2x OOTD - v hlavní roli sako

by - 04 června

Krásné pondělí,

předem vám všem děkuji za milé komentáře u posledních článků a videí, bohužel nestíhám teď o dovolené jednotlivě reagovat, ale slibuji, že to brzy napravím :)!

Dnešní outfity jsou z minulého týdne a v hlavní roli jsou saka, v poslední době jsem si je opravdu hodně oblíbila. Obě už mám déle a obě jsou ze slev. Krémové jste už viděli a je z HM, zatímco rezavé je volnějšího střihu a je z New Yorkeru. Je to to stejné sako, které mám na sobě v minulém videu a o kterém jste psali, že mi barevně nesluší, že v něm vypadám starší a máte rozhodně pravdu, byly tam i komentáře týkající se podtonu barev a barevného typu. Tak to trošku rozvedu :), kdo mne tipoval na zimní typ, trefil se těšně vedle, jsem letní (potvrzeno i dvěma profíky) a tudíž mi nejlépe jdou studené barvy, ovšem ne zas hodně intenzivní jako tipu zimnímu, ale spíše do pastelova. Proto například zářivě růžové sako, které je v záhlaví, mi odstínem sice sedne, ale trochu mě přebíjí, protože by bylo ideální právě pro malinko výraznější zimní typ, kterému tahle barva sedí skvěle. Rozhodně zemité, teplé barvy typu rezavá, skořicová, velbloudí, hořčicová,  nejsou nic pro mne, v těchto barvách vypadám unavenější a starší. Jak to tak ale bývá, když mě zaujme kousek v této barvě za dobrou cenu, zbytečně se na svůj barevný typ nekoukám a koupím si ho, nakonec barvami byste se měli řídit hlavně v případě věcí, které nosíte hodně blízko u obličeje, můžete tak barvu rozrazit třeba tričkem nebo šátkem ve spráném odstínu. Já jsem tohle u rezavého saka také neudělala, protože se mi k němu nejvíce hodí právě černé tričko, které pro mne také z hlediska typologie úplně vhodné není, ale co, jedou za čas se to snese :). V případě druhého outfitu mám  na sobě barvy ve správných odstínech, polemizovat by se dalo o šálce a květině, které jsou již hodně křiklavé a v případě těchto barev (stejně jako červené) těsně u obličeje, musíte počítat s tím, že zvýrazní červené flíčky na obličeji např. akné a pupínky. Abych se tu o typologii příliš nerozepisovala, shrnu to tak, že já se ji do detailu neřídím, ale rozhodně to má něco do sebe, pokud by vás článek či video na toto téma z mého pohledu zajímal, mohu ho sepsat či natočit, dejte mi vědět :).

P.S. ráda bych vás také informovala o akci Biodermy, právě je v akci balíček Sérum Hydrabio 40ml a k tomu zdarma Hydrabio čistící pěna 150ml za 549Kč, seženete v lékárnách a na netu.

Ještě bych se vás chtěla zeptat, jak se vám líbí / nelíbí nový design blogu? Děkuji za něj manželovi, který se s ním mořil celý den :)....


Na sobě mám legíny z ebay, tričko Amisu, náhrdelník je dárkem od rodičů a náramek je po mamce, brýle z HM, náušnice z Takka, lodičky Deichmann a kabelku z tržnice.


Na sobě mám kalhoty a šálku z tržnice, tričko z HM, boty Deichmann, květinu Lindex a kabelka pochází taktéž z tržnice, konkrétně ze Sapy. Menší diskuze na téma Sapa je na mém facebooku, může tam každý, nemusíte mít živnostenský list, ale není to úplně nejpříjemnější prostředí, pokud nechcete kupovat věci ve velkém a po kartonech, většina se tam toho totiž prodává velkoobchodně.












You May Also Like

109 komentářů

  1. Já nevím, mně se to sako na tobě docela líbí. :) Video o barevné typologii by bylo super.
    A záhlaví se mi líbí moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Kočka! Máš hrozně osobitý styl, podle mě perfektní!

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluji takové sáčka, nejradši bych je nosila každý den. :) Moc ti to sluší! V druhém outfitu se mi líbí květinka. Já jsme jim teď propadla a nakoupila jsem si jich plno a ještě se chystám nějaké pořídit. Mám teď o nich článek, tak mrkni jak chceš. .)

    http://lovelystuffbydasha.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peťo,

    nový design blogu je super, manželovi se velice povedl :-)

    Přeji hezký den

    OdpovědětVymazat
  5. Mám tmavé vlasy a oči plus poměrně světlou pleť a pihy. Prostě nevím, jaký typ jsem, takže video na toho téma by se hodilo.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit s bílým sáčkem je krásný, přesně podle mého gusta :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nový design je super,manžel by si tím mohl přivydělávat :D ...jinak k outfitům, oba dva jsou super, já mám saka v poslední době také v oblibě, takže za mě máš dva palce nahoru :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to záhlaví je hodně dobrý!!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, no já bych neřekla, že je to sako volnějšího střihu (možná je), ale na tobě mi přijde jednoduše velké. Jinak si myslím, že barva ti sluší. Jen by to chtělo menší velikost :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten header je šílený. Proč je jako hlavní fotka obrovský knoflík???

    OdpovědětVymazat
  11. Manžel je šikovný, že se Ti stará o design. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám saka moc ráda a prakticky na jaře, v létě i na podzim nic jiného nenosím. V tom bílém spolu s květinou vypadáš jako panenka. :)
    Jinak já typologii moc neřeším, jsem asi podzimní typ. nosím to, co se mi líbí a co si myslím, že mi sluší. :) Takže nos, co se ti líbí a v čem se cítíš dobře, nemůžeš se zavděčit všem. ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Péťo, ten druhý outfit se mi líbí, ale víc..je to můj styl :-) Přeji hezký den...

    http://janeandherworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. ta biela verzia je super:)) si kocka Peti:)

    OdpovědětVymazat
  15. To by mě velice zajímalo kdo ti "profíci" byli protože já se tomuto oboru věnuji jich 10 let a ty opravdu, ale opravdu letní typ nejsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. např. paní Eva Vodňanská, která má v oboru bohaté a letité zkušenosti a líčí i do televize a pod. ;), i já sama jsem si vždy byla jistá, že jsem letní typ a opravdu jsem, možná, že pletou fotky,ale je to tak, dle všech sledovaných znaků a i podle barevného testu jsem skutečně letní typ.

      Vymazat
    2. Tak já opravdu musím souhlasit s Petrou, že je letní typ a ani by mě nenapadlo, jaký jiný by měla být.

      Vymazat
  16. ahoj Peto, ten první outfit by opravdu chtěl něčím rozrazit, ale chápu, že jsi použila věci co maš k dispozici :-) Mě by se to sáčko spíš libilo na podzim. Ten druhý outfit je super. Ta kombinace barev ti sluší a hned jsi veselejší. Jinak manžel odvedl dobrou práci :-)

    OdpovědětVymazat
  17. přijde mi,že bys mohla mít to hnědé sako klidně menší ;) ale jinak hezké

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoojky, hrozně ti sluší barevný věci. Takže se mi spíš líbí druhý outfit, ale ten první je zas něco jinýho než obvykle nosíš. Takže za oba jednička:))

    OdpovědětVymazat
  19. Mně se líbí ten nový design. Já také někdy jdu úplně mimo mou barevnou oblast, protože se mi nějaký ten kousek prostě líbí. Jsem teplý podzim :-) a miluji ostře růžovou a nosím ji a co? A komplimenty se hrnou.

    Celkový outfit se mi líbí a dle mého názoru ti sekne. Být to na podzim, tak to většina ocení ještě víc.

    OdpovědětVymazat
  20. ja by som ta chcela upozornit na tie ostatne blogy, ktore sledujes, predtym si tam mala aj maly nahlad, teraz mas uz len nazvy blogov...kedze som si prezerala ine blogy cez teba, videla som kto ma novy prispevok, ale teraz ked tam mas len nazvy, tak sa to neda vidiet, takze v zozname blogov by si mohla pridat nahlady

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, blogy se i ted řadí dle aktualizace příspěvků, manžel mi to hodil jen na ten seznam, protože stránka byla potom strašně dlouhá a v levé části nic nebylo ;).

      Vymazat
  21. Teda, já nevím, ale mě připadá, že jsi nějak zestárla. Jsi nějak čím dál víc hubenější s propadlýma tvářema. Líbí se mi akorát ta bílá kabelka a ty tm.modré kalhoty. To rezavé sako bych fakt nenosila, vypadá ho hrozně - nejen, že v něm a v černém tričku vynikne, jak jsi bílá, ale taky to vypadá jako o 2 čísma menší a ztrácíš se v tom. Tvoje videa a recenze o šminkách mám fakt ráda, ale outfity ne-e.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, každý stárneme a mně bude za pár týdnů zas o rok víc, takže to není zdání,ale pravda :D, jinak jsem ale nezhubla, bude to spíš barvami oblečení ;), tmavá barva tento dojem dělá nejen na postavě, ale zvýrazňuje i vrásky a prohlubně v obličeji ;).

      Vymazat
  22. Hrozně mě Tvůj blog baví, nejlepší jsou kecací videa :-) Taky hlasuju pro video o barevné typologii, taky jsem letní typ (někde jsem četla, že většina středoevropanek je letní typ, pak míň zimní a podzimní a nejmíň je jarních). Ty jsi fakt kočka, tak si myslím, že si můžeš dovolit se ne vždycky tou barevnou typologií řídit.. Petra

    OdpovědětVymazat
  23. design se mi moc líbí, teplé odstíny bych ti moc nedoporučovala, ale pokud sem v tom cítíš dobře, proč ne.

    OdpovědětVymazat
  24. nemůžu se rozhodnout, který outfit se mi na tobě líbí víc :) ten první je barevně na tebe dost neobvyklý, ale sedne ti a ten druhý to jsi ty, jak tě známe :O)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Petruško,.....první outfit mě neoslovuje,...sako podle mého názoru není lichotivé jak barevně, tak střihově,....druhý outfit je super! To je přesně to, co ti sluší a je vidět, že se v tom cítíš dobře!
    Jinak blog je nádhernej!
    Krásný den Ti přeje
    xThalia (Elen)

    OdpovědětVymazat
  26. ahojky Peťul, desing je skvělý.. na video se určitě budu těšit, určitě ho udělej :)

    OdpovědětVymazat
  27. Chválím květinu v drdolu.:)

    OdpovědětVymazat
  28. Peti video o barevné typologii by bylo super. Nový vzhled stránek paráda, manželovi se fakt povedl..A Tobě to ohromně sluší, tak jako vždycky.

    OdpovědětVymazat
  29. Design je pěkný akorát tu fotku vlevo by přesunula také na pravou stranu nahoru, ale to by jsi pak musela odstranit tam jeden obrázek. Jinak kombinace barev se mi strašně líbí působí jemně a celkem i decentně.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peti, nový vzhled je fajn a svěží.. A hrozně se mi líbí ta kombinace s bílým sakem. Moc ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  31. nevim, v barevnych typech se moc nevyznám, ale to červený sáčko ti strašně moc sluší ! )))) celej outfit je proste boží, klidne bych ho hned nosila ,)

    OdpovědětVymazat
  32. v tom prvním outfitu vypadáš tak nějak smutně... no asi to bude těma barvama :-D ten druhý Tě zase úplně rozzářil!
    a máš moc šikovného a obětavého manžela :-))

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj,

    myslím, že ti sluší skoro všechno. Je sice pravda, že ten druhý model tě rozzářil, ale ne vždycky máme náladu zářit :). Jinak článek o typologii by mě hooodně zajímal ;)

    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  34. Ten design není špatný, ale na mě moc růžové, až mě z toho bolí oči, fota nahoře třeba jo, ta jsou hezká, ale písmo by už nemuselo být růžové. Ale i tak sem mi stýská spíš po starém vzezření :-)
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  35. a mně se to nazrzlé sako líbí a i na tobě :)

    OdpovědětVymazat
  36. Peti, líbí se mi hlavně ta světlá kombinace! Moc povedené jako vždy!:-) Nový design je velmi povedený, manžel je šikulka:-)

    VOŇAVÁ GIVEAWAY S LUSH:
    http://illussoire.blogspot.cz/2012/06/vonava-giveaway-s-lush.html

    OdpovědětVymazat
  37. Hrozně moc bych uvítala typologii, strašně by se mi to šiklo :). Podle mě ti i to první sako sluší ;).

    OdpovědětVymazat
  38. Nový design blogu je moc ůžasný moc chválím manžela.A moc se mi líbí ta květina ve vlasech na druhé foto:DMěla bych ještě takovej no možná blbej dotaz ale od kolika ses začala líčit jako make up ale i jenom řasenka a tak a kdy sis začala lakovat nehty...Předem děkuji za odpověď prosím odpověz sem--->aneta.safarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anet, děkuji, prvně jsem si namalovala oči asi v 15 letech, to jsem použila řasenku a černou tužku na oči. makeup jsem si začala dávat až po 20 a pravidelně ho používám teprve jen asi 5 let. Nehty jsem si lakovala asi od 14, to mě vždycky ohromně bavilo a mám ráda barvy :).

      Vymazat
  39. Tak to první sako mi připadá, že máš po někom se silnější postavou :-) A barevně se mě taky nelíbí. Ale to už je můj problém. Jen mi přijde, že by jsi fakt potřebovala menší. Druhý outfit super!
    Design blogu se mi líbí, trošku mě uhodila do očí ta přemíra růžové nahoře, ale jinak dobrý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to sako opravdu takové "boyfriend" :D,ale bohužel, je to 34, menší neměli a myslím, že asi volné být má, je to vážně takový střih a vypadá to jak poděděné po tatínkovi trošku :D, manželovi se také nelíbí, ale mně připadalo zajímavé, i když prý ho mám prodat :D :)...

      Vymazat
    2. Ja mam tohle sako taky a je proste delany jako oversized, ovsem to je neco, co nektery slecny proste neznaj:) Kdyz jim ze vseho nelezou prsa a zadek, je to podle nich velky:D

      Vymazat
    3. je to bezvadné a moc jí to sluší,navíc když to ještě doladila podpatkama a těma lesklýma legínama (i když obojí obvykle nemám ráda-ano jsem asi jediná ženská na světě co nemá ráda podpatky; ale v téhle kombinaci je to super) tak jí to ohromně sluší a vypadá v tom žensky...a kdo si myslí že je to mimo, ať zkusí zapátrat v módních časopisech a pak se podívá do svého šatníku co je vlastně mimo.
      mimochodem chtěla bych se dožít toho, že mi bude velká velikost 34.já jásám když se narvu do 42,s těma mýma kozama,že si přes ně nevidím na pupek (ne to kecám).připadám si jak tragéd když vidím tvoji postavu :-D

      Vymazat
  40. peti moc pekne prosim a moc ma to bude zaujimat natoc to video o tom kto je aky typ a ktora farba sa mu hodi dik a tvoj novy blog je nádherny ako aj ty a tvoje outfityyyy si prosto super :D

    OdpovědětVymazat
  41. Vždycky užásná :)
    Design blogu užasný :)
    http://www.votocvohoz.cz/member/item/my_list/23050

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Péťo,
    mně se na tobě to sako moc líbí,ale jak se říká,krásné ženě sluší všechno :-) Jinak se mi moc líbí modré botky z Deichmannu.Video o typologii bych určitě uvítala,protože se v tom sama dvakrát neorientuju :-D A design je super!

    http://zkusotevritoci.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  43. mě se nový design moc líbi a určitě bych ho tu nechala je to příjemná změna :) rozhodně má manžel talent! :)
    více se mi líbí druhý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  44. VZHLED BLOGU JE MOC KRÁSNÁ, úžasné barvy :).. jinak mnohem více ti sluší to bíle, krásně tě rozzáří :)

    OdpovědětVymazat
  45. Krásná jako vzdy..:))))))Víc se mi líbil starý design..:)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahojky, design je krásně udělanej. A kdybys udělala to video, tak bych byla moc ráda :)
    Nejvíc se mi líbí ten druhý outfit. Máš to krásně sladěný:)

    OdpovědětVymazat
  47. No 2 sako je moc pěkné to 1-ní mi na tobě přijde moc tmavé.Jinak design je absolutně super...Ješte se chci zeptat co je zkratka : OTTD (doslovně.. Díky moooc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a je outfit of the day :), přijde mi to tak perfektně výstižné a krátké, že to ráda použiji, i když někdo si stěžuje, že to není česky....:)

      Vymazat
  48. Nový design je opravdu skvělý! Máš úžasného manžela a úplně obdivuji jak se s tebou podílí na blogu ... to je krásné! ;)
    Jinak outfit se mi líbí více ten druhý ... přijde mi takový více fresh, hezčí prostě! :))))
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj:),
    mě se ten předchozí header líbil víc, ale to je otázka vkusu:) Věřím tomu, že si s tím dal manžel velkou práci.
    To rezavé sako z New Yorkeru může být pěkné, ale nelíbí se mi zrovna na tobě. Je to takový pytel:) Na druhou stranu to bílé ti sekne neuvěřitelně:)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  50. Ten první outfit se mi vůbec nelíbí, jsi v něm smutná. Já např. černou vůbec nenosím, připadá mi,
    že ubírá energii a většina z nás v ní je bledá a smutná. Ten druhý je mnohem lepší, barevnější.
    Jsi šikulka, blog je fajn, i když v prní chvíli jsem myslela, že se mi načítá jiná stránka :)

    OdpovědětVymazat
  51. První sako se mi nelíbí vůbec. Hnusná barva, podivný pánsko-dámský střih a délka a la 80. léta.
    Ponožkový drdol měl zamaskovat mastné vlasy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sice není ponožkový, používám na to udělátko a nosím bez ohledu na to, kdy si zrovna myju vlasy,ale možná, že jsem je zrovna mastné měla, už fakt nevím :D.....

      Vymazat
  52. Také se přimlouvám za video o barevné typologii, konečně bych si v tom jednou pro vždy udělala jasno!! :-)
    A nový vzhled blogu je skvělý, mnohem nápaditější než minulá verze s kartáčem na vlasy :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Nový design se mi moc líbí. A souhlasím s tím, že jsi určitě letní typ, rezavá ti nelichotí, pastelové studené barvy ano.

    OdpovědětVymazat
  54. Vůbec nechápu, jak to pořád děláš, že si tak nádherná?:)
    A navíc, jsi úplně úžasná v tom, že sem skoro každý den něco dáváš, narozdíl od jiných ,,blogérek'' :) MILUJU tvůj blog!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a budu se snažit i nadále, aby vás to tu bavilo :), i když ne vždycky stíhám na vše odpovídat....

      Vymazat
    2. Jasně no, to chápu, ale třeba blog getthelook (snad znáš, asi ano :]) mě strašně baví,ale příspěvky tam jsou někdy i jednou za dva týdny a to mě nebaví. Jsi úžasná! :)

      Vymazat
  55. Moc se mi líbí oboje outfity (nebo spíš, líbí se mi všechny tvé outfity na tvém blogu), vždycky ti to moc sluší :) Jinak já jsem typ zimní a také to často poruším - když se člověku něco hrozně moc líbí ( a má zrovna penízky :-D), tak si to přece koupí ;). Nádherné je ale hlavně to sáčko z HM, které už jsi nafocené jednou měla. Musím se po nějakém takovém také podívat, sáčka se mi hrozně moc líbí, ale mám jen jedno, černé. A také se mi moc líbí ty modré kalhoty :)

    A design? Ten je super a manželovi se moc povedl :) Vypovídá přesně o obsahu tvého blogu - videa, líčení, kosmetika a někdy i outfity :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, manžel bude potěšen :) a s tou typologií souhlasím, také to nějak zvlášt neřeším :).....

      Vymazat
  56. obě saka ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  57. pěkný věci prodávají v Sapě. koupila jsi si tam ještě něco jiného a jaké tam jsou ceny? nikdy jsem tam nebyla. děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nic jiného jsme si tam tentokrát nekoupila, ale mají tam úžasné barevné lodičky, bohužel po 10-12 párech v kartonech, většinu věcí tam prodávají velkoobchodně, ceny jsou přijatelné,ale stejné jako jinde na tržnici, když chceš jen jeden kus.

      Vymazat
  58. Ahoj! Novej vzhled se mi líbí víc než ten minulej. V tom prvním modelu s těma černýma brýlema podle mě vypadáš až nezdravě hubeně. Je to celý takový strašně tmavý. Ten druhej je s tím nesrovnatelnej, ten vypadá moc pěkně. Veselá barevný, pěkný.

    OdpovědětVymazat
  59. mne sa páčia obidve, a viac asi to prvé :)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj holka:-)
    nový vzhled blogu je sice výtvarně povedený, ale jelikož je i dost kontrastní, tak to moje oči berou jako újmu...inu manželova šikovnost mě dojímá k slzám, doslovně:-) Jinak sem vždycky ráda zajdu a často tu najdu zajímavé věci. Ať se ti i nadále daří, mává ellaia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jé, to jsem ani netušila, že mě navštěvuješ nějak pravidelně a že by to tady mohlo bavit i mé "staré známé" :), moc mě to těší!!! Děkuju a doufám, že se máš báječně jako já :).

      Vymazat
  61. Moc hezký, ale když už fotíš doplňky tak prosím pořádně, na tohle si tak brát lupu.
    Botičky vypadají super, náhrdelník moc pěkný, naušnice taky jen to kazí ten detail
    to musí být vidět hezky zblízka fotíš to snad z pěti metrů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotí manžel :D,ale kritiku mu vyřídím, jinak fotky se dají zvětšit, stačí je otevřít v novém okně ;).

      Vymazat
  62. Nevím, tuhle cihlovou barvu mám ráda a myslím, že ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  63. krásná :) to červený sako ti moc sluší

    OdpovědětVymazat
  64. Moc bych všem chtěla poděkovat za krásné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost a také si píši na seznam video o barevné typologii, doufám, že se vám bude líbit, i když před ním bude následovat ještě nějaké líčící, cvičící a povídací :D....

    OdpovědětVymazat
  65. Moc Ti to sekne Petruš! :) A podle mě ti to rezevé sedí. :) Jinak desing blogu je super! Takový fun and fresh! :)

    OdpovědětVymazat
  66. Veľmi pekné to prvé sako!! A vlastne aj celá kombinácia :) Mať tvoje nohy aj ja nosím leginky od rána do večera. Ale už sa na nich pracuje :)

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  67. Oba outfity jsou pěkné, jen to tmavé sako bych taky nenosila, bez něj by to vypadalo mnohem líp :) Design se moc povedl :)

    OdpovědětVymazat
  68. Moc ti to sluší, vypadáš fakt nádherně :) Mimochodem, moc krásná kytička. Já jsem poslední dobou velkou milovnicí a mám jich docela slušnou zásobu :D

    http://mytouchofstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  69. Nádherné boty! S tou typologií bych to taky nijak neřešila, prostě obleču, kouknu do zrcadla a buď mi to sedí a cítím se v tom nebo ne ;-)

    OdpovědětVymazat
  70. Hnede sako se mi moc nelibi .... Ale ten druhy outfit krasa ... Jinak design blogu je hezky ale ten predtim byl vtipnejsi ... Jinak skvely blog a moc rada se n tebe chodim divat :)) drzim palce

    OdpovědětVymazat
  71. Tak jestli můžu, záhlaví před tím, se mě líbilo víc. Bylo vtipné...
    Skořicové sako je Ti podle mě velké, ale druhý outfit je bez chyby. Nádherné oboje boty!

    OdpovědětVymazat
  72. ten první outfit je výborný,konečně nevypadáš jak malá holčička s prominutím,ten druhý outfit mi zas přijde strašný, kdybych tě viděla na ulici tak se za tebou otočím a řeknu si proboha!!!:-D ten první outfit je ale úžasný,vypadáš zas jinak a moc se mi to líbí,je to takové decentní,ale hrozně stylové.a pardon,ale úplně mě VYTÁČÍ když vidím šálu a ještě k tomu takto zavázanou,já nevím proč,ale nesnáším to..a vůbec celý ten druhý outfit mi přijde jako pěst na oko,bohatě by stačila jenom ta kytka,je to výrazný prvek,kabelku bych dala jinou,přijde mi že se snažíš každou věc sladit s něčím šála-kytka,sako-kabelka,tričko-džíny-sako+kabelka...připomíná mi to mou spolužačku která se oblíká jako neudržovaná mamina a když už se chce "Vyfinkout" vypadá to přesně takto-všeho moc!prostě hrůza,promiň,musela jsem.:D
    Ale ten první outfit je vážně úžasný,nejlepší jaký jsem kdy u tebe viděla!jediné co moc nemusím jsou legíny,myslím že ty patří do posilovny,i když jsem si všimla že jsou lesklé-tak to ano,ale přesto se mi legíny vůbec nelíbí.mnohem lépe by vypadaly černé silonky malinko prosvítavé,ale to už by zase musela mít k tomu nějaká sukně a tak blabla.to je vše,musela jsem se vypsat takhle večer mám povídavou náladu:D

    OdpovědětVymazat
  73. Heh :), jak jsou někteří zlomyslní a chtějí, aby ti to neslušelo :), jinak by ti nemohli psát, že ti to rezavé sako sluší. Nesluší, ale není to žádná tragédie, protože jsi krásná holka, takže i tak vypadáš dobře. Nadprůměrně :). Ovšem bílá je bílá a chladné barvy, ty k tobě sedí a pasují ti, jak v líčení, tak v oblékání :). Nový design chválím. Článek na barevnou typologii - proč ne :), uvítala bych spíš něco, na co si dávat pozor - jako jsi psala - červená - pupínky než vyloženě základní kategorie, toho je na netu dost, i když ani to neuškodí si připomenout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budeš se divit, ale mně se rezavé sako, vlastně rezavo-černé sako na Peti líbí. kup si brýle :D

      Vymazat
  74. Ahoj Peti, musím opravdu moc pochválit manžela za krásný a originální vzhled stránek, opravdu se mu to velmi povedlo :). Taktéž obdivuji jeho talent na focení, jeho fotky se mi hrozně moc líbí. Je to jeho práce nebo jen koníček? Jestli tedy nejsem moc zvědavá :). Přiznám se bez mučení, že tomu prvnímu outfittu nemůžu přijít nějak na chuť, tedy spíš tomu saku. Ale je to poprvé, co se mi u tebe něco nelíbí :). Ale ten druhý je moc krásný. Mám moc ráda tvé použití kytiček ve vlasech, krásně to zvýrazní obličej, účes a celkově tě "prosvítí". A na závěr tě potěším. Končí mi rodičovská "dovolená" a tak si chodím jeden den v týdnu přebírat agendu v práci a všichni kolegové na mě tak zvláštně koukali. Nejdříve jsem si myslela, že se podivují těm kilům, která jsem nabrala ( jsem narkoman na sladké ), ale pak mi jedna kolegyňka řekla, že se všem hrozně líbí, jak se líčím, prý mi to velmi sluší a celkově prý vypadám velice udržovaně a prý daleko lépe než dříve. A to je tvoje zásluha. Díky tvému blogu o sebe pečuji a udržuji se a čím dál častěji se setkávám s obdivem. Jsem moc ráda, že jsem tvůj blog našla.

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj Peťo, to rezatý sako je moc fajn - takový "Boyfriend". Jinak bych se tě chtěla zeptat na tu akci u Biodermy. Hledala jsem na internetu jako divá a nic podobného jsem tam nenašla. Budu moc ráda, když mi sem hodíš odkaz.
    Ruby

    OdpovědětVymazat
  76. Ahojky..Peti, k outfitu se ani nemusím vyjadřovat ♥ vždy Ti vše sluší, bez ohledu na barvu střih nebo styl. Nejvíce mě ale překvapil nový desing tvého blogu! Úplně mě uchvátil..nic proti předešlém, ale tenhle je 1000% lepší. Barevnější..veselejší..takový plnější :DDD Určitě pokračuj... tvůj blog mě stále překvapuje :))

    OdpovědětVymazat
  77. No téda, mě se sice víc líbí ta varianta s bílým sakem (jsem na něžnější barvy) a ta kabelka, sáčko a kytička ve vlasech, to je to pravé ořechové! Nevíš, kde se dají sehnat ty kytky? Scháním dlouho a nic :(

    OdpovědětVymazat
  78. Svetlejšia a farebnejšia kombinácia ti pristane oveľa viac...ale ani to prvé nie je zlé...
    http://lifeismystyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  79. Nechceš si také založit votocvohoz.cz a prodávat tam oblečení a doplňky, které nenosíš ? Navíc je tam teď soutěž o zrcadlovku :)

    OdpovědětVymazat
  80. Chci mít postavu jako Vy!! Vám je 30 a máte postavu malé dívenky, mě je 21 a vážím při 169 cm 60kg. Snažím se cvičit nejíst večer ale holt asi je mi souzeno mít sportovní postavu místo mé vysněné superštíhlé :-(

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj.. koľko máš cm podpätky? :)

    OdpovědětVymazat
  82. Pěkné outfity. Líbí se mi hlavně druhý, jsi v něm veselejší. Akorát bych řekla, že tmavé sako jsi mohla mít o číslo menší. Je to vidět hlavně na ramenou. Ale jinak pěkné.
    Speciálně chválím manžela za pěkný vzhled blogu. Dobrá práce.

    Míša

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj..týjo ! Moc hozké ;)..Udělala by jsi prosím tutoriál na ten drdol :) Bylo by to super ;) Děkuju :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!