2x OOTD ripped jeans + pár momentek z Blogerky roku

by - 07 listopadu

Krásný páteční večer vám všem,

po poměrně dost hektickém pracovním týdnu vám dnes přináším další outfitový post a pár střípků z události Blogerka roku. Hlavní vlog si ale dáme v neděli a proto vás už dnes nebudu obtěžovat žádnou děkovnou řečí, neboť mé dojmy, záběry z akce a samozřejmě poděkování uvidíte právě v nedělním vlogu ☺.
 
 
O čem tedy bude dnešní příspěvek? Mám pro vás připravené dva úplně běžné a řekla bych obyč, outfity, které nosím teď na podzim, když potřebuji něco pohodlného a teplejšího. Venku ale už přituhuje a tak mi přišlo vhod nafocení outfitů v apartmánu Karlův most č. 4, kde jsem byli na noc, kdy se konala Blogerka roku, ubytováni. Vloni jsme totiž jeli na akci přes celou Prahu a uvízli jsme v zácpě a přišli tak pozdě. Naštěstí podobný problém měla snad polovina lidí, ale letos jsme to již nechtěli riskovat, tak jsme využili krásného ubytování v centru Prahy právě v Bohemia apartments a na akci dorazili s předstihem a v pohodě ☺.
 



Často si píšete o kombinace starších kousků a právě o tom dnešní post bude. Tento svetr mám již několik let a džíny v mé skříni už také nějaký čas visí. Boty jsem si v HM kupovala vloni a náhrdelník jsem dostala od vás ♥. Abych pravdu řekla, tak svetr je již maličko vyšlý z módy, ale myslím si, že s náhrdelníkem nevypadá úplně zle a dá se stále nosit ☺.

boty, džíny - HM
svetr - C&A
náhrdelník - dárek od vás
kabelka - Persunmall
 




 
 V druhém outfitu hraje prim kožešinová oversize vestička. Je neskutečně měkoučká a teplá a do podzimního počasí úplně ideální. Akorát s ní mám ten problém, že si nejsem úplně jistá, jak ji nosit, pokud je větší zima. Potom je mi totiž jen v triku zima a kabát se na ni nevejde. Viděla jsem i varianty s koženou bundičkou pod vestou a nevypadalo to špatně, ale ráda si od vás nechám poradit, pokud byste měli nápad, jak by mohla vypadat hezky:). Celý outfit jsem doladila už jen velkými náušnicemi a stejně jako v prvním případě, jemným líčením.

boty, džíny - HM
rolák - F&F
náušnice - Takko
vestička - Choies
kabelka - Persunmall





 
Krásný výhled z našeho apartmánu....
 
Oslovil vás některý z dnešních outfitů?
 
 
 Večírek Blogerka roku se konal v překrásném interiéru hotelu Boscolo. Musím se vám přiznat, že se toho tolik dělo, že jsem zapomínala fotit na svůj foťák. Navíc Míra se mi pořád někde toulal, nakonec ani se mu nedivím, v záplavě krásných žen se člověk lehce zapomene, takže fotek je spousta na všech jiných foťácích, jen na tom mém ne ☺.

Rozhovor pro Blesk pro ženy.



S nejmilejší a nejvtipnější Janičkou, sestrou Lucky, které jsem moc přála první místo, protože je neskutečně vtipná, pohodová, krásná a prostě fajn a ačkoliv mám ten dojem, že jsme se fotily, tak tu fotku nemůžu najít, ale určitě jsme ji odchytli do vlogu ☺. Jo a taky měla božský model!

Radost byla veliká a zábava skvělá, ale více ve slíbeném nedělním vlogu ☺......
 
 S úžasnou Ájou, které to neskutečně seklo a byla s ní ohromná sranda, ostatně jako vždycky ☺

S Peťou, která po porodu vypadá neuvěřitelně skvěle a Helenkou, která je nejen krásná, ale také má skvělý styl! Společně s Peťou jsme ji přemlouvaly k založení fashion blogu, tak doufám, že budeme mít úspěch ☺.
 
 
Přeji všem krásný večer a pohodový víkend!
 

You May Also Like

77 komentářů

  1. Tá vestička je úžasná! na blogerke ti to ako vždy moc seklo, si moc krásna:)

    OdpovědětVymazat
  2. Peti,
    jsi neskutečná, děláš mi radost každým tvým článkem, videem. Jde z tebe pozitivní energie, zvedneš mi náladu a díky tobě vidím, že na světe ještě stále existují i slušní a milí lidé. Jsi mi vzorem, inspirací, kamarádkou. Přeji ti jen to nejlepší a gratuluji k blogerce roku!


    A moc děkuju, že tohle děláš.



    Nikol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikol, hrozně moc ti děkuji, moc si toho vážím a jsem moc ráda, že se ke mně a mému blogu vracíš.

      Vymazat
  3. V oboch outfitoch vyzeráš úchvatne Peti. Veľmi ti to pristane. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty náušnice jsou krásné, ale vypadají, že jsou docela těžké :)
    Moc ti to sluší, ale to je standardní záležitost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc a jsou tezsi, nosit je furt, mam usi jak domorodec :D.

      Vymazat
  5. Jupí, konečně jsem viděla, cos to na sobě měla na instagramu za chlupatinu - krásná vesta! <3 Už se moc těším na nedělní vlog, na fotkách z Blogerky jsi prostě krásná!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Oba outfity vypadají skvěle. nikdy se mi nelíbily roláky ani takové svetry, ale na Tobě to vypadá prostě božsky, ostatně jako všechno!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná vestička! Moc pěkný článek:))

    OdpovědětVymazat
  8. Strašně ti to seklo Petí a gratuluji :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Velká gratulace k výhře blogerka roku 2014!!! Misha

    OdpovědětVymazat
  10. Především moc gratuluji k výhře :) neskutečně Ti to slušelo! Ty šaty jsou přesně můj styl a na Tvé postavě hezky vyniknou :)

    OdpovědětVymazat
  11. ta kabelka je úžasná...a ten světřík s náhrdelníkem by byla moje volba :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dziny jsou uzasny 💋 Jeste jednou ti moc gratuluji, jsi proste uzaaaasna💗 tesim se na nedelni vlog👑

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, mám presne tie isté visiace náušnice z Takko :-) Krásna si (ako vždy).

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné fotky, outfit se mi líbí hned ten první, lehký, pruhovaný svetřík, masivní náhrdelník, jde fakt vidět, že se v tom cítíš fajn, že je to komfortní... Těším se na video a ještě jednou gratuluji k úspěchu!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Super článek Péti :) Moc ti to na blogerce roku seklo ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Petí byla jsi úžasná, krásná,..prostě dokonalá. Ta chlupatá vestička je nádherná.

    OdpovědětVymazat
  17. Nechápu, jak to pořád děláš, že jsi tak nádherná :-) Skvělý článek a těším se na nedělní video :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Na blogerce ti to moc sluselo. :)
    Mne se libi vic druhy outfit, ta vesta je super! Byt tebou nosila bych ji pres krivak pripadne kozenou/kozenkovou bundu. Mam doma s leopardim vzorem a jakmile se ochladi, tal ji nosim pres cerny krivak a vypada to podle me dobre.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc dekuju a take si myslim, ze to bude vypadat fajn, vyzkousim :).

      Vymazat
  19. Mám hroznou radost a musím říct, jak vám to sluší. Jste kočky! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Strašně ti tu výhru přeju, opravdu si ji zasloužíš! Věnovat tolik času do blogu a do videí je opravdu něco :) Jinak.. Nelžeš nám náhodou o svém věku? :D Já prostě nevěřím, že už máš přes 30! Mohla by ses rovnat s kde jakou dvacítkou ;) :)

    http://the-biggestfear.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc :)! A kez by :D, on to zas takovy hit neni, jen Mira umi pekne fotit :D.

      Vymazat
  21. Peti moc gratuluju k vitezstvi.hlasovaka jsem ori tebe. Takze to dopadlo k me uplne spokojenosti.mam prosbu str se mi libi ten varevny náhrdelník co mas na tech prvních fotkach.ba ebay ho nemuzu nikde najít. Nedalo bx se me nejak navest? Moc děkuji za zpravu a jeste jednou gratuluju a bud porad rak skvela jako doposud Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kato, hrozne moc dekuji za tvou podporu! Jinak co se tyce nahrdelniku, tak ja ho dostala od vas,ale myslim, ze kdyz zadas big chunky necklace, mohla bys ho objevit. Take ho maji myslim na eshopu yesstyle.cz

      Vymazat
  22. Na akci ti to strašně slušelo, vypadáš neskutečně mladě! a moc moc gratuluju!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  23. Totálně nádherná jsi.. úplná hvězda a cena je oprávněná! http://sanpiegokids.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti. moc moc moc Ti gratuluji k vítězství :)) Jde vidět,že Ti cena patřičně náleží,protože se nejenom o nás staráš v podobě kosmetické,v oblasti módy,ale taky nám věnuješ spousty svého času,rozdáváš kolem sebe dobrou náladu a hlavně lásku,proto si držíš stálé fanoušky a další přibývají, jen tak dál!! Fandím Ti a jsem šťastná i za Tebe :)) Jinak se mi nejvíc líbí ten outfit s tou starorůžovou vestičkou,vážně Ti sluší :)) Měj se krásně. Terka.
    PS. kdy budeš zase v Praze... chtěla bych Tě vidět naživo a osobně Ti popřát a předat dárek :))) ??!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terezko, dekuju moc za takovou podporu, moc si toho vazim,ale hlavne vas, ze mi takhle venujete svuj cas a energii a ze vas to u me bavi :). Moc rada bych zase udelala nejaky Meet up a videla se s vami, uz se neco rysuje, ale zatim to nechci zakriknout :). A moc dekuju,ale nedelej si se mnou skodu, ja jsem stastna, ze me rada ctes, to mi bohate staci :)!

      Vymazat
  25. Moc ti to slušelo, i outfity se mi líbí, ten drdol je super. Jsem strašně ráda, že jsi vyhrála právě ty, protože jsem hrozně moc držela pěsti. Měla jsem radost společně s tebou :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Někdo má božskej model, někdo zase od přírody prostě božsky vypadá. Stejně je to nefér, jak jseš dokonale krásná. Takže ještě jednou: PŘEVELIKÁ gratulace od celé naší rodinky a nechť Ti to přinese plno dalších úžasných čtenářů a zajímavých projektů. Držím Ti palce naprosto ve všem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, dekuju moc a vsechny vas moc zdravim. A teda ty me vzdycky prechvalis, zrovna takova kocka s dokonalou postavou, pleti a ocima!;) Vypadate se segrou jak panenky a navic jste uplne skvele,jsem moc rada, ze jsme se mohly zase potkat :)! A dekuji samozrejme za podporu a pochopitelne i ja tobe,ale hlavne sobe :D preji dalsi skvele a vtipne pribehy u tebe na blogu, jsi uzasna a pro me jednicka!

      Vymazat
  27. Gratuluju, zaslouženě. Sice trochu udělali binde s tou video ; beauty blogerkou, ale dobře to dopadlo.

    OdpovědětVymazat
  28. Peťo moc gratuluji k výhře. Na fotky z vyhlášení je radost se dívat. Krásná od shora dolů. Mam ohromnou radost, že jsi opět vyhrála. Moc jsem držela palce moji "Hradečačce" :-)

    OdpovědětVymazat
  29. smekám,dnešní outfity se ti opravdu moc povedly,hrozně ti sluší a dodatečně gratuluju k blogerce roku,už se teším na nedělní vlog :)

    OdpovědětVymazat
  30. Skús pod vestu džínsovú bundu a čierne gate :)

    OdpovědětVymazat
  31. Peti, na blogerce roku ti to opravdu moc slušelo, ráda jsem tě poznala osobně :)
    Jinak k outfitu - ta růžová vestička je dokonalá!!!! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, dekuju moc a take diky za podporu a za vse, jsi moc fajn :).

      Vymazat
  32. Moc ti to na blogerce slušelo, jsem tak ráda že jsi vyhrála ! :) Zasloužíš si to ! :)
    Kabelka je božská <3
    beautylook.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Peti, prvně Ti gratuluju k výhře :)! Jsem ráda, že jsi vyhrála, sama jsem pro Tebe hlasovala :). Outfity jsou úplně parádní, strašně moc Ti sluší ! A momentky jsou taky skvělý, těším se na nedělní video
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  34. Mně se svetr z prvního outfitu náhodou moc líbí! A na Blogerce roku ti to moc slušelo!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ty outifity jsou oba moc krásné, já ale preferuji vestičku, protože sama jednu takovou mám s obrovským límcem a miluju se do ní zachumlat. Výhodou je, že pod ní můžeš vzít všechno, co tě napadne, co se tam vejde a co se ti bude líbit ;-) Takže se neboj a experimentuj ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  36. Jak píšeš, obyčejné modely, ale oba Ti moc sluší - hned totiž vše vypadá mnohem líp, když se přidá trochu barvy! Obzvlášť jsem si všimla, že růžová dělá s blondýnkama i s brunetama hotové zázraky a hned člověk vypadá lépe - a stačí tak málo!
    Na druhou stranu, mrzí mě, že jsi na Blogerku nezvolila původně plánovaný červený model, určitě by to vypadalo lépe než fádní černá, které tam bylo až až :-(
    Každopádně moc gratuluji a jen tak dál (a taky bys už mohla začít svým blogem vydělávat, není na tom přece nic špatného, i když si to mnoho lidí nevím proč myslí...)!

    OdpovědětVymazat
  37. Super outfity a ten první se mi možná líbí o něco víc, ale i tak ti to moc sluší a určitě jsem za tuhle inspiraci ráda:) A moc gratuluju k výhře, zasloužíš si to! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Peti, keby som nevedela, tak by som si typla, že si mladšia než ja! Páči sa mi viac prvý outfit, tieto svetríky "vyšlé z módy" sú taká moja srdcovka a ten náhrdelník sa k tomu parádne hodí. A ešte sa mi páči tvoje líčenie a vlasy z Blogerky roku, teda vlastne celá tam žiariš ako taký diamant :)

    OdpovědětVymazat
  39. Petí, na blogerce Ti to moc slušelo. Hrozně moc se mi líbí jak si si namalovala oči.
    A musím říct, že ten první outfit, s tím svetrem se Ti povedl. Uplne si ten, ted promin jestli se Ti to dotkne, ale nemyslím to zle, nic moc svetr oživila a je součástí moc hezkého outfitu.

    jestli budeš mít chvíli a chuť, můžes se kouknout na můj blog. Zatím s ním začínám, ale snad to není taková tragédie staywithkaterina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ten první outfit vypadá skvěle! Ale chlupaté vestičky moc nemusím, podle mě v těch hodně chlupatých lidi vypadají jako ovce :D ale hezky jsi to podle mě sladila :) A mimochodem z fotek vidím, že ti to na akci hrozně slušelo a moc gratuluji, zasloužíš si to!

    OdpovědětVymazat
  41. gratuluju po 150. !!!!! :D :)) zasloužíš si to, mám tě ráda jako blogerku a youtuberku :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  42. Peti strašně moc ti gratluju,zasloužila sis to a jsem moc ráda,žes své loňské vítězství obhájila! Jsi nejlepší :-* Budeš něco jako "blogerský Kája Gott" :-D

    OdpovědětVymazat
  43. Ta kožešinová vestička je úžasná :)))) A já ti gratuluji že jsi to vyhrála! :))) Zasloužíš si to. Měla jsi krásné šaty .-))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. Moc, moc, moc gratuluji, Peti! Rozhodně si tu cenu zasloužíš a určitě nejen pro mě jsi nejlepší fashion-beauty blogerka :) Vážně ti to moc přeju! <3<3 Jinak outfity se mi líbí oba, i na Blogerce ti to hrozně seklo! :) Jsi skvělá :)
    http://catherinewind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Peti moc Ti gratuluji! Vyhrála TA nejlepší! :-))) Jsem šťastná s tebou i za tebe :-* Mimochodm skvělá kabelka, outfity parádní oba , ostatně jako vždy! Tak ještě jednou obrovská gratulace a jen tak dál! Jsi úžasná :-*

    OdpovědětVymazat
  46. Jsi člověk, který přináší radost a proto si sama zasloužíš radost dostávat. Moc gratuluji k zaslouženému vítězství a přeji pevné nervy při překonávání možných závistivých či nepřejících reakcí (v ideálním světě bych ti popřála, at se žádné neobjeví :-) )

    OdpovědětVymazat
  47. krásna si.v ružovej veľmi jemná.
    a môžeš mi poradiť?hladám legíny alebo pančuchy k tmavohnedej sukni,neviem si rady s farbou.čierna je moc tmavá,smotanová vyzerá ako pasť na oko..poradíš?Dííík

    OdpovědětVymazat
  48. Moc ti to sluší :) jako vždy nádherně nalíčená..ten výhled je krásný

    OdpovědětVymazat
  49. Gratulace! Jste statečná, cenu si zasloužíte. Nádherné sladěné oblečení, všechny tři se mi moc líbí, jednoduché a krásné a ještě k tomu za rozumné ceny. Tisíc palců nahoru!!! jana.kalliontzi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Péťo, jsem moc ráda, že jsi vyhrála blogerku roku již po 2. Což je úplně úžasné samozřejmě,, hejty" prostě jsou a budou neexistuje tak rozšířený blog bez,, HEJTŮ " jsem ráda co pro nás děláš a ty neděkuj nám my bychom spíše měli děkovat tobě a že ti dáme hlas je vlastně maličkost a malinká,, odměna " za to co ty pro nás děláš ještě jednou velké VELKÉ DÍKY

    OdpovědětVymazat
  51. tak zaprvé... moc Ti gratuluji k obhájení blogerky roku - tady asi není pochyb o tom, že ta cena patří právě Tobě :) jsi skvělá, Peti a Tvůj blog je nekonečnou studnicí kosmetické i módní inspirace. máš můj velký obdiv a respekt! tak se nenech vytáčet anonymními hlupáky a závistivci. dělej to, co Tě baví! <3

    moc se mi líbí ten druhý outfit s růžovou kožešinkou, vypadá to moc dobře a miluju výrazné naušnice, takže tohle je něco pro mě ;)

    OdpovědětVymazat
  52. Skvělé fotky, Míra je prostě šikovnej :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!