Ryor - péče o tělo, Tělové mléko s koenzymem Q10 a Hydratační mléko po opalování

by - 19 června

Krásné slunečné úterý,

vypadá to,  že horké dny nejsou u konce, což mě nesmírně těší, ale je to také důvod, proč jsem se rozhodla zařadit recenzi na tělová mléka, protože zvláště po opalování je následná hydratace pokožky velice důležitá, sluníčko pokožku vysušuje a tím může kůže působit i starší a proto se dnes mrkneme na dva produkty, které by mohly od tohoto problému pomoci.



Ryor hydratační mléko po opalování s extraktem zeleného čaje je lehké bílé hydratační mléko, které se rychle vsakuje a nezanechává pokožku vůbec mastnou, jen příjemně osvěženou a vláčnou. Lehkost je i věc, které jsem se zprvu bála, protože já mám ráda, když mléko či krém na kůži "cítím" a nevadí mi, pokud je trošku mastnější. Na druhou stranu ale musím uznat, že ve vedrech a po opalování bych hutnému tělovému mléku stejně přednost nedala, takže lehká a rychle se vsakují konzistence mi v tomto případě maximálně vyhovuje, už jen z toho důvodu, že se můžete po namazání rychle obléci. Řekla bych, že tuhle vlastnost ocení i muži, protože z mé zkušenosti můžu potvrdit, že nic lepivého na sobě nesnesou. Navíc mléko obsahuje D panthenol, který pokožku zklidňuje a obnovuje. Vůně je nevýrazná, jakoby klasická krémová a je mi příjemná. Balení je 200ml v klasické pumpičce, obal není bůhvíjak dechberoucí a když mám být upřímná, nepřipadá mi nic moc, ale na druhou stranu produkt sám o sobě je fajn a budu po opalování používat celé léto, s klidným svědomím tedy doporučuji. Cena na eshopu 119Kč, seženete ale i po celé ČR v drogeriích.


Ryor tělové mléko s koenzymem Q10 je také jemné bílé tělové mléko, které obsahuje krom koenzymu i jojobový olej, který napomáhá obnově pokožky. Mléko je určené především věkové kategorii 30+, ale osobně nevidím důvod, proč by ho nemohl používat i někdo mladší. Mléko má jemnou květinovou vůni, která po nanesení poměrně rychle vyprchá, což není na závadu, protože taková pecka ta parfemace zase není, alespoň se to nepřebíjí s parfémem, kterým se běžně voním. Stejně jako mléko po opalování, ani tento produkt není vůbec hutný, naopak je lehký a rychle se vsakuje a i zde mi to trošku vadí, protože pak mám pocit, jakože jsem se nenamazala dostatečně. Nicméně pokožka je po nanesení vláčná a hebká, takže na léto značka ideál, v zimě dám asi přednost něčemu hutnějšímu. Obal je úplně klasický s obsahem 300ml, cena na eshopu je 102Kč. I tento produkt doporučuji pro někoho, kdo nemá příliš času čekat, než se krém vsákne a nemá rád mléka a krémy hutnější.


P.S. děkuji vám všem za úžasné komentáře pod minulým článkem a videem, ohromně mě to potěšilo a vaše tipy na výlety jsou skvělé, doufám, že to bude inspirací i pro ostatní a už teď je mi hrozně líto, že nemám balíčky pro každého z vás, protože vybrat jednoho člověka bude extrémně těžké.......

You May Also Like

19 komentářů

  1. Ryor výrobky mám moc ráda ... děkuji za chytrý článek a recenzi :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  2. Dakujem za recenziu...mne prave naopak viac vyhovuje, ked maju lahku az gelovu konzistenciu, co na dovolenkach v teple velmi ocenim.

    http://znackovakozmetika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá recenze. Ryor je vážně dobrý, dělali jsme sním na praxi na střední, takže to byla taková moje první kosmetická značk, kterou jsem dobře poznala. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, díky za fajn tipy na tělová mléka na léto. Já si loni moc oblíbila mléko po opalování od Biodermy, bylo moc fajn. Mojí citlivou pokožku hezky zklidnil a používala jsem ho celé léto (nejen po opalování) :-)

    OdpovědětVymazat
  5. ten druhý produkt chci už dlouho vyzkoušet a vypadá to, že to bude něco pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná recenze, díky. Nesnáším hutné krémy, takže jeden z těchto dvou určitě vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  7. Díky,určitě nějaký koupím :)

    OdpovědětVymazat
  8. To mléko po opalování vypadá skvěle :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.vom

    OdpovědětVymazat
  9. Ryor mám ráda, takže modré mléko určitě vyzkouším. Jinak pěkná recenze, moc se mi líbí, že píšeš objektivně. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Článek mě upozornil na můj klasický nešvar. Jak to nemá hezký obal, mám tendenci výrobek přehlížet. Naštěstí Ryor mám v podvědomí zapsaný už od dětství víceméně jako sázku na jistotu. Poslední dobou slyším pochvalné recenze, tak už se těším, co vyzkouším.
    Jsem ráda, že konzistence není hutná, jindy mi to nevadí, ale na to léto, to chce něco lehčího, stačí mi na nervování natírání opalováky :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Zrovna jsem uvažovala, že kosmetiku ryor vyzkouším, začala ji používat moje maminka a je s ní moc spokojená, tak děkuji za takovou recenzi a určitě si výrobky pořídím :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  12. Oba výrobky vypadají podle tvých slov zajímavě.. :) já jsem si teď pořídila první krém od Ryoru a jsem s ním strašně spokojená! A ještě bych ti moc ráda poděkovala za tvoji podporu, kterou jsi mě moc potěšila a povzbudila..! Ty jsi prostě jednička! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkný článek :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  14. miluju kosmetiku Ryor, tu modrou věcičku určitě vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  15. to mlieko s Q10 je fajn, ale co mi na nom neskutocne prekaza, je prave vona...podla mna vobec nie je "jemne kvetinova". Je drevita, az unisex a na mna prilis panska. Skoda, lebo inak som s mliekom bola spokojna, ale musela som ho posunut, pretoze som nevedela prekusnut tu vonu.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Petro,
    především moc děkuji za velice inspirativní videa, které jsem našla na youtube...a díky nim pak tvůj blog. Opravdu dobrá práce. Měla bych jeden dotaz: jaký máš názor na lepené řasy, ale myslím tím, řasa na řasu....nevím jestli jsem teda nepřehlídla nějaké video nebo komentář, ve kterém se o tom zmiňuješ, ale hledala jsem a nenašla jsem. Moc by mě zajímala tvoje zkušenost nebo názor...díky a přeju hodně štěstí. Edita

    OdpovědětVymazat
  17. ahojky peťo jako obvykle článek úžasný recenze taky moc pěkná určitě jedno z těch mlék vyzkouším ryor je vážně skvělý :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!