Kovbojský makeup

by - 26 února

Krásnou neděli všem,

včera jsme byli  na maškarní zábavě a protože jsme původně plánovali jiné masky, tak tohle byla taková nouzovka, co dům dal a já jsem si řekla, že by se vám to možná mohlo hodit, když půjdete na poslední chvíli na nějakou podobnou akci :).

Líčení je výraznější, ale v přírodních tónech a myslím, že je dost dobře nositelné i na jiné události, třeba na párty či ples.


Oči - stíny z paletky Bohemian Rhapsody od NYX, báze pod oční stíny HD od NYX, černá tužka na oči Barry M Bold Black Waterproof Eyeliner , řasenka Maybelline One by One a umělé horní řasy Ardell číslo 110, které jsou super přirozené a sežnete je na ebay

Pleť - Loreal Studio Secrets báze, BB cream Garnier, tvářenka NYX Golden, korektor ELF studio duo

Rty - Barry M Glossy Tubes Matt Pink, konturka NYX Nude pink






Kostým je tedy z kousků, co jsem měla doma,  boty jsou z www.urbanog.com, džínová bunda a tričko je Amisu, pásek, klobouk, kraťasy a pistolka od vietnamců. Punčochy berte jako návod, co byste něměly nosit na ples a zvláště do otevřených bot :D, jsou bronzové, takže o dost tmavší, než moje barva nohou, ale říkala jsem si, že k tomu kovbojovi se to hodí a navíc byly jediné silnější, co jsme měla doma a ve 20DENových jsem nechtěla jít, aby mi nebyla zima, myslím, že na maškarní to opravdu nevadilo :). Hodně se mě také ptáte na řetízek se jménem, ten můj je stříbrný a mám ho ze stránky www.mynamenecklace.com , mají ale i z jiných kovů, já jsem si ho objednávala už někdy před létem vloni a dodání bylo extra rychlé, dostala jsem slevu na další nákup a vše bylo krásně zabalené, takže mohu stránku jedině doporučit.

You May Also Like

60 komentářů

  1. Tak tenhle look se ti fakt moc povedl. Sluší ti to a bez ofiny je to lepší, vynikne ti lépe obličej :)

    OdpovědětVymazat
  2. Říkala jsem si, že by jsi měla, tak opálené nohy a obličej oproti tomu tak bledý, ale pak jsem si to přešetla a myslím, že je to dobrý nápad ke kostýmu, ale asi bych pak zvolila i trošku tmavší make-up. Ale jinak ti to slušííííí moooccc. Monča

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera! Jak líčení tak oblek! Chlapům musela spadnout čelist!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné! Tohle Ti opravdu moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. ty vlasy se mi líbí nejvíc, takové poházené a krásné jakoby přírodní :)
    celkově to je hodně povedené :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tobě to ale sluší :)
    A souhlasím s tím,že bez ofiny ti mnohem lépe vynikne obličej,krása :)

    http://veroniewithlove.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Máš tady úplně skvělý vlasy! A líčení se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tady si dokonalá! Kočka :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké:) Můžu se zeptat na značku silonek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, tak to se přiznám, že nevím,mám je už je dost dlouho,ale určitě jsem je kupovala v DMku, pravděpodobně značka Bellinda

      Vymazat
  10. Panejo, tobě to sluší. Krásné líčení i kostým ;). Já jsem byla na maškarním za motýla, ale ta křídla nebyla zrovna praktická :D. No, nicméně, chlapi museli slintat jak bernardýni, skvělá postava!

    OdpovědětVymazat
  11. to je skvelé :)
    a opäť skvele vyzeráš :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc ti to sluší!!! A máš luxusní nohy :)

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadala jsi suprově :).. a okamžitě jsem si zamilovala ty boty a teprv ty stránky na který jsi uvedla odkaz !! naprosto luxusní všechno :D.. máš víc kousků z těch stránek ? a bylo to v pohodě s doručením apod. ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a co se stránek týče, mám od nich více bot, kvalita není nějak ohromující, ale je je průměrná a určitě pro mě dostačující. Vždy mi přišlo vše v pořádku do 14 dnů domů, nemusíš se bát :).

      Vymazat
  14. Ooo, kočka :) Perfektní kozačky!

    OdpovědětVymazat
  15. tak toto je fakt skvelé ! :) super kostým aj líčenie :)

    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Tu mas uplne naaaaadherny make-up aj vlasy, aj cely outfit, ach <3 !

    berylka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Úžasný mooc ti to sluší. TA poslední fotka je hodně dobrá a sexy..

    OdpovědětVymazat
  18. Moc ti to sluší a máš krásné nožky :)

    OdpovědětVymazat
  19. Mooc hezký!!:)

    janebeautiful.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Wow, hodně sexy look! Tohle ti prostě sluší nejvíc Peti :) Ale taky bych dala tmavší make-up vzhledem k těm silonkám, je to hodně poznat ten rozdíl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda, dala jsem si ten BB, ten je tmavší, než moje plet, ale zase jsem si řikala, abych nevypadala jak stará indiánka :D.....

      Vymazat
  21. to líčení je opravdu skvělé! a kostým ti moc sluší!!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Strašně ti to sluší, úplně všechno. Od vlasů, přes líčení, až k oblečení..fakt nádhera!!!

    OdpovědětVymazat
  23. :-D tak to nemá chybu! moc Ti to sluší, make-up se mi moc líbí a máš krásné nohy ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peťul :) Musím říct, nádhera, tobě to tak moc sluší jseš opravdu krásná holka:) Chtěla bych se zeptat, mám takový sušší vlasy, barva no nevím úplně přesně já tomu říkám pochcaná sláma :D ikdyž kamarádi tvrdí že to není pravda :) sice lepší je mít suchý než mastný ale jinak po druhém umytí se mi začínají mastit a tak se chci zeptat neznáš nějaký přípravek z drogerie, který by napomohl lesku vlasů? Děkuji moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, no co se týče vlasů, docela je dobré opláchnout si vlasy po umytí studenou nebo vlažnější vodou a ne teplou, zdá se mi, že se pak lesknou víc,ale někde jsem četla, že je to blud, tak nevím :D, po čem se mi ale rozhodně lesknou je odvar z listů ořechu, což je ale spíš tip na hnědé vlasy, blond by po tom mohly být nazrzlé....z drogerie...hm, já na to nic nepoužívám,ale kdysi jsem měla takový lesk ve spreji, myslím od lorealu a pak jeden od Gliss kur a nebyly úplně špatné, jen trochu zmastily vlasy, takže do délek a opatrně....jemnovalo se to Shine něco :)...

      Vymazat
  25. Skvěle sladěný! Užasný make up :) Prostě perfektní:)

    OdpovědětVymazat
  26. No teda Peti! Neskutecne Ti to slusi! Az mi to prijde nefer vuci ostatnim slecnam a damam na zabave! :-) A uz jste s manzelem hodili vase naucene tance z tanecnich?
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, moc děkuju :), no snažili jsme se zapojit jive na jednu písničku, ale moc to nešlo :D, protože oni tam jinak hrají bud nějaké staré hity např. Olympic nebo Kabáty atd...takže to je spíš takové volnější a polku a valčík já moc nemusím, takže jsme spíš tancovali samá ruka samá noha, žádné kreace :).

      Vymazat
  27. Ty jsi teda sexy kovbojka! :) Ještě, že máš svůj kolt, aby jsi ty chlapy odháněla. :) A líčení je moc povedené, já bych ho nosila i na normální denní nošení.

    OdpovědětVymazat
  28. A manžel šel taky za kovboje? :)

    OdpovědětVymazat
  29. skvele! celý ten kostým a ličenie.... velmi ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  30. Peti me by zajimalo, jestli si mezi zenami oblibena? Ja mam totiz zkusenost, ze pokud je zena krasna, pritazliva, pecuje o sebe, je stihla a pritom ma nejaka prsa, umi se nalicit, tak ze ji proste ostatni zensky nesnesou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by me taky docela zajimalo! Hlavne pokud zije na mensim meste... A taky jak na Tebe, Peti, reaguji muzi - cizi i znami. Jsi vazne napadne krasna.

      Vymazat
    2. Jejda, moc děkuji za lichotky, já se tak tedy opravdu nevnímám, což je možná i důvod, proč nevnímám nějakou vyloženě nevraživost.....já se přiznám, že vlastně tyhle věci nějak přehnaně neřeším. Kolikrát si něčeho všimne spíš manžel, než já, je tedy pravda, že někdy se mi stane, že citím pohled v zádech nebo si člověk všimne ne zrovna příjemného pohledu či šuškání, to bych lhala,ale je otázka, proč to je, třeba se jim zrovna něco nelíbí nebo naopak líbí, neberu si to osobně a vlastně mi to vůbec nevadí :). Musím říct, že mám to štěstí, že mám pár fajn kamarádek (a i kamarádů) a dost známých, které jednak vzhled ani líčení nezajímá, pokud je to zajímá, tak to přehnaně neřeší, nebo pochválí, pokud se jim něco líbí a hlavně se známe opravdu dobře na to, abychom řešili tak "nepodstatné" věci :D. Nevím, jestli jsem se vyjádřila nějak rozumně zrovna ted, ale chci tím říct, že vzhled opravdu není priorita ani pro mě, ani pro moje kamarádky a kamarády a mně osobně by nenapadlo vybírat si, s kým se budu bavit podle vzhledu a dopředu si o někom dělat závěry nebo mu dokonce závidět, tak doufám, že to nedělají ani ostatní a že nesoudí předem( i když pravda, některé anonymy tady na blogu mě dokázaly kolikrát vyvést z omylu a překvapilo mě, čeho jsou lidé schopni, takže je otázka, co kdo říká, když u toho nejsem, ale to je každého věc, to si musí každý sám srovnat v sobě). Prostě se neberu natolik vážně, abych tyhle věci nějak moc řešila :D....P.S. zrovna ty prsa mám po tatínkovi a i ten má možná větší a co se týče mužů, já bych řekla, že na mně reagují úplně normálně jako na kohokoliv jiného, fakt se mi nezdá, že by byl nějaký rozdíl mezi tím,jak reagují např. na kamarádku a na mě ;).

      Vymazat
  31. Ten make-up i vlasy jsou naprosto dokonalé...Moc Vám to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Taková slečna nebezpečná. Moc ti to sluší ve všech směrech ;).

    OdpovědětVymazat
  33. Pěkný den, Petro. Musím Ti poděkovat za inspirativní videa, která točíš. Doteď jsem vlastnila pár paletek hnědých stínů a to bylo vše. Po Tvých videích jsem se rozhodla více experimentovat s nákupem líčidel a tyto pokusy provádět častěji a jsem moc spokojená a překvapená, kolik líčidel pro nás holky už vymysleli a že nám dokonce i padnou :-).
    Ještě bych chtěla něco dodat k silonkám (punčochám), protože jak jsem si všimla, je kolem toho spousta otazníků. Dovolím si citovat z www.plesvopere.cz:
    "Dáma si však navlékne i punčochy, vždycky a všude, při jakékoli oficiální příležitosti – ale nemá je ke střevíčkům páskovým, k těm patří pouze upravené nehty. Proto je pochopitelně vhodnější vzít si na ples střevíčky jiné, které zakrývají přední polovinu nohy."
    S pozdravem Jaňule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jančo, tak to to jsem moc ráda a moc děkuji, co se těch silonek týče, to je tak diskutované téma a někdy se z toho vážně dělá věda, prostě do uzavřených bot ano vždycky, na ples do otevřených páskových bud bez nebo ty úplně slaboučké neviditelné 8DEN nebo silonky s otevřenou špičkou, to je můj skromný názor :) a děkujeme moc za odbornou cizaci, alespon víme, jak to má doopravdy být :).

      Vymazat
  34. Perfektní líčení! :)

    OdpovědětVymazat
  35. Moc krásný blog :)Sleduju nové příspěvky každej den :)
    Lottey.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Super líčení a kovbojský kostým se ti moc povedl! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Hrozně moc vám všem děkuji za krásné komentáře, přiznám se, že mě to až překvapilo, tak jsem ráda, že kostým na poslední chvíli není úplný propadák :).

    OdpovědětVymazat
  38. Moc Vám to opět sluší!! A moc se mi líbí, jak máte zvlněné vlasy. A ta poslední fotka, to je skoro jak Lara Croft :D

    OdpovědětVymazat
  39. Super, navíc když pomyslím, že to je na poslední chvíli... :)A opět ti musím pochválit tento make-up, nevím proč, ale přijde mi, že výrazné líčení očí ti hrozně sluší a vypadáš v dramatičtějším looku fakt bezvadně (ne že jindy ne :D). Ale podle mne ti to sedí i víc, než třeba výrazné rty. Tedy já jsem byla vždy na výraznější oči a jemné rty, takže to je věc názoru... Rozhodně bych řekla, že by jsi měla volit tento druh líčení, podle mne ti vážně sekne a to určitě nebudu sama... :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  40. já teda musím pochválit vlasy, ty jsou dokonalé, kostým a líčení jsou taky krásné, ale ty VLASY!!! nádhera :) to sis točila žehličkou nebo kulmou?

    OdpovědětVymazat
  41. WOW ty nohy...jdi do háje :-D Máš tu nádherné vlasy. Líčení je moc hezké, na té první fotce vypadáš skvěle :-)
    Ach ty vlasy...a nohy :-D

    OdpovědětVymazat
  42. Fakt supeeeerrrrrrr.=)

    OdpovědětVymazat
  43. kovbojka se libi ! :)

    pekny den ti :)

    OdpovědětVymazat
  44. Nooo Petři, tak tady ti to teda hoooodně sluší. To fresh líčení jde k tobě nejlíp, tmavé barvy tě dělají zbytečně starší a usedlejší. Tohle je opravdu FRESH.
    Míša.

    OdpovědětVymazat
  45. Dost dobrý jako. Zrovna jsem byla na párty kde sem měla masku zombie, ale ve westernovským stylu. No kdybych aspoň byla tak krásna jako ty tak je to hned jiná, moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!