Moje běžné denní líčení

by - 05 února

Krásnou neděli všem,

většinou dávám fotky takového obyčejného každodenního  líčení jen na FACEBOOK, ale protože zrovna tohle nosím hodně často a hodně se mě na to ptáte, rozhodla jsem se udělat takový kratičký článek i zde na blogu. Tohle líčení je opravdu jednoduché a podle mě vhodné na běžný pracovní den, do školy, práce atd....a navíc je to opravdu rychlovka.

Použité produkty:

Pleť- na T zóně báze Loreal Studio secrets v kelímku, BB krém Garnier ve světlejší verzi, korektor ELF Studio Duo Highlighter&Concealer v odstínu light a krémová tvářenka NYX v odstínu Golden
Oči - béžové a hnědí stíny, většinou ty , které mám po ruce, tyto jsou od Dermacolu duo č. 04, pod nimi báze NYX skintone, která ale není moc dobrá, černá gelová linka Catrice Black Jack with Jack Black, která je super a řasenka Loreal Lash Architect 4D
Rty - Barry M lesk Glossy tubes č. 4 matt pink

Jak se vám takové jednoduché, ne příliš výrazné líčení líbí? Jak dlouho vám trvá, mně tohle cca 10-15 minut, podle toho, jak si s tím hraji :).

Přeji fajn zbytek dne!

You May Also Like

57 komentářů

  1. Moc ti to přirozené líčení sluší :))*

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to, ten lesk je super..
    http://linysblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Super líčení je pěkné přirozené a sluší ti ;) nechtěla bys udělat tutorial na líčení herečky Evy Longorii :D :) prosím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, no zatím mám naplánována jiná líčení,ale možná na to časem také dojde :)....děkuji za tip :)

      Vymazat
  4. Je to nádherné Petruš. Jsi přirozeně krásná, takže Ti přirozené líčení sedí. Děkuji za minulý komentář. Měla jsi pravdu, že mi líčení moc nesedělo a cením si Tvé upřímnosti. Ve Tvém líčení se mi líbí hlavně oční stíny a lesk! :) Vážně super inspirace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jsi zlatá :). A myslím, že zrovna v Tvém případě se trefit do něčeho, co Ti nesedí je celkem těžké, Tobě sluší skoro všechno :)! Podle mě , kdyby se bývalo jen trošku ubralo na intenzitě a víc se to rozblendilo, bylo by to úplně super i kdyby to bylo výrazné :).

      Vymazat
  5. Moc ti to sluší, takhle většinou taky vypadá moje každodenní líčení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to lsuší jako vždy!! :D

    OdpovědětVymazat
  7. takhle nějak se normálně líčím , jenom bez stínů :)
    a řekla bych že tohle jemnější líčení ti staršně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi to moc, je to prostě hezké decentní líčení. Člověk vypadá upraveně a přitom ne zmalovaně :) Joo kdyby takhle chodily všechny ženy a těch deset minutek tomu ráno obětovaly, to by byla nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a máš pravdu, taky si myslím, že jsou to jen výmluvy, že není čas, tohle podle mě zvládne každý, když bude chtít :)....

      Vymazat
  9. Moc ti to sluší i tohle přirozené ličéní! Já také se hodně podobně ličím i protože je to rychlovka a zvladám to během 10 minut. hezkou neděli! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Sluší ti to, jsi krásná, a to líčení je krásné, přirozené :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jo a prosímtě které přesně Dermacol to jsou? Dělají takový hezký lesklý efekt jako je na fotce nebo to je tou bází?

    Na netu jsem našla duo tyto:
    http://www.dermacol.cz/dekorativni-kosmetika/oci/ocni-stiny/duo-eye-shadow

    a tyto
    http://www.dermacol.cz/dekorativni-kosmetika/oci/ocni-stiny/duo-eye-shadow-9304

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a jsou to ty první, já nevěděla,jak líp je specifikovat, protože nemají žádný název.....a bází to určitě není, ta je úplně matná bez třpytek a shimmeru :).

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď, podívám se na ně, vypadají hezky :)

      Vymazat
  12. To není možný! Máš tak dokonalou pleť, že ty fotky vypadaj, jako by byly vyretušovaný. Nejsou, že ne?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a nejsou,ale fotka hodně odpustí podle mě :) a hodně také dělá dobré světlo ;). jinak mně se ted plet ale vážně dost zlepšila, jednak beru vitamíny a používám jiné krémy, o kterých jsem mluvila ve videu o zimních favoritech v péči o plet, určitě na ně bude i samostatná recenze :).

      Vymazat
  13. Pěkné líčení, jen se musím smát, jak pořád pleteš název linek od Catrice. Už tě tady někdo na to upozorňoval, já to nebyla ,nechtěla jsem rýpat. Název je Jack Black with Black Jack.
    Prosím neber to zle:), jinak ti není opravdu co vytknout. Těším se na další článek a doufám, že to bude zase video.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda holky, když už tu Péťu furt opravujete, tak to alespoň samy nepleťte. Když už, tak ten název je Black Jack with Jack Black. Jediné plus, že je to napsané slušně, ne jak od některých anonymů.

      Péťo, líčení se mi líbí moc, přesně k tobě pasuje. Budu se těšit na další články a videa :-)

      Vymazat
    2. Moc děkuji a kaji se :D, snad si ten název konečně zapamatuji správně a hned ho opravím :), já nevím, proč si pořád myslím, že se jmenují tak, jak píšu.....

      Vymazat
  14. Krásné, decentní líčení, sluší ti.
    Chci ti poděkovat, inspirovala jsi mě k založení vlastního blogu, snad bude jednou alespoň z poloviny tak úspěšný jako ten tvůj:)
    http://medunka-b.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší:) Já běžně používám make-up, pudr, řasenku a někdy tvářenku:) Toť vše a to mi nejvíc vyhovuje, jeto rychlé a když nemám ten den "divné" řasy tak i pěkné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, to je fakt, jakmile řasy neposlouchájí, líčení je vždycky o 100% horší :), to znám....

      Vymazat
  16. Veľmi ti to svedčí :) Mne takéto každodenné líčenie zaberie tak ako tebe, zhruba 10-15 minút.

    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti, prosímtě, k čemu je ta báze Loreal Studio secrets, když si ji dáváš na T-zonu? Je nějak proti mastnotě:)? Děkuju, a jinak, jsi nádherná žena a všechno ti sluší!:¨)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji a ta báze je super, ne že by snad přímo redukovala mastnotu,ale rozhodně matuje, zakrývá póry a jemné linky a plet je po jejím použití vážně jak z photoshopu :), tady jsem o ní psala: http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/05/baze-loreal-studio-secrets-zmizikovac.html

      Vymazat
  18. Takové jednoduché líčení ti sluší ze všeho nejvíc !!!

    OdpovědětVymazat
  19. Obdivuju ty linky! Mě se nikdy nepodaří rovné :D Sluší ti to ;))

    OdpovědětVymazat
  20. Líčení je krásné, jemné, decentní a sluší ti. Jednoduché líčení na den mám ráda, vlastně se tak nějak podobně taky běžně líčím, takže za mě super :) Jinak nemáš v plánu nějaké valentýnské líčení či účesy? :)

    OdpovědětVymazat
  21. Moc pěkné líčení, také upřednostňuju na běžné nošení takovéhle jednoduché.. :) akorát nemůžu furt sehnat nějaké pěkné stíny, zrovna tyhle co máš, jsou naprosto úchvatné! :) a většinou si teda ani nedělám černou linku, to je pro mě moc piplačka :D

    OdpovědětVymazat
  22. Strasne moc ti to slusi. V jednoduchosti je krasa :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojky, Ty máš tak nádhernou pleť !!! Opravdu !!! Jak to děláš? :) Chtěla bych taky takovou. Myslíš, že je to kvalitní péči, nebo tím BB krémem od Garnier?? Nebo tím GS Eladen? Opravdu krásná pleť, vypnutá. Co bych za ní dala... Pročítala jsem i tvé staré příspěvky a fotky a promiň, ale cca před rokem mi připadalo, že na fotkách byly vidět trošku tvé nosoretky a teď jakoby nebyly !! Jak jsi je vyzmizíkovala?? :) Mě totiž nosoretky trápí už od 20ti tak bych ti byla moc moc vděčná za jakékoliv rady, co na ně používáš a se jich zbavit??? Pleť pak působí starší :( Moc moc moc děkuji !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, děkuji, no popravdě řečeno, já sama nevím, čím přesně to je,ale plet se mi ted hodně zlepšila, myslím, že je to kombinace vitamínů a krémů, které jsem zmiňovala ve videu o zimních favoritech ahlavně pořád mažu a promašťuji :). jinak co se nosoretek týče, písni mi na mail, je to na dýl, tak tu nebudu plevelit komentáře :).

      Vymazat
  24. Ty linky se jmenujou Black Jack with Jack Black. Uz ti to tu jednou nekdo psal!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A svět se kvůli tomu zboří, co?

      Vymazat
    2. Už jsme to opravila, příště prosím víc vykřičníků, nesedím u počítače od rána do večera!!!!!!

      Vymazat
    3. A Klárko, děkuji za zastání, připadám si,jakobych provedla nějaký zločin a ne chybu v názvu očních linek :D.....

      Vymazat
  25. Tyjo, moc ti to sluší! Hrozně se mi líbí ta tenká linka, to jsi dělala pomocí zkoseného štětce od Essence?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a ano, používám jedině ten štěteček,je super.

      Vymazat
  26. Krasne jednoduche denne licenie :) Velmi sa mi to paci a vacsinou sa licim podobne, pripadne, ak mam na sebe nejaky farebnejsi prvok oblecenia (mam rada zelenu a fialovu), prisposobim tomu ocne tiene ale inak naozaj velmi podobne. Len teda na pery si nie velmi rada davam nieco leskle ani lepkave, lebo to do hodiny z nich vacsinou aj tak zmizne a na den mi vacsinou staci len balzam alebo teda nude ruz, ktory obsahuje balzamovu cast (mam jeden z oriflame a je pekny farebne ale tiez dlho nevydrzi...). Jednoducho sa mi tie pery nechce natierat kazdu chvilu.

    OdpovědětVymazat
  27. moc pěkný :) vážně máš dokonalou pleť. a ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása!

    OdpovědětVymazat
  28. Moc všem děkuji za krásné koemntáře, moc mě těší :) a přeji fajn pondělí, ještě dnes přibude outfit.

    OdpovědětVymazat
  29. Krásné jednoduché líčení, takové já nosím denně. :) Ten odstín sínů je moc hezký! Akorát já moc nenosím tvářenku a momentálně ani make-up (bohužel je to kvůli ekzému, který úplně zmizel teprve před týdnem a půl).
    Já s tím zkoseným štětečkěm dělat neumím, jde mi to jen se špičatým. Takže u mě vedou linky ve fixe. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tohle líčení Ti sluší ze všeho nejvíc!

    OdpovědětVymazat
  31. Moc ti to tady sluší:) Super... Lenka

    OdpovědětVymazat
  32. Tohle líčení je skvělé, moc ti sluší ;-)* A každodenní líčení mi také trová kolem těch 10-15ti miniutek, jednou za čas to přetáhnu, podle toho, jak se mi chce, a jak si s tím pohraju :DD

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Taky na běžné denní líčení používám linky, většinou bez stínů. Jen linky, make-up s faktorem,pudr a tvářenku...jo a lesk (teď v mrazu hutný lůj) :-D
    Mám moc ráda linky, dělají kočičí oči :))
    http://thepetras.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky,moc ti to sluší. Tvé tutoriály jsou super a baví mě na ně koukat. :)-jsou poučné a užitečné. :)
    Chtěla jsem se zeptat,jestli by si neudělala tutoriál na líčení Rihanny. Moc moc prosím a zatím se měj krásně a jen tak dál :) Nicole

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!