☃ Fall/ winter sweaters and necklaces haul ☃ | Zimní svetrový a náhrdelníkový haul

by - 27 listopadu

Krásný čtvrtek vám všem,

protože vím, že máte rádi hauly, především ty, které mají něco společného s oblečením, tak jsem si pro vás dnes jeden nachystala ☺. V zimě miluju svetry v kombinaci s výraznými doplňky typu náhrdelník, případně náušnice a k tomu už jen jednoduchou sukni nebo slimky a kozačky. Nakonec, to jste asi z mých letošních outfitpostů poznali. A doufám, že i v dnešním haulu najdete svého favorita. Schválně mi napište, zda se vám některý ze svetrů líbí a jestli se vás zaujal nějaký šperk z videa ☺....


* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *


web pro určení velikosti oblečení size ID

líčení: I♥makeup Death of chocolate, Sleek Liquer
nehty: Madam Glam Kiss nad tell

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

věci, které ukazuji:


You May Also Like

30 komentářů

  1. chválim hlavne koženú bundičku :)

    l0veyourselffirst.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný svetr je pouze ten černý s hlubokým výstřihem a ušel by i ten šedý, pokud bys odpárala ten příšerný límec.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peťo, no ten svetr s růžemi vypadá jako hadr, cardigan se zipem jako z roku 1978 a je ti velký a pod tou halenkou s fižím ti prosvítá podprsenka, ale to se dá ještě vychytat.

    Jinak krásný náhrdelníky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod bílou halenku NIKDY bílou podprsenku.
      Tělovou.

      Vymazat
  4. akurat dnes som robila inventuru v satniku a riesila dilemmu :D polku vecí som vyhadzala...páči sa mi kardigan na zips :-)

    Beauty Diaries

    OdpovědětVymazat
  5. Nerozumim proc mluvis "haul", kdyz jsi dostala nabidku z eshopu a ty jsi si jenom vybrala co se ti libi. Haul v preklade znamena korist, ulovek. Kdyz dostanes nabidku z eshopu tak to neni ulovek. It is so simple. You are lost in translation.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja vim moc dobre co znamena haul, nevidim v tom absolutne problem.

      Vymazat
  6. Peti. Ten papousek je skvelej.i nahrdelniky jsou uzasny.moc se mi veci libi. Diky ta tipy Katka

    OdpovědětVymazat
  7. poslední náhrdelník (s perličkama) je úžasnej

    OdpovědětVymazat
  8. Já se přiznám, že mi letos dělalo obrovský problém si někde vybrat svetr! Velikost mám sice 36 někdy 38.. Ale jsem malinká, takže nejsem úplně hubená a mám trochu větší prsa než ty.. A ty chlupatiny podivný, co jsou teď v módě ze mě dělají příšernou krabici! Navíc se mi poměr kvalita/cena zdál často naprosto mimo mísu... Dneska jsem si ale koupila svetr v CA za 250 korun, úplně obyčejný, ale teplý, v královské modři ( pro tu mám slabost a nemám v ní přitom krom halenky na léto a letních šatů ještě žádný kousek) a k tomu jsem si koupila nádherný stříbrný náhrdelník s naušnicemi (ale mám bižuterie miliony takže bude pořád čím ho obměňovat), tak mám obrovskou radost a navíc za tu cenu, se mi zdál úplně perfektní! Ale jinak dávám přednost sakům, i pod kabát, protože mám často problém si svetr sehnat.... Krom toho, že letos se mi nějak extra svetry nelíbí, mám i problém v tom, že když se mi něco líbilo, tak rukávy byly šíleně dlouhé :-( ... Na 155 centimetrů bych musela mít ruce až k holením, aby mi ty rukávy nebyly šíleně dlouhé...To je jako s podpatky, na nás malinké v tomto směru nemyslí. Podpatek je stejně vysoký u velikosti 41 jako u velikosti 36 a to pak stojím snad jen na palcích :D.. Rukávy stejně dlouhé u svetru 42 jako 36 a já mám ruce někde v půlce a vypadám, jako bych ho dědila po starší sestře :D... Ale hrozně moc se mi líbil ten černobílý svetr v výstřihem a ten norský, ten je přímo boží. Náhrdelníky jsou skvělé všechny, ale pro bižu já mám obecně slabost ♥ Myslím ale, že nejvíc ti vážně sluší ten norský svetr s legínami, v jednoduchosti je krása :) !

    www.inlovewithmycrazyworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám pro změnu ten problém, že nemít u bot velikosti 36 přes nárt aspoň tenký pásek, ztratila bych je. Připadá mi, že tu velikost dělají rok od roku větší, a já se bojím, že za chvíli nebudu moct sehnat dámské boty. Vysoké podpatky nenosím, takže jejich výška mě netrápí, ale ve vel. 36 můžu teď mít v podstatě boty jen na zimu, protože ty lze vyplnit silnější ponožkou apod. Klasické lodičky nebo obecně boty bez pásku, které jsou nejelegantnější, na svou nohu prostě sehnat v posledních letech nemůžu, všechny mi na noze kloktaly.

      Vymazat
  9. Péťo moc krásný náhrdelníky. Já jsem asi stejnej úchylák:-) ( v dobrym slova smyslu:-)) na ty náhrdelníky jako ty. Furt bych si je kupovala. Jinak se mi asi nejvíc líbí ten první, pak ten obrovskej a ten z těch platů. A úplně nejlepší z toho oblečení je za mě ten poslední kabátek čenej, protože já taky takový mám a nosím ho skoro pořád, střídám do toho trička nebo tílka a je to boží kousek.Děkuju moc za inspiraci!!!!:-) <3

    OdpovědětVymazat
  10. Některé věci pěkné, jiné na mě dojem neudělaly - třeba ten sotvrhaný svetr s růžemi mi přijde hroznej a ani ti podle mě nesluší. Naopak ten svetr s V je úžasný :) Mám ho v oblíbených na SheInside už dlouhou dobu a pořád se nějak nemůžu rozhoupat :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj :) ten web na velikosti je super, díky za tip! já s tím absolutně bojuji a proto nikde neobjednávám, nemám totiž zrovna modelkovskou postavu :D ještě než se dostanu ke komentáři tvých úlovků, musím říct že ti to ve videu moc sluší, takovéhle jemné líčení ti stejně sedí nejlíp. Jinak náhrdelníky jsou krásné, až na ten plastový ten fakt ne...svetříky se mi líbí jen ten s norským vzorem, ten je krásný a celkem dobře vypadá i ta bundička, ikdyž myslím, že v realu to nebude nic moc už podle rukávů..absolutní propadák je ten tenoučký s květinkami, ten je fakt otřesný, možná je oversize, ale jak vidím ty švy u rukávů no hrůza no a ten s tím límečkem to je druhý propadák, vypadá taky strašně..vím, že ty s kvalitou nic nezmůžeš a sama si řekla, že se na video nemáme koukat, že to jsou hadry, ale trošku nechápu když to sama víš proč tam pořád objednáváš. Já bych třeba některé věci nechtěla ani zadarmo. Vem to prosím jen jako názor a ne kritiku, chápu že každému se líbí něco jiného, přeji krásný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je prave tim, ze na obrazku to vypadalo krasne a pak ve skutecnoti je to takhle, jak jsem rikala, je to nekdy sazka do loterie,ale tentokrat jsem celkove spokojena :).

      Vymazat
  12. krásný video opět :) taky miluju svetry!! :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. To prve tricko sa mi pacilo taky gotic style a tie nahrdelniky boli fajn. Musim pochvalit farbu laku, presne moj vkus.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Petro, příjemné video, jako vždy! V zimě také ráda nosím svetry, některé i sama pletu. Moji favorité z tohoto videa jsou svetr se zimním vzorem, ten bych brala jak v černé tak i v červené barvě. Dále svetr s véčkem a z náhrdelníků je bezkonkurenční ten krystalový a i ten perličkový s náušnicemi!

    OdpovědětVymazat
  15. Pěkné věci, moc se mi líbí třetí náhrdelník!
    Avšak co moc nechápu je výrok "na zimu miluji svetry", jelikož v zimě chtě-nechtě prostě svetry nosíme všichni, nevím, co jiného bych v zimě nosila! Když tak dej vědět, ber to třeba jako tip na nové video - co v zimě nosit kromě svetrů, aby mi nebyla zima :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)))))
      Musíš mít na zimu svetry a zimní šperky:-))))))))))))

      Vymazat
    2. Ja znam spoustu lidi, co prave svetry nenosi, nosi trika, mikiny nebo kosile a sacko atd :), ne kazdy ma svetry rad.

      Vymazat
  16. Krásné náhrdelníky, já mám pro ně obrovskou slabost :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Video se ti moc povedlo! :) Já ti nevím.. opravdu nám o svém věku nelžeš? :D fakt ti to moc sluší!
    the-biggestfear.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Jelikož jsem velký blázen do náhrdelníků (mám jich plnou skřínku), tak jsem zbystřila hlavně při části s tvými novými kousky. Ten s velkými krystaly mám také, ještě ale nedostal možnost se podívat do světa :-) No a ostatní jsou taky krásné, na zimu přímo ideální. Každý den náhrdelníky střídám, krásně osvěží outfit a bez nich by to asi už nešlo :-) Ze svetříků se mi líbí ten s papouškem, jsem trošku infantilní, takže takové nápadité svetříky mě hned zaujmou. Černobílý se mi tolik nelíbí, ale zkombinovaný s něčím zajímavým by mohl být hezký. Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  19. Proč ty náhrdelníky pořád osaháváš??!! Vůbec to na videu nevypadá dobře... A to jsou fakt krásný ;)
    PS: nemyslim to špatně, ale je to děs :D :D

    OdpovědětVymazat
  20. Náhrdelníky jsou krásné. Asi si bude zase muset doplnit zásoby bižuterie o nové kousky. Černobílý svetr je pěkný, ten se mi líbil asi nejvíc. Jako druhý se mi líbil ten šedý s aplikovanou vázačkou, ale jen po odpárání nesednoucího límečku. To opravdu žasnu, že je možné to takhle strašně všít, to snad ani nejde. Takže bych ho odpárala a buď všila z jiné halenky dobře padnoucí, nebo nechala bez límečku.
    Ve svetrech moc zálibu nemám, když už, tak mám ráda vlněné, z kašmírové a merino vlny. Raději nosím šaty, halenky se sukní..., a přes to jen kožíšek, který zahřeji víc jak péřovka. Pod tu musí být i ten svetr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anon to jsem take nepochopila, jak to mohli takto otresne zpracovat, copak nevidi, ze e ten limec dlouhy?! :( Pritom tak pekny napad.

      Vymazat
  21. Ta kožená bundička je dokonalá, jinak se svetry to mám úplně stejně, naprosto je miluji, mohla bych v nich být zamuchlaná pořád :) Jinak moc díky za tip na web s určením velikostí, hned jsem si jej dala do záložek :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  22. budu se muset vydat na lov nějakých svetříků, mám jich zatraceně málo :/ ten druhý náhrdelník mám také - je nádherný jen mě dost škrábe na krku :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!