OOTD - heart print skirt + cat stockings

by - 10 listopadu

Krásný pondělní večer všem,

dnešní outfitový příspěvek bude možná pro mnoho z vás až příliš infantilní, ale já si myslím, že na hravé detaily je stále ještě, i po té 30, místo. Dnešní variace s kočičími punčocháči bude tedy spíše možnou inspirací pro mladší slečny, ale přesto si troufám tvrdit, že ani později není hřích si občas nějaký ten vtipný kousek dopřát.
Když zavzpomínám na moje teenagerovské léta, tak si živě vybavuji, že v té době tu toho z hlediska vtipné a hravé módy moc nebylo, pro zvláště vypečené kousky jsme chodili do Holešovické tržnice a vždycky jsem se moc těšila na to, když mě tam mamka vzala. Proto musím říci, že dnes je to z tohoto pohledu mnohem jednodušší. Ne snad, že bych si chtěla stěžovat, ale dnes je prostě ohromný výběr různých stylů oblečení a i zajímavých kousků. Dříve jsme chodili všichni víceméně v tom stejném stylu, protože nic jiného se sehnat nedalo, dnes ale každý může experimentovat styly napříč a jednoduše vše sežene.
A já jsem si svoje teen léta vynahradila dnešním outfitem. Rozhodně to pro mne není nic do práce, na schůzku a podobně, ale jako volnočasové oblečení, proč ne? Vždyť je to zábava a já rozhodně nejsem člověk, který by se bral až příliš vážně a s klidem si občas na sebe vezmu něco ulítlejšího.
Punčochy jsem sehnala v Calzedonii a upřímně řečeno, dost dlouho jsme přemýšlela, zda si je koupit. Nakonec mě Míra přemluvil a když už je mám doma, přece je nenechám ležet v šuplíku! Navíc jsem velká milovnice koček a kdyby mi to nebylo hloupé, klidně bych je nosila i na jiných částech oděvu, ale na to možná dojde, protože kočky frčí už druhou nebo třetí sezonu a tak se toho dá sehnat docela dost ☺.
K punčochám jsem zvolila krátkou sukni se srdíčky, černé tričko, ploché kotníkové kozačky a parku. Možná to pro někoho bude zvláštní kombinace, ale mně se to takhle moc líbilo a z hlediska funkčního nemám co vytknout, parka je prostě skvělá a zahřeje.
Líčení jsem původně plánovala úplně jiné, chtěla jsem výraznější rty a jen horní linky, nakonec jsem ale točila tutorial a tak jsem si nechala tmavé kouřovky a nude rty.
 
A mě by dnes zajímalo, co vy a vzorované punčochy, troufli byste si i na něco bláznivějšího nebo dáváte běžně přednost umírněným barvám a vzorům jako já?




boty - Deichmann
silonky - Calzedonia
sukně - Sheinside
tričko - HM
parka - HM
řetízek - Essence DM drogerie
kabelka - ? od Magdy ☺ děkuji!
čepice - Takko
 

 









Krásný večer všem ♥!
 

You May Also Like

85 komentářů

  1. Tie boty mam len v inej farbe dobre sa nosia :-) cepkovo outfit mi pride taky mladicky hravy a uvolneny, volnocasovy...raz za cas sa mozes odviazat ako za teenaherskych cias :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejdříve obrovská gratulace k Blogerce roku, moc jsem ti to přála. Z tvého blogu je znát srdce a to se mi moc líbí. Outfit jako vždy supeeer. Moc ti to sluší. Infantilní možná trochu, ale na tobě nic není průšvih, takže za mě palec nahoru. Působí to neskutečně mladistvě a kdybych měla takové luxusní nohy, šla bych do kočiček také :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně se mi líbí dnešní outfit :* Super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super outfit a fotky :-)! Jen mi prijde, ze pri detailnejsim zaberu mas prilis oranzovy oblicej oproti krku (nejspise nevhodny odstin make upu), cehoz bych se priste vyvarovala.

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že na takové "ulítlejší věci" moc nejsem, ale ty tvoje punčochy jsou opravdu úžasné! :) Umíš zkombinovat snad úplně všechno a vždycky ti to hrozně sluší. :) Já jsem nerada středem pozornosti, proto volím radši méně výrazné kombinace, ale každý má jiný vkus. :)

    Podle mého ti to vážně sluší a fotečky jsou úžasné! ;) Jsi krásná a i tahle "teenagerská móda" ti fakt sekne! :)

    OdpovědětVymazat
  6. to líčení je BOMBA

    OdpovědětVymazat
  7. Péťo, ty letos taky maturuješ? :D Typovala bych ti tak 19 maximálně :)
    Krásný outfit, ty punčochy jsou úplně ňuňu, jen ty botky se mi k tomu moc nelíbí. :)

    OdpovědětVymazat
  8. je to perfektní, ty punčochy jsou skvělé :) moc ti to sluší a nevidím jediný důvod, proč bys v tom nemohla na takovou pěknou procházku jít, ikdyž nejsi teen :) akorát bych k tomu zvolila asi jiné botky, ty hnědé mi k tomu moc nejdou - bijí se mi totiž s punčochama - zvolila bych nějaké černé polobotky v pánském stylu, které nejsou kotníkové :)

    OdpovědětVymazat
  9. Wau, ty punčochy nemají chybu. Nápaditý outfit, super, moc se mi to líbí. Infantilní mi to vůbec nepřijde, naopak - myslím si, že je to dost cool /i když mi tohle slovo přijde už trochu z módy, ale jiné mě nenapadlo :-)/

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, já myslím, že je to moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, nechystáš návod, jak na ten tvůj krásnej, hustej a dlouhej cop? Vím, že používáš clip-in, mám je doma ale nevím, jak je použít při dělání copu, aby nebyly vidět..:/ Nebo, kdybys tu jen ve zkratce popsala, jak to asi děláš. :) Děkuju za odpověd.

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Péťo,
    chválím outfit. Moc se mi líbí, je to hravé, veselé, vtipné a šmrncovní. Kočičí punčocháče jsou skvělé. A v kombinaci se sukní to ve mě hned na první pohled "vyvolalo" nutnost/potřebu se usmívat:-)
    Líčení je na jedničku s hvězdičkou, dokonalé... a jako vždy Ti to velmi sluší.
    Teď už vím, že nejen barevným oblečením se dá hezky zvednout nálada a vykouzlit úsměv :-)
    Jsem ráda, že ukazuješ i takové nevšední/netradiční inspirace:-)
    Kdybych nebyla taková konzerva (co má divný tvar nohou), tak bych (jako správný kočkomil) takové krásky začala nosit taky.
    Pěkný pondělní večer přeji:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Já mít hezčí nohy, jdu do toho taky :-) A to líčení je naprostá PECKA!!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Vyzeráš skvele! Tie silonky som takisto zahliadla :)) A urobila si veľmi dobre, že ich máš :)))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  15. Kočičky jen zamňoukat. Před dvaceti lety byl problém sehnat něco pěkného. Ale občas se něco podařilo v Praze sehnat, i když to zase bylo cenově pěkně "natažené". Dnes je zboží hodně, je z čeho vybírat, až musí mít mladé dívky opačný problém. Pokud jsou studentky, tak to je pro ně drahé, pokud nemají velké kapesné.
    Já jsem až do nedávna měla tento infantilní styl moc ráda, vlastně se mi líbí dál, ale přece už se ve mně něco zlomilo a vím, že některé věci už jsou pro mne pasé. Tak užívej každého dne, kdy ti "vlastní hlava" to ještě dovolí nosit. Strašně rychle to uteče a pak mávnutím čarovného proutku člověk zjistí, že "to" už nemůže. Třeba ty kočičky, že už by se cítil nějak nepatřičně.

    Krásné dny s kočičkami!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, to máš pravdu, výběr obrovský, ale spousta věcí je předražených. Úplně tě chápu a zcela souhlasím, i já jsem s kočkami trochu bojovala, zda ještě ano, nebo už ne, nakonec Míra mě přesvědčila a jsem ráda, je to takové hravé, ale přece jen už pozoruji, že dřív jsem měla ráda uplejší a kratší věci a ted tíhnu obecně spíše k elegantnějším věcem a volnějším na horní polovině těla :). To je asi přirozený vývoj :).Myslím, že hodně se to mění i po porodu, mám plno kamarádek, které rády nosily minisukně a po porodu, ačkoliv postavu mají, už se v tom prostě necítí :).

      Vymazat
    2. To je dobře, že tě Míra v nich podpořil. Ty ještě s kočkami nemusíš bojovat, můžeš si je dovolit ve všech směrech. Postava, styl i věk, a díky tomu, že nemáš zatím "raráška", tak ti to hlava ještě dovolí. Tím nemyslím, že dítě by mělo zabránit mladým maminkám nosit punčochy s kočičkami, to ne. Ale pokud si my, některé, pořídíme dítě později, tak to právě bývá ten pomyslný zlom, kdy něco už nejde.

      Jsem moc ráda, že jsi obhájila loňské vítěžství. Přesně, jak jsem to už psala, děláš blog s opravdovou láskou, a přesně taková má být Blogerka roku. Užívej si to pěkné, co to přináší a ty "blbé" věci hoď za hlavu.

      Vymazat
  16. Ahoj Péťo, vypadáš super.
    Prosím kolik stály ty punčochy?:) a myslíš, že by se daly ještě v Calzedonii sehnat?
    Předem díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc moc děkuji a určitě se sehnat dají, kupovala jsem je minulou středu. Stály něco přes 200, asi 219, nejsem si ale úplně jistá. Ale jsou opravdu super a kvalitní, hezky pevné :).

      Vymazat
  17. Ty silonky jsou prostě boží, už dlouho si na ně brousím zuby :-D a když vidím, jak krásně dokážou oživit outfit, tak nebudu váhat :-)

    OdpovědětVymazat
  18. celkově ti to moc sluší, jen boty ti, podle mě, o dost zkracují nohy :(

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné fotky, ty punčocháče jsou skvělý! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  20. Outfit se mi moc libi, puncochy jsem videla na ebay a stale se nemohla rozhoupat ke koupi, ted si me nakopla :D Jinak oci na fotce z dalky vypadaji dost strasidelne, z blizka jsou ale super :)
    PS: Gratuluji k blogerce roku, zaslouzila sis to :)
    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc a určitě do těch punčoch jdi, jsou fakt supervtipné a docela na ně lidé reagovali .).

      Vymazat
  21. Ach boze, tento styl liceni ti tak moc pasuje, hrozne te to omlazuje a i kdyz je tmave, prijdes mi v tom takova svezi, no ma to stavu!! Puncochy jsou uzasne, mas hezke, stihle nohy, vypada to hezky, tudiz si to muzes dovolit.

    OdpovědětVymazat
  22. Tak ten outfit je fakt super, viděla jsem už ty kočičkové punčochy v hodně variantách a v hromadě outfitů, ale tahle kombinace je asi nejpovedenější! :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Peťul, tohle ti moc sluší:) vůbec to není infantilní, je to roztomilý a vzhledem k tomu, jak máš ráda kočičky!;)
    beautylook.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Peti, ty jsi čím dál krásnější :) Outfit je super a copánek ti moc sluší. jinak líčení je bez chybičky, ty oči jsou senzační :)

    Pleť políbená Karibikem

    OdpovědětVymazat
  25. Super, sluší:-), mě se takovýhle punčochy vážně líbí a každopadně ve 30ti úplně v pohodě!!!:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Peti, uzasny!!! Super outfit i puncosky, kocickovy veci si dopravej casteji, take jsem milovnik a rada se necham inspirovat! :-) Cau a mnau Petra

    OdpovědětVymazat
  27. Péťo, nádherné fotky a super vyladěný outfit!! Já teda nevím, ale když vypadáš jako 18ti letá holčička, s postavou, která je jen vzdáleným snem většiny náctek, proč bys to nemohla nosit?? :-) Móda není matematika, je to hra a mě baví si hrát. Přeci není nikde napsané co, kam a "od kdy - do kdy" se může nebo nemůže něco nosit, takže se vůbec neomlouvej, naopak je dobře, že boříš až příliš zabetonované módní mantinely v českých luzích a hájích ! :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájo, děkuju moc :), zas takový hit to teda není, ale děkuju, ty umíš potěšit :).

      Vymazat
  28. Moc hezké a roztomilé. Velice ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  29. Mě se to moc líbí.. Super článek

    OdpovědětVymazat
  30. Kočičí punčochy jsou supr :) asi si je nadělim k Vánocům :)

    OdpovědětVymazat
  31. Tak to je nádherný outfit! Dívčí, roztomilý a zároveň i elegantní:)

    OdpovědětVymazat
  32. Ne, ty orámované oči fakt ne. Máš sice velké očičí oči, ale i tak ti je tohle líčení nepěkně přibližuje k sobě a zmenšuje. Zato oblečení super! To je můj šálek čaje. Je vidět, že si podzim užíváš. Taky ho mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  33. Krásné, mně se to moc líbí =))

    OdpovědětVymazat
  34. Mně se líbi a mám taky kočičkové a k tomu mají ještě červenou mašličku. Akorát jsem je objednala na netu a kvalita není moc, ale stejně se mi líbí. A jsem pro nosit i trochu "dětinské" věcičky. Podle některých se k dospělé ženě nehodí copy a stejně je nosím a miluju je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam copy take rada, driv je nosily i babicky a mne se to hrozne libi :). Ja jsem ty silonky take videla ruzne po eshopech a te kvality jsem se bala, tak jsem je radeji koupila v Calzedonii :).

      Vymazat
  35. SI skvelá a vôbec nezáleží na rokoch a outfite- v móde je dovolené šetko bez ohľadu na vek a ešte k tomu ty pri tvojej postave a krásnej tvári si to môžeš dovoliť :)
    Jediné čo mi na týchto fotkách vadí, je rozdiel vo farbe medzi tvárou a krkom. Asi by to chcelo zmeniť na bledší make up pretože naozaj prirodzená farba tvojho krku je o dosť bledšia. Viem, že si bledučká aj ja s tým mám problém a naozaj si to niekedy nevšimnem až na nejakom dobrom svetle, ale na týchto fotkách to fakt dosť vidno. To nie je v zlom ani nič, ja len tak lebo to tiež nemám rada :)
    Gratulujem ku blogerke roku, zaslúžiš si to, makáš na blogu a si úžasná :))

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, dekuju moc a mas uplnou pravdu, zkousela jsem CC od MF v nejsvetlejsim odstinu,protoze je bozsky,ale bohuzel je opravdu tmavsi, musim ho nechat na jaro :).

      Vymazat
  36. Tyhle punčocháče mám už od minulého roku z Ebay a válí se mi v šuplíku. Díky za inspirace, zase je brzy vytáhnu...

    OdpovědětVymazat
  37. Punčochy jsou bozi! Jsem taky milovník koček, takže za mě všechny palce nahoru!

    OdpovědětVymazat
  38. Jeeej Petiii krásne to je. Veľmi roztomilé. :)

    OdpovědětVymazat
  39. No :-) jestli mají ty silonky zezadu ocas kočky, tak jsem je viděla u 14 leté blogerky. A já, i když jsem mladší než Peťa, tak bych si je neoblíkla, protože bych se styděla a věřím, že přítel by se za mě styděl taky. Mám prostě jiný styl oblékání. Ale proti gustu ... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemají vzadu ocas, také jsem viděla různé typy :), mají i třeba s mašličkami a pod.

      Vymazat
    2. Tak aspoň, že tak :-) Já si dneska také plánuji vzít k sukni silonky, co vypadají, jako podvazky a někteří lidi to určitě nepochopí... Ale kočky raději ne :-)

      Vymazat
  40. Péťo moc Ti to sluší,jseš opravdu krásná ženská

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Peti,musim řict že jsem takove punčochače nevivěla ale libi se mě myslim že s kamaradkou na kaficko bych si je klidně vzala,moc by se mi libyli i punčochače treba se sddičky,je mi take pšes 30 a klidně bych si takove punčošky vzala proč ne když to pěkne sladiš, takže za mě punčochače palec nahoru, ale ta sukně je nadherna moc pěkny vzor kouknu na ni,jestě jsem ti chtěla řict že autfitovky miluji maš je dost napadite, klidně mužes davat i starši kousky do tutorialu,diky měj se krasně Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, moc děkuju, to jsem ráda, já mám tyto vzory také oblíbené :).

      Vymazat
  42. Ty silonky jsou super, ale asi bych si je vzala spíš na focení, na normální nošení bych si netroufla:D.) Jinak krásný outfit a neskutečně ti to sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  43. Ty silonky! Nikdy bych na ně sice nesebrala odvahu, ale hrozně se mi líbí! :) A tobě tleskám za odvahu a blahopřeji k blogerce roku, Peti.

    OdpovědětVymazat
  44. Ty punčochy jsou nádherné, ale nevím, jestli by se tady v Plzni daly nějaké takové sehnat a přes internet se mi je objednávat nechce. Každopádně outfit je super a sluší ti to moc! :)

    http://day-life-with-me.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  45. Moc hezký "outfitík" =) nejlepší jsou ty silonky a ty boty... taktéž vypadají velice pěkně =)

    Měla bych na tebe jednu prosbičku... všimla jsem si, že poslední dobou, když fotíš outfity, tak je bohužel nefotíš zezadu, hrozně moc mi to chybí nevidět to ze všech stran =)

    Peťule

    OdpovědětVymazat
  46. Moc krásný outfit Péťo! na fotkách ti to moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  47. Krásný outfit Péti a moc ti to sluší. Punčošky jsou boží.:) a musím říct, že vypadáš o hodně mladší než jsi.:)

    OdpovědětVymazat
  48. Wow krasny outfit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  49. Moc pěkná parka :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  50. Není to můj styl, ale na tobě to vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  51. Já teda radši pejsky jako zvířátka, ale kočičky na oblečení mě baví moc. Podle mě se to k tobě naprosto hodí, tyhle roztomilé detaily, však taky vypadáš o 15 mladší, než doopravdy jseš! :)

    Jinak budu moc ráda, kdyby ses ty nebo i ostatní podívali na můj nově založený blog: www.goodtobe-awoman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Peti, na mě trochu nesourodé, ale punčocháče jsou nádherné. Představovala bych si je k nějakým hladkým jednobarevným šatům.

    OdpovědětVymazat
  53. Na světové výstavě koček v Praze měla takové punčocháče na sobě jedna mladičká stewardka. K tomu měla černou sukýnku a "služební" tričko. Ta černá, hladká sukně v jejím podání k takovým punčocháčům vypadala lépe, zdobné punčocháče tak lépe vynikly. Tvůj outfit mi přijde už jaksi přeplácaný, nemůžu si pomoct. K černým nebo antracitovým hladkým šatům by vypadaly líp. Prostě v Tvém případě si často říkám, že méně je více.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Péťo,
    Na prvním místě Ti moc a moc gratuluju k bloggerce roku. Smekám před Tvým nasazením, pracovitostí a poctivostí, se kterou se blogu věnuješ, protože to jsou opravdu hodiny a hodiny práce, prostě Tvůj život se kolem blogu točí a věnuješ tomu spoustu energie a času. Ocenění si zasloužíš právem a moc Ti fandím do budoucna. Jsi inspirativní a neskutečně pozitivní člověk, a zdá se, že vlna hatů odezněla a přitahuješ více pozitivních lidí, kteří tě obdivují, mají tě rádi, a občas třeba přispějí s nějakou konstruktivní kritikou. Moc Ti přeju aby se Ti i nadále dařilo po všech stránkách a ještě jednou děkuju za skvělý relax u Tvých článků a videí, sleduju Tě poměrně pravidelně a na Tvé příspěvky se moc těším. Nedávno jsem přišla na zlepšovák-sleduju videa u žehlení-tip pro ty, které trápí spousta povinností , mají pocit, že jeden život jim na všechny aktivity nestačí a občas hřeší prokrastinací) Spojí se příjemné s užitečným)
    Tak a teď k těm punčochám. Jsou absolutně super, moc se mi líbí. Skvělý nápad, infantilní to podle mě není, jen vtipné. (Infantilní by asi byla Hello Kitty, to už je fakt moc) Musím tady veřejně prohlásit a souhlasit s Gabrielou výše, že už po některých věcech taky nesáhnu. Jsem o malinko starší a možná s tím souvisí i zmiňovaní prckové. U mě se to projevuje tak, že nenosím krátká trička nad pas, prostě se v tom necítím. Vadí mi, když mi táhne na záda. Na druhou stranu naopak jsem přešla na častější nošení sukní. Ale nenosím (a nosit nebudu) bombarďáky ala Bridget:) Tyhle - nebo podobné punčocháče bych si ale klidně vzala......Zkombinovala bych je taky jinak, teď na podzim ideálně s jednobarevnými úpletovými šaty, nebo krátkou sukní a roláčkem nebo svetříkem.Takže vtipné módě zdar a více takových nápadů!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani,
      moc Ti děkuji za krásnou zprávu a samozřejmě také gratulaci :). Zároveň také děkuji za další tipy,jak na punčochy, určitě vyzkouším s jednobarevnou sukní,to plánuji a nějakými šaty :). krásný den!

      Vymazat
    2. Ahoj ještě jednou...co třeba zkusit punčošky zkombinovat s kostkovanými černobílými šaty, které jsi tu ukazovala nedávno-mě se moc nelíbily délkou, ale tyhle punčošky by k nim podle mne šly, k tomu bych zkusila takový starší červený kabátek do áčka, jestli si vybavuji správně a doladit doplňky…a druhá věc z Tvého šatníku, která by se mi k tomu líbila je tenhle kabátek: http://www.petralovelyhair.com/2014/01/ootd-fotd-sedesatkova-geometrie.html -ten se mi strašně líbil- k tomu černá pouzdrovka a bílý roláček. .. ..Vůbec by bylo docela fajn, zkusit „nové přírůstky“nafotit ve víc kombinacích právě se staršími věcmi- pro inspiraci, jak se věci dají kombinovat nebo jak právě nějaký nestárnoucí kousek garderoby oživit vtipným doplňkem..… Přeju Ti moc krásný víkend, H.

      Vymazat
    3. Kostkované šaty a k tomu kočičí punčochy – to je snad vtip, ne?!

      Vymazat
    4. Mně přijde infantilní ta přesrdíčkovanost.

      Vymazat
  55. Za mě překombinováno! Ale i mistr tesař se někdy utne:-) Pokud bys vyměnila punčošky za slim jeansy - bylo by to lepší, sice ničím originální, ale alespoň "koukatelný". A co se týče kočiček jsem pro (i pro dámu 30+), ale spíše v minimalistickém outfitu, jako se to povedlo slečně tady: http://bees-and-bows.blogspot.cz/2014/02/cat-tights-and-velvet.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti nevím, ale slim džínsy pod sukni? To by mi asi moc koukatelné nepřišlo,ale chápu, že každý to vidí jinak, takže proč ne :). Jinak černé šaty k tomu také plánuji,ale přijde mi,že to je taková klasika, která napadne každého a tak jsem to chtěla maličko jinak :).

      Vymazat
    2. Pardon, nenapadlo mě dodávat, že by samozřejmě šla fuč i sukýnka!:-D Každopádně naprosto rozumím tvému záměru, nebaví tě ukazovat to, co již předvedly jiné, což je samozřejmě pecka! Těším se na tvé další outfity!

      Vymazat
    3. No mně to bylo divné :D, ale zase jsem si říkala, kalhoty bez sukně, vždyt to už je úplně jiný outfit, tam už nejsou ty kočky :D......

      Vymazat
  56. Moc vám všem děkuji za ohlasy a komentáře!

    OdpovědětVymazat
  57. Ty boty a silonky jsou dokonalý! ♥.♥ a moc ti to sluší. :)
    Mohla by jsi se prosím podívat na můj blog? o.o Začla jsem ho psát nedávno, ale moc mě to baví a zajímal by mě názor někoho tak super jako jsi ty. :)
    http://mystylemyopinionsmyadvices.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  58. Ooo tak ty silonky musím mít!! :) Snad je ještě seženu, jsou boží ^^

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!