FOTD - Face of the Day :) - růžově

by - 15 února

Přeji všem krásný i když zasněžený den,

dnes jen v rychlosti, protože včerejší video bylo opravdu hodně růžové a běžně bych to nenosila, rozhodla jsem se nalíčit se dnes také do růžova, ale v pro mě maximálně růžové nositelné variantě :). Líčení je rychlé a jednoduché, zvládne každý a myslím, že i růžová je běžně nositelná a já osobně ji mám moc ráda, určitě se jí nebojte!

oči - Dermacol oční stíny trio v odstínu číslo 1, černá krémová linka ELF, řasenka Maybelline One by One

pleť - BB cream Garnier, ELF krémová tvářenka Flirt

rty - Astor soft sensation 730 , která je ve skutečnosti víc růžová

Přeji všem fajn den a budu moc ráda, pokud mi dáte vědět, jak se vám tohle líčení líbí a jestli by jste ho nosily :). Účes bude následovat ve videu později, ale jedná se o klasický francouzský cop, jen na boku a tady už je trošku povolený :)......







You May Also Like

47 komentářů

  1. Máš fakt moc krásný řasy a... \ni nechce se mi věřit, že máš po tom Garnier BB creamu tak pěknou pleť, protože pro mne to byl naprostý propadák, už při nanášení dělal cucky :D
    Těším se na video :)

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu ti to sekne !! Jen bych se chtěla zeptat co ,že to používáš za sérum na řasy ?? Jsem ten typ ,který má řasy poměrně malinkaté. Předem děkuji za odpověď.
    Dana

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je to pořád moc růžové, já bych si osobně růžovou na oči nedala, mnohem více Ti sluší jiné barvy stínů. Ale jinak jsem velký milovník růžové hlavně na lacích na nehty a rtěnkách :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mco ti to sluší :) Pořád přemýšlím, jestli máš tady umělé nebo svoje řasy...jestli svoje, tak jde ten přípravek na řasy rozhodně znát! :)

    OdpovědětVymazat
  5. souhlasím s komentem nad, takovou pleť bych neměla ani s make-upem:) BB krém mám taky, sice dodá barvu a sjednotí ale jinakžádný zázrak bohužel pro mě teda:)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, řetízek ze Sexu ve městě! :D Jinak ty řasy mě fascinujou a účes vyzkouším..:)

    http://linysblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. krásné líčení,moc se mi líbí řetízek se jménem - odkud ho máš? :))

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, moc děkuji, co se týče BB creamu, tak za mě opravdu maximální spokojenost, mně vyhovuje,ale chápu, že je to strašně individuální, já nepotřebuji skoro žádné krytí a hlavně teda na mastnější pleti to musí dělat paseku, opravdu je třeba to zkusit, co je pro jednoho super, pro druhého může být hrůza :). Jinak ovšem dobré nasvícení a fotka jsou milosrdné, však to známe ;). Co se týče řas, už mi to psaly i holky na facebooku, že je to opravdu rozdíl, já používám sérum od Renokinu Lash lash, ale ještě nejsem na konci kůry, mám tu někde článek na začátku užívání a za cca 14 dní budu mít po dvouměsíční kůře, tak dám fotosrovnání a výsledky, ale zvláště, když si řasy namaluji, je to opravdu rozdíl, fakt to funguje! Co se týče řetízku, mám ho ze stránek www.mynamenecklace.com, je stříbrný,ale mají i jiné varianty, udělají ho na zakázku a měla jsme ho za týden doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stránky jsou úžasné, uvažuji, že bych si taky takový koupila a chtěla jsem se zeptat, zda máš ten klasický stříbrný nebo ten silnější (double thick)? a zda vypadá aspoň trošku kvalitně, jestli to není nějaký šunt? a abych nezapomněla, samozřejmě ti to moc sluší ;)
      Nikol

      Vymazat
  9. Podle mě je tohle víc Barbie než "Barbie líčení" :) Moc se mi líbí ten účes, chci tě zítra ráno doma, aby si mi to upletla :D

    OdpovědětVymazat
  10. Nádhera, moc hezký líčení :). Ty v něm, Peti, vypadáš úplně jako panenka :).
    Jinak bych se chtěla zeptat, jakou barvu//přeliv používáš na clip-in vlasy. Chtěla bych se z blond vrátit na hnědou a ta tvoje vypadá dobře, ani moc tmavá ani světlá :)..
    Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc děkuji, já jsem na ně dala přeliv od Castingu v odstínu 713 :), ale můžeš dát cokoliv, nemusíš se bát, pokud jsou kvalitní, nic se jim nemůže stát.

      Vymazat
  11. Tahle růžová na očích je pro mě nositelná, ta minulá valentýnská na mě byla už strašně moooc :) Ta rtěnka je ale parádní, na rtech růžové meze nekladu!

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkné líčení, růžovou můžu. :) A máš krásné zapletené vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  13. ta růžová rtěnka je božská! strašně se mi takové líčení na tobě líbí :)

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj Peti, moc se mi líbí oči, ty bych byla schopna nosit,ale nedovedu si na sobě představit růžovou rtěnku a to tak, že vůbec. Nikdy mě to nelákalo, ani se mi to příliš nelíbí, mám ráda nude rty nebo rudý rty. Ale tobě to jako celek sluší.

    OdpovědětVymazat
  15. Páni !! Ty oči jsou nádherné!! Hned je jdu zkusit :)
    Ale ta rtěnka..... přijde mi až moc ))) Ale tobě sluší ;) Jako všechno.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc se mi líbí tvůj účes a tvoje vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  17. Pěkné:) To bych zvládla i já:) Jen už se musím naučit linky dělat na každém oku stejné:D Už je umím rovné ale furt mám každé oko jinak, buď silnější nebo tenčí':D

    OdpovědětVymazat
  18. Už jsem komentovala na fb, ale musím i tady:)
    Sluší ti to:)Sama se takhle často líčím a ten cop je krásnej, ale já jsem na pletení copů antitalent, takže ho asi nezvládnu:(

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peťo, jak jsem ti psala už do e-mailu, tak tu stejnou řesenku mám taky a myslím, že je skvělá! Je to opravdu skvělé líčení. Já na růžovou moc nejsem, ale k nějakým příležitostem se to určo hodí. Možná, když nemám ráda tu růžovou, tak bych tam přidala trochu fialové třeba ;) Monča

    OdpovědětVymazat
  20. Tadyto líčení ti ohromně sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  21. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  22. Miluju růžovou :D takže tohle líčení se mi fakt líbí. A ten účes ti moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  23. tak přemýšlím, že bch si ten BB krém taky pořídila, asi to nebudou vyhozené peníze a navíc by se mi opravdu hodil :)
    vypadáš skvěle , ta jemná růžová mi kt obě sedí a vlasy ti budu obdivovat pořád!

    OdpovědětVymazat
  24. Moc ti to sluší! :) Líčení je přijatelné, to bych taky klidně nosila.. :) a účes je nádherný! Škoda že nikdy nebudu schopná něco takového na své hlavě zmotat.. :D

    OdpovědětVymazat
  25. Já bych asi dala jinou rtěnku, ale i tak je to moc hezké :)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. Podpoř! http://lucyone.tumblr.com/

    OdpovědětVymazat
  27. Krásne, určite také vyskúšam! A tebe to veľmi pristane, ako vždy :)

    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  28. No, moc seti to povedlo, ale tahle rtěnka se mi nelíbí :-D ale jinak moc fajn

    OdpovědětVymazat
  29. Peti, máš krásný svetřík, odkud je? :)

    OdpovědětVymazat
  30. Já růžové líčení nemohu. Nesluší mi. Ale ty jsi v něm jako panenka a samozřejmě se ti moc povedlo. Účes je ovšem nádherný. Obdivuji, že si něco takového zapleteš. Nádhera!

    OdpovědětVymazat
  31. Nauč se mluvit ty hrůzo u dnešního videa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale no tak, nemasturbuj u ní pořád. Najdi si holku a dej pokoj.

      Vymazat
    2. Tvé kung-fu je slabé

      Vymazat
  32. Moc ti to sluší. Jak děláš takový krásný linky? :D

    OdpovědětVymazat
  33. Moc ti to sluší, já jsem si vždycky myslela že růžové líčení prostě brunetkám nesluším, protože když se nalíčim na růžovo vypadá to jak když mám zánět oko, ale tobě to hrozně moc sluší

    OdpovědětVymazat
  34. Sluší ti to. Moc hezký účes:)

    OdpovědětVymazat
  35. Krásné líčení, taky občas volím růžovou. Možná bych volila tělovou rtěnku nebo klidně i jen balzám. Máš krásné výrazné rty a tady zvlášť platí zvýrazňovat jen jednu partii. Jinak moc hezké - líčení, cop, řetízek i top.
    Míša

    OdpovědětVymazat
  36. Moc vám všem děkuji za komentáře, názory a připomínky, je to opravdu hodně růžové, to je fakt, ale je to zase změna, i když se přiznám, že do tohoto líčení moc často nejdu, i když mě baví experimentovat a růžovou nosím ráda :).....

    OdpovědětVymazat
  37. Hodně se mi líbí ten účes :)) Sluší!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. Osobně moc růžové líčení nemusím, ale tobě opravdu sluší!! A ten cop je dokonalý! :))

    OdpovědětVymazat
  39. Tohle líčení, i ten cop ti moooc sluší! V této variantě bych růžové líčení klidně ryskla. I když, jak jsem psala komentář u minulého článku- že občas růžové líčení působí jako monokly. Ale jinak mám taky růžovou moc ráda, mám s ní opravdu hodně kousků v šatníku, nosím jí fakticky ráda a často! :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!