OOTD - black & leopard skirt + chystaná novinka od Sally Hansen

by - 22 listopadu

Krásné sobotní dopoledne všem,

ve čtvrtek jsem byla spolu s dalšími bloggerkami a novinářkami pozvána na představení jedné horké novinky od  značky Sally Hansen do překrásného prostředí Žižkovské věže. O novince samotné vám toho zatím příliš prozrazovat nebudu, protože na náš trh se chystá až v příštím roce a hlavně ji zatím nemám vyzkoušenou, zato vám řeknu, že jsem si užila fajn odpoledne ve velice příjemné společnosti a prostředí, které přímo vybízelo k tomu, abychom tam nafotili outfit ☺. Nakonec venku vládne pěkná zima a tak jsem byla ráda, že pro jednou při focení nebudu muset klepat kosu.
 
Na sobě mám opět outfit v relativně tmavých barvách, ale nemohu si v poslední době pomoci, na podzim mám na tyhle barvy prostě chuť. Snažila jsem se černou plochu  rozbít zajímavou sukní s leopardím vzorem a výraznou rtěnkou. Abych vám pravdu řekla, tak nejsem velkým milovníkem jakýchkoliv zvířecích vzorů na oblečení. Na jiných se mi to moc líbí, ale v mém případě bych volila ne moc velké plochy takového potisku nebo jen doplňky. Ačkoliv na spodním prádle nebo plavkách je tento vzor fajn, tak třeba na kabátu nebo šatech bych ho už asi úplně nemusela. Je to ale čistě má osobní preference, přijdu si totiž na tyto vzory moc "jemná" a romantický typ a zdá se mi, že se ke mně moc nehodí. Naopak jsou ale ženy "dračice", kterým tyto vzory vyloženě sedí. Schválně mi dejte vědět, do jaké skupiny patříte vy a zda zvířecí vzory na oblečení velkoplošně ano nebo ne :)......
Další věc, o které bych ráda napsala pár řádek, jsou kozačky. Z vašich reakcí se mi zdá, že spíše převažuje názor, že se vám nelíbí. To úplně chápu, je to ten typ bot, který bud milujete nebo nenávidíte ☺. Musím ale říci, že mne až překvapuje kolik kladných reakcí a dotazů odkud je mám, sklízí v reálu. Je tedy fakt, že na fotkách vypadají tak nějak "lesklejší", tak to možná neodpovídá úplně realitě. Já patřím do skupiny, které se líbí hodně, zdá se mi totiž, že dělají hezké nohy a právě to, jak je bota mohutná, se mi líbí, ale jak říkám, to je věc názoru a rozhodně ten svůj nikomu nevnucuji ☺.
 


kozačky - Choies
punčochy - microfiber Calzedonia
sukně - Dresslink (vel. S a musela jsem nechat zabrat v pase)
tričko - HM
korále a náušnice - od Kristýnky a mohu moc moc doporučit, je úžasně šikovná a jsou opravdu nádherné a kvalitní!
rtěnka - Rimmel Kate 09
lak - Madam Glam Kiss and tell
hodinky - Daniel Wellington ("petralovelyhair" pro 15% slevu na nákup do 31.12.)



 
 



Samozřejmě jsme si nemohli nechat ujít fotku v bublinách, ze kterých je krásný výhled na Prahu.

 
Úžasný výhled na Prahu.....

Jak si můžete všimnout, byla jsem v té nejlepší společnosti ☺! S Ájou se vždycky moc ráda vidím, protože skvěle pokecáme nejen o kosmetice a blogování a vždycky je sranda ☺.





 
 A teď k tomu, co vás asi zajímá nejvíce a na co se můžete těšit v příštím roce v našich drogeriích. Chystá se k nám totiž novinka od Sally Hansen, konkrétně produkt Miracle gel, což je dvoufázová péče pro vaše nehty.
Barevné laky budou dostupné ve 23 odstínech v několika kolekcích a k tomu je třeba speciální gelový vrchní lak, který barvu "uzamkne" a ta pak déle vydrží. Více vám samozřejmě napíši, až novinky otestuji. Protože je mi ale jasné, že se budete ptát, zda to vydrží a je stejné jako gel lak, akorát k tomu není třeba LED lampa, tak není. Toto jsou v podstatě laky na "klasické" bázi obsahující speciální technologii, které mají větší výdrž oproti lakům běžným, avšak normálně je odlakujete a nedá se na ně lakovat dál klasickými laky jako na gel lak, aniž byste pak neodlakovali vše.
Také vám nehty nezpevní tolik jako klasický gel a ani nemůžete čekat, že to vydrží přes dva týdny jako gel lak. Podle mého názoru je to takový mezistupeň mezi klasickými laky a gel lakem, gelový lak s prodlouženou výdrží a krásným leskem. Ideální pro ty, kteří nechtějí používat nic, co se zapéká, přesto však chtějí, aby jim mani vydržela déle, než 3 dny.
Ale to jsou mé první pocity a dojmy, určitě se dozvíte více. Já jsem momentálně nalakovala ten nejkrásnější modrý odstín, který jsem kdy viděla ☺!
 
foto z představení kolekce

 

 


 

You May Also Like

58 komentářů

  1. Ja som už tie laky niekde na internete videla a sondovala som o nich trošku viac informácii a je super, že prišli na trh s touto novinkou gélových nechtov bez akéhokoľvek použitia LED lampy, čo je super :) Neviem sa dočkať kedy príde táto novinka na Slovensko :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, já myslím, že u vás budou stejně jako u nás, mělo by to být prý někdy koncem ledna :).

      Vymazat
  2. Na laky se teda těšim :) Moc se mi líbí náhrdelník, nevim, jestli znáš seriál 2 socky, tak blonďatá hlavní hrdinka nosí právě tento typ náhrdelníků a moc se mi líbí a ten tvůj, mi přijde relativně podobný :) Mojim favoritem teda nejsou boty, ale to zas je můj boj :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jestli se ti líbí náhrdelníky za seriálu 2 socky...máme je v eshopu...
      http://garderobes.cz/zdobim-se/bijoux-c-6037.html
      http://garderobes.cz/zdobim-se/bijoux-c-6041.html
      nebo spoustu dalších...pěkný den Petra- Garderobes

      Vymazat
  3. Když jsi jemná a romantický typ, asi bych k doladění outfitu volila jemnější typ bot - třeba ty Ájiny (ty se mi moc líbí).
    Když pominu můj názor, zda se mi boty líbí nelíbí, přijdou mi prostě takové "tvrdé, robustní"... možná k nějakému rockovému outfitu s křivákem...
    Žižkovská věž je magická!

    OdpovědětVymazat
  4. Citala som zahranicne blogy a nie moc velke nadsenie s vydrzou,niekomu to po nalakovani vydrzalo den,samozrejme umyvanie,domace prace s rukami. Ale ak niekto nic az taketo nerobi mozno vydrzi. Myslim,ze to bude drahe a radsej klasicke laky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude to stát 289,- lahvička dle mých info, jak jsem psala, jako gel lak to určitě nebude s tou výdrží .)

      Vymazat
  5. Outfit se mi líbí, ale ty boty mi k tomu moc nesedí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Za mně dnes nuda, ale líčení je příjemné :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péťo. A víš jaká bude cena těchto nových gellaků? Máte někdo zkušenosti s Essence sadou na nehty? Uvažuji o ní. Ale bojím se toho odstranění sloupnutím. Aby se nezačal lak sám slupovat hned druhý den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Miluško, dle mých informací 289,-, s Essence nemám zkušenost,ale dle ohlasů čtu, že Sally je o dost lepší.

      Vymazat
    2. Essence sadu na gelové nehty mám a jsem s ní moc spokojená, za tu cenu super výrobek... nehty se mi zpevnily a lak vydrží na nehtech dlouho :)

      Vymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Taky patřím do skupiny romantické :D takže nic se vzorem nemám.
    Mrzí mě, že to musím psát, ale nemůžu si odpustit poznámku k náhrdelníku - zlatou nemám ráda samu o sobě, ale tohle je teda vážně hrůza. Vypadá to jak lacinej přestřik, jako kdyby se někdo snažil to přestříkat na žlutou, ale nepodařilo se to. Takhle přesně vypadaj ty shity z ebay... kdybys ho neměla, tak by to bylo top :)

    OdpovědětVymazat
  10. wau, petra tento štyl k tebe pasuje najviac so všetkych ktory som tu videla..... je to elegantne, sexi, ženske...... krasna rtenka k tomu dodola ten spravny šmrnc.

    OdpovědětVymazat
  11. Mám laky doma asi už půl roku, dovezla jsem si je ze zahraničí a můžu Vám prozradit, že za mě jsou bomba! Normální lak mi na nehtech vydrží max. den, tento vydržel ve svém maximu týden, průměrně asi 5 dní. Holky, které musí lakovat každý den, jistě pochopí mé nadšení:) Tak jsem zvědavá, jestli budeš mít stejný názor. K.

    OdpovědětVymazat
  12. vzory mám moc ráda a i na tobě se mi sukně líbí :)..boty se mi nelíbí vůbec, jsem jejich odpůrcem, ale je nejdůležitější, aby se líbily tobě ! :)

    OdpovědětVymazat
  13. K dnešnímu outfitu mi také moc nesedí boty, jsou stylově jinde. Náhrdelník bych asi taky vyměnila za nějaký jiný, jako celek mi to moc nehraje. Jinak ty kousky samy o sobě jsou pěkné. A co se týče zvířecích vzorů, tak ty mám hrozně ráda. Leopardí kabát bych si asi nekoupila (zatím jsem nenarazila na nějaký extra), ale svetříky nebo ostatní věci nosím moc ráda. Prostě se v nich cítím dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak ta modrá je opravdu nádherná! :)

    www.goodtobe-awoman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky Peťulko!! Mohu se poptat, zda půjde nový miracle gellak nalakovat i přes gel lak původní, na který je potřeba lampa. Tzn. když budu mít zapečené nehty SH pod lampou SH a na ně bych ještě dala tento nový nezapékací lak??
    Moc děkuji!!
    Jsi úžasná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím,že ano,Petra přece lampu používá a na fotkách zkouší modrou barvu. Já si lakuju nehty obyč.lakama z drogerie,přes to od Sally Hansen Insta - Dri , lak rychleji zaschne, leskne se a vydrží i týden hezký. Peti oběma Vám to moc sluší ! ........Verča

      Vymazat
  16. Tyjo tak ta novinka se mi moc libi!! Fotky paradni, moc ti to seklo i Aji. Kozacky se mi nelibily, ale na techto fotkach vypadaji dobre, asi fakt zalezi na uhlu foceni a i celkove k tomuto outfitu mi pasuji.

    OdpovědětVymazat
  17. Zvířecí vzory mám moc ráda, ale samozřejmě to chce příčetné kombinace a zvážit svůj barevný typ. Tvůj outfit by se mi líbil, kdyby sukně nebyla v tak moc teplých sytých barvách. Podle mě by ti spíš slušel hadí vzor, ačkoli ten chce větší opatrnost, protože může být hodně kýčový a nevkusný, ale na tebe by mi šel, protože bývá často víc do šeda. Ale i ten leopard se dá občas potkat v béžovějších tónech. Barevně by ta sukýnka víc slušela asi Áje. Kdybyste si outfity prohodily, bylo by to barevně asi lepší.
    Asi bych to viděla jak s červenou rtěnkou. Je to takové lidově neoblíbené, protože je to často bráno něco mezi buržoázním přežitkem a stylem "šlapka" a některé ženy zvířecím vzorům a rudým rtěnkám fakt nedělají dobrou reklamu.
    Nicméně u tebe se mi oboje líbí, jen jak říkám, zviřátka by se dala lépe barevně vychytat.

    OdpovědětVymazat
  18. Páni, tak takovéhle akce prostě musejí být super! A novinku už také nějakou dobu sleduji, na ofiko fb stránce o ní píší neustále. A někdo ji miluje, jiní ji rádi nemají. Tak jsem na ní tedy také zvědavá :-) A děkuji za zmínku mých náhrdelníků, jsem ráda, že ho nosíš a že se ti tak líbí :-)
    K.

    OdpovědětVymazat
  19. Laky Sally vypadají velmi hezky. Modrá byla super volba, Péťo. Zaujala mne i jemná růžová a béžová barva. Uvidíme, co nám po novém roce Sally přinese do ČR:-)
    Děkuji za článek:-)
    Omlouvám se za rozdělení komentu na 2 části....já trubka to odfajfkla dřív, než jsem to stihla dopsat....:-) Jelítko jsem:-)

    OdpovědětVymazat
  20. Sukně ti sluší:) Ale kozačky už jsem je viděla u tebe na instagramu tuším a teda nelíbí se ani trošku :D Přijdou mi hrozně mohutné (kor k tobě když jsi taková štíhlá, drobná..) a ten "přehoz" co je až po zem vypadá hrozně:D pardon, nemůžu si pomoct...já všeobecně kozačky jako takové nemusím, takže tak...outfit by se mi líbil, ale ty kozačky mi to prostě kazí..
    Laky mě nechávají úplně chladnou, pač si nehty nelakuju, žádné "nemám" :D Líčení je fajn, ale vypadá to jakobys nebyla nalíčená, když nemáš žádné výraznější stíny to u tebe není zvykem řekla bych :D

    OdpovědětVymazat
  21. Zvířecí vzory také moc nemusím ale ta Tvoje sukně je zrovna nádherná! A botičky se mi taktéž líbí :) Jsi jak holčička Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  22. Bohužel celkový dojem opět jako v přechozím outfitu - dohromady nevkusné:// Těšila jsem se moc na tvé podzimní outfity, ale tohle opravdu není můj šálek kávy. Sukně se zvířecím vzorem, k tomu tyto perlové šperky + kozačky ani nekomentuji, celkově to působí jako od kolotočů...Doufám, že přístí outfit budu moci jen a jen chválit. Novinka od Sally Hansen mě zaujala, určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  23. Aja ma uplne super boty.
    Peto,nedavno jsem si na tebe vzpomela.Dlouho se mi vyrazne nahrdelniky nelibily,ale ted jsem nazor zmenila a po jednom take zatouzila.Koupila jsem si zlatofialovy s tim,ze si ho vemu k cernemu triku nebo pruhovanemu fialovemu svetriku.Pak jsem zacala mit strach jaka vznikne v praci suskanda.Kolegyne jsou fajn a je s nima sranda,ale jakmile neco trochu vybocuje z jejich standartu tak pomlouvaj.Nedej boze ze nejaka zakaznice prijde s vyraznou rtenkou.
    Myslim,ze me obavy dokazuji jak je spolecnost hnusna a netolerantni.
    mas muj obdiv: ,,at ziji kousavi anonymove".
    Fandim ti anna

    OdpovědětVymazat
  24. Krásna, veľmi ti to pristane. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Outfit se mi celkově moc líbí, podobnou sukni mám taky asi za 1€ z Francie ;) a je to jediná věc a vlastně velký šátek s leopardím potiskem, které vlastním. Mám to asi tak, jak jsi to napsala ty. Moc tyto věci neunosím, ale někdy šátek nebo tu sukni vytáhnu. Kozačky se mi nejdříve nelíbily, ale změnila jsem názor, protože jsem podobné viděla včera ve městě a moc se mi líbily.

    OdpovědětVymazat
  26. Kdyby to rychle zaschlo a nedělaly se na tom otisky peřin a vlasů, jdu do toho.

    OdpovědětVymazat
  27. Až budu v Praze musím Žižkovskou věž omrknout.Vypadá to v ní báječně :) A ten výhled...

    OdpovědětVymazat
  28. Tak mě se k tomuto outfitu ty kozačky moc líbí,asi tím, že je ta sukně taková naducaná, tak nevypadají obrovsky, akorát já bych si ji nevytahovala skoro až pod prsa. Kolik má vůbec Ája let? Jaksi ji nedokážu odhadnout. A ještě bych se chtěla Peti zeptat, do jakého časopisu si dělala rozhovor po Blogerce roku? Včera jsem v Hospodářských novinách četla rozhovor s A Cup of Style, týden předtím s tou novinkou roku v MF Dnes a tak se už těším, až si něco přečtu o tobě :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Péťo, ten modrý lak je nádherný.
    Tobě to moc sluší.Vyměnila bych boty, ty nejsou můj šálek kávy.

    OdpovědětVymazat
  30. Ty kozačky jsou super. Extravagantní, ale sednou ti. A na novinku SH se moc těším, je to přesně pro mě. Do gelovek se mi nechce, ale stejně bych uvítala něco trvanlivějšího, takže tohle vypadá jako ideál.

    OdpovědětVymazat
  31. Outfit je super, moc se mi líbí sukně, rudá rtěnka, i náhrdelník, má to šmrnc, moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  32. Souhlasím s tebou. Já zvířecí vzory moc nemusím a ani se po nich v obchodech nedivám, ale na ostatních mi to nevadí a hodně lidem to i sluší. A já jsem spíš na ty dívčí a pastelové oblečení. A ty boty není to zrovna můj šálek, ale to neznamené, že je tady budu shazovat, prostě máme každý jiný vkus a hlavně, že jsi s nima spokojená ty :)

    OdpovědětVymazat
  33. kočky, sluší vám to :) nevíš, jestli se dají kozačky sehnat v ČR?

    OdpovědětVymazat
  34. Krásnééé!!!!
    Jinak Péto. viděla jsem, že si v jednom videu říkala, že sis něco koupila z ebay. Mohla bys mi prosím na liiii5@seznam.cz napsat co a jak? chtěla bych odtamtud šaty, ale mám strach a nevyznám se v tom. moc děkuju!!!

    OdpovědětVymazat
  35. Outfit se mi líbí :))) A ten lak modrý vypadá fantasticky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Péťo, mně se Tvůj outfit i boty LÍBÍ. Je to změna, inovace. Boty jsou sice okopírovaný od kozaček Gaiter Boots od Givenchy. Choies "obšlehne" dost věcí od světových návrhářů.
    Já osobně se řídím pravidlem, že v mém outfitu může být jen jedno "zvíře". Pak se to často překombinuje. Jinak palec nahoru. Sluší. Hezký večer. Jana.

    OdpovědětVymazat
  37. Peti, přiznám se, že se mi sukně nelíbí - jednak nejsem ani trochu fanouškem zvířecích vzorů a jednak se mi nelíbí střih - to, že je do gumy (nebo to tak přinejmenším vypadá). Ale samozřejmě jako vždy platí sto lidí, sto chutí.
    Kozačky jsou fajn.

    OdpovědětVymazat
  38. Hezký outfit, ale boty se mi k téhle kombinaci nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
  39. Moc pěkná sukně :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  40. Moc ti to na fotkách sluší ;) A na novinku od Sally se už těším. Jsem na ty laky opravdu zvědavá :D
    http://aberlovecoraline.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  41. Peti, ta sukně je skvělá, moc Ti sluší! :) Musela to být skvělá akce, novinky od Sally Hansen vypadají pěkně
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Petro:)
    Moc se mi líbi jak si skombinovala perlovy nahrdelník s vzorovanou sukní to by me nikdy nenapadlo, že se nečo tak jemneho jako perly hodí k zvirecimu vzoru:) Ale pusobí to opravdu moc hezky:)jinak jsem se chcela zeptat jestli bys neporadila dlhouvlaskam nejaky trendy učesy:) protože když hledam na internetu jak si nechat ostrihat dlhé hlasy aby zustali dlouhe jen aby meli nejaky zajimavejší tvar tak nic moc nenachazím:) A taky treba jaky učes se hodí k jakemu typu obličeje:) Dekuju Terka

    OdpovědětVymazat
  43. Sakra! Zase budu utrácet za laky! Péťo, nevíš kolik ten lak+top coat budou stát?

    OdpovědětVymazat
  44. tohle líčení je příjemné, nemohla bys prosím, na něj udělat tutoriál? :-) Jinak botám jsem na chuť nepřišla i když je máš v OOTD už po několikáté. Zvířecí vzory taky nejsou zrovna můj šálek kávy... a to že je sukně do gumy mi připomíná přelom 80tek a 90tek.
    Za mě dneska ne-e, ale ten Tvůj úsměv člověku zlepší náladu.. :-)
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  45. Boty se mi nelíbí, ale nechápu, že je někdo schopný se kvůli tomu nějak neslušně vyjadřovat a dělat dusno (viz někteří anonymové). Bože, jsou to jen boty :D Pokud se ti líbí, tak proč bys je neměla nosit, nebo řešit, že někomu se nelíbí... Jinak souhlasím s tím, že ti víc sluší ty jemné vzory :)

    OdpovědětVymazat
  46. Proti zvířecím vzorům nic nemám (zvlášť ne proti kočičím:-) a tys ho navíc pěkně zkombinovala, jen ta sukně prostě vypadá hrozně lacině. A boty, no, tak ty jsou ale fakt hrozný. Dělají hezkou nohu? Kde, prosím pěkně? Dělají dojem shrnutého žvance, navíc děsivě mohutného.
    K lakům - to je bezva nápad. Uvidím, za jakou budou cenu, i když si je asi pořizovat nebudu. Mít dva týdny stejný lak, ježiš, to by mě nebavilo :-D Leda by trochu rozšířili barevnou škálu, dvě tři barvy se mi líbí, ale není to nic, co bych doma už neměla ve formě klasického laku.

    OdpovědětVymazat
  47. Myslím si ,že v kosmetice jsi vážně dobrá-nádherně umíš ličít. Bejt Tebou , zustanu jen u ní. Oblečení a td... vážně ne, to nechej na někomu, kdo má smysl pro modu. Za mě tohle kyč!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!