2 x OOTD - zelená a modrá pro blázna dobrá?! + focení Blogerek roku

by - 26 listopadu

Krásný středeční večer vám všem,

tento týden se vám v článku ozývám poprvé, což u mne není zvykem, ale nějak se mi vše nakupilo a tak nevím, kam dříve skočit ☺. Navíc se mi zase ozvaly zažívací problémy, takže když mám chvilku, snažím se maličko odpočívat (jestli mě někdo nachytáte s jednohubkami s houbami, které budu konzumovat jen s malým odstupem po cupcaku a lososovi v oleji, zabijte mě dřív, než to stihnu sníst, děkuju moc! ☺).
Nicméně o mých zažívacích potížích dnešní článek nebude, vůbec se nebojte. Dnes mám totiž pro vás pár momentek z pondělního focení Blogerek roku a také dva outfity z uplynulých pár dnů. Skoro se mi chce říci, že outfity vypadají tak, jak se cítím ☺, tedy žádná hitparáda, je to prostě taková podzimní klasika, kterou si myslím, že nosí mnoho z vás.
Já jsem si letošní podzim oblíbila svetry v kombinaci s výraznými náhrdelníky, tento trend jsem měla ráda už vloni, ale teprve letos mám ve svém šatníku více kousků, které mohu střídat dle nálady.
Tentokrát padla volba na stříbrošedý melírovaný svetr, který mám již od loňska. Ten jsem zkombinovala s koženkovou sukní a kotníčkovými botami.
 
Druhý outfit je úplně jednoduchý, takový běžný na běhání po městě. Na sobě mám tmavě modré džíny a tmavě zelený svetr, vše jsem doplnila opět výrazným šperkem. Zelená a modrá jsou barvy, které dříve nebyly uznávány zrovna jako vhodná kombinace.  Já osobně si ale myslím, že k sobě vypadají moc hezky, stejně jako třeba fialová a červená nebo červená a oranžová. Diagram chromaticity sice velí, že lépe vedle sebe vypadají barvy komplementární než analogické, ale já si myslím, že ani kombinace těchto barev není vůbec špatná. Navíc námořnickou modrou a smaragdově zelenou úplně miluju a oba odstíny patří do mé oblíbené podzimní škály barev, tak proč je nezkombinovat?! Obě barvy se navíc opakují i v náhrdelníku.
 
Co říkáte na dnešní outfity, líbí se vám některý?


boty a kabelka - HM
punčochy - Calzedonia
sukně - Sheinside
svetr - Hm
náhrdelník - Newdress
 




 
 
kozačky - Choies
džíny a bunda a svetr - HM
kabelka - Persunmall
náhrdelník - Newdress
 





 
A na závěr článku vás nebudu unavovat dlouhým čtením, jen se s vámi podělím o pár momentek z pondělního focení Blogerek roku v prostorách Jaro management pod taktovkou Jana Tůmy . Až budou hotové oficiální fotky, tak je určitě nasdílím, zatím mohu jen prozradit, že jsem si to s holkama moc užila, stejně jako následný čaj v kavárně ☺.
 
 

Honza Tůma v akci ☺

Ondra Vodný z Evropy 2 si na nás připravil záludné otázky ☺.



 
Krásný zbytek večera ♥
 

You May Also Like

72 komentářů

  1. Ahoj Péťo, tak ten první outfit se sukní je krásný! Náhrdelním mám stejný, ale z Ebay.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za kolik ho máš z Ebayu?

      Vymazat
    2. Ahoj Peti :) nádherný outfit so suknou :)nahrdelník máš biely?-chcela by som si ho kúpiť ale nie som si istá odtieň :/ diky :) teším sa na ďalšie príspevky

      Vymazat
    3. Ahoj, moc děkuju, ano, mám ten bílý,ale není úplně průhledný, je takový našedlý :), ještě se mi hrozně líbí ten černý :)

      Vymazat
  2. Vyzerá to tak, že ste mali počas fotenia skvelú zábavu. Pekný post aj fotky!

    http://l0veyourselffirst.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten s tou sukní je asi nejlepší, který jsem tady za poslední dobu viděla !! Ohromně Ti to sluší, máš úžasné vlasy!

    OdpovědětVymazat
  4. V tom šedým svetru jsi náááááááááááááádhernááááááááááááááááááá a božskááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!! WOW
    Bejt chlap tak se do tebe zamiluju
    Ale ten zelenej svetr néééééééééééééééééééé, vypadáš v něm tlustá. Ještě, že máš uplé kalhoty, pak je jasné že to dělá ten svetr. A ani ta barva není dobrá, mám pocit, že jsi v tom uplakaná a vycmrndlá

    OdpovědětVymazat
  5. Sakra jak to ten Míra dělá, že ti to vždycky tak krásně nafotí? Pochvala! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj. :) Musím povedať že ťa naozaj rada sledujem. Aj keď nie rok alebo tak ale stále sa pozerám či si niečo nepridala na YT. Mám naozaj rada tvoje videá a dúfam že raz budem aspoň taká dobrá a hlavne pekná ako ty :)
    Ak chceš pozri si môj blog: http://cristiecutie.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo, děkuju hrozně moc a držím palce v blogování, mnoho spokojených čtenářů ♥!

      Vymazat
  7. Peťo, musim říct, že mi přijdeš čím dál krásnější :)! Vůbec netušim, jak to děláš, že vždycky vypadáš tak dobře :D. Strašně z tebe čiší ta tvoje pozitivita :). Nadchnul mě tentokrát outfit s černou sukní v kombinaci s šedivým svetrem, plus ten krásnej účes :) <3.

    OdpovědětVymazat
  8. Wow ten sedy svetr a na nem ten kvetinovy nahrdelnik, omg! Absolutne to neni muj styl, ale vypada to nadherne! V tomto outfitu a ty fotky, no chvalim jak blba, ale fakt snad nejhezci foto jake jsem na tvem blogu videla! Ty vlasy, liceni, moc pekne.

    OdpovědětVymazat
  9. Krása :) ty vlnky ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  10. Sluší Ti všechno! Ale outfit šedý svert + sukně je TOP. Tvoje barvy viď? Podle typologie.
    Tohle je super! Diagnostiky zdraví z kapky krve -ee... na to se vykašli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a ano, přesně tak, to jsou mé extrastudené zmrzlé barvy, které mám nejraději :)

      Vymazat
  11. Oba outfity ti slusi a fotky jsou super.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. hrozně se mi líbí, jak máš k tomu svetru udělané vlasy, nemohla bys na ně natočit tutoria? :-) jinak jsi super, oceňuji tvoji práci a kolik času blogu věnuješ, jen tak dále...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji,to mě těší a kdyžtak se pokusím vložit tutorial na vlas do nějakého vánočního, myslím si, že by to byl skvělý účes i ke stromečku :)

      Vymazat
  13. Milá Péťo,
    outfity se Ti povedly moc jezky sladit. Za mě je hezčí ten první s šedým svetříkem a sukní....je více ženský, více "jsi to Ty"..jestli si to tak můžu dovolit napsat. Účes je k tomu jako stvořený, krásný, romantický. A doplnění o náhrdelníky vše krásně prozáří. Zvedne to celé oblečení o level výš.
    Na fotkách s holkama- blogerkama vám to všem sluší. Je vidět. že atmosféra byla pohodová a přátelská.
    Držím pěsti, ať zažívání "dostane rozum" a přestane Tě trápit..... Myslím, že je to i tím "na prdlajs" počasím. Snad bude letos zima mírná a krátká:-)
    Přeji pěkný večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Míšo, děkuji hrozně moc za komentář i přání uzdravení, snad už se to bude zlepšovat :)

      Vymazat
  14. ten 1. OOTD je supr ! :) hrozně krásný světřík,s tím náhrdelníkem to tvoří kombinaci,jako by byli pro sebe stvořeni :D

    OdpovědětVymazat
  15. Páni, outfity jsou oba dva nádherné! Šedý svetřík s náhrdelníkem jsou úžasně něžné:) Na fotkách z blogerek jste jako profi modelky, moc vám to sluší!

    OdpovědětVymazat
  16. Z 1. Outfitu jsem naprosto unešná, krásně ti sedí a ty vlasy a make- up k tomu je prostě top!!! Nemůžu se vynadívat..a na focení se mi moc líbí ty výrazné červené šaty, krásně tě rozzářily :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ten outfit se sukní je prosto super! Vypadáš naprosto nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Právě jsem se zamilovala:O Ten 1. outfit je úžasný!:) Mám hrozně ráda tvoje články jako je tento:)

    OdpovědětVymazat
  19. Můžu se zeptat, čím si děláš vlny? Nejlíp tak konkrétně výrobek :D Máš je úplně perfektní a já jsem teď ostříhaná podobně a uvažuju nad koupí nějaké kulmy... Moc děkuju za info a hezký večeronoc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tady mám vlny kulmou Cortex 2,5", která je bez klipu a je skvělá. Stejně tak mám nově Babyliss Perfect crl a ta je také božská, vlny z těcho kulem drží déle a dobře se s nimi pracuje, obě jsou pro mě top!

      Vymazat
    2. Peto a kde jste koupila tak tlustou kulmu a bez klipu? u nas se v elektrech takova neda sehnat. libi se mi ty kulmy myslim NU ME, co vidim u vasich zahranicnich kolegyn.

      Vymazat
  20. Peti, ty vlásky v prvním outfitu máš natočené čím? Tím babyliss z minulého videa, nebo něčím jíným?Vypadáš tam krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady jsem to natáčela Cortex kulmou 2,5", potřebovala jsem brát velké prameny a to ta Babyliss potřebuje menší :).,ale je skvělá!

      Vymazat
  21. Péťo ta šedočerná kombinace ti nesmírně sluší a celkově je to moc hezký outfit. Ten druhý je takový obyčejný klasický, jak píšeš nosí ho spousta z nás :) Fotky z focení jsou skvělé a moc se těším na výsledek.
    Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Peti, nádherné líčení na těch prvních fotkách a o vlasech ani nemluví :) Ten šedý svetřík ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak jako vsem se mi moc libi 1. outfit a natocene vlasy! Takova ta sedo stribrna ti vazne moc sedne! Asi se tebou inspiruji a poridim si kozenkovou sukni, vypada to vazne skvele! LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a musím přiznat, že i já jsem s touto sukní moc spokojená, ani jsme nedoufala, že bude tak hezká :)

      Vymazat
  24. Peti, ty ty holky stejně strčíš do kapsy. Vždycky mezi nima vynikáš. Asi je to tím, že máš mimořádně pravidelné rysy, ale nejen tím. Mimo krásnou tvář se nebojíš víc odvázat oblékání a líčení, ale nepůsobí to nevkusně. Zklamaná jsem byla snad jen u projektu new age celebrity, kde jsi měla černé džíny a bordó halenku. Tam to bylo až moc neutrální, jako bys to nebyla úplně ty, ačkoli i tak jsi byla pěkná. Tady na těch fotkách máš charisma.
    Chtěla bych se tě zeptat, jestli se cítíš ve svém věku líp, než dvaceti? Podle mě totiž dost žen dnes vypadá stejně dobře, ne-li lépe, než dvacítky, a zároveň už je to doba, kdy má člověk nějaké jistoty a není to takové rozlítané. Jsem o fous mladší než ty a přiznám se, že bych nechtěla vrátit čas ani omylem. Samozřejmě je potřeba se udržovat. Ono lze vypadat ve třiceti i hrozně, když o sebe člověk nedbá, ale to asi v každém věku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuju! Co se týče dotazu, musím říct, že se cítím lépe po té 30 a rozhodně bych neměnila a ani nic nevracela. Ano, udržovat se už dá více práce než ve 20, tím myslím třeba i cvičení a tak,ale já jsem na disciplínu zvyklá, takže mi to nedělá problém :). Já jsem po té 30 asi nejspokojenější a neštastnější, takže bych ráda dala naději všem ženám, že po 30 nebo 25 život opravdu nekončí, naopak to bude jen lepší :D! Jsem optimista ;).

      Vymazat
  25. Ten první outfit nemá chybu. Moc ti sluší ty vlasy. A opravdu z fotek jde vidět, jak jste si to užili :-)
    Stay beautiful ...

    OdpovědětVymazat
  26. Bože, ty jsi taková kočka:) v tom druhém outfitu s vyčesanými vlasy vypadáš opravdu jako čerstvá dvacítka ;) Vážně ti to moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  27. Peti, oba outfitu jsou krásný, ale ten první je naprosto dokonalej a hlavně ty vypadáš dokonale s těma vlasama! :) Na fotkách Vám to taky moc sluší s holkama
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  28. Ten první outfit ti sedí jako ulitý. Není co dodat, jen, že je to perfektní. I líčení a účes, to ti opravdu sluší. Jak zahraniční blogerka. Ten druhý působí posmutněle, ale nejspíš to bude souhrou okolností, jinak je také pěkný, volnočasový. Fotky z focení jsou krásné. Krásné ženy, profesionální fotograf.

    Je fajn, že v tomto počasí máš takové akce, které tě nabijí pozitivní energií a ty nám ji můžeš prostřednictvím blogu poslat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, vtom prvním jsem se cítila lépe, to je pravda, sedí mi i více barevně :). U toho zeleného svetru to dělá hodně i líčení, zapomněla jsem si oční stíny a vzala oči bronzerem, což dělá docela uplakaný dojem :)....ale faktem je, že mi je celý týden blbě, takže ty fotky dle toho i vypadají :).

      Vymazat
  29. Péťo, super kombinace a ty vlnité vlasy, fakt nádhera!!! Šedočerná kombinace perfektní. Jsi kočka a čím dál krásnější!

    OdpovědětVymazat
  30. Nemám ráda bižuterii, ale ty květinky na světle šedém svetru jsou skvělé!!!

    OdpovědětVymazat
  31. Jeej Peti, veľmi ti to pristane. Si prekrásna. :)

    OdpovědětVymazat
  32. ahoj Peti , si krasna baba,žena,dáma.Tebe sekne všetko si pôvabna v každom outfite . Dakujem ti za každu radu v ličeni. Nesledujem ta sice dlho ,napriek tomu si ma uplne zvalcovala svojou prirodzenostou neafektovnostou čo u blogeriek je dost časte .
    PS: maš strašne sympaticku maminku , palec hore a klouk dole .
    všetko dobre prajem .Miriam

    OdpovědětVymazat
  33. Sukňa v kombinácii s pleteným svetrom vyzerá prekrásne a naozaj vyzeráš skvele! :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  34. Ten prvy outfit sa mi paci a velmi ti to svedci Peti. :)

    OdpovědětVymazat
  35. moc vám všem děkuji za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Péťo, většinou se mi tvé outfity spíše nelíbí, ale dneska musím ten první pochválit! Líbí se mi od hlavy až k patě, fakt nádhera. Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Péťo, ten první outfit je naprosto božský a nejraději bych si koupila všechno a oblékla se uplně stejně jako ty :D Nehledě na to, že se mi teda moc líbí tvé vlasy, už jsem v komentářích našla i typ kulmy, tak si ji jdu vymodlit k Vánocům :D Jen jsem se chtěla ještě zeptat, protože jsem četla, že sis stříhala vlasy - prosím tě, můžeš mi prosím nějak popsat, jak jsi to udělala? Protože vypadají fakt super :) ! Já si je nedávno také stříhala sama doma, ale není to uplně to, co bych si představovala, hlavně jsem se celkem i bála, abych se uplně nějak neoškubala, tak jsem to moc nestřihla, ale zajímalo by mě, jakou "metodu" jsi na to měla ty. Mooooc díky a doufám, že budu mít někdy tu čest svůj vzor poznat osobně, protože jsi pro mě naprosto top :) !

    OdpovědětVymazat
  38. Péťo, první outfit je naprosto nádherný! :-) Sluší ti to strašně moc! :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Ten outfit se sukní je super, moc ti sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  40. outfit se sukní je perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  41. Moc pěkné outfity :) A fotky jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  42. Peti, ten outfit s tím stříbrnošedým melírovaným svetrem je úplně božský, nemá chybu :) Jinak je vidět, že vás s holkama to focení bavilo, moc se těda teším na výsledné fotky :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Peti,
    chtěla bych se zeptat, jakou kulmu používáš na vlasy, ty vlny vypadají božsky!
    Děkuju a měj se krásně :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Péťo, tak z toho prvního outfitu jsem naprosto odvařená! Vypadáš jako modelka z titulní stránky módního časopisu! :D Palec hore!
    Terka

    OdpovědětVymazat
  45. Oba outfity jsou moc krasne, vice se mi libi ten prvni :) Svetry a vyrazne nahrdelniky spolu vypadaji uzasne :)

    OdpovědětVymazat
  46. Oba outfity Ti sluší :-) u prvního maš krásné líčení i vlasy a u druhého vypadá, že máš i velký prsa ještě, že Ty double pu-shap existují co? :-) ja bych bez ní už nevyšla :-D

    OdpovědětVymazat
  47. jako panenka v tom outfitu se sukýnkou :) a Ty vlasy máš skvělé, moc Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  48. Ten outfit s tou sukni je úžasný! Podobnou sukni a svetr už hrozně dlouho sháním, ale bohužel jsem žádný co by se mi zamlouval nenašla. :(

    OdpovědětVymazat
  49. Šedý svetr je hezký, je to důkaz, že v neutrálních barvách a s decentnějším líčením vypadáš kultivovaněji a elegantněji než ve všelijakých multibarevných kreacích s výrazným líčením. Třeba se obáváš, že v neutrálním vypadáš starší (když máš mladšího manžela – i to se dá dohledat na veřejně dostupných webech), kdo ví, ale pravda to není. I já mám ráda barvy, ale s věkem se snažím být s nimi opatrnější, aby celkový vzhled nepůsobil překombinovaně a barevně přeplácaně.
    Sukně se mi zato moc nelíbí, připadá mi vzhledem k její krátkosti moc rozšířená. Když už takto širokánská, pak v délce aspoň ke kolenům, která by asi nejlépe vypadala na hubené 180 cm vysoké modelce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem přesvědčená, že na veřejných fórech se dá najít mnoho informací, zvláště pak těch, které se nezakládají na pravdě, ovšem lidé jsou naivní a co je jednou někde psáno, tak tomu věří.
      Ano, Míra je mladší, to jsem zrovna několikrát říkala ve videu ☺, avšak já se neoblékám barevně kvůli němu,ale kvůli sobě, nudí mě chodit stále stejně v podobných odstínech ☺. Jinak velice děkuji za komentář a pochvalu! ♥

      Vymazat
    2. Petro, ty informace o tom, kdo je mladší, jsem našla na jednom webu, který shromažďuje základní informace o OSVČ (jsou tam uváděna i data narození, navíc Tys to svoje zde veřejně prezentovala na ofoceném OP, což já bych tedy sama nikdy nedělala, ale je to Tvoje věc). Píšu Ti to, nemusíš to zveřejňovat, ale jen jsem chtěla, abys věděla, že taky nevěřím, co se píše na různých diskusních fórech, na to jsem dost opatrná. Ten web není nějaké fórum, ale RŽP, ostatně o fóru jsem nepsala, je tam poznámka o webu. Mně také lidé vždycky hádali míň, než kolik mi doopravdy je, a v mladším věku jsem si dokonce přidávala, abych tím odrazovala ode mě mnohem mladší zájemce... Ostatně Ty vůbec nevypadáš starší než Míra, spíš právě naopak.

      Vymazat
    3. Aha tak to se omlouvam, brala jsem jako jasnou vec, ze se zase nekde drbalo :). Mne totiz temer kazdy den chodi dotazy typu "ja jsem cetla na jednom webu, ze....je to pravda?" :D. Jinak tyto informace se samozrejme daji najit, pokud nekdo chce, to neni vubec nic tajneho, nevadi mi to :). Ofoceny obcansky prukaz jsem sem ale nikdy nedavala, to bude asi nejaky omyl, ukazovala jsem ho jednou na videu, kde jsem zakryla cislo OP a ukazovala jen datum narozeni.
      Ono vypadat mladsi je docela i vyhoda, treba ne v 15, ale od 25 je to uz fajn :D. Jen tedy pokud nekam vyrazim a mrkaji na me 20leti kluci, tak uz se citim trosku nepatricne obcas :D,ale je to legrace ;). Krasny den!

      Vymazat
    4. Měla jsem na mysli to, žes ten OP ukazovala na videu a je pravda, že všechno ostatní kromě data narození jsi zakryla.
      Právě, mě celkem vadilo, kdy už jsem měla po VŠ, bylo mi tak 24 a projevovali zájem jedinci opačného pohlaví, kterým bylo kolem 16 let, ještě byli na střední škole, tak to mi bylo fakt nepříjemné. Já jsem si právě na věku přidávala po té VŠ, protože kdekdo se na mě díval jako nanejvýš na středoškolačku. Nebo ještě už o něco později si mě chtěl jaksi "přivlastnit" jeden maník minimálně o deset let mladší, než jsem tehdy byla já, až jsem ho odzbrojila, když jsem mu sdělila, kde se můj skutečný věk pohybuje a že to prostě u mě nejde i z jiných důvodů. V současné době, kdy už jsem ve středních letech, je to samozřejmě výhoda, když člověk vypadá na míň. Chce to ale zbytečně netloustnout, to už raději nějakou tu menší vrásku a mít váhu, jako když jsem končila základní školu, než se stát na střední a stará kolena horou tuku.

      Vymazat
  50. U druhého outfitu se modrý sportovní svetr s hrubým vzorem s copany přebíjí s květinovým náhrdelníkem, to mi k sobě fakt nejde. Kalhoty bych volila rozhodně volnější, ideálně s cigaretovými nohavicemi.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!