Svatební makeup - video

by - 27 června

Krásný den všem,

tohle byl jeden z nejčastějších požadavků na video - líčení na svatbu. Snažila jsem se tedy vytvořit trošku výraznější look, který hezky vynikne na fotografiích, ale přesto relativně v přirozených barvách, oči jsme rozzářila pomocí pigmentů (The body needs a odsypku MAC, bezvadné jsou ale třeba i Barry M). Jak se vám tento look líbí, nalíčily byste se takhle na svatbu? Příště bych se ráda podívala na jemnější svatební líčení pro ty z vás, které nehodujele výraznějším očím :).



You May Also Like

88 komentářů

  1. skvělá inspirace nejen na svatbu, ale třeba i na ples:)

    OdpovědětVymazat
  2. Peti opět ti to sluší :) Konečně jsem si pořídila blogger tak mohu komentovat :D
    Prosímte mohla bych se tě na něco zeptat?
    V pátek mám takové slavnostnější předávání vysvědčení a chtěla bych se tě zeptat jestli by jsi mi poradila - chci si vzít - bíle přiléhavé šaty nad kolena, modro-zelené baleríny, modro-zelené korále, černé sáčko a nude kabelku - lesklá s rovným povrchem bez kapsiček navrchu, prostě jednoduchá.. Myslíš že tato kombinace je vhodná? Vím že ty máš moc hezký styl tak bych byla moc ráda kdyby jsi mi poradila zda tato kombinace není nějak nevhodná, jestli se k sobě barvy hodí a tak.

    Také chci zkusit nějaké tvoje tutorial video na účes tak snad mi to vyjde a nebudu se u toho zase rozčilovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji a co se týče mého názoru, zní to moc hezky, já bych si to takhle klidně vzala, určitě to bude elegantní a dostatečně slavnostní :), kombinace barev není úplně tradiční,ale to se mi právě líbí, jediné, co mě napadlo, jestli ta černá nebude k tomu celku moc tvrdá,ale myslím, že ne, bude to krásně kontrastní,ale přitom ne řvavé. Nejvíd by se mi tato kombinace líbila na opálené brunetce :).

      Vymazat
    2. Děkuji Peti :) Bruneta jsem :D nevím zda dostatečně opálená :D :) Děkuji moc moc za odpověd :) nakonec si to sáčko možná ani nevezmu, bez něj mi to příjde takové jemné :) a hezčí

      Měj se krásně, těšim se na další článek :)

      Vymazat
  3. :O uplne nadherne! Skoda, ze takto by so sa vzivote nedokazala namalovat :D

    OdpovědětVymazat
  4. zajímavé a hezké :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Až se budu vdávat, tak mi budeš inspirací..můžu se zeptat, jaké líčení si měla na svatbě ty?? nechtěla bys sem dát nějaké fotky?? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, moc děkuji, fotky sem ale asi dávat nebudu, přecejen je to docela soukromé téma....jinak já jsem měla líčení celkem obyčejné, taková rychlovka (měli jsme takovou hurá akci tu svatbu :) a do modra, ač to zní u mě neuvěřitelně,ale taky už je to pár let zpátky :)....

      Vymazat
    2. ty jo, tolik bych to chtěla vidět..ale je to opravdu soukromí :)) Nemusíme vidět a vědět všechno :))

      Vymazat
  6. mooc ti to sluší, krásné líčení:))

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké, líbí se mi velice. Pro sebe bych asi zvolila ještě o něco světlejší ten stín do vnějšího koutku - myslím tedy na tu svatbu, na jinou příležitost proč ne. Ztotožňuju se totiž s myšlenkou, že na svatbu by nevěsta měla být co nejpřirozenější - jak v líčení, tak co se týče účesu.
    Měla bych dvě otázky:
    - ve videu jsem to nepostřehla, ale jaký máš lak na nehtech?
    - chtěla bych radu kolem rozjasňovače, běžně ho nepoužívám a taky se ho trochu bojím, ne snad že bych nevěděla jak nebo kam ho nanést, to se dá nacvičit, ale spíš se bojím, že se po něm budu lesknout jak měsíček na hnoji, protože už takhle mám mastnější pleť a myslím si, že rozjasňovač tenhle nevítaný efekt ještě podpoří; pochopitelně počítám se zmatněním pleti (make-up, pudr), ale i přes následnou fixaci se obávám, že by se v horku mohly dostavit nežádoucí účinky a já se začala lesknout ještě nad rámec rozjasňovače... co s tím? Jsou v tomhle případě pudrové rozjasňovače lepší než krémové (jako všechno u mastnější pleti)?
    Díky za odpověď ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verunko, moc Ti děkuji. Co se týče laku je to GS 103, v minulém článku mám fotku a přes to mám ještě šupinkový essence night in vegas.Co se týče rozjasňovače, tak s matnou pletí je to opravdu právem obávaný problém, určitě bych doporučila rozjasnovač pudrový (krémový ne) a ne moc třpytivý, bezvadný je mosaic powder highlighter od NYX, nemá vůbec třpytky,ale přitom nádherně prozáří,ale můžeš použít i jakýkoliv světlý oční stín, dobré jsou ty, které mají maličko shimmeru,ale ne moc a ne třpytky :).

      Vymazat
  8. Líčení je opravdu krásné. Přijde mi, že ti neskutečně sedí linky, ať už klasická černá, tak i ty barevné. :) Hezky ti to zvýrazní oči a zkrátka mi to přijde na trochu vyšším levelu :D
    Chtěla bych se zeptat, jak sis zvykala na umělé řasy, když si s nimi začínala? Mám podobně jako ty citlivé oči a pořád přemýšlím, že bych řasy zkusila, ale bojím se, aby mi to nedělalo nějakou neplechu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, co se týče řas, myslím, že větší problém, než samotné řasy je spíš lepidlo, řasy mi nikdy nevadily, ale je lepší koupit ty kvalitnější s průhlednou základnou,jednak jsou přirozenější a také jsou mnohem lehčí na víčku a nevadí mi vůbec, také se pod ně nemusí dělat linka....co se týče lepidla, osvědčilo se mi Ardell lash grip, je šetrné a skvěle drží.

      Vymazat
  9. Ahojky, moc pěkné !!!, zrovna se mi to i hodí budu líčit sestřenici na svatbu, tak sem od Tebe chytila inspiraci :-) Andy

    OdpovědětVymazat
  10. Úplně neskutečně ti to sluší!!! Nádherně ti vynikla barva očí. Musím se ale přiznat, že na svatbu se mi líbí víc jenom linky a rty do růžova - přesně jako to měla Blair a myslím, že v létě je i praktičtější.
    -W

    OdpovědětVymazat
  11. Ty jsi byla určitě moooc krásný nevěsta :) Myslím, že manžel se musí každým dnem divit, jakou kočku si to ulovil :D

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímavé video. Jenom si říkám hurá, že já se nevdávala, páč takových vrstev líčidel bych na pleti nesnesla, necítila bych se v tom a běžela k nejbližšímu umyvadlu si to umýt:-)
    Každopádně ve finále to vypadá moc hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, ono to vyoadá, že to musí být hrozně nepříjemné, že je to hrozně navrstvené,ale ty vrstvy jsou tenoučké, na pohled to není vůbec poznat, je to víc tenkých vrstev jen kvůli lepší fixaci, určitě to není nic maskoidního :).

      Vymazat
  13. Jedním slove m BOMBA!
    Nádhera.. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Je to nádherný, prostě nádherný. Ta kombinace barev se mi moc líbí a z barvy konturovacího makeupu jsem unešená už od fialového líčení:) Mimochodem ten lak je GS 103??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, je to on, jen přes něj ještě essence night in vegas :)

      Vymazat
  15. Nádhera, jako vždy :))

    OdpovědětVymazat
  16. Ahj Peti, mooc krásné! Kde jsi prosím Tě koupila to lepidlo na řasy??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc děkuji, kupuji ho na ebay :)

      Vymazat
    2. A kdybych chtěla ho koupit někde v kamenném obchodě to by asi nešlo že? :) Nebo jaké bys mi prosím doporučila, které by šlo sehnat třeba někde v drogerii? Děkuji moc za odpověď =)

      Vymazat
  17. Je to parádní, ty pigmenty jsou úžasný, ale mě nejvíc zaujala kytička ve vlasech. :) Sluší, Peti, ostatně jako vždy, co si budeme povídat. :D
    www.diarykristina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. No a jinak já si myslím, že svatební den je sice DEN, čili je to sice denní líčení, ale přece jen je to významná událost, která se neděje zas tak často, takže osobně bych dala přednost tomuhle líčení před tím, co měla Blair. :)
    www.diarykristina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. paráda :)....ty jo ani sem nevěděla že už si vdaná :D...tvůj blog sice sleduju krátce ale už patří mezi pár nejoblíbenějších a tvoje videa jsou úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Peťo ty bys měla být kosmetičkou! :) já se vdávat, tak bych chtěla, aby mě líčil někdo jako ty.. nejlépe rovnou ty! :D skvělý!!!

    OdpovědětVymazat
  21. Opravdu moc vám to sluší!Jste moc šikovná,obdivuju vás :)).

    OdpovědětVymazat
  22. To chci na svatbu! Opravdu profesionální :))

    OdpovědětVymazat
  23. Doopravdy moc krásné, kdyby takovou práci odváděly všechny kosmetičky, tak jsou samé krásné nevěsty :)) moc mě mrzí, že jsem se ještě s tak šikovnou kosmetičkou, která by si dala na líčení tak záležet nepotkala :/ takže až se budu vdávat beru tě všemi deseti :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kosmetička nemá líčení v popisu práce ;)

      Vymazat
    2. moc děkuju a jé,to bych byla jedině ráda :)!

      Vymazat
  24. presne takto by som si to na svadbu vedela predstaviť!! úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peti, prostě nádhera!
    Nechceš sem dát své fotky ze svatby?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a raději asi ne, přecejen, je to dost soukromé :), snad mi to odpustíte :)....

      Vymazat
    2. Taky bych ráda viděla:) nemusíš samozřejmě, když nechceš, ale myslím, že jedna fotka s m se dá srovnat s jinýma fotkama, akorát, že máš ty šatičky no :D ale určitě si byla krásná nevěsta :)

      Vymazat
  26. Krásné líčení, to bych na svatbu brala. :) Ty máš neskutečnou výhodu, že ti sluší vše! Opravdu jedním slovem nádhera.
    A musím se pochlubit, už umím blendit a lépe stínovat, a to díky tvým videím. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuji a to jsem ráda, to je pro mne nejlepší pochvala! :)

      Vymazat
  27. moc krásné líčení :) Peti, poprvé ted jsem slyšela o fixačním spreji. není potom plet´ jakoby zalepená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a vůbec ne, okamžitě to zaschne a plet se potom nemastí, nemusíš se toho bát :)

      Vymazat
  28. Peti, to se mi moc líbí, to se ti povedlo :) a jak holky píšou o těch kosmetičkách, tak když mě líčila kosmetička na maturitní ples, tak si taky nepamatuju, že by byla tak šikovná a dala si s tím tolik záležet. Taky se mi moc líbí ty řasy, jsou takový přirozený a přitom dlouhý :D ale ještě nikdy jsem umělý řasy neměla. Ale nejvíc se mi asi líbil ten účes, to je moje gusto. Ještě bych se tě ráda zeptala, odkud objednáváš věcičky od NYX :) Děkuju za odpověď :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niki, moc moc děkuji, jsem ráda, že se ti to líbí :), no je fakt, že kosmetičky udělají šup šup, shrábnou prachy a hotovo, jde se, co jsem tak viděla jejich výtvory na živo, tak jsem také nadšená nebyla, přišlo mi to takové odbyté.....jinak NYX kupuji, když mají 20% slevové akce na www.cherryculture.com

      Vymazat
    2. No jo, to je totiž ten propastný rozdíl mezi kosmetičkou a vizážistkou :(. Spousta lidí vůbec neví, že jsou to dvě povolání a JE v nich rozdíl.

      Vymazat
  29. Ach jo, kdo umí ten umí a já to zkouším a zkouším a furt nic moc.
    Můžete mi poradit jak na tohle líčení http://www.picwizz.com/u/19113-6429.jpg ?
    Jak to doprkýnka dubovýho dělá že je taková jako nenalíčená a nalíčená a vypadá to
    jako by nebyla a je? Potřebuju přesně takovouhle fotku, a moc!

    Díky,

    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, moc děkuji a podle mě jsou to jen matné hnědé kouřovky, vypadá to, že jen jeden odstín a světlý matný pod obočí, plus hnedá spodní linka, určitě nic složitého, to zvládneš raz dva :).

      Vymazat
  30. Ahoj Peti :-),
    veľmi by ma potešilo (a možno aj viaceré z nás, ktoré rozmýšľajú rozbehnúť si vlastný blog) ďalšie ,,kecací video" o tom, ako si začínala s blogom, kedy stíhaš všetko natáčať, ako si sa vyrovnávala s negatívnymi ohlasmi, podľa čoho si vyberáš témy atď. Tvoj blog pravidelne sledujem a veľmi sa mi páči najmä v tom, že má , ako sa u nás hovorí, z každého rožka troška :-) držím palce a prajem ti ďalších veľa veľa fanúšikov :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Ti děkuji a takové podobné téma chystám, protože mi chodí hrpzně moc dotazů, jestli bych někomu neudělal reklamu,jak má začít s blogem a tak, tak udělám zase někdy takové otázky odpovědi na video :). I když nevím, zda jsem dostatečně kompetentní, já sama nevím,jak ten blog dělat, já dělám prostě jen to, co mě baví a naplňuje, to je asi základ :)....

      Vymazat
  31. Krásné líčení.fixační sprej presně takovej jako máš ty používám a je super,aikdyž mi to někdy připadá že ho nemam:-).
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  32. ja sa takto licim skoro kazdodenne len nelepim riasy..plet mam problematicku tak musim davat korektor prestriekam fixatorom od Elfu, make up, puder a nakoniec zanovu prestriekam...ked si dam od elfu podklad pod tiene tak mi vydrzia od rana az do vecera..
    Pristalo ti to velmi..mohla by si nejake foto z tvojej svadby prihodit..urcite by to zaujimalo aj ine dievcata ako si vyzerala :)

    OdpovědětVymazat
  33. Přesně takovéhle líčení bych si na svůj svatební den představovala,nádhera!!!Jsi moc šikovná a strašně ti to sluší.Bohužel bych to sama asi nedokázála a ve svatební den už vůbec ne.Byla bych strašně moc nervózní :-D Ten fixační sprej si musim koupit :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Krasne...presne taketo licenie sa mi paci...je jemne, ale zaroven vyrazne a pekne upriami pozornost na oci...videla som nevesty s uplne hroznym makeupom, vyrazne cierne linky,alebo zelene tiene, alebo cierne dymove licenie a pride mi to uplne hrozne a na svadbu nevhodne..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a přesně tak, přesně to, co jsi vyjmenovala, jsem také už viděla a vůbec se mi to nelíbilo, ale tak každého vkus, hlavní je,aby se nevěsta cítila dobře :)! Každá nevěsta preferuje něco jiného a je jiný typ, takže záleží na každém, tohle je takové univerzální :).

      Vymazat
    2. Dobrý den, mám jeden dotaz, líčení a já, to je jako vegetarián a hovězí guláš, ale zeptám se, občas nakouknu, čtu pochvaly nad líčením a késmetikou atd...ale nevím, zda tady už padla otázka řas - po použití žasenky vždy vidím žmolky, které doslova nesnáším, moc se mi líbí "jemný vějíř řas", a tady stále vidím slepené černé žmolky, Vám to nevadí?
      Děkuji a přeji krásné letní dny:-))
      Alice

      Vymazat
  35. MAC ? Uz taky holdujes drazsi kosmetice ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám pár odsypků, jako právě tento z thebodyneeds2.com ;), už tak dva roky, je na tom snad něco špatného? :) já nehodluji přímo ničemu, jen někdy se mi zrovna hodí použít to a jindy zase ono ;), nešlo mi o značku pigmentu, ale o barvu.

      Vymazat
  36. Moc všem děkuji za krásné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  37. Moc krásne líčenie. Na svadbu by som si ho kľudne dala. A chudák tvoj chlap : Škoda , že jsem vdaná lebo by sem se šla vdávat takto znovu. :D:D Prepáč za gramatiku. Ale dobrá inšpirácia a aj triky:)

    OdpovědětVymazat
  38. už vím koho si pozvu na svadbu

    OdpovědětVymazat
  39. Dobrý den, Petro! mohla byste, prosím, natočit video, jak si zaplétáte ten copánek z ofiny? mám dlouhou ofinu, ale stále se mi nedaří zaplést copánek tak, aby byl opravdu jen nad čelem a vypadal úhledně.

    Přestože nejsem typ, který by se líčil denně, vaše videa se mi velmi líbí, jsou v nich praktické rady, i pro nás, které se nelíčíme příliš často a nemáme tolik zkušeností :-)

    Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Vám děkuji, takové video bude v nejbližší době, co s ofinou :) a jsem moc ráda, že se videa líbí i lidem, kteří se třeba nějak často nelíčí :).

      Vymazat
  40. Moc povedený make-up!

    OdpovědětVymazat
  41. Hezké video, tipy se určitě hodí :). Já se strašně těším na zítřek, přijde mi kamarádka ukázat všechy fotky a video ze své svatby (a já ji líčila, tak doufám, že tam bude nějaké pěkné foto do portfolia). Peti, ty máš nějaký vizážistický kurz?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jů, tak to by ne také zajímalo, budou fotky na blog :)?

      Vymazat
    2. jo a kurz jsem si dělala začátkem jara letos :)

      Vymazat
    3. Doufám, že budou, zatím jsem viděla jen několik fotek z dálky a líčení vypadalo dobře (alespoň podle mě), ale raději bych nějakou bližší portrétovku. Na blog to mám v plánu dát v sobotu dopoledne.. ještě zpracovávám face chart :).

      Vymazat
  42. krasne, vydavat sa este raz tak urcite sa nalicim podobne :)
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  43. Moc hezké :) Jen mi vadí taková drobnost- na začátku říkáš, co vše použiješ a pak to u líčení opakuješ, vadí mi to:D Ale to je detail:)

    OdpovědětVymazat
  44. Prý " zapomnela jsme na kruhy pod ocima" to me pobavilo.. :D ach jo bloggerky neví co jsou pořádné kruhy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, to by ses divila :D, ono to takhle není vidět,ale mám je pěkné bohužel :(....

      Vymazat
    2. já mám namodralé a jdou mi aý 3cm pod očima a zakryt nejdou:)

      Vymazat
  45. ahojky mohu se zeptat jáké používáš báze pod oční stíny a se kterými jsi nejvíce spokojená? předem děkuji

    OdpovědětVymazat
  46. Petí, tohle video je naprosto dokonalé a až se budu vdávat, ráda bych si tě pozvala na líčení :) Sice to možná bude až za hoodně dlouho, ale bylo by to skvělý ;) ! Já bych takhle krásně namalované oči asi nezvládla ... ;)

    OdpovědětVymazat
  47. Péťo, ten makeup je moc pěkný, sluší ti. Jen bych k tomu chtěla říct, že svatební líčení by podle mě mělo odrážet i to, jak moc je ta žena zvyklá se líčit. Třeba já se nelíčím skoro vůbec, běžně používám jenom korektor na kruhy pod očima a pudr, případně řasenku a tělový stín na víčko, a i když se mi to tvoje líčení opravdu líbí, asi bych nezvládla absolvovat celý den s takovými nánosy na obličeji. A naopak, viděla jsem známou, která byla slavnostně nalíčená od kosmetičky, ale vypadala dost chcíple, protože se běžně každý den líčí mnohem výrazněji, než jak ji nalíčila ta kosmetička. Právě kvůli tomuhle uvažuju, jestli nebude lepší, když mě nalíčí šikovná kamarádka, která ví, jak málo se líčím, a bude na té svatbě, takže mi kdyžtak řekne, že jsem si něco třeba rozmázla, a sama mi to opraví.

    OdpovědětVymazat
  48. Krásné video, skvělé líčení :) Překvapila mě světle šedá barva na obočí, vypadá to ale přirozeně :) Ten fixátor opravdu funguje?

    OdpovědětVymazat
  49. petra mozem sa spytat taku asi hlupu otazku,(ja som v tomto velky amater) preco je lepsie davat make up stetcom /ospravedlnujem sa ked si to tam vysvetlovala, cele video som nemala este cas vidiet/. mne osobne pride, ze je to zbytocne plytvanie make upom ked to davam na hubku alebo stetec, tak nejak je pre mna logickejsie, ze ked ho nanasam iba prstrami priamo na tvar tak ho nanesiem viac nielen viac, ale nerozmazem tak napriklad uz tu prvu nanesenu vrstvu, pri nanasani druhej. budem rada ked si najdes cas na objasnenie tejto zahady:) dakujem, a skvela praca!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, mně přijde, že se to štětcem lépe rozetře, navíc člověk nemá špinavé prsty,ale jeto úplně jedno, nanášej tak,jak ti to vyhovuje :)....

      Vymazat
  50. Tak ja nevim,ale zda se mi,ze na svuj web davas dost soukromejch veci..fotky z vyletu,na youtube video z dovoleny v chorvatsku..to mi prijde taky dost osobni,tudiz mi vrta hlavou proc nechces dat jednu jedinou fotku ze svatby?kor kdyz se holky ptaj na liceni a tohle je blog o liceni?jediny co me napada je,ze jsi tam jeste nebyla takhle "vystajlovana",preci jen je to par let zpatky,takze se tady nechces shodit fotkou,kde nevypadas tak jako ted-umela barbie:-) no nevim,no..kazdopadne je to dost divny,vymlouvat se na soukromi,kdyz tady davas svoje soukromi vnivec denne a nevypada ze by ti to vadilo...
    Julie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zase přijde, že napsat to,co jsi teď napsala ty, je dost divný.....opravdu si nemyslím, že bych se měla za co stydět, ale líčení na těch fotkách moc vidět není,což je i jeden z důvodů, proč je to zbytečné, jsou tam vidět spíše jen šaty a účes a to z toho důvodu, že jsme měli obyčejnou pidi svatbu bez fotografa (fotky na samospoušť), tudíž máme pouze fotky z kompaktu, které nejsou tak kvalitní jako dávám teď. Jestli máš pocit, že se stydím za sebe, tak to jsi na velkém omylu, celý den byl skvělý a vše bylo přesně tak,jak jsme s manželem chtěli. A umělá tedy opravdu nejsem ani ted, ani předtím, jinak fotky jsou dostupné na webu, jen je nesdílím zde na blogu, ale můžeš se podívat třeba tady:
      https://picasaweb.google.com/114330108699403769299/Svatba?authkey=Gv1sRgCIzoq9qmw8i27gE#
      Jinak manžel také nechce, abych zde na blogu fotky ze svatby nějak vystavovala, takže jeho přání respektuji, je to naše soukromá věc. Tak teď máš materiál k dalšímu rýpání :D...

      Vymazat
  51. Ahojky Petruš,
    z rejpalů si nic nedělej... jsou to jen závistiví lidi, kteří mají hroznou potřebu ukazovat světu, jak všichni ostatní jsou nuly, jen oni jsou letadla;-)
    Svatební líčení mě nadchlo!!! Právě plánuju svou vlastní svatbu a už hledám, kdo by mě takhle krásně nalíčil. Vše bude laděné do bílo zlaté včetně mě, takže se to bude perfektně hodit :-) Takže děkuju!!! Musím říct, že nejtěžší je vybrat si šaty. Původně sem chtěla být originální, ale když sem na sebe natáhla ty princeznovský... :-D neodolala sem, no :-)
    Měj se hezky a jestli můžu poprosit - hodilo by se mi video nebo jen tvá rada se svatebním účesem. Ale ne žádný drdol, spíše falešný culík, nebo jen nějak sepnuté vlásky, aby mi padaly na ramena a záda. Mám je od přírody kudrnaté, takže je chci ukázat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla sem se podepsat:-) Kristina h.

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!