Perfect Imperfections - video

by - 02 srpna

Krásný den,

dnes tady mám video, které jsem natočila už minulý týden a pořád jsem přemýšlela, zda ho zveřejnit, je trochu jiného charakteru, než o kosmetice nebo účesech, napadlo mě udělat malou změnu, i když se neodvažuji hádat, jestli by vás takové video vůbec mohlo bavit....na druhou stranu jsem si docela jistá, že pro moje milé stálé anonymy to bude jejich denní dávka adrenalinu :D.
Přeji všem úspěšný den!

You May Also Like

44 komentářů

  1. Hned jsem ho zhlédla!! :) je úžasný :D docela mě rozesmálo u věcí, co se ti líbí jak jsi vždycyk používala docela to újde nebo celkem to jde :D to maj být věci, který se ti doopravdy líbí! :D a postavu máš úžasnou :)

    OdpovědětVymazat
  2. náhodou hezký video :))
    kdybych měla říct já něco takhle o sobě, tak mám stejný ty vlasy - ale já jich mám fakt málo, hodně řídký a jemný, ale máme to v rodině, takže s tím nic neudělam :( a zase mam ráda svoje řasy, mam je dlouhy a hustý, takže si je ani nemaluju:)

    OdpovědětVymazat
  3. nejlepší video co si kdy natočila ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. No to som sa asi najviac pobavila na slovíčku hitparáda...
    ale v podstate musím povedať že sa mi moc páčilo tvoje video aj keď mne teda moc nepríde že by si bola buclatá...máš len výrazne lícne kosti a ono to potom tak asi pridáva na dojme že s máš guľatú tváričku
    Mne osobne sa na mne nepáči hlavne to že ja narozdiel od teba obočie nemám skoro žiadne mám s toho dosť veľké mindráky
    a na tebe sa mi stejnak páčia tvoje vlásky tak nechápem tie obavy....

    OdpovědětVymazat
  5. hezky si řekla to s těmi nedostatky. Nikdo není dokonalý... :) Moc pěkné video, zajímavý nápad.:) Pobavily mě ty komentáře typu ,,myslim že docela dobrý´´ u toho co se ti na tobě líbí. Mně se neskutečně líbí tvoje oči, na ně si zapomněla! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní video!! :) A jak si říkala ty buclaté tváře, tak to je právě hezké a mě se to na tobě moc líbí! A jak si řekla, je dobré, když se člověk má rád takový jaký je. :)

    OdpovědětVymazat
  7. mě překvapuje, že jsi dala zrovna obočí, nehty a postavu:) všechno to ti závidím, to je tedy fakt!:) ale já bych spíše dala tvoje uužasné zuby a pusu, vlasy( nechápu, proč je nemáš ráda ,co já bych za ně dala,miluju tvé vlasy! i když tedy nejsem ty a nevidím je naživo no:D)a prostě spoustu dalších věcí:) já ti raději psát o sobě nebudu, nevybrala bych si, jediné co na sobě mám ráda...pane jo, teď vážně nevím:D možná oči a celkem dlouhý nohy:D a naopak co ráda nemám, postavu (jak v čem, spíš nemám ráda svoje břicho) pleť(moc bílá), pihy na slunci ( stejně jako ty), nehty, zuby, pusu, velký čelo, vlasy, nos, a no je toho hodně:D jsem sebekritický člověk no. No nevybereš si:D ale když svý nedostatky nebudu dávat najevo, vše bude fajn:) a třeba si nikdo ničeho nevšimne:D video se mi líbilo a na tohle téma toč další, bavilo mě:)

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé to je boží :) Prostě pěkné upřímné video :) Já na sobě nejvíc nesnáším svoje vlasy :( jelikož je mám sice kvalitní-husté a silné, ale nerostou mi a mám je tak tak po ramena sem tam delší. Toho co na sobě nemám ráda je vážně hodně, ale jediná věc na kterou jsem vážně ale vážně pyšná je moje břicho, které mám díky sportu moc pěkně vypracované a vyrýsované :))

    Uvítala bych třeba někdy zase nějaké takové video a musím říct, že působíš neskutečně pozitivně :))


    France baby fashion

    OdpovědětVymazat
  9. Hned jsem video zhlédla a líbí se mi. :) Postavu by ti mohla závidět leckterá modelka! Já mít tvoje nohy, tak skáču radostí. Jinak nehty máš krásný a to s tou světlou pletí chápu. Já sice také, ale myslím, že ení potřeba to řeišt. :)

    OdpovědětVymazat
  10. s těma vlasama jsi mě dostala, máš je krásný a vypadají i dost husté, takže buď ráda, že je máš takový jaký jsou...

    OdpovědětVymazat
  11. Ty buclatý tváře teda vůbec nemáš! Ale chápu tvé pocity - jinak zkoušela jsi už tu obličejovou gymnastiku, když už jsme u toho..? Mimochodem já bych mezi své top 3 taky zahrnula nehty, pak asi vlasy a oči. Ale u toho, co se mi nelíbí bych dala asi jen jednu věc - zbytek. :D

    OdpovědětVymazat
  12. Musím říct, že na tom videu Ti to strašně moc sluší - jak účes, tak nalíčení:) Máš moc krásnou, zářivou pleť - bude to sice i nalíčením, ale tak krásnou pleť já nemám ani s nalíčením:D Ehm, na toto líčení bys měla určitě udělat tutorial, stejně tak jako na to, s tím leopardím outfitem;) Moje top3 jsou vlasy, postava a taktéž asi obočí, i když s tím mám rozhodně víc práce, jak ty:) Naopak mám totálně na houby nehty, nesnáším svoje tmavé, rychle rostoucí chloupky:D a rty bych chtěla hladší:D

    OdpovědětVymazat
  13. nejlepší bylo, jak jsi řekla není to žádná hitparáda ale mohlo by to být i horší :D to jsem se vážně pobavila, jinak musím říct že celkově jsi moc krásná a vlasy a buclaté tváře jsou rozhodně tvoje přednost! ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné video, příjemná změna, takových bych brala víc..! :) Ale takhle: u Tebe sem si nedostatků nevšimla!!! :D Moc ti to tam sluší, máš krásnej účes a jsi pěkně nalíčená!

    OdpovědětVymazat
  15. To je super a hlavně i dobrý nápad. :) Já, kdybych měla vybrat 3 a 3 věci a nemělo by jich být víc tak bych vybrala.. No začnu tím co se mi na sobě tak trochu líbí: rovné zuby bez rovnátek, husté vlasy, docela jsem zatím spokojená i se svou postavou, ale ještě vyrostu doufám, no mám dost času:) a co se mi na sobě nelíbí? nesnáším své nehty! rostou do hrozného tvaru a vůbec nejsou pevné, hned se mi zlomí, když už vyrostou, dále bych chtěla modré oči! :) A tu třetí věc, to bych vybrala.. asi obočí:D nemám ho ráda, nesnáším ani to trhání:D:D

    OdpovědětVymazat
  16. Mě se to líbilo moc! :)
    Strašně Ti to sluší a jsi mi sympatická :)
    Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  17. Video je podařené a myslím si, že by stálo za to udělat určitě další! :-) Jinak co na sobě mám ráda a co ne? Jako jedna z mnoha jsem taky sebekritická. Ale začnu spíš tím, co se mi na mě líbí:
    1. nehty, jsou pevné, dlouhé a mají docela dobrý tvar:-)
    2. oči, ani nevím, proč se mi líbí:-)
    3. vlasy, ale u těch je to tak napůl, sice se mi líbí mé dlouhé jemné vlasy, ale nesnášim u nich to, že se mi pořád zacuchávají a mám z nich dobrovolné dredy:/:D

    a co se mi nelíbí:
    dá se říct "ten zbytek":D ale abych byla konkrétní:
    1. pleť, s tou jsem nespokojená asi nejvíc - snadno se mastící, kruhy pod očima, pupínky:/
    2. má malá postava, sice nejsem uplný trpaslík, ale znám jen jednu holku, která je menší než já:D
    3. jednoho krásného dne, až budu mít hodně peněz, si zajdu na plastiku prsou, jelikož skorko žádný nemám:D:/

    A to je mé "pro a proti" . Jsi moc sympatická a Tvůj blog navštěvuji denně, jedn tak dál!:-)

    OdpovědětVymazat
  18. To video se mi opravdu líbí. Snad je to i nejlepší video, cos kdy natočila :) A myslim si, že máš krásný vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  19. Náhodou mě se to video líbí :P ! :) Máš hrozně příjemný hlas :) To by podle mě mohlo být taky ve sloupečku --PRO-- ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Ano, i já bych chtěla video na toto i "leopardí" líčení.
    Krásné, v dobrém závidím! :)

    OdpovědětVymazat
  21. I videa tohoto rázu jsou moc super a mně se moc líbilo ... Moc Ti to tam sluší. Velice mě překvapilo, že jsi říkala, že si nebarvíš vlasy ....

    Jinak já bych mohla sypat nedostatky jak z rukávu a nedokážu dát ani "top3", protože jedno je horší jak druhý ....

    - špatný zrak. Brýle nosím snad od doby, co jsem se "naučila koukat". Ihned po narození jsem byla na operaci očí, takže mohu být ráda, že vůbec vidím. Dnes frčí brýle jako módní doplněk. Já si však protrpěla dětství s klapičkou na brýlích a celý život s brýlemi a je to pro mě jako handicap. Nyní nosím čočky, ale plánuji operaci.
    - problematická pleť, po které mi zbyly ďolíčky na spáncích a červené flíčky, které se mě drží jak ulitý ...
    - velice špatný tvar nosu (nevědět, co s penězi, investuji to do operace ..., ale to se asi nestane).
    - řidké obočí, jedno mám dokonce kratší aspoň o 1cm a né a né to dorůst ...
    - NEHTY! Slabé, lámavé. Nedrží mi na nehtech žádné laky, okamžitě se během půl dne oprejskají. Nedej bože dát si víc jak jednu vrstvu ... Nedrží mi ani gelové nehty! (a světe div se, drží mi akryl! A tím řeším své lakování. Dám si kratší délku a laky na nehtech mi vydrží "donekonečna")
    - samozřejmě také vlasy. Extrémně řidké, jemné, slabé, lámavé, třepící, nerostoucí ...
    - a dál komplet celá postava ... ale to snad ani do detailů zacházet nechci ...

    A plusy?
    Oči :)
    A pak (je to blbost :D ), ale jsem třeba ráda za to, že mě (jak vlasy a obočí), tak i veškeré chloupky rostou strašně pomalu... Takže zatímco, z okolí kamarádky vyšilujou a holej furt ... to co mají jiní za týden, já mám za měsíc ....
    (to jsem těm plusům nedala dost prostoru :))

    OdpovědětVymazat
  22. Sluníčko, Ty jsi prostě sluníčko, záříš v celém videu! Líbí se mi Tvoje "buclaté" tváře. Někoho mi strašně připomínáš, ale za boha si nemůžu vzpomenout koho. :D

    OdpovědětVymazat
  23. jeee moc hezky video, ja na sobe taky v podstate mam rada postavu a vlasy me taky stvou:)))
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  24. Náhodou, tohle video byl skvělý nápad! :) a tvoje tvářičky se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Me se naopak tvoje světla plet desne libi :-) Jinak skvělý video, jedno z mala ceskych který je za jedna !

    OdpovědětVymazat
  26. Skvělé video, moc se mi líbilo, mám ráda tvoje videa o líčení a kosmetice, ale tohle byla příjemná změna :) Jinak já mám na sobě ráda taky nehty, pak i prsa a taky postavu celkově, na kousky rozebranou NE :D A nemám ráda vlasy, já je mám naopak husté, ale ne moc zdravé, tak bych je chtěla zdravější a lesklejší, pak nesnáším svoje zuby, protože jsou křivé a místy žluté :/ Už musím konečně zkusit bělení!! A úplně nejvíc nesnáším svoje kruhy pod očima. Tak, a je to :)

    OdpovědětVymazat
  27. Super video, ty hitparádo :D...
    Co se týče mě... na sobě mám ráda oči, obočí a zadek :D....
    nemám ráda vlasy (i když to je tak 50 na 50), nehty, které se mi lámou a svou postavu jako celek...

    OdpovědětVymazat
  28. Skvělé video a skvělý nápad. Jsi taková má pravidelná videodávka :-D Jen tak dál, víc takových!
    Není to žádná hitparáda??? :-D Ty blázínku. Jsi krásná, záříš v tom videu jako hvězdička. Krásná pleť a oči. Hezká pusa, krásný úsměv. Hubeňounká. Ale na druhou stranu tě chápu. Sama jsem děsně kritická sama k sobě. Někdy mám den, kdy si řeknu...jojo, jsem spokojená, jsem celkem kočka a pak....ouvej ouvej :-( to bych se raději neviděla. Mé TOP? Určitě oči. Ty mám ráda hodně, pak asi vlasy. I když jsou poslední dobou hodně zkrácené a dost poškozené, starám se o ně, a naštěstí se zase lepší. A do třetice??? Vidíš? Mám svůj kritický den :-D
    Nesnáším svou pleť. Mám ji škaredou, porovitou. Nenávidím jí. Nemám ráda svůj zadek a stehna. To už mám raději břicho. To mně pronásleduje už od puberty. A pak úsměv...nerada se usmívám do kamery, foťáku...nelíbí se mi můj úsměv. Přitom se moc ráda směju.

    OdpovědětVymazat
  29. Ty mě vždycky taak potěším Tvým komentářem a Tvá videa mě opravdu moc baví. Jsi hrozně milá a přirozená. Jinak jsou to syslí tváře! :DD Nechci Tě nijak urazit, protože já mám tváře jako Ty (když se usměju, i když mluvím, nafoukávají se mi a vypadám jako syslík :DD). Ale nevadí mi to a na Tobě mi to naopak připadá roztomilé. Moc se mi líbí Tvé oči, již zmiňované obočí a zapomněla jsi na zuby, protože je máš opravdu ukázkové. Mohla bys dělat nějakou reklamu na zubní pastu nebo ústní vodu. :DD Já mám na sobě ráda rty, i když mi je anonymové strašně rádi kritizují a vím, že je mám dost velké, ale líbí se mi, zvykla jsem si na ně. Dále to bude asi poprsí :DD no, jsem spokojená! a ploché bříško. Co naopak nemám ráda jsou mé pihy, mírně povislá horní víčka a stehna. :))
    Super video, chceme další!

    OdpovědětVymazat
  30. Moc příjemné video, líbilo se mi!

    OdpovědětVymazat
  31. Mio, u Tebe mi spíš vadí, že je tak jako kdyby pořád špulíš, čímž vypadají ještě větší:D Ale nic proti Tobě, mám ráda Tvůj blog;)
    Já už vím, koho mi Peťka na tom videu připomíná - Angeliku! I když s tmavými vlasy, ale prostě,je to tam! Laura

    OdpovědětVymazat
  32. @Ivuš: děkuju a jo, to máš pravdu, to mi vůbec nedošlo :D, že řikám docela to jde, ale když já vlastně na sobě nejsem z ničeho nějak úplně odvařená, takže pro mě bylo těžký něco vybrat :D a pak taky jsem si řikala,aby to neznělo nějak blbě nafoukaně nebo tak :)…
    @Alica: děkuju moc a ty vlasy, to jsem ráda,ale když nemám clipy,tak je to prostě takový průměr, zvláště po ostřihání, dřív jsem je měla aspon dlouhé :),když už nic jiného. A s tím obočím ti rozumím, zkus dobarvovat stíny na obočí, to vypadá docela dost přirozeně, mnohem lepší jak tužka :).
    @Dee: moc děkuju, no, já na ně nezapomněla, mně se zas tak nelíběj :D!
    @Dasdusha: děkuju,ale to víš, mně štvou :D,ale nemá cenu se trápit maličkostma, stejně s tím člověk nic neudělá :), jsou mnohem důležitější věci, že jo….
    @Tobby:moc děkuju, no ale ty vlasy, nebýt clipů, tak úplný průměr a spodní zuby mám trochu křivý,takže to taky spokojená nejsem :D….a teda, ty jsi vážně vyjmenovala skoro všechno na sobě, co se ti nelíbí,tomu se mi ani nechce věřit :D! ale je pravda, že člověk sám se vidí hůř, než ho vidí okolí a úplně souhlasím, že je jinak nerozum na svoje nedostatky upozoňovat, protože je dost pravděpodobné, že se na ně zaměřuje jen člověk sám a ostaní to nevidí :)
    @France baby: moc děkuju a hustoptu vlasů to teda závidím, můj tajný sen :D!
    @Veronique: děkuju a skoro se stydím, myslím,že zas tak dobrý to s tou postavou není! Jinak s tou pletí, máš pravdu,ono ani nemá cenu to řešit, protože se to stejně vyřešit nedá :)…
    @luckapucka: díky,ale bez clipů průměr, ono to možná na videu vypadá líp než jak to je :D!
    @Andrea: haha,to jsi mě pobavila, co se ti nelíbí-zbytek, vždyt jsi krásná! Jinak s tou gymnastikou, já to ještě nezkoušela, četla jsem o tom,ale odradilo mě, že někde psali, že když to porvozuješ pravidelně, že se v určitých místech začnou dělat vrásky, nevím, co je na tom pravdy,ale zalekla jsem se :D…..
    @anonymní 13:27: moc děkuji za komentář :)! Co se týče toho líčení, už jsem si obojí připsala na seznam a určitě návod udělám :), jsem ráda, že se líbí, ono je nakonec i dost jednoduché :). Jinak co se týče pleti, tak děkuji za pochvalu, nemám na ní vůbec nic speciálního, ve videu mám jen podkladovou bázi Dermacol tu obyčejnou satin a na tom makeup Loreal matte morphose, já bych spíš řekla, že je to tím,že bylo zrovna dobré světlo, že pěkně svítilo do okna :D, to nasvícení dělá nejvíc :).A s těma chloupkama soucítím, nechápu, jak někde můžou říct,že hladké nohy vydrží 3 týdny až měsíc, já můžu holit ted v létě i 2x týdně,abych je měla hladké, hrůza…..
    @Veronica: moc děkuju, to jsi mě potěšila, i když já si to fakt nemyslím :D!
    @Skodulka: moc děkuju, ale to mi moc lichotíš :)!
    @Lucy: děkuju a můžu souhlasit, vlásky máš opravdu krásné a i krásnou barvu a mně se naopka hnědé oči na tobě jako na blondýnce líbí,je to zajímavější než modré ;)!

    OdpovědětVymazat
  33. @Kate: moc děkuji za krásný komentář a s těmi prsy chápu, no, já uvidím po dětech a možná bych se tomu také nebránila :D, zatím mi to nevadí tak,jak to je,ale kdo ví :)…
    @Hanii: moc děkuju,ale nemít clipy, tak je to vážně průměr :)…
    @Tess and Natt: jé, to moc děkuji, přiznám se, že někdo říká,že mu můj hlas trhá uši,ztak nevím :D…..
    @Malltynka: moc děkuju za krásný komentář, tedy ty jsi těch mínusů vyjmenovala! Ani se mi tomu nechce věřit, protože na fotce jsi nádherná, máš krásné oči a rty a vlasy se mi taky moc líbí! A co ti řeknu,že pomalu rostoucí chloupky závidím,já bych mohla holit pořád a je to pěkná otrava!
    @Dee Jahůdková: jé, moc děkuju, to jsi mě potěšila! :)
    @SIENA.STYLE: děkuju a postavu máš skutečně luxusní, obdivuju,jak máš vypracované nohy!
    @Karolina: moc děkuju :)!
    @Dazz: moc děkuju a musím říct, že já naopak tvoje vlasy zase obdivuju, jak je máš krásně husté a z fotek teda nezdravé nevypadají :)!
    @Shaki: moc moc děkuju, ty jsi zlatá,ale mně to fakt nepřijde takový terno :D!A máš pravdu, že člověk je sám k sobě asi o dost kritičtější, protože přesně ty věci, co jsi vyjmenovala,tak mně se na tobě líbí,nebo jsem si alespon nevšimla, že by nebyly hezké! Postavu a nohy-tedy podle mě i stehna a zadek máš totiž úžasné, štíhlé, obavy vůbec nejsou na místě! :)A usmívat se určitě můžeš, je pravda, že jsme na blogu ale ještě neviděli tvoji fotku s úsměvem, nebo mi unikla? :) A jinak máš úplnou pravdu s těmi dny, někdy si taky řeku dobrý,jde to, ale někdy bych radši ani nevylezla :D!
    @Mio, moc moc děkuji, ty jsi fakt zlatá :)! A co se týče výčtu tvých „nedostatků“, tak ty já bych zařadila mezi další přednosti, protože na Tobě žádné nedostatky vážně nevidím, postavu máš totiž úžasnou, krásnou a ženskou, pihy jsou roztomilé (i když chápu, já je na sobě taky nerada) a oči máš úžasné velké a krásně modré. Jinak s těmi syslími tvářemi :D, jojo, holt jsme syslíci :D. A ještě bych dodala k těm rtům, tak ty máš vážně krásné a plné a upoutají na tobě, asi proto ti to pořád někdo píše,ale jsem ráda, že jsi s nimi spokojená, protože já bych s tebou měnila hned :D!
    @Laura 8:55: jé, no tak to je poklona teda, to moc moc děkuju! Sice mi to nepřijde,ale kdyby tam byla aspon nějaká podobnost,tak skáču dva metry vysoko :D, Angelika mi totiž přijde úžasná :), ted si vzpomínám, že už mi to jednou povídala jedna kamarádka, že jí připomínám Angeliku, no tak to by bylo super :D, to jsi mi zvedla náladu, i když vím, že kam se na ní hrabu, hihi :D:D….

    A všem vám moc moc děkuji za krásné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost a doufám, že jsme si společně alespoň malinko zvedli sebevědomí, že i když má každá z nás nějaké věci, co ráda nemá, že jako celek jsme relativně spokojené, protože tak to má být a nemá cenu se trápit maličkostmi :), přeju všem krásný den!

    OdpovědětVymazat
  34. Super video, zmenu tematu hodnotim velmi kladne, moc se mi to libilo :) A co treba Tvoje dokonala plet na obliceji, ta se Ti nelibi? Nemas jediny pupinek! A Tvoje zuby a plne rty! Taky dokonalost :-) Me se na sobe libi jenom usi :D, prsty u rukou a nehty, s tim ostatnim jsem v celku nespokojena. Nemam rada svoje vlasy, svoji plet - akne! a svoje kratke buclate nohy :-) No, naslo by se toho jeste vic, ale kdyz to maji byt jen 3 veci :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Opat uzasne video! Ale!! Musim namietat:) Tvoje licka su uplne bozske:) podla mna nie su buclate su proste strasne zlate!! neviem posobis aj vdaka nim strasne strasne sympaticky!!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  36. Skvělý nápad na video! a buclatý tváře nemáš:D

    OdpovědětVymazat
  37. To obočí Ti závidím od první chvíle co jsem viděla nějakou Tvou fotku :D. A ještě víc závidím proto, že se nemusíš snažit aby bylo takové jaké je, brala bych ho hned! :) Jinak s ostatníma líbícíma se věcma souhlasím, nechci aby to vypadalo že Ti lezu do zadku, ale asi bych na Tobě nenašla věc, která se mi na Tobě vyloženě nelíbí. A co se mi na sobě líbí? Hmm... :D Jsem ve věku kdy nic, ale myslim že ani časem to nebude lepší :D jsem typická ošklivka, i když se s tím snažím aspoň něco dělat.

    OdpovědětVymazat
  38. Hrozne dobré video, chcem viac takých! Musím povedaťm keby som bola na tvojom mieste tak by som zbožňovala tvoje vlasy.. Nechápem ako s nimi nemôžeš byť nespokojná, sú úžasné! :D

    U mňa je to dosť hrozné, neviem či sa dá nájsť vec, s ktorou som spokojná... :D Nespokojná som s postavou (príliš tučná), vlasmi (sú hrozne riedke, nikdy mi na nich nič nevydrží a majú otrasnú farbu a sú krátke) a s mojími očami... Sú také divné :/
    A spokojná som .. ja neviem to je ťažké lebo ja nikdy nie som spokojná :/ Al tak možno s perami, dajú sa :D A s mojími lýtkami :D A ináč už asi nič nenájdem.. Tých vecí s ktorými som nespokojná, o tých by som mohla písať až do rána :D

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. No prostě nejlepší video jaký sem kdy kde viděla !! Jen nechápu tvoje negativa, mě příde, že na tobě chyba není ani jedna :) Pro mě jsi dokonalá :)
    Jinak moje tři pozitiva:
    1. Asi oči mám je celkem ráda, i když mohli by být trochu větší, ale jsou modrý a to se mě osobně prostě líbí.
    2. Přiznám se, že s prsama, protože jejich velikost i tvar odpovídají dokonalejm prsám :)
    3. Jej já už snad nic nevím :D asi s pusou má pěkná tvar :)
    Moje tři negativa:
    ve skutečkosti by jich bylo asi 30 a ne 3 :D
    1. Vlasy z těch mám nejhorší stavy :D Moc krátké a nelíbí se mi že je mám odbarvené :D chci svoji přírodní barvu :(
    2. To jak jsem hnusně malá :-! Měřím jen 156cm a to je fakt bída :D
    3. Někdy mě štve, že mám kulatej obličej :-! Musím to hodně maskovat tvářenkou a tvarem účesu...

    Tak a je to :D
    http://myfashionforall.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  40. Podla mna super video :) ale myslim si ze vlasy mas super mne sa tvoje vlasy strasne pacia a este tvoje oci :) co ja by som dala za take oci :)

    OdpovědětVymazat
  41. moc hezké video, ostatně jako všechny ostatní. musím říct, že jsi hrozně sympatická:) příjemná změna po Natalii Sadness

    OdpovědětVymazat
  42. super videjko!! Mne sa tiez velmi paci tvoje vyrazne obocie - to bolo prve, co som si na tebe vsimla - joooj zavidim, ale v dobrom samozrejme:))) K tym vlaskom ja mam tiez podobnu kvalitu - teda tiez jemne a nie moc huste, ale tiez to riesim clip-in, ale aj tak na tie moje vlasy neustale nadavam - je to hrozna otrava!! A tie tvoje licka su krasne - bud rada, ze ich mas, ocenis vo vyssom veku - nebude ti vidno vrasky - vlastna skusenost:))) A celkovo si velmi pekne, vyrazna zena a mas krasnu sumernu postavu. evka

    OdpovědětVymazat
  43. Tohle video se povedlo a vůbec nevadí, že vybočuje. Naopak si myslím, že je to dobře =)
    Co se mi na mě líbí? Jsou to určitě vlasy, který mi chválí každá kadeřnice, kterou navštívím. Potom by to určitě byly oči a prsa. Na tyhle tři věci jsem velmi hrdá, když se ten zbytek příliš nepovedl =D
    A věci které nemám ráda... to bude určitě celková postava. Nehty, který se mi hodně lámají. Třetí věcí by byla určitě pleť. Mám ji celkem problémovou.

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, včera som prvýkrát objavila Tvoj inšpiratívny blog. No musím sa len čudovať, čo takej krásnej babe akou bezpochyby si na sebe vadí. Veď vyzeráš ako porcelánová bábika s tou svetlou pleťou, krásnym obočím, plnými perami a úžasnými lícnymi kosťami. Vôbec nemáš guľatú tvár. Okrem toho máš veľmi príjemné vyžarovanie, aj hlas. A tak ako vyzeráš ty, som si vždy predstavovala Snehulienku. Prajem krásny deň.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!