II. Setkání a sraz blogerek s Biodermou

by - 29 září

Příjemný sobotní večer vám všem,

dnes mám pro vás jen rychlou fotoreportáž z dnešního super dne, který jsem strávila spolu s dalšími blogerkami na druhém setkání s Biodermou. V půl 11 dopoledne jsem dorazila na místo určení do školy líčení Surface, kde nám ředitelka a vizážistka Bára Nevická shrnula hlavní body, kterými se v líčení řídit, co a jak používat a čeho se naopak v líčení vyvarovat. Ačkoliv nějaké základy mám, tak jsem se dozvěděla pár nových a zajímavých informací, které nám podala velice příjemnou a zábavnou  formou. Přiznám se, že nejvíce ma zaujal "beauty blender", což je taková houbička na makeup ve tvaru vejce, který znám od američanek, ale dnes jsem si ho mohla i osahat a po kladných zkušenostech, které nám Bára sdělila, reálně uvažuji o jeho zakoupení, ačkoliv jsem dříve k tomuto výrobku byla skeptická. Další věc, kterou mi potvrdila je to, že na některých věcech se nevyplatí šetřit, například na štětcích, což mohu potvrdit, na Sigma sadu mohu pět jen samá pozitiva  :). Kolem 12 hodiny jsme se odebraly na společný vynikající oběd do italské restaurace, musím říct, že to byl pro mé chuťové buňky opravdu zážitek, protože jsem nikdy dříve například neochutnala poctivou pravou mozzarellu, takže jsme si opravdu moc pochutnaly. Po obědě následovalo představení novinek Bioderma, které nám ukázala Jana Steinbauerová z Biodermy. Přednáška byla pojata i trochu z odborného hlediska, což mě ohromně bavilo, protože koho zajímá kosmetika, jistě by si rád poslechl i to, jak takový krém funguje na buněčné úrovni, do jakých vrstev pokožky doputuje a jak vůbec funguje obnova pokožky a její hospodaření s vodou či energií. O nových produktech, které jsme všechny dostaly k otestování, vám napíši osobní zkušenosti později, rozhodně ale mohu říci, že se máte na co těšit, zvláště, pokud vás zaujalo Matricium a pokud vás třeba začíná trápit mírná ztráta elasticity pleti, či první mimické vrásky. Těšit se ale můžete i na soutěže o kosmetické balíčky od Biodermy :). 
Abych to shrnula, byl to fajn den, nabitý novými poznatky a já jsem moc vděčná, že jsem se ho mohla zúčastnit, za to děkuji Janě z Biodermy. Zároveň děkuji a zdravím všechny blogerky, které jsem dnes opět osobně viděla nebo se kterými jsem se seznámila, myslím, že jsme strávily opravdu příjemný den a ačkoliv ještě nejsem úplně v kondici, moc jsem si celý den užila :). Mějte všichni krásný večer a brzy se na vás budu těšit u dalšího videa, které bude věnované líčení.














Kde si také můžete o setkání přečíst a podívat se na ostatní fotky - budu postupně aktualizovat:

http://www.acupofstyle.com/2012/09/den-s-biodermou.html
http://ilovefashion-lea.blogspot.cz/2012/09/setkani-s-biodermou.html
http://thelifeofceady.blogspot.cz/2012/09/sraz-bloggerek-s-biodermou-cast-prvni.html
http://adelletta.blogspot.cz/2012/09/bioderma-family-day.html
http://lola-j.blog.cz/1209/den-s-biodermou-setkani-ceskych-blogerek
http://ordinarylife-my.blogspot.cz/2012/09/jedno-prijemne-odpoledne-s-biodermou.html
http://francebabyfashion.blogspot.cz/2012/09/den-s-biodermou-ii.html#comment-form

You May Also Like

71 komentářů

  1. Jé hned bych tam šla s váma : ))
    Ještě víííííc fotek ! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za odkaz, jsi vážně skvělá a ráda jsem Tě poznala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to musel být super den! Docela "závidím" ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek, Peťo. :-)
    Taky jsem vás všechny strašně ráda viděla! Takový výstup ze zaběhnuté rutiny. Bylo to moc fajn!)

    OdpovědětVymazat
  5. Možná sem až trošku zaujatá, ale Lola-J už mě pěkně... štve. Netušim co ta tam dělá, nevim proč jí cpou stále do takových to akcí. Já vím, že za to nemůže, ale pekelně nesnáším její výrazy a styl oblékaní, nojo nezavděčíš se všem že jo:D Jinak jsem s výběrem blogerek spokojená, Cupofstyle, the life of ceady a k tomu i ty :). Mimochodem zdá se mi to, nebo jsi ten den měla naprosto dokonalé vlasy? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit, kalhoty slečny Loly jsou víde než diskutovatelné :D

      Vymazat
    2. Kam chodíte? Já jí dnes vidím poprvé v životě:-D

      Vymazat
    3. moc děkuji za poochvalu vlasů, jen jsem je vyžehlila :) a Lola je ta v tom růžovém tričku a černém baretu

      Vymazat
    4. Přesně souhlasím, všem holkám to sluší ale Lola mě příjde hrozně nevkusná, sice její blog nesleduju tak nevím jestli se takhle obléká stále, ale příjde mi to hrozný :( Určitě je tady spousta jiných stylových slečen :)

      Vymazat
    5. :D Páni, když jsem na tohle zpětně narazila, dost jsem se zasmála. Uznávám, že ve 14 jsem to vážně viděla celkem jinak (což mi ostatně vzhledem k věku přijde docela normální - ne hodné urážek :) ale chápu, každý má holt nějaké problémy a řeší je různě...). Srdečně každého zvu na svůj blog a přeji krásný den! :) Lola

      Vymazat
  6. Musela tam být fajn atmosféra. Máš nádherné šaty, moc moc ti sluší =)

    OdpovědětVymazat
  7. věřím, že to muselo být moc hezké :) a ty šatičky ti fakt sluší Peťo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Aj ja v dobrom zavidim, Uzasne nieco. Snad ste si za vsetky uzili ;o)

    OdpovědětVymazat
  9. sraz musel být opravdu super, už z fotek je vidět, že jste si to užily :)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  10. super ... už aj ja sa teším na slovenské stretnutie s Biodermou .... ako vidím tak to bolo skvelé ... som celá natešená :)

    OdpovědětVymazat
  11. úžasný :) muselo to být fajn!

    OdpovědětVymazat
  12. Věřím, že to bylo velmi pěkné a milé setkání. Prosím, víc fotek :) Díky za report.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to opravdu moc fajn, jinak já více fotek z mého foťáku nemám,ale mrkni k holkám, odkazy jsou na konci článku :)

      Vymazat
  13. Strašně moc Ti to slušelo! Miluji ten odstín rtěnky!!! <3

    OdpovědětVymazat
  14. Dokonalé vlasy Peti a musím se přiznat, že většinu blogerek ani neznám/nepoznávám :). Krom tebe a Ceady a Lucy. Moc vám to slušelo a musel to být určitě zajímavý zážitek. Takové zážitky vám závidím, protože ty jsou nejzajímavější a přínosné ;) (samozřejmě v dobrém).

    OdpovědětVymazat
  15. Nekoupila bys tech beauty blendru vic a dala je do eshopu? Prosim? Taky to znam od americkych blogerek a hrozne bych to chtela ale nemam moznost nakupovat ze zahranici. Myslim ze nebudu sama a kdyz tam ted mas ty stetce tak se to k tomu vyborne hodi. Papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. do Čech by beauty blendery měla dodávat právě firma Surface, jakmile budu vědět více, určitě informaci přidám :)

      Vymazat
  16. Nekoupila bys tech Beaty blendru vic a dala je do eshopu? Mela bych o nej zajem. Nemohu objednavat ze zahranici :-(

    OdpovědětVymazat
  17. Ty jsi mezi nimi taková drobounká :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Téda ty fotky mají něco do sebe! :) Dobrá nálada jistě hýřila vzduchem. :)

    OdpovědětVymazat
  19. ty šaty jsou vážně moc skvělé!

    OdpovědětVymazat
  20. Tak uz su zvedava na tu radu Matriciane. Protoze prestoze su jeste "celkem" :D mlada, tak se mi zacinaji tvorit prvni vrasky okolo oci :-O
    Jinak na fotkach Ti to moc slusi Peto, skoda ze nevim, kdo jsou ty ostatni bloggerky, podle obliceje jsem poznala jen dalsi asi tri.

    OdpovědětVymazat
  21. Tak uz su zvedava na tu radu Matriciane. Protoze prestoze su jeste "celkem" :D mlada, tak se mi zacinaji tvorit prvni vrasky okolo oci :-O
    Jinak na fotkach Ti to moc slusi Peto, skoda ze nevim, kdo jsou ty ostatni bloggerky, podle obliceje jsem poznala jen dalsi asi tri.

    OdpovědětVymazat
  22. Překrásné fotky :) Je vdět, že jste si to parádně užili, to je dobře :)

    OdpovědětVymazat
  23. muzu se zeptat jak jsi se k tomuto dostala, myslím jak si se dostala tady k tem dnum s biodermou??? :)) dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oslovila mě Jana z Biodermy, zda bych s Biodermou nechtěla spolupracovat a recenzovat jejich výrobky, taktéž jsme potom zvané na takovéto akce :)

      Vymazat
  24. Kočka si zo všetkých dievčat najchudšia,vyzeráš pri nich ako veľmi veľmi chudučké dievčatko a oni aj keď sú štíhle,tak pri Tebe pôsobia,že sú pri tele.Dávaj na seba pozor,zdá sa mi,že si už až príliš chudá.Zdravie je prvoradé.Drž sa.Lucy

    OdpovědětVymazat
  25. Tam bych chtěla s váma být ! :)
    muselo to být hrozně fajn :) hlavně ty zajímavosti ohledně líčení atd. :)

    OdpovědětVymazat
  26. že je leona chudučká, to som vedela, ale ty si oproti nej... páni :) taká strašne strašne strašne útla :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj. Prosím jak se jmenovala restaurace, ve které jste byli? To jídlo vypadá božsky, ráda si tam někdy zajdu. Prosím odpověz na můj blog, děkuji moc, Lucka :)

    OdpovědětVymazat
  28. nádherné fotky :) muselo to byť super.

    OdpovědětVymazat
  29. Nejlepší je, jak jsou všechny ty blogerky v podstatě úplně stejně oblečené, divím se že někdo nemá trochu jiný a osobytější styl, stále stejná uniforma, kterou teď vídám snad na každé slečně. Jen Peťa má odvahu jít i do něčeho jiného a vystoupit z davu - chválím.

    OdpovědětVymazat
  30. Hrozně ráda bych vás všechny poznala na živo :))

    http://nelehblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. Můžu se zeptat, která ze slečen na fotce je Rendy? :-) Hrozně by mě zajímalo, jak vypadá. Mám pocit, že jsem ještě snad nikdy neviděla fotku jejího obličeje. Vím, že jsem zvědavka zvědavá... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by mě taky zajímalo

      Vymazat
    2. Rendy je tu na jedné fotce. A to na té, kde sedíme u stolu. Je třetí (na pravé straně, když se díváš na fotku) za Jančou z Biodermy (v růžovém). :-)

      Vymazat
    3. Rendy není na moc fotkách, myslím, že říkala, že se nerada fotí a možná chce zachovat i zbytky anonymity :).....ale na některých fotkách je :)

      Vymazat
    4. ano, přesně tak :) chci si uchovat svou anonymitu :) jestli slečnu zajímá můj nepěkný obličej, ať se podívá ke mě na blog, občas ho tam proti své vůli vystavím :) nechtěla jsem provokovat anonymy, aby tady z komentářů nedělali žumpu, tak jsem radši holky jen fotila :)

      Vymazat
  32. Moc ráda jsem tě konečně poznala, Péťo! :))
    Už teď se těším na další setkání.

    OdpovědětVymazat
  33. super fotky :))

    Follow you!! Follow me back? :)

    Som blogerka v začiatkoch a veľmi by ma potešila nejaká podpora :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. Moc ráda jsem tě poznala :) Bylo to fakt příjemné odpoledne!

    OdpovědětVymazat
  35. super že sa u nas niečo takéto koná :)

    OdpovědětVymazat
  36. Skvělé šaty , moc ti sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  37. Závidím ti !
    A péťo řeknu ti že ty mezi nima vypadáš nejlíp ! Taková malinká , nemyslím jako víš , ale však víš :) Moc pěkně tam vypadáš ! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Tady máš naprosto dokonalý účes!

    OdpovědětVymazat
  39. ty tmavé rty jsou fakt hrozné :/

    OdpovědětVymazat
  40. Ahojky Peťul, moc Ti to sluší.. všechny holky jsou krásné, ale ty jsi prostě nej! Krásná rtěnka - je výrazná a opravdu k Tobě jde.. a sluší Ti.. Máš také pěkný účes..ale příjde mi, že jsi k holkám uplně zapadla, i když jsi mezi nima taková malinkatá a drobná:D :) Neber ve zlém.. :) Prostě Tvůj mladistvý vzhled nezapřeš!:))

    OdpovědětVymazat
  41. Jsi z holek opravdu taková nejdrobnější a roztomilá :) Krásné fotky!
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  42. krásne fotky, je vidno že ste si to všetky užili :)

    OdpovědětVymazat
  43. Moc ti to na fotkách sluší, nádherné vlasy a úsměv:-)

    OdpovědětVymazat
  44. Moc vám všem děkuju za krásné komentáře, no tedy máte pravdu v tom, že jsem opravdu drobná a malá :D, takhle v porovnání s někým jiným to vynikne nejvíce a to vím, že mi hodně lidí psalo, že jim přijdu vysoká, no mám bohužel jen 165cm :D, takže spíš tak průměr,ale ostatní holky jsou poměrně dost vysoké, tak vypadám ještě menší a drobnější :D.....Jinak to byl opravdu moc fajn den, strašně ráda bych se ale viděla nejen s dalšími blogerkami,ale hlavně s čtenářkami mého blogu, bylo by to také určitě fajn setkání, protože mi docela dost píšete, přemýšlím že bych mohla něco zorganizovat :).....

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Petro, myslíš, že bys mi mohla poslat kontakt na Janu z Biodermy? Ráda bych jim tam poslala životopis a ucházela se o práci, ale sehnat český kontakt na netu, to je tedy opravdu umění. Do formuláře jsem jim psala, ale radši bych kontakt na někoho konkrétního. Díky, Martina

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Petro, myslíš, že bys mi mohla poslat kontakt na Janu z Biodermy? Ráda bych jim tam poslala životopis a ucházela se o práci, ale sehnat český kontakt na netu, to je tedy opravdu umění. Do formuláře jsem jim psala, ale radši bych kontakt na někoho konkrétního. Díky, Martina

    OdpovědětVymazat
  47. nádherné fotky!:)

    OdpovědětVymazat
  48. Petruš mohu se zeptat jak se jmenovala restaurace kde jste s Biodermou obědvali? Děkuji za odpověd.

    OdpovědětVymazat
  49. Nevíte prosím někdo kde se dají sehnat ty černé legíny se zlatými zipy? Moooc děkuji

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!