Návštěva v továrně Ryor - upoutávka

by - 28 září

Krásný sváteční den vám všem,

dnes mám pro vás jen malou ukázku toho, na co se můžete těšit v příštím týdnu :). Byla jsem pozvána přímo do továrny Ryoru v Kyšicích u Kladna, abych se podívala na výrobu přípravků Ryor a abych to pro vás také mohla zdokumentovat. Musím říct, že jsem tam strávila báječný čas, nejvíce se mi líbilo v hale, kde se krémy plnily a nalepovaly etikety, dokonce jsem si to mohla i trochu vyzkoušet :). Nahlédli jsme ale i do skladu surovin, či do laboratoře, kde se krémy sestavují a testují. Dozvěděla jsem se plno zajímavých informací a skvěle jsem si popovídala s vedoucí marketingu a dcerou majitelky společnosti Ryor, slečnou Janou Štěpánkovou, je ohromně sympatická, má obrovský přehled a smysl pro humor, což ostatně uvidíte i na videu v příštím týdnu. Jí také mnohokrát děkuji za pozvání! A samozřejmě ani vy nepřijdete zkrátka, domluvily jsem pro vás soutěž o krásné balíčky plné super kosmetiky ;), určitě se máte na co těšit :)! Dnes tedy jen pár fotek a rychlé video ze včerejška, mějte fajn den!

P.S.moc děkuji všem za účast v soutěži o MUA paletky, musím přiznat, že to předčilo má očekávání a moc mě mrzí, že pro vás těch paletek nemám více, děkuju moc! Soutěž běží do neděle do půlnoci a vítěze vyhlásím co nejdříve v příštím týdnu :).













You May Also Like

78 komentářů

  1. Tak na tohle se těším :). Když jsem byla malá, hrozně se mi líbily ukázky z továren, jak tam všechno jezdilo a vytvářely se z toho věci...a myslím, že mi to zůstalo :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem na tom stejně, taky to miluju, hrozně mě baví pořady, kde ukazují,jak se v továrně něco vyrábí, také jsem na tyhle věci koukala už od malinka :D

      Vymazat
    2. to já koukám i dneska na discovery dávají - jak se co dělá a to je strašně dobrý :D ukazujou tam jak to jde v těch továrnách z čeho se to vyrábí a tak :)

      Vymazat
    3. Ocicka ti sviti jako Karlikovi v tovarne na cokoladu :D Musel to byt super zazitek!

      Vymazat
    4. tak to jsi vystihla :D a je sranda, že je to vidět i z těch fotek, protože jsem z toho byla vážně nadšená, no i když mám čokoládu ráda, tak kam se hrabe na kosmetiku :D....

      Vymazat
    5. :D Presne, tiez som si hned pomyslela, ze jak vystrihnute z filmu Charlie and the Chocolate factory :D Velmi sa tesim na tento prispevok.

      Vymazat
  2. uz se tesim na cely video:)Magda

    OdpovědětVymazat
  3. To je bomba Peti! Moc zajímavé, už se těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle článek se mi moc líbí :-) Strašně ti to sluší na fotkách, jsi skvěla! :o-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, to je perfektní pozvání. Moc se těším, protože na Ryor mám počíháno :o)

    OdpovědětVymazat
  6. :) výborná zkušenost Péťo. Už se moc těším na víc ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Super.... už se těším... Myslím, že máš díky blogu spoustu příležitostí :) Jen tak dál. Jen bych dala jinou hudbu, protože tahle co je v té upoutávce je u více videií ale jinak už se těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, za tuhle příležitost jsem nesmírně vděčná, je to něco, kam se člověk jen tak nepodívá :). S hudbou souhlas, ale když mně přišlo, že se to k tomu, jak to tam všechno jezdí, hodí nejvíc :)...

      Vymazat
    2. ta hudba právě dost dobrá a k tomuto videu se náramně hodí! ;)

      Vymazat
  8. Jupí, těším se, až si pustím upoutávku (v práci nám to nefunguje, grrr) a celé video! Fotky jsou bezvadné, máš moc krásně zapletené vlasy:))

    OdpovědětVymazat
  9. tak to se těším :) protože jsem si za poslední půl rok Ryor hodně oblíbila :) používám dvoufázový odličovač a pleťovou vodu a oboje je super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, ty jsi prostě celebrita. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Těším se na video :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak tohle je jedna z věcí, které mě fascinují :) Úplně zbožňuji, když mi někdo vypráví, jak navštívil továrnu, kde dělají parfémy. Tohle je něco podobného. Fotky jsou perfektní a upoutávka rovněž, už se moc těším na celé video :)

    OdpovědětVymazat
  13. wow tak na celé video se moc těším..už to vidím, zase budu každou hodinku kontrolovat, jestli už je zveřejněné :D
    your-honeybee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. To je paráda! Vždycky mě zajímalo jak to v takových továrnách vypadá. Peti, neukecáš i nějakou továrnu na dekorativku?;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dejni, tak to nevím, oni mě pozvali sami, to vůbec nebyl můj nápad, to by mi bylo blbé se někam takhle vtírat :D, ale ne že by mě to nezajímalo ta dekorativka, to teda jo, no kdyby mě někdo oslovil, tak budu samozřejmě v sedmém nebi :D!

      Vymazat
    2. Jé, tak jsem to nemyslela, že ses jim vetřela jestli to tak vyznělo... A taky je otázka jestli vůbec na našem území někdo dekorativku vyrábí..? Zkusím zapátrat a kdyžtak jim napíšu, že by nebylo špatné si tě pozvat;-)

      Vymazat
    3. já vím, že jsi to tak nemyslela ;), já jen, že jsem slyšela z více zdrojů, že to je běžná praxe blogerek (dokonce konkrétně kterých) takto oslovovat a dokonce i těch dost známých, byla jsem z toho dost překvapená, takže vůbec nejsi mimo mísu ;)....

      Vymazat
  15. Moc děkuju za komentáře, tak to jsem ráda, že se na to těšíte, můžu říct, že to bylo fakt ohromně zajímavé a poučné :)....

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělé video, už se moc těším. :) Sluší ti to na fotkách. :)

    Můžu se zeptat co je to za písničku ve videu? Ani na YT jsem nenašla jméno písničky.

    OdpovědětVymazat
  17. Opravdu se stejně jako všechny děvčata přede mnou těším na reportáž!!!:)
    Líbí se mi světřík, odkud je? Barevně je to moje krevní skupina:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, to moc děkuji, já už ho mám docela dlouho,ale pořád se mi hrozně líbí :),ale je jen od vietnamců z J. Hradce, stál doslova pár korun :)

      Vymazat
  18. Krásný sváteční den i Tobě Péťo :)
    Už dloooouho jsem se chystala napsat, musím se s tebou totiž podělit o pár informací! A až dnes, o volnu jsem se k tomu konečně dokopala!takže...
    Představ si, o prázdninách jsem byla na dovolený na Krétě a potkala jsem zde slečnu, která mi snad ve všem připomínala tebe! Dokonce jsem se sní tak trochu seznámila, takže vím, že se jmenuje Zuzka, je původem z Pardubic, teď žije v Praze a studuje VŠE, nemáš někoho takového v rodině? podoba byla neskutečná, nejen vzhledově, ale i když jsem si sní povídala, působila na mě podobným dojmem jako ty z videí. Jediný rozdíl jsem zaznamenala v délce vlasů. Měla i podobný styl oblékání jako ty, dokonce měla stejně krajkové šortky! no neuvěřitelný, nutila mě celý pobyt myslet na tebe, a na to, kolik věcí promeškám na tvém blogu (pravá dovolená je jedině bez internetu:) a tak hned jak jsem přijela a zapla PC, nesměřovali mé kroky na facebook ale okamžitě na tvůj blog, abych dohnala co jsem zameškala.a tím se dostáváme k další informaci, kterou s tebou musím sdílet. Za těch 14 dní co jsem byla pryč mi najednou přišlo, že tvůj blog tak nějak..vyspěl(nevím jestli používám správná slova:D) články mi příjdou promyšlenější, neustále předhazuješ nové náměty(viz dnešní článek),zkoušíš nové způsoby natáčení...zjednodušeně, neusla si na vavřínech a jdeš stále dopředu a za to ti MOC MOC děkuju(díky tobě se dozvídám spoustu užitečných informací,a pak s nimi machruju na kamarádky:D) kromě díků Ti také musím vzdát hold.
    Doufám, že tvůj blog bude fungovat ještě nejmíň 100 let! Přeji ti mnoho osobních i pracovních úspěchu!
    Měj se krásně a těším se jak na článek o Ryoru, tak na všechny tvé další!
    XOXO Kristýna
    (vím, že máš ráda Gossip girl:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristý, strašně moc děkuji za krásný komentář, hrozně jsi mě potěšila a až skoro dojala, sedím tu u počítače a čtu a nahlas říkám "jé, to je hezký" nad Tvým komentářem :), až si to šel manžel přečíst také :). Tak doufám, že jsem Tě na dovče nestrašila i ze sna a že sis ji užila :D, o žádné takové příbuzné tedy nevím,ale přiznám se, že jsem vždycky chtěla svou dvojnici potkat nebo alespoň vidět, musí to být hrozně zajímavý zážitek :). Ještě jednou díky a přeji fajn den :)!

      Vymazat
  19. Tak tohle je fakt super nápad, protože mě vždy zajímalo, jak to vypadá za zavřenými dveřmi!

    Fotky vypadají moc skvěle, jsem fakt zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  20. Jéé, no super, už se moc těším na reportáž... Miluju ukázky výroby různých věcí. A v neděli vždycky koukám na Toulavou kameru, protože se tam někdy něco objeví. Tak teď budu s napětím čekat na výrobu Ryor kosmetiky.. :)

    Silva

    OdpovědětVymazat
  21. Už se těším. Moc ti to na fotkách sluší...vypadáš jako profi manažerka! Krásná (jako vždy:-D ). Páčko,Lu

    OdpovědětVymazat
  22. už se těším na další info! tohle by se mi taky líbilo, už takhle to vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak to je hrozně moc fajn nápad, už se nemůžu dočkat, jsem zvědavá, jak to vůbec funguje!:)

    OdpovědětVymazat
  24. Skvělý článek:) Už se těším na pokračování!:)

    OdpovědětVymazat
  25. No páni, už se hrozně moc těším, až uvidíme víc... já mám tyhle videa o tom, jak se věci vyrábí strašně ráda. Sama jsem byla zatím jen v pivovaru a tam to bylo super a moc se mi tam líbílo... ale návštěva v továrně na kosmetiku musí být daleko lepší :)

    OdpovědětVymazat

  26. Hezký den nemohu se dočkat videa,doufám že bude hodně dlouhé,velmi mi zajímá výroba kosmetiky.Video které má Ryor na svých stránkách jsem už v minulosti videla,předvádí tam třeba jak se připravuje podár života aj.Abych se přiznala na vaše videa se dívam radeji než na telku.Velký dík za váš čas který tomu věnujete.Vendula

    OdpovědětVymazat
  27. Tak to je super, už se moc těším, doufám, že má video nejméně půl hodiny :D. Kosmetice Ryor aktuálně přicházím na chuť. Dvousložkový odličovák je naprostá jednička, snad jako jediný mě neštípe v očích a to je co říct, protože já mám oči extrémně citlivé. A taky jsem si oblíbila Ryoherba Pleťové čisticí mléko s grepovým extraktem, které se ale asi přestalo vyrábět, protože už jsem ho nikde neviděla :(. Neví některá z vás co se s ním stalo nebo který výrobek ho nahradil?

    Jinak to musel být super zážitek a upřímně ti to moc přeju, protože ses svou snahou a nadšením dostala k takovým spoluprácím a nepřišla k tomu jako slepý k houslím. Je vidět, že tomu věnuješ hodně času a to se odráží i na kvalitě článků a hlavně a především videí. Ty jsou teď na úplně jiném levelu a já se těším na každé nové. :)

    Přeji hezký prodloužený víkend :)

    OdpovědětVymazat
  28. To musela být báječná zkušenost. Já věřím, že tu svou značku kosmetiky jednou (brzy) budeš mít.

    OdpovědětVymazat
  29. teším sa :) fotky sú super, aj teaser. máš krásne spravené vlasy.

    OdpovědětVymazat
  30. No páni, tak tohle ti vážně závidím :-) !! Muselo to být určitě moc zajímavé a už podle té upoutávky se na celé video moc moc těším.
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. Páni,tak na to se opravdu těším :) Jinak RYOR se dá koupit normálně v drogériích?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Ryor se dá koupit běžně v drogerii, seženeš ho v lékárně. Má také e-shop:http://eshop.ryor.cz/

      Vymazat
    2. ano dá, zrovna teď mají v Rossmanu 25% slevy, takže se pár věci ooopravdu vyplatí !

      Vymazat
  32. Ta halenka s tím světříkem je úžasná, klobouček Peti :))

    OdpovědětVymazat
  33. krása :) ešte mi asi zmeníš život, keď namiesto v lekárni budem pracovať vo výrobe liekov :D

    OdpovědětVymazat
  34. hehe..to musel byť zážitok :)) ja som bola takto iba raz sa pozrieť a to na výrobu Coca-coly :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  35. Moc se těším,protože Ryor je první kosmetika, kterou jsem začala pravidelně používat, díky kosmetičce, která s ní pracovala a pracuje nadále.K očnímu krému se budu vracet asi pořád.Dokonce i moje mamka jí přišla na chut,a to se nikdy nekrémovala.Takže pro ni chci k vánocům připravit nějaký balíček, musím to ale napřed nastudovat, protože jí je přes 60 a na tento věk se už žádná firma moc nespecializuje.
    Pokud máš ráda takové exkurze, tak by se ti určitě líbily čajové slavnosti v čejkovicích,kde firma Sonnentor ukazuje,jak vyrábí bio čaje.petra

    OdpovědětVymazat
  36. Peti, vypada to skvele a myslim, ze mas krasne naslapnuto na karieru moderatorky, jak jsi chtela. Tohle je supr napad! Drzim palce :)

    OdpovědětVymazat
  37. Wow,to muselo být zajímavé :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. Peti strašně se těším na další info. Slečna nahoře to úplně vystihla, že ti krásně svítí očka. A já bych se taky strašně ráda podívala do továrny a velice ráda do té na čokoládu. Jéé jak já bych ráda potkala umpalumpy :)))

    Moc ti to sluší i s tou čapkou :))

    Michell

    OdpovědětVymazat
  39. tak to vypadá opravdu zajímavě :) Ryor mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  40. Jéé to muselo být super už se těším na pokračování.

    OdpovědětVymazat
  41. Ty jo, já už se tak těším! Je mým snem se podívat do nějaké továrny na dekorativku. Moc ti to tam sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  42. už se moc tešim, Peti nechceš udelat nějaké nehtové video? už nebylo hooodně dlouho, třeba s praskajícím lakem :D děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  43. moc ti sluší ta tmavě modrá v kombinaci s rtěnkou!

    OdpovědětVymazat
  44. Péťo je u továrny i prodejna? :)

    OdpovědětVymazat
  45. Úžasný fotky! Těším se :))
    Janča je super, v tom souhlasím. A továrny přímo zbožňuji, stejně jako papírnictví. To je ráj na zemi. :DD:)

    OdpovědětVymazat
  46. Jéé já už se strašně těším :DD

    http://nelehblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  47. Aj ja som bola v ryore :) mali sme tam exkurziu zo školy :) je to tam veľmi pekné :)

    OdpovědětVymazat
  48. Péťo, tak na tohle téma se moc těším :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Skvěle udělaná upotávka, už se nemůžu dočkat :)!

    OdpovědětVymazat
  50. Jé Péťo, ty jsi prostě úžasná ! :D
    Fotky a videa jsou super, na takový blbinky já jsem :)
    Na ty balíčky se už moc těším, ačkoliv se mi opět nepoštěstí :( jsem holt nemehlo :D
    Jen tak dál,Peti :)

    OdpovědětVymazat
  51. Tak na tenhle článek a video se moc těším! :o) Po mé zkušenosti na brigádě v továrně na sušenky, je továrna na kosmetiku jedinou továrnou, na kterou jsem zvědavá! :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Peti,ač je mi kosmetika Ryor sympatická tím, že je česká a teď má fakt pěkné obaly, nepoužívám ji. Důvod je ten, že je šíleně chemická a nechápu, jak si může říkat přírodní. I na obrázku, kde je vidět složení krému, můžeme najít na 2 místě ve složení paffinum liquidum, podle mě jedna z nejhorších věcí, co do pleťového krému mohou dát. Dále jejich kosmetika obsahuje chloracetamid - jeden z nějvětších alergenů v kosmetice, který může způsobit opravdu silné svědění očí a kůže. Jde ale o levný konzervant, takže Ryor ho využívá hojně a bohužel i v jejich tolik vychvaloveném dvoufázovém odličovači očí. Musím říct, že kolikrát ani superlevná Balea nemá tak hrozné složení svých krému jako Ryor.
    Já jsem naopak asi jeden z mála lidí, kterému kosmetika Ryor vůbec nesedla.

    OdpovědětVymazat
  53. Wow, těším se na pokračování! Ryor kosmetiku mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  54. Tyjo Péťo to ti závidím , já už jako malá se vždycky koukala na ty dokumenty ( malá myslím tím mi byl tak rok :D ) A vždycky když se tam takhle něco jezdilo nebo lepilo , šíleně jsme se tomu řehnila a prskala , byla to sranda ! Taťka to vždycky po pěti minutách přepl , protože mám opravdu hodně hlasitý smích a myslím , že tomu tak bylo ikdyž jsem byla malá ! :D :)
    A teď se mi to líbí pořád už se sice nesměju ale strašně se mi to líbí , těším se na video ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Jéje, jak já ti závidím, také bych takto někam ráda nahlédla :)
    Už se těším na celé video :)

    OdpovědětVymazat
  56. Pěkně jsi mě navnadila Peťul, mám hrozně ráda videa o tom, jak se co vyrábí apod. :) Vždycky u toho sedím jak přilepená :) Moc se těším, super nápad..:)

    OdpovědětVymazat
  57. Ja sa uz tak stašne teším na pokračovanie, supeeeer, milujem Tvoj blog Peti, si najlepšia:-)))))

    OdpovědětVymazat
  58. Super super super! Těším se na celé video.

    Monika

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!