Dovolená ve videu

by - 29 srpna

Krásný den,

tedy krásný jak pro koho, počasí sice pěkné, ale návrat do reality a pracovního procesu je krutý. Chtěla bych vám všem poděkovat za krásné přivítání a za komentáře, které jste mi věnovali za celou dobu, co jsem byla pryč, moc si toho vážím a jsem ráda, že í když články neměli informativní charakter, že jste mne za ně nezavrhli. Dnes mám poslední dovolenkový příspěvek a pak už zde budou opět přibývat články a videa o kosmetice, líčení a oblečení :). Jedná se o takový malý sestřih random videí, která jsem natočili na dovolené a po cestě, nevím, jestli vás to vůbec bude zajímat, ale je to taková naše vzpomínka. Upozorňuji také, že zhlédnutí videa je na vlastní nebezpečí, neb si v autě rádi zpíváme a já i manžel zpíváme vážně hrozně, ovšem 10 hodin v autě nás donutilo zahodit stud :D......

Mějte fajn večer a ještě jednou díky!


You May Also Like

47 komentářů

  1. Máš fakt uzasnou postavu! :)
    nechtěla by jsi napsat třeba nějak jak se stravuješ a tak? mě by to teda určitě zajímalo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super video a hlavně ten závěr :D

    OdpovědětVymazat
  3. Boží video :D Sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo a tohle pobavilo :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já prostě zbožňuju tvoje videa! :D Hned bych se vrátila k moři, za sluníčkem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Chorvatské moře je úžasné. Já se zrovna před týdnem vrátila z třítýdenní dovolené na Hvaru-až úplně na jihu.
    No..A je po prdeli :D

    OdpovědětVymazat
  6. Super video :D :) Vidím že jste oba velcí zpěváci :D :D Né..Vážně.. Zpíváte pěkně ;) Ale hlavně že sis dovolenou užila :)

    OdpovědětVymazat
  7. nejlepší je poslední věta :) moc krásně jsi to natočila :P mrknu ještě jednou :)

    OdpovědětVymazat
  8. A je po prdeli, no tak to krásně zakončilo celé video! :D Moc hezký, jako vždycky! :-) Já si jen říkám, že jsi dobrá, že se vůbec nestydíš, já se stydím třeba jenom když mě má přítel fotit, natož abych před ním mluvila na kameru.. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasné video :D, hned bych zase jela k moři a to chorvatské je stejně nejlepší :). A ten konec mě dostal :D

    OdpovědětVymazat
  10. Moooc super video! Musela sis to tam hodně užít :)
    A ten konec :DD

    OdpovědětVymazat
  11. super video. pro mě dobré i jako inspirace třeba na příští rok na dovču. no a ten konec :-D super!

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem rada ze jste se meli hezky! A to video je taky moc pekny :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělé video :))..Vy nemáte děti :O ? a kolik vám je jestli to můžu vědět! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Néé ten konec :D A je po prdeli :D Skvělý video Peti, i to vaše zpívání, to je skvělý naladění na dovču, super! Měli jste se určitě krásně, nádherný moře, miniaturní pokojíček, kterej ale stačí, závidím vám to:)

    OdpovědětVymazat
  15. Z videa priam sála dovolenková pohodička, je super vidieť, ako si spolu dokážete užívať život. Máš nehorázne peknú postavu. V dobrom závidím. A to si vážne zjedla nugátovú šišku (koblihu)?
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  16. Péto, video zas dokonalý...hlavně cestování a zpívání v autě mě pobavilo. Manžel je jednička, jak jde do toho s tebou, myslím, že většina chlapů by natáčení a zveřejnování na blogu nepřežila :)

    OdpovědětVymazat
  17. strašně se mi líbíte jako pár :)proto hodnotím tu zpívanou pasáž jako nejhezčí část videa, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  18. Jé, taková videa si taky vždy tvořím, ale pouze pro mé nejbližší ;). Je hrozně optimistické, krásná dovolenková atmosféra a především vy dva jste opravdu úžasný pár! Moc se mi to líbí, úplně jsi mi zvedla náladu :)

    OdpovědětVymazat
  19. Perfektná spomienka na dovolenku, také video. Bude to super pocit pozerať to v lete. Musím povedať, ten váš spev ma dostal :D je to zlaté.Och a keď vidím to more :( chcem! :/

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Nepíšu často komentáře, ale dnes už to nemohu vydržet:-) Tvůj blog je úžasný. Máš svůj styl a hlavně články jsou nenucené. To se mi na tobě právě líbí. Tvůj blog je o něčem jak už o radách tak i o tobě :-) Jen tak dál. Jsi bezva a dovolená vypadá skvěle. S manželem vám to neskutečně sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  21. A ještě je fajn, jak řekneš, že máš i věci z tržnice. To na blogu moc lidí nepřizná :-) a tobě ty věci tak sluší. Postavičku máš opravdu super :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Po dopozeraní som normálne mala úsmev na tvári,taká pozitívna energia z vás ide:) Myslím že dovolenku ste si naozaj užili a s manželom ste spolu veľmi zlatí :) Tvoje videá by som mohla pozerať od rána do večera.

    OdpovědětVymazat
  23. Paráda :) I takhle na dálku to vyzařuje určitou energii. Docela vám ten pobyt závidím ;)

    OdpovědětVymazat
  24. fantastické video! také prirodzené :) a to more aaach ♥ :)
    PS: rovnako ako anonymku, aj ja by som sa potešila nejakému videu a tvojich stravovacích návykoch alebo čo robíš pre svoju postavu keď si ju takúto skvelú udržuješ :)

    OdpovědětVymazat
  25. Video je super, kulturní vložka v podobě vašeho zpěvu je parádní :D Nebyl by nějaký odkaz na ten hotel kde jste bydleli? Vypadlo to tam fakt úžasně :)

    Jinak mám pro tebe téma na další video, kdyby si měla chuť :) Najdeš jej u téhle blogerky :) http://frenkiesgirl.blogspot.com/2011/08/15-podivnych-faktu-o-mne.html

    OdpovědětVymazat
  26. A je po prdeli, krásně si se s námi rozloučila. :D
    Video je fakt super, ani jsem se u něj nenudila, naopak. :) Musela sis to užít, jé. Já chci k moři!:)

    OdpovědětVymazat
  27. Tak to video jsem zkoukla třikrát, a asi ještě nekončím :D To zpívání je boží a o tom konci ani nemluvím..fakt jsem se zasmála:D....prostředí jste měli nádherný, muselo to tam bejt strašně fajn... :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Jé vy jste fajní!! :D My si taky s manželem v aute zpívame. :)

    OdpovědětVymazat
  29. Chihichihi:)

    Já zpívat nemůžu, mám absolutní hluk,to by manžel nepřežil:)
    I když já si ve vaně zpívám ráda:)

    Jinak můj manžel nosí dost podobný sestřih jako ten Tvůj, spíš ještě kratší.

    A mám dotázek, zajímá mě co jsi si sebou brala k moři za kosmetický arzenál?
    A celou cestu řídil manžel nebo jste se vystřídali?

    OdpovědětVymazat
  30. Pěkné video. Úplně mě nalákalo na tu "mořskou" atmosféru :D Jinak outfit na cestu tam i zpět se mi hrozně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  31. ten konec..nejlepší :D...ale to s tím videem jsi neměla dělat, co mi chudáci, kteří trávíme prázdniny doma :/ =)

    OdpovědětVymazat
  32. Super video a myslím, že poslední věra pobavila každého. :D Moc ti to slušelo, jsi fakt kočka. A je super, že manžel jde do toho takhle s tebou. Přítelovi by se asi moc nechtělo. ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Krásne videjko, si veľmi sympatická osôbka :D

    OdpovědětVymazat
  34. vy jste oba hrozně roztomilí! jsem se původně chtěla podívat jen na kousek, ale prostě jsem to musela dodívat do konce! :)))
    Fashion&Chocolate

    OdpovědětVymazat
  35. @Anonymní 18:43: moc děkuju a určitě se na takové video chystám, nevím tedy, jestli povím něco převratného, protože nic extra nedělám,ale určitě popíšu co a jak jím a dělám a já :D….
    @Jitulka: díky a přesně tak, sice je to trošku ostuda,ale tak co, jsem ráda, že jsem se mohla podělit s vámi se všemi o pohodu,jakou jsem měli :)
    @Eddie: je nádherné, vid :) a ne Hvar bych se taky ráda koukla, zatím jsme byli jen na Makarské a v Trogiru a pak tady na Istrii, já jezdím do Chorvatska strašně ráda, možná nad tím ohrne spousta lidí nos,ale já to tam miluju :)
    @Skodulka: díky a jo, stydim se, to si nemysli :D,ale zase si řikám, že je to lidský a co je lidský,tak mi není cizí, jestli se trochu ztrapním, tak co, každýmu se občas něco stane a pokud to aspon pobaví okolí nebo pozvedne někomu náladu, tak to za to stojí :)
    @anonymní 20:26: ještě ne :) a mně bylo v červenci 31, manželovi je 28
    @DanaTN: moc děkuju a jo, ty koblihy tam měli vážně výborný, dvakrát tak velký jak u nás a s výbornou náplní ;)!
    @Tess: moc děkuju, jsi zlatá a řeknu ti, že manžel byl teda proti tomu, chtěl abych ho vystříhla, jak tam zpívá, jenže to nejde, páč jsme tam furt v záběru oba,byl trošku naštvanej,ale zase si myslim, že o nic nejde, vždyt to byla jen sranda :), chlapi to berou holt trošku jinak :D….
    @Len:moc děkuji a co se videa týče, taky bylo původně jen tak pro nás, zpěvu to obsahovalo víc,ale nakonec jsem ten zpěv trošku ustřihla a řekla jsem si, že se musím podělit, protože to byla fakt pohoda :)….
    @Mell: moc děkuji, to jsi mě hrozně moc mile potěšila! :)
    @Elli Lightning: moc děkuji a odkaz na apartmán pohledám, někde na netu je, ale bylo to ve Valbandonu, kousek od Puly a apartmány se jmenovaly Lavanda, domácí byla Vedrana Skoric. A to video je zlaté, to mě pobavilo, moc děkuji za tip, určitě bych ho také mohla časem natočit :)! Tady je ten odkaz:
    http://free-pu.t-com.hr/lavanda/
    @Noogeta: no, jak bylo vidět, já taky zpívám strašně :D,ale o to víc mě to baví, hlavně v tom autě :D…..Jinak co se týče kosmetického arzenálu, já jsem si i řikala, že bych to natočila,ale jednak nebyl nějak čas a potom, já brala fakt jen klasiku, opalovací krémy a mléko po opalování, ne obličej modrý excipial, není tak mastný, potom ten oční krém z oliv, jak jsem ukazovala v jednom videu, odličovací mléko, jeden lak na nehty (tři jsem si tam koupila :D) a potom nějaká malovátka,ale to jsem vzala paletku stínů neutrálních Bohemian Rhapsody od NYX, řasenku, tužku, linky, dvě tvářenky ty maličké od ELFu a bronzer a dvě rtěnky a lesky a to bylo všechno, stejně jsem se tam pak namalovala jednou……
    A manžel je hrdina, odřídil celou cestu, já jsem mu kolikrát řikala, že ho vystřídám,ale nechtěl, minule, když jsme jeli, tak jsem jela asi 400Km a ted to jel celé sám….

    Moc moc vám všem děkuji za krásné komentáře, nemůžu říct, že bych se nestyděla s tím zpěvem,ale zase si říkám, že o nic nejde :), jsem trošku komediant a manžel řídil celou cestu a já se strala o „zábavu“, aby nám to utíkalo :). Jinak co se týče manžela, tak prohlásil, že na videu být nechce, ale nešel vystřihnout, takže tam chvilku je, taky nebyl zrovna pro, ale nemyslím, že by si z toho dělal hlavu, holt ale chlapi to berou jinak :). Dovolená byla vážně úžasná a ty apartmány Lavanda ve valbandonu můžu jedině doporučit jako tip na dovču :). Moc všem děkuji!!!

    OdpovědětVymazat
  36. Užasné video:) a jak zpíváš je roztomilé a navíc jsem dostala chuť na koblihu! :D

    France baby fashion

    OdpovědětVymazat
  37. Peťo, náhodou zpíváte oba moc hezky!:-)

    OdpovědětVymazat
  38. Video je fakt super, měli jste to tam fakt krásný, tak snad jste si to i užili:-) Jinak u zpěvu jsem se i zasmála, taky si ráda zpívám, ale já teda zpívám podstatně falešnějí:D Ale jak málo stačí k radosti, že :-) A ten konec byla třešnička na dortu :D Outfity se mi hodně líbily, hlavně ty kraťáky! Určitě bych za sebe řekla, že se těšim, až přijde další takové video!:-)

    OdpovědětVymazat
  39. tvoje video nikdy nezklame :) supeeer !!

    OdpovědětVymazat
  40. Ty bláho, úžasný video! Já si taky v autě ráda a často zpívám, ale to by bylo opravdu nepublikovatelný, vy jste naprosto v pohodě. A ten návrat do reality Ti nezávidím, já letos u moře nebyla, ale návrat byl taky těžkej.. natož pak z takovýho ráje..

    OdpovědětVymazat
  41. Normálně ty si poklad. Tvoje videa jsou dokonalý a hlavně o něčem! Si krásná a líbí se mi že se netajíš s věcma od vietnamců outfity jsou nádherný :) Líbí se mi tvůj blog:)

    OdpovědětVymazat
  42. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  43. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj,
    objevila jsem tvůj blog asi před 2 týdny a od té doby sjíždím veškerá tvá videa a články. Nejsem zdaleka ani v polovině, ale strašně mě to baví. Musím říct, že i na noční, když je na oddělení klid, mi čas bezvadně utíká. A doma, když tě poslouchám, mi se zájmem přes rameno nakukuje i přítel :D
    A teď jsi mě dostala a rozesmála i tímto videem:)
    Tak jsem si řekla, že ti napíšu, jak ti fandím. Hezky se na tebe kouká, krásně mluvíš a pokaždý mi zvedneš náladu. A s manželem jste perfektní pár!
    No, to je zatím asi vše a měj se hezky:)
    Tvá nová fanynka Míša z Plzně.)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!