Návštěva v Petra clinic a výplň kys. hyaluronovou + soutěž o 5000Kč poukaz na neinvazivní ošetření

by - 02 listopadu

Krásný nedělní večer,
 
jak již víte z Facebooku a Instagramu, nedávno jsem se vypravila do Petra Clinic  na konzultaci a zákrok na zmírnění nosoretních rýh. Docela dlouho, jak již také víte a zmiňovala jsem to ve videu, jsem o tom přemýšlela a googlila informace,  někteří z vás mi také psali, že mám rýhy kolem úst poměrně výrazné, což byla pravda a je to dáno stavbou obličeje a výraznou mimikou právě v této oblasti. A vzhledem k tomu, že se jedná o zákrok, který není trvalý a žádným způsobem neohrožuje zdraví, rozhodla jsem se to vyzkoušet a vzít vás s sebou, jen abych uvedla na pravou míru, nejsem rozhodně zastáncem zbytečných a přehnaných úprav, ale na druhou stranu si myslím, že pokud člověka něco trápí a jde s tím jednoduchým způsobem něco udělat, není důvod to nevyzkoušet :).
A rozhodně není žádný důvod to nepřiznat a nevzít vás na celou proceduru s sebou, třeba je tu totiž někdo s podobným "problémem" a video mu přijde vhod a já vás musím ujistit, že se opravdu není čeho bát :). Jsem toho názoru, že člověk se sice má mít rád takový jaký je a rozhodně nejsem člověk, který by se hroutil z nějaké vrásky. Ale stále si myslím, že pokud s tím mohu zkusit něco udělat a vlastně o nic nejde a ta možnost tu je, je třeba jít do toho :).
Na klinice byli dokonce tak hodní, že jedné z vás věnují poukaz na neinvazivní ošetření v hodnotě 5000Kč, takže pokud vás něco trápí, ať už je to věc hubnutí, omlazení pleti, či léčba akné nebo rozšířené žilky, určitě soutěž zkuste. Vedení kliniky vybere jednoho výherce.
 
 
★ KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO O SOUTĚŽI ★

JAK SOUTĚŽIT O POUKAZ?

* Do 11.11. 2014 zašlete na email:  soutez@petraclinic.cz   odpověď na následující otázku, včetně svého jména a kontaktního emailu.

 "Napište nám 3 VIP osobnosti, které pravidelně navštěvují Petra Clinic a které jsou Vám sympatické."


JAK ZÍSKAT SLEVU 30 - 45%  NA OŠETŘENÍ V PETRA CLINIC?

  * Každá z Vás, která se stane fanynkou na FCB profilu Petra Clinic , získá slevu 30% ze standardní ceníkové ceny  (nevztahuje se na balíčky, již zvýhodněné nabídky, výrobky a služby korektivní dermatologie ) na neinvazivní služby Petra Clinic. Tuto slevu obdržíte při úhradě služby a prokázání se vytištěným PrtScr, že jste fanouškem FCB profilu Petra Clinic.

  * Pokud se prokážete, že jste na FCB profil Petra Clinic přivedla dalších 5 fanynek, obdržíte slevu ve výši 45% ze standardní ceníkové ceny na neinvazivní služby Petra Clinic.

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
co mám na sobě?
 
v úvodním videu:
líčení: Artdeco rozjasňující paletka oči,  rtěnka Artdeco 312
svetr: HM
náhrdelník: ? od vás
lak: NYC NY princess
 
na klinice:
svetr: HM
náhrdelník: HM
rtěnka: Milani Rose amour
 

You May Also Like

34 komentářů

  1. Jsi odvážná, vypadá to bolestivě. V úvodním videu jsi krásně nalíčená. Sluší ti tyhle jemné barvy.

    OdpovědětVymazat
  2. Já hlásim, že jsem teda pěknej srab a doufám, že až budu taky něco potřebovat vyplnit, už dávno srabem nebudu. :D Jak tam ta jehla zajela celá, úplně se mi udělalo šoufl. :/ Na nějakou neinvazivní metodu ses neinformovala? Tou jehlou je to ale asi nejrychlejší, je mi to jasný.

    OdpovědětVymazat
  3. Paní doktorka říká, že se dnes dají strie odstranit. ? Ha. Tak to je asi jediná kliknika na světě, kde to jde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já o tom slyšela už i v nějakém pořadu v tv. Nevim jak to dělají v této klinice, ale v tom pořadu do každé strie něco vpíchli a ona zmizela. Ovšem klient nesmí přibrat, to se logicky opět objeví. Bolí to prý jako když bodne včela

      Vymazat
  4. Asi bych se bála, že si na to pokožka zvykne a začne se povolovat víc a víc.

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu zajímavé video.Je příjemný, že se za to nestydíš a takto se o zkušenost podělíš.Já bych dožádného estetického zákroku nešla. Postupná změna těla je přirozená, vzhledem se neživím a jsem se sebou spokojená i s "chybami":-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych do estetického zákroku šla jedině tehdy, pokud by měl zdravotní opodstatnění, a tudíž by mi ho plně uhradila zdravotní pojišťovna, jinak jsou to pro mě osobně vyhozené peníze (navíc za věc jen dočasnou), kterých moc nemám a i ty mám kam dávat.

      Vymazat
  6. Peťo, odkud máš ten lak na nehty NYC? Video super, moc Ti to sluší vypadáš na 25let :-) děkuji za odpověď -

    OdpovědětVymazat
  7. Nechápu jak je možné, že paní doktorka neměla rukavice, když byla v kontaktu s krví pacienta! Je to hrůza, moje babička před 17 lety, ze špatné sterilizace nástrojů a nepoužití rukavic dostala u zubaře žloutenku, myslela jsem si, že dneska už jsou postupy a hygienické návyky lékařů na jiné úrovni...

    OdpovědětVymazat
  8. Cokoli vpichovat pod kůži je rizikové..kyselina hyaluronová je sice přirozená,ale ne tak jako vlastní tuk,který je nejvhodnější..i štíhlé ženy mají trochu tuku,takže se to dá použít i u nich..že se na jednom místě na těle odebere tuk a použije se k vyplnění obličeje..výhoda je,že vlastní tuk se pak prý nevstřebá nikdy..narozdíl od jiných metod které vydrží jen krátkodobě..

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Petruš :-)
    Ta rtěnka v úvodu je nádherná, přesně něco takovýho zrovna sháním.
    To je Glam vintage lipstick?
    Díky za odpověď.
    Linda ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné video, klinika vypadá dobře a tobě to moc sluší! Přemýšlela jsem spíš nad botoxem do čela ale pravda že nosoretní rýhy mám taky, tak mě tohle video docela navnadilo :-) Taky naprosto souhlasím, že nemá smysl tyhle věci tajit. Snažit se vypadat dobře není nic za co by se lidé měli stydět.

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za video! Také si myslím, že vpichování čehokoliv, je rizikové a uvažovala bych pouze o svém tuku. Ovšem zarazilo mě, že lékařka neměla rukavice a i způsob provádění. Už jsem vpichování mockrát viděla v tv, ale nikdy kůži takto žádný lékař nevytahoval, spíš jemně přidržoval. K této lékařce bych určitě nešla. Isi

    OdpovědětVymazat
  12. Já myslím že je na to u tebe ještě příliš brzy Petruško, 34 let není žádný věk pokud vezmu v úvahu že výplně musíš opakovat, opakovat, opakovat. Také o nich uvažuji, ale až se mi bude blížit 40 let. Do té doby existuje spoustu jiných neinvazivních procedur jak se udržet krásná i po třicítce. Pravda, efekt není tak viditelný jako výplně nebo botox. Jinak zdravotní riziko bych v tomhle druhu výplní neviděla a souhlasím s názorem když jsou omlazovací metody k dispozici proč jich nevyužít. Jenom bych ještě trochu počkala, vypadala jsi moc dobře i předtím.

    OdpovědětVymazat
  13. Péto, sekne Ti to pořád před i po:-), jsi ale odvážná. Jen co se mi opravdu nelíbí, že paní Dr. neměla rukavice, to není dobrá vizitka, je to nehygienické.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  14. Moje kamarádka byla na stejném zákroku a také to nemělo valný výsledek. Skoro jde i říct, že změna je neznatelná.

    OdpovědětVymazat
  15. Kaastrofa! Vypadíš jak zoufalka, která se ve 34 letech není schopna smířit se dvěma vráskama......styď se a přijmi sama sebe!

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peto, videjko super jako vždy, o tom žádná. Ale.. Byla jsem trochu v rozpacích z toho, jak ti paní doktorka drhla tu kůži. Chodím na výplň celkem pravidelně, mám mimicke vrasky kolem úst také. Začala jsem v Esthe, nyní už jen do Asklepionu, pece je vynikajici, ceny nižší než například v Esthe. Měla jsem výplň Restylan, nyní Juvederm. Po aplikaci bych se neměla cca 7 h smát pravé proto, aby se mi výplň nehla, než si sedne, nemasirovat obličej atd. Vydrží cca rok.. Vrasky mám opravdu hluboké ale po aplikaci proste skoro nejsou. Jako sisel nevypadam :-), jen cítím malinke bulky - výplň, které ale samozřejmě nejsou vidět. Přeji, ať ti vydrží co nejdéle, přece jen není to málo peněz. Mě poprvé vydržela asi jen pul roku. Při opakování se ale účinek prodlužuje. Botox, který mám mezi obočí, ano ta sexy "mracivka" asi jen 3-4 měsíce ... :-( No a co se týká toho nesmyslného komentáře, že vypadás jak zoufalka…. Tak to bez komentáře! Mě je 27 let a chodím na výplň už 2 roky. Vážně nevidím důvod, proč bych měla snášet to, že se mi v těchto rýhách neustále usazuje makeup, jen se trochu oteplý, když to jde vyřešit výplní! A že už jsem těch makeupu zkusila… Není to o tom, že bych neuměla stárnout. Znám spousty holek ještě mladších, které řeší stejný problém a šly by hned, jen kdyby na to měly. Takže podobné komentáře hoď za hlavu, myslím, že jsou jen ze závisti :-). Měj se fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuji za tvůj komentář a zkušenost, trochu jsi mi potvrdila i to, co jsem četla a myslela jsem si, i mě překvapilo, že mi to paní doktorka docela rozmasírovala a také v jednom místě po vymizení modřinky a otoku začínám cítit tvrdší kousek jakoby bouličku. Ne netu jsem četla, že by se právě nemělo smát a nic, no tak ted nevím :). Jsem zvědavá jak to vydrží. A jinak s tebou zcela souhlasím, přesně to stejné jsem měla já, že se v rýhách usazoval makeup a také nevidím nic špatného na tom to zkusit. Krásný večer!

      Vymazat
    2. Ještě jsem zapomněla dodat… Myslím, že tohle není až tak o věku. Někdo tady psal, že jsi na to mladá, že by jsi měla počkat do 40… nesmysl, hranice není!. Pokud jsou mimické vrásky, nebo jakékoliv jiné a chceš to řešit, pak je dobré, když to začněš řešit co nejdříve. Pokud jsou vrásky už moc hluboké, vysledek po výplni už nikdy nebude takový, jako kdyby jsi chodila dříve a pravidelně. Potvrzeno dermatology, klienty... :-). Takže klííííd a žádnej štres :-). Nicméně ty jsi krásná s výplní i bez. Pro všechny, co to odsuzují: Já jsem s výplní "spokojenější ženská" a o to přeci taky jde :-)!! Povíme si třeba za pár let, kdo tady - zarytý odpůrce - změnil názor :-).

      Vymazat
    3. No tak já myslím že ti to tohle potvrdí jen dermatolog který na tom skvěle rejžuje prachy. Už ve 25 letech začínají mimické vrásky, někdo je má i dřív. Ale když budeš od 25 let chodit na botox a od 27 let na výplně jak budeš vypadat ve 40 letech, ta kůže se ti nevrátí do podoby v jaké byla bude to ještě horší pokud v tom nebudeš stále pokračovat a vyplňovat. Výplně ani botox nepoužívá lidstvo tak dlouho aby se mohl vyvodit nějaký závěr jaký to má skutečný vliv na zdraví a na pleť, to si třeba taky povíme, za pár let....

      Vymazat
    4. No tak toto dopadne!... 34 leta s 27 letou se bavi o tom, jak je v jejich veku nezbytné zbavovat se vrásek!!! Omg, Petro, moje dcera vas sleduje a bohuzel k me nelibosti jste jeji inspirací. Za par let se z vas stane chodící reklama na plastiky, to jsem presvedcena. Budu muset dcerce vysvětlit, jak se veci maji, protoze toto neni normální. ...

      Vymazat
  17. Moc vám všem děkuji za názory a zkušenosti, doufám, že se ozve ještě více lidí :). Vidím, že i vy se podivujete nad manipulací s kůží po vpichu, přiznám se, že i mě to překvapilo, jelikož na internetu jsem četla, nemasírovat, nesmát se atd.....tak ted nevím :)......

    OdpovědětVymazat
  18. Mne zarazilo, že nebyly použity rukavice, a že ti trup nezahalily rouškou, nějak mi to chybělo k takovému zákroku. To bych očekávala.
    Co se týká názoru, zda absolvovat takové procedury, tak se spíše přikláním k tomu, že není kam pospíchat. Nijak však nehodnotím a neodsuzuji, každý má právo dělat si co chce. Můj postoj je takový, že pokud něco člověk zkusí a zjistí, že mu to pomohlo, je těžké přestat. A že dnešní možnosti vylepšovacích procedur jsou takové, že se snadno člověk chytí do sítí "dokonalostí" a začne vylepšovat další a další. A pokud nemá žena silnou vůli, je těžké přestat, to by se musela začít řídit buddhismem a "radovat se právě z toho, co máme".
    Podle mne jsi krásná, taková, jaká jsi a žádné vylepšovací procedury nepotřebuješ. Žádných nosoretních vrásek, které by kazily dojem z celkové krásy, jsem si při videích nevšimla. Ano, při mluvení se možná objevovaly, ale nejsi přece gumová figurína, ale člověk s mimikou. Takže pokud se ti nějaké tvořily, je to určitě v pořádku. A jestli tě na ně někdo upozorňoval, tak by také potřeboval něco vyplnit. Mozek. A patrně by 1 ml nestačil...

    OdpovědětVymazat
  19. Vrásky miluju, jsou to stopy po prosmátých dnech, po probrečených dnech. Je tam celý náš život. Jakýkoliv zármutek, smutek, naštvání, smích, životní styl se nám zapíše do obličeje. Nikdy bych na takový zákrok nešla. Ale rozhodně proti tomu nic nemám a když někoho něco trápí nebo není s něčím spokojený, má tu možnost, tak proč sakra ne?! Proti plastikám a nějakým větším zákrokům také nic nemám, akorát mě na tom štve, že se za to lidi stydí nebo to nechtějí přiznat. Není k tomu důvod :). Držím palce Peťo, ať to nějakou tu chvíli vydrží :).

    OdpovědětVymazat
  20. Hlavně jestli jsi ty sama spokojená, jestli se ti výsledek líbí. Já mám 31 a zatím jsem na žádném takovém zákroku nebyla, jaksi to zatím nepotřebuji, ale do budoucna se tomu nebráním. Život je příliš krátký na to, abychom se sebou byli nespokojení. A jsem ráda, že jsi do videa dala fotky, jak to vypadalo pár dní po a že ty fotky byly reálné, bez filtrů a retuše a tak. Že je vidět, že i ty máš rozšířené póry na tvářích a nedokonalosti, protože je to v tomto věku úplně normální. Ale je jasné, že na fb i blog je lepší dávat fotky upravené, hlavně ty detailní obličejové z mobilu. Také to tak dělám, že ji upravím, i když je pak krapet rozmazaná, ale bezchybná :-) Vždyť o nic nejde a jsem ráda za to, že jsi tak fajn a chceš předat co nejvíc informací.

    OdpovědětVymazat
  21. Vybavuje se mi studium v zahraničí kde jsem strávila tři roky. Moje spolužačky byly taky Brazilky nutno dodat bohaté Brazilky. Prakticky všechny měly silikony, je to tam normálka, prsa se dostávají k narozeninám. Všechny měly botox + výplně. Jedna byla moje bližší kamarádka, bylo jí teprve 26 let když nechala poprvé udělat botox a vyplnit rty. Vůbec jsem nechápala proč to udělala, předtím byla tak roztomilá. Tvrdila mi že v její zemi to tak je, jakmile se jim podaří dobře vdát a mít děti už to tak neřeší, ale předtím než najdou toho pravého je to podmínka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, v jižní Americe docela šílí... Stejně tak ve Venezuele a Argentíně... Je to docela stres, nakonec jsem ráda, že u nás se to až tak neřeší :-))

      Vymazat
    2. Nejhorší na tom bylo že si všechny ty holky byly navzájem strašně podobný, silikony, botox a výplně převážně ve rtech ze sebe udělaly, jak to říct, nemůžu říct že by vypadaly zle, ony byly hezké holky, ale zdálo se mi že se jim z tváře ztratila originalita a jedinečnost co má každý z nás danou. Za mě, mládí je krásný samo o sobě, ale jiný kraj jiný mrav, beru to takhle.

      Vymazat
    3. Nemůžu nereagovat: Teď ve středu byla v pořadu u J. Krause slovenská miss a modelka, měla silikony, přifouknuté rty, naopak zmenšený nos, prý je na Slovensku za hvězdu, ale... mně se prostě vůbec, ale vůbec nelíbila, působila vyumělkovaně, nepřirozeně, jak z pornoprůmyslu.

      Vymazat
  22. Vypadáš vážně skvěle!Tipla bych ti tak 25, vážně super!! :)

    OdpovědětVymazat
  23. také si myslím, že není důvod o těchto věcech lhát, zatajovat je a podobně :) ani proti kosmetické chirurgii nic nemám, teda alespoň do té doby, než to někdo nezačne přehánět.

    OdpovědětVymazat
  24. Teda, je od Tebe hrozně pěkné, že ses podělila o takovouto osobní zkušenost s námi ostatními, moc to oceňuji :)

    OdpovědětVymazat
  25. Přijde mi, že to jde na Tobě hodně vidět, jakože změna veliká. A moc Ti to pomohlo, vypadáš teď daleko líp. Ale možná to dělá jen ta kamera...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!