OOTD - romanticky v bílé

by - 22 června

Krásný pátek,

doufám, že mi prominete, že vás dnes maličko zahltím fotkami, ale nemůžu si pomoct, tyhle šaty mě okouzlily. Koupila jsem si je už na jaře v HM a to dokonce za plnou cenu, tedy asi 590Kč, což je na mé poměry za šaty dost, ale strašně jsem je chtěla a bála jsem se, že do slev by tam nevydržely. Jsou z kolekce Divided. Líbí se mi jak střih, tak materiál, jsou lehoučké a strašně příjemné, jako stvořené na horké letní dny. I když se neopaluji nějak do tmava, tak si bílou v létě neodpustím a myslím si, že jedny bílé šaty na léto se snesou v každém šatníku. Boty jsou z Deichmanna a pak už mám jen prstýnek z Takka a Swarovski srdíčka, pořídila jsem si stříbrné komponenty na internetu a sama si šperky sestavila. Doplním snad jen, že mám na fotkách clipy. Jak se vám tento čistě letní outfit líbí a máte rádi rozevláté romantické šaty? Já je přímo zbožňuji! Příjemný víkend!

















Za fotky a jejich úpravu děkuji manželovi :).

You May Also Like

172 komentářů

  1. Krásné fotky Peťi!!!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle fotky se fakt povedly!! jsou nadherný...!!Zuza

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti to a ty fotky s těma efektama vypadají skvěle!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. super...mooooc pěkný fotky... :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé Peti tobě to tak sluší, závist :) A fotky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Péťo,tady Ti to tááák moc sluší!
    Napadá mě jedna otázka,která mě dost trápí v pobytu v přírodě.Mluvila jsi ve videu o komárech,ale nemáš obavy z klíšťat??Ty jsou přeci jen nebezpečnější :( Mischa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, mám z klíšťat panický strach, proto nohy stříkám ještě pro jistotu repelentem a hned se po pobytu v přírodě prohlížím a případně peru oblečení, víc se asi dělat nedá....

      Vymazat
    2. Díky Péťo za odpověď.Tak to jsem na tom úplně,ale úplně stejně!Mám taky z klíšťat panický strach!!Proto se přírodě pokud možno vyhýbám,což mi,ale dost mrzí.Dobrý typ je také konzumovat vit. B (nejlépe v kapkách).Mischa

      Vymazat
    3. No, nechci vám do té prevence moc kecat, ale moje máma třeba měla boreliózu z klíštěte, které chytla na sídlišti cestou z nákupu. Takže nechodit do přírody jen kvůli tomu, že se bojím klíštěte, mi přijde jako blbina. To by potom člověk nemol jezdit autem, létat letadlem, chodit přes přechod... taky je pravděpodobnost, že vás někdo nabourá, nebo sejme na přechodu...

      Vymazat
  7. TAK TO JE OPRAVDU NÁDHERA...KRÁSNÉ FOTEČKY. LENKA

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky.. :) Jako víla :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Bílé šaty jsou krásné, ale spíš se jim vyhýbám, protože mám pocit, že je pod nimi všechno vidět, zvlášť když to do nich napere sluníčko. No a jelikož jsem teď na mateřské se čtyřměsíčním blítkem, bílá paráda vůbec nepřichází v úvahu :-D Tobě to ale jako vždy moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  11. Péťo, to nejsou jen obrázky, to je vyjádření ženskosti, něžnosti a laškování krásné ženy (viz. fotka s přizvedlou sukýnkou). Jsi nádherná, fotogenická. Vyzařuje z toho Tvoje přirozenost a láska Tvého muže. Markét

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét moc děkuji za mě i manžela! :)

      Vymazat
    2. Tak ale zrovna ta prizvedla sukne mohla zustat v intimite rodinneho alba, nevim jestli bylo nutne ji davat na blog:) Mozna to bude znit puritansky, ale nemusime snad z Petry videt zase uplne vsechno...

      Vymazat
    3. Jé :D, na to jsem úplně čekala, kdo mi napíše, že ho pohoršila přizvedlá sukně :D....no já teda nevím, ale to nechodíš třeba v plavkách nebo co, vždy na té fotce vůbec nic není :D!Mně se totiž právě tahle líbila ze všech enjvíc,tak jsem si to nemohla odpustit :).

      Vymazat
    4. Ale tady nejde o to ze by pohorsila. Spis ze jako nechapu jeji vyznam na Beauty blogu v outfitovem prispevku... Spis jsem to myslela tak, ze v posledni dobe je tvuj blog misto pro tve ego a sebeprezentaci, nez prezentaci kosmetiky... Podle me kdyby si dala jen ctvrtou a sedmou, byl by to nejkrasnejsi prispevek co tu kdy byl, tyhle 2 fotky jsou genialni. Tahle s tim zadkem mi proste uz prijde ze se moc snazis byt za nakou sexy ikonu, to je vse:)

      Vymazat
    5. Mě se také líbí právě tahle nejvíce ze všech, ale musím říct, ač jsem žena - nechápu jak se manžel mohl udržet :P

      Vymazat
    6. anonymní 13:42 dovoluji si silně nesouhlasit, kosmetické recenze a videa přibývají pořád se stejnou frekvencí, jen ted to prokládám více outfity, třeba 2-3 týdně, protože v létě je prostě na to nálada a více příležitosti, vloni to bylo přes léto stejné, na podzim a v zimě zase nebude co fotit, tak bude fotek méně ;). Manžela focení baví a já jsem jedině ráda, že mi outfit vyfotí a navíc podle ohlasů jsou kupodivu tyhle články nejoblíbenější, i když tvrdíš, že tohle je kosmetický beauty blog, tak samozřejmě je, ale je to i blog o mně samotné, o tom,jak chodím oblečená, stojí i na fotkách, mám ráda změnu, že můžu pokaždé přidat něco jiného a ne jen recenze nebo ne jen video na líčení (které bude mimochodem v pondělí přesně na tohle líčení z fotek). A význam fotky je takový, že se mi prostě hrozně líbila, je to taková momentka, tak jsme ji sem dala, vůbec nic tím nesleduju, vůbec nechápu, co v tom hledáš za významy, fakt :D!

      Vymazat
    7. Peti, takových hloupých komentářů bych si vůbec nevšímala.. Ta fotka je úžasná a mít takovej zadek, tak ho taky klidně ukážu světu :)

      Vymazat
    8. Ti závidí perfektně vysoustruženej zadek no :D Někteří mladí mají pořád komunistické manýry. Lidi, je demokracie, máte tu úžasnou možnost volby - když mě článek nezajímá, prostě kliknu na křížek, ne?

      Vymazat
  12. Moc krásné boty!!! Můžu se zeptat kolik stály??? díky

    OdpovědětVymazat
  13. Moc se mi nepozdává ta délka šatů. dělá ti to takové divné nohy...jindy je máš dlouhé až do oblak a úžasně štíhlé a tady nic moc ;-) (anebo mám divné rozlišení a zobrazení na počítači, to je taky možný :-) veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já je mívám taky v létě občas nateklé, takže možné to je :)...večer pak házím nahoru a natírám tím mátovým gelem od Ryoru :)

      Vymazat
    2. Jo Péťo...to s nohama znám,mám to také tak :( Mischa

      Vymazat
  14. nádhera, ty černobílý !!!! :D

    OdpovědětVymazat
  15. strašně moc ti sluší tohle líčení :) jinak fotky super :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tento outfit sa mi paci zo vsetky najviac, co si mala oblecene..aj si krasne nalicena a velmi ti biela pristane a tie topanocky su prekrasne :)

    Dievcata pozyvam vas na giveaway o kozmeticku tasku od Benefit:

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-kozmeticku-tasku-od-benefit.html

    Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  17. úžasný fotky!
    jsi v těch šatech jako víla :))

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné šaty, na té louce ti to moc sluší, vypadáš uplně jak víla :)

    OdpovědětVymazat
  19. Hezké fotky i líčení. Šaty také ale jsou takové obyč,no :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc se mi líbí, jak "bojuješ" s dorůstající ofinou. Nechtěla by si na toto téma udělat nějaké video. Taky si nechám odrůst ofinu, a už nevím jak ji mám pořád spínat :)
    Jinak moc krásné fotečky a ty šaty jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a asi mi čteš myšlenky, mám pro vás připravené video právě na téma co s dorůstající ofinou :).

      Vymazat
    2. Super, už se těším :)

      Vymazat
  21. Tak tyhle fotky jsou fakt nadherny, pochvala manzelovi (predpokladam, ze je fotil:-) i kdyz s takovou modelkou to asi jde samo :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Moc vám všem děkuji, moc mě těší, že se fotky líbí, přiznám se, že i já jsem z nich byla nadšená,když mi je manžel ukázal :).

    OdpovědětVymazat
  23. Jsi tu krasne nalicena, moc ti to slusi !!

    OdpovědětVymazat
  24. Ty jo, tohle je snad tvůj NEJ outfit, moc se mi to líbí, taková jemná víla. A fotky jsou dokonalý, takže vážně paráda!

    OdpovědětVymazat
  25. to je proste krasa! Moc hezke fotecky, jako vzdy Ti to moc slusi:-) Saticky jsou krasne, take mam rada takove romanticke, volanky, kyticky a tak...
    Ta sepnuta ofinka je skvela! Krasne to ten uces ozivi... Kdo ze to tu mel dotaz na Tve nohy? Asi spatne vidi:-)))
    Super!
    S*

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné fotky, úžasná postava!!! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Mám stejné boty :);) jinak krásné moc ti to sluší...
    Terí

    OdpovědětVymazat
  28. úžasné fotky!!! Takhle má vypadat blog! :)

    OdpovědětVymazat
  29. nádherné líčení...prosím o tutorial:)))))

    OdpovědětVymazat
  30. V tomhle se mi moc líbíš. Sluší ti romantický styl :) A fotky jsou krásné....!

    OdpovědětVymazat
  31. Ty šaty ti hrozně sluší, moc se mi líbí fotka s odhaleným zadečkem! :D Doufám že to nevyzní špatně, ale má v sobě kouzlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, mně se právě taky líbila, i když jsem přemýšlela, jestli ji sem vůbec dávat....:)

      Vymazat
  32. Péťo,chci ti pogratulovat .Si nejnádhernější 30letá žena!!!! Myslím že by si nám měla prozradit jaktože nestárneš :P Nadherné,fakt nemám slov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju,ale stárnu určitě :D, kdybys viděla starší fotky, tak je to hodně znát, všichni stárneme, přirozená věc a jediná spravedlnost na světě,ale moc děkuji! :)

      Vymazat
    2. Na druhou stranu by bylo zajímavé vidět tvé starší fotky :-) na těhlech ti to ale moc sluší. povedly se :-)

      Mellandee

      Vymazat
    3. Mě by zase zajímaly třeba svatební fotky :) Nemyslím samozřejmě nějaké rodinné atd., to vůbec ne. Spíš bych ráda viděla, jaké jsi měla šaty, vlasy, líčení, nehty atd. Možná to bude dobrý námět na článek nebo video, podle toho, jak moc budeš chtít ukázat. Na druhou stranu, pokud bys nechtěla, tak to naprosto chápu, přece jenom je to osobní věc :)

      Jinak k tomto článku. Fotky jsou kouzelné, nejvíc se mi líbí fotka s přizvedlými vlasy :) A pravdou je, že taková modelka se fotí sama :)

      Vymazat
    4. No tak on ve 30 člověk není na pokraji stáří. Péťa vypadá tak, jak by normální třicetiletá holka vypadat měla. To, že ženské na sebe kašlou, tloustnou, blbě se oblíkají a pak ve 30 vypadají na přerobených 45, je potom jejich mínus.

      Vymazat
  33. Petruš, ty šaty jsou opravdu nádhernéé.. :)) Moc Ti sluší a dobře jsi se rozhodla, že sis je vzala a nenechala je tam na pospas někomu jinému :D Bílá barva Ti hrozně moc sluší, vůbec mi nevadí, že je tady dneska víc fotek, ráda se pokochám.. :))

    OdpovědětVymazat
  34. Jinak Peťul, fakt je suprové, že se můžeš fotit takhle na louce.. to já bych - vzhledem k mě alergii na pyl a trávy opravdu nemohla :(

    OdpovědětVymazat
  35. Krásný Peťo! moc ti to sluší! taky mám ráda šaty, ale mám trochu problém nějaké sehnat, málokteré mi sedí. Je dobře, že jsi je v obchodě nenechala:-)

    www.mishastyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Krasne Petka...vyzeras na nich ako z rozpravky...tieto fotky by ste si s manzelom mali vyvolat a zaramovat :)

    http://vypredajoblecenia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  37. wow! strašně Ti to sluší!!! fotky jsou dokonalé!!! a ty šaty jsou opravdu krásné :-)
    celé je to takové něžné a romantické a hrozně mi to k Tobě sedne :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Nádherné fotky a moc ti to na nich samozřejmě sluší! Hodně se mi líbí ty boty, jak mají řešené ty pásky na platformě ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a to mě přesně na těch botech také zaujalo .)!

      Vymazat
  39. Peti to jsou opravu nádherné fotky :) jsi hrozně fotogenická a taky jsou hezky upravený. Moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  40. Krásné moc povedené a od srdce ti fandím v tom co děláš pro nás jsou to neskutečné inspirace moc příjemné zjistit jaké jsou kombinace a sladěnost např v lacích na nehty.Vždycky si řeknu wauu to je teda povedený video nebo tahle outfitová fotka moc krásný.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji za nádherný komentář, to mě moc těší a hned mám větší chuť do další "tvorby" :)!

      Vymazat
  41. Tak tohle jsou ty nejlepší fotky, které jsem tady viděla! Nádherný! :-) A ty šaty jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  42. Bože, to jsou nádherný fotky!!!! Ženské, romantické, nemám slov! Ty černobílé jsou perfektní a ta lehce provokativní je......no prostě nemám slov! Jseš tam nádherná a manžel umí skvěle fotit!

    OdpovědětVymazat
  43. Teda, vyřiď manželovi, že je ve focení i drobných úpravách čím dál lepší. Jasně, bez tak krásné modelky by to stejně byl jen poloviční úspěch, takže oběma gratuluju :), fakt krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkujeme, má zásluha je ovšem minimální, manžela to jistě potěší, také bych řekla, že se ve focení dost zlepšuje :)

      Vymazat
  44. Krásné fotky a vyzuřeji z nich moc příjemná atmosféra a hlavně je z nich cítit léto. :) Šaty i boty jsou nádherné a máš k tomu i moc pěkně učesané vlasy. :) A vyřiď manželovi pochvalu za krásné fotky, ale s tebou mu to jde určitě samo. ;)

    OdpovědětVymazat
  45. moc ti to sluší, šaty, boty i šperky jsou úžasné :)
    s těmi efekty ty fotky vypadají moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  46. Peti ty jsi tak krásná, strašně moc!:))

    OdpovědětVymazat
  47. opravdu nemám slov, jako víla:)
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  48. Užasné fotky opravdu WOW!!! :) a ty šaty no Peti nemám slov :)

    OdpovědětVymazat
  49. Úžasné fotky,opravdu WOW!!! A ty šaty si moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  50. kočko, sluší ti to :) tento styl ti sluší a šaty jsou pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ty jsi čím dál tím krásnější! :) Na těch fotkách jsi úplně kouzelná :))

    OdpovědětVymazat
  52. kam se na tě hrabě nějaka modelka:-).fakt ti to sluší,prostě hvězda:-)))
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  53. To je tak krásné, že ani nemám slov. :) Něžné, ženské a přitom i rafinované, navíc krásně nafocené... Prostě krásná víla v přírodě, nenapadá mě nic, co by se na tom dalo negativně hodnotit. :) (a to je co říct, protože jsem hrozný šťoural...)

    OdpovědětVymazat
  54. To jsou překrásné fotky!!:) Můžu se zeptat kde si je upravila? :)

    OdpovědětVymazat
  55. Chtěla jsem ti napsat která fotka je nejhezčí, ale nedokážu si vybrat jen jednu. Šaty se mi líbí. V HM jsem je vůbec neviděla, takže ti je budu tiše závidět.

    OdpovědětVymazat
  56. krásné šatky a samozřejmě i fotky :-) Jana

    OdpovědětVymazat
  57. Opravdu krásné fotky! Já sama bych si takové šaty asi nekoupila, ale na Tobě se mi líbí hrozně moc!!!
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  58. Jak jsem chválila v předchozím článku - skvělý manžel fotograf :)) Mooooc tu to sluší Peti :))

    OdpovědětVymazat
  59. bílá se mi v poslední době hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  60. Si fakt nádherná :-*

    OdpovědětVymazat
  61. krásne sú tie šaty, chcem sa spýtať vlasy si farbíš alebo to je tvoja prirodzená farba? Na tej poslednej fotke máš krásne tie vlasy ak si farbíš prosím ťa akou značkou a odtieňom presne taká farba sa mi páči a neviem sa k nej dopracovať..ďakujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, ale vlasy si nebarvím, je to moje přirozená barva :)

      Vymazat
  62. Nádherné fotky, krásne šaty a veľmi dobré líčenie. Neurobíš tutoriál ? Inak ja som tiež veľmi svetlý typ, ale na leto bielu úplne milujem, evokuje to vo mne čistotu,upravenosť, sviežosť. Naozaj veľká pochvala za tvoje outfity :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, tutorál na tohle líčení bude nejspíš v pondělí :)

      Vymazat
  63. ty jsi tak nádherná!
    ty šaty jsou vážně roztomilé!:)

    OdpovědětVymazat
  64. ♥ wow, wow, wow! úplně dokonalé fotky!!! :)

    OdpovědětVymazat
  65. tak to je ovšem nádherné ! :) ... nejlepší ta fotka, jak máš sukni větrem nadzvednutou !!! ;)

    OdpovědětVymazat
  66. Moc krásné šaty a taky fotky. Jsi prostě nádherná Peti :)

    OdpovědětVymazat
  67. Nááádhera. To je fak super. Moc ti to sluší.

    http://janickablog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  68. Tvůj blog hrozně ráda sleduju, jsem ráda, že taková krása je naše česká. :) Máš krásné fotky (i videa!). :)

    OdpovědětVymazat
  69. Nádherný fotky a ty efekty se povedly!! A tobě také není co vytknout !

    OdpovědětVymazat
  70. v poslednom čase vôbec nestíham komentovať príspevky, ale tento musím! Si tu neskutočne krásna a vyzeráš oveľa mladšie!!! Úžasné fotky,majú úžasnú atmosféru! Very,very gooood :-))))

    OdpovědětVymazat
  71. Jsi krááááásnáááá :-) Sluší moc moc. Verča

    OdpovědětVymazat
  72. Péťo, jsi jako princezna ♪ Zrovna dnes jsem si koupila taky bílé šaty, už se v nich vidím jako ty ! Moc ti to sluší, jseš krásná, nohy jsou bez komentáře prostě sen každý ženský :) Jseš jak víla..

    OdpovědětVymazat
  73. Náááádhera!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  74. Moc ti to sluší Peti a ty šaty jsou opravdu nádherné :)
    A ráda bych tě pozvala na svůj blog, snad se ti bude líbit :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  75. Nádherné fotky! A ty vlasy jsou perfektní! Já si taky sama sestavuju šperky s přívěsky Swarovski =)

    OdpovědětVymazat
  76. Moooooooc ti sluší:))

    OdpovědětVymazat
  77. Nádherné fotky! Jsou krásně upravené a ty na nich vypadáš prostě úžasně. Jak to děláš, že jsi pořád tak krásná :-)) Taky mám ráda letní šaty, ale zatím jsem pořád nenarazila na ty správné.
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  78. úžasný fotky:) ty šaty jsou krásný

    OdpovědětVymazat
  79. skvělé fotky, všechny. :) šaty taky super a líbí se mi i líčení. :)

    OdpovědětVymazat
  80. Tyhle satky me dneska taky zaujaly :-D Mam ale vybrane podobne s vystrihem, taky romanticke za 599 a cekam az je zlevni :-D

    OdpovědětVymazat
  81. Peťulko nádhera! Jsi vážně dobrá modelka! :) Bílá ti strašně sluší! Já se bílé celkem bojím, tak ji v šatníku nemám téměř vůbec.. ale možná je to chyba a je čas to změnit.

    OdpovědětVymazat
  82. Jsi nádherná! ;)
    Máš moc pěkný blog. Našla ho ségra teď tě sleduji i já :)

    OdpovědětVymazat
  83. krásný fotky ... manžel je šikovnej fotograf a ty dokonalá modelka :-) A stále mě utvrzuješ v tom, že snad i já takto štíhlá můžu vypadat dobře :-) ... a šperky (hlavně naušničky) si tvořím sama, takže za mě máš plus navíc :-) ... Peťula

    OdpovědětVymazat
  84. pekné fotky - máš krásne šaty a nádherne nalíčené oči :)

    OdpovědětVymazat
  85. nádherný fotky a nádherný šaty! mám strašně tenhle materiál (madeira) ráda a líbí se mi! :) jinak šaty jsem si oblíbila hodně teď! :)

    OdpovědětVymazat
  86. fotky jsou krásné, velká pochvala manželovi:)
    a bílou mám moc ráda, a tobě sluší, jsi v ní jak princezna:)

    OdpovědětVymazat
  87. Páni, nádherný šaty, moc ti to sluší!Prostě kóča :-*

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  88. fotky jsou nádherné!!!jedna hezčí než druhá!opravdu se moooc povedly...a šaty jsou moc hezké...

    http://amynoblewoman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  89. To znám já byla v Oliveru a tam jsem je viděla bílé romantické šatičky to byla láska na první pohled ale 999kč tak jsem tak dlouho fňukala v kabince až mi je mamak a koupila k narozkám ikdyž je mám až za 3 měsíce:-) a ty boty jsou s letošní kolekce u nás jsem je neviděla!

    OdpovědětVymazat
  90. Úžasné šaty, přesně takový styl miluju, ale ze všeho nejvíc mě nadchly ty fotky. Jsou úžasné, vypadáš na nich skvěle, prostě dokonalé! :)

    OdpovědětVymazat
  91. Nádherné fotky :) V těch šatech ti to moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  92. Páči sa mi veľmi lak nechtoch a makeup na očiach. O aký lak sa jedná?

    OdpovědětVymazat
  93. Strašně moc vám všem děkuju, fotograf bude potěšen! Krásný den všem!

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj Peťka, ako vždy krásna, šatičky ti veľmi pristanú,, inak nemohla by si prosím natočiť video o tvojej zbierke šiat na leto? myslím, že by to bolo veľmi inšpiratívne videjko, keďže máš samé krásne kúsky :D Pekný dník prajem Stanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych se přimluvila k videu sbírky letních šatiček :) Martina

      Vymazat
    2. moc děkuji a myslím, že určitě šaty ukážu, protože chystám video o letních favoritech a to bude letos určitě také o šatech :)

      Vymazat
  95. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  96. Hrozně ti to sluší a ty fotky jsou krásné :) Vyzařuje z nich taková čistota... Opravdu, moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  97. Moc ti to sluší! Krásné vlasy, líčení, šaty i fotky. Nemohla by jsi prosím natočit tutorial na toto líčení a vlasy?? Ty vlasy jsou asi jednoduché, ale stejně...jsem nešika. Děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, na líčení bude v pondělí video :), na vlasy asi ne, jsou jen vyžehlené, ale co se týče ofiny, tak na to bude video na téma co s odrůstající ofinou :)

      Vymazat
  98. Sááááfra, dneska si manžel s fotkami pořádně pohrál, poděkuj mu i za mě! Krásnější jsem u tebe snad neviděla a tak moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  99. Ááááááá, to je krása! Nádherné fotky, ze kterých je cítit jak moc Tě manžel miluje a jak Tě vidí krásnou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, no kdyby mě viděl pořád takhle, tak to bych se nezlobila :D,ale jindy to bývá skutečně výrazně horší,takže si myslím, že je zvyklý na realitu :D.....

      Vymazat
  100. Hrozně ti to sluší, máš dokonalou postavu! :) Můžu se zeptat, v jakém programu upravuješ fotky? děkuju

    OdpovědětVymazat
  101. krasne saty, krasne fotky :-) k takym romantickym satom by som zvolila jemne zvlnene vlasky ale inak to vyzera skvele a ta sexy foto s poloodhalenym zadkom xixixi ;-)

    OdpovědětVymazat
  102. Ty fotky jsou perfektní!!!! :) a ty jsi opravdu překrásná.... něco mezi pohádkovou princeznou a kouzelnou vílou :) Prostě úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  103. mas hezci a hezci outfity!!!:)
    http://sienastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  104. Páni, strašně moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  105. Kouzelné fotky. Moc se mi líbí čtvrtá se zvednutými vlasy, je taková jiná ... vypadáš na ní jako tajemná elfka, moc povedená :)

    Peti, chtěla jsem poprosit o nějakou radu popř. video na téma rozšířené póry a černé tečky na nose.

    Ještě mě napadlo, že by byl zajímavý post o tom, jak jsi vypadala a co jsi nosila, když jsi byla mladší, např. před deseti lety. Nebo jsi to mohla vzít klidně třeba od školky až po současnost. Jak se vyvíjel tvůj styl... To by mě vážně bavilo :)

    Přeji hezký zbytek dne Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, moc děkuji a děkuji také za tip, s pory tečkami je potíž, já jsem toho nezkoušela moc a co jsem zkoušela, tak bylo naprd, takže snad bych mohla poradit jedině s tím, co nepomáhá :D....Jinak nějaký retrospektivní článek, já nevím....je to poměrně osobní téma, trochu se ho bojím, navíc nemám zas tolik fotek, ale můžu zkusit něco vyhrabat z "mládí", když ještě nebyly digitální fotáky, což je pro mláďata asi dnes nepředstavitelné :).

      Vymazat
  106. hm nádherný den a šaty a já byla v práci :-(((
    vaše40

    OdpovědětVymazat
  107. Mne sa páčia tvoje vlasy + clipy! Urobíš o clipoch nejaký špecial?

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, mrkni na video o clip in vlasech, už ho tu mám :)

      Vymazat
  108. Ahoj Peťi:)
    Chtěla bych se na něco zeptat.Máš nějaké zkušenosti s kosmetikou E.L.F? Přemýšlím že bych něco zkusila,ale nevím nevím no:)

    PS: Ty fotky se povedly;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji :), co se týče ELFu, mrkni na video o kosmetice ELF, mám tu 3, ale spíš bych volila výrobky ze studio řady, ta základní je hrozná ;).

      Vymazat
  109. Krásné šatičky, Peti, strašně ti sluší. :) Troufnu si říct, že je to jeden z nejhezčích outfitů, které jsem na tobě viděla za ten rok, co tě sleduji. ;)
    Mám hodně podobné, i když ne z H&M, ale ze Slavonic od jedněch místních Vietnamců, takže se mi moc líbí i ty tvoje. :) Škoda, že tě v tom Hradci někdy nedpotkám! =/
    www.diarykristina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj kristi, moc děkuji a také doufám, že se potkáme, jsem v Hradci pořád :)....

      Vymazat
    2. I já, i když teď spíš jen sporadicky, přece jen když tam nemusím kvůli škole, je to fajn. :D
      www.kristinadiary.blogspot.com

      Vymazat
  110. Strašně moc ti to sluší! Dokonalé vlasy, líčení, oblečení. Prostě skvělé! Jen tak dál!
    Tvé stránky jsem objevila před nedávnem, ale ted jsem tu každý den a čekám na nové články. Fakt perfektní!
    Danča :)

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj Peti,
    pročítala jsem některé komentáře a nestačím se divit, že někomu může vadit fotka s přizvednutou sukýnkou...to mě dohnalo k napsání mého názoru...já naopak oceňuju, že je tvůj blog originální a osobitý, že není jen o kosmetice, ale celkově i o módě a životním stylu. Líbí se mi, že sem dáváš fotky svých outfitů, vždycky se ráda podívám, co ostatní nosí atd. Jsi krásná, fotogenická a když máš navíc manžela, který tě rád fotí, tak nevidím problém v tom, aby jeho povedené fotky nemohli vidět i ostatní. Tohle kritizuje jen ten, kdo má nějaké komplexy. Držím ti palce a ať se ti daří nejen v blogovém životě.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, moc Ti děkuji za krásný komentář a podporu, moc si toho cením a i já bych řekla, že na té fotce snad není nic pohoršujícího, přijde mi úplně decentní, proto jsme ji sem dala, i když se přiznám, že i opačné reakce jsem čekala :)....

      Vymazat
  112. Strašně moc se mi líbí tvůj vkus a styl. Nejlepší na tom je, že si na nic nehraješ :) Dokážeš se v klidu přiznat, že věci, co na sobě máš jsou z tržnice nebo od čínanů. Málo lidí tohle dokáže. Vím, že to možná k tomuhle příspěvku nepatří, ale moc si tě vážím :)

    OdpovědětVymazat
  113. Výborný příspěvek! :-) Luxusně jsem se u něj pobavil. Romantika až za hrob. Petro - super, jen tak dál! :-))

    OdpovědětVymazat
  114. Ten prstýnek je dokonalej.
    http://lencin-blog-o-vsem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  115. Nádherný fotky. Jsi neuvěřitelně fotogenická!
    Chtěla bych se zeptat. Nevíš kde bych mohla sehnat kožené (samozřejmě ne pravá kůže) legíny? Přes internet se mi kupovat nechtějí a v obchodech jsem na ně nenarazila.
    Monik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Moni, moc děkuji, no přiznám se, že já je kupovala na ebay, takže o kamenném obchodě nevím :(....

      Vymazat
  116. Ty šaty jsou vážně krásné a ta fotečka s tou lehce přizvednutou sukénkou je taky moc hezká, zase něco trošku jiného. Pokaždé překvapíš :). Manžel fotí opravdu úžasně, já myslela, že se tím živí. Určitě se také přimlouvám za tutorialy s líčením, které máš na sobě a potom tutorial s radami, co s dorůstající ofinou. V sobotu jsem byla s neteří u tchýně a povídaly jsme si o líčení, šminkách a tak a pořád jsme obě říkaly, že to máme z blogu, po půl hodině nám došlo, že obě dvě mluvíme o tvém blogu a videích. Mě je 30 a neteři necelých 15. Vidíš, jak široké publikum máš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, moc děkuji, to jsi mne neskutečně potěšila a mám z takové zprávy ohromnou radost, nakonec pro sebe blog nevedu, takže mne to moc těší a budu se i nadále snažit, aby se vám tu líbilo :)!

      Vymazat
  117. Tyhle šaty ti krásně padnou jsou opravdu úchvatné. Fotky se opravdu vyvedly. :)
    Mohu se zeptat kolik měříš? :)

    OdpovědětVymazat
  118. Krásny romantický lak na nechtoch :-) o akú značku a odtieň ide?

    OdpovědětVymazat
  119. Tyhle fotky jsou naprostá bomba! Jsou tak něžné, čisté a ženské.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!