Letní modrohnědé líčení - video

by - 25 června

Příjemné pondělí,

hlásím se vám po náročném víkendu s novým videem s jednoduchým letním makeupem, je to líčení z minulého postu :). Doufám, že jste si užili sluníčka, já až nepříjemně moc, protože jsem s manželem měli v tom vedru na celý víkend práci (sekání a hrabání obrovské louky, takže dnes necítím záda a ruce :). Doufám, že se vám video bude líbit.

P.S. soutěž o balíček uzavřena, moc vám všem děkuji za účast a krásné komentáře, pokusím se vybrat výherce, ale bude to těžké, možná zapojím i manžela :)....





You May Also Like

38 komentářů

  1. Moc hezké :) Vůbec bych nečekala, že modrá může v kombinaci s hnědou vypadat tak hezky ... Budu si muset asi nějaký ten modrý stín pořídit a tohle vyzkoušet ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení je pěkně, kdysi jsem něco podobného nosívala s takovou zelenkavou a ač modrou teda nemám ráda, tak i s ní to vypadá moc hezky. Jinak ti to moc sluší (až na ty kruhy, ty mi k tobě nějak nejdou, ale to je detail :), ta žlutá je moc fajn, dneska je u nás tak ošklivě pod mrakem a pořád jen poprchává, tak mi alespoň připomínáš sluníčko :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné líčení, moc Ti sluší. Děkuji za inspiraci, hned zítra ho vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super Peti,uplně mi čteš myšlenky,nedávno jsem si pořídila paletku z Elfu a jsou tam hezké modré stíny krom jiných a jelikož taky moc modré na očích nemusím,spíš vůbec,tak mě napadlo,že to vyzkouším s hnědým stínem na vnějším koutku...ještě jsem nezkoušela,aspoň vím,díky Tobě,že to bude vypadat dobře....:))Olga

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásný, Peti. :) Já teda teď v létě - no, vlastně i v zimě - preferuji jenom řasenku, linky a tvářenku (v zimě ještě make-up), protože mi celkově přijde, že to vypadá nejpřirozeněji, a na mně asi i nejlíp. :D Ale tobě všechno tohle líčení sluší moc! :) Obzvláště ta hnědá tam, tu já můžu. :)
    www.kristinadiary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. A ještě si nemůžu odpustit jednu věc - máš stejnou kytku jako já, akorát já mám teda oranžovou neonku. :) Zrovna včera jsem jí vystavovala na blog. :) Sluší ti moc. :)
    www.kristinadiary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to opravdu skvěle! Vždycky použiješ takové kombinace, které bych nečekala a vždycky to vypadá úžasně :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné líčení, ta modrá hlavně hezky rozzářila vnitřní koutek oka. Já teď zkouším kombinace ze Sleek paletky a modrou používám jako linku v kombinaci se zlatou a vypadá to podle mě pěkně. :) Přemýšlím o článku o hledně letního líčení a barev stínů, jaké nosím v létě, ale foťák mi vždycky sežere půlku barev. :-/

    OdpovědětVymazat
  9. Překrásné líčení a sluší moc:) Markéta

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezké líčení :) A ty řasy wow :O

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, krásné video :) Můžu se zeptat kolik stojí rtěnka od Alverde?

    OdpovědětVymazat
  12. jako vždy moc hezké líčení!!! :))

    OdpovědětVymazat
  13. Jsi jak plážová girl :)) kytička je krásná.. Stíny k sobě krásně ladí.. :)) Ta světlonce růžová je moc pěkná, taková by se mi taky hodila, ale nemůžu nikde sehnat :(( Jinak se chci zeptat, jestli používáš kleštičky na řasy?? :))Máš je totiž pěkně natočené a dlouhé.. Já si bohužel nemůžu kvůli alerogii malovat spodní řasy, neuvěřitelně mi slzí oči :(

    OdpovědětVymazat
  14. Líčení je opět krásné a dnes mi opravdu padlo do noty :)

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherné líčení :)) A moc ti sluší ten účes, co jsi ve videu měla. Toto líčení bych ráda vyzkoušela, ale vizážisté radí, aby se k modrým očím modré stíny nedávali a ještě ke mě se modrá moc nehodí. Tak to třeba půjde v jiných barvách. Jak dlouho zhruba potrvá, než rozhodnete o vítězi? Jsem totiž hodně nedočkavá :)))

    Monča :))

    www.monikanov.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Kombinace modré a hnědě se mi moc líbí, nevěřila bych, že k sobě tak hezky ladí. Zvažovala jsem koupi paletky, ale nejsem si jistá, zda by mi tato barevná kombinace slušela. Pořád "bojuji" s hnědou barvou, ať zkouším jakýkoli odstín, tak moje oči vypadají strašně unaveně.

    OdpovědětVymazat
  17. Ooch, modra a hneda su moje najoblubenejsie farby...mam v tej kombinacii zariadenu aj spalnu :) takze velmmi chvalim dnesne licenie!

    http://znackovakozmetika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. Krásně líčení, určitě zítra vyzkouším. Akorát problém mám v tom, že moc nepoznám jakou barvu stínu mám zvolit k ruzným barvám oblečení :( určitě se nehodí mít třeba ružové šaty a ružové stíny, neexistuje nějaká rada, jak poznat vhodnou kombinaci barev? :(

    OdpovědětVymazat
  19. Krásne Peti :D Chcem sa opytat s cim odlicujes gelove ocne linky? Mne stale ostane farba pri korienkoch rias.. neviem ci je to tym ze mam huste riasy alebo zlym odlicovacom :) Dakujem

    ZUZKA

    OdpovědětVymazat
  20. skvělé líčení:)

    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Modrou na očích nemusím, v tvém podání ale vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  22. Moc krásné a zajímavé líčení. Určitě ho zkusím, ale protože mi modré stíny vůbec nesluší, tak si od toho moc neslibuji. Každopádně ty v tom vypadáš skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  23. Peťulko, vypadá to úžasně! Jsi hrozně šikovná!

    OdpovědětVymazat
  24. Kombinovat modrou a hnědou by mě asi nikdy nenapadlo, proto mě výsledek moc překvapil. Zítra jedeme do Prahy, tak to hned vyzkouším. To zase budu za frajerku. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Super! A všechny produkty dostupné v drogerce! Díky :)

    OdpovědětVymazat
  26. skvělé líčení:) Tohle letní barvení mě hrozně baví:))

    OdpovědětVymazat
  27. Líčení se ti vážně moc povedlo Peťulko! Moc se mi to líbí a je na léto vážně hezké a nositelné! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Jsi strašně krásná a máš to moc pěkné :). Vyzkouším hned, co to bude možné :)

    OdpovědětVymazat
  29. Nádherné. Nikdy bych neřekla že může tato kombinace vypadat tak pěkně :))

    OdpovědětVymazat
  30. Krásne, tiež som si nemyslela že sa tak modrá a hnedá hodia k sebe :)

    OdpovědětVymazat
  31. Krásné líčení, ta modrá k tobě jde :-) Alespoň v této kombinaci určitě. A ty řasy? Nádhera! Používáš teď něco na výživu?

    OdpovědětVymazat
  32. Priznám sa,že ked som chválila líčenie s predošlým outfitom,tak mi nenapadlo,že bude také jednoduché :) Každopádne je to krása a tú paletku si určite kúpim! Je pravda, že ja by som si k tomu pridala čierne linky, aj ked pre niekoho je to na leto moc, ale v tvojom prevedení je to také jemné a zaujímavé zároveň :)

    OdpovědětVymazat
  33. Musím říct, že ti to sluší, jen mi přijde ta modrá taková moc výrazná oproti nenápadné hnědé. Ale zas to hezky rozzáří a rozsvítí :-)

    OdpovědětVymazat
  34. krásné líčení, díky za tip - mám ráda modré i hnědé odstíny a vůbec mě nenapadlo, že jsou takhle krásně zkombinovat. :)

    OdpovědětVymazat
  35. Krása je to, určitě taky vyzkouším! Tip: nechtěla bys Peti udělat nějaké letní bronzové líčení, zlaté nebo bronzové stíny, bronzer a nějaké zlatohnědé rty...? Když je to léto... Vím, že jsi světlá a tohle se hodí spíš k tmavé a opálené pleti, ale jako návod by to bylo dobré a třeba ti to bude slušet, tak jako ti sluší skoro všechno.
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  36. nádhera,nádhera,nádhera jiné slova použít nejdou.

    OdpovědětVymazat
  37. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!