Makeup poslepu - video

by - 07 června

Krásný večer všem,

konečně se mi po 6 hodinách podařilo uploadovat nové video na youtube, sice to není návod na líčení (i když, kdo chce, může využít :), ale taková oddychovka, přesto ale doufám, že se vám bude líbit a že budete v tomto TAGu pokračovat, ať už videem či jen fotkou :). Myslím, že výsledek vás překvapí, vypadá to, že to nemůže být těžké, ale není to zas taková sranda namalovat se bez zrcátka :).

You May Also Like

127 komentářů

  1. Peti, to je super! Nasmála jsem se, ale sama bych dopadla ještě stokrát hůř :D

    OdpovědětVymazat
  2. :-D dobrej napad ja bych si asi vypichla oko:-D super
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé video, moc jsem se pobavila :-D.. Ale nemyslím to ve zlým ;-)
    Ale jinak jsi moc šiková, já bych u toho asi přišla o oko :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je naprosto úžasný video :D Strašně vtipně jsi ho komentovala, musela jsem se jen smát :) (Ne líčení. Sama si myslím, že bych skončila s monoklem přes celej obličej :)) Video se vážně povedlo...super nápad :D
    Dáša

    shopaholicky.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. A ještě k tomu TAGu: Skoušíme také nahrávat nějaká videa, myslím, že takové video by se nám docela dařilo - jsme obě takové šprýmařky. Snad by to nevadilo. :) Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je skvely! nahodou jsi "dopadla" jeste dobre, ja bych mela asi rasenku na cele a rtenku na nose:D

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi super!!! :-D Ja bych bez zrcatka nevypadala ani z poloviny takhle dobre a tou rasenkou bych si nejspis vypichla oci, takze bych skoncila na ocnim :-D Jinak dobra Marfuška :-D Fakt VYBORNE video :-D
    Diky!!!
    macolka

    OdpovědětVymazat
  8. Příjemná oddechovka, děkuji a fajn večer:-)

    OdpovědětVymazat
  9. To je parádní video.) Ta rtěnka mě dostala, jak si sebevědomně řekla že to pujde a pak toto :D Paráda, doufám že holky blogerky budou pokračovat :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je dokonalé, hrozně mě to pobavilo. Super, že jsi se do toho pustila, já sice nebloguji, ale myslím, že s holkami, se kterými bydlím na koleji, jsme dostatečně praštěné a určitě to vyzkoušíme. Ještě jednou moc děkuji, takové zpříjemnění mého zkouškového období :)

    OdpovědětVymazat
  11. jaj nejlepší je ta linka, pusa a tvářenka :DDDDD pffff to zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super!! :D Dneska je mi celý den špatně, ale po zhlédnutí je mi o sto procent líp:)) Opravdu jsem se moc pobavila:) D.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to je super video! :))

    http://sunnyym.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Věř mi, že já bych dopadla ještě o moc hůř :D:D

    OdpovědětVymazat
  15. Peti, strasne ma to pobavilo, super video :) Patris k mojim naj naj blogerkam, len tak dalej. Iva

    OdpovědětVymazat
  16. Moc vám děkuju za milé komentáře, jsme ráda, že se to líbí, když je to vlastně jen taková ptákovina, ani jsem nevěděla, zda by vás to bavilo :).....budu moc ráda, když bude kdokoliv pokračovat a klidně házejte odkazy,jak jste dopadly :D. Já jsem si docela věřila, ale fakt to moc nešlo :D....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja miluju, kdyz si nekdo dokaze udelat legraci i sam ze sebe, to velmi ocenuju! Jsi super :)

      Vymazat
    2. musím souhlasit, také jsem se zasmála. samozřejmě ne v negativním, máš jedině můj obdiv, já bych dopadla naprosto šíleně bez zrcátka :D

      Vymazat
  17. hned jsi mě pobavila tím tričkem! :-) video je suprový, vážně skvělý nápad! já si sebe vůbec nedokážu představit - bych se zapatlala strašlivě :-D

    OdpovědětVymazat
  18. skvělé video! :D pobavilo mě to :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jééééé Peti to je skvělý video !! :D:D

    OdpovědětVymazat
  20. Teda já jsem se fakt pobavila! Nejlepší byla ta rtěnka nakonec:)). Nemělo to chybu, jsi super, že si umíš udělat srandu i sama ze sebe.
    letni-cas.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. :D:D tak to je suprové video... Dost mě pobavilo :)... Já bych si akorát vypíchla oko :D.. Jinak jsem se chtěla zeptat, co máš za krásný lak na nehtech :)..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a je to Essence You belong to me a na tom třpytky Essence Glorious aquarius

      Vymazat
  22. tak toto bylo jedno z nejlepsich videi...moc sem se nasmála :)) kdyz nebudu mit co delat tak se zkusim taky namalovat bez zrcadka...verim,ze bych dopadla jeste mnohem hur!!!

    http://amynoblewoman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. no tak to je super =) =D určitě to taky zkusím =D

    OdpovědětVymazat
  24. Peti fakt jsem se parádně pobavila :D Strašně ti to slušelo :D :D :D :D

    http://youtu.be/vgQaDLAxP-E

    OdpovědětVymazat
  25. Konečně se koukáš do kamery, dělej to častěji, je to o moc lepší :)

    OdpovědětVymazat
  26. Peti uzasny video, nejlepsi hlaska byla, jak jsi s "marfuscimi tvarickami" prohlasila, ze taahle tvarenka je fajn v tom, ze neni moc pigmentovana:D samozrejme taky nic ve zlem, nedopadla bych ani z poloviny tak pekne jako ty:) moc jsem se nasmala:) jsi super! Mej se pekne, Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, no, přiznávám, že i mě intenzita překvapila :D....

      Vymazat
  27. Tak tohle je hodně dobrý video, jako že fakt!!! S dovolením ho jako návod na líčení nepoužiju. :-D Ale fakt je to úžasný! A přesně tohle mám na tobě ráda, že se nebojíš udělat si ze sebe srandu. Možná to někdy ze srandy vyzkouším, nalíčit se poslepu, ale nevím jestli to budu někde prezentovat. :-D Ale nápad je to fakt úžasnej, nikdy sem na takovéhle video dřív nenarazila. A znova musím pochválit tričko!

    OdpovědětVymazat
  28. :D Super oddechovka, pobavilo. Nemůžu jinak, než ti opět polichotit, jak mladě vypadáš, zvlášť bez make-upu! ;)
    A kdy bude prosím ta 2.část o zdavotním stylu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a druhá část bude co nevidět, chtěla bych ji dnes nebo zítra dotočit, protože minule se mi to moc nepovedlo, tak budu muset znovu :)

      Vymazat
  29. Dokonalý, moc jsem se nasmála :D Děkuji za příjemnější večer :)
    www.mytouchofstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  30. Peti,úžasné video. Posledních pár dní stojí pěkně za prd - a tohle :) Parádně jsem se pobavila :)

    Lil

    OdpovědětVymazat
  31. Báječné video :D Hodně jsme se nasmála, příjemná pohodovka před spánkem :) Super :) Chodím jsem za tebou často, a vždy něčím překvapíš :)

    OdpovědětVymazat
  32. dobre som sa pobavila, cakala som na tvoju reakciu, ked sa zbadas :) Super, taketo videa si mi pacia :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ja nevim:) Jako me tvuj blog dost bavi, ale nekdy proste cekam, kdy vytahnes babyborna. Tim chci rict, ze si umim predstavit, ze by tvuj blog mohl odpovidat mnohem vic tvemu veku a i presto bavit tolik lidi jako dnes, akorat by to bylo o neco dustojnejsi. Ja rozhodne nechci byt zla, jen se nekdy pristihnu, zvlast teda dneska, jako bych te skoro litovala nebo nevim jak to rict... Proste kdyz te vidim se rtenkou napatlanou kolem cele pusy jak sasek, tak to na me dobre proste nepusobi... A nemyslim si, ze vse, co nam prijde vtipne na YouTube, je vtipne i tady... Ale podle me to neni jen blog, i kdyz pozoruji tve oblekani treba atd, tak proste jses takova tricetileta pubertacka pro me...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, co je babyborn, ale zato vím, že blog chci dělat právě takhle, pro lidi a ne úplně vážně a na 100% seriozně (samozřejmě to se netýká recenzí, návodů a apod.), nevadí mi se trochu ztrapnit, vždyt je to tady celé jen o zábavě, není to nic smrtelně vážného, je to odreagování a nechci to dělat jiným způsobem ;),ale chápu, že ne každému to musí vyhovovat. Jinak si ale nemyslím, že bych se oblékala nebo snad dokonce chovala jako puberťačka, jsou věci vážné, které je třeba řešit dopěle a věci jako kosmetika, oblékání, zábava, kde nevidím důvod, proč nepopostit uzdu fantazii ;).

      Vymazat
    2. Žijeme jen jednou, tak proč si trochu neužít?? A tenhle způsob je nevinný :) Osobně mám ráda, když si s líčením pohraju, vyjdu v bláznivějším outfitu či účesu :) Člověku to hned zvedne náladu :) Nikol M.

      Vymazat
    3. S názorem prvého anonyma se soudný člověk nemůže ztotožnit. Na první i druhý pohled je patrné, že Peťka je důstojná třicátnice se vší elegancí, kterou taková krásná zralá žena může mít. O Petřině inteligenci, kultuře projevu psaného i mluveného a poměrně vytříbeném, osobitém smyslu pro humor snad nemůže být pochyb, pokud člověk projde byť jen dva tři posty. Toto video konkrétně bylo vtipné a že by ze sebe dělala prvoplánově klauna, to snad nemůže nikdo myslet vážně, na to Petra není dost velký exhibicionista ;-). Myslím, že pro rozumné, na duchu nezkyslé návštěvníky bylo video velmi příjemné a znovu utvrzující v faktu, že si autorka blogu umí ze sebe udělat legraci s noblesou sobě vlastní!
      Linda

      Vymazat
    4. Já si taky myslím, že Petra by už měla z té puberty vylézt...Jako ano, recenze kosmetiky mě baví, ale outfitové posty mi přijdou strašné...Sice má Petra hezkou postavu, ale bohužel, i když vypadá mladě, prostě na 18 už nevypadá...Takže takové ty outfity s kytkama ve vlasech, volánky všude dokola...To mi přijde moc dětinské. Dana

      Vymazat
    5. Aha, takze radši tepláky a ochozené tenisky by byly lepší? Jedna z mála co se moc hezky oblíka. Mimochodem, nepřijde mi, že je nějaká 'stará'. Veronika

      Vymazat
    6. Možná jsem mimo mísu, ale opravdu si nemyslím, že bych si po 30 nemohla vzít barevné sako, volánkový svetr nebo tu kytku v létě, navíc, kdybych to tu nenapsala, tak nikdo neví, kolik mi je, tak by mě zajímalo, jaký byste měly názor potom. Ale je to samozřejmě věc pohledu, každý má jiný styl a vkus a je to úplně v pořádku, samozřejmě se to nebude a namusí líbit všem ;). Rozhodně si nemyslím, že vypadám na 18, ani na 20, ani na 25, vůbec nechápu, proč se tohle tady řeší, nikde jsem neřekla, že si o sobě myslím, že vypadám tak nebo tak, myslím si, že vypadám úplně normálně a průměrně na svůj věk a nemám potřebu to nějak obhajovat :). Moc vám všem děkuji za názory a za zastání, prostě na každého působím jinak a i to je vlastně v pořádku :).

      Vymazat
    7. Petry blog jsem objevila pre mesicem a rada ho navštěvuji. Je mi 34, vyučuji na střední škole maturitni předměty, a přesto neshledávám Petru a její činy infaltilními. Líbí se mi její videa, její kytky ve vlasech. Ten, kdo sleduje světovou módu (myslím tím prestižní návrháře), ví, že nošení doplňků nekončí ve věku kolem 20 let.

      Ti, kteří mají názory ohledně "vylezení z puberty" a videa s "babyborn" by se měli zamyslet především nad sebou. Irituje-li je květina a vtipne video, stačí se nedivat na blog. Přečtěte si publikaci od Tomáše Kulky Umění a kýč, nebo časopis o umění Labyrint revue - Ženy a umění. Rozšíří Vám to obzor. Potřebujete se uvolnit a žít více svobodně. Nápad natočit video s miminkem by bylo vlastně dokonalé konceptuální video na téma kýče.

      Vymazat
    8. Určitě na 30 nevypadáš, to zase buďme upřímní, vypadáš mladší a já absolutně nevidím důvod proto, abys kvůli něakýmu číslu začla chodit striktně oblékaná jako stará bába. Sluší ti to, je to inspirativní, zábavné a nechodíš jak 90% Češek v ulicích, tedy šeď, šeď, bez nápadu. Nenech se otrávit někým, komu se to nelíbí. :) Celkem Tě obdivuju, že i negativní komentáře v pohodě (aspoň to tak působí) zvládáš, i když Tě určitě někdy mrzí. Ne každý se líbí každému, bohužel, ale myslím, že už dost přes milión kliknutí na tenhle blog dokazuje, že většině jsi sympatická a pro některé slečny jsi i vzor :)

      Vymazat
    9. Některé názory mi přijdou hloupé. Když je ženě přes třicet přeci neznamená, že by se měla oblékat jako bába a přestat nosit veselé barvičky! Navíc Petra na svůj věk nevypadá a sluší jí to.
      Vždycky když jdu na její blog řeknu si "až budu velká, chci být jako Petra" :D Rozhodně to nemyslím špatně, je mi sedmnáct a kdybych vypadala jako Petra pískala bych si. Petra je ohromná kočka! :)

      Vymazat
    10. Některé názory mi přijdou hloupé. Když je ženě přes třicet přeci neznamená, že by se měla oblékat jako bába a přestat nosit veselé barvičky! Navíc Petra na svůj věk nevypadá a sluší jí to.
      Vždycky když jdu na její blog řeknu si "až budu velká, chci být jako Petra" :D Rozhodně to nemyslím špatně, je mi sedmnáct a kdybych vypadala jako Petra pískala bych si. Petra je ohromná kočka! :)

      Vymazat
  34. Super Video ! :) Moc mě pobavilo ! :D A nalíčila ses náhodou dobře,já bych si při nejĺepším vypichla oko ! :-D
    Jinak se můžeš podívat na toto video,je taky skvělé ! :-D
    http://www.youtube.com/watch?v=DJIDYGKSafI

    OdpovědětVymazat
  35. Jsi úplně super. Ani nevíš, jak mi tohle video zvedlo náladu. Moc děkuju!!! Chtěla jsem se zeptat: Nechtěla bys udělat hezké dlouhé kecací video na sbírku tvých rtěnek? Jsem si jistá, že nejsem jediná, které by se líbilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já děkuju za krásný komentář! :) jinak co se týče rtěnek, já je ukazuji průběžně,ale mohla bych udělat všechny najednou...píšu si na seznam :)

      Vymazat
  36. zbožnujem tvoje videá! :D tvoje začiatočné "ahoj, (tak) ja vás všechny zdravím u dnešního videa" (ok, gramaticky som to asi napísala možno zle, ale hádam mi to odpustíš) si už hovorím niekoľko videí s tebou a zatiaľ si nesklamala a povieš to vždy :D a teraz som to pozerala s tým, že to určite bude vyzerať dokonale, však aj tie očné tiene si si dobre naniesla, ale priznávam, akonáhle si dokončila tú očnú liku, tak som sa až po koniec videa musela smiať :D úplne super video!:)
    a inak už máš dlho strojček? až teraz som si ho všimla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, já už tu úvodní větu říkám automaticky, je to takové poznávací znamení mých videí a už si to bez ní nedokážu představit :).....jinak rovnátka mám asi někdy od začátku března :)

      Vymazat
  37. Peti, to byla legrace! Já sama bych si na to teda netroufla, na řasenku určitě ne. Ale rty si běžně líčím poslepu a ok :)

    Líbí se mi, že jsi svá a klidně si ze sebe uděláš legraci! A lekla ses, jak jsi koukla do zrcátka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuju, no lekla :D, myslela jsem, že to nebude tak hrozný, jako linky jsem cítila, že jsou mimo, ale ta tvářenka a rty mě překvapily :)....

      Vymazat
  38. Vsechny palce nahoru! Naprosto skvele video :) A bez make-upu vypadas taak nejak... roztomile :)

    OdpovědětVymazat
  39. Chytam tady u toho záchvaty smíchu :-D Výborný, Péťo! :-) Závěr z toho pro mě plyne ten, že pokud se líčit bez zrcadla, tak nejlíp asi nějaký BB krém nebo tónovací krém (make-up raději ne) + pudr, kdo potřebuje, řasenku a nějaký lesk na rty. Jsi ale vážně dobrá, žes zkusila komplet líčení, já bych se bála, že si vypíchnu oko :-)

    OdpovědětVymazat
  40. toto video mě pobavilo a věř mi dopadla bych stejně nebo ještě hůř než ty :D

    OdpovědětVymazat
  41. Ty jsi prostě skvělá. Umíš si ze sebe udělat srandu a jsi hrozně příjemná a máš skvělej smysl pro humor. Zbožňuju Tvá videa i Tebe. Jsi podle mě nejlepší česká blogerka, moc Ti fandím!! <3 Hlavně nikdy nepřestávej psát a točit.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muiš, moc děkuju, úplně se tu červenám, to si nezasloužím!

      Vymazat
  42. no ještě že to víme... ty se doma asi hodně nudíš?

    OdpovědětVymazat
  43. Tahle tvářenka má výhodu, že není moc výrazná.... po této větě jsem spadla smíchy ze židle, když jsem tě viděla a totálně mě dorazila pak ještě ta rtěnka :D Parádní video, jestli jste plánovali jít na výlet do cirkusu, tak myslím, že se ti líčení moc povedlo :D No, optimisticky si říkám, že to nemůže být tak těžký, takže to asi někdy ve volný chvíli vyzkouším, i když nemám blog, aspoň se pobavím, až se pak podívám do zrcadla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jo, to já jsem si právě taky optimisticky říkala, že to tak těžký nebude......určitě dej vědět,jak jsi dopadla :)!

      Vymazat
  44. Ahoj Péťo, super video. Moc se mi líbí tričko s matrjoškami a tvářenka z kolekce Marble Mania od Essence, kterou už jsem bohužel nikde nesehnala. Ještě bych měla dotaz ohledně fotky z recenze bělících prostředků na zuby z minulého roku. U prvního obrázku je rtěnka značky NYC, zajímal by mě název tohoto růžového odstínu. Děkuji za odpověd, velice se těším na další videa a přeji hezký následující víkend Kačka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kačko, moc moc děkuji, co se týče rtěnky, je to odstín Blue rose, je to moc hezká růžová,ale má modrý shimmer, který by mohl někomu vadit, mně také trošku otravuje,ale za tu krásnou barvu to i tak stojí :). hezký den!

      Vymazat
  45. :D :) To je dobrej nápad :). Já bych teda měla problém i s řasenkou, to teda i se zrcátkem bez toho aniž bych musela otírat vatovou tyčinkou přebytky netrefím :)

    OdpovědětVymazat
  46. Hej tak to je prostě pecka toto video xD, řezala jsem se smíchy celou dobu xD bez zrcádka to je fakt hardcore xD ale jako v klidu, ty s tím mezi lidi nebujdeš, ale máme tady v Ově pár podivných existencí, které se takhle "vyfiknuté" pohybují mezi lidmi zcela běžně (a ještě mají nosánek nahoru). Prostě Peti, to se Ti ooooooopravdu povedlo!!!! :)

    Jooo a mám na tebe mooc velkou prosbu, kdyby jsi náhodou měla čas, mohla by jsi prosím udělat video na líčení na rockovej/metalovej koncert? :) Příští týden v neděli jsou v Praze v Incheba aréně skupina Evanescence :) (já tam samozřejmě budu!!) a já hrooozně miluju jejich zpěvačku Amy Lee, no a ona bývá vždycky suprově "temně" nalíčená. Tak kdyby se Ti chtělo, bylo by to skvělé udělat nějaké takové líčení, jaké mívá ona. :-*

    Měj se krásně Peťko :) a hlavně zdravííí :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) a s líčením, pokusím se,ale mám toho na seznamu hrozně moc, ale je to zajímavý nápad, určitě by to bylo zase něco jiného :).

      Vymazat
  47. Moc jsem se pobavila :-D :-D Možná časem vyzkouším a pošlu odkaz :-D Ale netuším, jestli se odvážím, protože dopadnu fakt šíleně :-D :-D Opravdu super video ;))

    OdpovědětVymazat
  48. Tak tohle video nemá chybu, díky za něj, smála jsem se tak, že jsem si slzama rozpatlala svůj vlastní makeup, ráno před zrcátkem vytvořený :) někdy to schválně zkusím, jak dopadnu, díky za zpříjemnění dnešního dne :)

    OdpovědětVymazat
  49. Se rtěnkou nebude problém... muhehehe!! A prej, že s tvářenkou nebudeš vypadat jak Marfuša, no krapánek jo :D A linka to parádně zazdila :D
    Skvělé video, už dlouho jsem se u žádného videa takhle nepobavila!! Jsi statečná!
    Díky, díky, díky!!!

    OdpovědětVymazat
  50. :D :D Tak tohle bylo jedno z tvých nejzábavnějších videí :D Řekla bych, že budu mít dobrou náladu celý den :) Ten BB cream vypadá moc dobře, hlavně tím krytím a barvou :) A to triko s matrioškama je boží, ještě k tomu ta tvářenka ala Marfuša :D Nevim proč, ale mně se v těhlech domácích věcech líbíš :) To bylo prostě tááák dobrý video :D Thumb up!
    Nikol M.

    OdpovědětVymazat
  51. Moc vám všem děkuji za milé komentáře, jsem moc ráda, že se video líbilo a děkuji, že mě sledujete! :)

    OdpovědětVymazat
  52. Tak to je boží :) Hezky sem se zasmála, ale sama bych to nezvládla. :)

    OdpovědětVymazat
  53. Tybláho !!! :))
    No Peťo , tak to je mazec , teď tě obdivuju ještě stokrát víc - radši to já zkoušet nebudu - tobě se to fakt moc moc povedlo !!! :DD :)

    OdpovědětVymazat
  54. haha :) sranda

    http://wwwwspot.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  55. Úžasné video, hezky jsem se u něj pobavila a trochu odreagovala od učení na státnice. Co na Tvoje líčení pověděl Tvůj manžel?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. manžel jen koukl a nic neřekl, tak nevím,asi mu to ani nepřišlo moc divné :D, on to zas tak nesleduje :DDD....

      Vymazat
  56. Jsi úžasná! Moc se mi líbí tvůj smysl pro humor, že si dokážeš udělat legraci sama ze sebe. Bez make-upu vypadáš výborně, tak o 10 let mladší, kdybych tak vypadala já, tak si pískám.

    OdpovědětVymazat
  57. Skvělé video! Hodně sem se nasmála :D I když bych asi neměla,protože já nejsem schopná nalíčit se i se zrcátkem :D

    OdpovědětVymazat
  58. Supeeer:D Nejlepsi byla marfusa a ty linky:D jako stiny bych poslepu MOZNA zvladla, ale na linku bych si v zivote netroufla:D

    OdpovědětVymazat
  59. ha ha ha :-)) To je dokonalý :-) Skvělej ztřeštěnej nápad :-) Jo a jak tady někdo poznamenal něco o puberťačce, tak nechápu, proč by si člověk ve třiceti nemohl dělat legraci. Moje mamka je puberťačka v padesáti a je to super, je s ní sranda :-) Na serióznost je času dost :-)

    Mám jeden nápad na video - zajímalo by mě, jak si nanášíš lak na nehty. Já jsem asi levá, ale mě vždycky zůstanou stopy na kůžičce pod nehtem, občas trošičku okolo nehtu. No patlám to pak odlakovačem, do kterého si namočím vatovou štětičku, ale stejně výsledek nic moc. Ty to máš vždycky dokonalý, jak to děláš? A také by mě zajímala tvoje sbírka laků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děuju, Klárko :), jinak já právě už nehtová videa mám, zapátrej ve straších, je tam i sbírka laků i nanášení laku :),ale děkuju za nápad :).

      Vymazat
  60. Tak tohle video nemá chybu :) zvedlo mi náladu o 100% :)

    OdpovědětVymazat
  61. Bezvadné video, skvěle jsem se pobavila! :DDD


    katushkaa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  62. Úžasné video, super nápad:) Moc jsi mě pobavila! :D

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Nejlepší byla ta tvářenka! :DDD "tahle tvářenka má výhodu v tom,že není moc výrazná" :DD Jinak moc povedené video :))

    OdpovědětVymazat
  64. super video fakt bavilo ma to :DDDD

    OdpovědětVymazat
  65. jsi mi přišla vtipná, jako nějakej klaun :-) ... ale na to žes to dělala fakt poslepu, máš to líčení už v malíku :-)

    OdpovědětVymazat
  66. Haha, Peti, video mě pobavilo! Myslím, že já bych dopadla podobně:-D
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
  67. Super,pobavilo mě to :D .. Jsi strašně šikovná já bych určitě dopadla hůř:D..Můžu se zeptat co jsou to za líčka?Značka,odstín a cena?Já vím že jsi je už v nějakém videu ukazovala ale nemůžu to teď najít,bohužel.Nedráždí pokožku?Líčka si dělám strašně ráda ale mě se celkem často dělají pupínky když si dám líčka,nevíš čím to může být?Děkuji za Odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to tvářenka od Essence Marble mania v odstínu 01 swirpool,ale byla to limitka a tuším, že už není k sehnání, měli v DMku, tak možná někde mezi zbytky.....pokožku mi nedráždí vůbec. Jinak proč se dělají pupínky z tvářenky netuším, ale asi bych zkusila nějakou jinou, třeba jsi alergická na nějakou složku té konkrétní, nebo ti to dělá se všemi?

      Vymazat
  68. Peti, tak toto video je úplně úžasné, pobavila jsem se u toho, a někdy to vyzkouším, jak by se to podařilo mně :D ... Těším se na další články a videa, jsi úžasná!!! :-*

    OdpovědětVymazat
  69. celkem sem se pobavila :D no trosku si to skazila tou linkou kdyby sis ji nedavala tak jsou oci CELKEM v pohode ale ta tvarenka s tou pusou :DD XD... Gabca

    OdpovědětVymazat
  70. Petruš, skládám ti velikou poctu za takovou odvahu, já bych si nejspíš vypíchla oko :-D

    Terka Č.

    OdpovědětVymazat
  71. Super! Jak bych vypadala, já ani nedomýšlím =D

    OdpovědětVymazat
  72. Ha ha, pobavilo :-))) Ale je to dobrý nápad. Pro kosmetické a líčící blogerky určitě super challenge!
    Jinak jsem viděla zatím jen jedno podobné video a to od Violy z Killer Colours a ta tedy dopadla skvěle, snad krom obočí, ale to byl detail. To mě doopravdy nadchlo!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  73. Skvělé video :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  74. Můj obdiv, já si bez zrcadla dovedu tak akorát nasadit nebo vyndat čočky,víc nic. Nalíčit určitě ne. A víš co? Některé slečny chodí nalíčené stejně a určitě zrcadlo použily a jsou na to hrdé :-)))

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj :)
    prosim ťa, ten BB cream má rôzne odtiene ? ak ano, tak ktory si si nanášala ? :)
    dakujem :)


    http://nicimakeupartist.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je to odstín 21, myslím, že má odstíny 3 13,21 a 23, ale všude jsem ponejvíce viděla právě tu 21 :)

      Vymazat
  76. Peťo super. U tvářenky a rtěnky jsem se opravdu zasmála. :D Ty oči nedopadly nejhůř, protože kdybych si měla linku namalovat poslepu, tak ji mám i na čele (a to ji umím celkem obstojně). :D Tvoje videa hltám a už teď se těším na další tvé příspěvky :)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj, Petra :) naozaj ďakujem za toto video. Ešte pred malou chvíľkou som mala fakt úplne hroznú náladu a slzy nakrajíčku, ale vedela som, že pri tvojom blogu sa odreagujem (natrafila som na teba asi len pred mesiacom, ale odvtedy som tu skoro každý deň :)
    No ale pri tomto videu som sa schuti zasmiala. Strašne si bola zlatá :) Ja som takéto líčenie absolvovala asi pred rokom, to sme si s kamoškami spestrovali babský večer, a dopadlo to katastrofálne :D ty si proti tomu bola nalíčená ako od profesionála :D ja som sa nevedela ani poriadne trafiť,a tvárenku som mala ako keby si chcem s ňou zvýrazniť sánku a nie lícnu kosť :)
    V každom prípade naozaj vďaka, za to, že si ma krásne rozveselila :)
    Držím ti palce :)

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Peti, tak tohle je jedno z nejlepších videí který tady máš :) Chválím je to fakt sranda ;)

    OdpovědětVymazat
  79. Ježiš, to je úžasný :D Tak jsem se nezasmála už dlouho. :D Nic ve zlém! :) Skládám ti hold, protože když jsem to zkoušela já, tak to bylo něco a ty můžeš z fleku jít na konkurz miss. :D :)

    OdpovědětVymazat
  80. Super video, ktere pobavilo :-) Procetla jsem vsechny komentare a ze zvedavosti se ptam - Tobe je 30 let? Jestli ano, tak vypadas nejmene o 5 let mladsi! 30 bych Ti nehadala ani nahodou, nemas jedinou vrasku ;-)

    OdpovědětVymazat
  81. To je sranda, báječně jsem se pobavila! Super! :-)

    OdpovědětVymazat
  82. Peti, nevím jeslti se Tě na to už někdo ptal (procházela sem komenty a nikde nic neviděla) z kama je to tričko? Jinak video mě taky pobavilo:)

    OdpovědětVymazat
  83. super video!! :D hrozně jsi mě pobavila, nejlepší bylo jak ses na konci koukla do kamery a řekla jsi, že takhle teda na výlet nejspíš nevyrazíš :D :D

    OdpovědětVymazat
  84. Asi jsem se ještě nenasmála u žádného blogu(a to jich sleduju mraky) jako teď u tvého. Prostě božííí.

    OdpovědětVymazat
  85. :D :D :D :D :D achjooo!! Peťi, snad nejlepší video vůbec!! :DDD hrozně mě baví, že nemáš problém si sama ze sebe udělat srandu a ještě to zveřejníš na blogu, za to si tě strašně vážím :D ♥ né, ale vážně, jestli ještě někde uvidíš další šílený youtube TAG "kde tvářenka bude mít výhodu, že není moc výrazna (:D)", sem s ním :))) a snad se výlet povedl ! :P

    OdpovědětVymazat
  86. Teda, máš můj obdiv, asi bych se bála nalíčit bez zrcadla aještě to nahrávat. :)) Ale řekla bych, že si to zvládla ost dobře. :)) Jinak BB krémy od Missha miluju snad uplně nejvíc, já mám sice trošku jinej, Perfect Cover, ale jsem nadmíru spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  87. "Řasenku myslím že zvládnu,na tom nemůže být nic složitýho" :D No Bomba video!Moc mě pobavilo,jen tak dál! :D
    Lucka :)

    OdpovědětVymazat
  88. To je naprosto skvělý! :D Jdu to hnedka taky zkusit :D. Líbil se mi Tvůj výraz když ses uviděla v zrcadle a pak řekla že takle teda na výlet asi nepůjdeš :D:D

    OdpovědětVymazat
  89. Skvělý nápad! Hned jak jsem tohle video uviděla, tak jsem to taky musela zkusit a na net to určitě dávat nebudu :D Dopadla jsem fakt špatně :D Jinak tobě se to docela povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  90. :-D smála jsem se trošku, skvělé video!

    OdpovědětVymazat
  91. Páni,tak takto jsem se dlouho nenasmála!!:D Opravdu díky za toto skvělé video!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!