Jak jsem rozplakal Vinčenza...

by - 15 ledna

Bylo typické lednové odpoledne, nedělní slunečné počasí svádělo k lenošení. Peťa zrovna dostříhala video a chystala se ho namluvit. Vím, že je potřeba klid, když se video namlouvá, aby nebylo slyšet nic okolo a nemuselo namlouvat několikrát, ale to teplé slunečné počasí (ok, možná nebylo typické lednové odpoledne, když bylo 12 stupňů) vyprovokovalo mé „vtipné já“ k akci.

Zpoza dveří do obýváku ke mně doléhalo ono známé „Ahoj, vítám vás u dnešního videa“. V tu chvíli, dívajíc se na prosklené dveře do obýváku, vyvstala mi na mysli úžasná myšlenka. Chvilku jsem stál nehnutě, musel jsem vstřebat vnitřní hihňání, když mě napadne nějaký fórek, tak se vždycky začnu smát a chvíli trvá než se uklidním a přejdu k vlastní realizaci :-) Pak jsem ale začal… Otočil jsem se zády ke dveřím, stáhl tepláky a trenýrky pod zadek a začal couvat směrem k proskleným dveřím… Potichu jsem našlapoval, abych zbytečně nepřitahoval pozornost, za každým druhým krokem jsem opět tlumil vnitřní smích, ale přes to všechno úsilí jsem zdárně pokračoval. Posledních pár kroků bylo svižnějších, nechtěl sem, aby si Peťa všimla, jak se neforemná bílá hmota mého pozadí přibližuje posetmělou chodbou...

Konečně jsem byl u cíle! Chladné sklo zastudilo na mém pozadí, jež se během chvilky rozlilo a nalepilo na sklo. Zaklepal jsem a čekal na reakci. Která na sebe nenechala dlouho čekat :D



*Edit: původní obrázek byl přesunut na konec článku a jeho shlédnutí je jen na vlastní nebezpečí :-)*

„Mufno! To si děláš srandu? Já to potřebuju dodělat! Nechceš jít do Pr….?“

No což o to, já bych i šel. Do Prčic, na ten jejich pochod jsem chtěl už několik let zpět. A teď, Peťa musí znova namlouvat celé video od začátku, tak mám chvilku čas kouknout jestli já bych vůbec měl nějaký OOTD na takovou cestu. Přeci jen, Klaus tam chodil každej rok, to znamená všude samej novinář, abych si tam neudělal ostudu, kdyby se rozhodl jít i letos.

Letmý pohled do šatníku. Kalhoty, barva khaki, spousta kapes, to se hodí, na kapesní nožík, kterej nemám, telefon s navigací (přeci jen je to divočina, že jo) a pro sichr i na náhradní spodky (cesta je dlouhá, tak kdyby náhodou bylo khaki nejen na kalhotách). Termotriko, mikina, a nepromokavá bunda, tak super, s oblečením není problém.

Ještě kouknout na boty. Jedny běžecký adidasky, no to asi raději ne, jsou docela křiklavě modré, nebudu zbytečně poutat pozornost. Jedny starý, černý superstary od Adidasu… No tak to by i šlo, ladí to s bundou, ale hladká podrážka? No a konečně další, šedočerné adidasky, ale těch je mi líto, zaprasim to a v čem budu chodit?

*mimo téma, i když to tak asi nevypadá, tak ve skutečnosti mám raději Nike, než Adidas :-) *

Pak jsou tu už jen letní mokasíny a hnědý polobotky s červenýma tkaničkama, ale ty mám na lepší, ty jsou moje „hodobožový“ jak říkával děda.

Hm, no jo, doprčic, v čem já půjdu do Prčic?

Není jiné řešení, než koupit nějaký outdoorový boty. Peťa je hodně spokojená se svýma Merrelkama, tak si koupim taky nějaký. Hned při první cestě do Prahy se v autě soustřeďuji a přemlouvám své já, že alespoň hodinu věnuji nákupu bot, i kdyby to mělo znamenat, že půjdu i do dvou obchodů! 
Zaparkuju na Andělu, doprovodím Peťu za jejíma povinnostma, políbim jí a jdu na věc. Plně soustředěn vstupuji do nákupního centra Nový Smíchov. Volím osvědčenou klasiku, Baťu.

„Dobrý den, mladá paní, máte taky boty Merrell?“ ptám se první prodavačky která mi přijde pod ruku. „Ano, stojíte vedle nich“ odpovídá ona. „Děkuji“ zabručím se sklopenou hlavou. Na mou obranu, ten plakát s nápisem Merrell byl tak velkej, že když sem stál hned vedle něj, tak sem ho vlastně ani vidět nemohl :-) 


 
Kouknu na první botky, šedomodrý kotníčkový, sleva z 2299 Kč na 699 Kč, velikost 43, poslední pár. Vyzkoušeno, sedí mi, jsou pěkný, beru. U pokladny mě zastaví jeden Ital a lámanou angličtinou se mě ptá, kde sem je našel. Vysvětlil sem mu, že jsou to poslední, který tam maj, takže sorry, Vincenzo, tyhle botky nedostaneš. Doufám, že mu to nepokazilo výlet do Prahy, mně to udělalo radost, vyfouknul sem poslední pár bot Italovi, určitě byl z Milána, města módy. Koupil sem dobře! A netrvalo to ani 15 minut. Vítězoslavně odcházím z obchodu směr McDonald. Nákup trval 15 minut místo vyčleněných 60. Mám čas na kafe a tvarohový závin, který jsem potkal cestou k Baťovi. 

Dilema s botama je tedy vyřešené a já se můžu pozvolna chystat na pochod do Prčic.
Mimochodem, letos bych rád zdolal svůj první půlmaratón, tak mi držte palce ;)
PS: kdyby to někoho napadlo, tak NE, není to reklamní článek, boty jsem si koupil, kafe i závin si taky zaplatil ;)




You May Also Like

130 komentářů

  1. To je úplně výborný :D Fakt jsem se pobavila :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš, to je perfektní článek, fakt jsem se pobavila! :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja vam nevim tenhle clanek jestli to tu opravdu muselo byt, na FB jako perlicka mozna, ale sem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidé jsou poslední dobou moc kritičtí, vždyť jde jen o srandu ne? Jasně, není to obvyklá sranda, ale ani to není nic, na čím se musel někdo tolik pohoršovat :)))

      Vymazat
    2. A proč by ne? :) Myslím si, že až na pár rýpalů článek sklidil obrovský úspěch :) ... má to hlavu a patu a člověk se u toho i zasměje. Je super, že se Míra podílí na natáčení videí nebo psaní článku. Ve dvou se to lépe táhne!

      Vymazat
  4. Péťo, máš skvělého chlapa s hezkým zadkem :D

    OdpovědětVymazat
  5. Toto je můj první "Mírův článek", musím přečíst všechny, páč jsem brečela smíchy. Děkuju za pěkně okořeněný podvečer.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle bylo výborný, oceňuju hlavně propracovanou gradaci příběhu a pointu s Vincenzem :D... Doufám, že tě Péťa pustí do autorského křesla častěji :).

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý článek! Perfektně se četl, pobavil ..více takových ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Vy chlapi s menšíma nohama to máte v pohodě, ale Jiřík kterej má 46 (občas snad i 47) nepořídí nikde. Tam kde mají 46 (asi velkou náhodou) tak mu stejně nesedí, protože jsou úzké a nebo nízké (tlačí na palci zvrchu).

    No a já se svou 41čkou na tom jsem stejně.

    Mimochodem, všimla jsem si, že u Deichmanna, když mají poslední pár, tak je snad sleva 50% :) což se u dražších modelů vyplatí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci dělat nějak reklamu - ale co se jedná o sportovní boty - brácha má 46, tak chodí do Sportisima, mrkni na e-shop - za normální ceny v pohodě boty:) Janča

      Vymazat
  9. Tak tento článek mě fakt rozesmál, ale tak, že moje vnitřní já se pořád chechtá :) a bude až do večera ... Díky Mílo :)... jinak tvůj popis nákupu, mě hodně vystihuje, i když sem holka :) raději nakupuji na netu, chci, vím, google, mám, kupuji ... Budu se těšit na další článek i od tebe, nejen od Peti.

    OdpovědětVymazat
  10. Boží článek ;)

    OdpovědětVymazat
  11. z toho článku je mi upřímně na zvracení. nechápu potřebu vystavovat holej zadek, křečovitou snahu o pointu a gradaci příběhu ani souvislost s mekáčem. sice rozumím tomu, že je asi trochu divný napsat článek "koupil jsem si pohory, zde foto", ale já vlastně ani nechápu potřebu psát o tom, že si někdo koupil pohory, takže je to celý zbytečný a pohoršuje mě to.
    (nic proti, tyhle články mě vcelku často baví, ale tohle je proti dobrýmu vkusu a slušnýmu vychování)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer, velmi se omlouvám, pokud na vás článek působí emeticky.
      V žádném případě jsem nechtěl své holé pozadí vystavovat na obdiv, proto jsem na něj dal ten nápis "Cenzura". Bez tohoto nápisu by také bylo patrné, že mé pozadí rozhodně není holé... Takže vlastně ani není technicky možné, abych ukázal své holé pozadí světu.
      Souvislost s mekáčem žádná není, takže se nemusíte znepokojovat, nic vám neuniklo, prostě sem měl jen chuť na kafe.

      Vymazat
    2. Prostě jsem měl chuť na kafe :D Článek pobavil, ale pánská zadnice mi na dámský blog taky nesedí. Na druhou stranu, chlapský humor nemusí chápat každá ženská :)
      Jo a teď mám chuť na ten tvarohovej závin a doma žádný nemám. :D

      Vymazat
    3. ty musíš být hrozná konzerva...:)

      Vymazat
    4. Julie nic co by bylo v rozporu se slusnym vychovanim jsem neshledala,-)

      Vymazat
    5. Julie nic co by bylo v rozporu se slusnym chovanim jsem neshledala.-)

      Vymazat
    6. Julie, pro ženy je celkem typické občasné hysterické chování a zveličování, muži to často nechápou, ale u žen je to prostě normální... my, ženy, zase občas nemusíme chápat humor mužů, který je ale třeba u nich tolik typický. Článek je samozřejmě dosti... neobvyklý, taky bych se bez toho obešla :D ale nadruhou stranu - pobavilo :D a nebudťe takový suchar.

      Vymazat
    7. Julie, ty jsi vážně asi dost konzerva, vsadil bych se, že si čteš všechny články holek o tom, jak si kupujou tohle a tamto, ale když napíše kluk jak si kupuju boty, tak je to najednou hrozná zbytečnost, to že ti vadí jeho vystavování pozadí, mi taky přijde zbytečný, prostě si udělal srandu no a co, jestli se ti to nelíbí tak si to nemusela číst a rozhodně si se nemusela dívat na tu fotku.

      Vymazat
    8. Právě že více holích pánských zadnic na dámské blogy :D
      Kurňa ženský! Co by chlapi dali za holé zadnice ženských... (a to je mají všude) už chápu proč je všude, tak málo aspoň trochu odhalených mužů - většinu ženských to asi pohoršuje, tak vám milé dámy děkujeme, že pořád jen čumíme na nahé ženský...
      Takové netykavky tady :)))
      Super článek Míro, opravdu jsem se pobavila, můj chlap má stejný humor jako ty :D

      Vymazat
    9. Ženy a muži mají opravdu jiný humor. A úplně jsem v tom viděla svého přítele - taky rád provokuje :-D Je to Péti (prakticky i Míry) blog, takže co zveřejní je jejich věc. Je to neobvyklé, ale že by mě článek pohoršil, to se říct nedá :-D Jedná se o vtip! Za mě tedy: Komu se to nelíbí, ať Mírovi pr*** políbí :-D ... P.

      Vymazat
    10. Prostě typicky děsně ukecanej, rádoby vtipnej chlap.Udělá z nákupu bot dlouhej článek o ničem. Žádná informace, např. o kvalitě bot, spíš snůška keců s lechtivou fotkou. Pokleslé a nudné....

      Vymazat
    11. Někdo zase řeší blbosti. Podle mě na dámský blog rozhodně mužské zadky patří. Miro článek výborný, vtipný, úplně tě chápu u nás taky občas děláme blbosti:)

      Vymazat
  12. Super článek, perfektně jsem se pobavila :D :) .. Jen tak dál, Míro :)

    OdpovědětVymazat
  13. Bomba článek, moc mě pobavil. Víc takových článků! :))

    OdpovědětVymazat
  14. Neskutočné :D nasmiala som sa ako nikdy :D Vy ste fakt najpodarenejší párik :) Aj videá, ktoré robíte spolu, sú proste super :)
    Len tak ďalej Peti, neprestávajte rozhodne :)
    Adrien

    OdpovědětVymazat
  15. Neviem či sa môj predošlý komentár odoslal tak ešte raz :)
    Nasmiala som sa neskutočne :) Vy ste tak dokonalý pár určite neprestávajte :) Videá, ktoré robíte spolu sú najlepšie. Len tak ďalej Peti :)
    Adrien

    OdpovědětVymazat
  16. Super :) pobavila jsem se. Asi na ty Merrelky taky zajdu někam kouknout...;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc hezké ! Baví mne, jak chlapi mají úplně jiný styl psaní, takže více takových článků =)

    OdpovědětVymazat
  18. Skvěle napsaný,baví mě tvůj humor :D

    OdpovědětVymazat
  19. tak to mě pobavilo :D supr! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já myslím, že je to příjemné odreagování a velice mě článek pobavil :-D

    Z vlastní zkušenosti taky můžu doporučit Salamon botky...dělají skvělé na jaro/léto, ale i pevnější botky na podzim a zimu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Salomon boty jsou skvělé - vždycky tak půl roku, než se rozpadnou. Neznám městské modely (jestli je vůbec dělají), ale z běhání a dálkových pochodů můžu potvrdit, že se začínají rozpadat po prvních třech stech kilometrech, což je míň, než třeba Crivit tenisky z Lidlu. Každopádně až se vdám za nějakého milionáře, Salomon teniskami a běžeckými batůžky si s radostí zaplním celou skříň, protože než se rozpadnou, jsou skvělé :)
      Eia

      Vymazat
    2. Musím souhlasit, Salomon se mi rozpadly zatím všechny (troje) nejdéle do roka od koupení. A to jsem je nějak extra nezatěžovala. Spíš naopak. A o problémech s reklamací tu snad ani psát nebudu, to je na celý článek :)
      Lucie

      Vymazat
    3. Můj přítel i já máme salomony a jsme velice spokojení. Já je teda mám rok ( vše ok), ale přítel je má na zimu už 4 roky ! Takže dovolím si nesouhlasit. :-)

      Vymazat
  21. Mě článek pobavil a odreagoval ( po dnešním masakru v práci) Miro, ty boty jsou super kauf!! Ps: Nevim co je špatné na mužském zadku :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to nemělo chybu!:DDD Opravdu jsem se zasmála! Palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  23. Taky se mi moc líbí článek, máte oba dva strašně sympatický smysl pro humor, takže v tomhle určo dál pokračujte:-)))

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuji za super článek! :) Určitě jsem pro nějaký další! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Musím si blog pořád otvírat, abych nad nadpiskem "Přirozené "nude" líčení pro každý den - základní návod" viděla tu zadnici! :DD PARÁDA!

    OdpovědětVymazat
  26. No. Škoda, tohle kdysi býval můj nejoblíbenější blog o kosmetice. Bez urážky, ale mne skutečně nezajímá voyeurský pohled do cizího soukromí, včetně něčích oblíbených TV pořadů či nedejbože (oops, bohužel se již stalo) pozadí cizích manželů. Nebylo by alespoň trochu možné se vrátit k dřívější úrovni, prosím? Je mi líto, ale bohužel se nějak obsah blogu nějak odklonil od dřívějšího zaměření... Zároveň se omlouvám těm, kterým toto vyhovuje - ale předpokládám, že se však najdou další, kterým se tak trochu stýská :-) Já vím, když se mi to nelíbí, ať to nečtu...ale mne prostě mrzí, že to předtím prostě bylo jinak než je teď, no :-)
    Jinak zdravím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Stále si tu najdu, co se mi líbí a lezu sem denně. Ale něco vědět opravdu nemusím. Navíc tento humor mým humorem není, spíš mi to přijde trapný. Jasně, Petra si sem může dávat co chce, ale na kosmetickém blogu pr...e cizích chlapů opravdu vídat nemusím. Ale tak čekám, že většině to přijde vtipný a přijde doporučení, ať to neberem tak vážně. Já jen, že kdybych měla touhu vidět cizí zadky, tak asi vlezu na tématicky jiné stránky.....

      Vymazat
    2. Co se tyka te kosmetiky, tak mi chodi plno zprav, ze kosmetika vas uz nebavi, ze je to nuda a ze se nejvic tesite na nedelni videa, ze o kosmetice pise kazdy. Tak co si z toho vybrat, pokud by mela hovorit cisla, nejmene zajimave prispevky pro vas jsou prave navody na ucesy a recenze....Mira pise jednou za ctvrt roku cca, tak si myslim, ze kdyz vidim, ze je to clanek od nej a neni to kosmetika, no tak na to proste neklikam ;). Je jasne, ze nekomu to bude pripadat "moc", ale osobne bych rekla, ze ten flek na fotce trochu dramatizujete ;). A v neposledni rade velice dekuji za slusne vyjadrenou kritiku, Mira si z ni pro priste jiste neco vezme, psat ho urcite necham i nekdy jindy nebo snad pozadujete zakaz jeho vstupu na blog? :)

      Vymazat
    3. Ja se nechci nikoho zastavat,ale je to osobní blog,ne jen beauty,nahodou je fajn číst ne jen o kosmetice a kosmetika tady stale zabíra nejvic temat.

      Vymazat
    4. Jezis! Vy musite byt asi hodne nestastna, stejne jako ostatni, kterym vadi zadek zakrytej napisem pres pul obrazovky :-D ... Voyerstvi je trochu neco jinyho. Spis bych rekla, ze vam vadi, ze vas partner (pokud nejakeho mate s vasim "smyslem pro humor") vas uz davno nedokaze rozesmat a tak kopete vsude kolem sebe.
      Pobavila sem se moc, sledovat tak pohodovy par je pohlazenim na dusi. scena se zadkem mi ani nevim proc pripomnela tohle video :-D : http://www.youtube.com/watch?v=H5LAaac9ABo

      Vymazat
    5. Anonymní15. ledna 2014 20:32
      Nepřijde ti trochu mimo mísu tady paní uražet za názor? řekla to slušne,takze nevim jakou hraje roli zda ma nebo nema partnera??!!

      Vymazat
    6. Nejsem nešťastná, ba naopak:-) Jen nemám ráda přisprostlý druh humoru. Pro představu, jaký druh humoru miluji a oceňuji, pusťte si nádherný anglický seriál Jistě pane ministře nebo Jistě pane premiére. Také doporučuji knížku od Zdeny Frýbové - Robin, od Jirotky Saturnin, od Maliky Oukfírové Svoboda........to, že se nesměju výstavě cizího pozadí ještě nic neříká o tom, že nemám smysl pro humor:-)
      Petro, Míru na blog určitě pusť! Jiné jeho články se mi moc líbili. :-)

      Vymazat
    7. :DD bože tak takhle dobře jsem se dlouho nepobavila. Chechtám se v práci na celé kolo!
      A ten odkaz od Anonyma z 20:32 je naprosto boží!! :D
      Musím říct, že mám podobný smysl pro humor, vůbec mě to nepohoršuje. Ba naopak se válím smíchy, když na mě přítel s tímhle vyrukuje.)

      P.S.: Péťo, moc ti fandím a přeju pevné nervy s tak protivnými anonymy, že to pomalu ani není možné. Máš mou (a myslím i ostatních) velkou podporu.

      Pa, Míša z Plzně:)

      Vymazat
    8. Myslím, že jeden jiný článek z něho blog o nekosmetice nedělá a když ti to tak vadí, tak ten článek přeskoč a čti jen to co tě zajimá. Jednoduchý.

      Vymazat
    9. Také si velmi vážím blogerek, které si udržují odstup a své soukromí nezveřejňují, miluju Svět módy XL dle LU, nebo beauty Aju, právě pro tu jejich uroveň a takt, s jakým blogují. Ale je to každého věc vkusu. Proti pokleslému gustu....

      Vymazat
    10. posledni anonym: ty mam rada take, i kdyz bych rekla, ze soukromych informaci je tam take dost, co ja vitam, je mi to blizsi nez jen strohe informace o kosmetice. Akorat teda kdyz je to tu tak poklesle a mate radfa jine blgy, tak nesjte tu nahodou na spatne adrese? :D Tusim, ze by bylo fajn to napsat spis holkam nez ke mne do diskuze, to by je asi potesilo vic ;).

      Vymazat
    11. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
      Mimo tohto článku: Osobne si myslím, že i keď je to beauty blog, ale ak ľudia, ktorí tu často chodia si žiadajú aj iné videá, je normálne, že ich aj dostanú, Ak má teda Petra chuť robiť ich. Veď ani make up sa nedá robiť večne, témy sa vyčerpajú a nie vždy je možno aj chuť robiť to isté stále dokola. Nemyslím, že tu už bolo nejaké video, ktoré nevzniklo na podnet "folowerov" alebo ktorý by sa stretol s čiste negatívnym hodnotením.
      ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
      K článku: Mňa osobne tento článok pobavil, možno pre tých, ktorým to proste príde OFF TOPIC (aby bola aj koza celá aj vlk sýty) by možno proste len stačilo, ak by sa do názvu alebo hneď pod neho napísalo (možno zvýraznené) niečo na spôsob "Mirov článok" alebo "nekozmetické video" alebo niečo podobné (niekedy to aj zjavné je ale niekedy nie, napríklad ako možno pri tomto článku), aby ho ľudia, ktorých to potom dokáže vyviesť z rovnováhy, zbytočne neotvárali a potom nikomu nekazili radosť (konkrétne Petre a manželovi) a nevznikali tu zbytočne také alibistické nepríjemné debaty... Ta toľko len z mojej strany :-) Mne osobne sa to páčilo a pobavila som sa pri tom, až z vedľajšej miestnosti prišiel bráško, na čom sa tak rehocem :-D
      Pekný deň prajem, Majka Gorejová, Košice :-)
      ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

      Vymazat
    12. Já sem ale chodím ráda, pro jiné informace, jen bych do toho netahala manžela. To je celé. Jistě článek vašeho muže přeskočím, zadek přehlédnu, je to koneckonců jeho úroveň a styl vyjadřování, který prezentuje i v jiných videích s Vámi...Patříte právem mezi tři nejlepší blogerky s Luckou a Andrejkou, to je bez debat. Takže jen tak dál, ale možná spíš bez manžela, nebo jak myslíte, aby vás to zbytečně nesráželo:))).....

      Vymazat
  27. Já Vám oběma jinak strašně fandím, ale tohle šlo nějak mimo mě....asi to není můj druh humoru...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to samozrejme chapu a respektuji a dekuji za podporu :)!

      Vymazat
  28. Bohužel mi nejde reagovat na konkrétní komentář, ale musím trochu souhlasit s anonymem z 20:00. Chybí mi klasické recenze dekorativky, štětců, novinek v drogeriích.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ono je to taky tezke, stetce pouzivam porad ty stejne, takze to jaksi neni co recenzovat, precejen, to neni spotrebni zbozi uplne ;), ale jiank recenzi je tu myslim dost na to, kdyz vezmu v potaz, ze klasicke recenze vas obecne proste moc nebavi, pokud necham hovorit cisla o ctenosti clanku, casto je proto zakomponuji treba do navodu na liceni;). Novinky z drogerii recenzuji rada a rekla bych pravidelne,ale taky nemuzu vyzkouset uplne vse, jednak to neprospiva pleti a pak, to bych potrebovala sponzora :). Navic ted, je to tak tyden, jsem tu zase mela komentare, ze je recenzi moc, ze to nemuze ani jeden clovek vyzkouset a ze je to nuda. Tak "babo, rad", ono je nekdy fakt tezke vam vyhovet ;). Prosim, berte to jako takove obecne povzdechnuti :).

      Vymazat
    2. V tomto případě mi přijde, že kvalita upadá na úkor kvality. Peti, možná chceš přidávat co nejvíc článků abys nám udělala radost (ano, ráda sem přijdu a vidím, že tu něco přibylo), ale tento druh humoru mi také není blízký. Mám ráda vkusný humor, ne humor ve stylu ,,vidím holou řiť = měla bych se tomu smát".
      Já samozřejmě chápu, že není možné mít stále nové a nové kosmetické věci k zrecenzování. Ale například tvé nejnovější video o základních kouscích šatníků mě velmi bavilo a obohatilo! :) Nesnižuj svoji úroveň blogu, je to škoda. A že ti lidé píší, že beauty článků mají dost? Byla jsi zvolena nejlepší BEAUTY blogerkou, tak to něco vypovídá o tom, co tu lidé rádi vidí :) Přeju ti hodně sil do další tvorby a přeji krásný den :)

      Vymazat
  29. :DDDDDDDDDDDDD
    Musím říct, že mě to vážně pobavilo! :)

    OdpovědětVymazat
  30. "..jak se neforemná bílá hmota mého pozadí přibližuje posetmělou chodbou..." :D:D:D Konec, spadla jsem smíchy pod stůl! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jako má být "posetmělou"?? Nemyslel autor "potemnělou"?

      Vymazat
    2. To je fuk, ne? Jen ať se čeština vyvíjí, já na blogu taky používám slova, který si trošku vymýšlím podle kořene slova :)

      Vymazat
  31. Já tedy na blogy začala chodit teprve nedávno, ale tento se stal mým oblíbeným. A nejen o kosmetice! Je parádní jak společně dokážete okořenit blog svými všedními i nevšedními zážitky. Je to skvělé zpestření! Jiné blogy, na kterých se člověk doví vyloženě jen o tom, k čemu je určen (kosmetika, móda,...) mi přijdou nezajímavé. Proto tleskám za úžasné nápady! :)

    Co se týče dnešního článku od Míry, nemůžu než souhlasit se všemi kladnými komentáři! Prostě super odvaz :D Někteří tento humor možná neocení, ale já musím jedině pogratulovat. Jak Peti, že má tak skvělého a vtipného manžela, tak i tobě, Míro, protože tohle je první článek vůbec, díky kterému jsem se konečně odhodlala napsat svůj vůbec první komentář :)

    Jen tak dále, fandím vám oběma!!!
    Báří

    OdpovědětVymazat
  32. Ta (s dovolením) prd*l mě mohla strhat :-D :-D.. Péťo máš doma vtipálka, a takové vtípky já opravdu můžu :-D, určitě se doma nenudíš. Jen nechápu, jak někdo dokáže koupit boty za 15 minut O.o ..

    OdpovědětVymazat
  33. Parádní!!! Skvělé koření pro tento skvělý blog :)

    OdpovědětVymazat
  34. Super, clanek moc pobavil, jak zadek tak Ital :-D A navic jsem dostala chut na ten zavin, je z takove te male domaci pekarny, ne? Jednou jsem si tam koupila tento zavin, ale s jablky a jeste neco makoveho a byla to uplna slast, uz se zase tesim, az se dostanu do CR, tak hned pojedu tam a neco si tam dam... Ted se mi o tom strudlu bude zdat :-D Jinak uprimne, kdyby byl Peti blog jen ciste o kosmetice, tak bych ho tak dlouho sledovat asi nevydrzela, preci jen to casem omrzi a tech ciste beaty nebo fashion blogerek je uz tolik. Ja Peti blog beru jako takovy magazin, kde si vzdy najdu to, na co mam chut, dle meho je tu pro kazdeho neco. Takze ja jsem rada, za jakekoliv oziveni! LV

    OdpovědětVymazat
  35. Skvělý! Strašně jsem se musela smát. :D
    Určitě více takových článků!

    OdpovědětVymazat
  36. super, za mne palec nahoru, moc jsem se pobavila:-)

    OdpovědětVymazat
  37. Míro, sucharů si nevšímejte, je to vtipná změna, je fajn, že s Péťou občas spolupracujete:-)

    OdpovědětVymazat
  38. Tak já aby pravdu řekla, tak tohle je tak nějak můj druh humoru:D a chápu,že to asi nepadlo do noty každému,ale všechno moc řešíte a nejlíp vám jde asi to kritizování a ještě když nad tím vidím anonym, tak je to pro mě takový vtip už no :D Takový články se mně se líbí, protože je to super odreagování, NA ZASMÁTÍ a je to prostě něco jiného.. a jsem ráda,že to není nějaka kosmetická recenze, protože já mám víc z nečeho u čeho se zasměju než z nějaké recenze, kdy sama sebe musím přemlouvat,že si to prostě nesmím koupit:D takže SUPER ZMĚNA :)

    OdpovědětVymazat
  39. Super! Tento druh humoru máme doma taky! Nenechte se otrávit prudérním

    OdpovědětVymazat
  40. Míra by měl být samostatný blogger, hned bych ho odebírala :-D

    OdpovědětVymazat
  41. Míra by měl být samostatný blogger, hned bych ho odebírala :-D

    OdpovědětVymazat
  42. Míro, pokud nejste částečně žena nebo cosi středního rodu, tak byste měl psát "dívaje" a ne "dívajíc", anebo raději přechodníky nepoužívat vůbec, když to neumíte.

    "Posetmělá" je nesmysl, raději "potemnělá".

    Jinak docela dobrý fór :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Neskutečně vtipně napsaný článek..=D =D =D

    A pro ty, co je to pohoršuje a nezajímá: už od úvodní fotky jste mohli tušit, co vás čeká.. Když je to na vás moc (chápu, zadek rozmazaný přes sklo dveří s velkým nápisem cenzura může jednoho rozhodit..=D) , nemuseli jste to číst, ani detailně prohlížet přiložené foto =D, prostě jste mohli přeskočit na něco jiného, co vás baví více.. (stejně jste ale byli všichni zvědaví na Mírův zadek a neodolali jste, co?=D).. Já chválím vtipnost a originalitu..=D Pořád se musím smát..=D

    Simona..

    OdpovědětVymazat
  44. Jen bych ráda řekla, že rozhodně ne všichni, kterým tenhle článek "nesednul" tady vystupují jako anonymové. A přijde mi dost povrchní navážet se do někoho, kdo má jiný názor a slušně ho vyjádří.
    Péťo, nikdo se nemůže zavděčit všem, to 100% souhlasím. Za mě reaguju na slušně napsanou kritiku anonymní čtenářky, se kterou v některých bodech souhlasím.
    Já spíš měla v poslední době pocit, že na takové ty dostupnější drogérkové značky je těch recenzí méně. To je ale čistě můj subjektivní pocit...
    Výzva s bombony - tady jsem se smála k potrhání já a nesedlo to zas někomu jinému.
    Jen si myslím, že by bylo od ostatních komentujících fér přijmout, že někdo může mít na věc i jiný názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to urcite, to je obecne problem ve vsech internetovych diskuzich a co hur ve spolecnosti obecne, nizka mira tolerance a neschopnost respektovat odlisny nazor ;).

      Vymazat
  45. Lidi, nebuďte trapní a zkuste pochopit taky nějakou srandu. Každý má jiný styl humoru a psaní, když se vám to nelíbí, můžete to říct nějak slušně a ne hned nadávat, jak jde blog kvalitou dolů. Většina z vás nemá ani čtvrtinu návštěvnosti jako Peťa a kritizujete.

    Mně se článek líbil, ne že bych se popadala smíchy za břicho, ale líbilo se mi, že sem Míra něco napsal a ty jeho poznámky o tobě a natáčení videa mě pobavily :-D Uvítám tu více článků od něj :-) Je super, jak tě, Peti, podporuje a je v blogerském světě. Je vidět, že se máte rádi :-)

    Jinak dneska jsem tě viděla na Fashion TV, na předávání cen Blogerka roku :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Normálně mě Mírovy články baví, ale tenhle mě zrovna nechytl... Nevadí, snad příště :)

    OdpovědětVymazat
  47. Původní "cenzurovaná" fotka u článku byla lepší :)

    OdpovědětVymazat
  48. Mně to teda nepohoršilo ani omylem. :D Každý den bych tu sice takové články nechtěla nalézat, ale jako zpestření je to super. ;)

    OdpovědětVymazat
  49. Míro, vďaka za úžasné vylepšenie nálady :))

    OdpovědětVymazat
  50. Uff, trapny... Vystrkovat nahy zadek a jist v MCDonaldu strudl zakoupeny jinde...

    OdpovědětVymazat
  51. Ja si pod sebou musela malem zidli utirat. Jsem se malem pocurala, kdyz jsem se zacala smat. Muj drahy si to cetl se mnou a chtel to taky vyzkouset ale z okna. (Podotykam,ze bydlim v 1.patre). Mam doma podobny Ero jako ty Peti. Furt si ze me dela sprtouchlata. :D

    OdpovědětVymazat
  52. Ja si pod sebou musela malem zidli utirat. Jsem se malem pocurala, kdyz jsem se zacala smat. Muj drahy si to cetl se mnou a chtel to taky vyzkouset ale z okna. (Podotykam,ze bydlim v 1.patre). Mam doma podobny Ero jako ty Peti. Furt si ze me dela sprtouchlata. :D

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Péťo, omluvám se že píšu mimo článek, jen jsem chtěla hrozně poděkovat a pochválit za e-shop, poprvé jsem si něco objednala a nečekala, jsem že to bude taková rychlovka:) Takže děkuji a určitě jsem neobjednávala naposledy;) Hezký zbytek večera;)

    OdpovědětVymazat
  54. Přijde mi to trochu na styl článků Života podle Lucie, akorát zdaleka ne tak vtipné. Zdá se mi to trochu jako "nic moc zábavnýho se mi vlastně nestalo, ale zkusim o tom aspoň zábavně napsat". Vyznívá to prostě trochu strojeně, nuceně. Škoda, jinak proti tomuto typu článků nic nemám.

    OdpovědětVymazat
  55. Mě to teda hodně pobavilo, Míra má takový ten správný český smysl pro humor :D a kdo ho nemá z toho přece nemusí dělat hned vědu :)) v cirkusu taky nepokřikujete po klaunovi, že je trapný :P

    OdpovědětVymazat
  56. Ježiš, musim říct, že jsem se fakt tlemila :D Nejsem suchar, líbí se mi to, krásnej článek, :D Mimochodem, co je jako špatnýho na zadku, je cenzurovanej a zadek jako zadek, ježiš, každou chvíli někoho někde vyfotěj s holým zadkem, tady je ten zadek ještě ke všemu za dveřma, nevim, co z toho děláte, náhodou, Péťa má super manžela.

    OdpovědětVymazat
  57. Ne, že bych padala smíchy, ale nijak zvlášť mě článek nepohoršil. :) A gratuluju k botám, takové štěstí s posledním párem se koná jen jednou za deset let. :))

    OdpovědětVymazat
  58. Hm, tak taky musím říct, že tohle není můj šálek kávy a není to jen o smyslu pro humor.

    OdpovědětVymazat
  59. Srandovní :-)!
    Pokud vás jakékoli Mírovo slovo či postoj rozčílil či pobouřil, vězte , že ve vás jen vyvolal proces zrcadlení. Míra článek napsal, aby pobavil a to se mu povedlo! Taky se na nás mohl vykašlat a to neudělal! Myslím, že mnoho z nás vyhlíží každý nový příspěvek a těší se na něj! Péťa a Míra jsou báječní a moc děkuji za to, co pro nás dělají. Ubírají si ze svého volného času kvůli nám! Tak dámy, nekritizujme!

    OdpovědětVymazat
  60. Super, manzel pobavil!!! A me kosmetika bavi porad :-)

    OdpovědětVymazat
  61. co říkáš na aféru s blogem Lili the blogger? prý to vůbec nebyla ona, ale psal to nějakej chlap Libor a fotky byly stažený od nějaký polský modelky. Je to hrozný, když tahle bloggerka byla nominovaná v kategorii beauty v Blogerce roku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem zaznamenala uz drive, ze snad byly nejake nesrovnalosti s identitou,ale abych pravdu rekla, nic moc o tom nevim, priznam se, ze Lili blog jsem nesledovala. Na druhou stranu vim, ze je velmi oblibeny a jestli ho psal chlap, no tak to klobouk dolu pred nim, akorat si myslim, ze kdyby to psal chlap normalne pod svou identitou, ze by byl o dost popularnejsi nez takhle :).

      Vymazat
    2. Můžu se zeptat co se stalo? Jsem docela mimo a zajímalo by mě to :O.

      Vymazat
  62. Jste fakt vtipná dvojka, život se musí přeci brát s nadhledem a humorem!!!:-)

    OdpovědětVymazat
  63. pobavilo :) a myslim že jaký članky si sem Péťa dává je pouze její věc ...... když se mi něco nelíbí tak to snad nečtu ne ...

    OdpovědětVymazat
  64. pěkný článek, pobavil

    OdpovědětVymazat
  65. Tak to je výborné :D Přesně jak můj drahý, také Mira :D Aj ten zadek :D

    OdpovědětVymazat
  66. Pobavilo, více takových článku :)

    OdpovědětVymazat
  67. Parádní článek, opravdu pobavil :D

    OdpovědětVymazat
  68. Tak za mne palec nahoru :-DD. Nikdy jsem na Tvůj blog nepřispívala komentáři i přes to, že ho sleduji pravidelně, ale některé ty sucharky a puritánky, co Ti sem napsaly mne k tomu donutily....Náhodou mě to přišlo jako příjemné zpestření a vůbec si nic nedělej z negativních nebo ne zrovna nadšených komentářů. Je to přeci (jak už tu bylo řečeno) Tvůj blog. Naopak mě se právě líbí, že tu nenajdu jen upjatou, afektovanou, napajcovanou rádoby top dámičku, ale naprosto normální, prdlou (promiň :-) ) ženskou, která má smysl pro humor a umí si ho udělat i sama ze sebe ;-).
    Nejsem už nejmladší ročník ( no dobře je mi 40 :-)) a přesto jsem se skvěle pobavila a pokud by toto publikovala má dcera, od srdce bych se zasmála také. Možná právě proto, že jsem taky tak trochu "prdlá" a vůbec se za to nestydím....naopak spoustu kamarádů mé dcery jí říkají, jak má skvělou mámu (tím se nechci nějak zbytečně chválit)....
    Z tebe právě čiší přesně to, co já mám u lidí obecně ráda, jsi naprosto skvělá, bezprostřední a pohodová mladá ženská a já Ti fandím. Promiň, že Ti tykám, ale toto prostředí k tomu tak nějak vybízí...
    No v zásadě bych chtěla některým zde pohoršeným doporučit, ať se proboha neberou tak vážně.....vždyť to byla jen pr... :-DD
    Zdravím Tvého "rozptylmana" :-), úplně v jeho nápadu vidím mého "prdlého" manžela :-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  69. A já na článku nevidím vůbec nic špatného! Každýmu sedí něco jinýho, ale vyjádření nesouhlasu některých komentujících moc diplomatické nebylo... Doufám, že Míra bude dál přispívat, je to pěkné zpestření. :) A je to jak říkáš - když je kosmetika, tak je jí moc, když není, tak je to málo... Holt jsme ženy a nevíme co chceme, budeme se ale vztekat, dokud to nedostaneme. :)

    OdpovědětVymazat
  70. Jak tak koukám, spousta lidí nemá smysl pro humor a mají až tak zatvrzelý život, že musí plantat hovadiny o tom, jak je pohoršil mužský zadek :D Někdy si projíždím komentáře, které píšete k Petiným, či Mirovým videím a říkám si: ,, Že by dnes žádný rejpal"? A on mi to musí vždy někdo zkazit. A potom mám sto chutí, vidět toho člověka před sebou a dát mu takovýho facáka, až by se mu hlava otočila minimálně o 180° za blbý kecy. Takže Péťo a Míro... Nic si z takových lidí nedělejte, oni se vždy najdou tací, kteří potřebují řešit prkotiny, protože zkrátka a dobře... lidská závist je nekonečná :-)
    No a vy urejpánci, vzpamatujte se nebo aspoň držte hu**. Pěkný den,
    Katka.

    OdpovědětVymazat
  71. Tak to vám přeju s Merrelkama hodně štěstí... My na ně máme doma nějakou smůlu - jedněm praskla po týdnu podrážka, další se po půl roce rozpadly, moje poslední se po 2 dnech nošení začaly vevnitř trhat... navíc když uvážím, že vždycky stály minimálně 2500, tak už je fakt kupovat nebudem. Naopak se nám hodně osvědčila značka Keen, já osobně mám několikery a všechny jsou dobré, i když taky docela drahé. No a z těch levnějších vcelku ujdou Salomon.

    OdpovědětVymazat
  72. Parádní!!! V napínavých částech jsem měla co dělat, abych si nepoprskala monitor :) Úžasné!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/famous-beauties-eliska-buckova.html

    OdpovědětVymazat
  73. Medek s Markovou17. ledna 2014 v 10:58

    Míro ! Ty píšeš úžasně ! Založ si vlastní blog . Už se moc těšíme :)

    OdpovědětVymazat
  74. Tak to je bomba :-) . V každém muži musí zůstat aspoň trochu kluk, jinak jsou z nich protivní, starý páprdové. Koukám že u vás to nehrozí :-). Bye Eva

    OdpovědětVymazat
  75. Dante Alighieri17. ledna 2014 v 13:48

    Petruš, máš ještě to zkažený video, kde na holou prdel reaguješ? Dej ho séééém!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no to se asi Míra blbě vyjádřil, já jsem nedělala video, ale nahrávala jsem zvuk do videa :D a jak jsem viděla tu pr... na skle, tak jsem to vypla, takže taková dokumentace není no .D....

      Vymazat
  76. Myslím, že tenhle článek je víc než skvělý! Péto tobě moc fandím a Mírovi články jsou prostě skvělý :D nechápu proč vás některé dámy pohoršuje cizí zcenzurovaný zadek. Pro mě je to vtip dne a můj chlap by mě tím rzesmál zaručeně :D. Míra a Péta jsou uplně skvělý pár a já SMEKÁM před Mírou, že svou ženu podporuje a podílí se na tvorbě blogu i videí! Samotná beauty videa jsou super a pokud se proloží zcela neformálním videem z běžného života je to prima!!! Je tak dál a ze škarohlídů,kteří si prostě vždy najdou něco co je špatně (byt pro mě to jsou často zcela nesmyslné požadavky) si vůbec nic nedělejte!
    Vy škarohlídky tto nechávejte bez komentáře a nás ostatní nechte se pobavit. Smích totiž prodlužuje život! ;)

    OdpovědětVymazat
  77. Palec nahoru! Pobavila jsem se :D

    OdpovědětVymazat
  78. Perfektni tohle mam doma taky :-D

    OdpovědětVymazat
  79. Super článek :) víc takových :)

    OdpovědětVymazat
  80. Moc hezký článek :) a nevím proč, ale to s tím PS: mi dost pobavilo :D :D

    OdpovědětVymazat
  81. Moc hezký článek a takové příjemné oživení něčeho jiného :) ani nevím proč, ale nějak mi článek vykouzlil úsměv na tváři a dodatek s PS, rozesmál :) :D Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  82. Já naopak MILUJU přisprostlý druh humoru, miluju Undergrounovou poezii, miluju tohle všechno, Mírovy články taktéž a říkám VÍCE TAKOVÝCH :)) byla bych i proto, aby Míra začal s nějakou poezií, Protože jeho styl psaní naznačuje, že by to stálo za to :))) A myslím že kritika byla vyjádřena slušně, ale není jí tolik, jako pochválních komentářů, za čož jsem ráda, protože občas mám pocit, že žiju ve světě uťápnutých konzerv..

    OdpovědětVymazat
  83. Máš moc pěknou prdelku. Karel

    OdpovědětVymazat
  84. Prodloužila jsem si život o pár let, tolik jsem se nasmála. Míro, píšeš vážně poutavě a dokážeš čtenáře chytit. Živě si dokážu Peťu představit, jak ti nadává. :D Napíšeš jednou za čas, ale pak to stojí za to. Tak zase za čtvrt roku. :)

    OdpovědětVymazat
  85. Upřímně nechápu, proč si někteří lidé pořád musí zvyšovat ego svými zbytečně kritickými poznámkami. Pokud se někomu nelíbí tenhle styl humoru, ať takový článek přeskočí a je to! Pokud někdo nemá Péťu rád, tak ať jí nesleduje. Mě přijde naopak moc fajn, že napíše občas nějaký článek Míra, protože to báječně odlehčuje svět kolem líčení a módy. Taky jsem ráda za to, že nám Péťa říká něco i ze svého soukromí, protože by samozřejmě vůbec nemusela. Proto mám její blog nejraději, spousta ostatních blogerek si snaží držet odstup a je to zvlášť na videu pak vidět. Takže nechápu, že někoho dokáže pohoršit něčí zadek, ze kterého není stejně takřka nic vidět. Vzpamatujte se a nebuďte takové puritánky, už není 19. století :D
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  86. Člověk se na ně občas zlobí, ale nebyla by tu bez těch chlapů nuda?
    P.S.: pěknej zadek :)

    OdpovědětVymazat
  87. Pobavilo :D moje ségra taky nedá dopustit na značku Merrell ;) :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!