Jednoduché líčení do školy / Back to school makeup tutorial - video

by - 03 září

Příjemné pondělí všem,

dnes mám pro vás snad vůbec nejvíc poptávané video a to Back to school makeup tutorial. I přesto, že už docela dlouho nejsem školou povinná, tak mě příprava tohoto videa extrémně bavila, protože jsem si na svá školní léta zavzpomínala. Po zveřejnění TAGu 10 přání jste se mne hodně ptali, jak jsem vypadala v 25letech a jak ve škole, tak jsem si dovolila na konec videa pár fotek právě z tohoto období přidat :).

Doufám, že se vám video bude líbit a chtěla bych všem školákům popřát krásný první školní den a mnoho energie do studia :)! Nám pracujícím snad jen příjemný začátek pracovního týdne......

You May Also Like

121 komentářů

  1. Ahoj Peti!
    To je tak krásný, když spolu lidi tvoří pár už od raného mládí... Je to skvělé!!
    Video je na začátku super!!! Ale to mluvení k malování dodělaný zvlášť je fakt hrozný :D Zní to jako by to namluvil někdo jiný!!! :D :D Musím říct, že mluvení při malování mám radši :o)
    Pěkný první pracovní den v tomto školním roce!! Zzdenika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zdeni, moc děkuju i za kritiku :), já jsem to tenetokrát udělala takhle, protože jsem chtěla,aby to bylo rychlejší, když totiž mluvím při malování,tak se u toho hrozně vykecávám :D....

      Vymazat
    2. To já jen, že budu radši za vykecávání :D :D

      Vymazat
    3. Mě by to nevadilo, spíš si myslím, že máš např. špatný program nebo někde se stala chyba protože je to nepřirozené a docela to chrčí :-) Začátek super ! Zkoumala jsem fotky jetli to je manžel a taky že jo :-))) Luca

      Vymazat
    4. Ještě jsem se chtěla zeptat... vy jste spolu chodili na střední?... a od te spolu taky jste? Luca :-)

      Vymazat
    5. Třeba mně tvoje vykecávání nevadí. Čím delší video, tím líp :) Myslím, že málokdo se tu cítí obtěžován, když je video delší.

      Vymazat
    6. Luco, určitě,ale programem to asi nebude, zkoušela jsem jich mraky, spíše jestli zvukovou kartou, fakt už nevím, protože jsem to zkoušela nahrávat vším možným a docela mě to štve......

      Jinak jsem moc ráda, že vám vykecávání nevadí :D, ono je to takové přirozenější,ale tohle mi přišlo zase, že to tak nezdržuje a má to větší spád, asi to budu střídat, ale každopádně se na tom pokusím zapracovat,aby to bylo lepší :).

      Vymazat
    7. Taky vždycky nechápu proč se omlouváš, že video bude delší... To vůbec nevadí, ba naopak mě tyhle baví víc než ty 5minutovky. A ,,vykecávání" u videií mám taky ráda, je to zajímavější když přidáš zkušenost, zážitek nebo prostě jen ták : Lucka :-)

      Vymazat
  2. peti, ja vam dvom s manzelom tak strasne fandim, velmi k sebe pasujete:o) licenie je hrozne fajn, za malo penazi vela muziky

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peťulo,
    opět jsem se na začátku pobavila! Video je bezkonkurenční.. Máš super nápady..A jsem ráda, že jsi nám trošku poodhalila své soukromí.. :) Moc Ti to slušelo a příjde mi, že jsi pořád stejná, viď?? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Petí, moc děkuju, no kéž bych byla pořád stejně mladá :D,ale nejsem, změny jsou opravdu patrné :D....

      Vymazat
  4. Ahojky!
    Moc pěkné video a skvělé líčení, určitě ho vyzkouším :o)
    Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojda, video nic moc nezábavné, Lou z GET THE louk ho měla daleko lepší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to návod na líčení. Nikde není psáno že by video muselo být zábavné. Navíc si myslím, že se Péťa snaží videa obohatit až, až.

      Vymazat
  6. Ahoj
    Chtela bych se zeptat kde jste koupila tu světle růžovou čelenku z mašličkou moc se mi líbí.Ráda bych si ji chtela koupit ale nevím kde. Děkuji za odpověd. Petra.G

    OdpovědětVymazat
  7. Peti, video je skvely (jako vzdycky:). moc se mi libi ty Tvoje uvody k videim, ten zacatek.
    urcite se budu inspirovat, jen vubec nechapu, jak se Ti vzdycky podari ten tmavsi stin na ohyb oka, mne to nikdy nejde, vzdycky je to na kazdym oku jine a vypadam jak s monoklama:/ ale asi to chce vic cviku...
    co Ti musim vytknout je, ze me asi brzo Tvoje videa zruinuji:) vzdycky po zhlednuti neceho uz si delam seznam, co vsechno taky potrebuju, kdyz to vidim u Tebe:D . Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, moc děkuju a nejsi sama, mě taky kosmetika pěkně provětrává peněženku :D....

      Vymazat
  8. a naše Petruška je pořád stejná :) moc ti to za tvých školních let slušelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé,to se pěkně poslouchá,i když já tedy vidím změny velké a nejsou k lepšímu :D....

      Vymazat
    2. Doufám, že si to nevezmeš ve zlém, ale myslím, že změny jsou k lepšímu. Jsi čím dál tím krásnější, ženštější a to jsi si přitom stále velmi podobná.

      Vymazat
    3. Souhlasím s předchozím anonymem. Líbíš se mi ted taky víc. Vypadáš skvěle ted jak jsi.

      Vymazat
    4. tak to moc děkuji, jak jsem psala, já bych spíše řekla, že vypadám čím dál, tím líp a čím blíž, tím hůře,ale opravdu děkuji :D....

      Vymazat
  9. Peti, super video, moc se mi líbí, když je u toho nějaká krátká historka, a tobě se to moc povedlo:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Péti, to je moc hezké video, má švih a je bez afektu, kterému se některé bloggerky nevyhnuly. Takže moc chválím a chválím taktéž líčení. Sluší ti to. Andy

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé video! Začátek mě pobavil a konec dojal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, mě taky :) !! Většinou komentáře nepíšu, ale tentokrát mi to nedá :) Petro jsi vážně úžasná, naprosto přirozená a na každé tvoje video se opravdu ze srdce těším!
      Přeju ti i nadále mnoho úspěchů! Musím říct, že s manželem vám to spolu náramně sluší a jsem ráda že se najde ještě někdo další kdo je se svým partnerem už od tak brzkého mládí jako já :)

      Krásný den!

      Simča

      Vymazat
    2. holky, moc děkuju :), to mě potěšilo!

      Vymazat
  12. Jéé, ty fotky na konci nejvíc dokonalý :D jací jste byli s manželem ještě ucha roztomilý :D úplně mě to rozesmálo. Je krásný, že vám to vydrželo už od školy.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj,taky se musím přiznat,že mě tvá videa opravdu baví!Hlavně se mi líbí,že ti záleží i na tom samotném úvodu,který dokáže pěkně naladit a oceňuji,že se ti s tím chce hrát,ale zase chápu ten smysl pro detail,taky tím trpím:-))A hlavně se Peti na tebe dobře dívá,jsi příjemná,přirozená,nepůsobíš nijak namyšleně a afektovaně,s čím si myslím,že mají některé blogerky ve videu bohužel problém..A taky jsem si dnes zavzpomínala,ze školy jsem 6 let a to už je skoro pravěk:-)A moc vám to slušelo a ty jsi asi pořád stejná..:-)Nika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niki, moc děkuji a jsem ráda, že se Ti videa líbí, chtěla bych je dělat víc zábavná, než doposud, ale nevím,zda se mi to povede u každého, protože to chce více času :). Jinak já jsem ze školy také 6 let :). krásný den P.

      Vymazat
  14. Oh bože to je přenádherné video! S manželem jste šikovný pár,jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak po tomo videu se chystám na koupi té paletky od essence. Jinak, úžasné fotky s manželem :D :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty ses vůbec nezměnila! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle video je naprosto dokonalé! :) Parádní ten úvod, hezky to navnadí, pak moc pěkně rychlé líčení, líbí se mi především to, že myslíš taky na to pro koho to líčení děláš - pro studenty, kteří nemají většinou moc peněz na zbyt a použila si levnou dostupnou kosmetiku. Fotky na závěr celé super video je podtrhují, jsi pořád stejná kočka :)

    OdpovědětVymazat
  18. Krásne fotky v závere :-)
    aký nude lak máš nalakovaný vo videu? vidím tam aj krásne kamienky v tvare trojuholníka :-) kľudne si mohla pripojiť aj fotku..ja to naozaj krásna manikúra vhodná pre staršie slečny do školy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, je to lak od Essence Hazelnut cream pie, mrkni na můj faebook, mám tam detailní fotku právě těhle nehtů :).

      Vymazat
  19. Peti, musím říct, že Tvoje videa jsou nejlepší :-)a vždy se těším na každé nové :-)
    Evka

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Petruš, opět krásně video. :) Pošleš mi odkaz na halenku z ebay co máš ve videu? :) Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky, moc děkuju, jej, já už jí mám hrozně dlouho,ale zkusím pohled....tak jsem jednu našla tady: http://www.ebay.com/itm/Women-Short-Sleeve-Outerwear-Jacket-Cardigan-Tops-5142-/150646692117?pt=US_CSA_WC_Shirts_Tops&var=&hash=item23133e1915 ale zkus ještě pohledat, já ji kupovala levněji ;).

      Vymazat
  21. Je moc Vám to s manželem sluší ! Krásné fotky :) Jinak tutorialek je moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  22. Mocinky díky ten tutorial ,je skvělý určitě ho zítra vyzkouším . Vůbec si se na těch fotkách nezměnila .:)

    OdpovědětVymazat
  23. péťo ,
    Říkavala jsem že není možné se u tebe v točení videi zdokonalit , ale jak děláš takové to natáčení před videem , tak to je super a ten autobus - fakt jsem se zasmála ! .:)
    A ty fotky , krásné , řeknu ti a neber to špatně k tvým školnímu looku , ale teĎ vypadáš i líp ! tak na dvadvacet ... Možná i míň ! :) Ty budeš vypadat k sežrání i v osmdesáti ;) :D

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Gábi, moc děkuju,ale já bych neřekla, že je to až taková hitparáda teda :D.....

      Vymazat
  24. Skvělý, že jste s manželem už tak dlouho :) Přeju Vám to!

    OdpovědětVymazat
  25. ahoj
    můžu se zeptat, kolik stojí ten lesk?? asi moc nebarví, viď? není mastný?? Po čem voní.. děkuju

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi, mám ten dojem, že 35Kč, ale je velice příjemný. Je mastnější,ale ne příliš, není moc zabarvený, dodá jen nádech barvy a trošku třpytek, ale opravdu krásně voní, mně tedy vyhovuje :).

      Vymazat
  26. Pěkné odpoledne! Teda manžel byl fešák,ve škole mu to slušelo.Vy ste chodili spolu do školy??To je fajn..

    OdpovědětVymazat
  27. boží video! a ten konec je super, je krásný, že jste spolu takhle od školy :)))

    OdpovědětVymazat
  28. Ahojky, moc se mi poslední dobou líbí tvoje videa, které mají nějaký příběh...takže doufám, že se tu zase nějaké další takové, pokud budeš mít nápady samozřejmě, objeví. Jinak fotky na konci jsou moc fajn, i když už jsou pár let starém přijde mi, že ses za tu dobu tak moc nezměnila, akorát teď vypdáš víc žensky, ne jako školačka :-) a můžu se zeptat jaký obor si studovala? já vím, jsem zvědavá, ale hrozně by mě to zajímalo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, moc děkuji, určitě nápady a mám budu s takovými úvody občas pokračovat,když se to bude do videa hodit, samotnou mě natáčení těch úvodů baví asi nejvíc :D, hlavně to vymýšlet :). Tak to moc děkuji, protože fotky jsou staré 7 let :) a studovala jsem projektování ekologických staveb v krajině :).

      Vymazat
    2. K čemu je takové studium dobré?

      Vymazat
  29. Tak tohle video se mi strašně moc líbí. :) Zrovna takhle nějak jsem běžela na gympl(a ještě ke všemu úplně stejnej jako ve videu) jako ty :D První den a hned jsem zaspala :D Jinak to líčení se mi moc líbí, taková příjemná rychlovka a vypadá moc skvěle :) Jinak můžu se zeptat na jakou střední školu jsi chodila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Terko, vážně, chodíš do JH? :) Já jsem chodila na střední na gympl do Prahy na Gymnázium Opatov :).

      Vymazat
    2. Jo, jo, vážně chodím do JH :) I tam bydlím :D A děkuji za odpověď!

      Vymazat
  30. Ahoj, líčení ti sedí, zvlášť ty stíny jsou krásné:). Mně se nedaří opustit tekuté linky, drží celý den, mám to nacvičené atd. atd., ale když vidím jemně kouřové líčení, asi mi to nedá.
    Chtěla bych zkusit BB cream, ale mám strach z padělků (jak už psala Plum foolery).

    Hezký den přeji!

    OdpovědětVymazat
  31. Hodně se mi líbí ten úvod, to se povedlo :). A pak samozřejmě návod.. Ale hodně se mi líbí ta krémová tvářenka, asi na ni změním názor, protože jak se vždycky dívám drogerkách, tak mi přijde roztopená, a teď vidím, že to tak má být :D. Určitě daleko více videí z té levné kosmetiky, která se dá sehnat v drogeriích :)

    OdpovědětVymazat
  32. Jéé vůbec jsi se nezměnila :) Jinak začátek videa byl bezvadnej - skvělý nápad! Taky Ti chci pochválit halenku, je boží. :) A ještě se zeptám jak jsi spokojená s korektorem od Essencea jestli jako báze pod oční stíny má nějaký efekt? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mili, moc děkuju a co se týče toho korektoru, jako korektor pod kruhy je nic moc, zalézá do vrásek a vysušuje,ale na pupínky je o poznání lepší, každopádně žádný zázrka, spíše na mastnou plet, na sušší nedoporučuji, ovšem jako báze to mělo efekt docela dobrý,ale musí se toho dát opravdu maliličko, jinak se to bude taky slévat :),ale docela pěkně to zvýraznila barvu stínů.

      Vymazat
  33. Ahoj Peto:) sleduju tvuj blog uz delsi dobu a nechapu, jak to delas, ze vzdy je tvuj prispevek zajimavy a plny inspirace. Slusi ti to :)

    http://weareyoung-anette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Péťo,tvoje videa bezprostředně 'žeru',jsou báječný a moc mě baví.Jen bych se chtěla zeptat,jak sis udělala nehty? Děkuji za odpověď
    Káča :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kačko, moc děkuju, nehty jsou úplně jednoduchý, je to lak od Essence Nude glam hazelnut cream pie a ještě do mokrého laku jsem položila stříbrné větší šestiúhelníkové třpytky a dala nadlak, opravdu rychlovka :).

      Vymazat
  35. Ahoj Peťo,
    začátek tohoto videa je úžasný, moc krásně sis s tím vyhrála.:) V tutorialu bych trochu pozměnila hlas :), mluvila jsi sice úplně jako profík, ale byl takový umělý...Jinak jsem se chtěla zeptat, jaké je tvé povolání. Nejdříve jsem si myslela, že jsi kosmetička či kadeřnice, protože se umíš skvěle líčit i česat, ale potom, když jsi v jiných videích říkala, že by tě bavilo BÝT kosmetička (už si přesně nepamatuji, jak jsi to říkala, ale bylo to něco na ten způsob... :)), tak by mě zajímalo, čím vlastně jsi... :) Samozřejmě pokud je to osobní věc, tak to chápu, i tak tě obdivuju, že sem dáváš tvé fotky a videa. :)
    Měj se pěkně
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Magdi, moc děkuji a s tím hlasem máte všichni pravdu, já nevím,jestli mám v notebooku nějakou blbou zvukovou karotu,ale zkoušela jsem to namluvit rovnou, přes externí mikrofon a pořád je ten zvuk takový divný, už nevím, co s tím, ale pokusím se pak to nějak vylepšit :), jinak moc děkuji, za pochvalu, protože text, který budu říkat, jsem si vůbec nepřipravovala a tak to bylo z patra, co mi přišlo na jazyk, tím spíš mě těší taková pochvala :). Jinak jsem osvč v oboru obchod a služby :). krásný den!

      Vymazat
  36. Jeee moc pěkné video :)).

    Btw. máme stejný diář.

    OdpovědětVymazat
  37. V jste spolu chodili s manželem do stejné třídy? To je tak hezké, že vám to spolu vydrželo. Pěkný video :)

    OdpovědětVymazat
  38. Teda tak ten začátek mi tu už jede po druhý, fakt perfektní, to samý u minulýho videa :) Jen se asi taky přimlouvám za mluvení u videa, ne dodatečně, ale samozřejmě jak tobě to líp vyhovuje .)
    A jestli to je na konci pan manžel, tak to mě teda úplně dojalo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, pokusím se na tom mluvení do videa rovnou ještě zapracovet, mně přijde, že je to pak moc zdlouhavé, že se strašně u toho vykecávám :D, ale chápu,že tento způsob je třeba někomu i nepříjemný, možná to budu střídat nebo to zkusím ještě nějak vylepšit a promyslet :). Na konci je to manžel ;).

      Vymazat
  39. Jak dlouho jste spolu s manželem? Jestli se můžu zeptat :) nebo spíš od kolika se znáte :D :) video je pěkné, já jsem šla do školy úplně obyčejně, řasenka, make up pudr a to je vše :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Peti, tak nielen ze by si sa hodila do hudobneho klipu, vy mozte kludne natocit aj film :) Velmi pekne vymakane video, paci sa mi, ze blogovanie sa snazis vylepsit, ozivit :)

    Podla fotiek sa mi zda, ze si sa vobec nezmenila, ani manzel :))

    PS. Pesnicka je skvela, hned som hladala na YT :)

    OdpovědětVymazat
  41. Moc pěkné, neviděla jsem video, kde by si nedokázala vytvořit dokonalé líčení, opravdu ne:D:) Jinak četla jsem ty ošklivé komentře v předešlém článku a to co některé dokážou napsat je děs!:/ Být tebou tak na ně vůbec neodpovídám, koukám že i ze slušné odpovědi z tebe lidi dělají s prominutím debila. Jsou to jen slečny, co se nudí, nemají co dělat a tak na tvůj blog chodí jen urážet. Vůbec si toho nevšímej, jsi super holka a věř mi, že je nás tu víc těch, co tě mají moc rádi než těch, co sem příjdou člověku ublížit!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minnye, moc děkuji za milé povzbuzení, já si toho moc vážím, že je tu převaha fajn lidí, kteří nemají potřebu si tu anonymně vylévat vztek a léčit komplexy, jsem za to moc vděčná , že sem chodí valná většina bezva slečen a dam a že si tu můžeme převážně v klidu sdělit zkušenosti nejen s kosmetikou :). Krásný den a děkuju!

      Vymazat
  42. no, nechci aby to vyznělo hnusně, právě naopak - já bych u těch tvých fotek ze školních let řekla, že na nich vypadáš starší jak teď. myslím si že teď vypadáš mnohem lépe po všech stránkách, nemůžu si pomoct :)

    jinak líčení hezký, ten balzám strašně chci a u nás ho ne a ne najít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? Tak to moc děkuju, ale já bych řekla, že spíš vypadám čím dál, tím líp a čím blíž, tim hůř :D.....

      Vymazat
  43. Teda tohle video se ti strašně moc povedlo!!! Úvod naprosto super, líčení skvělé (budu si muset dojít pro tu paletku od Essence:-)) a ten závěr byl skvělý, jste nádherný pár, moc vám to sluší! A mít takhle lásku od školy, to je tak hezký! Byla jsi ve škole i teď moc hezká a manželovi mladšímu to na fotkách strašně sluší, máš moc hezkýho chlapa:-)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Petro, jako sovičková fanatička nutně potřebuji vědět, kde jsi sehnala sovičkový diář či zápisník? Díky moc!!!! Eva:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, jé tak ty taky :D?! Vítej do sovičkového klubu,haha :D, já když ten diář viděla,tak jsem ho musela mít, mám ho z obyčejného papírnictví,je to značka Albi a měli by ho mít všude dostupný, viděla jsem ho i na rok 2013,ale trochu jiné sovičky:

      http://www.fotorada.cz/e-shop/685-diare-a-kalendare-2013.html?produkt=16420&input_podsekce=&input_identifikator=685-diare-a-fotokalendare--2011&input_list=1&input_cena=&input_vyhledavani2=&vyhledavani1=&vyhledavani2=&vyhledavani3=&vyhledavani4=

      Já mám na rok 2013 koupený tento:
      http://www.fotorada.cz/e-shop/685-diare-a-kalendare-2013.html?produkt=16427&input_podsekce=&input_identifikator=685-diare-a-fotokalendare--2011&input_list=&input_cena=&input_vyhledavani2=&vyhledavani1=&vyhledavani2=&vyhledavani3=&vyhledavani4=

      Ale líbil se mi i tenhle:
      http://www.fotorada.cz/e-shop/685-diare-a-kalendare-2013.html?produkt=16424&input_podsekce=&input_identifikator=685-diare-a-fotokalendare--2011&input_list=&input_cena=&input_vyhledavani2=&vyhledavani1=&vyhledavani2=&vyhledavani3=&vyhledavani4=

      Vymazat
  45. Ahoj Petro! Tohle video se ti vážně moc povedlo! Taky jsem byla naprosto nadšená z fotek. S manželem jsem také od školy. Pravdou je, že když jsem tě poprvé viděla na youtube (myslím, že to byla jen vlasová videa), tak jsem si myslela, že jsi nějaká 18letá slečna, vypadáš opravdu moc dobře ;-)
    Chtěla bych se tě ještě zeptat, odkud máš tyto essence produkty. U nás v Rossmannovi ani v DM nejsou, dokonce ani stíny Color&Shine, co si měla na blogu. Je to všechno z babybaby.cz? Moc ti to sluší, ahoj Terka ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, jé, to moc gratuluji, že vám o také vydrželo, je to moc fajn mít takové společné školní zážitky a tak vůbec :)...Jinak co se týče těch stínů, něco jsem kupovala v Rossmannu na Hájích v Praze a něco mám z babybaby.cz, ale tyhle novinky už by měly být normálně dostupné na prodejnách,i když je fakt, že u nás se s tím také nějak flákají....krásný den :)!

      Vymazat
  46. ahoj Petka som slovenka miša a mam sice iba 12 zatial sa nelicim iba obcas ale aj tak si myslim ze mam uz vela skusenosti .Licila som sa sama na tanecne sutaze a kazdy den idem kukat videa na youtube a samozrejme aj na tvoju stranku .zacala by som tym ze ti dakujem za krasny UMELECKY ZAZITOK petka naozaj som mala husiu kozu !!! nadhera ! proste si ta naj naj naj blogerka !!! prajem vela uspechu a tvoj manzel ma super vkus !!! :D a ostatne blogerky možu ist handry fajcit !! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško, moc děkuji, to jsem moc ráda, že tě má videa baví, to mě těší :) a ve 12 jsi krásná sama o sobě, určitě běžné líčení vůbec nepotřebuješ ;)....

      Vymazat
  47. Moc hezké video, je vidět obrovský pokrok, který jsi od začátku udělala ;). Na tvoje videa se dívám čím dá raději. Začátek videa je hezky zpracovaný. Make-up tutorial se ti povedl, myslím, že do školy je to ideální. Jinak tu paletku od Essence musím nutně mít, můžeš mi prosím napsat číslo nebo název? A konec videa s fotkami nemá chybu. To jste spolu s manželem dlouho Je hezké, že vám vztah vydržel už od školy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitulko, moc moc děkuju :)! Ta paletka je quattro Sea my eyes! a ty barvy jsou vážně moc pěkné a hezky se kombinují, i když musím tedy přiznat, že mi stíny přijdou takové sušší a prášivější, ale barvy fakt moc hezké! Jinak s manželem jsme spolu 7 let :).

      Vymazat
  48. Super video a obzvlášť ten začátek se ti povedl :) Jinak máš ve videu krásné nehty s kamínky :)Markéta

    OdpovědětVymazat
  49. Moc hezké video určitě použiju.A můžu se na něco zeptat co pracujete? Děkuji předem! :)

    OdpovědětVymazat
  50. No to video se ti opravdu povedlo!!!:)..supr,čupr,to lídení je fajn zkusím ho někdy ráno až budu mít více času.Ten začátek videa si mě mile překvapila a na konci se mi libily fotky s manželem,asi se znáte už docela dlouho:)jen tak dáál

    OdpovědětVymazat
  51. hned jsem si musela zajet do města pro ten fix :D ! Krásné video. Nápadité :)

    OdpovědětVymazat
  52. Krásné líčení) takové vintage <3 máš krásné tričko!!

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, vypadáš opravdu jako 18- letá slečna. Nevím, jak to děláš, ale opravdu Ti to takhle moc sluší. Když jsem viděla na videu , jak používáš BB cream , chtěla jsem se tě zeptat, zda si neměla strach z padělku, když jsi si jej objednávala, zejména po tom, co Plum zveřejnila článek, jak jí došla celá hromada napodobenin. Ve starších článcích jsem našla odkaz na prodejce ( http://myworld.ebay.com/sing-sing-girl/) ( je to on ?), od kterého jsi to kupovala. Už dlouhu si chci Misshu objednat, ale stále se zvětšuje moje panická hrůza z narůstajícího čísla padělků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju :) za takovou pochvalu. No s tím BB, Plum mě také vyděsila, takže jsem šla hned zkoumat,ale dle dostupných informací jsme usoudila, že padělek nemám, jenže s tím prodejcem je to těžké, jak psala Plum, i když má pozitivní hodnocení,tak jednou může poslat originál, jednou padělek, kdo se v tom má vyznat :(.....já jsem s krémem každopádně spokojená a nápisy, krabička a vše vypadá jako na oficiálních stránkách a správně i podle porovnávacích obrázků a videí, takže za mě prodejce mohu doporučit.

      Vymazat
  54. super video a ještě suprovější fotky!:) opravdu ses moc nezměnila:)) pořád ti to moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  55. to mluvení k líčení je divné, ale co na tom, když ten začátek je naprosto úžasný a konec ještě víc. :))

    OdpovědětVymazat
  56. Jezůůs ty si byla hrozně roztomiloučká :D, byla jsi, seš a stále budeš krásná! Jinak opravdu sem nějakou dobu zkoumala jestli je to tvůj manžel na fotkách, pání to byl frajer! :D Jako né že by furt nebyl, ale to víš mě je 15 let, takže tak nějak neumim posoudit teďka :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to chápu, že teď jsme pro tebe spíše "postarší" manželský pár, haha :D,ale moc děkujeme! Já si v 15 řikala, že ve 30 to bude hrůza, že už budu strašně stará,ale člověk změní postupem času pohled a každý věk má něco do sebe, není se čeho bát :).

      Vymazat
  57. jak to ty sakra děláš! chci taky tak šikovné ručičky! :D :))

    OdpovědětVymazat
  58. Tak tohle video bylo naprosto úžasný, vůbec jsi se nezměnila :). Vytvářím si podobné líčení, když chci něco výraznějšího, většinou světlý zlatý stíny a do ohybu nějaký tmavší, ale ne uplně černou :).

    OdpovědětVymazat
  59. Ach Peťulko to je krása :) mluvím o tom líčení i o tom, že sis vzala svou školní lásku :-) Já osobně jsem ještě na vysoké škole a se svým partnerem/přítelem jsem už od střední :-* xD Tak nám oboum přeji ať nám to s těma našima chlopama vydrží až do konce konců xD :-)
    P.S. tvá videa jsou čím dál lepčí :) a promyšlenější, mám z toho moooooooc velkou radost!!! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji za tak milý komentář, moc přeju,aby vám to vydrželo až úplně nejdélel jak to bude možné :), je to super:), my jsme spolu sice začli chodit až na voš,ale i tak školní lásky jsou prostě nej :)....

      Vymazat
  60. Moc všem děkuji za milé komentáře, přeji krásný den a pokud to budu dnes zvládat, dáme si recenzi na BB od Garnieru na mastnou pleť :).

    OdpovědětVymazat
  61. To video je moc hezký! Peti, myslíš, že bych si mohla dovolit taky tuhle slaboučkou černou linku? Taky oko trochu zmenšuje viď? Ale mně se líbí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky, no já myslím, že když se to šikovně udělá a bude to fakt minitenký, tak by to šlo,ale faktem je, že ta linka oko vždycky opticky uzavře, zvýrazní,to jo,ale prostě uzavře a trochu zmenší, ještě blbější je to u spadlého víčka, protože tam to navíc vyvolá dojem, že to víčko je spadlé ještě víc a takové těžké, že pak člověk vypadá až ospale. Ale můžem to zkusti, ozvu se na mobil ;), zítra nebo v pá bysme mohly hodit drb, jestli budete mít chvilku ;).

      Vymazat
  62. Peti, můžu mít osobnější otázku? Plánuješ někdy děti?:)

    OdpovědětVymazat
  63. Na tohle video už se dívám po několikáté :D je moc povedené :)
    Už když jsem slyšela písničku, tak to bylo hned super :D ..prostě bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  64. Petrulí, to je skvěle videjko! Moc me pobavilo a manžel byl a je vážně moc atraktivní..Slušelo mu to ve škole. Jste proste dokonalý pár, neřek Vám to už někdo?????Já si myslím, že určitě ano! Jinak mám moc ráda Tvůj blog, navštěvuju ho velmi často, bohužel je mi líto těch blbých anonymů, které si nedají pokoj na žádném blogu.. nenávidím je!!!!!!!!!!!!!!!!

    Lucka V.

    OdpovědětVymazat
  65. skvělé video! :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Koukám, že jsi svoje videa povýšila na další level :) paráda!

    OdpovědětVymazat
  67. Petruš, tohle video se Ti moc povedlo :) líbí se mi intro, to nemá chybu! na první den jsem zvolila něco podobného, jen s trochu tmavšími stíny. jenom jsem se chtěla zeptat, jsou ty linky od essence modré nebo se mi to jen zdá? :D

    OdpovědětVymazat
  68. Super video a skvělý nápad s krátkým filmečkem i s fotkami na konci. Paráda. Tleskám!
    Jen tak dál.
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  69. Máš pěknou pleť i bet make-upu, bereš nějakou antikoncepci, popř. jakou? Prý dost ovlivňuje pleť, nehty, vlasy..

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj, tu černou tašku s tou mašlí máš odkud? Moc se mi líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Peti, úžasné tričko, můžu se zeptat, kde jsi ho koupila ? :)

    OdpovědětVymazat
  72. Skvělé video doprovázeno hitovkou, jsi moc šikovná na líčení i točení, popř.sestříhání videí, jen tak dál, těším se, co vymyslíš pro příště :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!