Svatební makeup Blair Waldorf / Tip na valentýnské líčení - video

by - 11 února

Krásný víkend všem,

dnes vám přináším video s makeupem inspirovaným mou oblíbenou postavou z Gossip Girl - Blair. Doufám, že se vám bude líbit a zároveň vám moc děkuji za všechny krásné komentáře a emaily, na které odpovím později, protože tento týden to nějak nestíhám a také musím stále trošku šetřit oči a nekoukat příliš do počítače :).....

Mějte fajn víkend!




You May Also Like

65 komentářů

  1. opět velmi povedené :)) moc Ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné líčení, super vdeo, moc ti to(opět!) sluší :)* - Už vážně nevím, jak jinak reagovat, u tebe už to jinak nejde, než dokonale! :O <3

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. je to se ti povedlo :) moc se mi to líbí. Gossip girl taky zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
  4. a prosimtě, jak se jmenuje ta písnička ve videu? je moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a písničky ve videu vždy uvádím v titulku :), tahle se jmenuje Slow a je od Grouplove

      Vymazat
  5. opět povedené video, krásné líčení i účes. jo a musím pochválit halenku, je fakt krásná, taková zajímavá, kde jsi jí koupila?
    Nikol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a halenka jsou původně šaty, ale jsou krátké, takže spíš tunika a je to všemi neoblíbený japan style :), kvalita ntedy opravdu nic závratného a ani provedení,ale občas mě něco zaujme :)

      Vymazat
  6. Jedno slovo krása! :) Petí povedlo se ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  7. krásné líčení,jedno z nejpovedenějších :)

    OdpovědětVymazat
  8. Gossip girl naprosto zbožňuju! Blair jsem si oblíbila přdevším až v poslední době. A naprosto jsem si zamilovala její styl! Jinak líčení bezvadný. Musím ho hned zkusit. ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné líčení, jen si myslím, že pro mě, jako pro blondýnku by se moc nechodili ty linky. Ale i bez těch linek je to krásný. Hned jsem to totiž vyzkoušela =D Monča

    OdpovědětVymazat
  10. Super, Gossip girl miluji a Blair úplně nejvíc....moc se mi líčení líbí, určitě ho zkusím na valentýna nebo na ples.....a tobe to Peťo moc sluší :-)
    ahojky Zdenča S.

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné líčení. Hlavně ty vlasy se ti povedly :).
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Moc povedené, jako vždy! ;)

    Peti prosím, kde sleduješ gossipky?
    Díky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásne, jemné..nežné :-)
    Do oka mi veľmi udrela lícenka! Tiež súhlasím, že podklad od Loreal sa mi vydaril..aj keď ja neviem, mne sa zdá, že máš užasnú pleť aj bez všetkého ;-)
    Gossip Girl, no počúvam to zo všetkých strán, ale zatiaľ som nevidela ani jeden diel..asi by som to mala napraviť však? :)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě mrkni, je to taková pohádka pro ženský, ale moc se mi ten seriál líbí, i když je přitažený za vlasy :D;)

      Vymazat
  14. tak tohle je ovšem nádhera, moc se mi to líbí:-)

    OdpovědětVymazat
  15. OMG opravdu nádhera . Tobě sluší opravdu vše !!Gossip girl mám také moc ráda,ale nějak není čas na ně koukat. Naštětsí mám teď prázdniny a tak si to nějak dovynahradím :D

    sabina-beauty1.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné! :-)Opravdu moc. Páááni!

    OdpovědětVymazat
  17. To je moc krásné, takové něžné a dívčí. Hned bych si tě vzala za ženu! ;D Já jsem dnes měla výraznější líčení, inspirované v pin up style. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti, zase krásné video, jako vždy se ti povedlo :) Byla bych moc ráda, kdyby ses podívala na náš blog a napsala, jak se ti líbí, teprve začínáme, tak bysme byly rády za každou radu ;) Děkujeme

    OdpovědětVymazat
  19. Asi nejhezci liceni co jsem tu zahledla :) A moc si slusi.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj.. :)
    Takhle, jenom jsem se dívala na nějaké videa pouštěla si písničky na YT, ale co nevidím.. Blair´s wedding look !! :)
    Nějaké nové video. :)
    Tak jsem to rozklikla no... A ještěže tam máš odkaz na blogspot:).
    Si strašně pěkná. Jelikož mám Blair moc ráda, tak jsem se na to musela podívat, že jo! :D
    Awww :3 si strašně pěkná ;)! :D
    No.. a myslím, že se ti video hodně podařilo.
    A jelikož jsem tě dneska po prvé v životě viděla (nikdy jsem si s tebou nepsala..) tak si na mě udělala velký dojem ! :D
    Budu navštěvovat, tvůj blogspot, myslím, že ho máš hodně zajímavý ;).
    A.. Podle mě máš strašně krásné oči! :* ♥
    Doufám, že jsem se trefila a je to taková zelená, ne? Krása!:D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Ti děkuji a jsem moc ráda, že se Ti videa i blog líbí, moc mě to těší! :) Budu ráda, když mě budeš navštěvovat :).

      Vymazat
  21. Používám stejnou kombinaci - bázi + make-up Loreal, super kombinace :)

    Hezké video, Gossipky také miluju :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já bych taky na svatbu brala spíše nějaký hodně přirozený look, než ty příšernosti co si nevěsty nechávají dělat. Ale přijde mi, že na fotkách to pak je takový až moc nevýrazný, i když možná od profesionála to bude vypadat dobře i tak. No nevím, co bych volila. Nějaký nápad? Ty máš s líčením na svatby zkušenosti :) Jinak look je moc pěkný, hlavně ty vlasy se ti povedly :)

    Btw co používáš za štěteček do toho záhybu oka, prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a co se fotek týče, máš pravdu, foták žere barvy dost,ale zas když fotí profík a dobrým fotákem, je vidět úplně všechno (bohužel :D i každý pupínek, vráska atd.), i hodně jemné stíny, navíc většinou je to vždycky na denním světle a většina nevěst jsou mladé kočky, takže já jsem pro to líčení vážně moc nepřehánět. Pochopitelně se to nedá říct úplně obecně, protože jednak každý snese něco jiného, je jiný typ, má jiné šaty a hlavně jiné představy :). Ale když se jedná o klasické bílé jako měla třeba právě Blair, tak si myslím, ža takový druh líčení je fakt nejlepší, viděla jsem spoustu nevěst s různoberavnýma kouřovkama (tmavě šedé, černé, fialové - prostě hodně výrazné) a mně to přišlo jak pěst na oko ve dne a k sněhobílým šatům, ale pochopitelně, jen můj názor a nikomu to nenutím :). Naopak jemné kouřovky, jemné barvy, pastelové, přirozené, proč ne, ale černá a hodně tmavé se prostě, podle mě, nehodí. Jinak štěteček do záhybu se jmenuje pencil brush.

      Vymazat
  23. já bych se takto vdávala hned :-) moc ti to sluší!!!

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Péťo, chtěla bych se zeptat, kde si koupila tu paletku neutrálních očních stínů, kterou si použila v tomhle videu. Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, mám ji z www.coastalscents.com, ale myslím, že na ebay ji seženeš také a je to prý úplně to samé :)

      Vymazat
    2. Super díky za odpověď :) Jsi skvělá!

      Vymazat
  25. Krasny! Jako vzdycky...ale tohle je jedno z mychnejoblibenejsich. Tyhle prirozeny nositelny videa se mi libi nevic, na ty divociny (jako bylo to minule) moc nejsem. Fakt krasna....jako Blair :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, já mám tehle styl líčení taky nejradši :)

      Vymazat
  26. Ahoj Péti,

    tvoje videa jsou vždycky super. Tohle se mi také moc líbí a nějaké podobné bych si na svojí svatbě uměla i predstavit. Jediné, co musím vytknout a co se mi nelíbí je provedení linek, protože jak jsi sklopila oči, přijdou mi kostrbaté,klikaté a že očím moc nelichotí. Jinak tvůj blog už sleduji dlouho a jsem pořád nadšená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, také jsem si všimla a nějak nevím, čím to je, nezdálo se mi totiž, že by linka byla kostrbatá - myslím, že fakt nebyla :D, spíš je to tím, jak jsem mrkla, že se mi zkrabatilo víčko nebo tím, jak se nalepí řasy, tak to tu kůži maličko táhne, těžko říct :)....

      Vymazat
  27. Je to sice pěkné, ale osobně bych na svatební líčení volila něco, co půjde víc vidět (myslím co se týče stínů), už kvůli focení. Takhle to vypadá, že máš jen linky a nic víc :) Ale záleží na každém, co mu vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj moc se mi tve video libi... a to liceni ti ohrome slusi...:DD Gábina

    OdpovědětVymazat
  29. Tohle je moc hezký, takový jemný a přitom vypadáš krásně upraveně a svěže :) Líbí se mi to moc :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peti, tohle líčení se mi moc líbí, ale na svatbu bych asi volila něco, co je více výrazné. Jinak se mi tohle jednoduché líčení moc líbí :). Samozdřejmě, že jde pouze o můj názor ;).
    A ještě bych se chtěla zeptat, byla tu řeč o "trojkulmě" , už jsem o ní slyšela a dívala jsem se už na nějaké stránky, ale nikde jsem ji nenašla, dokonce ani na ebay :(, ale to jsem asi jen špatně hledala :/. V každém případě bych se chtěla zeptat, kde se dá koupit :). Děkuji předem za odpověď ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, zkusila jsem vygooglit slovo "trojkulma" a vyskočila mi spousta odkazu, kde se dají sehnat :) Zkus třeba tohle: http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=trojkulma, mimochodem značku Babyliss si hodně chválí, šla bych do ní ;)

      Vymazat
    2. Jak píše Elli :), je jich asi docela hodně, já mám takový set s pěti nástevci od firmy Valera, neni to ale nic extra, já ji ale zas nepoužívám nějak často, tak mi to stačí, kupovala jsem na internetu na nějakém hair shopu, myslím vlasy-kosmetika.cz nebo tak nějak :), vlnky to dělá fakt moc pěkné :).

      Vymazat
  31. Krásné, krásné, krásné! :) A já už musím shlídnout poslední díly GG, co jsem zameškala.. :D

    OdpovědětVymazat
  32. Krásné líčení, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, tohle vypadá na super blog. Až se stydím, že jsem ho objevila až dnes. :)

    Máš krásnou pleť, nemohla bys napsat článěk nebo udělat video, jak o ni pečuješ? Letmo jsem sice zahlídla, že je video na to, co používáš, ale to jsou produkty a tak různě, spíš by mě zajímalo něco - Ráno vstanu, umyju, nakrémuju, dám masku, líčím, odlíčím, co čím, kdy jak, co všechno :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuji, aha, tak takové video bych časem udělat mohla, děkuji za tip :).

      Vymazat
  34. Už je mi to blbé pořád psát že je to opět krásné a sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  35. Před týdnem jsem objevila tvuj blog a stala jsem se na něm téměř závislá, hltám video za videem. Opravdu jsi velice šikovná, krásná a v módě a v líčení se velice vyznáš.
    Přikláním se k miluš, také by mě zajímalo jak o pleť pečuješ.

    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, moc Ti děkuji, no já už tu mám vlastně asi dvě videa s péčí o plet, ted v zimě v zimních favoritech a ještě jedno jsem dělala v létě a to se tuším jmenuje my skincare :).

      Vymazat
  36. Peti, moc Ti to sluší. Vypadáš jako princezna. Rozhodně souhlasím, že na svatbu se hodí spíš jemnější líčení. Tak akorát. Tohle je moc hezounké, jen bych k tomu zvolila jinou rtěnku/lesk, ale to je věc vkusu. Tvoje videa jsou skvělá, těším se už teď na další ;)
    A k Tvému komentáři u mě - klidně tě "vyžehlím", ale myslím, že to ani nepotřebuješ, protože máš pěknou pleť. Ale pokud chceš, pošli mi na e-mail nějakou svou fotku, lterou bys ráda nechala vyžehlit a já ti ji pošlu zpět :)
    JitusBeranova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jíťo, moc Ti děkuji za odpověd, no já myslím, že někdy to třeba je :D, až mi bude na nějaké fotce záležet, moc ráda se ozvu a samozřejmě to nechci zadarmo ;).

      Vymazat
  37. teda jsi fakt krasna a sikovna, nechces me nekdy prijet nalicit?:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a moc ráda, mě to totiž ohromně baví :)

      Vymazat
  38. Hrozně moc vám všem děkuji za krásné komentáře, moc mě těší a jsem ráda, že líčení i zkoušíte a dáváte mi vědět,jak se vám líbí na vás :).

    OdpovědětVymazat
  39. Myslím, že honorované "žehlení" nepřipadá v úvahu :) Nejsem profík. Stačí je poslat fotku na výše uvedený mail. Baví mě to a když budu moci žehlit i někoho jinéjo než sebe, budu mě to bavit ještě víc :)

    OdpovědětVymazat
  40. No né, tutorial na svatební líčení Blair hledám snad už od chvíle, co se objevily první fotky z natáčení. A to že jsem první pořádný objevila právě tady mi udělalo ohromnou radost. Krásné a jednoduché líčení! Nejspíš ho ozkouším na ples:)
    Terka

    OdpovědětVymazat
  41. Hned to vyzkouším :) Pája

    OdpovědětVymazat
  42. Moc mě tvoje videa baví. Tohle líčení je úžasný a vypadáš moc krásně.

    OdpovědětVymazat
  43. super! todle ti moc slusi.. [http://teui.tumblr.com/]

    OdpovědětVymazat
  44. Tak tvůj blog sleduji, hrozně mě baví a si bezva!!..ale tenhle makeup je vážně ÚŽASNEJ!!!:) Ten Ti opravdu sedí...krása!!! A.

    OdpovědětVymazat
  45. Povedené líčení..a co se týče Gossip Girl a Blair ,no Gossip Girl sleduji pravidelně v televizi a Blair MILUJI zvlášť je jí originální a neokoukaný styl oblékání,a i její osoba mi je děsně příjemná :)
    Jen tak dál v dalším skvělém líčení líčeních

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!