Můj signature look pro podzim 2012

by - 06 září

Krásný den všem,

 
počasí se začíná tvářit trošku podzimně a tak jsem se rozhodla vytvořit úplně jednoduchý podzimní look. Kromě výrazných silně orámovaných a rozblenděných černých očních linek a stínů, jsou i tmavé vínové a fialové rty znovu trendem podzimu jako v roce loňském. Mám takový dojem, že tmavé rty frčí vlastně každý podzim, jen se možná maličko liší odstíny, ale já osobně jsem ráda, protože takový makeup je extrémně rychlý a jednoduchý na provedení a myslím, že se správným odstínem, bude slušet skoro každému, jen pozor, pokud máte úzké rty, na těch to dobře nevypadá, protože tmavá barva je ještě opticky zmenší.
 
Já jsem celý obličej sjednotila makeupem Wake up me od Rimmelu, který mám nově, asi 14 dnů a zatím se mi zdá super, krásně sjednotí a projasní, krytí je spíše menší až střední, ale zato pěkně hydratuje a opravdu vůbec nevysušuje, za mě rozhodně palec nahoru. Nanášela jsem ho štětcem od  Sigmy F88, který mi byl zaslán k recenzi a co víc o něm říci, než jen to, že jako všechny ostatní štětce od této značky, je prostě báječný, makeup s ním rozetřete rovnoměrně a pleť je opravdu jako z photoshopu, rozhodně od nich nějaký syntetický kabuki na nanášení makeupu doporučuji!
  Dále jsem pokračovala korektorem, u tak výrazných rtů je dokonalá pleť bez pupínků nutností. Korektor jsem nanesla i na kruhy pod očima a také na oční víčka, jednak kvůli sjednocení odstínu pleti a jednak místo báze pod oční stíny. Oční stíny samotné, jsem použila v jemné tělové barvě se třpytem, ale krásně budou vypadat i jen matné. Víčko jsem poprášila celé, až do ohybu oka a rozetřela směrem k obočí. Pak už zbývá jen nanést oblíbenou řasenku, tato od Sephory je moc fajn, protože neslepuje a řasy s ní vypadají přirozeně, což je u výrazných rtů žádoucí, řasy by rty neměly přebíjet, ale měly by být pouze jemně zvýrazněné. Posledním krokem je výrazná vínovofialová rtěnka, odstín After work wine jsem vám již několikrát ukazovala, tahle rtěnka mě vážně baví, ačkoliv je na mě hodně tmavá, tak se mi líbí, je i dobře pigmentovaná a pěkně hydratační. Kromě úzkých rtů byste si ovšem měli dát pozor i na zažloutlé zuby, protože tato barva žlutou zvýrazňuje. Rtěnku jsem použila i na tváře místo tvářenky.
 Celý look netrvá vytvořit déle než 5 minut a podle mě bude do podzimních plískanic jako stvořený, jak se líbí vám? Umíte si představit, že byste nosili tak výraznou rtěnku na den? Mně se teď na podzim moc zalíbila, protože ještě nejsem úplně bílomodrá jako bývám v zimě, kdy už si ji nebudu moci dovolit, myslím, že si ještě nějakou tmavou pořídím......







 




You May Also Like

91 komentářů

  1. Juuu ty výrobky máš krásně nafocené ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. mě se moc líbí, zvlášť na tobě ty rty krásně vyniknou :)
    a nejvíc mě zaujala barva rtěnky, hned v náhledu ve mě evokovala podzim :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné, si na tých fotkách nádherná.

    OdpovědětVymazat
  4. Velice se ti to povedlo.... já mám ale raději přirozenější líčení.... :)

    OdpovědětVymazat
  5. mně se to nelíbí... jak, když zakousneš králíka.. a neber to prosím osobně, myslím to obecně ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.sladkysvet.estranky.cz/6. září 2012 v 16:29

    Ahoj, zajímavý článek, sleduju tvoje videa a články jak na stránkách tak na facebooku, nechci tě nějak urazit nebo tak nějak... ale ty máš hodně tu pleť světlou, tudíž by se mi na tvých rtech líbila jemnější rtěnka, nebo rtěnka v odstínech hnědé než červené.. :) a nebo pokud chceš tuhle rtěnku, tak bych udělala na horním víčku tenounkou oční linku, protože máš krásné oči a byla by škoda kdyby jsi nepodtrhla i jejich krásu... :) pa Raduše .. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná rtěnka...:) Vždycky obdivuju tvoje fotky :)Jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, jak vlastně dopadla soutěž v líčení se Sephorou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee to by mě taky zajímalo.. ta jedna fotka se mi teď připomněla :))

      Vymazat
    2. Ahoj, já jsem postoupila do finále,ale odstoupila jsem sama kvůli podmínkám, které nabízeli ;).

      Vymazat
  9. U vás už žloutne listí, to snad neee :)) já chci zase léto...Tak nějak pořád dumám nad tou rudou rtěnkou od Kate Moss, to se mi zdá taky takový odstín, ale mám obavy, že ju na sebe dám a leknu se :)) Mě tohle připadne jako skvělé líčení ani ne tak na podzimní den, ale spíš na noc, někde do restaurace, nebo se projít podzimním večerem po západu, kdy už se stmívá a rudé barvy vypadají jinak na rtech:) Denisa :D

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se toto líčení moc nelíbí. Upřímně jsem spíš zastáncem výrazných očí než rtů :))

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný look) dnes jsem si taky vyšla s rudými rty a byla to příjemná změna!)

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to skvěle! :) Ale asi bych neměla odvahu si takhle zvýraznit rty :))
    Vyhrajte parfém od Guess! 2nd Giveway

    OdpovědětVymazat
  13. Líčení je opravdu skvěle udělané, ale k Tobě mi nějak nesedí.

    OdpovědětVymazat
  14. Máš strašně krásné oči!:)
    Vanesa

    OdpovědětVymazat
  15. Ty tmavé rty ti moc sluší, fotky jsou nádherné. Jen ten make-up mi přijde, že je na pleti hodně vidět... ale to je můj osobní problém. :D Nádhera.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc povedené. Doopravdy ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné líčení! Ty tmavé rty, ti hrozně sluší! ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Snad poprvé se mi stalo, že se mi něco z tvého líčení nelíbí. Omlouvám se za negativní názor. Líbí se mi vše ostatní, ale ty rty jsou podle mě hrozné. Zaprvé jsi na takovou barvu velmi světlá a hlavně, ten pokus o rozšíření rtů na fotce působí tak, že jsi jedla něco vínového a to ti zabarvilo okolí vlastních rtů. Působí to ušmudlaně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě dost překvapuje, protože jsem si obtáhla vnitřní konturu rtů, tedy jsem je udělala ještě menší, než je ve skutečnosti mám a v žádném případě jsem rty nerozšiřovala za jejich vlastní hranici, koukni se na fotky, kde rty nemám nalíčené, uvidíš sama, že mám opravdu takový tvar rtů. Ale jinak co se týče barvy, tak to je samozřejmě věc názoru, to chápu.

      Vymazat
    2. Jo, Peti, já mám stejný přechod rtů jak máš ty a taky je mám hodně plné, a právě proto si myslím,že nám prostě tmavé rtěnky slušet nebudou a ani nemohou. Já jsem taky léto a to chladné a tam se ani nedoporučuje nosit výrazné rtěnky, protože ti přebíjejí tvář. Tak to cítím já a osobně se mi tmavé rtěnky nelíbí vůbec na nikom a nikdy :-) Možná tak červená u nějaké exotické tango tanečnice, co je tmavý typ. Na každém preferuji výraznější oči než rty. Naty

      Vymazat
    3. Naty, to je pravda, s tou barevnou typologií, co se barvy týče, rozhodně by byla lepší například malinová nebo fuchsiová, ale trochu tlumená....faktem je, že to trochu přebíjí tvář, ale na druhou stranu, podle mě výrazné rtěnky jsou právě naopak vhodné pro plné rty, já bych se toho vůbec nebála. A co se té typologie týče, jak jsem říkala ve videu o ní,já se ji tak úplně neřídím, mám ráda změnu a mám ráda různé pokusy s líčením, takže typologii zas tak neřeším :). Jak je vidět i zde z komentářů, je to fakt věc osobního názoru a vkusu, ale já sama za sebe na podzim říkám výrazným rtěnkám ano, mně se to líbí :).

      Vymazat
  19. Mě to přijde trochu moc tvrdé, ale technicky je to povedené.

    OdpovědětVymazat
  20. Krásný look! Ta první fotka je úžasná. Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Nádhera! Čisté, jednoduché a přitom výrazné líčení. Připadá mi, že takový ten ,,minimalistický'', čistě udělaný makeup je nejtěžší.
    Mně takové rty nesluší, ale tobě teda sednou..

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné Peťo, sluší Ti tohle líčení a to moc, opravdu, to bys měla nosit častěji...jsi šikovná, fakt pěkné...:-) Mirka

    OdpovědětVymazat
  23. Mám stejný make-up a jsem s ním velmi spokojená! Plánuji si pořídit i ten štětec, určitě je to hned jiný efekt :)

    http://www.cosmeticsloverbydani.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Já výrazné rty miluju, nedám dopustit na klasickou rudou. Musím ale uznat že výraznou rtěnku volím spíš na večer, nebo na nějaké akce, na běžné denní nošení spíše ne, ale obdivuji ty slečny které se takhle výrazně nalíčí i např. do práce a ještě se pak starají o to aby jim make-up perfektně celý den držel, to vážně klobouk dolů :-) Pěkný den.
    http://everybody-love-fashion.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Mě upřímě se na tobě nelíbí,moc výrané,ale jinak je to super :))

    OdpovědětVymazat
  26. Mně se naopak líčení líbí, předpokládám, že výrazná rtěnka je použita hlavně kvůli focení, že v reálu bys použila rtěnku méně kontrastní. Nahé oči jsou krásně něžné, tmavé rtěnka zvýrazňuje plnost a smyslnost rtů. Andy

    OdpovědětVymazat
  27. moje rty nejsou ani tak úzké, jako spíš malé, ale i tak myslíš že si můžu dovolit výraznější odstíny?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, to se bez fotky posuzuje dost těžko, ale pokud máš rty plnější, asi bych se toho nebála.

      Vymazat
  28. tenhle odstín se mi taky líbí! :) jen se právě bojím, jak bych v tom jako bledule vypadala :D :)

    OdpovědětVymazat
  29. Promiň, mě se to moc nelíbí. Ale je to můj názor. Víc se mi líbíš s nějakými světlejšími rty :), ale ta řasenka i make-up vypadají skvěle, určitě se po nich podívám :)

    OdpovědětVymazat
  30. Mně se to líbí, ale já rtěnku za chvíli slíznu a jsem jak nenamalovaná, což je pro mě totéž, jako nahá:-DD

    OdpovědětVymazat
  31. Mám stejné stíny : ) Ulovila jsem je při essence výprodeji .

    OdpovědětVymazat
  32. Ta rtěnka je skvělá, a tobě moc sluší.. :))

    OdpovědětVymazat
  33. Vypadáš.. nevím jak to říct, tak nějak, královsky, vznešeně.. Prostě ti tady to líčení nehorázně sluší Peti!!!!

    OdpovědětVymazat
  34. Peti, ta rtěnka k Tobě vážně ale vážně nesedí, připadáš mi jako z Twilight ságy. :D

    cinderellasbeautystory.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Makeup Rimmel Wake me up mám taky a jsem nadšená. Je lepší než leckteré dražší makeupy a hlavně odstín true ivory mi perfektně sedí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také mám odstín true ivory, je to skvělý make up až na to,že se otírá :-/ Naty

      Vymazat
    2. Holky, tak to jsem ráda, i já jsem z něj zatím nadšená :)!

      Vymazat
  36. mám moc krásnou plet :) Z.

    OdpovědětVymazat
  37. Nádhera! Ta rtěnka ti strašně sluší, já bych si tohle dovolit nemohla!:D:)) Opět nádhera:)

    OdpovědětVymazat
  38. Krása :)Na mě je ta rudá možná moc morbidní, ale tobě moc sluší("jaké překvapení!") jak pusa, tak oči.

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Páni ta rtěnka je božská, taková démonská tu musím mít!:))
    Nepamatuješ si přibližně kolik tě stála?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, stála asi kolem 90 nebo 100 korun, kupovala jsem jí v My Tesco na Národní.

      Vymazat
  40. nádherné !
    opravdu ti to tam moc sluší taková zajímavá .. Být chlap tak se určitě ohlédnu :D asi i když jsem žena tak bych se ohlédla ..
    Já bych asi neměla odvahu si takto zvýraznit rty , ale když nad tím tak přemýšlím zkusit se má všechno ..

    OdpovědětVymazat
  41. Páni ta rtěnka je božská, taková démonská tu musím mít! :))
    Nepamatuješ si přibližně kolik tě stála?

    OdpovědětVymazat
  42. Jako fotka do katalogu nebo fotka na styl líčení paráda, ale jinak na běžné nošení se mi to moc nelíbí :) měla bys Peti přidat fotku víc z dálky, takhle se to těžko posuzuje :))



    Léňa

    OdpovědětVymazat
  43. ta slečna na poslední fotce bez obočí vypadá trochu děsivě :/
    mně se stejně víc líbí výraznější oči a nevýrazné rty, trend netrend :)

    OdpovědětVymazat
  44. Moc krásné! Strašně mi připomínáš moji učitelku baletu akorát, že ona je blondýnka :)

    OdpovědětVymazat
  45. Mně se to líbí :-) Trochu mi připomínáš Lucii Zedníčkovou (zamlada samozřejmě).

    OdpovědětVymazat
  46. Moc se ti to povedlo, přesně takhle jsem si podzimní líčení představovala :).

    OdpovědětVymazat
  47. Mne na tych fotkach hrozne pripominas Kylie Minogue v klipe Where the Wild Roses Grow, vyzeras tak etericky... za mna urcite palce hore! :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Ale jo, sluší ti to. Jen mě se na tobě (a obecně na ženách) mnohem víc líbí výrazné oči a nenápadné rty. Já se v poslední době zamilovala do rtěnek Alverde, už mám dvě v krátké době, mají nádherné barvy, dlouho vydrží, jsou moc příjemné, nevysušují.

    OdpovědětVymazat
  49. Úžasná a velmi precizní práce:) Jsi hodně talentovaná:)

    OdpovědětVymazat
  50. Veľmi sa mi páči toto nahé líčenie a výrazné pery! Mrzí ma však, že tento odtieň rúžu mi nepristane, takže asi budem túto jeseň musieť tento trendy prvok oželieť... :(

    OdpovědětVymazat
  51. Sluší ti to, ale řekla bych, že je na tebe líčení už příliš tmavé. Teda spíš ta rtěnka, i když k podzimu se to určitě hodí :)

    OdpovědětVymazat
  52. Makeup od Rimmelu je skvely, jen mi trochu vadi, ze se clovek leskne diky tem rozjasnujicim casteckam :( Proti vyraznym rtenkam vubec nic nemam, minule jsem mela ostre malinovou a je fakt, ze na me lidi docela koukali, coz mi neni uplne prijemne neni no :) Takovou podobnou jako mas ty mam od Catrice - Maroon, ale je trosku svetlejsi.

    OdpovědětVymazat
  53. Já si takovouhle rtěnku na sobě nedovedu představit nikdy, mám radši výrazné oči a na rty jenom lůj. Ale tobě to, Peti, moc sluší a článek se mi moc líbí. Anička

    OdpovědětVymazat
  54. Tak tohle líčení je nádherné, moc ti sluší! Opravdu super!

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Petro,mě se v tom líbíš.Tohle líčení očí zkusím,líbí se mi moc.

    OdpovědětVymazat
  56. JJ, tiez sa uz tesim na jesen kvoli tmavym peram...myslim, ze sa tento trend hodi kazdemu, len si treba vybrat ten spravy ruz :)

    OdpovědětVymazat
  57. Za mě palec nahoru! Decentní, ženské, vampí, minimalistické, prostě sexy(muži mají rádi výrazné rty -naznačují plodnost ženy). Tohle Ti fakt sekne, je to lepší, než to diblíkování s růžovými výtvory!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju,ale přiznám se, že naopak mému manželovi (a hodně chlapům v okolí) se výrazné rty nelíbí, ten má rád výrazné oči a nahé rty i tváře - nemá rád ani tvářenky :)...

      Vymazat
  58. Ahoj Petro, chtěla bych se zeptat zda by si v budoucích dnech neudělala recenze na nějaké baze pod make-up a pod oční stíny, vím jen o bázy od essence zajímaly mě ale i ostatní báze. Děkuji ;) Jinak jen tak dál s blogem ;) Je opravdu výbornej..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju, no videorecenzi na báze mám v plánu už asi 4 měsíce :D, stále čeká na seznamu, tak snad se k tomu konečně dostanu...

      Vymazat
  59. Co je to "signature look"?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych to pojmenovala asi jako charakteristický nebo "poznávací" vzhled, v tomto kontextu, ve kterém jsem to myslela já, je to pro mě líčení, které chci často nosit na podzim a bude pro mě typické :)

      Vymazat
    2. To je škoda, že sis jako signature vybrala zrovna tento look, umíš to mnohem lépe než "zakousla jsem králíka".

      Vymazat
  60. Moc všem děkuji za komenetáře a názory, tohle je rozhodně vzhled, který bude vyvolávat diskuze, zda ano, či ne, protože ta rtěnka je opravdu extrémně výrazná,ale já si říkám proč ne, já se v tom osobně cítím fajn :)......

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Petruš, už chvíli koukám na fotky, pročítám komentáře a já za sebe říkám, proč to někdy nezkusit naopak.. málo výrazné oči a o to více výraznější rty.. mně se to líbí.. připadne mi, že k tobě se to prostě hodí..sice bych si s tím asi nevyšla běžně do práce..:-), ale třeba na nějakou podvečerní párty by to bylo určitě super.. :-) Jen tak dál Peti.. mně se náhodou moc líbí tvoje odvaha pro barvy a nápaditost.. moc ráda koukám na tvoje videa a koupelna se mi začíná plnit různými krémy, laky na nehty a šminkami.. :-D

    OdpovědětVymazat
  62. tenhle look se opravdu povedl, přesně jako z módního mola :) také nemám odvahu na takhle tmavé odstíny rtěnek, ale je to škoda, protože se mi moc líbí. i na Tobě jako bledulce, evokuje to ve mě smyslnost :)

    OdpovědětVymazat
  63. i já se musím přiklonit k názoru, že se mi mnohem víc líbí výrazné oči a nenápadné rty
    výrazné rtěnky se mi celkově nelíbí, působí na mě hodně nepřirozeně a snad každý v nich vypadá starší
    ale jak jsi řekla, je to věc názoru =]

    OdpovědětVymazat
  64. Nejnovější výrobky od rimmel, které ted vlastníš jsi dostala ke zrecenzování nebo koupila? a pokud koupila :D nejsou ted na ne akce v drogerce?. o tom makeupu jsem premyslela, ale jestli je to lepsi pro zralejsi plet....

    OdpovědětVymazat
  65. Tohle líčení se mi na tobě líbí, ta rtěnka je výborně zvolena ke tvé barvě pleti :-)

    OdpovědětVymazat
  66. Nechapem, co vsetci riesia - make-up je nadherny. Podla mna si ho skvele zladila so svojou svetlou pletou a vyvazila jemnym licenim oci a tvare [licka]. Dovolim si tiez upozornit na upravene obocie, bez ktoreho by to nebolo ono. Mne sa naopak paci tato tmava rtenka na tebe ovela viac nez rozne blede ruzovky [osobna dis/preferencia, podla mna vyzeraju umelo].
    Nie, nie je to look pre kazdu, len pre tie, ktore ho vedia nosit - chce to istu davku sebavedomia a tiez striedmosti [t.j. prekonat sa a nedoplnit to dymovymi ocami].
    Ale tebe ide skvele a dufam, ze ho na podzim budes nosit casto :)
    Marta

    OdpovědětVymazat
  67. Peti musím říct, že ti tento look moc sluší :) http://fashiondiarybykate.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  68. Nadhera! Pripomelo mi to foto Joanny z ANTM v te helme. Pres vyrazne rty oblicej vypada nevinoe, na podzim super liceni. Julie

    OdpovědětVymazat
  69. Opravdu krásný a povedený makeup, který když vidím v časopise, tak se moc nelíb, ale ty jsi ho pojala výborně a klidně i na denní nošení, máš k němu přiměřeně nalíčené oči, opravdu paráda. Asi se inspiruju a brzo vyzouším, jen pořídit rtěnku. Aneta

    OdpovědětVymazat
  70. máš úúúplne nádherne peri ! :)

    OdpovědětVymazat
  71. Myslím, že práve tento typ líčenia je pre vás to pravé.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!