OOTD - "jsem vesnický balík"

by - 20 června

Krásný slunečný den,

ještě, než si dáme další kosmetické video, které plánuji na zítra a bude se týkat holení a depilace v létě, což je téma, o které jste si strašně moc psali, tak bych vám chtěla ukázat jeden outfit do horkých dnů. Předem upozorňuji, že to není nic světoborného, zato je to velmi pohodlné, i když věřím, že krajkové šortky připomínající spodní prádlo našich babiček, nebudou každému po chuti, mně se ale strašně líbily......

Na sobě mám šortky z ebay, tílko z Takka, sandálky z F&F a kabelku z tržnice. Brož mašle je po mamce a brýle jsou z HM. Makeup nula, jen na rtech mám rtěnku Essence All about cupcake. jaký je váš názor na krajkové šortky a krajku obecně? Já všechno krajkové, volánkové a kytkaté přímo zbožňuju, takže tento trend je něco pro mne......Užijte si dnešního počasí!








Lak OPI Mod about you






Abyste neřekli, že sem dávám jen povedené fotky :), tady vidíte, co dělá s očima neustálá práce na počítači, chudinky červené a unavené....


A ještě jedna věc, hodně mi chodí dotazy, jestli nebudu prodávat nějaké oblečení, kosmetiku atd., tak jsem nějaké věci na prodej dala SEM, odkaz je i v pravém horním rohu pod mým profilem, kontaktovat mě, v případě zájmu, můžete na email nebo do soukromých zpráv, děkuju.

You May Also Like

84 komentářů

  1. Peťul, Tobě to zase tak slušíí :))Ty šortky jsou suprovéé :)jak jses na ten balík vyšplhala?? :D je nějaký velký, co? :))

    petulabook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. ty kraťasy vypadájí skoro jako sukně :-D já si na kraječkách, voláncícha a kytičkách taky ulítávám :-)
    P.S. ta 4 fotka je naprosto dokonalá! :-) sluší ti to jako vždy

    OdpovědětVymazat
  3. Ta fotka u vody je nádherná!!!

    OdpovědětVymazat
  4. To tílko je úžasný. :) Máš moc krásnou postavu.

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny fotky jsou moc krásné, ale nejkrásnější je ta u té vody :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší, můžu se zeptat, kde to je focené?

    OdpovědětVymazat
  7. Botičky nádherné Peti :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta fotka u vody !!!!! Nádhera,taková lesní víla:)

    OdpovědětVymazat
  9. to jsou krásné fotky, máš šikovného muže! :) a sluší ti to i bez makeupu.. a věř mi, že občas mám oči tak tisíckrát červenější než ty.. ani bych neřekla, že je máš červené, kdybys na to neupozornila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se krajky taky líbí :), sluší ti to.

    'Obchod' je super, ale ty velikosti :D - xs, s, 34, nožky jak Popelka :) to pro mě nikdy nebude :( :D

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, opět Ti to moc sluší :) těším se na video ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Odpovědi
    1. Hmmm, a výše Vašeho IQ nepřesahuje dnešní datum, že?
      Když kritizovat, tak jednině neurvale, hrubě a zejména anonymně!
      Péti krásné :-) Já bych na to odvahu neměla, ale na druhých se mi to moc líbí.
      Jana

      Vymazat
  13. Musím říct, že na sebe bych ty šortky nevzala (nějak to není můj styl), ale tobě doopravdy sluší :-) Dokonce i bez toho makeupu se mi zdáš nějaká hezčí (můj osobní dojem, moje líčení je maximálně řasenka a jemně zabarvený balzám na rty :-D )

    OdpovědětVymazat
  14. miluju krajku a kort krajkové kraťásky :) moc Ti to sluší, mejkap nemejkap!

    OdpovědětVymazat
  15. Ta fotka jak sedíš u vody je naprosto dokonalá!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti to sluší! Ty kraťásky jsou boží:))

    OdpovědětVymazat
  17. Ta fotka kde si pri vode ma uplne dostala..vyzeras tam ako vila! Krasna!

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti, moc hezký příspěvek (jako vždy)...akorát já bych tu kombinaci seno a šortky asi nebrala:-))) Klobouk dolů! :-D Mám prosbu - mohla by jsi mi poradit líčení a nějaký účes na promoci??? Budeme mít ty šílené hábyty, bude horko a na hlavě tu šílenou čepici co ti zakryje půlku čela. Navíc tam budu řečnit, tak bych potřebovala nějak vypadat:-( Uvažovala jsem, že si nakulmuju vlasy do nějakých přirozených vln a odrůstající ofinu sepnu nahoru sponkou - to nebude ani vidět. Bohužel nemám moc fotogenický obličej, abych si řekla, že to nějak odbytu a přirozená krása vyhraje:-( Nechci vypadat jako zombii ale ani nijak zmalovaně...jaký make-up bys mi doporučila??? prosím...barvu stínů, rtěnku... (jinak mám pleť hodně podobnou jako ty, teď už trošku opálenou, výrazné lícní kosti a menší oči, tmavé vlasy) Děkuji mooooooc! Lu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lu, moc děkuji a co se týče rady......no já bych asi byla pro něco elegantního na promoci. Jak dlouhé máš vlasy? Já bych se možná krom přirozených vln nebála ani nějakého nízko posazeného hladšího elegantního drdolu, bud vzadu nebo na boku hlavy, popř. vypustit pár pramenů kolem obličeje, pokud nemáš ráda nebo ti nesluší úplně stažené vlasy. Co se týče makeupu, oči bych vykonturovala hnědými stíny, světlý na víčko a pod obočí, tmavý do záhybu a na spodní linku plus řasenka, linky, zvláště tmavé a ostré, bych na menší oči nevolila. Co se týče rtěnky, klidně bych se nebála nějaké výraznější, nemyslím rudou nebo svítivě růžovou :),ale něco trochu tmavšího, než jsou rty, vhodného na denní nošení, cihlovou, hnědočervenou, růžovočervenou, fialovorůžovou, podle typu, co ti sedí, samozřejmě tvářenku, místo ní bych použila klidně i tu rtěnku, aslespon to bude ve stejném odstínu a se rtěnkou bych sladila ilak na nehty, přijde mi, že na takové příležitosti to vypadá čistě, upraveně a budeš za dámu :). Krásný den P.

      Vymazat
    2. Děkuji moc!!! Vlasy mám... no jak to popsat, asi v délce která je vodorovná s ohybem podpaží (divný popis, co:-D )

      Vymazat
  19. Seš velmi sexy a máš krásnou tvář i bez make upu, ale to Ti už psaly i ostatní holky. Podobné tílko nosím taky, ale šortky mám jen riflové zatím... po takových co máš ty se začnu pídit, dobrá inspirace :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné fotky i outfit, ty sandálky a šortky jsou dokonalý♥. Moc ti to všude sluší :))

    www.teensmajdicka.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Mně se ty kraťásky líbí, sluší ti :) Fotky jsou moc hezké, i ta poslední, nevím, ale nějak tam ty červené oči nevidím :D Měla by jsi vidět ty moje, obzvlášť, když se mi do toho ještě přidá alergie :D Ale věřím, že ty tu únavu na nich cítíš a vím, že to není nic příjemného, tak snad je brzy zase dáš do pohody :)

    Jinak nechtěla by jsi udělat nějaký článek či video na voděodolné řasenky, které se ti osvědčily a které zase ne? Myslím, že určitě více z nás přemýšlí jakou si na léto pořídit :) Nebo jestli máte někdo nějaký tip na voděodolnou řasenku, která fakt za něco stojí, tak sem s ním :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, no co se týče těch řasenek, to ej se mnou trochu problém, protože já ty voděodolné vlastně vůbec nepoužívám, když je velké teplo, tak oči nemaluji vůbec, jen hodím rtěnku, max. BB cream a trochu tvářenky, voděodolnou řasenku mám jen jednu od Essence tu Boom a ta není nic moc.

      Vymazat
  22. Ahoj Péťo,
    tak na to video se těším ;)
    Krajkové věci nemusím,ale takhle nakombinované to nevypadá vůbec špatně...Mischa

    OdpovědětVymazat
  23. Peti, ty kraťásky sou super. Akorát už slyším ty rádoby vtipné hlášky tady, kdybych si něco takového oblekla... :-)
    PS: fešný lak na nehtech ;-)

    OdpovědětVymazat
  24. Je to úžasné, mašličky jsou všude. :D Jinak, je trochu škoda, že nemáš účet na aukru. :)

    www.mandy-annabel.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Šortky jsou originální a velice ženské.
    Všechny fotky jsou pořizované v krásné přírodě, to máš tu kliku, že bydlíš poblíž, nebo za fotkami musíš dojet autem?
    A závidím Ti tvého muže, je to krásné, jak s tebou chodí fotit a v tvém koníčku tě podporuje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, manžel je skutečně poklad :), jinak já bydlím v podstatě v přírodě, takže nikam daleko dojíždět nemusím, stačí malá vycházka :)....

      Vymazat
  26. Ty fotky jsou uplně úžasné..vždycky tak krásné prostředí..:) outfit je skvělý..a ta brož je uplně náádherná :))

    OdpovědětVymazat
  27. Paradni outfit :) Krajkove veci se mi moc libi a tobe to hrozne slusi, jsi takova krehka vila :)

    OdpovědětVymazat
  28. Kraťasy se mi moc líbí, taky jsem po podobných na ebay pokukovala, ale nakonec neobjednala. Možná to ještě přehodnotím. :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ja jsem se ted byla divat po slevach a ty veci co prodavas dneska clovek za ty ceny co tam mas sezene i v obchode, nove a muze si je tam rovnou zkusit, jestli mu budou.... Takze me to prijde predrazene, i kdyz pises, ze ty veci sou casto uplne nove, ale saty za 200 nebo kalhoty za 400 jsou ve slevach bezne..... a navic clovek nemusi platit postovne atd....

    OdpovědětVymazat
  30. Teda ty kraťásky nemají chybu. Mít tvoji figuru, tak si je taky klidně vezmu. Já prostě tvůj styl oblíkání zbožňuju.

    OdpovědětVymazat
  31. Ty Kraťásky jsou naopak úžasný!!:)

    OdpovědětVymazat
  32. Petí, ty sandálky jsou prostě dokonalé! A i když nejsi namalovaná, sluší Ti to - moc!

    OdpovědětVymazat
  33. Ty kraťásky jsou super! :) Jako vždy ti tu sluší ;) To schéma je perfektní :)) Moc se mi líbí a kdo tě většinou fotí, manžel? Pokud ano, tak je to velmi dobrý fotograf a ty fotky skvěle upravuješ ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a ano, fotí manžel, co se týče úpravy fotek, tak on mi vždycky upraví jednu zajímavou,jako je tady právě ta u vody, jinak to neupravuju, protože to by bylo strašně práce, max. se vylepší barvy, pokud je třeba, ono z tohoto fotáku a s jeho šikovnýma rukama už ty fotky takové rovnou jsou :), takže je to bez práce :).

      Vymazat
  34. Toužím po šatech s krajkou nebo po tílku ale zatím jsem nenašla žádný stříh který by mi sednul. Moc ti to sluší. Sandálky jsou vtipné a nemůžu se vynadívat. Jak už psali lidi předemnou ta fotka u vody je nádherná. To tílko je kupované letos nebo již dříve?

    OdpovědětVymazat
  35. Já sama krajku miluju a podobné kraťásky mám doma dokonce dvakrát. Tobě to moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Šortky dokonalé!!!! Taky bych takové brala.

    OdpovědětVymazat
  37. Peti závidím ti ty šortky. Já si je tolik chtěla pořídit, jenže na eBay mají jen malé velikosti S-M, podle cm bych se do nich nedostala. Třeba se mi poštěstí a seženu větší :D

    OdpovědětVymazat
  38. nádherné fotky. možná jsi to tady už psala, ale čím fotíte??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkujeme, zásluha mažela, já na tom nemám sebemenší podíl :), má Nikon D90 a objektiv Tamron 50mm

      Vymazat
  39. Chudinky červené unavené? Coo? Vždyť jsou dobré! :) Já mít takové oči, tak si pískám :D Jinak outfit se mi hrozně líbí, ty šortky mi trochu připomínají sukňo šortky :D. A máš hrozně pěkně udělanou manikůru na nohou :)

    OdpovědětVymazat
  40. krásné krajkové šortky <♥ moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ty krajkové šortky jsou nádherné. Ta fotka u vody jak sedíš je dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  42. Vzhledem k tomu, že já na krajky celkově vůbec nejsem, tak mě letošní trend nechává chladnou. Ale jako se vším platí "když dva dělají totéž, není to totéž". Kdo má vkus, dokáže z toho vytěžit maximum a kdo se slepě drží trendů, vypadá hloupě.

    OdpovědětVymazat
  43. ty šortky jsou skvělý a taky mám ráda vše háčkované, krajkované, kytkaté.. já mám doma jedny z háemka a právě háčkované!

    OdpovědětVymazat
  44. Ty boty se mi líbí. U té vody tam je to nádherný. Taky by mně zajímalo, kde to je focený?

    OdpovědětVymazat
  45. Ta fotky u vody je překrásná. :))
    Může se zeptat, čím je to focené? :)
    Děkuju Diana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme, zrcadlovka Nikon D90 a objektiv Tamron 50mm, snad to píšu dobře :) a manželovy šikovné ruce :)

      Vymazat
    2. nepíšeš to dobře :-) je to Nikon D5100 (D90 už nemáme) a objektiv je to Nikkor 50mm f/1,8G, druhý objektiv je Tamron 17-50 f/2,8 :-)

      Vymazat
  46. Sekne ti to. A hlavně nenalíčená seš taky tak krásná Petruš! :) Jinak ta fotka u jezírka jak sedíš je nádherná! :) Jé mé komentáře už lepší a originálnější nebudou, ale prostě sluší ti to Petruš! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Úžasné fotky mohla bych se zeptat kde si objednáváš laky na nehty ?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, laky OPI mám z ebay ;),ale jinak mají dobré ceny třeba na hairbeauty.cz

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď! :)

      Vymazat
  48. Krajku mám hrozně moc ráda, přijde mi prostě taková dívčí a navíc vždycky celý outfit dokonale ozvláštní:) sluší ti:)

    OdpovědětVymazat
  49. no teda! ta fotka u vody je nádherná!!! miluju světlou krajku!!! lájk

    OdpovědětVymazat
  50. krajku miluju! :) Navíc jsi mě přivedla na nápad vytáhnout brože - taky po mamce, dokonce i po babičkách. :)

    stávám se Tvou novou čtenářkou, moc pěkný blog. ;)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj moc ti to sluší máš krásnou postavu, boty!, kraťásky a tílko kabelku též :) No prostě krása celé jsi úžasná ráda sleduji tvůj blog :) :*

    OdpovědětVymazat
  52. No páni, nádherné kraťásky :) a vše pěkně sladěné. Jsi v tom taková něžná:). Škoda, že já nemám takový smysl pro vhodnou kombinaci, ale dělám pokroky díky tvému blogu ;)

    OdpovědětVymazat
  53. ta pri vode je krasna fotka :) pristane ti to v bielej..
    Dievcata pozyvam vas na giveaway o kozmeticku tasku od Benefit:

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-kozmeticku-tasku-od-benefit.html

    Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  54. Péti velmi ti to sluší,hezky zkombinované a vkusné.Lidé kteří píší negativně bych chtěla vidět jak chodí asi to nebude nic moc.Hodi se to k tobě a hlavně máš na to postavu i věk!

    OdpovědětVymazat
  55. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, jsem moc ráda, že se vám kratásky líbí, já když jsem je viděla, tak jsem prostě nemohla odolat :)!

    OdpovědětVymazat
  56. Peťulko sice jednoduché, jak říkáš, ale krásné! :) Strašně ti to sluší! Mě se krajka moc líbí, teďka především na šatech a tak.. ale sama tento trend ve skříni ještě nemám..

    OdpovědětVymazat
  57. Když jsem viděla podobné kraťasy v obchodě, tak jsem si řekla: Co to je za hrůzu..? No a nevím jak to děláš, ale na tobě zkrátka vypadají moc dobře... ;) Alena

    OdpovědětVymazat
  58. Petruš ty ani make-up nepotřebuješ, jsi krásná i nenamalovaná! Což ti tiše závidím. Já když se alespoň trochu neupravím, tak vypadám jak mumie:-))) Kraťasy jsou krásné!!! já mám krajku moc ráda! taky jsem si na léto koupila pár krajkových kousků. Takže tvého "vensickému" modelu dávámk big palec nahoru:-) (jinak jsem ti na mail poslala nějaký dotázek - z adresy misa.schumi@gmail.com.)

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  59. Dobrý den, Peti,
    jsou to tyhle šortky: http://www.ebay.com/itm/Vintage-Summer-Gorgeous-Womens-Sexy-Beige-Side-Zip-Crochet-Lace-Shorts-Hot-Pants-/180759443385?pt=AU_Womens_Clothing_2&var=&hash=item2a161a37b9#ht_5196wt_910? děkuju za odpověď!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, ano, to jsou ony! Jen já jsem je sehnala levněji,zkuste si seřadit nabídky dle ceny na ebay :).

      Vymazat
  60. Ještě jednou vám všem moc děkuji za krásné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  61. Ty bys mohla ty fotky prodávat do časopisů! (Doufám, že nebudu za debila, jestli je už prodáváš :D)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!