Letní favorité 2012 - kosmetika pleťová, tělová a dekorativní - video

by - 29 června

Krásný slunečný pátek,

dnes mám pro vás video s mými oblíbenci, doufám, že se vám bude líbit a že mi dáte vědět v komentářích, co máte na léto rádi vy :). Užijte si sluníčka!

You May Also Like

62 komentářů

  1. Video bylo skvělý, nenudilo mě a doslova jsem hltala (:-D) každý výrobek :-D
    V létě se neobejdu také bez termální vody Vichy, vodě-odolných linek na oči od Essence a určitě nějakého krému s SPF ;) A konečně si musím pořídit gelové linky (už si je chci koupit snad půl roku a pořád jsem se k tomu nějak nedostala).. Ale opravdu, super video :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zase super video:-),na léto mam taky radši víc výrazné rtěnky,k létu se to hodí:-).
    Jinak používám spíš víc pudr než krémy hodně se mi mastí plet,a tvářenku od essence.Těšim se nedočkavě na další video
    Krásný den ,Veronika:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tohle video jsem se těšila :-)
    chci se ještě zeptat, nemáš zkušenosti i s druhou řasenkou od maybelline? je to taky one by one ale volum´ expres satin black, má myslím o něco hustší štěteček Právě se chci zeptat jakou z nic by jsi doporučila víc, docela váhám a nevím jestli klasiku nebo satin black. Děkuji a už se nemůžu dočkat na druhou část :)

    Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Klárko, bohužel s tou druhou zkušenost nemám.....moc děkuji :)!

      Vymazat
  4. Děkuji Péťo...moc jsem se na tohle video těšila :) Mischa

    OdpovědětVymazat
  5. moje letne must have su krem na opalovanie od biodermy, vodeodolna riasenka a kopec vyraznych ruzov a lakov na nechty :))

    OdpovědětVymazat
  6. úžasný video :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Super videjko...moc se mi líbilo
    Verča

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju tyhle videa s favority. Moc ti to tady sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Peti krásne video!!Ohromne ma bavia tvoje videa :)
    Sú proste DOKONALE!!!!!!!!:D

    OdpovědětVymazat
  10. to video se ti povedlo, máš příjemné vystupování:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, mám rada tvoje "produktové" videá... Moji letní favoriti sú na moju mastnejšiu pleť určite Balea young Soft&care zmatňujúci krém a čistiaca pleťová voda, gelová očná linka od Maybelline čierna, rúž Juicy bubblegum č.140 a balzam Pink Lollipop č. 030 tiež od Maybellinu...
    AlliceDom

    www.allicedom.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, reaguju na to, co jsi říkala o paletce Catrice. Protože jsem ji poslední dobou používala pravidelně, tak jsem si také všimla, že mě z ní štípou oči. Nejdřív jsem hledala příčinu jinde, ale asi za to opravdu můžou tyhle stíny a když jsi se o tom také zmínila, tak to bude asi pravda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vida, tak nejsem sama, víc lidí to píše, to by mě zajímalo,co do toho dávají....

      Vymazat
  13. Ahoj Péťo,
    paletku od Sleek jsem si objednala před měsícem a nemůžu se jí nabažit! Dlouho jsem váhala, kterou vybrat a nakonec zvolila Bad girl. Bála jsem se hlavně modrých odstínů (modrou nemám ráda ani na oblečení, natož na očích), ale jsou moc pěkné - ještě hezčí než na fotkách na internetu. Určitě si ještě nějakou paltu stínů objednám.:D
    Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pavlo, moc děkuji za komentář, nevydržela jsem a také už mám něco objednáno, tak snad budu také spokojená :).

      Vymazat
    2. Ahoj Péťo,
      díky za odpověď. Už se těším, až nám svůj nákup od Sleek ukážeš. Já si kromě paletky Bad girl objednala ještě řasenku Magnitude - hledala jsem levnější variantu Double Extention od L'Oréal, šlo mi hlavně o tu bázi. Oblíbenou řasenku mám (Colossal volume od Maybelline) a asi ji hned tak měnit nebudu... :D No, a abych netroškařila, přihodila jsem ještě lesk High shine, odstín Kinky. Dost výrazná barva, ale když se nanese jemně, proč ne?
      Pavla

      Vymazat
  14. super video :) Chci se jen zeptat, na tvářenku od Essence ten "puding", ohlížela jsem to v drogerii, ale ta barva mně taky vylekala, ale jak vidím je to v pohodě :), ale čím to tak nanášet?? Mám zkosený štětec na tvářenky, ale takové mazlavé nevím, čím nanášet. Děkuji za odpověď a těším se na druhou část videa! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, no popravdě, mně se to nejlíp nanáší prsty, úplně klasicky :)

      Vymazat
  15. Sleek paletky jsou ty nejlepší co jsem kdy měla. Mám dvě a nemůžu si je vynachválit, teď už ani moc nepožívám mou dříve nejoblíbenější paletku od NYX. Jinak bych od Sleeku doporučila i konturovací duo a lesko-balzámy na rty.
    Jinak miluju tvoje videa o favoritech.
    -W

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...musím súhlasiť, že paletky od Sleek-u sú fakt super, vlastním zatiaľ len jednu a to AU NATUREL, ktorá je v neutrálnych odtieňoch, ale určite si ešte nejakú zaobstarám, u mňa je jednoznačne na prvom mieste!

      Vymazat
    2. holky, tak jste mne tak nalákaly, že už mám také objednáno :D, tak se těším na Sleek :)

      Vymazat
  16. Ale nám megadlouhý videa vůbec nevaděj, vážně!:-) Vždycky když vidim že máš nový video tak hurá, udělám kafíčko a jdu tě hltat:-) Super jako vždy!
    Akorát pak chci jít nakupovat no... měla bych konečně vyzkoušet tu Biodermu víc než jen micelárku..

    OdpovědětVymazat
  17. Čauky Petí,
    paletku se stíny mám od Catrice jen jednu, také mě pálí, takže jí vůbec nepoužívám, trpím na ekzémy a mám dost citlivé okolí očí, takže ani nemůžu. Nevím, co tam do toho cpou :D Jinak můj nej produkt na léto je ta tvářenka od Essence Fruity, ta je dokonalá..!! Hrozně nádherně voní, něco mi to připomíná, ale nvm vůbec co, na tváři se krásně leskne na sluníčku a celkově ji mám ráda.. Měla jsem si jich koupit víc :))pomalu mi dochází a já nvm co budu dělat, až dojde uplně :D Super video a vůbec mi nevadí, že je dlouhé, strašně ráda Tě poslouchám..

    měj se krásně :))

    OdpovědětVymazat
  18. Hezké video zkusím nějaké výrobky a těším se na další.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj :)
    Jsi dokonalá, užasná, příjemná ..a takhle bych mohla psát dále :)
    Chtěla jsem se tě zeptat
    BB cream jak máš jen ve vzorku prodávají i na ebay? Našla jsem ho ale bojim se kupovat něco na plet od prodáváajího z chiny a td... kde jsi ho zakoupila ty? prosím :))

    PS: jen tak dál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Ti děkuji za chválu, ano, BB vzorky mám z ebay z Koreje, přišly mi úplně v pořádku, koukni vždy na hodnocení prodejce a nemusíš se bát :).

      Vymazat
  20. vůbec, ale vůbec mi tvá dlouhá videa nevadí, právě naopak! :D :) těším se na druhou půlku!

    OdpovědětVymazat
  21. si tam krasne nalicena..Mozem sa spytat, to je licenie este svadobne, co si robila?

    Súťaž o lak na nechty od Catrice a holografické samolepky s modrým ornamentom. Prihláste sa mojom blogu cez google friend connect a 100-tá vyhrá :)

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-catrice-lak-samolepky-na.html

    Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  22. Dobry den Petro, jelikoz pracuji jako kosmeticka tak vim o kosmetice a ruznych produktech hodne :) ale Vase videa jsou uzasna.Dekuji za tip na cistici penu od Biodermy, urcite ji sama vyzkousim!Krasne leto a pokracujte jako doposud, Vase videa nemaji chybu.Hezky den Lea

    OdpovědětVymazat
  23. Souhlasím, délka videí mi vyhovuje :) Super video!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Petro,tvá videa se mi moc líbí,doufám,že druhá půlka bude také dlouhá.Opravdu dlouho jsem zkoušela,která řasenka mi bude vyhovovat,jelikož pracuji venku,pot,slunce,déšť,sníh apod a nakonec mi opravdu vyhovuje "stará dobrá" zelenorůžová Great Lash od Maybelline,neslzím,dlouho vydrží,nepálí mě oči,nerozmazává se a "nepadá" mi z očí.Do podpaží používám několik let tělový sprej Dove s okurkou a zeleným čajem,neměnila bych,žádné bílé fleky,zabraňuje pocení,dlouho a svěže voní.Tak toto jsou moji favorité dlouho.Hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  25. tu vazelínu Valinku jsem dostala k tetování, abych si mazala kérku ... byla v tubě, ale není špatná třeba na suchý paty a tak ... :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Zase super video, jako vždycky! :)

    OdpovědětVymazat
  27. A co nějaké voděodolné řasenky,když už je to léto? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jen jednu od Essence Get big lashes, ukazovala jsem jí ve svatebním líčení a nevím, no, nevyhovuje mi kartáček....

      Vymazat
  28. Mam tu mini paletku od catrice, ale ja s nou problem nemam,nepali, ani nic podobne, skusala som s nimi nieco na styl tvojho malovania modro-hneda varianta-toto bolo taka zeleno-hnedo, plus som pouzila trosku modrej z inej paletky a fakt sa mi to pacilo, naozaj to k sebe pasuje :)
    Inspirovala si ma na kupu toho dvojfazoveho ryor odlicovaca, s ruzovou biodermou som velmi spokojna, ale hladam lacnejsiu variantu. A ked zas na druhu stranu, planujem si ju kupit, kedze je v akcii 1 + 1 zadarmo, tak neviem :D ... tie korektory od catrice mam, ale spokojna som bola s nimi len v zime, teraz v lete su uz na mna dost mastne :) ... s tym najnovsimi dermacolackymi ruzmi som tiez velmi sppokojna, krasne farby a vydrzia, c.4 ma najradsej lebo ziadnu podobnu nemam, krasny zaujimavy odtien :) ... a co sa tyka One by One, som rada, ze som ju uz minula, lebo sa katastrofalne odlicovala :D poznam ine, rovnako dobre a 100-krat lepsie sa odlicuju, takze uz si ju asi nekupim, ale inak riasy po aplikacii vyzeraju pekne :)
    ...hlaska "...to je zase tragedie, se vykecavam hrozne" je super :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, moc děkuji za vyčerpávající komentář, jsem moc ráda, že máš podobné zkušenosti jako já a fakt je, že ta voda je drahá,ale v té akci se to zas vyplatí, takže to většinou člověk stejně koupí :D.....

      Vymazat
  29. Skvěle se na tebe kouká a máš super rady....oravdu ráda se na tvůj blog (denně) vracím! Jen tak dál..:))

    OdpovědětVymazat
  30. Tu paletku od catrice mam také a nepálí mě :) jedinej problém, kterej s ní mám je, že mi ty stíny přijdou strašně hrubě namleté, jinak v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj:) Moc krásný video,ale spíš se těším na to oblečení :P
    Chtěla jsem se zeptat,jestli když mám hnědé oči,jestli by nebylo hloupý a nevypadalo by to blbě mít třeba modrý,zelený,fialový a takový barevný stíny? Děkuju za odpověď:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju, oblečení už se uploaduje na net, snad se to s naším připojením a HD vůbec nahraje.....jinak naopak, přesně tyhle barvy vypadají k hnědým očím parádně, s chutí do toho! :)

      Vymazat
  32. Ahoj Péťo,
    naprosto miluju tvůj blog...:-) Také se denně(někdy víckrát za den) vracím a s očima přilepenýma na obrazovce naprosto hltám (nejradši dlouhá) videa jak to tu ostatní popisují:-)Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  33. Petruš, s délkou videí to nemusíš vůbec hrotit, já se moc ráda dívám na delší videa. Znamená to totiž víc informací a to já ráda :)) Hodně mě zaujala ta Dermální voda od Biodermy, vůbec jsem o ní neslyšela. Opravdu fixuje make-up? Děkuji i za další tipy :) Jinak mohla bych se zeptat jestli nevíš, zda je ještě k dostání kolekce od essence Marble mania? Já jsem jí asi úplně propásla, což mě dost štve, ta tvářenka je nádherná!!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karčo, ta voda je fajn, trochu to zafixuje a krásně osvěží, moc příjemná věc :), asi nemůžu úplně posoudit, neb mám sušší plet, tak nevím,jak moc to bude fixovat na mastné. Já se obávám, že Marble mania už moc dostupná nebude :(, byla po téhle tvářence velká sháňka co vím a byla brzy všude pryč.....

      Vymazat
    2. tak to je velká škoda :/ každopádně děkuji za odpověď!

      Vymazat
  34. Vlasy mas, ale strasny.. Vzdycky si mela krasny vlasy a ted uplne bez zivota, vysusene.. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám je pořád stejný, to se ti asi zdá, jen by potřebovaly zastřihnout ;), ale už jsme to kolikrát psala, že vlasy nemám své nic moc, mám jich docela málo a jemné, ale s tím nic moc neudělám

      Vymazat
  35. Moc všem děkuji za krásné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  36. Petro moc se mi libi tva videa a fotky jakym fotakem fotis?

    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi Nikon 1500 a objektiv pevná padesátka, ameru mám Samsung a číslo nevim,ale nějakou tu nejlevnější :).

      Vymazat
  37. Ahojky, moc se mi líbí tvá videa všechny hltám :) měla bych prosbičku, nemohla bys jsi udělat prosím video jak si upravit odrustají ofiny. Hrozně se mi líbí jak ji máš spletenou :))

    OdpovědětVymazat
  38. dieta spí, mliečna čokoláda na stole a video od Peťky :-) super, paráda, relax ako má byť :-)

    OdpovědětVymazat
  39. jé lila romantica, tu mám ta je skvelá

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, moc pěkný video! Úplně s tebou souhlasím ohledně vlasové péče :-D Chodím pravidelně na melíry a po každém mýtí si žehlím komplet vlasy... moje vlasy prostě musí vydržet hodně. Drogérková kosmetika při téhle zátěži absolutně nestačí - měla jsem po ní neuvěřitelně roztřepené konečky a lámavé vlasy. Takže z drogerie mám akorát šampón. Jinak masky a olejíčky vybírám z řad dražší profesionální kosmetiky :-) Moje vlasy chrochtají blahem a veškěré problémy s ptřepením a lámáním jsou dlouho pryč. AAAA parfém Daisy bych taky chtěla, ten voní úzasně a flakonek je rozkošnej :-D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!