OOTD - 50 Shades of Bae |Jak ze sportovního obyčejného outfitu vykouzlit chic look

by - 17 července

Krásný páteční večer vám všem,

sportovnější variantu dnešního outfitu jste měli možnost vidět ve včerejším vlogu a já jsem se rozhodla vám outfit ukázat ještě jednou, ale tentokráte trošku jinak. Třeba se vám malý upgrade bude hodit, když budete pospíchat z celodenního maratonu na podvečerní párty, večeři nebo posezení s kamarádkami, kde už nebudete chtít působit ležérně, ale spíše chic ☺.
Základ outfitu je tedy stejný jako včera, odrbané džíny a tričko s vtipným nápisem. Tenisky jsem ale vyměnila za podpatky (lodičky jsem si kupovala nedávno a jsem z té barvy úplně nadšená ♥) a k outfitu přidala výrazný náhrdelník a psaníčko místo sportovní kabelky. Myslím, že z každodenního ležérního oblečení se rázem stal zajímavý celek, se kterým určitě upoutáte a přitom stačí tak málo! Já doporučuji ladit k sobě barevně doplňky jako jsou například boty a rtěnka nebo třeba lak a lodičky či kabelka a náhrdelník ☺, působí to totiž na pohled moc hezky a neokoukaně. Já také v takových případech volím rtěnku výraznou, ale pokud se v ní necítíte, můžete  přes den zvolit nude odstín a až na večer nahodit něco zářivějšího ☺.
 
Jak se vám líbí dnešní proměna? ♥ Užijte si víkend, já na něj pro vás chystám další beauty video ☺.
 


lodičky - Botovo
džíny - HM
tričko - Aliexpress
náhrdelník - Lindex
kabelka - od Hanky ♥
rtěnka - Melt Stupid love
hodinky - Stilago















 

 
 

You May Also Like

43 komentářů

  1. Neonové lodičky jsem zrovna včera fotila na instagram :D Taky se jich nemůžu nabažit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Asi jsem trošku mimo, pardon, ale co to znamená BAE? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim, ze to je odkaz na tohle video https://www.youtube.com/watch?v=hN4E0w70M9M Proc jinak by melo byt tricko s napisem 'fifty shades of bae' vtipne jsem take nepochopila. Uvidime, treba Petra napise, co tim bylo mysleno...

      Vtip je v tom, ze nikdo nevi, kde se to slovo vzalo. Videla jsem ho pouzite misto 'my beau', ale take v mnoha jinych vyznamech.

      Vymazat
    2. Já jsem to taky nepochopila, ani po googlení..

      Vymazat
    3. Bae je baby, boo, sweetie.......;), parťák, láska, můj nejdražší atd

      Vymazat
    4. Ahaa, já totiž našla, že je to dánský výraz pro hovínko :D

      Vymazat
  3. Krásný outfit, krásná postava. V takových lodičkách bych zvládla ujít max 100 metrů. Ale když si je člověk vezme na večer, tak ani moc chodit nemusí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty lodičky jsou vážně bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj petra, pozdravujem ťa zo Slovenska. Tvoje outfity sú vždy dokonale A jedinečné. Ako je aj tento. Mohlo by byť viac takýchto ootd príspevkov. Napríklad by si mohla natočit aj outfits of the week. Alebo nás vziať na nakupovanie. ;) si krásna A rada sa na teba pozerám. Teším sa na ďalšie video!(dúfam že som ti mohla tykať, som O dosť mladšia od teba.) 😜 AHOJ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, tohle je zajímavé, že stačí změnit jen boty a přidat pár doplňku a outfit je hned jiný:)) Každopádně ti tohle NUDE líčení s výraznou rtěnkou hrozně sekne!

    http://styleinthewords.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Peti, tenhle outfit jsem už chválila na fb i vlogu. Je prostě super, super, super!!! Mladistvý a má šmrnc. Ať už s botaskama, lodičkama, teniskama nebo třeba žabkama. Paráda :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je super hezky to prokouklo. Ty lodicky jsou nadherne a neonova je fajn.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, skvělý nápad a přitom tak jednoduchý. Moc ti to na fotkách sluší. http://styleinthewords.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to slusi a nejradeji bych si neco takoveho oblekla take. Jen si uz nejsem jista, zda mohu vyrazit v takovych dzinach. Moc se mi libi.
    Lodicky jsou dokonalost sama.

    OdpovědětVymazat
  11. Miluju ohrnování džín a ještě k tomu "děravých"! V kombinaci s těma božíma lodičkama je to skvělé! A sladit rtěnku s botama mě ještě nenapadlo, děkuju za tip! :)

    http://styleinthewords.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  12. mně se víc líbí ta ležérní verze :) a ten náhrdelník bych nedávala, moc se k tomu nehodí mi připadá....
    jinak v tom vlogu ti to šíleně slušelo navíc v těch slunečních brýlích, fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  13. Super nápad. Navíc lodičky jsou naprosto dokonalé. Takovouhle barvičku já můžu :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  14. Hezjk. A která barva džínů je blíže skutečnosti? Ta u tenisek se mi nelíbí, ta u lodiček je luxusní, ale nejspíš retuší upravená a projasněná :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vpravo, to je rozdil mezi fotkou kompaktem a zrcadlovkou ;)

      Vymazat
  15. Tenhle outfit se mi hrozně líbil už v minulém vlogu s Mírou, super! :)

    OdpovědětVymazat
  16. 100 kilovou lady v tricku s napisem "Rebel" mijime bez povsimnuti, ale sexy holku v tricku "bea" je potreba poradne probrat a zdrbnout ?? Bea je proste novy slangovy slovo, ktery Petra vystihuje naprosto skvele. Znamena to "cool baby", kote, pusinka, ale i bitch (v dobrem) podle toho v jakem kontextu ho pouzijete... ale plati, ze nosit by ho mely jen holky, ktere ho nosit umi :) takze inspirace je tento outfit tak pro 5% zen v Cr...

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné, Peťko! Můžu se Tě zeptat na to prádlo? Sháním taky něco takového pod tílko s většími průramky. Zatím jsem nic takového nenašla. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je takový ten pruh látky, prodávají to myslím všude, já ho mám z New Yorkeru :)

      Vymazat
    2. Bandáž podprsenka.

      Vymazat
  18. BAE - Before Anyone Else
    Místo toho, aby vám někdo řekl: „My love comes BAE,“ (Moje láska je pro mě to nejdůležitější) řekne spíš: „My BAE and I are staying in tonight.“ (Můj nejdůležitější a já dnes budeme doma). Těžko se to vysvětluje, ale snad to chápete.

    OdpovědětVymazat
  19. Další moc hezký outfit! Všecko k sobě krásně ladí, jen já bych asi neměla takovou odvahu a vzala bych si černé lodičky a třeba dlouhou šňůru perel nebo více jemných dlouhých řetízků...
    Layla

    OdpovědětVymazat
  20. Líbí se mi spotovní i chic verze :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti, velmi pěkné líčení a outfit ať už ve sportovní nebo chic verzi je super:-) Ale mě nejvíc zaujal ten super účes, teď na léto je úplně suprový a já si ho bohužel nejsem schopná udělat tak pěkně jako ty, nešlo by v budoucnu udělat krátké video s návodem??? Díky, K. :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Opět skvělý a povedený outfit, líbí se mi ležérní i chic, ale přece jen ta druhá je o chlup lepší kombinace - lodičky jsou prostě krásné. Hrozně moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojky Peti, v jakém HM jsi kupovala ty džíny?? Byla jsem v HM na Zličíně a nenašla jsem je:( moc bych takové chtěla... jinak super letní outfit!! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Oba looky se povedly :)

    http://www.curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion Paris&Prague

    OdpovědětVymazat
  25. Líbí se mi, jak rtěnka ladí k botám! :) Zde je vidět, že v jednoduchosti je krása :) Možná bych outfit volila bez náhrdelníku, ale to je věc vkusu. Fotky skvělé!

    Janina

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peti, moc ti to sekne! Já tento styl miluju, ať už ležérní, nebo s lodičkama. Ty neonky jsou bomba! Petrushca

    OdpovědětVymazat
  27. Džíny v žádném případě nejsou sportovní móda. Může mi někdo říct, na jaký sport by džíny nosil? (když pominu rodeo)..

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, super jako vždy :) Mohu se zeptat odkud jsou ty tenisky ? díky

    OdpovědětVymazat
  29. Roztrhané kalhoty a chic? No to snad je ne?!

    OdpovědětVymazat
  30. A ve vlogu (kde máš tu sportovní verzi), máš jaky makeup prosím (resp. co všechno máš na pleti)? Tvoje tvář tam vypadá výborne (svěže a přirozeně). Nikde v popisku jsem nenašla (jen vlastně odstín rtěnky). Děkuji

    OdpovědětVymazat
  31. No to je nádhera Peťuš, si veľmi originálna :) viac sa mi páči outfit s lodičkami, ale to len preto, že som maniak do lodičiek :D a tieto sú naozaj prekrásne :) neskutočne Ti svedčia :) a zladené s rúžom- pecka ! mám hrozne rada, ked vie byť žena originálna a nevyzerá ako každá druhá na ulici :) oba outfity sú super- dávam všetkých 10 :D
    Maj sa krááásne a užííííívaj :)
    Ivka

    OdpovědětVymazat
  32. Je to pěkné, jen mi moc nepasuje ten náhrdelník k tomu tričku, respektice k tomu nápisu na tričku - víc by se mi tam hodil nějaký přívěšek na dlouhém řetízku například. Ale to je fakt jen detail :-)
    Jana

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!