Líčení na svatbu

by - 07 srpna

Krásný večer,

konečně jsem stáhla z karty fotky líčení ze svatby, měla jsem jen jednoduše nalíčené oči, hnědotělovými stíny z paletky NYX Bohemian Rhapsody a k tomu černou linku na horním víčku, na rtech Astor Liquid care v odstínu Gorgeous Fuchsia, což je momentálně asi můj neojblíbenější lesk a na tváři jen trošku ELF Golden bronzeru místo tvářenky, makeupem jsme se v tom vedru, jaké bylo v pátek, ani nezatěžovvala, stejně by mi nevydržel a navíc ho ve vedrech nemám ráda.
Víkend byl taktéž hektický, stejně jako celý minulý týden, takže se ještě jednou omlouvám za absenci článků a za velmi rychlý text, přeji všem krásný večer!

You May Also Like

44 komentářů

  1. panebože,chci vypadat jak ty!! nádherná si:)

    OdpovědětVymazat
  2. To je krááása,až se mi zatajil dech. Jsi opravdu krásná, to líčení je boží...vypadáš úžasně:)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. týjo, ten tvůj pohled! a namalovaná jsi strašně hezky, jsi na to prostě moc šikovná. a čekám na další video, bavíš mě! (myslím, že ne jen mě!) :)
    www.nikolalondynova.com
    (giveaway)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda s těma řasama bys mohla dělat průvan! :) Moc pěkné!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tady jsi nejkrásnější!!!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že hosté měli co dělat, aby se otáčeli za nevěstou, místo za Tebou. :DD Jsi nádherná! Tento make-up je naprosto dokonalý a můj oblíbený i pro běžný den. :)) Strašně moc Ti to sluší a nemáš se za co omlouvat. Tvůj blog je super:))

    OdpovědětVymazat
  7. úžasné..hlavně ty oči, opravdu nádherné řasy :)

    OdpovědětVymazat
  8. No né tomu ani nejde uvěřit vypadáš jako v reklamě na krásu !! Dokonalost !! A já chci víc a víc příspěvků atd... a hlavně nějaké zase video ! :))) Tvůj blog je můj nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
  9. Je to takový decentní, ale přitom výrazný a úžasný. Fakt super! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Jak ty to děláš, že vždy vypadáš takhle dokonale?! :) Nechtěla by jsi někdy udělat video o tom, jak pečuješ o svou pleť? Myslím odličovadla, pleťové vody, krémy, masky atd? :) Inspirovala bych se od Tebe, strašně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadáš naprosto skvěle!!! Stejně jako Mirabelle bych ráda věděla, jak to děláš. ;) Jinak nechápu anonymy s narážkami na vrásky, vždyť žádné nemáš a ty mimické má každý, když se usměje. A závidím ti tvoje zoubky, máš je opravdu krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  12. moc hezké, jsi opravdu šikovná..řasy jsou umělé ???
    Elena

    OdpovědětVymazat
  13. máš nádherný obličej, hlavně se mi líbí tvoje oči a ústa, vypadáš opravdu skvěle !

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to sluší, líčení je do horka super a na svatbu tuplem :). Kuličky Swarovski jsou skvělé.

    OdpovědětVymazat
  15. Krásná si! Beztak si v tom předběhla i nevěstu:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty ani make-up nepotřebuješ, máš nádhernou pleť. Musela jsi být krásnější než nevěsta! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherná jsi byla. Jsem ráda, že jsem na Tebe narazila. Kdysi dávno jsem chodívala na jeden Tvůj blog, už ani nevím jak se jmenoval a našla Tě po dlouhé době až teď. Pamatuji si,že jsi dřív prodávala v obchodě prádlo a měla jsi svatbu na louce v bílo-modrých šatech a za svědky Vám šli cizí kolemjdoucí lidé,že? Nebo se pletu?

    OdpovědětVymazat
  18. ja se chci taky umet namalovat jak ty!:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Jsi tak krásně namalovaná, vypadáš jako panenka. :) Tvůj blog mám moc ráda! .)

    OdpovědětVymazat
  20. Jsi tak nádherná, já si nedat makeup tak vypadám jak zombie.. Závidím Ti tu Tvou krásu:)

    OdpovědětVymazat
  21. Vypadáš kouzelně!

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Tutorial na youtube, prosim prosim :-)

    OdpovědětVymazat
  23. v jednoduchosti je krása :)) nádherne nalíčená..keď sa budem vydávať tak si ťa objednám :D

    OdpovědětVymazat
  24. Paráda, moc pěkné, hlavně ty oči!!! Ach jo, já teď každý den na aukru koukám, která paletka Nyx by se mi líbila:) Je tahle BR univerzální pro všechny barvy očí? K tvým modrým naprosto sedne, ale co k zelenohnědým, myslíš že by pasovala?

    OdpovědětVymazat
  25. @Mio, moc moc děkuju :), ty jsi vážně zlatá a máš pravdu,já mám tohle líčení taky hrozně ráda,je rychlé a člověk není nějak přemalovaný :)
    @Natty: moc děkuju, to mě moc těší a vážím si toho! :)
    @Mirabelle: moc děkuju,to bych mohla,ale já to v podstatě řekla v tom videu Péče o pleť, já totiž vážně vůbec nic speciálního nepoužívám :), odličovadla beru,co mi přijde pod ruku a odličuju se hlavně vodou, prostě obličej umyju a zbytky makeupu odlíčím čímkoliv běžným z drogerky a pak hodně používám vazelínu a klasikou modrou niveu nebo ten Excipial, nic víc. Ted se jen chystám na vyzkoušení Skin drinku od Lush a testuju kosmetiku od UNT – konkrétně Aqua fortis a Age erase, tak až to vyzkouším dostatečně dlouhou dobu,aby byly výsledky relevantní,tak určitě moc ráda udělám video, moc děkuji!!! :)
    @Veronique: moc děkuju a jak jsem psala Mirabelle, ono já fakt nic speciálního nepoužívám :), já třeba plet vůbec nijak nečistím peelingem ani nepoužívám žádné pletové vody nebo speciální oličovadla, opravdu jen, co jsem říkala v tom videu Péče o plet :). Jinak ti moc děkuji za podporu, já sama si samozřejmě dobře uvědomuji, že už mi není 20 a že ta plet nevypadá jako když jsem byla mladší, mimické vrásky opravdu začínají,ale zase mi nepřijde, že bych měla nějaké hrozné vrásky teda, když se kolikrát kouknu na mladší lidi, než jsem já, tak mají i větší, myslím, že je to úplně normální přirozená věc, samozřejmě každého trochu štve (kor ženskou), když vidí, že už to není, co to bývalo, ale to je přece úplně normální stav. Já bych byla strašně zvědavá, jak budou ti anonymové vypadat v 31 a jaké budou mít vrásky oni, když mě tak kritizují. Nevím, doufám prostě jen, že snad v tomto věku není žena určena jen k tomu, aby lítala kolem plotny a šla se někam zahrabat, snad i kolem a po 30 o sebe žena může dbát aniž by to někoho pohoršovalo. Mně to přijde, že ti anonymové prostě chtějí jen za každou cenu rýt a naštvat mě, protože to už jsou někdy opravdu kecy pořád dokola :).
    @Elena: děkuju a ano, jsou umělé :), mám tyhle už hrozně dlouho, jsou to nějaké z DM, myslím značka Ebelin nebo tak nějak a myslím, že vypadají vážně dost přirozeně :) a nejsou nijak drahé.
    @Audrey: děkuji moc a kdepak, nepředběhla, nevěstu jsem líčila taky a byla nádherná, kam se na ní hrabu ;)!
    @Veruli: ano ano, pamatuješ dobře :), tak to jsem také moc ráda a děkuji! :)
    @PlumFoolery: určitě udělám, mám naplánované asi čtvero líčení, zítra budu mít snad trochu času, tak něco natočím :)
    @Mia: jé, ráda líčím nevěsty, takže to by nebyl problém :) a moc děkuju!
    @Noogeta: moc moc děkuju!Já si myslím, že tahle paletka je vážně úplně univerzální, že půjde ke všem barvám očí a je fajn, že se s ní nalíčíš jemně a i výrazněji, jsou tam takové hnědé a béžové ostíny jeden šedý a jeden černý, mrkni, tady jsem ji fotila zblízka: http://1.bp.blogspot.com/-I5w2wm7fJcU/TeyETcHMohI/AAAAAAAAAlE/h0JOiWdEqBA/s1600/DSC_2458.JPG
    Jinak si myslím,že k zelenohnědým by pěkně šla i Strike a Pose a potom ta For eyecolor green,ta je taky moc pěkná a určitě i Versus, já bych řekla, že hnědozeleným očím, nevím teda, jakou máš barvu vlasů a pleti,ale řekla bych, že nejvíc k nim jdou stíny do fialkova, hnědofialkova, hněda, zelena a béžova, šedočerná sedí každé barvě očí,tak bych asi vybrala takovou nějakou kombinaci barev, aby tam bylo od každé barvy něco….

    Hrozně moc vám všem děkuji za komentáře, moc si vážím toho, že mi věnujete čas a něco mi napíšete, díky! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Na mě strašně výrazné, preferuji nude líčení, ale tobě to prostě sluší, ale já by jsem se v tom necítila.

    OdpovědětVymazat
  27. jako mrkací panenka :-) připadáš mi jako filmová hvězda :-D krásné !!!

    OdpovědětVymazat
  28. Jsi krásná ženská s přepychovou postavou. U tvých anonymek (a že jich je), se vždycky dobře pobavím - ženská závist nebere konců a nezná mezí :). Asi se příliš nemíjím s pravdou, když si autorky takových hořkokyselých jízlivostí typu "jsi moc chudá, jsi moc kostnatá, máš kostnatá ramena, ruce, měla bys přibrat..." představuju jako upocené tuctové obtloustlice, které se ukájí otravováním života ostatním. Co se dá dělat...Ráda bych vypadala tak luxusně jako ty, až budu mít tvá léta. Nenech se otrávit, sama musíš dobře vědět, že jsi opravdu kočka!

    OdpovědětVymazat
  29. to je dokonalý!! vypadáš jak porcelánová panenka. nádhera

    OdpovědětVymazat
  30. Holky, moc vám děkuju,jsem ráda, že se makeup líbí, přitom byl fakt jednoduchý a rychlý, neměla jsem ráno moc času, líčila jsem nevěstu a na té hlavně záleželo, byl to její den :)!

    @anonymní 14:10: Moc děkuju za komentář a za podporu,jak víš, anonymky na to napíšou, že to není pravda, závist v tom určitě není a že kladné komentáře si píšu sama :D....už to ani nemá cenu řešit a komentovat,mě jen mrzí, že lidé nejsou schopni kritizovat slušně, aniž by to někoho uráželo. Však já o sobě nějaké extra vysoké mínění nemám a určitě je spousta věcí ke kritice a já ji beru (je mi jasné,že nebudu sympatická každému),ale opravdu jen slušně a konstruktivně, když mi tu budou psát, že vypadám jak opice a podobně, tak to opravdu nemá cenu komentovat a zaobírat se tím, co to komu dá....moc děkuji za podporu :)!

    OdpovědětVymazat
  31. Jsi velmi krásná a sympatická! Ty linky jsou dotáhnuté k dokonalosti... :) Snad jednou zvládnu, alespoň podobné :D ;)

    OdpovědětVymazat
  32. myslím, že se ti líčení docela povedlo, neuvěřitelně se mi líbí ta tvá černá linka na horním víčku vypadá to fakt skvěle ;) akorát co bych vytkla je, že jak máš ty rty orámované předpokládám tužkou(konturou) tak nevím proč ale zrovna u této barvy ty okonturované rty vypadají nějak lacině"zmalovaně"" ..mnohem líp ty rty vypadaly bez použití tužky na rty(kontury) nebo čím sis ty rty orámovala ;)) KIKI

    OdpovědětVymazat
  33. Ta první fotka??? Krásná jsi! Dokonalá. Vzala jsi mi dech.

    OdpovědětVymazat
  34. holky, moc vám děkuji!!!

    @KIKI: moc děkuji, ale konturku nemám vůbec, ono je to možná tím, že jsem předtím jedla, tak se to trošku rozmazalo k okrajům rtů :)

    OdpovědětVymazat
  35. Nadherna jsi a tento make up je presne styl, ktery se mi silene libi, krasne zensky a elegantni! :) nadhera

    OdpovědětVymazat
  36. To líčení je nádherné ooomůůj bože takhle bych chtěla vstávat každé ráno :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!