19. vlog - prodloužený víkend, dovolená, horko, koupání, nákupy

by - 07 července

Krásný večer vám všem,

víte, že vám dlužím za tento víkend další oddechový vlog? ☺ Protože se ale nedělo nic zásadního, s čím by bylo zajímavé se podělit, trochu jsem ho natáhla až do prodlouženého víkendu a dneška. Doufám, že si užíváte horkého počasí tak jako my, protože já to miluju ♥ a pevně věřím, že letošní léto bude úžasné!
Moc vám všem také děkuji za nádherné komentáře k poslednímu outfitpostu, jsem tak moc ráda, že se vám líbil, i když se přiznám, že jsme to nečekala, tolik kladných hodnocení a žádné negativní anonymy ☺.

Užijte si vlog a já se na váš těším u dalšího kosmetického příspěvku ♥!


You May Also Like

52 komentářů

  1. Ahoj Péťo,
    ještě jsem ti nepsala žádný komentář, ale už musím, přece jen, už tě sleduji dlouho :) Tyhle vlogy jsou vážně super, líbí se mi, jak se zapojí i Míra, je hezké, že tě tak podporuje v tvé činnosti :) Opravdu z vás vyzařuje pozitivní energie a vaše videa mě vždy pobaví.
    Mimochodem, vypadáš vážně skvěle, máš krásnou postavu. Užijte si léto a jen tak dál. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Moniko, moc ti děkuji za krásný první komentář, moc jsi mě potěšila ♥.

      Vymazat
  2. Ahoj Péťo, vaše vlogy jsou prostě pecka, pořádná nálož pozitivní energie a skvělý nálady, s Mírou jste perfektní pár! :)

    Jako jedna z mnoha Ti přeju vše nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, úspěchů a lásky. <3 Zůstaň pořád tak stejně prima a v pohodě, jako dosud :) Krásně si narozeniny užij!

    Nikča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nikčo, moc ti děkuji za přání i za pochvalu vlogů, moc mě to těší ♥

      Vymazat
  3. krasne leto preji....a dodatecne vse nej k narozeninam Peti...hodne zdravi....a at se Vam vse dari...

    OdpovědětVymazat
  4. Jupí! Mám na co koukat před spaním :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Super vlog, moc me bavi, kdyz si chci odpocinout, k tomu vas vlog... idealni :-) Na Lipne na te stezce jsme byli predloni, vyjeli jsme lanovkou nahoru, super vylet! A pak jsme se stavili v Krumlove. Loni jsme byli na Hluboke a letos se chystame do Cervene Lhoty. LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni,tak to se vám na Lhotě bude líbit, od nás je to kousek, byli jsme tam už několikrát a úplně to tam miluju ☺.

      Vymazat
  6. Ahoj Peťka, dodatočne Ti prajem všetko najlepšie k narodeninám:)) Videjko sa mi páčilo, teším sa na tutoriál, výsledok vyzeral výborne!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Peťo, vše nej k narozeninám!!!!!!! Doporučuji Nové Hrady -Terčino údolí. Sice jsem tam byla před lety, ale zanechalo to ve mě tak silný zážitek, že se tam někdy zase vrátím....Třeboňsko - kolem rybníků, to je taky paráda...Krásné léto. Blanka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Blanko, moc děkuji za přání i za tip na výlet, do Nových hradů bych se moc chtěla podívat!

      Vymazat
    2. Jo tak to doporučuji také, jezdila jsem tam za mlada a loni v září jsme se tam byly z nostaligie podívat, jiné, ale hezké.

      Vymazat
  8. V Kamenické zahradě jsem měli svatbu, za chvíli to bude rok, je to tam krásné :-) a myslím, že jsem vás tu i zahlédla :-) krásné léto, Marie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na svatbu je to úžasné místo, my jich tam několik i fotili :), také krásné léto!

      Vymazat
  9. Jéé :) Super, sem se zase nasmála, Peťo a budeš zkoušet i ty křídy na vlasy od Essence? Já totiž bych to chtěla zkusit, ale o těch od dermacolu jsi říkala že nic moc, tak mě zajímá co tyhle... ;)
    Jinak dodatečně všechno nejlepší! A strašně ti sluší ty copíky! :D

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou vždycky tak milá videa. :)) Voda v lomu je opravdu přenádherná, krásně čišťounká.

    Kája

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti. Super vlog, spomenula som si pri ňom na dovolenku, ktorú som trávila s rodičmi vo Vašom meste. Celkom som už zabudla, že sme sa vtedy boli kúpať v tomto lome :)...a samozrejme prajem dodatočne aj všetko najlpešie k narodeninám, nech sa Ti darí. Naďa

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Peťo,
    také dnes píšu svůj první komentář a to tě sleduji už třetí rok! Moc se mi líbí jak prezentuješ tebou vyzkoušené produkty, několik jsem na tvé doporučení koupila a byla spokojená. Jen s tou čokoládou z Lidlu jsi mi to neměla dělat, nevydrží mi dýl než dva dny!! :-D Také jsem od tebe pochytila něco z líčení, za to ti také děkuji, určitě je nás takových víc. Jinak chci ti dát tip na výlet - v Sezimově Ústí je vila Edvarda a Hany Benešových s krásným přilehlým parkem, určitě stojí za vidění.
    Ať se ti vše daří jako do teď a přeji ti krásné léto, a také ať máte rekonstrukci brzy hotovou! ;-) Nina

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pohodové video:). Přeji všechno nejlepší k narozeninám a připojuji tip na výlet: Krokodýlí ZOO v Protivíně nebo Muzeum čokolády v Táboře. Pavla

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Petro,
    již delší dobu Vám chci napsat. Váš blog jsem začala sledovat, když jsem otěhotněla. Musím Vám za něj poděkovat! Je to místo, které mě do jisté míry vrací do normálního života :-) Každý Váš příspěvek, je pro mne obrovským relaxem a vytržením z každodenní rutiny. Mnoho lidí mi v poslední době říká, jak jsem s dítětem zkrásněla, ale já vím, že velikou zásluhu na tom má právě Váš blog. Ještě jednou velké díky!!!
    Svým příspěvkem Vám chci nejen poděkovat, ale také říci, že Vás nesledují pouce náctileté slečny, ale obdivují i ženy "zralejšího věku". Nepíši totiž jen za sebe, ale i za 6 mých kamarádek ( 29-44 let) - dnes již zasloužilých matek. :-)
    S přáním všeho dobrého pro Vás i manžela - Lucka z Vysočiny

    OdpovědětVymazat
  15. Super pohodovy vlog :) I ja preji vse nejlepsi k narozeninam, poradne to oslav :)

    OdpovědětVymazat
  16. Opět super vlog!!! Mám vás ráda. Peti vše nej nej k narozeninám!!!!
    Petrushca

    OdpovědětVymazat
  17. Parádní oddychový vlog ;) Ten salátek s rukolou dělám taky často.Jen do něj ještě přidávám černé olivy.
    Chtěla jsem se Tě zeptat, jestli jste se někdy s Mírou byli koupat na Zvůli? My do tohohle kempu jezdili s našima celý dětstsví, někdy i na 3 týdny.Je to tam fakt pěkný.Je to kousek od Kunžaku.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. :)) No pěkně jste si dali do těla, v tom vedru, uf! Ten dárek od Dermacol je nádherný, to se jim povedlo a přesně se trefili čokoládou, že:)) Už jsem ti přála na insta, tak hlavně hodně zdravíčka, a ať jsi spokojená a šťastná!:)

    OdpovědětVymazat
  19. Super video Peti, já tyhle tvé vlogy s Mírou úplně miluji. Jste úžasný pár a sálá z vás, energie, optimismus, dobrá nálada, nadhled... kéž by takových lidí bylo víc. Jinak přeji všechno nej nej nej k narozeninám a neříkej, že jsi taky Rak jako já :D

    Spotřebováno: Červen 2015

    OdpovědětVymazat
  20. tvoje reakce na hmyz mne pobavila :D to jsem celá já :D dokážu z místa nabrat 150km rychlost a zdrhat :D
    Jinak musím říci, že tyhle vlogy mne hrozně baví, jednak proto, že jsou tak šikovně sestříhaný, člověk se nenudí , žádné dlouho vykecávání a je to supr :) To líčení pro tutoriál Peti je bomba, máš v něm úplně luxusní oči... takový svádivý, fakt nádherný :)
    Líbí se mi, že i v tom vedru jdeš běhat, já jsem stejně pošahaná, akorát že hopsám doma pěkně přes poledne jak debil, když děti spí :D ale supr ten pocit potom :))

    Kytice od Dermacolu nádherná, já měla za tebe slzu na krajíčku, to jde vidět, že si tě prostě lidi váží, že jsi normální supr baba, žadný tydýt, jsi upřímná a prostě jsi skvělá, to je taky důvod, proč se k tobě vracím. A všimla jsem si, že jsi poslední dobou přestala reagovat na nepříjemné komentáře - máš mou absolutní podporu, obdiv a ohromně jsi u mne zase stoupla... ne že by tomu tak předtím nebylo, ale líbí se mi zkrátka tvůj postoj, ne vždy se to dá zvládnout, ale jak to vidím i já teď z druhé strany coby čtenáře, *er na ně :D

    Zdravím i Míru :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Péťul. No konečně nový vlog. Sledovala jsem netrpělivě celý víkend tvůj web a pořád nic. :-D Vlogy jsou parádní i když nevíš co máš do nich točit :-) To bronzerové líčení je krásný, hlavně pořád důmám jak si nalepit řasy. Mám jít 8.8. kamarádům na svatbu a ráda bych si je nalepila, zatim to nikdy nedopadlo dobře. Pak mám doma nějaké šaty, selektovala jsem je na dvoje ale nevim který si na tu svatbu vzít. Přidávám gratulaci k narozeninám a těšim se na další vlog. Klára

    OdpovědětVymazat
  22. V tom posledním líčícím videu máš hrozně flekatý obličej. Je škoda, že sis zničila svou bílou pleť. Ty samoopalováky+solárko+slunce ti akorát zvýraznily nedokonalosti-vrásky, pigmentové skvrny, pihy. A barevně je to líčení k tvému typu úplně mimo. Dost úlet. Vypadáš starší tak o 10 let. (myslím díky těm tmavým flekům a špatnému opálení)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až na to, že žádný samoopalovák nemám, na solárko nechodím a když jsem tam byla před létem 4x, tak si neopaluju obličej a ani na slunci si obličej neopaluju a pigmentové skvrny nemám, to jsou pihy, nechutné co. Hlavně to napsat hrdinky anonymně.

      Vymazat
    2. Zase nějaká závistivá pipina, co se neumí ani podepsat.

      Vymazat
    3. Závistivá nejsem , ale ať koukám jak koukám, Petra vypadá ve videu flekatě. Rozhodně nemyslím ty pihy, ale fleky. A prostě mi přijde, že to Peťe přidalo roky a že to opálení nebo co to je ji udělalo flekaté mapy na obličeji. A podpis klidně přidat můžu, což o to. Lenka Záhorová

      Vymazat
    4. Každé opálení přidá každému opticky na věku, to se nedá nic dělat, to je prostě fakt. Stačí si dát na obličej tmavší make-up a už to je. Proto se sama, majíc světlou pleť, neopaluju, protože mně na léto stačí jen lehce nazlátlý odstín kůže, po nějaké oranžovině nebo bronzovině netoužím, zvláště na obličeji ne, nesluší mi to. Navíc mám světlejší vlasy než Petra, takže i proto by to nevypadalo dobře.

      Vymazat
    5. Moc nechápu to chtít tu za každou cenu jména reagujících, aby to jako nepůsobilo anonymně, ale přece jméno si lze i vymyslet, ne?

      Vymazat
    6. To je pravda, ze opaleni vzdy prida na veku ;). Ano, jmeno si lze vymyslet, ale zase pochybuju, ze by si kvuli tomu nekdo zakladal 10 profilů.....

      Vymazat
    7. To je sice pravda, ale stačí na konec komentáře dodat nějaké smyšlené jméno a pak ho odeslat jako anonymní. A žádný extra profil se zakládat nemusí.

      Vymazat
  23. V takovem podobnem lomu jsme byli taky akorat u nas na morve a ta voda je fakt naprosto cista a pekna.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Peťo dost mě od tebe zarazilo, že ve vlogu si urazila zemědělce a v zápětí máš záběr jak kupuješ potraviny. Víš potraviny se musí nejprve vypěstovat, sklidit, zpracovat a pak jdou ke spotřebiteli. Příště zvaž svoje slova, zemědělci krmí lidstvo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím tě a čím jsem urazila zemědělce? Já na VŠ sama na zemědělku chodila.

      Vymazat
    2. A nestudovala jsi náhodou ekologii?

      Vymazat
    3. Tak jsem Tě asi někde našla, ale nebyla jsem si jistá, jestli jde opravdu o tebe. Studium ekologie a bloggerka v kosmetice mi totiž zrovna nejde dohromady. A můžu se zeptat, jestli Ti to studium tedy k něčemu bylo? Myslím kromě toho, že jsi zakotvila na venkově? Já z venkova pocházím, tak proto se ptám. A jméno nenapíšu, protože pravé uvést nechci, na rozdíl od Tebe si chráním soukromí, seč to jde.

      Vymazat
    4. A kde jestli se můžu zeptat? :) Já jsem hned po škole pracovala v oboru než jsem byla osvč :), ale mám moc ráda zvířata a přírodu, takže mě ten obor bavil, i všechny ty praxe mezi zvířaty. Celkově mě bavila ekologie, zoologie, projektování staveb, dendrologie, meteorologie atd :).

      Vymazat
    5. Popravdě už si přesně nevzpomínám, ale byl to myslím nějaký seznam studentů a bylo tam taky Tvoje jméno, tak mě napadlo, jestli to náhodou nejsi Ty. Ale to spíš bylo tak bokem, že jsem se optala, rozhodně nic ve zlém. Bydlení v domečku v blízkosti přírody je zdravé, to v každém případě, ale já místo haldy konvenční kosmetiky raději tu přírodnější a i nesrovnatelně míň produktů. Mému zdraví to zkrátka dělá dobře a je to ekologičtější.

      Vymazat
  25. Sakra Petro, mohla by už jsi konečně přiznat, že tě sponzoruje Lídl? Kdo se má na to dívat :-D Ironie samozřejmě, zkoušeli už jste tu zmrzlinu i s vlašskými ořechy? Je naprosto dokonalá, doporučuju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jo, kez by, haha, nakupujem tam furt, tak by se to vazne hodilo! Tak tu jsem nezkousela, jak vypada? Normalne v plastove krabicce? Ja mam orechy rada, ale ted mame cokoladovou a taky je uzasna.

      Vymazat
    2. Jo, Lidl já taky ráda, dokonce tam kupuju občas i něco na sebe, ale většinou to, co bych ráda, nemají v mé malé velikosti.

      Vymazat
    3. Tu zmrzku jak slečna myslí bude určitě Noblissima (tmavě modrá krabička) cca 60kč/1l...výborná je i ta čokoládová ale s těmi ořechy tak ta je fakt nejdokonalejší!! :)) MoCa

      Vymazat
    4. Ano přesně tu myslím, tmavé modrá krabička, stejný druh jako Petra ukazuje ve videu. Je opravdu výjimečná, a to ořechy jinak nemusím :)

      Vymazat
  26. Líčení Vám Petro nesluší,je out,já sama jsem typ jako vy a vypadám v bronzu příšerně.Přidává léta,no mě se ptají vždycky jestli nejsem nemocná.Paletky od E-style si objednám jen ty studené barvy.Už se těším objednám si můžu doporučit i 4 kombinaci stínů Heather,zkuste studené barvy od e-style,bude to lepší.Zdenka

    OdpovědětVymazat
  27. Krásne liceni..... Nedělš nhodou proměny? Hned bych se hlásila do řady... malovat umíš moc hezky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!