Garnier BB cream pro smíšenou až mastnou pleť + srovnání s variantou pro suchou pleť

by - 04 září

Příjemné úterý všem,

 
už dlouho čtu chválu na "nový" BB od Garnieru ve variantě pro normální, smíšenou až mastnou pleť. Protože variantu pro pleť sušší, jsem už zkoušela a můžete si o ní přečíst tady , vrhneme se dnes i na porovnání obou krémů. Na úvod musím říci, že i mě tento BB krém mile překvapil a vůbec jsem nečekala, že tato varianta by mohla být lepší, než ta původní, která mě sice složením v zimě vyhovovala, ovšem barvou byl příliš tmavý a žlutý. Jak víte, v poslední době mám s pletí trochu problémy, nevím, čím to, jestli to bylo teplým počasím nebo něčím jiným, ale jak pleť, tak vlasy, se mi více mastí a produkty, které běžně používám na suchou pleť, mi v tomto stadiu přestávají vyhovovat, moc se po nich lesknu a dělají se mi pupínky. Proto, když se mi naskytla možnost vyzkoušet tento BB, byla jsem moc ráda, i když jsem nečekala žádné převratné účinky.....


Oba krémy mám ve variantě pro světlou pleť. Co se týče barvy, BB pro mastnou pleť je světlejší a také se žlutým podtonem, ale přesto mi připadá, že se pleti barevně přizpůsobí mnohem více, než jeho hydratační kolega pro pleť suchou, který je poměrně dost tmavý a žlutý. Konzistence je také mnohem více tekutá a na obličeji vám jakoby uschne a vpije se, zatímco varianta pro suchou pleť je hodně hutná a do pleti se tolik nevpije. Variatna pro suchou pleť obsahuje mikrotřpytečky a tak se na slunci můžete lesknout a bude třeba přepudrovat, zatímco ta pro pleť mastnou žádné třpytky neobsahuje a pleť opravdu hezky zmatuje, ačkoliv to nevypadá nepřirozeně. Pudr už jsem vůbec nemusela použít. Další věc, která se mi na nové variantě líbí více je to, že docela solidně kryje a sjednocuje, opravdu jsem byla překvapená a jak sami vidíte z fotek, tak rozdíl je to opravdu markatní a zvládne to i kruhy pod očima. Bála jsem se toho, že tento krém bude vysušovat a pleť stahovat, protože přecejen tváře a okolí očí mám stále spíše suché, zatímco čelo, brada a střed obličeje se mi v poslední době více mastí, nic takové se ale neděje, pleť je pěkně hydratovaná, vůbec mě krém nevysušuje, nestahuje a nezalézá do pórů ani vrásek. Navíc jeho výdrž je poměrně solidní.Tato varianta také obsahuje minerální pigmenty a má ochranný faktor 20, zatímco ta stará má "pouze" 15. Obsah je 40 ml a ceny jsou do 200Kč, někde 179,-, někde 199,-, možná seženete v akci někde i levněji. Za stejnou cenu má ovšem varianta pro suchou plež o 10ml větší obsah. Posledním bodem, o kterém bych se chtěla zmínit, je balení. A i v tomto bodě je nová varianta lepší, úzký tubičkový aplikátor umožňuje krém dávkovat poměrně přesně a hrdlo není opatlané jako u klasického balení v tubě staré varianty pro pleť suchou.
Pokud bych tedy měla celé hodnocení shrnout, nová varianta pro pleť mastnou je dle mne vhodná i pro pleť normální a smíšenou a je o dost lepší, než varianta pro pleť suchou, tato nová verze je podle mě úplně srovnatelná s asijskými BB krémy (a možná i lepší než některé z nich), zatímco varianta stará byla spíše fajn tónovací krém. Abych pravdu řekla, mně vlastně vyhovují oba dva výrobky, v zimě varianta hutnější a nyní varianta matující, myslím tedy, že koupí tohoto krému určitě neprohloupíte, na běžné nošení je super a navíc aplikace je opravdu rychlá, jednoduchá a i když krém nerozetřete zcela precizně, tak nedělá na pleti žádné fleky.
 
 
Už se opravdu těším, co se opět dočtu od anonymů na adresu této fotky :D, mimochodem, fotka je barevně, i jinak, zcela v původním stavu, neupravená! Pokud vás zajímá moje hodnocení slibů a vlastností, které uvádí výrobce, čtěte dále....


zmatňuje pleť - ano, musím souhlasit, zmatní hezky, ačkoliv pleť vypadá stále přirozeně a ne nezdravě, stále si zachová přirozený zdravý "lesk"

redukuje póry a nedokonalosti - ano, póry skutečně jsou méně viditelné, stejně tak pupínky, krytí je střední

rozjasní - ano, i přesto, že neobsahuje žádné třpytky, pleť se zdá rozjasněná

hydratuje - to nedokáži posoudit, hydratace sama o sobě by se mi pro mou pleť zdála nedostačující, ale s klasickým podkladovým krémem je to fajn, každopádně nevysušuje

sjednocuje - ano, rozhodně souhlasím, sjednocení je opravdu viditelné


 Zkoušeli jste tento krém, vyhovuje vám?

You May Also Like

93 komentářů

  1. Tak já jsem BB ještě nezkoušela...Potřebuju něco, co opravdu rozjasní i zakryje nedokonalosti.. a to podle Tebe BB umí.. Pouvažuji nad jeho koupí..

    Jinak na té fotce, je to pěkně vidět, že opravdu pleť sjednotil a vypadá čistší a hladčí. Řekla bych, že nejde tolik do oranžova, jako ten pro suchou..

    Přínosná recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, přesně, rozhodně tolik do oranžova nejde, podle mě tato verze se jim fakt povedla víc a to jsem v zimě byla spokojená i s tou druhou :),ale ted sjem po ní byla moc mastná...

      Vymazat
  2. S BB creamem jsem moc spokojená.teď už vůbec nepoužívám make-up;)
    mám ten obyč co vyšel první na trh:))

    OdpovědětVymazat
  3. BB krémy mě nelákají. Mám raději klasické makeupyy se střední až vyšší krycí schopností. Navíc původní bb krém byl na mě moc tmavý. Ale tenhle článek mě nalákal. Mám žlutý podton pleti a myslím, že barva tohohle krému je na mě akorát. Budu se po něm muset podívat, protože se mi taky nějak zhoršila pleť, hlavně rozšířené póry mi dělají neplechu na čele :( Tak nevím jestli je to létem nebo tím, že od dubna bydlím v Praze centru a zaprášený vzduch dělá svoje. Díky za prima článek a na anonymy se vyprdni a jděte se s manželem projít, je hezké počasí :))) a já jdu do tesca mrknout na toho bb nezbedu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento novy variant sa mi pozdáva o čosi viac než starý.. Recenzie sú naň rozhodne lepšie ako na predošlý, takže ho zrejme vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  5. je mam plet skor suchsiu, takze sa nechystam skusat (aj ked clovek nikdy nevie :) Inak, tu prvu verziu BB som sa naucila trosku zohriat fenom, nech je redsia a hned sa mi to lepsie aplikovalo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Už delší dobu ho okukuju v drogeriích a po tvém článku se nejspíš tky k té koupi odhodlám :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    vypadá to dobře, akorát si stále nedokážu představit, že bych po ránu přestala používat Sébium mat, oční krém a po toniku si rovnou nanesla tohle, místo hydratačního gel krému pro mastnou pleť. Zmatňuje stejně dobře i jako "druhá vrstva"?

    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, já myslím, že to můžeš bez obav použít, mně přijde, že to pěkně sjednotí a zmatuje, ale na okolí očí bych pod to ještě něco dala.

      Vymazat
  8. Prej pupínky :D nojo, blogerka co měla jeden pupínek za život neví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu nepochopím, že má někdo potřebu vše komentovat....

      Vymazat
    2. no ono to možná není na fotkách tak vidět,ale na čele jich ted mám fakt dost :(

      Vymazat
    3. Jojo, jsou tam dva..na té první fotce .. na tý druhý je vidět, že to BB zakryl!

      Lucka

      Vymazat
    4. No tak jasně že jsou to jenom "pupínky", možná proto ta zdrobnělina, ne? Jasně že na hnusný zahnisaný jebáky, ti asi krém nepomůže a musíš použít korektor :)

      Vymazat
  9. O tomto druhém BB krému uvažuju a jak tak čtu recenze, vyhovoval by mi lépe než ten první.. :) No uvidíme :) každopádně super článek :))

    OdpovědětVymazat
  10. Paráda, dnes jsem si ho koupila a jsem taky moc spokojená tak se hned vrhnu na recenzi) Po příchodu domů jsem uviděla tenhle článek, takže mánie BB zasáhla skoro celý blogger :D Fotka je super! Rozdíl je skvělý))

    OdpovědětVymazat
  11. Také mám BB cream na mastnou pleť a je výborný!
    A opět krásný článek! ;))

    OdpovědětVymazat
  12. Pro ten si asi skočím do drogérky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tento "BB"cream mám a jsem s nim celkem spokejna. Určitě se korejským kolegům zdaleka nevyrovná, ale i přesto jsem si ho docela oblíbila. Jen s hydratací jsem trochu na vážkách...

    OdpovědětVymazat
  14. jeee škoda, že jsi sem nedala recenzi už včera.. zrovna jsem na něj koukala v rossmannu, kde je v akci za 149,-. Shodou náhod mi včera přišly vzorky BB Skin79, ale moc odvařená jsem z něj nebyla. Asi po tomto BB příště sáhnu :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Teeda, opravdu ti to krásně sjednotilo a vyhladilo pleť. To mně přišel vzorek po kterém jsem vypadalo jako pomerančová maska...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možná jsi měla tu tmavší verzi? nebo byl vzorek starý a zoxidovaný, netuším :), ale fakt tento pro světlou plet má barvu dobrou,neni vůbec oranžovej, spíš kapku do žluta,ale na pleti se to ztratí :)

      Vymazat
    2. S tou tmavší verzí to je možné. Bohužel už si to nepamatuji.

      Vymazat
  16. nikdy som ziaden BB cream nemala, lebo mam zmiesanu az mastnu plet a po vsetkych tych recenziach..., ale tento mozno skusim, paci sa mi :)

    OdpovědětVymazat
  17. taky ho mám.. už 2 měsíce...a nemůžu si to vynachválit...:) jediné co mi na něm vadí, je, že je příliš tekutý a celé víčko je potom dost upatlané... Z.

    OdpovědětVymazat
  18. Mně tenhle BB krém bohužel hrozně vysušuje. :( Jinak je moc příjemný, ale každý den ho používat nemůžu.

    OdpovědětVymazat
  19. Tento BB krém mám a jsem s ním spokojená, až na dvě maličkosti: je trošku do oranžova, čelo i přes jeho celkem dobrý matující efekt musím prepudrovat. Mám smíšenou pleť, hodně mastnou v T-zóně, suché tváře a tenhle BB krém mi dost pomáhá, mužů ho doporučit ;)
    www.zeldamartina.blogspot.com/?m=1

    OdpovědětVymazat
  20. Ten rozdíl "před a po" je neskutečný :) Tohle bych od drogérkového BB nečekala ani ve snu. Používám růžový BB cream od Skin 79, ale tvůj článek mě navnadil příště místo objednávání z ebay zajít do drogérie. Děkuji za pro mě moc užitečný článek!

    OdpovědětVymazat
  21. Ten rozdíl "před a po" je až neskutečný :) Tohle bych od drogérkového BB nečekala ani ve snu. Používám růžový BB cream od Skin 79, ale tvůj článek mě navnadil příště místo objednávání z ebay zajít do drogérie. Děkuji za pro mě moc užitečný článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem byla taky ohromně překvapená, vůbec jsem tohle prvně nečekala, když jsem ho zkoušela, jsem si říkala, to bude jako ta starší verze, takové jemné sjednocení a prozáření,ale s tímhle vypadá ta plet fakt o mnoho líp :)

      Vymazat
  22. že bych byla první?:-)
    děkuji za recenzi, hned zítra si pro něj jdu. Rozdíl na fotkách je skutečně veliký. Něco takového přesně potřebuju.
    Našla jsem na netu tip, jak na tónovací krém, prostě smíchat trochu běžného denního krému s trošičkou make-upu. Přijde mi to dobré, co myslíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle právě už praktikuji několik let a jsem spokojená,ale po dnešní recenzi Péti,zkusím BB cream,jak a co to udělá,tak jsem zvědavá.

      Vymazat
    2. Určitě, hodně lidí to takhle míchá, já toho mám teda tolik, že ani nemíchám,ale dříve jsem to také tak dělala, ej to určitě fajn způsob :)

      Vymazat
  23. Emma
    Souhlasím ve všech bodech kromě krytí. To je spíše menší až střední - ne střední. Je nutné použít na naedokonalosti korektor.
    Cenově teď v Rosmannu vychází na 149,- (jak dlouho netuším, ale pro jistotu mám hned dva).
    Používám jej téměř denně - nejlepší vlastnost je opravdové zmatnění (samo o sobě, ale s lehčím poprášením fix pudru např. Essence, vydrží bez potřeby odsátí mastnoty 5 - 6h hodin - na mastné pleti- opravdu jsem jeden den testovala, co půl hodiny kontrolovala).
    A hned na druhé místo bych dala nevysušování - s tímhle jsem bojovala snad u každého klasického makeup - hlavně na líčkách).
    DOufám, že jim to vydrží a nebudou měnit složení, jak kosmetické firy rády dělají..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ej pravda, většinou,když se jim něco povede, tak to pak přestanou dělt :D....jinak pravda, na větší nedokonalosti třeba korektoru, ale na sobě jsem ho už ani kupodivu použít nemusela :).....

      Vymazat
  24. Ahoj Peťko,
    s garnier pro smíšenou pleť jsem taky spokojená, ale myslím, že o trošičku lepší je BB cream od Maybeline, mají ho už i u nás. Nezkoušela si ještě nový BB cream od Dermacolu? Překvapilo mě jeho balení, je trochu podobné balením asijských bb a reklamu na něj dělá Kuchařová :-)
    P.S. A v lékarně jsem zahlídla BB cream od La roche posay, to bude určitě taky stát za vyzkoušení, ale cena o trošku vyšší než u drogerkových...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, včera jsem v drogerce okukovala ten maybelline a docela pěkné odstíny, jinak jsem toho moc nevykoukala, uvidím,zda si ho koupím,ale Dermacol u nás ještě neměli,ale ten chci zkusit určitě :)!

      Vymazat
    2. Ahoj holky, já v rosmannu držela ten nový BB od Garnier (mám doma ten starší a neni špatnej) ale ten nový od Dermacol byl v akci :)nakonec jsem vzala ten Dermacol, protože make-upy od Dermacol mám ráda, ale celkem mě zklamal, nekryje fakt ani trochu a dost jsem se po něm leskla a ani moc nesjednotil barvu pleti (asi je spíš fakt na hodně suchou pleť) takže jsem zklamaná...díky moc za recenzi Péťo, příště pořídím ten nový od garnier...Andrea

      Vymazat
  25. Já používám ten na tom pravém obrázku, jak je v té širší tubě:D Ale používám ho teda ještě pod make-up, protože nemám pleť zrovna nejlepší:// A musím říct že mi teda vyhovuje:) Podle fotky koukám, že máš tak krásnou pleť že ti sluší i jen tenhle BB cream:)) To ti fakt tiše závidím!:D:)

    OdpovědětVymazat
  26. tak já jsem taky vyzkoušela oba, ten pro suchou není špatný, ale já s mojí problematickou pletí jsem nadšená z toho pro smíšenou a mastnou, mám oba odstíny a míchám je, takže barvička mi vyhovuje, na pleti je skoro neviditelný a přitom kryje jizvičky a začervenálá místa.. a nešupinkovatí.. já už nepoužívám jiný a to mám doma ještě chválené hitovky od Revlonu, ty už max na večerní líčení, jsou proti BB hrozně nepřirozené.. jediné co mi trochu vadí je výdrž, ale není problém ho v průběhu dne napatlat znovu..:)

    OdpovědětVymazat
  27. Petruš a maybellin bb crem máš?:-) Popřípadě jak ho srovnáváš z garnierem? Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, zatím ne, zkoušela jsem jen v drogerce na ruku, takže nemohu plnohodnotně posoudit :)

      Vymazat
    2. OK, no není všem dnům konec :-))

      Vymazat
  28. ja som ho tiez skusala ale nebola som s nim moc spokojna, chyba mi krytie a pokial sa pod neho dobre nenakremujem, tak citim pnutie na tvari, ale s tym zjednotenim pleti suhlasim. moja recenzia

    OdpovědětVymazat
  29. Také mám poslední dobou nějakej problém s pletí. Neměla jsem žádné pupínky, pleť jsem mívala spíš sušší a teď? Mastí se mi čelo a dělají pupínky, ovšem nos mám suchý jak troud :D I vlasy se mi více mastí. Asi je to tím počasím.
    Ohledně BB creamu, na fotce je opravdu vidět rozdíl. Pleť je pěkně sjednocená. Asi o něm pouvažuji.

    OdpovědětVymazat
  30. moc děkuji za tuto, recenzi. už delší dobu jsem přemýšlela, jestli si ten pro smíšenou pleť koupím a když na něj slyším takovou chválu, jdu do toho! (ačkoliv to trochu nabourá můj rozpočet :D)

    OdpovědětVymazat
  31. také jsem si koupila tento nový pro mastnou pleť (ve slevě v Rossmanu za 149Kč) a jsem 100% spokojená :) původně jsem si myslela, že to bude zas nějaký šmejd, který tolik blogerů chválí, ale byla jsem a jsem mile překvapena :)

    OdpovědětVymazat
  32. já jsem si dneska koupila na vyzkoušení ten nový od Maybelline, který konečně dorazil k nám, na zahraničních kanálech jsem na něj slyšela samou chválu, tak uvidíme...jinak pokud by ho někdo sháněl, tak v Rossmannovi ho mají za 149 a v DM za 199 a je k němu zdarma lak, akorát v Rossmannovi nemají testry, v DM jo, takže jsem si udělala takové drogérkové kolečko :)

    OdpovědětVymazat
  33. Další pochvalná recenze, co čtu o tom Garnieru, takže i když stále BB odolávám, tak tento přece jen časem zkusím. Děkuji za přínosnou recenzi, fotka moc dobrá+. Ale kdybys ještě měla v plánu dělat recenzi na ten Maybelline nebo Dermacol, tak budu ráda a s nákupem počkám:-)

    OdpovědětVymazat
  34. Já mám ten v úzký tubě, ale nemám tam tu špičku u dávkovače, co to? :-o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám oba odstíny a jeden má špičku a delší víčko a jeden má užší hrdlo, kratší víčko a stříbrný proužek na něm..:) a to jsem je kupovala v jednom krámu, asi se nemohli rozhodnout co se jim líbí víc, tak každý odstín udělali jinak..:D

      Vymazat
  35. Já mám doma právě ten pro suchou pleť a v tom tmavším odstínu a vyhovuje mi. I když ten odstín je přeci jenom trošku tmavší, ale zase světlý je moc světlý. Vyhovoval by mi střední odstín :-D Ráda bych ale vyzkoušela ten nový od Maybelline, tak uvidíme, jestli bude lepší než od Garnier :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Petro.Po tvé recenzi,která je výborná,uvažuji,že si tedy BB krém koupím,díky moc.

    OdpovědětVymazat
  37. Jo a díky ještě moc,že jsi přidala i fotky,to mi vždy pomůže v rozhodování.Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  38. Naprosto s recenzí souhlasím. Měla jsem obě varianty a BB krém pro mastnou a smíšenou pleť používám skoro celé léto i v horku na dovolené u moře mě nezklamal.Byl to takový rychlonákup před dovolenou, protože tam sebou klasický make up nevozím a myslím, že za tu cenu to byla dobrá volba, ale samozřejmě nemusí vyhovovat každému. Petra

    OdpovědětVymazat
  39. Pořád uvažuji nad koupí a možná to i udělám. Na sourozence tohoto produktu jsem slyšela spíše špatné ohlasy, ale koukám, že tenhle si vede lépe jak u tebe, tak tvých čtenářek :)

    OdpovědětVymazat
  40. Můj nejoblíbenější a největší objev za léto 2012:)jak jsem jednou psala nic jiného nepoužívám a už si žádnej jinej BB nebo make up nekoupím! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, nelze než souhlasit, krém je skvělý. Co jsem ho vyzkoušela, jsem nepoužila make-up ani pudr. A to mám mastnou pleť s rozšířenými póry. Zase se výrobcům něco povedlo. Nezbývá než doufat, že bude dlouho k dostání a nepřijdou s nějakou vylepšenou „horší“ inovací. :O)

    Jinak Peti, moc hezký článek. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  42. Já jsem z toho nového vyloženě nadšená! Ten starý jsem měla jen ve vzorečku a nesedl mi, ale ten nový fakt bomba! Poslední týdny nepoužívám nic jiného ... opravdu jsme překvapená, protože jsem to vůbec nečekala, že bude tak dobrý. Garnier jako značku moc nemusím, ale tohle mě fakt překvapilo :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  43. Pane jo, rozdíl je opravdu hodně vidět! - Tím nemyslím, že máš tak špatnou pleť=D, tu máš hezkou, ale změna tam je=) Pořád jsem se BB krémům tak nějak vyhýbala, hlavně na ten první od Garnieru jsem četla spíš negativní recenze, ale tohle vypadá fakt dobře.. Nalomila jsi mě, asi ho zkusím=D

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Peťo,
    na začátku léta jsem také neodolala a koupila si BB cream na mastnou pleť a je úplně skvělý. Mám oba odstíny, teď používám tmavší a na zimu budu mít světlejší. Celé léto jsem s ním přežila s matnou pletí a hlavně s velkou výdrží. U mě mnohem lepší věcička než makeup. :)
    P.S.: Závidím ti tvoje dokonalé obočí. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Zkoušela jsem ten první a nic moc tak se toho nového trochu bojím a tak si raději pořídím ten od maybelline :)

    OdpovědětVymazat
  46. ahoj petka, uplne s tebou suhlasim, toto je moj prvy bb krem a zatial urcite nebudem menit, make up pouzivam minimalne ale nakolko tento bb mi plne nahradi aj krem, tak musim povedat, ze hned ide rano clovek do prace "upraveny" :). Mam mastnu plet, kremy pouzivam len avene a bioderma (ktoré zmatnuju) a v tomto ich bb plne nahradi! i po 9 hodinach ked pridem z prace domov som "namalovana".. vydrz naozaj super...:)

    vrelo odporucam...adriana

    OdpovědětVymazat
  47. Díky tobě jsem se teď rozhodla, že si tu novou verzi BB creamu koupím! Já vlastním i starší verzi a buď jsem hodně nenáročná nebo...Mě prostě připadá, že ten starý všichni zbytečně až moc zkritizovali a já jsem ho právě vypotřebovala a jsem naprosto spokojená. Takže pokud je nová verze ještě lepší než stará, která mi už tak připadala fajn, tak příště určitě kupuji ;-) Díky moc za tenhle článek, hodně jsi mi pomohla s rozhodováním :-)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych také řekla, že kritika na ten starý byla až nepřiměřená, podle mě to byl takový moc fajn tonovací krém a na molu suchou plet bez pupínků byl na rojasnění a prozáření v zimě super, akorát teda ta barva a moc to nekrylo, ale tato nová verze je o poznání lepší, ovšem pozor, jestli máš hodně suchou plet, asi to nebude to pravé ořechové, já myslím, že ho na podzim také odložím a vrátím se k něčemu výživnějšímu a hutnějšímu.

      Vymazat
  48. Ahojky, dnes jsem vyzkoušela tvoji home made slupovací masku ze článku o černých tečkách, a je vážně super, teda šlo dolů i pár chloupků v obličeji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jé tak super, že se povedla :), pravda, je to občas v jednom kroku i depilace :D,ale vytáhne to všechno :)....

      Vymazat
  49. Ahoj Peti, taky už jsem tuhle recenzi psala a myslím že jsme se celkem shodly :-) Ten první BB mě také nevyhovoval ale tenhle typ pro mastnou pleť už je fajn.
    http://everybody-love-fashion.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Včera som si ho kúpila a dnes ráno po prvýkrát naniesla a takmer som odpadla, pretože som vôbec nečakala, že sa mi bude tak veľmi páčiť. Ten na suchú pleť bol pre mňa totiž hotová katastrofa. Tento nový BB od Garnier je akoby bol vyrobený presne pre mňa. Mám ten tmavší odtieň a teraz v lete by mi vyhovoval síce ešte o trochu tmavší, ale to riešim bronzerom. Keď vybledne opálenie, bude super. Kryje dostatočne, zmatňuje neuveriteľne. Na moju mastnú pleť je fakt super.

    OdpovědětVymazat
  51. Hmm, tos mě celkem navnadila. Ten první krém jsem zavrhla ihned z mnoha důvodů, ale tohle už vypadá ucházejícně. Mat potřebuju, sjednocení mi většinou stačí - krýt nepotřebuji, po něčem s jakýms-takýms SPFkem koukám už dlouho (a nenašla jsem)... Taky se mi ještě zdá fajn BBčko od Dermacolu, je na trhu pár dní. Musím si je dojít oba zkusit a porovnat!
    Moc pěkný a užitečný článek a skvělá recenze, díky! ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  52. Já mám tu "starou" verzi, i přesto že mám takovou mastnou, nebo spíš smíšenou pleť. Jsem s ním celkem spokojená, skoro vůbec nekryje (ale tak je to jen sjednocovač), ale já mám pleť víceméně bez problémů, a občas se lesknu, takže se musím furt pudrovat.
    Přemýšlela jsem o tom druhém, ale právě i na tento jsem četla pár negativních komentářů, tak jsem si nebyla jistá.. ale jak ho popisuješ, vypadá celkem fajn. Takže si ho asi pořídím, no přinejhorším ho někomu dám nebo poletí do koše. :D

    OdpovědětVymazat
  53. Mám ten původní a krom nevyhovující barvy mi nepřišel až tak hroznej. Ale nepotřebuju moc krýt, spíš mi jde o sjednocení barvy. Pak jsem si koupila BB cream od Loreálu a je mnohem lepší - sice je trochu nepříjemnej při nanášení a nevoní, ale výsledek určitě super. Krásně se přizpůsobí pleti a ani nemusím přepudrovávat. Ale zatím nejlepší, co jsem zkoušela je od Maybelline. Koupila jsem ho teď v akci v DM a zatím jsem moc spokojená - je pro mě dostatečně světlej a skvěle rozjasňuje. Makeup už používám jen občas... Takže možná časem vyzkouším i tenhle, ale zatím budu asi věrná těm co mám (už tak nemám šanci všechny spotřebovat).

    OdpovědětVymazat
  54. Docela by mě zajímalo, co ta zkratka BB znamená...nevíte někdo? Napadlo mě, že jedno B by mohlo být beauty a to druhé?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko znamená to blemish balm nebo beblesh balm nebo beauty balm :)

      Vymazat
  55. Moc všem děkuji za přínosné komentáře, jinak s těmi BB je to opravdu těžké jako s makeupy, každému vyhovuje něco jiného, protože každý máme jinou pleť a navíc i ta, jak je vidět, se v průběhu života a ročních období mění, takže s tím je nutno počítat :). Za mě opravdu ted, když se mastím více, tak za tuto verzi jednoznačně palec nahoru, ta stará mi ovšem vyhovovala také, takové pěkný hydratační krém, rozjasnění a lehké sjednocení, v zimě fajn, protože nevysušoval ani v mrazu, ovšem barva špatná , kdyby ho udělali světlejší a ne tolik oranžový,tak by byl taky super :).

    OdpovědětVymazat
  56. Kamarádka měla ve 40-ti pleť samé velké bolavé uhry, které nezakryly ani nejlepší makeupy. Nakonec jí dermatoložka napsala silnou hormonální léčbu. Prý při antikoncepci tělo dostává do těla potřebnou dávku hormonů a zlepší se kvalita pleti. Hormonální léčba jí zabrala, dnes má krásnou pleť, ač trochu jizviček, které už se dají zapudrovat. Pravidelná návštěva kosmetičky také pomáhá.

    OdpovědětVymazat
  57. tento BB je super. mam aj normalny, ale nevyhovuje tak dobre, tento druhy je pre ludi co sa lesknu do dvoch hodin, s tymto som este o piatej vecer matna bez upravovania aj v klimatozovanom prostredi, takze super. trocha pachne alkoholom, tak dufam, ze to neskodi pleti.

    preco pises, ze sa tesis na komenty od anonymov kvoli tym fotkam?, som to nepochopila, ale som u Teba nova, tak mozno nieco z minulosti?

    super blog, dik. Renata

    OdpovědětVymazat
  58. BB mě láká čím dál více a na základě tvé recenze asi vyzkouším :)

    Díky za tip ;)

    OdpovědětVymazat
  59. Docela by mě zajímalo, jak je na tom s krytím oproti Misshe ? Kterému z nich bys dala přednost ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak abych pravdu řekla, krytí mi přijde lepší kupodivu u Garnieru a skoro mi Garnier připadá i lepší,alespon v poslední době,kdy tu plet mám mastnější, Missha asi bude ale lepší na zimu :).

      Vymazat
  60. mám ho a jsem s ním fakt spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  61. Tak dnes jsem si ho koupila a je prostě supeeer,jsem spokojená.Od Maybelline jsem zkusila nejsvětlejší na ruku,vůbec nekryje.

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Peti,

    ráda čtu tvůj blog a moc děkuji za tvou recenzi. Budu uvažovat o BB od Garnieru pro smíšenou pleť:) Mohla bys prosím někdy udělat recenzi i na BB od Maybelline??

    Děkuji a ať se ti dál tak pěkně daří.
    Irča

    OdpovědětVymazat
  63. Škoda, že máš na každé z fotek jiný odstín duhovky. Myslím, že photoshop zasáhl minimálně ve křivkách:) Druhá fotka je míň žlutá. Jinak tomuhle BB neberu jeho sjednocující a krycí kvality, vím, že nějaké má.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak myslet si můžeš samozřejmě, co chceš,ale pochopitelně světlo se mění z minuty na minutu a tudíž je jasné, že fotky nejsou identické,co se osvětleníé týče ;), proto i jiná barva duhovky, neb ta se mění podle dopadajícího světla, naprosto logická věc. Mimochodem, photoshop ve svém počítači ani nemám nainstalovaný a nemám jediný důvod lhát,ale kdo chce psa bít, hůl si najde, že ;).

      Vymazat
  64. Ačkoliv makeup nepoužívám, článek mně jako čtenářku zaujal :-)

    OdpovědětVymazat
  65. Mne vyhovuje táto verzia veľmi, avšak pleť sa aj tak po 3-4 hodinách leskne, nakoľko mám veľmi mastnú pleť. Je to však výborná alternatíva, ak nechcete nosiť makeup, alebo potrebujete vyzerať dokonale len na pár okamihov. Nepomohla ani zmatňujúca báza. Krytie je stredné, výdrž celkom dobrá (dokonca aj na mojej mastnej pleti, aj keď sa leske, nevpije sa do pleti, ako niektoré BB cream-y alebo ľahké makeupy).

    OdpovědětVymazat
  66. Na základě této recenze jsem vyzkoušela BB od Garnieru na smíšenou pleť a jsem velmi spokojená! Pleť krásně sjednotí, zmatní, rozzáří, příliš se neotírá, nepřipadám si po jeho aplikaci jako v masce (jak u některých makeupů), pleť je krásná celý den. Před tím jsem vyzkoušela taky na doporučení Peťky BB od Mishy a ten letěl do koše, protože mně "kousal" na pleti, nekryl a celkově mně neseděl. Tento BB od Garnieru budu používat na den a makeup si nechám na večer. Jinak makeup mám od značky Korff, je trošku dražší, ale lepší jsem zatím nenašla. Hanka

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Peti. Tak jsem si ho teda já, dosud nepolíbená makeupama, po Tvém článku taky zakoupila a musím říct, že jsem fakt mile překvapená :) Krásně sjednotí a pleť po něm vypadá přirozeně. Netrpím nějakýma zvláštníma nedokonalostma, akorát mám problém s žilkami kolem nosu-to jsem zdědila po mamce. S tím si tento BB bohužel neporadil, taky jsem to od něj ale nečekala. Nemáš náhodu nějakou radu, jak s žilkama zatočit? Žádný korektor, který jsem vyzkoušela mi bohužel nepomohl. Buď je nezakryl nebo se po půl hodině z nosu ztratil :( Jinak máš moc přínosný blog a držím palce v jeho pokračování. Ať tě pořád baví! :) Markéta

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj :)
    Pěkně napsaná recenze.
    Já mám Dream Fresh BB od Maybelline v odstínu fair, a jsem s ním naprosto spokojená. Myslím si, že je lepší než BB cream od Garnieru ( ten pro sušší ple´t).
    Uvažuješ o koupi Dream Fresh BB od Maybelline ? Já uvažuji, že si objednám tvářenku Dream Bouncy Blush, protože vypadá hodně lákavě :)
    Eva :)

    OdpovědětVymazat
  69. Zdravím. Nevím kde mohu sehnat info, který produkt dokáže nahradit matuící krém od Garnieru (Bb Cream Oil Free Miracle Skin Perfector). Cca před rokem přestal být na trhu a byl nahrazen jinými matujicimi, ovšem ty mi nevyhovují vůbec. Jsem ochotná zaplatit více peněz, pokud si opravdu budu jistá, že produkt mi nahradí ten můj milovaný BB Cream. Zkoušela jsem cca10 jiných produktů v obdobné cenové relaci (okolo 200,-Kč, nejen BB krémy, ale i make-upy), ale žádný nebyl takový. Obávám se zaplatit třeba 500 Kč a být zase zklamaná. Moc děkuji za případnou radu. PETRA

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!