Moje sbírka kosmetiky - moje nákupy za poslední rok - video + výherce Bioderma giveaway

by - 13 září

Krásný upršený čtvrtek,

počasí mi zrovna dnes hraje do noty, protože tohle video je spíše celovečerní film :) a kdyby bylo krásně, asi málokdo by se na něj díval. I tak obdivuji předem všechny, kdo dokoukají do konce, ale sami jste takové video chtěli, takže dobře vám tak :D! Snažila jsem se být co nejstručnější, ale protože mi za poslední rok té kosmetiky opravdu trošku přibylo, tak to zcela nešlo. Toto video jsem netočila v HD, protože by pak bylo tak obrovské, že bych ho asi nikdy nenahrála na youtube :), myslím ale, že u tohoto typu videa, vám to snad tolik vadit nebude. takže se pohodlně usaďte, uvařte si čaj a pojďte se semnou podívat, co jsem si za ten rok pořídila a jaké ty produkty jsou, můžete se těšit na Rimmel, Sleek, Dermacol, NYX, Barry M, Essence, Garnier, Missha, Maybelline atd... :).

 
Zároveň vám všem děkuji za účast v giveaway (už pro vás chystám další ;) a ráda bych pogratulovala vítězce, kterou se stává Jitka. Její komentář jsme vybrali s manželem z toho důvodu, že jsem chtěla udělat radost nějaké mladé mamince, protože těhotenství, samotný porod a pak péče o dítě, jsou velmi náročné a když se k tomu ještě přidají změny na těle a třeba právě ty pigmentové skvrny, není to nic příjemného. A tak bych ráda pomohla zbavit se jednoho problému v podobě pigmentových skvrn, doufám, že vítězce krémy zaberou tak jako mně :)!
 
 

You May Also Like

73 komentářů

  1. Miluju okukovací dlouhý videa- zvlášť ty tvoje! :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné video,poučné a hlavně s příjemným hlasem. Vůbec nevadí, že je dlouhé :-D Jen tak dál. Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Peťo, nenarazilas na nějakou tvářenku ve fialovém (studeném) odstínu? Já tedy ne a docela by se mi šikla.Prosím poraď.Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejfialovější, co jsem zatím našla je NYX Plummy a Maybelline Orchid hush, obě jsou růžovofialové, také marně pátrám po vyloženě fialkové tvářence, nikde není, takže to dělám tak, že použiju buď fialovou rtěnku nebo fialkové oční stíny :).

      Vymazat
  4. Podle mě super, uteklo mi to rychle, rtěnky od kate moss mám doma taky a taky plánuju další barvy, schválně si koupím tu fialovou. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péťo, nepřemýšlíš o nákupu legendární paletky Naked od Urban Decay? Též mám dvě paletky Sleek a ráda bych měla porovnání, jestli Naked stojí za to a je to opravdu taková bomba. Pokud někdo máte Naked nebo Naked 2 - jak jste spokojené? Díky Viola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám Naked a spokojená sem uplně maximálně...ty stíny drží i bez báze celý den a sou nádherně pigmentované. Bohužel se Sleek srovnat nemůžu, ale rozhodně jsou to nejlepší co sem kdy měla:)

      Vymazat
    2. Divím se, že ji Peťa dávno nemá, zrovna nedávno jsem se nad tím zamyslela:D:)

      Vymazat
    3. Mně by se líbila Naked 2 spíš, už jsem o ní uvažovala,ale zase si říkám, že neutrálních stínů mám fakt hodně, tak nevím, zda bych ji využila....

      Vymazat
  6. Mamince gratuluji :) Video se povedlo, skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že taková videa nejsou častěji, třeba jednou za měsíc :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli si vyzkoušela a co říkáš na Maybeline Affinitone?

    OdpovědětVymazat
  9. Tu řasenku od Maybelline používala moje mamka ještě když sem chodila do školky a to je pěkných pár let:D

    OdpovědětVymazat
  10. podle me se taky za delku toho videa nemusis omlouvat, kdo by nechtel, tak na neho nemusi koukat, coz ale neni pripad vetsiny z nas, protoze je zabavny a poucny, jak sama rikas, snazila ses rychle, takze bylo dlouhy, ale vubec ne zbytecne dlouhy, ale uzitecne a efektivne dlouhy:)) jsi slunicko:)

    OdpovědětVymazat
  11. Pekné oddychové video :-)
    veľmi by ma potešilo obdobné video týkajúce sa lakov na nechty..obľúbené farby v ročných obdobiach, obľúbené nude laky, výživy a pod. :-) máš pekne upravené nechty a vždy ma zaujme ich nová úprava či už s flitrami alebo bodkami :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, co se týče laků na nehty, asi takové video udělám, už jsme sice jedno dělala,ale bylo špatné světlo,tak udělám nějaké lepší :)

      Vymazat
    2. Tak to sa už teraz strašne teším :-)

      Vymazat
  12. Moc hezké video, v tomhle počasí jsem ho zkoukla celé :)
    Trošku mě pobavilo jak sis přejmenovala název makeupu od Rimmel chii:D

    Těším se na další videa :)

    OdpovědětVymazat
  13. Super video :)
    Rimmelky od Kate Moss mám doma dvě a jednou z nich je i ta fialová. A musím říci, že je parádní :) Ke mě se taková barva hodí díky stylu oblékání a jsem skutečně zvědavá, jak bude slušet tobě :)
    Výherkyni gratuluji a přeji ať výrobky fungují a skvrn se nadobro zbaví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a cio se týče té Rimmelky, už jsem si ji samozřejmě předevčírem koupila :D, je to nádherná barva, je na mě teda hodně tmavá,ale líbí se mi :).

      Vymazat
  14. Ahoj, víš co by mě Petruš hooodně zajímalo?? Kolik přesně máš rtěnek :)? Myslím,že máš asi slušnou zásobu a lákalo by mě je vidět pohromadě alespoň na fotce :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mám takový malý košáček,ale zato plný :D, tedy včetně lesků na rty, už mi pár lidí psalo, že by chtěli jen rtěnkové video,tak asi udělám :)....

      Vymazat
  15. Za mě by takhle dlouhý videa mohly být častěji :). Zvlášť teď když budou ty dlouhý večery. Video se mi líbilo moc,a ještě jsem chtěla napsat k tý tužce od Barry M, zkus jidát na chvíli do mrazáku a pak teprve ořezat, mělo by to jít dobře :). Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, moc děkuju a zkusím to trošku zmrazit, ona je opravdu hodně krémová,ale mně to na ní právě vyhovuje :) a s tou délkou jsi mě potěšila, já si říkám, zda to vůbec někdo dokouká :D....

      Vymazat
  16. Super video, takové jsem chtěla vidět už delší dobu. Vítězce gratuluji a ať jí slouží:-). Budeš natáčet, tak jako na jaře i v létě, video o kosmetice a lacích, co budeš používat na podzim?

    OdpovědětVymazat
  17. Zdravím, chtěla jsem se tě zeptat, jestli někdy používáš kosmetiku Avon - popř. zkušenosti s ní.
    Jinak video je super, u tebe mi dlouhá videa nevadí ba naopak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ne, nějak mi je nesympatická a co jsem kdy měla, tak mi nevyhovovalo :).

      Vymazat
  18. Já mám tyhle maxi videa ráda.. ale jsem po nich hrozně vyčerpaná :D

    OdpovědětVymazat
  19. Juu, takový videa vážně miluju :)

    OdpovědětVymazat
  20. Máš toho opravdu hodně!využiješ to všechno vůbec?:D na tvoje videa se moc ráda koukám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. využiju :), něco dokonce i vypotřebuju,ale jen malý zlomek, třeba krémové tvářenky, řasenky a makeupy :)

      Vymazat
  21. Na jednu stranu fňukáš, že nemáš vlastní auto, ale na druhou rozhazuješ peníze za tisíce zbytečných krámů, které nestihneš vypotřebovat do konce života.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale to víš, že jo :D, jen si ulev ;), já teda fakt nefňukám, že nemám na auto, že jsem řekla, že ho zatím nemám, tak to není žádný fňukání a co se týče líčení,tak nelíčím jen sebe, potřebuju i barvy pro ostatní, které mně třeba nesluší ;)

      Vymazat
    2. Asi by bylo lepší aby tady anonymce zablokli celý pc a bude po srandičce :) už mě to nebaví vidět ty hloupé komentáře. Jsi chudina která má problém sama ze sebou. A že nemá Peťka peníze na auto? Spletla sis adresu..milá zlatá! Ty máš sotva na zaplacení internetu. Tak laskavě někam zalez a nepiš sem ty hlouposti ! Je mi jedno kdo si a co si,ale toto co děláš ..dělají jen osoby které nemá nikdo rád a o které se nikdo nezajímá. Tímto se omlouvám Peťce, ale už sem anonyme nelez!! Simona

      Vymazat
    3. nezáviď a kup si taky. Jana

      Vymazat
    4. Nechápu, že má někdo potřebu tímto způsobem otravovat vzduch. Tipla bych tento anonym na nějakého zapšklého, zakomplexovaného hlupáka nebo spíš hloupěnu :-)

      Vymazat
  22. Super, super, super! Ještě jsem ho neviděla ale už sem nadšená jak je dlouhý:-D Musim si udělat druhý kafe a jdu na to!

    OdpovědětVymazat
  23. Vyčerpávající video, ale zhlédla jsem celé =) Moc mě zaujaly ty linky od Essence a paletka od NYX. A tu řasenku Great Lash si pamatuju, když ji používala mamka (to jsem byla ještě prcek).

    OdpovědětVymazat
  24. Moc moc všem děkuju za milé komentáře :) a obdivuju, že jste sto dokoukali :)....

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Péťo já abych řekla pravdu tak si myslím že malovátek máš už doopravdy ve velkém množství.A že jsi si na tom vybudovala trochu závislost.Protože když se oběví nějaká novinka nebo zrovna něco uvidíš někde tak že máš pocit že to potřebuješ a že se ti to může hodit.I když tu věc máš doma akorát o trochu jinačí nebo v jiném odstínu.Myslím si že si to trochu uvědomuješ ale trochu se uklidňuješ větou musím ukazovat novinky na blogu a líčit ostatní dívky a ženy.Vím že mi do toho nic není a doufám že tě můj názor nijak neurazil.A rozhodně nepatřím mezi ty co jsou sprostý a hnusný.Jen říkám věci které si myslím že tak jsou.Jinak abych řekla pravdu jsem tvoje velká faninka a baví mě se koukat na tvá videa o líčení.Máš dobré nápady.A máš smysl pro estetiku a kreativitu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych to zase viděla tak, že je to prostě koníček spíš než závislost a každý koníček něco stojí...
      (jinak konečně slušně napsaný kritický názor, hned se líp reaguje)

      Vymazat
    2. fakt nechápu...každý má nějakou "úchylku", někdo si každý den koupí krabičku cigaret za 100,- a někdo jiný si koupí rtěnku apod. Nevím, co je na tom špatného, když si člověk udělá radost, co bychom z toho života měli, kdyby jsme pořád šetřili...není to tak???

      Vymazat
  26. Peti, krásný, i když, upršený den,
    video super, vůbec neva, že tak dlouhý, naopak si mě zase inspirovala s těma Kate Moss rtěnkama a to sem si říkala, že se minimálně do jara budu vyhýbat všem drogerkám :)) Vždycky mě potěší, když zjistím že nejsem jen já maniak do šminek :) Co moje vlezení do drogerky, to lov a bez kořisti se z tama nehnu :)) Na mě ty regály s těma šminkama fungují asi jak maják :)) pa, Denisa :))

    OdpovědětVymazat
  27. Ahojky Peťul,
    nezapomněla jsi na tvářenku od Essence - Fruity :) Ta je pro mě jedničkou ze všech! Jinak Maybelline řasenku doporučuji kde se dá, je opravdu suprová! Jinak teda más slušnou sbírku, zajímalo by mě, kolik kosmetiky vůbec máš :D :D

    OdpovědětVymazat
  28. A co laky na nehtíky??

    OdpovědětVymazat
  29. ahoj Péťo,
    ta délka mi vůbec nevadí, naopak bych takhle dlouhá videa uvítala častěji. Jsi úžasná a tvá videa mě moc baví!:)Terka

    OdpovědětVymazat
  30. Děkuji ti, že jsi navštívila můj blog a stala se dokonce mojí čtenářkou. Moc mě to potěšilo. Mej se krásně

    OdpovědětVymazat
  31. Moc děkuji za další skvělé video, vůbec mi nepřipadalo dlouhé, shlédla jsem ho hezky na posezení u kávičky a pokochala se kosmetikou a hodnocením.

    OdpovědětVymazat
  32. Moc mě video bavilo, víc takových dlouhých :) A moc ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Jako vždy jsem se namlsala a něco si koupím. :-) Jinak já taky používám make-up od Rimmelu Wake me up a nemůžu si ho vynachválit stejně jako paletku korektorů od Catrice Allround concealer. Od NYXu se stále chystám k nákupu jumbo tužek na oči, ale ještě jsem se k tomu nedostala. Od Esence mě zaujaly lesky na rty XXL, takže si možná doplním svoji sbírku. :-) Z přehnaného nákupu kosmetiky si nic nedělej, jsem na tom stejně. ;-) Kosmetika se nezkazí a vždy ji využiješ. Navíc zabere méně místa než boty nebo oblečení. pa Jana

    OdpovědětVymazat
  34. Teda, opravdu dlouhé video, ale dokoukala jsem celé, bavilo mě moc :). Já teda jsem zatím úplně nejvíc spokojená s Lip Seduction rtěnkami (konkrétně odstín 02 všem doporučuju!), mě se strašně líbí i to balení :). A dlouho si chci koupit ty linky od Essence.
    Jsem tvoje nová velká fanynka, narazila jsem na tvá videa na YouTube jen náhodou a už je mám skouknuté úplně všechny, přeju ať ti blog dlouho vydrží a ať tě to pořád takhle baví! A klidně dělej i takhle dlouhá, mě to naopak vyhovuje :D

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, Peti, mohla bych tě poprosit o videjko s gabriella salvete kosmetikou, aby si nám ukázala, co máš a řekla, jak se ti to pasuje ;))

    OdpovědětVymazat
  36. super video, jsem ráda, že většinu výrobků, kterým si dala palec nahoru mám doma taky a hodně jsem si jich pořídila na Tvé doporučení, takže díky a budu se těšit na další tipy :-).
    http://flexiworld3.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. fííha to bylo video! :) ale já na takový koukám děsně ráda! tu bázi pod make-up si chci koupit už strašně dlouho a s Bourjois tvářenkou a lip butter souhlasím, taky mám a zbožňuju! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, video je super! ;) Budeš opět točit podzimní favority?:)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj holky a Peti, tak jsem se nechala zlákat a objednali si bázi pod oční stíny Urban Decay, protože prý je fakt fakt dobrá :-) a také tvářenku od Maybelline, protože jsem právě pátrala po nějaké růžovofialové a video mně inspirovalo :-).
    Těším se na další tipy.

    OdpovědětVymazat
  40. Peti, to je uzasny video:) a nechces udelat neco podobnyho u tvyho satniku? v tom videu s outfitama od manzela jsem si rikala, ze by urcite bylo co ukazovat, a mne se Tvoje obleceni strasne libi, myslim, ze mame hodne podobny styl, takze bych to opravdu moc uvitala:) Magda

    OdpovědětVymazat
  41. Video strašně dlouhé a nezábavné..zkus příště něco zajímavějšího a hlavně kratšího....

    OdpovědětVymazat
  42. Video jsem přežila a ještě mě moc bavilo :) Byla bych pro udělání videa s propadáky tohoto roku, abychom věděly, čemu se vyhnout v drogerii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, video s propadáka aby mohlo být zábavné, protože Péťa by je určitě nějak vtipně okomentovala :-)

      Vymazat
  43. AHOJ PETI VIDEO AČ DELŠÍ BYLO SUPER A PLNÉ DOBRÝCH RAD A TIPŮ, URČITĚ NĚKTERÉ Z TĚCH VÝROBKŮ VYZKOUŠÍM. Těším se na další videa a články :-) Aneta

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Peti, můžu se zeptat odkud máš tu bázi od Urban Decay? Z ebay? Děkuju

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, rada pro všechny, kteří mají měkkou tužku na oči a špatně se ořezává... já osobně dám jednou za čas všechny tužky do mrazáku a pak jdou krásně ořezat :-) dokonce i ty normálně neořezatelné ;o) krásné video

    OdpovědětVymazat
  46. Jaká je cena té báze pod oční stíny??

    OdpovědětVymazat
  47. Já mám paletku od sleek taky tu storm a stíny jsou to naprosto krásný,ale mám problem s vydrží,kt.je dost slabá.používám podklad.bázi of urban decay a od artdeka a po case ztratí na intenzitě a take mi jakoby zhrudkovati na oku a slijí se do čárky..jak to maš ty,pozorujes to taky?

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, můžu se zeptat, kde bych mohla sehnat ten make-up od La Roche? Moc mě zaujal :) Děkuji

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!