OOTD nebo spíš OOTN :) - do tanečních podruhé

by - 06 února

Krásné mrazivé pondělí,

musím konstatovat, že mně zima nevadí, rozhodně lepší, než bláto, ale co je moc, je příliš,  nejvyšší denní teploty se u nás pohybují kolem minus 10st., pokud je sluníčko a v noci je kolem 25st. pod nulou a to už je na mě trochu velká zima (jak v pr...ledního medvěda, jak by řekla moje babička :)....dokonce i led už je mrazem popraskaný a v sobotu se díky ledovému větru ani bruslit pořádně nedalo, vydrželi jsme jen chvíli. Rozhodně si chraňte pleť, doporučuji vazelínu, která neobsahuje vodu a má nejlepší termoizolační vlastnosti, navíc pod makeup je moc fajn i místo báze (jen tedy ne pro vyloženě mastnou pleť).

Ale abych přešla k hlavnímu bodu článku. Chtěla jsem vám ukázat můj včerejší outfit na druhou lekci tanečních. Psali jste, že vám to minule připadalo málo slavnostní, no popravdě řečeno, jsou to lekce, které nejsou ani v prostředí jako klasické taneční, v nějakém pěkném sále, takže něco obyčejnějšího je úplně adekvátní, rozhodně to není na plesovou róbu a skoro ani na plesové šaty :).

Na sobě jsem měla halenku ze slev z New Yorkeru (moc se mi líbí mašle vepředu a přiznaný zip vzadu), sukni za 2 eura z Tally Weil z loňska z Německa, silné punčocháče Fiore 60DEN, lodičky 5th avenue z Deichmanna a psaníčko od vietnamců. Náušnice jsou z Takka a hodinky Timex, které už mám 10 let a nosím je stále. Fotky bohužel opět doma, ale venku v té tmě a zimě se to nedalo a v sále, přiznám se dobrovolně, mi to bylo mezi lidmi trochu trapné...:).


Líčení rychlovka a jednoduché:

oči - stíny z paletky Nude on Nude od NYX, gelová zelená linka od Essence (konečně odzkoušeno a je vážně super, mohu doporučit!), řasenka Loreal 4D lash architect + ve vnějším koutku Babies lashes od Ardelu.
pleť - Loreal Studio secrets báze v kelímku, makeup La Roche Posey Unifinance Satin creme 01, tvářenka ELF krémová Tease a rozjasňovač tekutý z limitky Essence Crystalliced
rty - rtěnka Essence 53 All about cupcake a na střed rtů lesk Barry M glossy tubes č. 4 matt pink
nehty - Essence XXXL shine Trendsetter + ELF Twinkle










 pro novinnky připomínám FACEBOOK , kam přidávám příspěvky i několikrát denně :)

You May Also Like

89 komentářů

  1. Ty si hubeňounká, tobě by slušelo všechno :)

    OdpovědětVymazat
  2. dOKONALÉ fotky ta halenka je úžasná:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. moc ti to sluší:-))

    OdpovědětVymazat
  4. to je úžasný, bejt tak hubená jako ty tak to nosím taky :) akorát vršek bych zvolila jinou barvu, tohle se mi moc nelíbí, ale sukně perfektní! A za dvě eura je ještě stokrát hezčí :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já si teda myslím, že na taneční pro dospělý je to tak akorát... No taneční pro děti to není... Tak se podle toho aji oblíkáš ne? :o)

    Podle mě je super na mastnou pleť teď v zimě klasická NIVEA - vazelína je moc mastná, ale nivea mi 100% vyhovuje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a souhlasím, Nivea je super, také ji ráda používám,ale v těchto opravdu velkých mrazech je prý lepší vazelína, má lepší termoizolační vlastnosti než nivea, která je na bázi vody, zatímco ve vazelíně voda není :),ale obojí je super.

      Vymazat
    2. Když já mám mastnější pleť a po vazelíně vypadám jako bych se vykoupala v olejí :D :D Budu si muset vystačit s Niveou :D :D

      Vymazat
  6. Pokaždé, když vidím tvůj úsměv, úplně se rozzářím:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. nádhera :))) moc Ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera! :) Už na FB jsem psala, že halenka vypadá úžasně a nemýlila jsem se, je snad ještě hezčí než jsem si myslela! :) Strašně ti to sluší, podle mě na taneční skvělé oblečení, takovou kočku tam určitě ještě neviděli! :)

    OdpovědětVymazat
  9. tak tohle je super,asi tvůj nejlepší outfit! moc se mi líbí halenka, psaníčko, sukně, no prostě všechno! a líčení samozřejmě!

    OdpovědětVymazat
  10. Wuuuaaw si nadherna! Krasna bluzka, psanicko a aka si stihla1:) Aj makeup je super zladeny! tlieskam ti:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta halenka je nádherná:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Péto, jsi moc krásná, nemusíš upravovat tu pleť retušováním.. Buď se mýlím, ale opravdu se mi zdá, že je to upravené:( Jinak krásný outfit_:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to je báze Loreal Studio secrets v kelímku, schválně ji zkus, to je jak když plet projede photoshopem, navíc tedy se i krom toho v poslední době opravdu hodně zlepšila plet, myslím, že je to kombinací Biodermy, vitamínů a krému, které jsem ukazovala ve videu o zimních favoritech....samozřejmě hodně dělá světlo a blesk, protože jak se obličej nasvítí, tak nedokonalosti, které mám, nejsou vidět. To si můžeš třeba všimnout na videu, tam se to naopak vůbec neschová, spíš zvýrazní a i se člověk víc leskne, ale je to světlem, někdy vypadá na videu moje plet úplně bezchybná, jinady naopak vůbec ne :). A že bezchybnou tu plet zas opravdu nemám....

      Vymazat
  13. Petro naopak, musím "souhlasit" s tvou volbou, oba tvé příspěvky z tanečních byly ukázkové, byla jsi na nich velice dobře upravená a elegantní. Ono pokud se jedná o taneční lekce a ne o klasické taneční (což jsi již několikrát psala), tak by velké róby a klasické plesové šaty byly hodně nepraktické a vyloženě nevhodné. I "přestrojení" je faux pas. Za mě oboje bezesporu na jedničku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a stotžňuji se s Tvým názorem, pokud bych na tyto lekce u nás šla v plesovém, opravdu by to bylo "moc" :).

      Vymazat
  14. Páni, to je nádhera, moc Ti to sluší. Strašně se mi líbí psaníčko, botky halenka. :-) Prostě jako vždy krásný outfit :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné, Peti! Ty jsi taková panenka, Tobě by slušel i ten pytel od brambor! :-)) Outfit se mi moc líbí, jako celek to vypadá hezky, elegantně, nepřekombinovaně, ležérně, sexy a přitom důmyslně vybrané. Super:-). A líčení jako vždy nádherné! Btw. Peti, proč Tě nevidíme mezi adeptkami na Miss? Myslím to vážně!
    Krásný, leč zimní den přeji, S*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S*, moc děkuji, jsi milá a potěšila jsi mě :D, ale i mě to rozesmálo, jsem si jistá, že na to mi chybí a chyběly vždy všechny požadované parametry, jsem malá, už na takové věci i stará a navíc se obávám, že na toto i nevzhledná :D......

      Vymazat
  16. moc ti to sluší a tohle oblečení se mi líbí o moc víc než minulé do tanečních!

    OdpovědětVymazat
  17. Ty máš postavičku to je nádhera!!! Jak píšou holky ... myslím, že tobě musí fakt přece slušet vše :))) Líbí se mi halenka a líčení je opět kouzelné! Chci se taky takhle krásně umět nalíčit :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. dovoluji si připojit se ke schvále, zejména halenka se mi moc a moc líbí a je přesně dle mého vkusu. škoda, že u nás nejsou téměř žádné obchody, jsme moc malé město a všchno, co přivezou do NY jsou šilenosti. ale to je o něčem jiném....zpět k tobě - vážně ti to sluší, vlasy krásný, mejkap taktéž. Jednu dobu jsem hodně nosila takoto vyčesané vlasy do drdolu,ale doma mi říkali, že vypadám jak stará panna :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, u nás nejsou obchody žádné, pokud se chci někam podívat, musím vyrazit pryč,ale zrovna ted oanují velké slevy a myslím, že by se možná zrovna ta halenka ještě dala sehnat.....:).Jinak co se vlasů týče, já drdol miluju, je to strašně praktické a drží to celý den, když je třeba, takže za mě určitě jo :).

      Vymazat
  19. Tohle jemné líčení ti moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc ti to sluší, já teď mám pokračovací kurzy středoškolských tanečních a občas koukám co si slečny dovolí vzít na sebe. Nevadila ti při tančení ta uplá sukně? A musím ti pochválit i make up, krásný a jednoduchý :))

    P.S.: Máš krásné bílé zoubky, můžu se zeptat co si teď používala na bělení? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, ona je to sukně taková strečová, takže to šlo, jen mi chvílemi klouzala po silonkách nahoru a to vzhledem k délce nebylo to pravé ořechové :D......jinak zuby jsem bělila už před rokem a půl naposledy a mám tu někde na blogu článek Bělení zubů, tak mrkni tam :).

      Vymazat
  21. To je paráda! Věci jsou krásné a sluší ti. Navlíknout se do toho já tak vypadám jak de*il. Prostě to neumím nosit. Ale blof budu sledovat dál hrozně mě to tady baví :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Moc hezký outfit, ta cihlová barva ti moc sluší :). Co bych dala za tvojí pleť, já mám smíšenou pleť a té se jen tak něco nelíbí :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že výhoda suché pleti tkví v tom, že nemám moc pupínků a vyloženě širokých pórů, i když bez báze jsou také vidět, ale takhle od Lorealu je tak skvělá, ta je vážně jak photoshop, mám tady na blogu o ní článek: Zmizíkovač pórů.....mrkni na to.Jinak ale nevýhoda zase je, že když se hodně směju,tak už mám jemné linky kolem očí, což u astné nebo smíšení pleti bývá později....

      Vymazat
  23. Tak ti to pristane! Halenka na seba úplne upozorňuje, je krásna :-) aj líčenie..všetko si proste naladila super. Opäť píšem, že závidím tie kurzy..aj minule som to opäť nejak chcela Pepovi nenápadne nanútiť :D ale kdeee, ta okamžitá obrana! Ach jaj..

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD jaj tak to nevím,jak přesvědčit, manžela to baví a chtěl tam chodit sám od sebe, takže fakt neporadím :D.......

      Vymazat
  24. Moc hezká kombinace. Halenka je super a sukně také. Mně naprosto ale uchvátily lodičky, já jsem holt na ty boty ujetá. :) Moc ti to sluší a líčení je krásné. Jednou bych se chtěla umět nalíčit jako ty!

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj.Strašně moc ti to sluší!!Chtěla bych se zeptat jestli jsou fotografie upravované a v jakém programu a nebo jsou to tak kvalitni fotografie, popřípadě jakým fotoaparátem jsou pořízené.Děkuji..!! =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, děkuji, je to dobrým foťákem a objektivem, ale lépe by Ti odpověděl manžel, má Nikon D90, snad to píšu dobře a objektiv Tamron, jinak co se týče úpravy, upravuji pouze barvy tak,aby co nejvíc odpovídaly realitě :), většinou ale jen přidám kontrast nebo automaticky vylepším, nic zvláštního s tím nedělám :).

      Vymazat
  26. Peti, kde upravuješ, retušuješ také picnik ? Díky za odpověď. Lena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, jen upravuju barvy a to bud v klasickém Picture manageru nebo Zoner Photo studiu, mám nějakou základní verzi, která je volně ke stažení, dají se tam bezvadně upravit barvy a přidat rámečky, rozmazání do ztracena a tak, myslím, že to má i různé jiné efekty, ale moc s tím neumím ještě :), každopádně se tam dá i doostřovat, což je taky super funkce :).

      Vymazat
  27. Moc ti to sluší a určitě jsi tam byla včera největší hvězda! :) Líčení je moc krásné a hodí se i na denní nošení. Ta halenka je taky skvělá a ladí ti k pleti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a hvězda jsem opravdu byla jak mi to nešlo :D......

      Vymazat
  28. Ta halenka je super, rozhodovala jsem se jestli si ji koupit nebo ne, nakonec jsem si ji nevzala protože mě znervózňovalo, že ta mašle není uprostřed:D A teď mě mrzí že ji nemám:(
    Outfit je skvělý, stejně tak líčení:)Jako vždy kočka:)
    Pěkný den:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a ta halenka je vážně moc fajn, měli ještě asi dvě barvy a já přemýšlela, jestli si nevzít ještě v tmavě šedé, nakonec jsem si vzala jen tuhle a také bych brala i jinou barvu,je moc příjemná :). také přeji fajn den :).

      Vymazat
  29. Tobě to vždycky tak sluší! Sukně je moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
  30. Hrozně moc vám všem děkuji za krásné komentáře, moc mne těší a jsem ráda, že se vám sukně i halenka líbí, zvláště proto, že manželovi se barva halenky vůbec nelíbila :)....

    OdpovědětVymazat
  31. Outfit se mi moc líbí a taky líčení, nechtěla bys udělat video na nějaké denní lehké přirozené líčení? Něco na způsob minulého článku, moc by mě to potešilo:)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a mám to v plánu, i když takové obyčejnější béžové líčení už někde také mám na videu :)

      Vymazat
  32. Moc povedený outfit i líčení! Konečně outfit do tanečních na úrovni

    OdpovědětVymazat
  33. užasny outfit, maš jednoducho vkus a štýl :)
    - farba tej halenky, ti strašne pristane :P

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Péťo, jednak musím říct, že se mi moc líbí tvoje líčení (všeobecně, nejen na těchto fotkách) a že jsi moc milá osoba!:) Mám teď zkouškové a vždycky, když si dávám chvilku na oddech, tak otevřu tvůj blog a inpisuju se...:) Chtěla jsem se tě už víckrát zeptat na foťák, kterým fotíš všechny ty fotky, je totiž super! Plánuju si právě taky nějaký pořídit a taky s ním chci fotit klientky, co líčím (tak aby skutečnost odpovídala fotce:))

    Díky moc za odpověď a měj se krásně!;)

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď jsem si všimla, Peti, že už jsi na dotaz ohledně foťáku odpivídala výše. Dívala jsem se na ten foták na netu a je to už pálka... Myslíš, že by mi manžel neporadil nějaký taky dobře fotící foták za přijatelnější cenu?:) +/- 10 tis. Budu ve focení začátečník...ale ráda se všechno naučím:)

      Děkujiii!!

      Zuzka

      Vymazat
    2. Zrcadlovka s rozpočtem +/- 10 tis je vlastně jen jedna:
      http://www.megapixel.cz/canon-eos-1100d-18-55-mm-dc-iii#zakladni-parametry
      Ale pro dosažení kvalitních výsledků je potřeba přikoupit kvalitní objektiv/objektivy. Skvělý na portréty je třeba tento: http://www.megapixel.cz/canon-ef-50-mm-f18-ii
      Z "kompaktů" je velmi dobrý např. tento:
      http://www.megapixel.cz/panasonic-lumix-dmc-lx5

      Ale těch možností je víc, je potřeba více informací. Na co bude foťák používán nejčastěji? Preferuješ vyšší kvalitu na úkor univerzálnosti, nebo naopak? Budeš fotit jen na automat, nebo chceš i možnost manuálního nastavení? Je rozpočet 10 tisíc konečný, nebo jsi ochotna investovat do výbavy další (bohužel) nemalé peníze? To je asi ta nejzásadnější otázka.

      Vymazat
    3. Zuzko, moc Ti děkuji, moc jsi mne potěšila :). jinak co se foťáku týče, tak já tomu příliš n erozumím, já akorát dokáži posoudit, jestli se mi fotka líbí nebo ne, já sama většinou fotím na automat, maximálně makro nebo portrét, nastavit různě clonu, čas atd neumím, takové ty vymakanější fotky mi dělá manžel :). jinak ten anonym nade mnou je prý manžel, tak se klidně ptej, on určitě odpoví :).

      Vymazat
    4. Díky za tip! Dnes jsem se byla informovat ve Foto Škoda na Václaváku, taky mi tam nabízel jeden canon a jeden Nikon. Spíš jsem se zaměřila na ten Nikon, takže ani nevím, co mi z toho Canonu doporučil. Ten Nikon mi nabízel D3100 + nějaký objektiv za 5000 Kč - prý dobrý na portréty. Bohužel jsem si taky nezapamatovala číslo, protože jsem se ptala jen informativně, chci si ho koupit nejdřív za 2 měsíce... Co si myslíš o té D3100?

      Děkuju za odpověď

      Zuzka

      Vymazat
  35. Už jsem se chtěla dlouho zeptat ččím fotíš a teď jsem si všimhla jednoho komentáře :)
    fotky jsou fakt krásné a kvalitní vždycky a tohle ti strašně sluší líbí se mi to daleko víc než předchodzí outfit , musíš tam být nejkrásnější!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a to určitě nejsem, ale hlavně, že nás to tančení baví :)

      Vymazat
  36. Vypadáš krásně! Halenka je opravdu nádherná a zip na zádech jí dodává šmrnc! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Krása :O vypadá to fakt úžasně, moc ti to sluší, a to líčení je taky super! :))
    P.S.: děkuju za komentář na mém blogu :D

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Úžasne vyzeráš! :) A veľmi sa mi páči, ako máš namaľované pery, tak jednoducho a žensky pôsobia :)

    OdpovědětVymazat
  39. Vypadáš opravdu skvěle! Tak elegantně, svěže, opravdu nemám slov :) Chtěla jsem se na něco zeptat, pokoušela jsem se najít odpověď, ale moc jsem tomu nedala, tak se musím zeptat, co znamenají ty zkratky OOTD a jiné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a OOTD nebo OOTN je outfit of the day nebo night, já vím, že je to možná divná zkratka,ale česky nic tak výstižného ani neznám, tak to píši takhle, navíc zahraniční čtenáři alespoň ví, co mají v článku očekávat :)

      Vymazat
    2. Něco takové jsem si myslela, ale zeptat jsem se musela :)

      Vymazat
  40. Příjde mi, že na těch fotkách zblízka si retušuješ pleť, nedělej to! Akorát to přitahuje pozornost a vypadá to, že musíš něco skrývat, přitom máš pleť krásnou! I bez makeupu, natož s ním! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jenže ty fotky vyretušované nejsou (koukni na chloupky po stranách obličeje např., tam je to jasně vidět, že to není retušované;)) :D!Mně se ted plet opravdu dost zlepšila a jak jsem psala výše, je to kombinací krémů, Eladenu a Biodermy na čištění a odličování ;). A také super báze pod makeup od Lorealu Studio secrets, to mám pak opravdu plet jak když projede photoshopem,ale nepoužívám ji příliš často :).....mám tu na tu bázi i článek jsem nuje se zmizíkovač pórů, mrkni na o a uvidíš sama, co to umí :).

      Vymazat
    2. Právě kvůli těm chloupkům mit o přišlo jako špatne vyretušované. Já ten L'Oreal znám, měla jsem ho doma, teď mám jeho dvojče od Benefitu. Ale pleť máš nádhernou, o tom žádná!

      Vymazat
  41. Tohle je fakt krásně sladěný outfit, i to líčení k tomu super. Jeden z nejlepších outfitů, co jsem tady u tebe viděla
    Taky se přidávám k tomu, že mi to příjde společenský tak akorát, člověk přece nemusí nosit nějaké velké večerní roby a i tak mu to večer sluší :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  42. sukni mám také a halenka je super! a líbí se mi dnes i tvoje líčení,sluší to takhle mnohem víc!

    OdpovědětVymazat
  43. Wow, tož to je nádhera Peti, extrémně moc ti to sluší, manžel na tebe musí být pyšný ;)

    OdpovědětVymazat
  44. To je tak krásne, ja normálne strácam slová! Vyzeráš úžasne, ale to ty vždy, to už predsa vieme. :) Milujem tvoj blog, je to jedna dokonalosť za druhou. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Opravdu ti to moc sluší!:)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  46. Jeden z nejkásnějších outfitů jaké jsem u tebe kdy viděla!!

    OdpovědětVymazat
  47. Tvůj blog už sleduji několik měsíců...Líbí se i tvé učesy a líčeni..moc ♥...
    Nedávno jsem si založila i já blog,pokud budeš chtít navštiv ho :-)

    http://javurkova-karolina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  48. Budu se opakovat, ale opět ti to moc sluší :) Mě zaujalo to psaníčko, je perfektní! :)

    OdpovědětVymazat
  49. Tak moc ti to sluší!!! Oblečení je naprosto dokonalé! Parádně jsi to vyladila. Vyčesané vlasy jsou supr a o líčení ani nemluvím...to je úžasné jako vždy!♥ Lenka

    OdpovědětVymazat
  50. Nádhera, moc ti to sluší =).

    OdpovědětVymazat
  51. Veľmi rada mám tvoj blog. Si veľmi pekná a máš krásne vlasy. O líčení ani nehovorím. Dokonalé.
    http://lifeismystyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  52. Hrozně moc bych vám všem chtěla podakovat za krásné koentáře, opravdu mne moc potěšily a i překvapily, takový ohlas jsem nečekala,ale moc mne to těší! Jinak se tu hodně opakuje retušování, holky, mrkněte na tento článek: http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/05/baze-loreal-studio-secrets-zmizikovac.html a myslím, že je to jasné ;), ty fotky nejsou vyretušované, je kombinace toho, že mám ted opravdu dobrou pleť (Eladen, Bioderma, Dermaheal na tváře, na T zonu Balea young zelený na smíšenou pleť), vše jsem ukazovala ve videu o zimní favoritech - péče o pleť a samozřejmě dobrého fotografa a blesku, protože blesk zakryje plno věcí ;).

    OdpovědětVymazat
  53. Nádherná kombinace, vypadá to jemně i luxusně :) Věřím, že páni v tanečních musí tvému manželovi závidět :) Btw manžel nežárlí?? Přítel vždycky strašně (jenže on je Francouz a to je snad ještě horší, mají to nějak v povaze) :)
    Z týhle kombinace budu ještě hodně dlouho nadšená, ladí to k sobě, ale není to nudné a fádní. Asi bych tu opakovala, co holky přede mnou :D Prostě paráda
    Nikol

    OdpovědětVymazat
  54. Pěkné, sluší. Na klasické lekce tanečních není třeba až tak slavnostní, hlavně pěkně vypadat, ale pohodlí být musí taky, protože se člověk hlavně učí. Prodloužená a závěrečná - to jsou potom přehlídky ;-)
    Hezký den
    Michela

    OdpovědětVymazat
  55. další moc pěkný outfit :) tobě hodně sluší vyloženě ženský styl.

    OdpovědětVymazat
  56. Ježiš tady jsi krásná!!! Nádherně nalíčená. Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  57. Pěkné, akorát ta sukně mi přijde do tanečních nepraktická, vzhledem k tomu, že do tanečních pro dospěláky chodím taky, nedokáži si představit tanec v této sukni.

    OdpovědětVymazat
  58. No comment...prostě krásné a přitom tak přirozené!!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!