OOTD - elephant jumpsuit | overal se slony

by - 22 července

Krásný středeční večer vám všem,

asi jste si všimli, že letos jsem se zbláznila do několika letních trendů jako je potisk slonů, hippie styl nebo chevron potisk. Nemůžu si pomoci, ale letošní letní móda mě prostě neskutečně baví a zdá se mi, že všude mají samé krásné kousky, že člověk neví, co si vybrat dříve. A navíc, léto je ve své polovině, takže všude už můžete zboží sehnat ve slevách, dokonce i na eshopech, takže si lze trendy kousek pořídit opravdu za pár korun.
Já jsem pro tentokrát zvolila modrý overal s potiskem slonů, kombinace modré spolu s béžovou, bílou a červenou, je podle mne naprosto geniální a abych pravdu řekla, asi budu muset tento kousek pasovat na nejoblíbenější letošní overal. Nejenže vypadá zajímavě a můžete ho nosit jak s podpatky a drdolem, tak s plochými sandálky a nedbalým boho copem (tuhle kombinaci také provětrám), ale navíc je neskutečně pohodlný a hezky sedí.
Já jsem pro tentokrát doplnila look drdolem a nude líčením, které nosím nejraději právě, když mám své opálenější stádium. Když jsem bledá, mám pocit, že mi nude rtěnky tolik nesluší. Drdol je navíc v těchto vedrech snad ta nejpraktičtější věc, drží celý den a nepotíte se. I když  chápu, že ho v malých obměnách nosím téměř pořád a že už je to takové moje poznávací znamení a že vás to už může nudit, přesto na něj nedám dopustit ☺.
 
Dejte mi vědět, zda se vám dnešní look líbí a jaký je váš letošní nejoblíbenější overal, pokud je nosíte ♥.




overal - SheIn
sandálky - Baťa (momentálně je mají ve slevě, jsou moc pohodlné a kožené)
kabelka - H&M
náušnice - Takko
líčení - oči E style Perfect harmony palette natural, rty Loreal Color riche 630
tetování - ebay (golden tattoo, flash tattoo)







 

You May Also Like

27 komentářů

  1. Ahoj pěti můj nejoblíbenější overal je z guess letošní kolekce . Ale nechápu moc ze jsi prostě řekla že končich se spoluprácí a ani řekla jsi že neznamená že jsi nic neobjednas ale prostě většina ofitu je z číny a tak přece existuje i mnoho hezkých kousků co se dají sehnat v čr ne ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja to mam do obchodu daleko a moc casto se tam nedostanu a letos se mi nakonec toho tolik libilo, ze jsem si některé kousky stejne objednala :), ale z ciny je jen overal, boty i kabelka jsou normalne z obchodu. Ja to rada takhle kombinuji.

      Vymazat
  2. Kabelku a boty bych vyměnila, ale jinak hezký :-) Jako vždy ti to moooc sluší!!! Míša

    OdpovědětVymazat
  3. topánky sú úplne dokonalé !!! :) si nádherne opálená a overal ti veľmi pasuje :) ja overaly nenosím, nemám na to postavu ale po tých botičkách sa určite pozriem lebo sú fakt nádherné a viem si ich predstaviť k nejakým dlhým šatám alebo letným voľným nohaviciam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krasny outfit! Ja Ty outfity take miluju! Kde jsi sehnala ty botky?

    www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat
  5. Overálik je krásny, toto leto som si overaly strašne obľúbila, idem sa hneď po tomto pozrieť, musím ho mať, haha. ♥ a páči sa mii tvoje líčenie, si šikulka. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    OdpovědětVymazat
  6. Barevně vypadá overal moc pěkně a hodí se k němu i ta kedlubna na hlavě. Overaly se mi moc líbí, ale mám ženskou postavu, ne plochou chlapeckou, jako Peťa, takže mi nesedí.

    OdpovědětVymazat
  7. Super Peti! Moc ti to sluší. Botičky krásné, overal bomba, moc se mi líbí ten vzor. Bohužel na overal taky nemám postavu. Tobě sluší snad všechno! Petrushca

    OdpovědětVymazat
  8. Péťo, za jak dlouho zboží z Shein přijde? Chtěla bych si objednat šaty na svatbu kamarádce, ale nejsem si jistá, jestli stihnou přijít. Děkuji :) Katka

    OdpovědětVymazat
  9. Péti nádhera :) jen tu kabelku bych taky vyměnila.Podle mne by kabelka sedla k podzimnímu oblečení.

    OdpovědětVymazat
  10. Krásny outfit :3 Topánky sú úžasné :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Overaly jsou fajn, ale nehodí se ke každému typu postavy. Tobě sluší, jenom se mi tento vzor overalu moc nelíbí. Zaujaly mě sandály, vypadají moc pěkně. Co se obecně Tvých outfitů týče, věřím, že jsi pro spoustu lidí inspirací, mě osobně ale vadí ta přemíra oblečení z čínských e-shopů. Připadá mi to vše na jedno brdo, a přiznám se, že málokdy rozkliknu Tvůj outfitový post právě z toho důvodu. Podle mého názoru, jsou Tvé líčící tutorialy (aspoň pro mě) větším přínosem a inspirací.
    Měj se hezky,
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  12. Moc krásný outfit ... sloni jsou boží a ještě nosí štěstí :) ... jen tak mimochodem pro anonym, bych ráda řekla, že Péťa rozhodně plochou chlapeckou postavu nemá!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Péto mužu se zeptat jestli máš nějaké vychytávky na sklaldování šperku? Nebo je normálně skladuješ ve šperkovnici ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mě taky zajímalo. Mám mraky ozdob a už nevím, kam s nima.

      Vymazat
  14. Peťo tobě to zas překvapivě sluší:) Hezky zkombinované s tou hnědou:)
    Já se asi nedočkám ootd videa, že?:)))

    OdpovědětVymazat
  15. Outfit je krásný, ale pohled na chodidla v těch botách mi úplně rve srdce. Přijde mi, že tvar bot je hrozně nezdravý - prsty zmáčknuté do špičky a vybočený palec... Peti, nemáš strach, že ti takto tvarované boty ničí nohy? Já vím, že zdravotní sandály obvykle nejsou z hlediska stylu nic moc, ale za ty pozdější zdravotní komplikace to snad ani nestojí. Nechci rýpat, ale jen... no... byla by hrozná škoda, kdyby taková krásná ženská měla později problémy se zdeformovanými prsty. Evča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to nedá. I ošklivé ženské by to snad škoda nebyla? Jakože když se někdo nenarodí hezký, tak ať si má klidně hnusné bolavé nohy?

      Vymazat
    2. :-) Tak to jste me fakt pobavila. Skoda je samozrejme kazde nohy, ktera ma nejake potize. Akorat teda vetsina bloggerek jsou proste krasne zenske a nikdo jiny verejne sve outfity nejak neprezentuje, takze nemame moznost to takto komentovat. Mozna tak leda ukazky z ceskych ulic na Modnipeklo.cz, ale to se obvykle nese v pomerne negativnim duchu, coz teda rozhodne muj zamer nebyl. Pekny vecer, E.

      Vymazat
  16. Tento outfit je velice zajímavý. :) A nevím zda se mi overal líbí nebo ne. :))) Ale vím, že se mi líbí na tobě. :))) Líčení je také super.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  17. Peti, nádherná kabelka a líčení :) A to tetování vypadá jako nějaký řetízek, moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  18. Péťo krásné fotky jako vždy! Moc se mi líbí tvoje botky :)

    OdpovědětVymazat
  19. Oblecenie moj styl nie je, ale velmi sa mi paci jemne licenie, moc ti to slusi! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Outfit asi dobrý, ale hrozně mě tam štve ta kabelka.. Vypadá jako by byla prázdná a je taková neforemná a ještě jak ji držíš..

    OdpovědětVymazat
  21. Krásný overal. Mně se overaly na Tobě vždycky líbily, ale říkala jsem si (a mám pocit, že jsem Ti to někde i psala), že sama bych se v tom necítila. No, nedávno mě zaujal jeden kousek v Tescu, moc se mi líbily barvy a vzor, myslela jsem, že jsou to šaty. Ve zkušební kabince jsem zjistila, že je to overal. Moje první myšlenka byla "aha, tak to nic", ale fakt se mi to moc líbilo, tak jsem si řekla, za vyzkoušení nic nedám. A překvapilo mě, jak to vypadalo dobře a jak jsem se v tom výborně cítila. Krásný lehoučký materiál a overal mi fakt výborně padnul, schválil mi ho i manžel :-D tak jsem ho hned brala. A je to teď můj nejoblíbenější letní kousek, budu jich muset pořídit víc. Tento co máš na sobě Ty by se mi tedy líbil moc. :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!