžu ti doporučit hrad a zámek Klenová na Šumavě, který patří k nejstarším českým hradům. Je to tam skvělé, okolo je i krásná příroda. V malém domku u cesty, která vede ke hradu je pokladna a prodej suvenýrů, kde jsem si jich taky pár pořídila :D Do hradu se vstupuje bránou (nečekáné :D), za kterou je po levé straně restaurace s velmi pohodlnou obsluhou.

    Měj se hezky Peti, krásný zbytek týdne.:-)

    OdpovědětVymazat
  145. Zdravím. Jak se člověk dostane k takovému pobytu? :) Já byla na výletě včera v Kacanovech za Turnovem. Jsou tam vyryty fresky so pískovce, moc krásné to bylo.Spíš než výlet je to taková procházka, nic náročného. Navíc krásná příroda, rozhodně doporučuji.
    Kdyby jste měla chvilku, zaskočte se kouknout: http://camellife.blogspot.cz/
    a e-mail:eichlann na seznamu :)

    OdpovědětVymazat
  146. ten culíko-copánek je krásný,..taky bych chtěla někoho kdo by mě dělal účesy ;)
    a já rozhodně doporučuji Neviditelnou výstavu( není to zrovna výlet,ale je to v centru Prahy,takže já bych to určitě zkombinovala i s nákupy a procházkou po památkách) nicméně zpět k té výstavě,...je to asi můj největší zážitek....a abych zdlouhavě nevysvětlovala oč jde, tady je odkaz na jejich stránky... ;) http://neviditelna.cz/
    gabisek123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Ahoj :) Ty jo..typů na výlety bych měla tolik...:) Sice po ČR moc nejezdíme, ale už přeci jenom jsem někde byla a tak ti sem napíšu asi TOP 3 :)
    Samozřejmě se mi nejvíc líbí Jižní Čechy, ale myslím si, že ty už máš poměrně procestované..ale jeden typ určitě padne. :) Takže...
    1. Karlovy Vary...a vlastně celý lázeňský trojúhelník...je to krásné město(i Mariánky s Františkovýma Lázněma) Myslím si, že je i celkem praktické spojit sightseeing města s lehce ozdravnou kúrou...sice ta voda není úplně nejchutnější, ale říká se, že je zdravá, tak je ideální naplánovat si pitný režim s prameny z Varů. :) Ještě se i třeba dojít kouknout do muzea Jana Bechera...a nebo spojit výlet i s filmovým festivalem..to by mohlo být super. :)
    2. Zámek Kratochvíle..už jsem ti to psala i na FB :) Nachází se kousek od ČB a myslím si, že se od jiných zámků odlišuje. Není zas až tak luxusně vybavený, ale některé pokoje jsou fakt úchvatný. Prohlídka určitě stojí za to a určitě nezapomeň na procházku zámeckou zahradou, která je pěkná a určitě nám tam nafoť outfit. :)
    3. Praha...já vím, trochu divný typ. Kdo by nebyl v Praze že? :) Ale co takhle projít Prahu a její kouty...? Na Staromáku, Václaváku a dalších turistických místech jsi už byla určitě stokrát, takže to ti fakt nebudu doporučovat. Strašně se mi líbí Letná. Je tam krásný výhled na Prahu, i rozlehlý parčík a opět se ti tam bude určitě skvěle fotit. :) Potom taky určitě Kampa a pokud máš ráda moderní umění, navštiv i muzeum moderního umění...je to tam fakt super. :) Líbí se mi ta budova obecně a i některé exponáty jsou unikátní. Potom stojí za návštěvu i Trojský zámek. V Praze je blaze, takže žádné návštěvy nebudeš litovat. :)
    Také mám ráda gastro výlety :D Výborná restaurace je v Třeboni-Šupina..asi znáš..ale radši upozorňuji..předem zarezervovat! :) U nás v J. Hradci skvěle vaří v Penzionu Pod Zámkem..skvělá francouzská kuchyně(určitě tu restauraci znáš) :) V Praze je taky super restaurace Bílkova 13 a nebo Country Life v Melantrišce. :) Pokud máš ráda zdravou stravu, určitě jí navštiv( prodávají ale pouze bezmasá jídla) :) A samozřejmě v Praze nezapomeň na zmrzlinu ze Světozoru! :)
    Alespoň pár typů jsem ti napsala, mám jich víc, ale to bych psala celej den. :D Snad se někam koukneš. :)
    Jinak...lituji, že jsem včera nebyla v parku pod gymplem...nenápadně bych se dostala do tvého záběru a možná i do tohodle videa :D Jinak super sukně :)
    Tereza♥
    mikulova.tereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  148. Nádhra, moc ti to sluší, jsem ráda že jsi si užila víkend

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj Peti
    protože ráda cestuju a mám ráda turistiku a přírodu.Moc ráda bych ti doporučila Český ráj -a okolí adršpach je to kouzelný kraj a ještě kouzelnější zážitek .Natchnulo by tě určitě křištálově čisté jezero a skalní ůtvary,které představují různé věci i lidi.To co mě nejvíce natchlo bylo určitě krásně čisté a udržované okolí přírody.Dále také zde najdeš mnoho krásných památek které si zaslouží být navštíveny.Určitě někdy tento kraj navštiv :-)
    martosek1998@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Jé, Peti, ty se máš ! :)
    Nádherný víkend jsi měla :)))
    jelikož já nikdy nevyhrávám, jen sem píšu komentář s tím tipem pro výlet...
    Na Biodermu bohužel nemám, jsem chudý student, ale vyhrát se mi nikdy nepoštěstí, tak ti jen poradím, jelikož mám Českou a Německou republiku procestovanou křížem krážem (a ne jen tyto země).
    Určitě nejkrásnějším zážitkem byly Luhačovice... Úžasná atmosféra, opravdu !!!
    A ubytování není drahé:)
    Pak určitě České Budějovice,Plzeň,Radhošť,Šumava,Beskydy,České Švýcarsko,Orlík, a za návštěvu stojí i hrad Hukvaldy,kde jsem jako doma, Olomouc - (možná ti to příjde infatilní,ale nekrásnější zoo mi příjde ta v Olomouci,na kopečku), a určitě vyzkoušej Lipno! je tam nově otevřená stezka mezi stromy, jedu se tam taky podívat, je to prý podobné, jako ta stezka ve výškách v Německu :)
    Je toho moc, kdybys chtěla ještě nějaký tip,tak můžeš napsat na e-mail. :)

    Jinak ten balíček Biodermy je skvělý,jen škoda mé smůly :)
    tvá věrná (fanynka) i čtenářka Pauline :)

    Rebecca.fuhller11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  151. Ahoj,
    první místo co mě napadlo,byla Pařížská ulice v Praze :D tam bych vydržela celý den,i kdybych si vůbec nic nekoupila.Pokud by jsi chtěla vyrazit za přírodou,doporučuji Adršpach,je tam nádherně :)
    Jestli máš ráda ZOO,tak se mi líbila například Svatý kopeček v Olomouci,ale i ta v Praze,pokud Ti nevadí hodně chodit :)
    Jinak úžasný outfit jako vždy :)
    monysafarcik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Ahoj,

    pocházím z okolí Českého Ráje a musím říct, že je tu krásně. Nejvíce se mi líbil hrad Kost, Prachovské skály, Hruboskalsko, zřícenina Pařez, Frýdštejn, Drábské světničky, Hrubý Rohozec je toho tu v okolí moc a moc a všechno příjemné procházky a výlety. Jinak se mi líbilo i na Moravě, hlavně Lednice a Valtický zámek (provádí tam úplně skvělá paní) a samozřejmě Lednicko-Valtický areál, ten nemá chybu. Také jsem navštívila Velké Karlovice. Byly jsme zde s přítelem na welness víkendu a moc se nám tu líbilo, v hotelu Lanterna. V okolí Liberce se mi líbí lesní koupaliště, sice studené, ale umístění bezkonkurenční:) Ikdybych nevyhrála, tak tyhle místa vřele doporučuji. Jinak s kamarádkou se chystáme na týden pod stanem v okolí Hluboké:)

    Měj se a směj se Anča:)
    Bidinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  153. Ahoj Peťko, navštěvuji tvůj blog pravidelně, protože dáváš skvělé rady a tipy, jak na oblečení, tak na kosmetiku a výlety. Navíc jsi úžasně fotogenická a nebojíš se říct i negativa výrobků, které prezentuješ, takže jednoznačně, je pro mě tvůj blog nejlepší. Jsi mi inspirací, a to hlavně ve videích o účesech, které mám nejradši.
    Ohledně výletů ti doporučuji navštívit zříceninu hradu Strečno a jeho okolí, která se nachází na Slovensku. Kopce se točí se kolem řeky Váh a vyhlídky jsou nádherné. My jsme v tom místě zažili opravdu nádherné chvíle, až na prudký liják, takže jsem litovala, že ještě nevlastním gumáky, které v té době začaly být nově "in"!
    Jinak pokud jde o tzv. městský výlet, líbilo se mi v Jindřichově Hradci a v Telči. Okolí jižních Čech se mi líbí celkově, a jsem moc ráda, že ho mám možnost poznávat, a to v posledních letech díky mému příteli. Letos mi slíbil výlet na zámek Hluboká, kde jsem ještě nebyla. Už se nemůžu dočkat dovolené až vyjedeme z Prahy! :)
    Zdraví tě Barborka
    gwen.barka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. Peti, opět ti to moc sluší! krásná krásný krásný:)
    a co se toho výletu týče, za sebe určitě mohu doporučit Šumavu :) Loni jsme tam byli na třídenní dovolené a já jsem si to perfektně užila. Byli jsme ubytovaní na Horské Kvildě a každý den jsme vyrazili někam do okolí, a že je opravdu kam:) Takže za mě určitě Šumava:)

    OdpovědětVymazat
  155. Ahoj Peti, odporucam zamok Lednice, je tam krasna aj zahrada a vyhladna. ivanariskova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  156. Ahoj,

    já pocházím z Českého ráje a nejlepší na něm je, že ať člověk vyjede kam vyjede, všude něco je:D Rozhodně se mi moc líbí hrad Kost, Frýdštejn, Hrubý Rohozec a nejlepší na výlety jsou podle mě skalní města:D člověk se tam vyblbne, krásně projde a o výhled rozhodně taky nepříjde:) Takže moji favorité jsou například Prachovské skály, zřícenina Pařez (tady jsem se opravdu vyblbla hodně:D), Hruboskalsko, Drábské světničky a další. Taky bych doporučila Jičínské muzeum, kde mají interaktivní expozici a má velmi kladné ohlasy.

    Jinak mojí stálicí mezi hrady a zámky zůstáva Kuks, kde jsou k vidění sochy od sochaře Bernarda Brauna, s krásným parkem a nedaleko je i od stejného autora tzv Betlém, kde jsou různé reliéfy a sochy zasazený v přírodě nebo přímo tesaný do skály, opravdu krásná procházka vřele doporučuji vidět:)

    Já se letos chystám s kamarádkou na týden pod stan nejspíš v okolí Hluboké a ráda bych i na festival České hrady, nejspíš na hrad Točník.

    Jinak taková klasika je asi Lednice se skleníkem, úchvatnou knihovnou a Lednicko-Valtickým areálem, krom toho Valtický zámek rozhodně také není k zahození:) Prováděla tu jedna postarší paní a líbilo se mi tu víc, než na Lednici:)

    U Liberce je super Jizerská magistrála. V zimě super na běžky a v létě na kolo i turistiku, je tu opravdu krásná příroda. Celkem zajímavý je i hrad Sloup v Čechách, který je stavěný do výšky a tesaný do skály.

    Doufám, že tě některé tipy zaujmou:)Anča

    OdpovědětVymazat
  157. Ahoj Peti,
    podle mě nejlepší typ na výlet je Zlín a její ZOO Lešná.. říká se, že to je nejkrásnější ZOO v České republice:) Navíc je v této ZOO také zámek. Je to opravdu krásný zážitek, dá se tam normálně procházet mezi klokany a pštrosy :D ve výběhu... opravdu krásné:-) rozmanité druhy zvířat. Opravdu to stojí za to.

    Jinak ti děkuju, že jsi tak dobrá blogerka! Vždy mě nějak inspiruješ, jsi hrozně krásná ženská! :-)

    Uděláš nám prosím nějaké video o kosmetice NYX???? Plánuju nákup a chci vědět jestli to stojí za to!
    Díky, tvoje pravidelná čtenářka a divačka Nikča:-)

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj :) na fotkách ze srazu to všem hrozně sluší!
    A místo na výlet bych doporučila Dětenice, od mala jsem tam hrozně často, zámek je krásný, zahrada mnohem víc, ale krčma je nejlepší! Jen nedoporučuju sedět uvnitř nahoře, tam je fakt vedro :D
    A další důvod je určitě cukrárna na návsi (nepatří k zámku), patří mojí tetě a má tam samý dobroty! Podle mě mnohem lepší než jinde a boží zmrzlinu :)
    Kdybys to pak chtěla vysportovat, můžeš na kola do Českého Ráje!
    Jinak mam hrozně problémy s pletí (akné, loupe se, ale přitom mastná a k tomu ekzem ze slunce..), už kupuji jen věci z lékáren a stejně se nic nelepší, tak třeba se na mě usměje štěstí :)
    pa.pichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Ahoj :)
    Můj sen je se koupat ve vápencovým dole "Velká Amerika"...když vidím ty fotky s průzračnou vodou..♥
    (Je to ve středočeským kraji, okres Beroun)
    Měj se hezky ;)
    market.vitkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  160. Ahoj Peti, teď jsem si všimla, že jsem do komentáře špatně napsala svou e-mailovou adresu...jsem to ale popleta :-) Kdyby se na mě čirou náhodou usmálo štěstí v podobě Biodermy, tak bych si pak musela rvát vlasy, že jsem vynechala písmenko :)

    Můj předchozí příspěvek:
    Anonymní18. června 2012 13:43
    Ahoj, ráda bych doporučila pro mě netradiční výlet do historického dolu Kovárna v Obřím dole (Pec pod Sněžkou). Jedná se o komplex dolů, který speleologové pro veřejnost zpřístnili a sami dolem provázejí. Na prohlídku je nutné se předem telefonicky objednat. U vstupu do dolů vyfasujete mundůr - ochranný overal (dole je poměrně vlhko a ze stropu občas ukápne nějaká ta voda :- ), rukavice a helmu s baterkou. Z výletu jsme byli nadšení - nejdříve krásná procházka z Pece pod Sněžkou do Obřího dolu, pak návštěva dolu, potom zase krásná procházka zpátky do Pece a tam sportovní vyžití v podobě bobové dráhy. Vřele doporučuji :-)

    Přeji krásný slunečný den! :-)

    martinaasinkova@seznam.cz

    OPRAVENÁ E-MAILOVÁ ADRESA: martinajasinkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Ahoj, moc ti to sluší (jako vždycky) :)
    Jelikož jsem se narodila na Moravě a žila jsem tam 13 let tak jsem si oblíbila výlet a procházku na Štramberk a navštívit štramberskou Trúbu. A pokud bys měla chuť na nějaký turistický výšlap tak můžu doporučit Lysou horu, není to sice ta nejvyšší hora, ale výhled i příroda je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  162. a jelikož jsem silně sklerotická tak jsem zapomněla na mail :D Gurecka1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  163. Ahoj
    Děkuji za tip na super outfit jako vždycky a na výlet bych jednoznačně chtěla doporučit Lednicko-Valtický areál, který je součástí světového a kulturního dědictví UNESCO. Mě se tam moc líbila krásná příroda a památky, určitě se tam chci znovu co nejdříve podívat, tak doufám, že to letos vyjde. anytkaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Doporučila bych ti Moravský kras, byli jsme tam se třídou na výletě, a zatím opravdu nejlepší výlet. Skvělý, když venku paří jako třeba dnes :D. Je to tak fakt krásný a dokonce se projedeš i na lodičce :D miklikova.simona@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  165. Peťulko já bych ti doporučila na výlet třeba zoo.. protože zrovna zítra se tam sama chystám.. :-) Už strašně dlouho se chci do nějaké zoo podívat, protože naposledy jsem tam byla když jsem byla ještě mrně.. a tak si to chci zažít i v dospělosti.. :D :) určo to bude zcela něco jiného..
    Jinak musím přiznat, že celá tato akce vyvolala šílenou debatu a já když to vše čtu je mi z toho všeho akorát smutno a špatně a říkám si, zda chci do takového světa patřit.. :( Ale na rovinu říkám, že jestli jsem to někomu opravdu upřímně přála tak TOBĚ! Jsi prostě nejlepší kosmetická blogerka, mám tvůj blog nejradši a je vidět, že jsi dospělá žena, která už má vše v hlavě srovnané.. Jen tak dál, Peťulko! Přeji pěkný týden! :)

    klariska.skodulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Jelikož máš J. Čechy určitě prozkoumané, doporučila bych určitě Macochu, Rožnov pod Radhoštěm, Pustevny - na sochu Radegasta, Starý Jičín, Helfštýn a Hukvaldy.
    marcelazva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  167. Jéé :) všimla jsme si, že máš stejný přívěšek na řetízku jako mám já :) Jinak moc Ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  168. Ahoj,tvůj blog pravidelně sleduji,ale ještě nikdy jsem se ti neodvážila napsat a právě tato soutěž mě k tomu odhodlala:-). Na fotkách ti moc sluší.
    Na výlet bych doporučila:
    1,jako město určitě Český Krumlov nebo také Karlovy Vary
    2,jako oblast Šumavu,která oplívá nejen nádhernou přírodou
    3,jako jinou památku Plzeňský pivovar
    My se tento rok s přítelem chystáme na Moravu,tak doufám,že mě nezklame. :-)
    sobehartovakarolina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. Ahojky,

    Určitě bych doporučila navštívit okolí Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Například hrad Pernštejn, Medlov, Devět skal, ale hlavně bych doporučila Westernové městečko ve Zvoli nad Pernštejnem a strašidelný zámek Draxmoor v Dolní Rožínce. :)Je tam nádherná příroda s čerstvým vzduchem.

    OdpovědětVymazat
  170. Ahoj Petulko ... teda máš krásne botičky ... prepáč, že v poslednej dobe nekomentujem tvoj blog ale každé video skouknu a vždy sa teším na ďalšie ... tak tiež aj články ...
    No pozerám že ste si fajn užili ... víkend

    OdpovědětVymazat
  171. Tak to jsi měla úžasný víkend,který si fakt zasloužíš :)
    Tip na výlet? Tak určitě pokud jsi ještě nenavštívila Národní park České Švýcarsko, tak by byla chyba ho přehlížet, je tam úžasná neporušená příroda, skalní města, divoké potoky, Pravčická brána, soutěsky, prostě místo, které stojí za to navštívit! :)
    Denulka.a.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  172. PŮVODNĚ JSEM NECHTĚLA ZASAHOVAT DO DISKUZE, ALE MUSÍM VÁM TO NAPSAT, JSTE VÁŽNĚ ÚŽASNÍ, MOC VÁM DĚKUJI ZA TAK OBROVSKOU PODPORU, PŘIZNÁM SE, ŽE MĚ TO AŽ DOJALO, JAKÉ MI PÍŠETE KRÁSNÉ KOMENTÁŘE A TIPY NA VÝLETY, DOUFÁM, ŽE TO BUDE VELKÁ INSPIRACE NA VÝLETY I PRO OSTATNÍ, KÉŽ BYCH MĚLA TÉ KOSMETIKY VÍC A MOHLA PODAROVAT VÁS VŠECHNY, OPRAVDU MOC DĚKUJU! VŮBEC SI NEDOKÁŽU PŘEDSTAVIT, JESTLI BUDU SCHOPNÁ NĚJAKÝ KOMENTÁŘ VYBRAT,JE TU TOLIK KRÁSNÝCH.....<3

    OdpovědětVymazat
  173. Parádní článek, outfit, fotky i soutěž. Doporučuji ti určitě Loučeň. Jsou tam krásná bludiště! Naprosto nádherný zámek, kterým provádí např. bílá paní. Je tam i možnost ubytování. Mají tam i parádní hospůdku. Já se tam moc ráda vracím! Je to strašně krásné! Zámek, příroda, hospůdka a bludiště!
    http://www.zamekloucen.cz/

    OdpovědětVymazat
  174. Určitě jste si to paráně užívali! A všem vám to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  175. http://www.youtube.com/watch?v=0lcjOFKlliE Ahoj Petro.Na výlet do Panenského Týnce se hned tak nezapomene.Nedostavěný gotický chrám,uvnitř kterého se nejvíce soustřeďuje pozitivní energie,je prostě úchvatný až mystický.Nádherné místo.... krovi177@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. Tak tobě bych určitě doporučila podívat se do Sloupu v Čechách, je to naprosto nádherné místo, super pro výlety. Nebo bych ti třeba doporučila podívat se do Karlových Varů, tam se vždycky ráda vracím, protože jsem tam vyrostla, znám tam super lidičky a prostě tam mám tak nějak citovou vazbu :D
    Jak už to tady zaznělo, České Švýcarsko je taky super místo pro fandy přírody.
    Jak si tak pročítám komentáře, máš naprosto skvělý fanoušky, který si naprosto a plně zasloužíš a přeju ti jich ještě víc :)
    goldiebohemia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  177. Ahoj Peťuli,
    podle mě by byl dobrý výlet do Aquapalace u Prahy. Každý jsme nějací a každý preferuje něco jiného a nebylo by možné aby ti aspoň něco nepadlo do oka. Máš tam saunu,SPA,vodní svět,fitness,rehabilitace a dokonce i ubytování. Nebudu ti tady psát jak moc bych si to přála a jak bych to i potřebovala jen ti napíšu,že dlouho přemýšlím o Biodermě ale nemám na to takové možnosti si jí koupit. Držím palce ve vybírání,i když to bude docela těžké. S podzravem jana.daniela @seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  178. Ja som zo so Slovenska a z Čiech som navštívila len pár miest. Túžim vidieť vaše hlavné mesto. Možno sa vám to bude zdať fádne a asi aj nuda, ak tam bývate. Je úplne iné ako Bratislava. Historické, umelecké, módne, neobyčajné. Vládne tam iná atmosféra.
    Tvoj blog pozerám vždy, keď niečo nové prihodíš. A na základe tvojich rád som si už všeličo pokúpila. Aj ja mám blog a rozbieham ho. Keby mám len štvrťku tvojho blogerskeho úspechu, som šťastná :) Inak prebieha u mňa súťaž o kozmetickú tašku od Benefit:

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-kozmeticku-tasku-od-benefit.html

    Ďakujem :)
    Želám ti veľa úspechov a šťastia a krásnych výletov :)
    dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  179. Ahoj,
    za prvé musím říct, že ti to moc sluší. A ten zaplétaný culík je nádherný. Máš šikovnou maminku.
    Ohledně tipů na výlet. Dva roky zpátky jsem byla s přáteli na Hracholuskách. Možná to není nic moc. Ale když je člověk s lidmi, které má rád, tak každý výlet stojí za to. A když jsem byla malá, jezdili jsme s rodiči každé léto do Berouna. Nejradši jsem měla samozřejmě návštěvu medvědária ( Vojta, Kuba s Matějem :D ).

    OdpovědětVymazat
  180. lucik.hroch@seznam.cz
    jako malá jsem byla na třeboňsku a moc se mi tam líbilo :) teď bych se ráda podívala do Prahy ale spíš nákupově :D všude čtu jak někdo nakupuje v topshopu a ve velké zaře a v LUSH a u nás ve městě nic takovýho není ! :D

    OdpovědětVymazat
  181. Ahoj, nakoľko som zo SR, najviac ma určite láka návšteva Prahy, veľmi ju túžim vidieť a samozrejme pobehať aj obchody a odniesť si zopár suvenírov v podobe oblečenia a kozmetiky...lol.. AlliceDom

    OdpovědětVymazat
  182. Ahoj, já bych určitě doporučila navštívit nějaký čoch(taková vesnická diskotéka) u nás na Moravě. Určo to stojí za to:-)
    bobek688seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  183. Tak ja veľmi nenavštevujem Česko, no bola som na zámku Konopište, lebo milujem históriu, zámky, hrady a všetko s tým spojené. Je tam fakt krásne, takže určite by si sa tam mala ísť pozrieť, ak si tam ešte nebola. :)
    alexandra.bilanska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  184. Já jsem z Jižní Moravy, konkrétně z vesnice Dubňany a má srdeční zálěžitost jsou nedaleké Mutěnice. Určitě stojí za zmínku vinné sklepy a vinohrady, které opravdu stojí za návštěvu. Příroda je zde velmi krásná, v létě a na jaře krásně zelené krajiny a rozkvetlé stromy a květiny všude kolem. Miluji zde procházky o letních večerech, strašně krásně se při nich přemýšlí a člověk si pročistí hlavu. Určitě Vám doporučuji, aby jste vzala manžela a navštívila tuto klidnou vesnici, podle mě je to totiž ten nejkrásnější odpočinek:)

    kajisssek.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  185. Ahoj,
    krásné fotky! Jako mnozí přede mnou, i já doporučuji svou "rodnou hroudu" - tedy Český ráj a Jičínsko. :D Mám dotaz - kde v lékárnách jsou slevy na Biodermu? Číhám na akci už dobu, ale stále marně... Díky.
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  186. Ahoj Peti,
    tvůj blog už sleduji delší dobu a učím se. Obdivuji tě, že chceš pomoci ostatním, když se člověk zeptá například kamarádek, odkud mají své outfity, tak raději zalžou, aby náhodou neměl někdo to stejné co ony.
    Co se týče Biodermy, je to skvělá značka, mám perorální dermatitidu a Bioderma, La roche possay a Alverde je jediná kosmetika a péče o pleť, kterou mohu používat, takže výrobky mají velice kvalitní, bez parabenů apod.
    A tip na výlet, určitě Bouzov, je to pohadkový hrad, jezdím se tam podívat každý rok a nikdy se ho nenabažím, je prostě nádherný:)

    OdpovědětVymazat
  187. Úžasně Ti to tam sluší a kdybys nezmiňovala, že jsi o tolik starší než ostatní holky, ani by mě to nenapadlo! :) Jinak od mojí první návštěvy tady u Tebe na blogu mi připomínáš vzhledem i chování moji matikářku ze základky (myslím, že jí bude přibližně tolik, co Tobě;))! Měla nás asi 3 poslední roky a byla skvělá ;)

    Jinak tip na výlet asi ani nemám, ale co můžu doporučit jsou Colours of Ostrava :) Chystám se tam snad po čtvrté, tak snad mě to nezklame. Zatím to vždycky stálo za to :)
    Jinak moc ráda jezdím na Jižní Moravu, abych vypadla z města. Jednak tam máme rodinu, ale celkově je to tam hrozně příjemné. :)

    mari.klemi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. Ahoj Peti,
    už delší dobu sledují tvůj blog a tvůj facebook a pořád se učím něco nového. Obdivuji Tě, že se chceš podělit s ostatníma a svým způsobem jim pomoci a prozradíš odkud máš své outfity, protože většina holek raději zalže, než aby měl někdo stejné oblečení jako ony...
    Co se týče Biodermy je to skvělá péče o pleť, já mám perorální dermatitidu a Bioderma, La roche possay a Alverde je jediný co můžu používat, aby se mi neosypala pleť, takže bych ji taky určitě doporučila dále, neobsahuje parabeny a podobné škodlivé konzervanty:)
    A tip na výlet? Určitě Bouzov, jezdím tam každý rok a je to prostě úžasný, pohádkový hrad, kterého se nikdy nenabažím:))

    OdpovědětVymazat
  189. Moc ti závidím to skvělé odpoledne :) Podle fotek je vidět, že jste si to opravdu užily :) !

    A také super soutěž :)

    A jaký typ na výlet? Nejspíš celé jižní Čechy, které moc dobře znáš :-D Ale zajímavý výlet (tedy hlavně pro chlapy) je Letecká podzemní továrna Rabštejn ... A jinak pro nás, ženy, snad každý zámek s romantickou atmosférou (Lednice, Červená Lhota, a a a a a :))

    Majdikr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  190. Já ti doporučují navštívit zámek Hluboká :) kočko, sluší ti to a máš moc krásný účes :)
    coko-78@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  191. V prvé řadě bych ti chtěla říct, že mám moc ráda tvůj blog..nevynechám snad ani jeden článek!:))
    Doporučila bych ti výlet do severní Moravy...jsou tady krásné hrady a zámky (Bouzov, Úsov, Velké Losiny apod.) zajímavá místa a krásná příroda, hlavně Jeseníky...to bylo trošku z propagace mého rodného kraje_:D:D...Procestovala sem sice nevelkou část ČR, ale moc se mi líbil také Mikulov, obzvlášť ty vinice všude kolem a celkově atmosféra města a potom třeba kraj K.H. Máchy..a nebo Olomouc, ten je také krásný..já mylím že celá Česká republika je úžasná!!:) Já si plánuji podívat se letos do Adršpachu a tak po okolí...tam je určitě taky krásně!!:)

    OdpovědětVymazat
  192. Ahoj já bych určitě mohla doporučit Benátky.Byly jsme tam minulé léto a hodně jsme si to užily. :-)
    andyjani@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  193. Já chci jet s přítelem do zoo ve Dvoře králové já tam už několikrát byla a moc se mi tam líbilo přítel tam nebyl, tak se těší. Pokud si tam byla tak Tobě doporučuju zoo v Liberci odkud jsem, takže tu mám prochozenou :). Jinak bych řekla že všechny zámky jsou krásné taky
    MichaelaLoffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  194. Ahoj Peti:-)
    Koukám že soutěž dneska začala a už tu máš mnoho komentářů:-) Přidám se i já a doufám že se ti všema komentářema podaří prokousat a ten nejlepší vybereš, i když to vypadá že s tím budeš mít hodně práce:) Také to zatím vypadá že nebudeš celý rok dělat nic jiného než výletovat a navštěvovat všechny tyto báječné místa které tu soutěžící zanechali:-) I já se přidám se svýma tipama a snad výlety na tyto místa někdo podnikne a bude se jim tam líbit:-)
    Mé tipy na výlety:
    Praha - To je na 100% že každý si musí projít nádhernou památnou Prahu a zastavit se U modré kachničky na večeři:)
    Český Krumlov - Pro páry, jelikož jsem nic zamilovanějšího nezažila než malebný Krumlov, nádherný zámeček i restaurace na romantické večeře.
    Orlické hory - Pro všechny milovníky přírody a na koupání k Plačtivé skále.
    Krkonoše - V zimě pro báječné lyžování v Česku i super lidičky.
    Hrady a zámky - Například Jindřichův Hradec, Hluboká nad Vltavou, Červená lhota, Karlštejn a mnoho dalších pro milovníky historie.
    Písek - Pro nádherné město, skvělé koupaliště a výborné hamburgery na náměstí za pár kaček.
    A takhle bych mohla pokračovat ještě dlouho:-) Myslím jsi že Česká republika prostě má hodně co nabídnout a nemusí jít o velké města ale i malebné vesničky jako ze staré doby a příroda je na mnoha místech krásná a nezničená, proto Česká republika rozhodně stojí za prozkoumání a nemusí se jezdit ani do zahraničí. Přeci jen dovolená třeba na chatě s partou, k tomu špekáčky, koupání, hezké počasí a české pivo a je krásně=)
    Tak hodně štěstí při výběru a hezky si užívej léto s manželem:-)
    S pozdravem pinkie7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  195. jéé to jste měly super víkend, to by se mi taky líbilo ... mě stačilo být jednou s Oriflame a byla jsem v sedmém nebi :-) ... já doporučuji Panenský Týnec, je to vlastně nedostavěný gotický chrám, mezi zdmi proudí energie která prý pomáhá lidem s mozk. nemocemi. Je pravda, že když stojíte uvnitř cítíte tu energii, brr už jen když si vzpomenu mám husí kůži :-D ... good.Petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  196. Peto, tenhle outfit ti vazne moc slusi... je to asi jeden z tech, ktere se mi na tobe libi nejvic, fakt pekny. A vypadas v te sukynce hrozne mlade :)
    co se tyka tipu na vylet - doporucuju Jeseniky - Rejviz. Mas to teda trochu z ruku, ale Rejvic je prirodni rezervace, maji tam prirodni mechove jezirko okolo ktereho litaji neuveritelne velke vazky :)

    belle.hanele@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  197. Ahoj Peťko :-).
    Já bych ti určitě doporučila na prvním místě aquapalace Praha. Pro mě to bylo po hodně dlouhé době perfektní odreagování, je to tam senzační ! Pokud máš ráda legraci, a tobogány, nebo moře a vlny nebo klid, určitě si tam najdeš to svoje. A jako druhý výlet bych ti doporučila nádhernou kroměřížskou zahradu :-).

    Tak snad se bude líbit a snad navštívíš :-)

    surovych.lucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  198. Narazila jsem na Tvůj blog díky Ceady, super outfit a taky účes, jsi krásná! :)

    Ráda bych se tedy zapojila do Tvé giveaway a doporučila Ti jakožto milovnice zámků třeba Lednicko- Valtický areál nebo Sychrov - sem jezdím ráda i kvůli parkům a zahradám, navíc v Oranžerii na Sychrově mají skvělou zmrzlinu. :)

    Jinak pokud bys chtěla něco na pěší turistiku, tak vodopády Jedlová u Josefova Dolu nebo celkově Jizerky - Čihadla, Černá Nisa nebo Český ráj, Prachovské skály, Adršpach. :)

    OdpovědětVymazat