Limitovaná vánoční edice Essence Come to town - recenze + 2x FOTD

by - 29 listopadu

Krásné sobotní dopoledne vám všem,

ačkoliv stojan s kosmetikou Essence mne po většinu roku nechává docela i chladnou, vždycky se moc těším na jejich novinky, obměnu sortimentu na jaře a podzim a limitované edice. Pro někoho je kosmetika Essence jen "levný šmejd" a ohrnuje nad ní nos, ale já za sebe mohu říci, že mi pod rukama prošla už opravdu velké řádka produktů, dražších, i levných a i u Essence se dají najít věci, které jsou za nízkou cenu více než fajn. Tak například gelové tužky na oči, long lasting rtěnky, tužky na rty nebo některé řasenky či tvářenky a pudry. Na co si naopak u Essence moc nepotrpím jsou makeupy a korektory, které jsou nejen tmavé, ale ani svou konzistencí mi nevyhovují.
Dost často jsem ale v minulosti narazila na fakt, že produkty v limitovaných edicích bývají o něco lepší, než v kolekci stálé. Nemohu za to samozřejmě dát ruku do ohně, že je to tak vždy a s každým výrobkem, ale kupříkladu laky na nehty či stíny bývají lépe pigmentované.
Letos na podzim se Essence vytasila s dokonce několika limitkami a musím říci, že nejvíce mne zaujala právě ta vánoční Come in town a poté Good girl, bad girl, kterou jsem zatím v drogerii nepotkala a upřímně doufám, že se k nám dostane, protože rozjasňovač, rtěnky i laky vypadají úžasně. Takže kdybyste ji náhodou někde potkali, dejte prosím nejen mně, ale i ostatním, vědět ☺.
 
Líčení se všemi produkty a oběma rtěnkami. Zvolila jsem díky výraznosti rtěnek jen jednoduché oči se zelenou linkou ☺.


Kolekci, kterou však momentálně v drogeriích Teta naleznout můžete, je právě výše zmíněná vánoční limitka Come in town. Osobně moc nechápu systém uvolňování nových limitek, něco je v Rossmanu, něco v DM, něco v Tetě, já jsem tuto kolekci ulovila v Tetě, ale nevylučuji, že ji naleznete i jinde.
Na co bych chtěla však apelovat, tak je jev, který zvláště u limitek začíná být hodně rozšířený a vsadím boty, že nejsem jediná, koho štve. Limitované edice totiž většinou neobsahují tester a tak šminekchtivé zákaznice otevírají netestery a testují je. Před několika dny jsem si takhle chtěla koupit rtěnku v Tetě na Andělu a ještěže jsem zvedla víčko, protože obě dvě, co tam měly, byly použité! Děvčata, ženy, dámy, prosím, nedělejte to. Já chápu, že se chcete na barvu podívat, tomu naprosto rozumím, ale není přece nutné výrobek znehodnotit pro další prodej! Nakonec jsem tedy sehnala vše, co jsem chtěla, v Tetě v Jindřichově Hradci, kde měli limitky dostatek a vše bylo úhledně srovnané a nepoužité. Tímto moc chválím personál zdejší drogerie a zároveň moc zdravím paní prodavačky, které mne poznaly a oslovily, udělalo mi to vellkou radost ♥!
 
Tento fakt mě vede k dotazu na vás, také vás zkoušení netesterů tak rozčiluje? Otevíráte netestery v drogerii, abyste se podívali, jak výrobek vypadá?
 
Tato kolekce obsahuje:
* dvě paletky stínů
* dvě krémové tvářenky
* dvě rtěnky
* třpytivý pudr
* tři tužky na oči
* speciální lametový topper
* šest laků na nehty
* vánoční kartičky
 
 

Mě osobně nejvíce zaujaly rtěnky, tužky na oči v krásných odstínech a tvářenka. Laky na nehty byly také moc pěkné, ale podobných barev už mám docela dost a tak jsem si žádný nekoupila.
 
Kolekce obsahuje dvě rtěnky Is that you, Santa a Wrapped in pink. Mě v drogerii okouzlily obě dvě barvy a tak skončily v mém nákupním košíku.
Is that you, Santa je krásná růžovočervená s kapkou oranžové. Je to moc krásný odstín, který je poměrně zářivý a podle mého názoru by se hodil i na léto k opálené pleti. Zdá se mi docela neutrální, takže bych řekla, že barevně bude slušet téměř všem, kdo se ve výraznějších odstínech cítí dobře.
Wrapped in pink je nádherná berry barva, je to vyloženě odstín jako kdybyste jedli lesní ovoce a měli od něj pusu. Tohle je rtěnka, po které jsem samozřejmě sáhla hned. Odstín je to studenější, ale ne zas tak, aby ho nemohl nosit v podstatě kdokoliv.
Rtěnky jsou velice lehké, hydratační, krémové a středně pigmentované. Myslím, že za klasickou essencovskou cenu neprohloupíte, pokud některou z nich pořídíte. Svými vlastnosti jsou totiž stejně jako klasické long lasting rtěnky. Nečekejte překotnou výdrž, ale líbí se mi, že nelezou do vrásek a že nevysušují, lze je nanést jak jemně, tak navrstvit. Navíc mají neskutečně roztomilý obal, který se opravdu povedl! Za mě palec nahoru!
 





 
 
 



Co se mi dále na první pohled velmi líbilo, byly krémové tvářenky. Vzhledem k tomu, že jsem velice studený typ, tak jsem se rozhodla pro tu fialovou Wrapped in pink. Obal je klasický, nic co by vás nadchlo, ale náplň vypadala na první pohled superpigmentovaně. Bohužel po swatchnutí se ukázalo, že opak je pravdou a nevím, jak toho docílili, ale pigmentace je mizerná. Mně osobně to vlastně vůbec nevadí, protože jsem hodně bledá a tak je na mně dost vidět i tak, ale pro tmavší typy by to mohlo být otravné, protože bude třeba vrstvit.
Krémové tvářenky mám velice ráda, především v zimě, tato však trochu zalézá do pórů a vráseček a obávám se, že na mastné pleti nebude moc dobře držet, koneckonců, dají se s ní celkem lehce vykouzlit nevzhledné mapky a fleky, takže je třeba rozmazávat opravdu pečlivě.
Za mě nic, co byste museli mít nutně doma, ačkoliv ta barva v tvářence vypadá překrásně.
 



 
Poslednímmým úlovkem je tužka na oči. Líbily se mi i další dva odstíny, zlatý a temně burgundy. Bohužel zlaté tužky mi moc nesluší a ani burgundy tužky nejsou nic, co by mým očích lichotilo, přesto se pořád rozhoupávám, že se pro odstín vrátím. Zatím tedy v mé sbírce utkvěla The most wonderful tree.
Tužka je velice hezky pigmentovaná a měkká a tudíž se s ní bezvadně kreslí. Základní barva je temně zelená se stříbrnými třpytečkami, moc hezká kombinace. Na oku vypadá krásně. Bohužel ale musím konstatovat, že se poněkud maže a nevydrží tak dlouho jako tužky gelové. Je to postě klasická tužka na oči, takže je třeba počítat s tím, že ve vánici nebo větru, když budete slzet, bude nutné ji častěji poupravit. Pokud máte rádi klasické tužky na oči v neobvyklých odstínech, pak se na ně určitě mrkněte!
 


 
 swatche:
 
Co by se vám nejspíše mohlo ještě líbit, jsou laky na nehty. Jsou baleny v pěkných krabičkách a tak by se mohly hodit jako dáreček pro kamarádku nebo sestru. Sama jsem je ale nezkoušela, takže o kvalitě vám toho moc nepovím.
 
 
 
K dostání je i třpytivý tělový pudr. Jeden byl drogerii načnutý, tak jsem se na něj dívala a řekla bych, že je to hodně třpytivé a hodně prášivé, doporučovala bych tak maximálně na ples poprášit dekolt, jinak mne toho moc nenapadá, myslím, že nebude vhodný ani místo rozjasňovače. Krabička s labutěnkou však byla rozkošná ☺.
 
 
 
 
Posledním kouskem v kolekci jsou dvě quatra očních stínů. Barevně se mi stíny velice líbily, zvláště ty s tím vínovým stínem. Bohužel ale s těmito quatry od Essence nemám nejlepší zkušenost, ty, co jsme měla, byly vždy špatně pigmentované a ani balení se mi nelíbí a tak jsem je tam nechala. 
Zdroj obrázků

použité produkty na celé líčení:
* Dermacol satin base
* Dermacol truffle makeup
* Maybelline Fit me concealet 15
* NYC Smooth skin powder
* Kardashian beauty Khroma Endless summer bronzer
* Essence Wrapped in pink cream blush
* Dermacol Moon touch shadow 21
* I ♥ makeup Death by chocolate palette
* Essence The most wonderfull tree pencil
* Is that you, Santa? Wrraped in pink lipsticks
* Dermacol Mega lashes mascara
* Petralovelyhair false eyelashes + Ardell Lash grip



Fajn víkend všem ♥!
 

You May Also Like

60 komentářů

  1. Ty rtěnky mám obě a jsou boží! Nalákal mě hlavně ten krásný obal, ale barvičky jsou super. S těmi testery máš pravdu, to by opravdu mohli napravit. Nicméně já jsem si dopředu pohledala nějaké recenze a swatche na internetu, takže jsem tak úplně nekupovala zajíce v pytli:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc mě zaujala tužka na oči, ale nepořídím si ji, protože není vysouvací :( Jinak jsem s tužkami od Essence moc spokojená a jiné ani nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kousky to jsou moc krásné hlavně ty rtěnky mě moc zaujaly . Já jsem ji bohužel zatím taky nikde neviděla. :-(
    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat
  4. Produkty, které nejsou testery, nikdy nezkouším. Ale než si jakýkoliv produkt, co není pořádně zabalený, koupím, vždycky se do něj mrknu (tužky na oči, rtěnky) a zkontroluju, jestli je fakt nepoužívaný, nebo se na něm už někdo vyřádil. Přinést si něco použitého domů bych asi nevydejchala. A je fakt hrozné, že musím pootevírat třeba čtyři rtěnky, než najdu opravdu neznehodnocenou.

    OdpovědětVymazat
  5. Obě rtěnky vypadají krásně, ale podobné odstíny již mám, takže nejspíš odolám. Docela mě zaujala ta tvářenka, ale právě jsem spíše tmavší typ, takže by mi ta nízká pigmentace vadila. Pokud na limitku narazím, tak jí okouknu, ale s největší pravděpodobností nic kupovat nebudu :)

    Radu Konad Nail Care giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. vcera jsem si poridila ten pudr, na plesy nechodum, takze nevim kdy ho pouziju :) na silvertra to by asi hosilo

    OdpovědětVymazat
  7. Ty rtěnky a laky mě moc zaujaly :) Musím, že si udělám radost na Vánoce :D
    Můžu se zeptat, kolik stály ty rtěnky a tužky? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Me nejvice zaujaly kolekce laku...jsou nadherne...

    OdpovědětVymazat
  9. Petralovelyhair false eyelashes? Huuuu...těším se!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufejme, ze to vyjde :), pracuju na tom :). Chtela jsem neco hodne prirozeneho a to se myslim povedlo, ted uz jen dalodit dalsi veci, nejhorsi je ta administrativa :(.

      Vymazat
  10. Celá limitka vyzerá nádherne, určite sa po nej mrknem, hlavne po tých rúžoch na pery. A keď sa už pýtaš, tiež neznášam, keď sú produkty zapatlané či použité niekym iným ako tester. Ja sama vždy ked po niečo siahnem tak sa len mrknem či ten produkt nieje použitý, pretože rovnako ako ty nemám rada keď zistím, že si to niekto čmáral po ruke či po perách. Inak líčenie krásne :)

    OdpovědětVymazat
  11. WAU! už mám vianočné darčeky nakúpené:)

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji za pěknou recenzy Peťul. Moc se mi líbí obě rtěnky, tužky na oči taky.

    OdpovědětVymazat
  13. Ta tvarenka vypada pekne!! A rtenky jsou takepekne barevne! Bohuzel jsem mnohokrat v drogeriich videla, a musim rict, ze vetsinou to byly dospele pani, jak kazdy produkt zkusi a pak ho zase vrati zpet... Nechapu...LV

    OdpovědětVymazat
  14. Kdyz uz narazim na limitku, tak je vetsinou vybrakovana, ale to asi bude tim, ze posledni dobou moc do drogerek nechodim. Me se libi ty rtenky a ty laky jako vanocni darek nejsou vubec spatny :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, moc pěkná limitka musím se po ní podívat :-)
    Mně to úplně vytáčí, když vidím někoho jak jde a otevře snad všechno co v regálu je... Jednou jsem si takhle v Rossmanu vybírala něco od Essence a najednou přišla nějaká slečna a ta systematicky naprosto vše otevírala a čuchala k tomu (i k lakům na nehty) a pak odešla s prázdným košíkem! Nechápu proč to někteří dělají, většinou to vidím dělat mladé slečny, nic si nekoupí jen na vše ,,čumí" a často to i opatlají a rozpatlají. Proč si to nezjistí na internetu, místo toho aby kosmetiku znehodnocovali a znečišťovali. Prostě neotvírejte řasenku,kterou si stejně nehodláte koupit, neryjte prsty do pudrů, tvářenek a stínů a neolamujte tužky, když je pak stejně vrátíte do regálu. Myslím, že ani ti co tohle dělají si takto poškozenou kosmetiku taky nekoupí nebo ano??
    Díky Bára

    OdpovědětVymazat
  16. Ty rtěnky jsou opravdu moc hezký! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Zrovna včera jsem tyto limitky okukovala v Tetě :-) Přihodila jsem do košíku trio laků s tím zlatým jako dárek pro přítelovu mladší sestru...no a jak jinak doma jsem neodolala a musela ho zkusit. Takže zlaté třpytečky jsou supeeer :-) Skvěle drží a hlavně nedělaj ítakový ten pískový efekt ale nehty jsou i se třpytkami hladké a lesklé. Mám je nyní na novém laku od Dermacolu ve vínovém odstínu a ta vánoční atmosféra z toho úplně čiší :-) Nemůžu se na vynadívat...jooo a dnes celý den desinfikuji koupelnu a kuchyn a zatím drží jak přibitý. Za mě palec nahoru a určitě skočím ještě pro nějaké a budou dárečky, za 100,- se to vyplatí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, tak to se pro ne mozna vratim, dekuju moc za tip, stve me, ze mam laky, na kterych ty trpytky desne vylezaji.

      Vymazat
  18. Krasne nafoceno :) Nejvice me zaujaly rtenky:)

    OdpovědětVymazat
  19. já jsem si zvykla vždy rtěnky, tužky a podobné před koupí zkontrolovat, zda jsou v pořádku, a mnohokrát se mi to vyplatilo...nechápu, kdo do toho pořád gabe (nevím, jestli je tohle jen moravský výraz, tak pro jistotu: nechápu, kdo do toho pořád šahá :D)

    OdpovědětVymazat
  20. Mě se líbí tužka a poslední quatro stíny, takovou barvu ještě doma nemám, ale je fakt, že s nimi také nemám nejlepší zkušenost. Co si tentokrát nechám ujít jsou rtěnky, těch mám od essence už více než dost, takže se musím mírnit, i když jsem si to říkala už u třetí :). Těmi stíny jsi mi opravdu zamotala hlavu, musím to ještě pořádně zvážit :). A nebo si raději koupím sleek, ten chci více :).
    Giveaway o iPad

    OdpovědětVymazat
  21. Limitka vypadá zajímavě, nejvíce mě zaujaly tvářenky, ale jak jsem se dostala až sem ke komentáři, tak si nejspíš skočím pro rtěnku (Is that you, Santa) :D A co se týče používání netesterů, neskutečně moc mně to vadí a nejraději bych s prominutím ty lidi za to mlátila.
    PavlinkaPful

    OdpovědětVymazat
  22. Limitka vyzerá nádherne! :) A naozaj krásny článok, veľmi pekné spracovanie!


    www.fashionandbeautyoasis.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  23. Moc pěkná recenze a prima kousky. Mám pro Essence slabost :) Hodně se mi líbí ty stíny :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ja mam od Esence jeden make-up (soft touch mousse) a zrovna s timhle jsem docela spokojena :) Tato kolekce vypada moc pekne :)

    OdpovědětVymazat
  25. Péťo super článek, určitě do Tety brzy zavítám:))
    Bohužel mám také špatné zkušenosti s použitým zboží v drogeriích :(
    Chtěla jsem si koupit rtěnku od Loreá - Freida a podařilo sem i ji koupit až ve čtvrté drogerii, protože ve třech předchozím případech byly rtěnky otevřené a použité:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to fakt hruza, ja nechapu, jestli se tam ty lidi prijdou namalovat a pak to hodi zpet :(. Nejhorsi ale je, ze i kdyz je to zalepene, vidim kolikrat potrhane obaly a vec pouzitou.

      Vymazat
    2. Jo, já jsem viděla paní, jak si namalovala rtěnkou pusu. Nechápala jsem, že jí to nepřijde ekl, když neví, co s tou rtěnkou předtím kdo dělal - třeba zrovna někdo to samé. Už si nepamatuju, jestli šlo tenkrát o tester, asi spíš ano, ale jinak běžně vidím ozkoušené i netestery, jenomže je fakt, že jak má člověk zjistit, jak to bude vypadat na kůži. Někdo tu psal, nekupovat, dokud nebudou testery. To asi nezafunguje, spíš třeba rozesílání dotazů a stížností na spotřebitelské linky. Myslím, že testery třeba u všeho byly, ale buď už se spotřebovaly, nebo je někdo ukradl. Tohle tedy platí v případě, kdy tester má své místo v regálu, a vím, že u některých produktů ho tam nemá a já nechápu proč. Mám zkušenost s e-mailem kvůli testeru antiperspirantu Garnier ve spreji, který jsem poslala, když mě napomínala a sledováním šikanovala ochranka (přece si nekoupím něco, co mi nebude vonět?!). Z L'Oréalu mi napsali, že by do drogérky tester rádi dali, ale že jim to řetězec neumožní... Pravda nebo lež? Kdo ví.
      Mouni

      Vymazat
  26. Rtenky vypadaji bozsky. A tatuzka taky.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Peti.moc pekna recenze.urcite se v drogerii podivam. Hl rtenky se mi zdaji skvele.diky katka

    OdpovědětVymazat
  28. Já čekám na tu fialovou rtěnku ze zmíněné další limitky, tak uvidíme, jak to bude vypadat a hlavně kde se bude prodávat. Co se týče testerů a používání ne-testerů .. jestli mě něco dokáže naštvat, tak když někdo otevírá řasenku nebo lak na nehty. Myslím, že není takový problém se na kartáček řasenky podívat buď na netu nebo většinou bývá obrázek i na obale řasenky. U laků na nehty už vůbec nechápu, stejně se intenzita barvy pozná až po nalakování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co třeba kontrola, jestli je OK štěteček? :-) 1) Jestli vyhovuje tvarově, 2) jestli není nějak pochroumaný.
      Netvrdím, že je správné to otvírat, ale já se radši kouknu, když už si tu věc fakt chci koupit.

      Mouni

      Vymazat
    2. Jo a pak kvůli takovým, jako jsi ty, kupujeme vyschlé řasenky... že se nestydíš.

      Vymazat
  29. Musím přiznat, že limitky Essence miluju, té rtěnce v borůvkové barvě jsem neodolala a jsem z ní nadšená. A asi se vrátím i pro tu druhou a laky na nehty :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovědětVymazat
  30. Ty rtěnky vypadají krásně. A tvářenky taky! :-) K těm testerům - nic co není tester nezkouším. Možná by bylo fajn, kdyby byly kosmetické výrobky zabalené.. hlavně rtěnky a řasenky..třeba tak, jak jsou v Rossmannu zabalené Maybelline řasenky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo jo! já co můžu, kupuju si přes parfums.cz apod., protože se tím vyhnu tomu ohrabání. Teď mám v plánu takhle koupit pure reds Juliane, protože opravdu ohrabané věci nenávidím. Nestojím o opar, bradavice apod. Vždycky když vidím ty prasačky, co do toho hrabou, liskla bych je.

      Vymazat
  31. Z limitky mě asi nejvíce zaujaly ty rťěnky, vypadají fakt úžasně. Hlavně ta Is that you, Santa? Budu se muset hodně držet, abych si ji hned nešla koupit. Teď nechci moc utrácet.
    A netestry rozhodně nezkouším. Přijde mi to hrozný. Jednou jsem si takhle koupila color tattoo, doma ho slavnostně otevřela a zjistila, že už ho přede mnou někdo načnul. To mě pěkně naštvalo. Teď netestry radši otvírám, abych se přesvědšila, jestli do toho někdo nehrabal.

    OdpovědětVymazat
  32. Někdy otevřu stíny, rtěnky nebo tužky na oči ale nepoužívám je. Jen se podívám jak to vypadá a hlavně tím v případě nákupu kontroluji, že výrobek není rozňoumaný někým jiným. Minule mi ochranka v Dm naznačila že nemám otevírat originál když je tam tester. Tak jsem mu jasně a stručně vysvětlila, že tenhle odstín zrovna tester nemá a že bych si nerada zaplatila 150 za rtěnku kterou už někdo použil a zrovna jsem měla štěstí, že jsem mu to rovnou mohla demonstrovat na rtěnce která byla ulomená.

    OdpovědětVymazat
  33. Já mám od Essence jenom gelovou linku na oči, ale musím říct, že je super, krásně barví, nemusím vůbec tlačit na víčko. Mám i jedny quatro stíny, a nějak jsem si nevšimla špatné pigmentace. I když je fakt, že na to moje běžné líčení to bohatě stačí, na nějaké kouřovky by to už asi byl problém. S makeupy zkušenost nemám, to bych se skoro bála nanést na obličej:-) A u laků zůstávám věrná Gabriele Salvette a Rimmelu, protože to jsou jediné značky, od kterých mi vždycky zakoupený lak seděl.

    Musím tedy ještě říct, že takovéto jemné líčení ti Peti stejně sluší nejvíc. Ty máš krásné rty, krásný úsměv, takže to přímo volá po nějaké výraznější rtěnce. A k tomu jen barevná linka na oči s řasenkou a je to perfektní. Líbíš se mi tak nejvíc:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, zmalované oči k výrazné rtěnce opravdu u tak výrazného typu, jako je Petra, není to pravé ořechové, občas to dokonce vypadá dost tvrdě nebo pouťově. Výraznější oči pouze k nějaké rtěnce v nude odstínu, ale i ten bych volila co nejvhodnější k danému barevnému typu.

      Vymazat
    2. Dekuju moc, vyrazne rty mam moc rada :)

      Vymazat
  34. Ahoj, tak testery pokud nejsou, výrobek nekoupím. A pokud to tak budeme dělat všechny, tak to drogeriim brzo dojde a budou testery u všeho..
    Taky vím, že testery většinou drogeriim dodávají dealeři daných značek, proste prodavačka nemůže udělat tester z výrobku z regálů :-(

    Ale hrabat do nových výrobků je hnus, holky nedělejte to!

    OdpovědětVymazat
  35. Rtěnky jsou krásné, více se mi líbí ta 02 tu asi možná koupím :). A ty laky na nehty jsou taky krásný a ještě jak jsou pěkně zabalený :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  36. Zaujaly mě rtěnky a laky, ale jinak mě limitka nechává celkem chladnou..;) Pěkné líčení

    OdpovědětVymazat
  37. Dobře Peťo, ukecala jsi mě, pro ty rtěnky zejtra jdu :D vypadaj fakt pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  38. ta červena........ santa je boží a moc ti sluší. Budu nad ní přemýšlet.

    OdpovědětVymazat
  39. Já už dekorativku v drogeriích moc nekupuju, spíš ji objednávám z e-shopů. Jedna blogerka mě celkem nalákala na řasenku v barvě burgundy, tak možná si ji časem koupím. Já mám ráda tak trochu něco extra: buď nedrogerkovou značku, nebo aspoň jinačí barvu.

    OdpovědětVymazat
  40. Rtěnky vypadají suprově, hlavně Wrapped In Pink a ještě mě zaujal ten třpytivý tělový pudr. Žádný takový nemám a na večírky hlavně teď, v období Vánoc bude super :) nebo nemáš typ na nějaký lepší? :) Jen mě štve, že limitka není zatím ani v DM ani v Rossmanovi, byla jsem se dnes podívat (v Praze). Ještě zkusím tu Tetu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kajo, Tetu urcite zkus, ja ten jejich system limitek take nechapu. Jinak s tim pudrem bohuzel nevim, v drogeriich se tento typ produtu moc neobjevuje bohuzel :(....

      Vymazat
  41. Ahoj, dnes jsem po precteni clanku zakoupila rtenku Santa a lituji, ze jsem nevzala obe. Ale zitra je taky den :))
    Ž.

    OdpovědětVymazat
  42. Moc vsem dekuji za komentare a koukam, ze zkusenosti s pouzitymi produkty mame bohuzel vsechny, je to des :(. Kolikrat vidim i rozervany obal a vec nacnutou :(.

    OdpovědětVymazat
  43. Strašně moc se mi líbí obě rtěnky, jen nevím, jestli by mi slušela ta wrapped in pink, když jsem rudovláska se světlou pletí..:)

    OdpovědětVymazat
  44. Nevíte prosím někdo, jestli se tato limitka nachází i v DM? Tetu mám trošku z ruky, ale velmi mě zaujala ta fialovo-růžová rtěnka. A co se týče toho testování a ničení produktů, tak souhlasím, ale všimněte si, že se to děje především jen tam, kde vedení drogerie nedodá testery. Vy byste si koupili make-up bez vyzkoušení na kůži? Já teda ne. Zničené produkty mi však také lezou na nervy. Mám poblíž DMko, které je takové menší a asi ho tak často nedoplňují, oprotože takto znehodnocených produktů je tam hodně...někdy dokonce všechny z toho mála, co tam zrovna vůbec mají:(. Jednou jsem si všimla, že použité tužky na oči drogérka ostrouhá a prodává je vesele dál a nikdo si skoro ničeho nevšimne:-)

    OdpovědětVymazat
  45. Tuhle limitku mají u nás ve městě jenom v jedné drogerce a když jsem tam dneska přišla, tak už byla dost přebraná :-/ Chtěla jsem prubnout ty tužky na oči, ale bohužel... Kde nic, tu nic xD

    OdpovědětVymazat
  46. Tak na tuhle limitku jsem narazila pouze v jedné drogerce a byla už dost vybraná, vlastně tam zbyla jenom tvářenka, ten třpytivý pudr a jedna rtěnka. Limitku good girl, bad girl jsem také nikde nepotkala a momentálně v Rossmannovi mají Mountain Calling.

    OdpovědětVymazat
  47. Amazing, I never used this kind of cosmetics, because I thought its quality is poor, but on you it looks amazing, and I think I am forsed to rethink my choice buying make up another time

    OdpovědětVymazat
  48. Ty rtěnky jsou krásný! Myslíte, že je ještě nějaká šance, že je seženu teď v lednu? :(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!