Barbie růžovomodré líčení - video

by - 07 února

Krásný mrazivý den,

dnes tu mám pro vás video na přání, psali jste si o Barbie look a modrorůžové líčení, já jsem to zkombinovala do jednoho vzhledu, tak doufám, že se vám video bude líbit, i když ho berte maličko s rezervou, zvláště po hudební stránce ;) :).....

A pro již tradičně nefunkční vkládání videí z youtube, vás prosím, kliknout ZDE, pokud se chcete podívat.

Mějte fajn zbytek dne!


You May Also Like

47 komentářů

  1. Jak jsi napsala, ať to bereme s rezervou, hlavně po hudební stránce, tak mi bylo hned jasný, jaká bude ve videu písnička :D :) Jinak opět parádní video :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky.. :D Je to super!:D:)

      Vymazat
    2. :D mně to bylo taky jasný, že to bude jasný :D....a děkuji!

      Vymazat
    3. ahoj já většinou nosí malé kabelky přes rameno a nosím v ní mobil šmínky klíče perfém peněžěnku krém vodu jídlo časopisi m máš moc hezká vydea ahoj janča werthaimová a bydlím v kladně.

      Vymazat
  2. na tohle líčení jsem se těšila,skvělé fotky :) Máš příjemný hlas,mohla bych tě poslouchat celý den :))*

    OdpovědětVymazat
  3. opět super video:-), pigmenty barry m jsem si poslední dobou hodně oblíbila, tak sem ráda, že na ně vidím líčení:-). Jinak, kdybys měla chuť, moc prosím o líčení a účes ve stylu 60. let :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Je to moc hezké, ale na mě moooc výrazné a barevné, jinak máš ve videu moc hezké vlasy, takle se ti přirozeně kroutí nebo jim nějak pomáháš? :)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Oči jsou nááádherný, jsi šikovná! Rty bych už možná nedělala tak růžové, ale má to být Barbie, tak proč ne :)

    A s tím Essence rozjasňovačem jsi spokojená?

    OdpovědětVymazat
  6. nádhera, tuhle kombinaci barev mám tak ráda ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Omlouvám se za OT, ale náhodou jsem narazila na použití tvého videa v nějakém článku, tak jsem ti to chtěla dát vědět - nikde tam není napsáno, že je tvoje a tak...

    http://www.krasojizda.cz/jak-vypadat-lepe-krx-130-5982-0qnedostatek+%C5%BEeleza+%C4%8Dern%C3%A9+te%C4%8Dky.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspon bude sledovanost:) Akorát tam měli uvést autorku a Peti blog:-)

      Vymazat
  8. Pěkné video, ale musím říct, že mě víc zaujaly tvoje nehty - co to máš prosím za lak? :)

    http://linysblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také mě zaujaly nehtíky.. :) copak to je za lak? Vypadá to na dva, že?

      Vymazat
  9. Líčení je jako vždy dokonalé, video se moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych si ho určitě vzala všude, nepřipadá mi vyrázné:) Moc ti sluší, ostatně jako všechno ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Takové krásné veselé barvičky :) na mě asi moc, ale kouká se na to moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Opravdu trochu výraznější, ale fakt mne učarovalo, je krásné a zajímavé, takové netradiční :O <3 :)). A zase se ti video povedlo. Jak to děláš, že jsi tak úžasná?!!!

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Zase povedené video a moc ti to sluší. Já moc na růžovou nejsem, i když sem si dnes koupila lak na nehty a měl být světle fialový, ale je do růžova, tak kdo ví, třeba změním názor :D
    Jinak ten lak co máš ve videu mě taky zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mě se líčení moc líbí:) A tobě tu sluší, vážně jako Barbie:) A nikdy nepřestanu obdivovat tvoje obočí:)

    OdpovědětVymazat
  15. Já bych si to třeba na ples určitě vzala, jen bych teda nedala takovouhle rtěnku, ale tady chápu, že když to má být barbie líčení, tak tam být musí :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  16. Užasné, barevné líčení. Krásný jako vždy ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Líčení i video je super, škoda, že mi to nejde tak pěkně jako tobě!

    OdpovědětVymazat
  18. je to krasne licenie:) tiez ma hned napadla tato pesnicka. Ale ked uz to ma byt barbie ja by som to dala viac ruzove a vyrazne aj ked to by nositelne nebolo ale barbie ano :D :))

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné video... už mi to je trošku blbý psát to pod každý článek, ale doufám že ti to udělá radost. Docela bych ocenila make up podle Marilyn Monroe, každý jí zná a tak bych docela ocenila... jenom takový tip až nebudeš třeb avědět co =)

    OdpovědětVymazat
  20. Je to opravdu skvělé, ale já nesnáším růžovou, takže by to asi moc nešlo, ale tobě to sekne skvěle. Když nemám ráda tu růžovou tak bych dala víc té modré a růžovou jen na takové to doladění, ale je to Barbie styl. Monča a prosím udělej ještě nějaké video o nějaké kosmetické značce. Třeba o Maybelline ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Moc ti to sluší, jako vždy, opravdu se mi to libí, ale já bych si neodvážila s tímto mejkapem někam jít :) jsem lehce zbabělá :)

    http://medunka-b.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělé video a krásné líčení. Moc ti to sluší, vypadáš opravdu jako Barbie. :) Na denní nošení to není podle mě, ale na nějakou párty by to určitě šlo. ;)

    OdpovědětVymazat
  23. to je nádherný! Chtěla bych se umět jako ty tak krásně nalíčit. Jinak ten stín Bright indigo se mi moc líbí, takovouhle zvláštní barvu jsem ještě nikde neviděla...
    Mně by se tohle líčení hrozně líbilo na nějaký karneval k masce Barbie nebo třeb víly :)

    OdpovědětVymazat
  24. nedávno jsem podobný líčení, ale světlejší měla normálně na denní líčení. tohle tmavý bych klidně brala na večer někam, na ples třeba jak si říkala. akorát bych už nedělala tak růžový rty. ale jako Barbie líčení je to super! a moc mě zaujalo jak máš nalakované nehty. to máš nějaké laky navrstvené na sobě nebo to je jeden?

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Péťo, chtěla jsem Tě hned ze začátku pochválit za všechny úžasná videa, jsem tvou fanynkou chvíli a moc mě sledování tvých videí baví. Líbí se mi jak testuješ dostupnou drogerii běžně k sehnání což je pro normální holky užitečné:) Chtěla jsem se zeptat jaký jsou pokroky s užíváním toho gelu na růst řas jestli to pomáhá či ani ne? A nemáš náhodou bělené zoubky? máš strašně hezký úsměv, tak pokud ano uvítala bych až bys někdy měla čas a chuť udělat na to nějaké video s radami třeba jaké bělení bys doporučila atd..přemýšlím totiž o tom.. jinak co dokážeš vykouzlit s vlasy je obdivuhodné:) já to dělám někdy na 10krát a pak se mi to během dne rozpadne:( například rybí cop a přitom je jednoduchý a mě se to vždy nějak nezdá:D tak jen tak dál jsi opravdu v tom co tady pro nás děláš skvělá;) měj se hezky Martina

    OdpovědětVymazat
  26. Hezké líčení, krásně vystínované oči, ty rty jsou taky krásně panenkovské, většinou mě u tebe silně nalíčené rty ruší, ale k tomuhle vzhledu je to moc povedené.

    Martino, Petra už tu nějaký článek o tom, jak si bělí zuby postovala, zkus pohledat ještě ve starších příspěvcích.

    Michaela

    OdpovědětVymazat
  27. Tak pro mě takové líčení nenene. Ale na tobě to vypadá tak moc hezky!!! Ta fotka je krásná a video jako vždy, povedené :-) Až je mi trapné tě pořád chválit :-D Když ono to tak prostě je. Vážně jsi jak panenka :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahojky. Nechceš udělat video líčení alá Penelope Cruz? To by bylo super. Vím, že v angličtině jich je dost, ale v češtině jsem neviděla. :) L.

    OdpovědětVymazat
  29. Jako vždy je to moc povedené Peťulko! Tobě sluší snad všechno. :) A mě to teda nepřijde nějak extra výrazné, já bych to nosila i přes den. Ale to je asi tím, že mě se osobně líbí výraznější líčení. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Perfektní! Na tohle video jsem se těšila! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, líčení teda nerozumím :D, ale musím říct, že má tvůj manžel štěstí. Závidím mu. Taky bych chtěl takovu manželku :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Toto líčenie s ami vôbec nepáči. Ružová s modrou mi proste na líčenie oka k sebe vôbec nepasujú. Naviac tá ružová je až moc kriklavá a tá modrá takisto s nou nepasuje. K tomu ten rúž je tiež absoultne zbytočný...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečti si znovu celý článek a tam se dozvíš, že Petra udělala barbie líčení na žádosti čtenářek! :)

      Vymazat
  33. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli bys mi neporadila černou tužku na oči, možná i gelové linky. Horní linka namalovaná tužkou se mi téměř vždy obtiskne na nadočnicové oblouky, i s bází pod oční stíny :( . Vnitřní spodní linky zvládnu do půl hodiny vymrkat, akorát zůstanou rozmazané mezi spodními řasami. Na Youtube jsem viděla asiatky aplikovat si gelové linky jako vnitřní spodní, prý dlouho vydrží. Od toho mě ale odradila kamarádka, má jedny od Chanelu a nic moc. Slečny na fórech vodě odolné tužky chválí i haní. Nerada bych si koupila drahou vodě odolnou tužku a zjistila, že je pro mě stejně na prd jako ty levné. Tereza

    OdpovědětVymazat
  34. Palec nahoru, že sis dala takovou práci :) Pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  35. Tohle vypadá na super web. Budu chodit častěji. Chtěla jsem se zeptat - Jak ti seděl ten make-up od Max Factoru v tomhle videu? Plusy a mínusy? Díky. Jinak - máš fakt krásnou pleť.

    OdpovědětVymazat
  36. O BĚLĚNÍ ZUBŮ TU NIC NIKDE NENÍ_:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hledej.... ve štítcích si dej myslim lips a ve starších článcích =)

      Vymazat
  37. máš fakt hezká videa a podle tech si myslím že se hodně lidí inspiruje :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, móóóóóóóóóóóóóóc tě s kámoškou obdivujeme a milujeme tvoje videa!! Projíždíme tvůj blog každý den a narazili jsme na jeden comment o Kate Middleton a taky bychom se chteli primluvit za video o ní, protože si myslíme, že je velká inspirace pro mnoho dívek. Tak se prosím brzy ozvi jestli máš něco takového v plánu nebo vůbec nic takového neplánuješ. Díky moc za odpověď.

    BTW tohle video nás úžasně inspirovalo, ikdyž si myslím, že takové výrazné líčení ke mně moc nejde :) (ale určitě zkusím)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!