Podzimní edice: ♥ Classic matte black smokey eyes ♥ | Klasické matné černé kouřovky

by - 18 listopadu

Krásné úterý vám všem,

minulý týden jsem pro vás měla připravené kovové lesklé stříbnošedé kouřovky, které se hodí na slavnostnější příležitosti. Proti tomu dnešní tutorial je vhodný pro ty, které mají rády výrazné líčení, klidně na podzim i na den. Pokud se vám oči zdají příliš výrazné, klidně uberte na intenzitě nebo místo černého stínu zvolte matnou šedou. Já jsem zvolila černošedou, která sice není v paletce matná, ale na oku téměř ano. Asi by se slušelo připomenout, že ostře černě orámované oko nesluší každému. Oči to zmenší a přiblíží k sobě, nicméně vy, kdo máte oči mandlového tvaru, větší nebo kulaté, směle do toho! :)

 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
lak: Madam Glam Text me later
náušnice: Takko
 
použitá kosmetika:
* Max factor Face finity all day primer
* Max Factor CC cream 50 natural
* Bobbi brown tinted eye brightener light bisque
* NYC smooth skin powder
* UMA eyebrow pencil grey
* W7 Get seteyeshadow base
* W7 In the buff: Lightely toasted http://www.galaxieprani.cz
* Loreal Silkissime liner
* Dermacol Black mania gel liner
* Milani baked bronzer golden
* The Balm Cindy-Lou manizer http://www.thebalm.cz
* Essence lip liner In the nude
* Sleek Liquer lipstick
* Max Factor Masterpiece transform mascara
* štětce Basic Petralovelyhair
 
music:
Silent partner Runner
youtube music gallery
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

32 komentářů

  1. Ahoj Peti, chtěla bych se zeptat, jaké jsi použila řasy. Vypadají opravdu přirozeně. Díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju, to jsou řasy made by me :) , kolekci právě chystám na eshop,ale ještě to nějakou dobu potrvá :)....jsem ráda, že se líbí, protože přesně o tohle mi jde,aby byly přirozené, nezatěžovaly oko a vypadaly krásně :).

      Vymazat
    2. Kdyby byly tak přirozené, nezeptala by ses, jestli použila umělé řasy...
      A kdyby řasy byly přiznané, byly by v seznamu již před otázkou:-))
      Ale jedno plus je, nevypadají tak....nějak...jako dříve...

      Vymazat
    3. Oprava, název by byl v seznamu, omlouvám se:-)) (smích)

      Vymazat
    4. Ale ona se ptala jake jsem pouzila umele rasy, ne jestli jsem je pouzila a priznane asi jsou, kdyz je ve videu ukazuji :).

      Vymazat
  2. Moc pěkné video. Řasy vypadají opravdu parádně :)

    Jinak se mi hrozně líbí tvé nehty. Také bych chtěla mít někdy tak dlouhé, zdravé a krásné nehty! :) A co musím ještě pochválit jsou pěkné naušničky :)

    Těším se na další video :) Měj se krásně :)

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Monco, moc dekuji. Co se tyce nehtu, je to prace gel laku Sally Hansen, ne ani tak ma, s nim mi totiz drzi dlouhe :).

      Vymazat
    2. Gel lak??? Ten použiješ jako finiš na normální lak????? Dík za odpověď Míša

      Vymazat
  3. Vyzerá to skvele! A tebe veľmi pristanu :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  4. Opet velice povedene liceni.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, na tvůj blog jsem narazila nedávno, tak se omlouvám, pokud už to tu bylo:-) nechtěla by jsi udělat občas i tutoriál pro blondýny? Přece jen, nesluší jim všechno jako tmavým typům:-) například namalovat nějakou kamarádku... Nejlépe i s pihy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, to bych urcite moc rada a i je to v planu, urcite uvidite jak licim i nekoho jineho. Naposledy jsem licila pani starostku ve videu,ale to byla zrzka, kdyztak mrkni :).

      Vymazat
  6. Moc krásné líčení, určitě vyzkouším! jen si musím pořídit nějaký pořádný blendící štětec. :)

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, černou mám na očích ráda, takže za mě palec nahoru, jen by mě zajímalo, jestli bys byla schopná vytvořit si make up nebo alespoň oči s těmi nejobyčejnějšími "štětečky", které jsou k obyčejným stínům z drogerie přidávány... sice o koupi něčeho kvalitnějšího přemýšlím, ale i tak mi to přijde hodně peněz a tak to pořád odkládám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, schopna bych byla,ale osobne si myslim, ze poridit si alespon dva levne stetcky na oci nebo alespon blending stetec vyjde cca okolo 120Kc u tech uz v dobre kvalite a to mi neprijde takova palka. Naneses s nim na cele vicko, i rozmazes. Ja bych se skoro primlouvala poridit postupne par zakladnich stetcu od nejake dostupne znacky. Uvidis, ze ten makeup pujde vytvorit rychleji, jednoduseji a bude hezci nez s temi. desnymi penovymi aplikatory, co byvaji u stinu. Mne to s nimi prijde zbytecne slozitejsi nez se stetcem, to uz radeji aplikovat uplne prsty :).

      Vymazat
  8. Ahoj Peti, pekne licenie, velmi ti to pristane. ;) S akou linkou si najviac spokojna?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuju, ja mam nejradeji gelove linky Dermacol a Loreal a z tuzek Milani, Loreal Silkissime a Essence gel liner :).

      Vymazat
  9. Naprosto ti sedí a moc se mi to líbí ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné líčení :) a odstín rtěnky je skvělý!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Péťo, na řasy se těším :-), štětce mne teda neskutečně lákají a chtěla bych se zeptat na nějaké líčení pro nositelky brýlí. Vím, že na instagramu bylo zrovna asi to to a určitě to vyzkouším ale přímo nějaký tutoriál pro nás ,,obrýlené" prosím kdyby někdy byl :) (nosím brýle na dálku). Většinou přizpůsobuji make up barvě obroučků ale nějaký Tvůj nápad by mne moc potěšil. Díky Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Báro, já jsem nějaké líčení pod brýle i dělala, počkej zapátrám:
      https://www.youtube.com/watch?v=nFyi29XoKHY

      Vymazat
    2. Děkuji moc, je to super. :)

      Vymazat
  12. Chtěla jsem se zeptat na tvé obočí, to ti dělala profesionálka - kosmetička? Nic proti vkusu, ale ten tvar mi připadá hrozně nepřirozený, je to takový divný nepravidelný oblouk a nevypadá to vůbec hezky. A taky mám dotaz. Chodíš někdy nenamalovaná, nebo jen tak bez podkladové báze, makeupu, korektoru, umělých řas, ale třeba jen s řasenkou a jemnou rtěnkou? Myslím tím jít mezi lidi, ne být nenamalovaná doma u snídaně. Nemám na Google účet a ani ho mít nechci, tak se jen podepíšu, abych tady nebyla jako podezřelý anonym.
    Nela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nelo, ke kosmetičce nechodím tvar obočí neupravuji, takhle mi roste od přírody, jen vytrhnu sem tam chloupek, který je mimo, do tvaru netrhám a zrovns to obočí je jedna z věcí, které mám na sobě fakt ráda, podle mě má dorbý tvar,ale chápu, že každému se líbí něco jiného :). Jinak úplně nenamalovaná chodím klidně i mezi lidi, samozřejmě ne na nějakou důležitou akci či schůzku,ale do města, na nákup úplně běžně :).

      Vymazat
  13. Koukám, že než jsem se rozhoupala k napsání příspěvku k předešlému videu, tak už nejsou komentáře povolené. Je mi jasné, že jsi komentáře utnula, protože už toho bylo dost. Chápu a respektuju to, takže neboj, o dětech psát nebudu. Ke shlédnutí jsem se dostala až dnes ráno, ale komentáře jsem přečetla už včerea, takže jsem částečně tušila, o čem bude. Téma dětí bylo v komentářích propráno ze všech stran, tím pádem mě ve videu až zas tak nezaujalo. Naopak mě nadchlo, jak jsi mluvila o svých začátcích života v jižních Čechách. Tohle obdivuju. Je užasný, když lidi dokážou jít za svým snem a krůček po krůčku ho naplňovat. Spousta lidí jenom fňuká, stěžuje si, jak je všechno těžké, jak nejsou peníze a když nemůžou mít všechno hned, tak rezignují. Ty sis šla za svým a to je super. Toho si u druhých hodně vážím.
    Ještě jsem ti chtěla říct, že si pamatuju tvoje starší blogy. Jeden, na kterém sis říkala daisy, a pak další, který se jmenoval nějak jako jednapanipovidala.
    Tenhle blog nesleduju až tak pravidelně, protože mám dost jiný vkus, ale v tomhle videu ses mi moc líbila (hlavně přístupem k životu, ale tentokrát i líčením).
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, děkuju hrozně moc za podporu :), ano přesně moje slova, on si každý myslí, že život mu vše naservíruje na stříbrném podnose, jenže když něco chci, musím se o to taky zasadit, nic není zadarmo :). A já mám cíle a jsem spokojená s tím,jak si k nim po krůčku prošlapávám cestičku :). Je škoda, že tolik lidí raději nic nedělá, vymlouvá se nebo závidí,ale abych byla upřímná,je mi jich spíše líto, protože s takovou nebudou spokojeni nikdy :).

      Vymazat
  14. Moc se mi líbí, Péťo, že děláš i voiceovery, občas je potřeba to zvolnit a zjednodušit. Oči se mi moc líbí, máš hlavně super tvar, že černá linka je opravdu tolik nezmenšuje. Já osobně bych nedávala tolik bronzeru, ale jinak super! :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. dobrý den Petro, zajímalo by mě zda budou na e shopu dostupné trička ještě do vánoc, chtěla bych udělat jen jednu objednávku dohromady se štětci. díky Dita

    OdpovědětVymazat
  16. matné a výrazné oči - to je přesně něco pro mě, cítím se v nich velmi dobře :)) moc Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Péťo, můžu se zeptat kde bych našla značku Milani? Bára

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peto, prosím Tě, vím, že spolupracuješ se značkou Demacol, tak bych se Tě chtela zeptat, jak je to s nimi a s používáním nějakých živočišných přísad? Na stránkách jsem našla, že prý netestují na zvířatech,ale už jsem nedohledala, jestli používají nějaké živočišné přísady či nee... Děkuji předem za odpověď, a měj se hezky!:-) Lili*

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!