Masky na vlasy Kallos Latte a Placenta

by - 17 září

Příjemné pondělní odpoledne,

možná již někdo z vás zaregistroval, že se na českém internetu nabízí ke koupi nové masky na vlasy a vlasová kosmetika od italské značky Kallos. Přiznám se, že značku nijak zvláště neznám a tak jsem se jala prozkoumat internetové vody. Domovská stránka této kosmetické značky je http://www.kallos.com/, ale u nás je k sehnání třeba na http://www.parfums.cz/. Výrobce nabízí celou škálu vlasových produktů a vzhledem k příznivým cenám, mě určitě láká objednat i další, než masky, které jsme si objednaly s kamarádkou napůl, protože obsah jedné je 800ml a tak to má člověk opravdu na dlouho :). Kromě velkého balení vás jistě upoutá i cena, která je 95Kč.

Co se týče masky Latte, psala o ní už i Labradoora, kterou považuji za vlasového guru, takže na její recenzi určitě mrkněte, má velké zkušenosti s vlasovou kosmetikou a regenerací vlasů ;). Maska sama o sobě má bílou barvu, není nijak extrémně hutná, je spíše taková lehčí, ale nijak tekutá, konzistence je prostě tak akorát, aby vám z vlasů vyloženě nestékala, ale i tak je třeba je před nanášením vymačkat, aby nebyly moc mokré. Maska se má nechat působit 5-10minut, já ji nechávám podle toho, kolik mám zrovna času, někdy 5, jindy 10, minut. Vlasy mám po této masce hezky hebké a hydratované, ale nepřijde mi zase tolik výživná, aby zvládla napravit vlasy hodně vysušené, tato maska je vhodná na vlasy narušené, chemicky ošetřené a obsahuje mléčný protein. Co je pro mě ale hlavním plusovým bodem je neuvěřitelně nádherná vůně, voní jako vanilkový pudink a vůně ve vlasech i chvíli vydrží, takže můžete očiuchávat co je jen libo. Musím podotknout, že když použiji druhý den do vlasů ještě orofluido, tak je vanilka ještě intenzivnější.

Druhá maska, kterou jsme vyzkoušela, je Placenta. Tato maska obsahuje rostlinné výtažky a je určena pro vlasy suché a poškozené. Maska se má opět nechat působit 5-10 minut a poté opláchnout. Asi bych měla uvést, že obě masky nanáším pouze do délek, nikoliv ke kořínkům, protože ty se mi mastí samy o sobě dostatečně a tak je nechci zbytečně zatěžovat maskami, které ve valné většině maštění urychlí. Abych řekla pravdu, co se týče účinků, nevidím mezi oběma maskami rozdíl, vypadají i na pohled stejně, jediný rozdíl je ve vůni, protože Placenta takhle krásně zdaleka nevoní, je cítit klasicky šamponově, ale účinky jsou stejné jako u Latte, vlasy jsou hezky hebké, vzdušné a nezatížené.
 
Pokud bych měla hodnocení shrnout, nesedám si z toho na zadek, připadají mi jako lepší průměr, ale na druhou stranu je to poměrně hodně muziky za málo peněz, protože vlasy jsou po nich opravdu hezky hladké a hydratované a cena je směšná. Doporučila bych je pro vlasy normální, sušší, ale ne až příliš vysušené či hodně poškozené, na ty si myslím, že by nestačily. Podle mě budou vhodné i pro vlasy, které se u kořínků mastí, ale mají sušší konce. Kdo by chtěl pitvat složení obou masek, klikněte na celý článek, složení jsem vám nafotila, protože nikde na netu jsem ho vypsané nenašla.




You May Also Like

40 komentářů

  1. Značku neznám ani mě to díky tvému článku nezaujalo...

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna včera jsem si Latte objednala, jsem zvědavá :))

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem doposud o této značce neslyšela, je fakt, že obaly maj krásný =)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. zrovna před pár dny jsem si Latte objednala a dneska jsem ji poprvé vyzkoušela :D
    taky musím říct, že je to lepší průměr - žádný zázrak, ale poslouží stejně, jako masky z drogerie, které jsou ale třetinové, a přitom za stejnou cenu, jako 800ml Latte :) takže nákupu rozhodně nelituju a je fajn, že v Brně a Praze je možnost osobního odběru, tak jsem neplatila ani poštovné:)

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, jenom za tak málo peněz? Tak to mě opravdu překvapilo. Asi vyzkouším. Kadeřnice mi přímo určila typ vlasů; už si to moc nepamatuji, jen vím, že říkala, že mám vlasy jemné a proto se mi tak kudlí a mám jich málo. :// Ale trpím suchými konečky, tak by mi to možná pomohlo. Skvělá recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja mam latte a je dobra podľa mňa :))

    OdpovědětVymazat
  7. právě jsem se chystala jít napsat recenzi na tuto masku, tak asi chvíli počkám :)

    OdpovědětVymazat
  8. Latté mám už delší dobu a ta vůně je vážně úžasná :)
    Jinak si také myslím, že je to průměrná maska, ale za tu cenu... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavé obaly, snad někdy vyzkouším :)

    http://ejandd.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. o téhle maskce kallos latte už dlouho uvažuju :) a co nejdřív si jí koupím :D

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám pocit že firma je maďarská protože stránky mají v maďarštině a i ten název by tomu odpovídal. Kallos se čte jako Kalloš.

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuju za recenzi, dlouho jsem po nich pokukovala, tak jsem ráda, že jsi napsala...mám hodně krepaté vlasy, tak by mi určitě nestačily.

    OdpovědětVymazat
  13. Napsala jsem o Tobě článek u mě na blogu :) Doufám, že Ti to nebude vadit <3

    OdpovědětVymazat
  14. Mám od nich litrovou vanilkovou masku a jak říkáš je to průměr, ale vanilka mi nepřipadá moc vanilková a dost smrdí po něčem hodně sladkym :D každopádně bych to přirovnala k lepšímu kondicionéru, ale určitě od nich vyzkouším i něco dalšího. Za ty prachy... :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mohu potvrdit, že Latte krásně voní, nemastí a nezatěžuje. Já jsem z ní nadšená, protože je o dost lepší něž spousta dražších masek od Matrix a tak podobně..

    OdpovědětVymazat
  16. Latte jsem si koupila na základě recenze od Labradoory, docela jde, ale znám lepší. Velký plus je ta vůně. Dotaz na tebe Péťo, snad odpovíš: Jak často si myješ vlasy a čekáš až úplně na doraz, nebo raději dřív? Děkuji*

    OdpovědětVymazat
  17. Moje maskyy se skládají většinou z různých olejů,po takovýhlech mám většinou splihlé vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  18. Masky tedy moc nepoužívám.. a když už jo, tak nějakou opravdu kvalitní.. :) Nevím no, jestli se tedy tohle dá říct o těhle dvou maskách.. zase kupovat si masku kvůli vanilkové vůni není špatný nápad :D :D co myslíš Peti?? Jinak s těmi vlasy je to naprd..také se mi docela dost mastí, ale je to tím počasím..

    OdpovědětVymazat
  19. Nad Latte jsem uvažovala a asi ji i zkusím. Mám doma s mamkou už tu litrovou vanilkovou a čekala jsem od toho asi víc, mám teda i ten vanilkový šampon. Ta vůně se mi opravdu líbí, ve vlasech krásně drží a když večer usínám, musim pořád čichat k těm svým vlasům, cítím ji i ráno. Je to moje první maska, co jsem zkusila, ale určitě zkusím i od jiné značky.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj,
    rozjíždím teď nový blog, tak bych byla moc ráda kdyby jsi se na něj jukla a dala nějakou tu radu do života ;)

    http://nelehblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. nalákala jsi mě na tu mastku Latte. po přečtení popisu vůně jsem si hned řekla, že jí musím mít! :D musí krásně vonět a na mé vlasy by se určitě hodila. poškozené už tolik nejsou, ale maska je třeba.

    OdpovědětVymazat
  22. Tú značku poznám už dlho a mala som od nich litrový kondicionér a bola som s ním spokojná :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty jooo. Díky moc za tip :-)! I kdyby byla kvalitou stejně jako masky z drogerie... Tak jako 800ml za 95Kč?! To se opravdu vyplatí!! Ještě mají navíc osobní odběr v Brně (další výhoda je ušetření za poštovné) :-). A nemáte zkušenosti s šampóny? Jako 1000ml za 79Kč? :-D. To je opravdu k smíchu ta cena. Asi ten si k tomu vezmu rovnou ten šampón...

    OdpovědětVymazat
  24. Ty jooo. Díky moc za tip :-)! I kdyby byla kvalitou stejně jako masky z drogerie... Tak jako 800ml za 95Kč?! To se opravdu vyplatí!! Ještě mají navíc osobní odběr v Brně (další výhoda je ušetření za poštovné) :-). A nemáte zkušenosti s šampóny? Jako 1000ml za 79Kč? :-D. To je opravdu k smíchu ta cena. Asi ten si k tomu vezmu rovnou ten šampón...

    OdpovědětVymazat
  25. Petra, nie som si ista, ale pokial ja viem, Kallos je madarska znacka, nie talianska... Vyrabala sa este za komunistov a bbola velmi kvalitna.. To viem od mamy, tak neviem teraz... :/

    OdpovědětVymazat
  26. Moc moc všem děkuji za komentáře a za připomínky, hlavně za ty, že je to maďarská značka, já si opravdu nejsem jistá ani s jedním, ale holky, kde jste to zjistily? Protože na krabičce je napsáno, že výrobcem je firma Pettenon sídlící v San Martino di Lupari, což je v Itálii......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, ako som ja spominala, ja to mam od mamy. Tuto znacku poznala este za komunistov, vtedy bola z Madarska. Je ale mozne, ze to uz presunuli :)

      Vymazat
    2. Kallos Cosmetics byla založena před více než 35 lety. Společnost od té doby vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní kosmetické přípravky na vlasy, tělo a make-up. Naše výrobky prodávame v mnoha zemích, jako jsou : Rumunsko, Rakousko, Německo, Polsko, Česká republika, Slovensko, Lotyšsko, Řecko, Švédsko, Estonsko, Finsko, Bulharsko, Litva, Srbsko, Chorvatsko, Rusko a Ukrajina. Značka Kallos je v pozici č.1 v profesionálním sektoru péče o vlasy v Maďarsku a Rumunsku. Zavázali jsme se udržovat korektní obchodní vztahy se všemi našimi partnery po celém světě. Naše produkty nové generace jsou vždy o krok před aktuálními trendy a zaručují stálou vynikající kvalitu v oblasti surovin, designu a služeb. Nabízíme neobvykle širokou škálu produktů s vysoce konkurenceschopnou kvalitou a cenou.
      Jejich oficiální stránky je www.kallos cosmetics.cz pro nás v Čechách a ceny jsou podstatně nižší než na Parfums.cz, za sebe můžu doporičit set OMEGA a chocolate (y)

      Vymazat
    3. Kdybyste raději odpověděla na to, co se zde řešilo, než dělala lacinou prezentaci.

      Vymazat
  27. Webové stránky jsou v madarstine ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Odporúčam stránku www.kallos-kozmetika.sk , maju tam najlacnejsiu kozmetiku na nete.
    Ahojte

    OdpovědětVymazat
  29. mám vplánu si masku kallos latte objednat z parfums.cz. nevíš prosím kolik stojí poštovné??

    OdpovědětVymazat
  30. podla mna je super :) mam na nu recenziu aj ja

    http://beauty-que.blogspot.sk/p/blog-page.html

    OdpovědětVymazat
  31. Vynikajuca maska:-)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj holky, ja mam od Kallosu sampony a su super. Pomer cena/kvalita/objem len tazko najde konkurenciu. Este aj mamka si ho strasne oblubila a ta je neskutocne prieberciva co sa tyka samponov. Vrelo odporucam. Planujem skusit farby na vlasy od nich. Mate niekto s nimi skusenosti?

    OdpovědětVymazat
  33. Produkty jsou kvalitní, ale jen pro upřesnění .. Značka Kallos je z Maďarska a ne z Itálie.

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky holky :) kosmetiku kallos používám už dlouho a jsem s ní strašně spokojená :) a ted jsem zjistila, že ji prodávaj za super ceny i v praze na kallospraha.cz všem jen doporučuju :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!