Rychlý Valentýnský makeup na poslední chvíli - video

by - 14 února

Předem bych chtěla všem popřát krásný svátek sv. Valentýna, ať už ho slavíte, či ne a  pokud ano, dnešní večer si užijte.

Dnes přináším jen takový superrychlý tip na do růžova laděný makeup, který se k dnešku určitě hodí, i když se přiznám, že já osobně volím spíše něco jako v minulém videu, nicméně věřím, že i růžová má své příznivce a ve správném odstínu sluší úplně každému. Je to opravdu rychlovka a není třeba žádné precizní práce, takže zvládne opravdu každý :).







You May Also Like

41 komentářů

  1. už by jsi mohla zase udělat nějaký dlouhý "kecací" video, ty mám nejraději! a myslím, že nejsem sama :))

    OdpovědětVymazat
  2. Růžovou na očích nemusím, ale nehty jsou perfektní. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jako opět, vždy nádherné :)) A můžu se Tě zeptat Peti, ty máš tady v tom tutorialu umělé řasy, nebo to jsou Tvoje?? Jestli jsou Tvoje, tak koukám, že to sérum opravdu zabralo, protože nejde poznat jestli nejsou umělé....a jestli umělé jsou, tak pak vypadají krásně přirozeně a je to moc pěkné, než takové ty obrovské, co jsou strašně nepřirozené, které se vyskytují v pár Tvých videí....ale já ti to "nevyčítám"....chápu, že je to pro "efekt" :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsouurčitě její! To by tam byla linka od těch řas a na fotkách není nic takového vidět :D Jinak budu hodně uvažovat o tom sériu na řasy.....:D

      Vymazat
    2. řasy jsou opravdu moje a opravdu musím potvrdit, že sérum zabralo, ještě nemám za sebou celou kůru, pak dám srovnávací fotky,ale už ted roźdíl vidím a cítím, když řasy maluji :), je sice drahé,ale podle mě fakt pomáhá :). A co se týče umělých řas, je to přesně tak, dávám je do videí hlavně na efekt, aby to nebyla nuda a pořád to samé :).

      Vymazat
    3. Kúru!!!!!!!

      Vymazat
  4. Sweeeeeeeeet ! :)

    PS.: Budu moc ráda když přijmeš pozvání na mou GIVEAWAY :)

    http://c-m-writer.blogspot.com/2012/02/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Jů, zrovna jsem chtěla poprosit o nějaké líčení " jako víla" něco jako má Fergie v Meet me Halfway http://www.youtube.com/watch?v=I7HahVwYpwo a to co jsi dala dnes je skoro ono, jen výraznější a s linkou pod okem.
    Tak pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BEP mám hrozně ráda a tuhle písn ičku přímo miluju :) a Fargie taky, je nádherná :), to líčení má tedy jemnější a přirozenější a něco takového taky plánuju a mám na seznamu, tak snad se trfím ještě o kousek líp :)

      Vymazat
  6. Krásný líčení:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Já už dneska nemůžu růžovou ani vidět Péťo.. :D Ale jinak je to hezké líčení, jenom už mám toho Valentýna a růžové barvy všude kolem plné zuby :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D věřím, já jsem to udělala schvá.ně takhle sladké a kýčovité, když jebyl ten Valentýn .)

      Vymazat
  8. krásná růžová na nehtech a růžové stíny asi vytáhnu z hlubin, protože jsem je dlouho neměla, úplně jsi mě navnadila:)

    OdpovědětVymazat
  9. sluší ti to, to zase jo,ale Peti, ta červená mašle k tomu růžovýmu mejkapu a oblečku, to neeeeeee :)
    těším se na další video!

    OdpovědětVymazat
  10. líčení hezké, ale já nesnášim růžovou, a dneska už tuplem ne :D A docela jsem koukala na řasy, to sérum fakt pomáhá :D. Já těmhle věcem nikdy nevěřila ale když to vidim :)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to tak, to sérum vážně pomohlo, až dokončím kůru, dám srovnávací fotky :)

      Vymazat
    2. Můžu se zeptat, co je to za sérům a za jak dlouho jsi viděla rozdíl??? dík a moooc ti to sluší :)

      Vymazat
  11. Opět krásné líčení a už se opakuji, ale sluší ti! Jen bych červenou mašli vyměnila za růžovou, ale pokud se ti to takto líbí, tak proč ne. :) Ten lak je naprosto dokonalý, už jsem ho chválila na Facebooku.
    Přeji také hezký a klidny večer. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ježiš ty seš tak šikovná!!! Já ti závidím! I když se budu snažit sebevíc, nikdy se nenalíčim takhle!:( Mimochodem, mohla bych se zeptat, jakou máš rtěnku?:)) Scháním takovou:) Děkuju..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, lesk je od eesence stay with me v odstínu 01 me&my icecream :)

      Vymazat
  13. Na mě moc přerůžověno :) Růžové se nebráním, ale raději když se zkombinuje s jinými barvami než všechno růžové :) Navíc, nevím proč Valentýn všichni spojují s růžovou, já osobně bych spíš brala líčení dočervena. Jinak souhlasím s meduňkou, že ta červená mašle se k tomu moc nehodí, ale jinak je super a do vlasů ti krásně pasuje, super nápad :)
    Já sice patřím právě k těm, co Valentýn moc nemusí a hlásám, že hezký večer si společně s přítelem můžeme udělat kdykoliv a o to příjemnější a milejší to překvapení pak bude, když se to nebude očekávat, nicméně i tobě přeji pěkného Valentýna, užij si ho :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to sluší:)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Na mňa veľa ružovej, asi by som sa necítila vo svojej koži :-) Ale na Valentína môže byť! Súhlasím, že sa tá novodobá "nenávisť" k Valentínu preháňa.. je fajn, ako si písala urobiť si výnimočný večer.. aj pre tie polovičky, ktoré nemajú v povahe takú tú stálu pozornosť (v dobrom) je to taký impulz.. je to proste v neprehnanej miere moc fajn :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Konečně někdo, kdo pochopil Valentýna!

    http://linysblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Na mě je v tom záhybu použitá až moc výrazná/jedovatá růžová. Já bych při líčení použila nějakou tlumenější. Ale to je názor od názoru. Jinak růžovou mám na očích docela ráda. dneska jsem koukala v DM na ty paletky od Astoru na slevové kartičky (taky jednu máš) a rozhodovala jsem se právě mezi růžovou a hnědou. ale nakonec to vyhrála zase hnědá no :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo, já si taky nemohla vybrat mezi těmi paletkami, líbily se mi všechny :).....

      Vymazat
  18. krásné líčení, ale já moc růžovou ráda nemám :/. Ale na tobě je nádherná :). Škoda jen, že ve vlasech nemáš růžovou mašli, ta červená mi k tomu nějak nesedí.
    Můžu se ještě zeptat kolik kč, jsi celkem platila za paletku stínů? I s poštovným ..celkově ;). Díky moc Peti;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a ta paletka mě stála asi 10USD včetně pošty, kupovala jsem ji totiž za cenu kup ted a nedražila jí, ale dá se vydražit už od jednoho dolaru, mrkni sem: http://petralovelyhair.blogspot.com/search?q=120+color+eyeshadow

      Vymazat
  19. Růžová není úplně můj šálek čaje :) Ale sluší ti, já v ní vypadám ubrečeně :)

    OdpovědětVymazat
  20. Na mě je to všechno už moc kýčovité, to bych nesnesla ani na Valentýna:).

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky, dnes mám na blogu pro všechny povalentýnskou slevu na oblečení 20%, pokud máš zájem tak se stav podívat, při koupi více kusů ušetříš na poštovném :)

    Hezký den,
    N.

    OdpovědětVymazat
  22. Moc vám všem děkuji za komentáře a protože jsou názory relativně jednotné, odpovím dohromady :). Už jsme to psala na facebooku, co se mašle týče a celého růžového líčení, je to samozřejmě trochu přehnané a kýčovité, udělala jsme to tak naschvál, protože běžně bych takhle růžová opradu nešla, jak jsem psala už v článku, dávám přednost jinak barevně laděnému líčení a rozhodně bych v mém věku nešla ani s mašlí na hlavě. Chtěla jsem udělat zas něco malinko jiného a opravdu sladkého, když je to jen na tu jednu příležitost (měla jsem na mysli třeba romantický večer s přítelem a pod. :). Jinak, jak jsem taky říkala ve videu, mašle je opravdu jen tak ze srandy ;). Přeji všem fajn den a kdo se ptal na kecací video, bude video o nehtech a péči o ně, na které se hodně ptáte, tak doufám, že se bude líbit :).

    OdpovědětVymazat
  23. Super na to video už se moc těšim! :)

    OdpovědětVymazat
  24. pěkná růžovka :) aspoň je sranda

    OdpovědětVymazat
  25. Na růžovou moc nejsem, ale tobě moc sluší, vypadáš v ní jak princezna :) Prodávám Chelsea botky Asos http://obleceni.bazos.cz/inzerat/14357877/ASOS-ALIBI-Leather-Chelsea-Ankle-Boot-boty.php

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, paletku 120 očních stínů koupíte v pohodě i na Aukru. Já ji mám za 250 kč i s dopravou. Došla mi za tři dny po platbě a v naprostém pořádku:-)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, na růžové líčení si příliš nepotrpím, ale s nějakým glamour oblečením, kdy výsledkem bude sexbomba si tě dokážu představit... :-D Možná by to mohl být námět na příští video... ukázat, že výsledek může mít různé podoby a co se napřed tváří jako Stepfordská panička, může být i přesládlá Barbie nebo kočka z Playboye... :)
    No, nechám pitomých řečiček... :D co ti ale musím říct je, že jsem opravdu ráda, že jsi konečně zahodila ty umělé řasy... nemůžu si pomoci, ale připadáš mi v nich příliš "porcelánová" taková panenka neživá. Máš krásné řasy a líbily se mi i před použitím séra (ale dávám za pravdu, že rozdíl je opravdu vidět)... lenis

    OdpovědětVymazat
  28. Občas mi přijde, že když se růžová u očního make-upu nenalíčí správně, tak to potom vypadá jako monokly- i když v tvém případě to tak není. Takže je to zajímavý make-up, a na tobě se mi líbí, ale nevím, zda bych já měla odvahu si ho vytvořit, či s ním někam jít.... Každopádně opět skvělé video, a i tak díky za tip, třeba někdy, na nějakou větší akci zkusím :)) =D

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!