OOTD - v hlavní roli džínová bunda

by - 26 června

Příjemné úterý všem,

dnes mám pro vás, pro změnu, jeden outfitový příspěvek, ještě než si dáme další beauty videa (budou následovat letní favorité, jak na odrůstající ofinu a svatební líčení), tak mám pro vás dva outfity z posledních pár dnů. Všichni to známe, přes den teplo, ale ráno a na večer může být chladno a tak se hodí nějaký vršek přes tílko. S tímle mívám docela problémy, protože ne každý svetřík nebo sako se ke všemu hodí a tak mi padla ve skříni do oka džínová bundička z New Yorkeru, kterou mám z loňských letních slev, je lehká, ale neprofoukne a není zima na ruce, navíc se mi na ní líbí, že je do pasu, který hezky zvýrazní. V obou případech mám také náušnice a prsten z Takka a kabelku od vietnamců.
 V prvním outfitu jsem bundu zkombinovala s krajkovými šortkami z ebay, tílkem F&F, klínky z ebay. Páv je také z ebay a brýle jsou z HM.


V druhém outfitu mám k bundě asymetrickou sukni z ebay, která mne zaujala střihem i barvou, tílko od vietnamců a stejně tak pásek, lodičky jsou z www.wholesale-dress.net. Brýle jsou z C&A. Co se týče sukně, byla to sice láska na první pohled, ale u skládaných sukní si dejte pozor, docela rozšiřují a tak bych, ačkoliv nejsem žádný módní znalec, doporučila pásek do pasu a přiléhavější vršek.


Líbí se vám některý z outfitů a nosíte džínové bundy i vy?














You May Also Like

98 komentářů

  1. ta sukna je jednoducho nadherna...a s dzinovu bundicku som objavila aj ja v skrini nedavno, sice je stara uz 8 rokov, ale vyzera stale dobre, lebo ma klasicky strih a znova som si ju zamilovala a nosim ju von pomerne casto :)

    http://znackovakozmetika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. "Džísku" jsem vytáhla zrovna nedávno a jsme za to moc ráda,jelikož je pohodlná,do těchto dnů je v ní tak akorát teplo a navíc je šlusivá :-)Mimochodem,ty brýle bych ti nejraději ukradla :-D

    OdpovědětVymazat
  3. sukýnka je krásná, já se svojí postavou bych si jí však nemohla dovolit, a taky moc chválím botky z druhého outfitu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Peťko sluší ti to náramně!
    Páv je nádherný ! :)
    Na podobnou sukni jsem koukala v Mint barvě a je to pro mě velké lákadlo, když vidím jak ti to sedí...
    A po těch krajkových šortkách musím kouknout ! Jsou bájo..

    Jinak já si koupila v Calliope dvoje šaty s tímto střihem a jsem z nich naprosto nadšená.
    Ohromně větraji :D , takže do pařáků skvělá věc.. :))

    http://michaela812.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Bože! Pro ty první boty bych vraždila! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peťi,ten první outfit Ti strašně moc sluší a celkově se mi líbí.Nosila bych to tak i já :) Mám doma vypasované džínové sako,ale nějak se ho zdráhám nosit...ale po zhlédnutí těchto tvých fotografií asi začnu :) Mischa

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péťo, tobě to vždy tak sluší! :) Od vlasů až po lak na nehty! :) Džínová bunda je perfektní, hodní se ke všemu. Oba outfity jsou nečekaně krásné ale mě se víc líbí ten první. Příjde mi více letní a líbí se mi jak jsi hezky nakombinovala barvy :)Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. Sukně je přímo skvostná, takový lanvinovský typ, ale moc mi k té džisce nesedí a ten hrubý pásek mě tam ruší, já bych dala k tak jemné sukni možná nějaký světlejší a jednodušší. Jinak mám jeden dotaz Péťo, koupila jsem si na základě tvých videí podprsenku miraculous od VS a je fakt super, bezkonkurenční, akorát mám problém teď do tílek, kde s ní vypadá dekolt fakt dobře, že se v ní strašně potím, teď v těch vedrech je docela peklo v ní chodit venku :-) Přijde mi teď do výstřihů na léto jako dělaná, v zimě pod svetr zase celkem zbytečná, ale nosit tu vycpávku v tom horku... Jo a ještě bych měla dotaz prosím, jak ji pereš? Prý se nemá na podprsenky používat aviváž, že se pak zdeformují, nechtěla bych si jí zničit a uvažuji jak co nejšetrněji vyprat, asi v ruce ne? Popř. odpověz na můj email andromedis1@google.com, díky moc.
    Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anet, moc děkuji, já peru tyhle podprsenky zásadně v ruce, práškem nebo mýdlem na praní, do pračky rozhodně ne. A jinak vedro v tom je větší,no.....s tím se nic udělat nedá, bud pěkná prsa a větší vedro (mně to ale tak hrozné nepřijde) nebo bez prsou a nepotit se :D....

      Vymazat
  9. První outfit se mi líbí moc a moc! Jen v těch botech bych se zabila:-)
    V tom druhém se mě nějak nelíbíš, není to oblečením, ale těma obrovskýma brýlema a velkýma náušnicema, to mi k tobě vůbec nesedí. Ty jsi taková jemná a tyhle ozdoby jsou na tebe moc humpolácký, laciný, bych řekla.
    Sukýnka je moc hezká, ale džínska k ní podle mě nejde. Ale já obecně nemám ráda džínové bundičky:-)

    Dneska jsem teda semetrika kritická:-))

    OdpovědětVymazat
  10. Mohla bych se zeptat kolik dělalo poštovné z toho ebay? :) Já mám docela strach tam nakupovat i když nevím proč. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí se mi obojí :) Už dlouho sháním také nějakou riflovou bundu a nějak nemůžu najít tu pravou.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezké :) Ty brýly ti ale nesluší, promin :D Mas telicko jak moje 13letá sestřenka :)

    OdpovědětVymazat
  13. Oboje botky jsou nádherný :) a toho páva mám taky, ale z Bijou Brigitte :)

    OdpovědětVymazat
  14. Oba dva outfity se mi moc líbí, ale u tebe mě to nepřekvapuje, protože se vždy trefíš do mého vkusu. Nicméně na ty bílé šaty nemá nic. Vypadala jsi v nich jako panenka a ty fotky byly dechberoucí, jako kdyby na nich byla skutečná víla :). (Jen mi k tomu článku nejde vložit komentář :( )

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky Peťul, dva moc krásné outfity, na FB se mi hned líbily... :) Kraťásky jsou super, prefektně Ti sedí.. Sukně je taky krásná, i když se mi nelíbí moc zezadu, ale za to zepředu je úchvatná .. Jinak máš taky pěkné brýle a opět prefektně upravené nehtíky, jak na nohou, tak na rukou. Džínová bundička je originální, já jsem teda ještě nikdy na zip žádnou neviděla :))

    OdpovědětVymazat
  16. tie sandalky su krasne a inak cela si velmi pekna v oboch outfitoch!!!
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. poslední dobou se mi tvoje fotky strašně líbí, jsou kvalitní...je vidět, jak se manžel ve focení jen a jen zlepšuje:)
    outfit se mi líbí, hlavně ty krajkové šortky a džínová bundička:) sama ve svém šatníku nemám, zatím mi v obchodě žádná pěkná do oka nepadla, ale až nějakou hezkou a ne moc předraženou objevím, hned bude moje:)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj...obidve outfity sú krásne a tie prvé topánky sú úžasné...
    Mne sa veľmi páči kombinácia džínsovej bundičky s letnými šatičkami...vyzerá to veľmi pekne a dievčensky...
    http://lifeismystyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  19. Ten druhý outfit s tou sukní!!!! No já nemám slov! Jsi opravdu nááádherná a hrozně Ti ta sukně sluší :)) Já si takovou také zkoušela ... ze začátku se mi zdálo, že ok, ale pak jsem se pro ní vrátila a chtěla si jí koupit ... no když jsem jí na sobě viděla znova :X už se mi na mě vůbec nelíbila :(
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Tobě všechno tak moc sluší! Umíš se krásně oblékat. Mě zaujaly i tvé botičky. Miluju takové boty, ale bohužel mám děsně malou nožku (34, někdy 35), takže se mě tyto módní trendy moc netýkají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho si nic nedělej, já mám nohu 42 a pro mě nakupování na zahraničních e-shopech nemaá cenu, tak velké je tam nikdy nemají:))))))) ale dohromady a pak vydělit bychom tui nohu měly super:))))) Šárka

      Vymazat
    2. Jé, tak to je pidinožička, občas mívají v Deichmannu nebo 35 jsou i v CCC,ale na netu, právě na wholesale-dress.net mají i 34 i 35 :)

      Vymazat
  21. Krásné fotky! Ale taky bych zvolila outfit bez džínové bundy, mám je ráda, ale nějak mi to celkově nepasuje :)
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
  22. Já prostě miluju "holčičí" styl. Podpatky nenosím, přestože jsem malá, protože se v nich jednoduše necítím. A hlavně je mi 17 a celkově vypadám mladší, takže to prostě nevypadá dobře :D ale co se týče všeho kytkatého, volánkového a kraječkového, tak to naprosto zbožňuju :) Moc hezky se oblékáš a víš, co Ti sluší. Jedinou výhradu bych měla ke kabelce, ta se mi zvlášť k druhému outfitu vůbec nehodí. Jinak je to fakt parádní :))

    OdpovědětVymazat
  23. To je paráda, líbí se mi oba! Džínové věci mám taky ráda, mám džínovou košili s krátkým rukávem a džínovou vestičku a oboje miluju :)

    OdpovědětVymazat
  24. Mě se líbí ty kitičkované botičky:)

    OdpovědětVymazat
  25. Já si nemůžu pomoct, mě se ta bunda k té nádherné jemné sukýnce nelíbí :-D A ty obří brýle už vůbec ne (všeobecně nemám ráda brýle, které jsou skoro větší než hlava samotná). Ale musím uznat, že kytičkované botky jsou nádherné (jen mi vadí výška, já bych v tom byla jak na chůdách) a meruňková sukýnka taky nemá chybu :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Oba dva outfity ti moc sluší, v každém vypadáš úplně jinak. :) Jen ty velké srdíčkové naušnice bych taky asi nedávám, k takové jemné vzdušné sukni působí tvrdě. :) Ale ostatní doplňky jsou super, mě třeba takové brýle vůbec nesluší, tak se jimi aspoň kochám na ostatních. :))

    OdpovědětVymazat
  27. Oba outfity jsou prostě ÚŽASNÉ! Úplně jsi mi vzala dech, teď mám pocit, že nutně potřebuju džínovou bundu. :-D

    OdpovědětVymazat
  28. oo ta sukně a boty:))

    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. K 1. outfitu: úžasné botky a šortky, náhrdelník taky luxus :). A tak vůbec je to v hezké barevné kombinaci.
    K 2. outfitu, opět skvěle sladěné, sukně ti fakt perfektně sedne
    P.S.: moc ti to sluší, jsi kočka!

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  30. krásné úterý i tobě.. :) u prvního outfitu se mi velice líbí botkY.. :) jsou krásné.. :) Kraťasy jsou úplně luxusní ;) a chtěla bych se zeptat: Drží ti laky od Gabrielly Salvete na nehtech dobře? Mě připadá že bych mohla každý den lakovat znova.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj :), mně docela drží dobře, možná máš měkké nehty, zkus použít polak a nadlak, např. better then gel nails os essence, s tím drží všechno :)

      Vymazat
  31. Dobrý den, Peti, máme stejnou sukni, akorát já mám mint :)
    Můžu se zeptat - jakou jste si koupila velikost těch šortek? Myslím, že máme stejnou postavu, ale znáte ty čínské velikosti... Normálně mám v Čr 34, ale bojím se, aby mi nebyly malé. Nevím, jak moc se dá věřit těm jejich tabulkám... Díky moc! Mari

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Mari, já jsem si koupila S a jsou mi perfektně,ale možná bych to velikostně tipla spíše na naše XS, jinak u nás nosím XS nebo 34 :).

      Vymazat
  32. Oba dva outfity jsou úchvatný♥ boty na klínku, krajkovaný kraťásky, sukně...dostaly mě♥

    OdpovědětVymazat
  33. Ty brýle u druhého outfitu ti vůbec nesluší..:/

    OdpovědětVymazat
  34. Oba se mi moc líbí, ale tak celkově je mi sympatičtější první outfit. Ale sukně u toho druhého je naprosto úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  35. ta sukně je nádherná...musím ji mít :D

    OdpovědětVymazat
  36. Páni, strašně pěkné outfity :)) Moc se mi oba dva líbí, ta budnička je úžasná, kolik máš vlastně oblečení? Já bych tipla tak na 3 plný skříně... :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji :) a zdá se to, máme dohromady s manželem jednu třídveřovou skříň, takže podle mne nic přehnaného :), hodně také oblečení prodávám, když už ho tolik nenosím

      Vymazat
  37. mám úplně stejného páva jako ty, akorát z oasap :D jinak krásné outfity, moc ti to všude sluší :))

    OdpovědětVymazat
  38. moc se mi líbí obě dvě kombinace! džínová bunda je prostě super kousek! :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Na té animaci vypadáš jak kdybys jela na kolečkových bruslích :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ty boty na klínku..uplně úžasný, hrozně se mi líbí tento styl bot. Ale celkově outfit číslo 2 mi připadá teda hezčí, ta bundička ti moc sluší a celkově ta kombinace je krásná

    OdpovědětVymazat
  41. ty první boty jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  42. Oba outfity jsou skvělé! Krajkové šortky se mi moc líbí, stejně tak i sukně. Blíže je mi druhý outfit, sukně mám prostě o trochu víc raději než šortky. A určitě přiléhavější hořejšek vypadá lépe, i když s tvojí štíhlou postavou bys mohla mít i trochu volnější top. ;) Pásek je v tomto i podobných případech nutnost podle mě, já mám jeden vyhlédnutý, který bude skvělý ke spoustě věcí. :)

    OdpovědětVymazat
  43. krásně zkombinované kousky, ta bundička oba dva modely oživila. navíc boty u obou dvou outfitů jsou nádherné. :) těším se na beauty videa. :)

    OdpovědětVymazat
  44. těším se na video "co s odrůstající ofinou", protože já si jí teď nechávám zas trochu narůst :). (měla jsem dlouhou patku a někdy v březnu asi jsem si jí nechala ustřihnout na hustou, rovnou ofinu, líbilo se mi to, ale na léto jí chci trošku delší:)

    OdpovědětVymazat
  45. teda tvoje outfity jsou lepší a lepší! :) boty na klínku i bundička se mi líbí! a tuhle sukni sháním už dlouho, zatím nebyla žádná podle mých představ (ať vzhledově nebo cenově :D) tahle vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, většinou když vidím Tvé OOTD, máš vysoké podpatky. Nemáš z nich zničené nebo bolavé nohy?
    Ráda bych vyšší nosila, ale často mě bolí záda, a tak se bojím, abych něměla větší problémy ať už se zádama nebo nohama.
    Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zatím snad ne,ale také se toho trochu bojím, kupuji si do bot gelové nebo jiné měkké vložky, abych ztlumila nárazy a pokud mám větší běhání po městě, tak si beru nízké boty, v podpatkách bych úplně celý den také nevydržela :).

      Vymazat
  47. Oba outfity jsou překrásné :) první je na běžné nošení a druhý takový elegantnější :) a bundičkou jsi je krásně oživila :)
    Mám malý dotaz :)) to tílko z prvního outfitu je pořízené teď někdy nedávno? mylsíš že tam ještě bude? :)) :) vypadá skvěle a má nádhernou barvu, dlouho hledám přesně takové :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a myslím, že určitě bude, kupovala jsem je letos :)

      Vymazat
  48. Ten první outfit je dokonalý :) Taky mám meruňkovou high low sukni a docela těžce se mi kombinuje, takže dekuju za tip, z džískou vypadá skvěle!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  49. Já sama bych si asi asymetrickou sukni nevzala, ale ty patříš k těm, na kterých se mi líbí:) Jinak v obou outfitech máš nádherný botky:)

    OdpovědětVymazat
  50. Peťulko jsi prostě kočka největší! :) Tvé outfity mám ráda, vždycky zajímavé a plné barev..! :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Peti, moc se mi líbí ten druhý outfit. Já osobně také nosím rifl. bundu. Nemám ji do pasu, mám ji trošku níž, ale je vypasovaná. Moc Ti to sluší!!!
    Denisa

    OdpovědětVymazat
  52. Všechno se mi líbí, super bundička, krásná plisovaná sukýnka, ale brýle mi přijdou na tebe příliš široké, přestože velké brýle mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  53. Veľmi ti to pristane...asymetrická sukňa je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  54. Oboje je moc hezké, ale o trochu více se mi líbí ten druhý outfit! Vypadáš v něm jako panenka a ta meruňková barva ti krásně jde :)

    Měla bych jen dotaz,
    ty botky z whosale-dress.net jsou moc hezké :) Mohu se zeptat, kolik stálo poštovné? Nějak to nikde nemohu najít :( Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a ono to závisí od váhy konkrétních bot, je tam takový kalkulátor pod popisem zboží a když tam zadáš váhu, ukáže ti to poštovné ;).

      Vymazat
  55. oba outfity jsou pěkné :) nejvíce se mi líbí asymetrická sukně :)

    OdpovědětVymazat
  56. Krásný, moc ti to sluší. Můžu se zeptat, jaký lak máš na nohou? Vypadá úžasně.

    OdpovědětVymazat
  57. Moc ti to sluší v obou případech, ale ten první se mi líbí víc. Ty šortky jsou prostě úžasné!!!

    Chtěla jsem tě poprosit, jestli bys neudělala článek na tvářenky. Konkrétně na barvy. Jaká tvářenka se hodí ke kterému líčení. Vím, že když mám výrazné oči na tváře už raději použít jen bronzer... Mou nejpoužívanější tvářenkou je krajkovka 4 od Dermacolu, protože jsem hodně světlá a tahle je taková nenápadná. Bojím se používat růžové tvářenky, že budu vypadat jako klaun, a že růžovou zvolím ke špatnému líčení. Moc děkuju, Wendy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj wendy, moc děkuji a o tvářenkách chystám určitě video, hodně lidí se na to ptá, tak něco časem bude :). Ale v zásadě, podle mě, zýleží na barvě pleti především a pak i na rtěnce a očních stínech, pestrobarevné stíny nebo rtěnka = spíše nenápadný bronzer, neutrální oči či rty = můžeš dát klidně růžovou, do fialkova atd., neřídím se přímo nějakým pravidlem,ale tím, co mi k sobě ladí a líbí se mi :), růžovou určitě zkus, bledulím moc sluší, víc než bronzer :). Jinak ta krajková 4 je super, mám ji také a moc mi vyhovuje, perfektní nenápadná univerzální barva.

      Vymazat
  58. Moc ti to sluší! A džínové bundičky nenosím, protože mi žádná nesluší :(

    OdpovědětVymazat
  59. tie kvetinkové botičky sú úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  60. Holky, já vím, že je to asi hloupej dotaz, ale když já fakt nevím.....v jaké drogerii kupujete tu kosmetiku Catrice a Elf????
    U nás je jenom DM, tak to nemají.

    Tisíceré díky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, Catrice v MY Tesco na Národní v Praze nebo na www.babybaby.cz a elf jen na www.elfkosmetika.cz

      Vymazat
  61. oba outfity jsou skvělý :) ta sukně! ♥

    OdpovědětVymazat
  62. ta sukne je nadherna a kratasky taky!!!
    http://sienastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  63. Krásné outfity moc ti to sluší, já stále hledám tu pravou bundičku, tak snad budu mít štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  64. Jsi krásná, Peti. :) Někdo jako ty naprosto rozzáří nudné hradecké ulice. :) Taky se o to snažím, ale nevím, no. :D Na ty krajkové šortky jsem na ebay taky koukala, ale ještě jsem se nerozhoupala. ;) Tobě ale sluší moc.
    A ty lodičky z druhého outfitu jsou perfektní! Kdybych tě v nich potkala, asi bych ti je sundala. :D
    www.diarykristina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a doufám, že se potkáme, ne že bych chtěla přijít o boty,ale jsem moc ráda, když náhodou v reálu narazím na někoho,kdo čte můj blog :)!

      Vymazat
    2. To chápu, že bys o ně nerada přišla. :D Ale to s tím blogem chápu. :) Asi taky jednou budu ráda, až naživo potkám někoho, kdo sleduje můj blog, ale na to si ještě počkám, protože na to ho mám moc krátce. :)

      Vymazat
  65. Já se na tebe tak ráda koukám :) A shodou okolností mám právě jednu džínovou v ruce a snažím se ji předělat na rebelštější :D

    OdpovědětVymazat
  66. Pěkné outfity! Mohla bych se zeptat kolik měříš? Máš totiž moc hezké dlouhé nohy :-)

    OdpovědětVymazat
  67. Uzasna kombinace, sukne, boty, pasek, no parada :)
    uz se silene tesim na video letni favorite :-))

    OdpovědětVymazat
  68. Ta první kombinace je naprosto senzační! Máš tam nádherné boty!

    OdpovědětVymazat
  69. Moc hezký Peťo! povedené jako vždy:-) o koupi bundičky taky uvažuju, mám jednu, ale už je nějaká neforemná, tak se budu muset po nějaké poohlédnout. Moc se mi líbí kombinace romantických šatů a džínoviny:-)

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  70. Moc všem děkuji za krásné komentáře a za názory, krásný den a ještě dnes se pokusím uploadovat nové video :).

    OdpovědětVymazat
  71. sukně je nádherná <3 já džínovinu celkově moc nenosím, ale tobě moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  72. Ty šortky jsou krásné! A sukně je taky nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  73. Mohla by si mi povedať o wholesale stránke? Chcem si tam objednať ale ešte stále som sa k tomu nedostala aké sú topánky a veci odtiaľ?

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  74. Toho samého páva, akorát celého modrého mám z Londýnského Accessorize i s náušnicema :-)

    OdpovědětVymazat
  75. Oba dva outfity ti padnou perfektně!! Vše krásně sladěné, nic navíc, jednoduché a zároveň tak svěží :)) škoda, že v takových věcech já sama vypadám jak strašák do zelí :D

    OdpovědětVymazat
  76. ten druhý outfit je přímo božský:) závidím ti tu asimetrickou sukni,je DOKONALÁ,já sama bych ji moc chtěla a máš velkou pravdu že hodně rozšiřuje,já jsem si jich už zepár zkoušela a se svojí 44 v ní vypadám jak úplná tlusťoška i když jinak se mi moje postava docela líbí:)snad ještě najdu nějakou ideální,moc se mi tento trend líbí.:)ale je jasné,že všem nemůže slušet všechno,každá postava má nějaký nedostatek:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!