OOTN - taneční potřetí + Japan style

by - 20 února

Příjemné pondělní dopoledne všem,

dnes tu mám zase další outfit do tanečních. Nejsem si tedy vůbec jistá, jestli vás tohle zaujme, šaty jsou totiž trošku jako z babiččiny skříně a navíc z hodně kritizovaného a všemi obávaného japan style oblečení......Já ale musím říct, že mě zaujaly a vzhledem k tomu, že cena byla dost nízká, tak jsem je zkusila objednat. Jsou z ebay a musela jsem nechat trošku zabrat  pas a šířku rukávů, ale byla to jen malinká úprava. Mám černé ještě jedny a ty, aby byly nositelné, jsem musela nechat trochu přešít, takže bych chtěla všechny varovat v tom, že to, co vidíte na obrázku, rozhodně tak nemusí vypadat ve skutečnosti a za ty ceny, které jsou na našich eshopech a aukru, se to asi nevyplatí. Pokud ale natrefíte na dobré ceny třeba právě na ebay nebo na www.wholesale-dress.net, potom se o koupi dá uvažovat s tím, že pak šaty dodatečně upravíte a počítejte také s ne příliš kvalitním a příjemným materiálem a precizním ušitím, ale zřejmě se to liší kus od kusu :). Shrnula bych to tak, že některé kusy jsou opravdu zřejmě hadry na podlahu, jiné ale můžou vypadat hezky. Posouzení nechám na každém z vás :).
Pokračovala bych punčocháči, ty mám také z ebay a jsou na nich malé mašle, což možná není dost zřetelně vidět. Boty jsou z F&F, kabelka z New Yorkeru, čelenka z Takka a náušnice už ani nevím, ale perličky mají všude.


Líčení opět rychlovka, protože jsem na to měla pár minut.

Oči - pouze tělové stíny Sand od Mannhattanu na celé víčko a úplně maličko mono stínů od Essence v ohybu víčka v odstínu Earl grey, řasenka Loreal Lash Architect 4D (řasy jsou mé, často se mě na ně v poslední době ptáte, používám již zmiňované sérum na růst řas Renokin Lash Lash a brzy budu mít za sebou celou kůru a dám závěrečné vyhodnocení, ale již ted můžu zodpovědně prohlásit, že to vážně funguje a mám mnohem hezčí, delší a hustší řasy)

Pleť - BB cream Garnier, tvářenka ELF krémová Tease, korektor NYX Concealer stick

Rty - konturka Miss sporty vysouvací, rtěnka Rimmel Kate Moss odstín 09

Lak na nehty je od Essence color&go v odstínu Fateful desire.









Pro novinky připomínám můj FACEBOOK.

You May Also Like

74 komentářů

  1. Nejsem si úplně jistá, co na šaty lidi v tanečních, nicméně za mě ANO. Jen tou mašlí si nejsem jistá a možná i kabelku bych vyměnila. :)*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. řekla bych tak napůl, tohle se bud dost líbilo nebo naopak vůbec, prostě to není nic neutrálního :), kupříkladu manželovi se to nelíbilo vůbec, hlavně proto, že nemá rád červenou rtěnku a tvářenku obecně :), ale boty a kabelku mi vybral on :), pravda je, že by to chtělo asi jinou,ale bohužel moc velkým množstvím nedisponuju a tohle vypadalo pořád asi nejlíp z toho, co mám k dispozici :)

      Vymazat
  2. Tak poprvé jsem zklamaná, tohle není můj šálek kávy a po pravdě řečeno mi v té černé příjdeš jako stará-mladá, líčení pěkné jako vždy, ale dle mého Tobě sluší barvy, tak snad se nebudeš zlobit :-) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, vůbec se nezlobím :), i ve skutečnosti to tak bylo, někomu se to líbilo, někomu naopak vůbec ne, je to opravdu na hraně a trošku jiné, to uznávám :).

      Vymazat
    2. ahoj peti moc se mi líbí tvoje videa a přestože mám spíše mastnou plet, tak výrobky, které doporučuješ co se týče dekorativní kosmetiky jdou opravdu supr! (např. Essence rtěnka All about cupcake je ted mým novým miláčkem:)) ale musím souhlasit s mojí jmenovkyní Janou... opravdu v tom vypadáš jak stara mlada...jediné co se mi líbí jsou vlasy a ta naprosto rozkošná čelenka. Držím palce i nadále Jana

      Vymazat
  3. Peti moc sluší,i kdybys sis oblíkla pytel,tak Ti to bude slušet:)Chtěla jsem jen k oblečení japan style-objednávám přímo z Honkongu,žádné aukro ani ebay,kde je to zbytečně předražené...mrkni na http://www.asia-fashion-wholesale.com/ objednávám si odsud asi 4 roky a maximální spokojenost..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a také moc děkuji za super odkaz, určitě využiju, jsi zlatá :)!

      Vymazat
    2. gabuska82 má pravdu..i kdyby sis oblékla pytel, ty v něm budeš prostě zářit..:)..Miluju tvůj blog..chodím sem každý den..Přítel si na to musel i zvyknout:)) Když večer odpočíváme, on hraje hry a já zkoukávám tvoje videa už poslouchá semnou a občas uplatňuje tvé rady když se ho ptám co se mu líbí za oblečení či jak se nalíčit :D .. Jseš opravdu skvělá a jen tak dál..:)

      A ještě ke GABUŠCE82..prosím prosím..kolik platíš cca poplatky za balík..Moc děkuji:)

      Vymazat
  4. Šaty jsou pěkné, botky také, jen bych vyměnila kabelku. Důležité je, že líbíš sama sobě. :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak šaty sú práve to, čo sa mi páči najviac :-)
    líčenie sa mi bije s čelenkou na hlave a podobnú kabelku s topánkami nosila moja mama v 90tých rokoch....ale ja nesledujem trendy, možno je to in, veď móda sa stále vracia ale toto konkrétne by sa ani nemuselo :-))))

    ale ako vraví veronika, hlavne, že sa to páči práve tebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, no jestli jsou ty boty a kabelka in, to nevím, byly ve slevě a manžel mi je vybral :D, že se mu to líbilo a uznávám, že je to takové usedlé, ale jinak co se týče líčení, to se například manželovi vůbec nelíbilo :D....

      Vymazat
  6. Ta čelenka mi k tomu stylu nějak nesedí (i když je sama o sobě pěkná). Možná se mi nelíbí i ten kontrast rudá rtěnka - růžová čelenka... nevím, něco mi na tom nesedí, ačkoliv nejsem přesně schopná říct co. Kabelku bych asi také vzala jinou. Ale babičkovský šaty ti dělají super postavu. Není to sice můj šálek čaje, ale je to zase změna a v nudné české šedi jsi alespoň příjemnou odvážnou výjimkou a to oceňuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a co se týče kombinace čelenky a rtěnky, to úplně chápu, mně se právě ta červená s růžovou líbila, chtěla jsem, aby to vypadalo jako po babičce,ale zároveň snad trošku "roztomile", nevím,jak to mám napsat, aby to nebylo pochopeno špatně, zas bych nerada působila jako nějaký diblík :D...

      Vymazat
  7. tie saty su dokonale !!!! ! !! ! !

    OdpovědětVymazat
  8. Upřímně šaty ani boty se mi nějak nelíbí, ale to líčení ... opět jako panenka prostě :))) krásný!

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Šaty jsou bezva, akorát se mi nelíbí ta krajka kolem krku. Jinak líčení očí se mi také moc nelíbí (ale rty jsou skvělé). Silonky paráda. Boty a kabelka strašné (Brrrrr...)a ještě čelenka : no moc se k tomu nehodí. Takže takové shrnutí: viděla bych to na takové to : nepřekvapí, neurazí

    Je ale důležité jak si se v tom cítila ty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za objektivní hodnocení!:)Abych pravdu řekla, tak jsem čekala i horší, bylo mi úplně jasné, že tohle se moc líbit nebude, jak už jsme psala v článku :).

      Vymazat
  10. Suhlasim s predoslymi, ten cerveny ruz by som urcite nedavala, ak uz hej tak bez celenky, a kabelka sa k tomu nehodi no :( Ale saty su krasne :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty saty sou krasny a jsou tak v tom stylu co ja nosim:-)x

    OdpovědětVymazat
  12. Ty saty sou krasny a jsou tak v tom stylu co ja nosim:-)x

    OdpovědětVymazat
  13. Mě se to náhodou moc líbí :) Ale tu kabelku bych taky vzala jinou.

    OdpovědětVymazat
  14. šaty jsou moc pěkné a jseš krásně nalíčená :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tenhle outfit je krásnej, ale ty boty snad nejlepší:)) Tobě stejně sluší vše. ;)

    OdpovědětVymazat
  16. jednotlivě by se mi každý kus líbil, ale jako celek to k sobe nesedí.. na těch šatech se mi strašně líbí ta krajka! :)

    OdpovědětVymazat
  17. ja by som tiež vymenila kabelku. Ale inak mne sa to veľmi páči :)hlavne topánky :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc vám všem děkuji za přínosné komentáře, jsem moc ráda a moc všem děkuji za objektivní kritiku, moc si toho cením :)! Jak už jsem psala, s kabelkou je potíž, pravda je, že jsem ji stejně neměla vůbec jako celek na sobě, jen jsem ji měla s sebou na věci a člověk s ní netancuje, nicméně uznávám, že by asi byla lepší jiná,ale bohužel nemám takové zásoby, mám už pak jen tu velikou s mašlí a ta se vůbec nehodila, malé krajkové psaníčko, které je ale se stříbrnými detaily a taky to vypadalo blbě a pak ještě jednu menší černou přes rameno, která byla úplně jak pěst na oko, ale určitě máte pravdu :). Co se týče červené rtěnky a růžové čelenky, to se mně osobně právě líbilo, ale opět reakce smíšené v reálu, bud se to líbilo nebo naopak vůbec, ostatně jako celý tenhle outfit, takže se vůbec nedivím, že jsou reakce tak rozporuplné, to jsem i přesně očekávala a abych se přiznala, čekala jsem reakce i mnohem horší :). Já jsem chtěla, aby to působilo trošku jako vytažené z jiné doby a líčením a účesem to malinko odlehčit, aby to nebylo tak usedlé :). Jestli se povedlo nevím...:).

    OdpovědětVymazat
  19. Zase ti to moc slušelo, vypadáš roztomile :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tenhle styl se mi osobně nelíbí,ale na tobě vapadá krásně:),akorát bych zvolila jinačí kabelku a možná tu čelenku...:)A botky jsou parádní:)

    OdpovědětVymazat
  21. Mně se ty šaty hodně líbí, nesedí mi k nim kabelka a vůbec nejhezčí jsi ty. :) Ty vlastně můžeš mít na sobě cokoliv a stejně to bude vypadat dobře :)

    OdpovědětVymazat
  22. Mně se šaty moc líbí a musím říct, že řasy máš už opravdu delší! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty šaty jsou naprosto úžasný! Ještě když jsem je neviděla a četla popis, čekala jsem něco ošklivýho. Ale musím říct, že se mi líbí opravdu hodně. A na červených rtěnkách si naprosto ujíždim, takže tadle mě uchvátila! Takže hodnotím kladně. ;) Jen jak už bylo zmíněno v předešlých některých komentářích, bych vyměnila botky.. Ale jinak Ti to moc slušelo! :)

    OdpovědětVymazat
  24. mě se to teda líbí hodně, na tyhle šaty mám tak trošku úchylku a ten límeček je prostě neodolatelný :)
    celkově tě to omladilo ještě víc než vlatně jsi, fakt se mi to moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  25. Šaty jsou krásné, uplně nejhezčí je ten krajkový límeček. Moc Ti to tady sluší, ale tak to na každém Tvém videu a Tvé fotce... :-)
    Dominika

    OdpovědětVymazat
  26. Šatičky jsou moc krásné, moderní a hrozně Ti seknou! Líbí se mi i účes a líčení.Kabelka je skvělá, brala bych ji hned:). Jen mi do oka nepadly už v některém předešlém outfitu botky, ty mi trochu přijdou jako po babičce,ale zase na tančení musí být pohodlné. Celkově v tom vypadáš krásně, jako panenka:).

    OdpovědětVymazat
  27. poslední dobou na mě působíš jak vosková panenka...nemyslim to špatnš, ale si vypadala mnohem mladší a víc šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
  28. Roztomilá kombinace :). Pěkný make-up.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, popravdě celkově to na mě působí hrozně nesjednoceně a Japan style mi to moc nepřipomíná:D Ale nic si z toho nedělej, ne vše se vždy povede:) Experiment dobrý:) Rtěnka se mi moc líbí:)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak ja musim rict, ze saty se mi libi neskutecne. Nikdy bych nerekla, ze jsou Japan Style, protoze vypadaji moc pekne a podle fotek i kvalitne. Nelibi se mi teda to celkove sladeni, ale to uz tu receno bylo, ale proste za me za saty mas jednicku s hvezdickou. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Jediné, co se mi na tom celku nelíbí, je ta krajka na šatech. Nejde mi k těm šatům jako takovým.
    Jinak je to bezva ! Odvážné, jiné, krásné, elegantní. Je jednoduché sladit rifle, tričko s potiskem, tenisky a lesklou bundu, to jde každému. Ale trochu zaimprovizovat a pouvažovat nad tím, jak by se všecko dalo zkombinovat, to už je jiná. To, že se to někomu nelíbí, alespoň ukazuje, že je to opravdu originální a lidé si toho všimnou. Za mě palec nahoru :). Veronika

    OdpovědětVymazat
  32. Mě se ty šaty moc líbí, ale asi bych je nechala bez krajky a celkově to na mě působí, doufám, že se neurazíš, přeplácaně. Takové nesourodé. Neladí to moc líčením a tou čelenkou už vůbec ne. Když máš tak krásné nohy, klidně bych vsadila jen na jednoduché černé uzavřené lodičky (asi semišové), protože tyhle boty mi k tomu přijdou škaredé.

    OdpovědětVymazat
  33. Abych pravdu řekla, tak to je snad poprvé, co se mi nelíbí téměř nic:X Outfit vůbec a líčení, nooo, příjde mi obličej moc lesklý. Ale moc se mi líbí tvářenka! Tvářenkové video ještě nebylo (nebo jsem možná přehlédla), takže bych chtěla poprosit o nějaké takové?:)

    OdpovědětVymazat
  34. na mě možná moc výrazná rtěnka, ale šaty se mi líbí jen bych možná nějak předělala ty krajky a čím méně doplňků tím lépe, ale jinak se mi vždy tvé oblečení líbí.. :-) moc díky za inspiraci

    OdpovědětVymazat
  35. a mně se to velmi líbí! je to trochu nezvyk, ale je to takové neotřelé, a kde je psáno, že všechno musí ladit a být perfektní? tohle má svoje kouzlo a je to originál ;)

    OdpovědětVymazat
  36. Úplne ma očarili boty..krása! Také nejaké si musím zohnať ;-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  37. Mě se to náhodou hodně líbí:)Ty punčocháče mám taky, z GATE a stály mě nějakých 30 Kč:)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. Mně se to náhodou líbí moc, kabelka mi k tomu taky jde, dokonce i ty boty, který kdybych viděla jen tak samotný, tak se mi líbit nebudou :) Jen bych dala pryč tu čelenku, ke zbytku oblečení mi tady ta růžová nesedí.
    http://a-liitle-bit-of-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  39. Šaty jsou krásné, ale kombinovala bych je s jemnějšími doplňky - boty, čelenka ani kabelka se k nim podle mě moc nehodí. Silonky jsou docela fajn. K těmto šatům rozhodně nic lesklého, spíš matnější barvy a možná i trochu lehčí líčení ;)

    Ale chápu, že pokud normálně moc takové věci nenosíš, tak je těžké pak ve skříni najít něco, co by se k tomu hodilo ;)

    OdpovědětVymazat
  40. Peti, já osobně bych se takhle asi neoblékla, ale rozhodně mi to nepřijde nepovedené, je to prostě trošku něco jinýho a na tobě to vypadá pěkně:-) Moc se mi líbí ta červená rtěnka, musím na ni mrknout v drogérce!:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  41. Mě se líbí, jak dokážeš snést a přijmout kritiku-tu objektivní a konstruktivní samozřejmě, jsi skvělá :)
    Jinak za mě-všeho moc škodí. Zvlášť si to dokážu představit, ale jako celek mi to přijde nesourodé...ale důležité je, jak ses v tom cítila TY a jaká vám šlo tancování. Nebude třeba nějaké video z tanečních? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, no video....ona je tam docela tma, tak nevím, zda by to bylo technicky proveditelné a hlavně se obávám, že nejsme takoví tanečníci,abychom to mohli někde prezentovat, když pominu to, že manžel by určitě nesouhlasil :D.....

      Vymazat
  42. Jsi Kočka, za mně 10bodů, máš šmrnc o tom žádná. Zuzka s Prahy

    OdpovědětVymazat
  43. Sluší ti to a vypadáš mladší, rtěnka překrásná! Nejmíň se mi líbí kabelka, taková vošklivice :D, jinak všechno moc moc pěkné, včetně bot!

    OdpovědětVymazat
  44. Máš to pěkné :-) Šaty, boty, kabelka mohla být celočerná, ale situaci chápu, ačkoli mám doma asi 30 kousků, tak taky občas nemůžu dokombinovat :D Ono v tanečních jde stejně jen o to, kam dát kapesníky, peněženku a klíče ;-) Jako někteří přede mnou, taky bych mašličku nechala pro jinou příležitost, omlazují to punčocháče se vzorem ;-) Ale jinak se mi ty šaty líbí opravdu hodně.
    Míša.

    OdpovědětVymazat
  45. Prosim te,tu pusu mas silenou.Proc si davas tak tmavou rtenku a rudy tvare kdyz vypadas jak MarfusaJsi cela napuchla v obliceji.moc syslovy tvare mas.Uvedom si kolik je ti let,a delas ze se 15ti letou holku.Tenhle styl ti neslusi.Sorry ze ti to takhle pisu,ale pravdu ber jakoukoliv,nee jen same lichotky.Trosku si to srovnej v sobe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no bohužel, obličej si přeoperovat kvůli tvářím opravdu nenechám :) a díky, už si to rovnám .D....

      Vymazat
  46. ahojky, neni to moc k tematu, ale rikala sem si, ze Ty mi urcite poradis dobre..myslis, ze se da mesickova vazelina pouzit jakozto krem na dekolt a krk za ucelem predchazeni vrasek? jako ,,hydratace"? vim, ze to neni uplne vlastnost vazeliny, ale kdyz ma takove lecive ucinky napadlo mne toto vyuziti.co myslis? dekuju moc. Kristyna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristýno, já myslím, že určitě, vůbec bych se toho nebála a mazala se jí, podle mě největším přítelem vrásek je právě sucho a proto bych promašťovala bez obav tyhle suché a náchylné oblasti :).

      Vymazat
    2. Ahoj Kristýno, já taky přes zimu používám hlavně Baleu měsíčkovou vazelínu a maximální spokojenost. Letošní zimu jsem ale objevila pleťový oleje od Saloosu a ty vrásky úplně žehlí, můžu jen doporučit. Ve víčku mají takovou pipetu, kterou si olej dobře dávkuje :-) mají více druhů podle druhu pleti. Zanechávám odkaz na stránky, jinak já je kupuju v DM :-) Jana
      http://www.shop-saloos.cz/saloos/eshop/12-1-REGENERACNI-OBLICEJOVE-OLEJE

      Vymazat
  47. Jak to děláš že pořád vypadáš jak princezna :) krása:)

    OdpovědětVymazat
  48. Slyšíš Péťo, máš si to v sobě srovnat :DDDDD

    Anonymní pisatelko pode mnou - Petra má na sobě večerní líčení, protože jde do tanečních v tmavém sále, večer, což taková příležitost je. Pro tyto příležitosti se výrazné líčení hodí. Ale holt žijem v uprděné ČR, plné lidí, co se potřebují vyblít na netu. V Británii nebo Nizozemí by nikoho ani nenapadlo hodnotit rtěnku jako výraznou, navíc když je celkové líčení velmi decentní a je to na večer do přítmí tanečního sálu. Uvědom si ty, kolik je ti cca let a jak se tu projevuješ. Sama říkáš, že kritiku má člověk brát jakoukoli, tak ji piš jako člověk ne jako prase.

    Hezký den všem
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, díky, pobavila jsi mě s tím prasetem :D a děkuji za zastání, já se přiznám, že už nemám sílu podobné anonymy ani komentovat, myslím, že to ani nemá cenu ;).....

      Vymazat
    2. Jojo Peti, na primitivní komenty je škoda času. Kolikrát ti tu holky napíší, že to, či ono se jim nelíbí, nebo by to vykombinovaly jinak, ale nejsou u toho jako čuňátka a taková diskuze se pak pěkně čte a inspiruje. No a na protivné pindy káknout z vysoka ;-) Těmi plnými výraznými rty odzbrojíš nejednoho muže ;-) Míša.

      Vymazat
    3. Přesně tak, když je kritika slušná, je vice než v pořádku, člověka to popostrčí, donutí zamyslet se, jsem za to moc ráda, ale nějaké primitivní výlevy jsou opravdu k smíchu. Nejvíc mě pobaví,když pisatelka napíše, že je vlastně starší a projevuje se hůř než nějaká puberťačka :).....Krásný den a díky P. :)

      Vymazat
  49. moc vám všem děkuji za obrovský ohlas, vidím, že tento outfit vzbudil velké emoce a myslím, že je to tak i
    dobře, je to rozhodně něco úplně jiného, než nosím běžně, takže bylo opravdu těžké něco k tomu najít :). Děkuji všem za přínosné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  50. oooou,jako prase???Tak holcicko,rozhodne mi je vic nez tobe.A myslis si,ze me necim urazis???Neboj,nejsem urazliva.Nechapu jak zenska pres 30 let,dela ze sebe totalni pindu dal.!!!Ma mozek uplne totalne vymastenej.hudak tvuj manzel,to to chytil.MARFUSU,CO MARFUSU,SILENOU HOLKU CO VYPADA JAK U SILNICE,ANI K TOMU NEMAS DALEKO...a TED POJDTE VSICHNI DO ME,SUP :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že by ti heřmánková lázeň mohla pomoci ;-)

      Vymazat
    2. :DDD ano, tak z tohoto komentáře je jasně vidět, že se jedná o dospělou a logicky uvažující osobu, která je duševně naprosto v pořádku :D, připojuji se k doporučení lázně a froté ručníků :D.....

      Vymazat
    3. Myslím, že heřmánková lázeň se v tomto případě naprosto mine účinkem, chtělo by to delší pobyt v "lázních" typu psychiatrická léčebna,jelikož tohle je evidentně těžší případ. Jak smutné, je více než evidentní, že "osoba" není sama se sebou a se svým životem vůbec spokojená a aby se cítila lépe, tak má potřebu ponižovat a ubližovat jiným, aby se sama cítila lépe. Protože člověk, který je smířený sám se sebou, spokojený a šťastný nemá potřebu se takhle nechutně vyřádit na jiném a být tak odporně zahořklý a zlý. Radím vám dobře "madam" začněte se sebou něco dělat, protože kromě toho, že ubližujete lidem, kteří vám nic neudělali, tak ubližujete především nejvíce sama sobě. Deni

      Vymazat
  51. aaale drasna zenska promluvila...hele ty sysle,schovej se radsi nevylejzej ven.jsi odporna hnusna zenska,ktera neumi nic jineho nez radit pubertackam.!!!!!!!!A lazen si dej ty,protoze to v hlave mas poradne vycvachtany!!!!!!!Uvedom si,ze jsi hnusna skaredka s hnusnou hubou!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se, že jsi opět chytla další ze svých záchvatů vzteku :D, příště prosím ještě více vykřičníků a výkřiků, díky. A ty by sis měla uvědomit, že tady není na ty tvé kecy nikdo zvědavý, jsi pro smích ;).

      Vymazat
    2. Milá dámo, nikdo vás nenutí tyto stránky navštěvovat a nevím proč shazujete práci někoho druhého. Peťka o sobě netvrdí, že je nádherná a nikomu se nevnucuje! Podle mého je krásná žena s krásným srdcem a je vidět i z těch videí, že jí dělá radost, že má své fanoušky a pro ně to také dělá. Nesnažte se ji tu ubližovat, protože ubližujete jen sama sobě!!! Jana

      Vymazat
  52. Já nevim no...:) Jednotlivé kousky fajn, dohromady mi to moc nejde. Ale ten lak, ten lak je jeden z mých nejoblíbenějších. Na nehty neznám snad lepší červenou :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!