Bronze Goddess makeup look | Nejlepší letní líčení - bronzová pleť a oči

by - 09 července

Krásné čtvrteční dopoledne,

dnes mám pro vás další tutorial. Tohle líčení očí perfektně podtrhne nejen vaše opálení, ale také modrou barvu duhovky. K vytvoření looku můžete samozřejmě použít jakoukoliv bronzovohnědou paletku či stíny a líčení můžete provést i v menší intenzitě a bez umělých řas pro běžné denní nošení ☺.

Mějte se dnes hezky! ♥

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

 
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
lak: Gabriella Salvete Gel enamel 02
 
použité produkty:
♥ Dermacol Satin base pearl
♥ Loreal Infaillible 220 Sable sand
♥ Benefit Erase paste light
♥ Astor Perfect stay powder 200 nude
♥ Milani Easybrow dark brown http://www.milanicosmetics.eu
♥ Rimmel Brow this way eyebrow gel
♥ Milani Baked bronzer golden
♥ Urban Decay Afterglow obssesed
♥ I ♥ makeup Godddess of love highlighter http://www.makeuprevolution.cz
♥ Sephora waterproof eyeliner Secret budouir
♥ E style Perfect harmony palette http://www.chriscosmetics.cz
♥ E styleSoft touch eyeshadow Bamboo
♥ E style Mono eyeshadow White coffee
♥ Milani Fierce foil eyeliner Brown foil
♥ Loreal False lash Superstar mascara
♥ řasy Ebay (Top lash)
♥ Essence lip liner In the nude
♥ Too Faced Melted lipstick Melted sugar
♥ štětce Real Techniques http://www.pinkpanda.cz s kódem LOVELYHAIR13 získáte 13% slevu na nákup
♥ štětce PetraLovelyHair
 

You May Also Like

12 komentářů

  1. Mám tu tužku od Sephory ve stejném odstínu jako ty a vůbec si s ní nevím rady. Asi je na mě moc tmavá, možná moc do žluta. Kupovala jsem si jí na vnitřní linku, ale vypadá to na mě hrozně, přijde mi, že není rovnoměrně nanesená, ale jako bych si tam napatlala korektor, vypadá to jako pěst na oko. Nemáš nějaký tip, co s ní? Jako báze pod stíny mi taky nevyhovuje :(.
    Jinak četla jsem na fb, co ti byli lidi schopný napsat ohledně opalování a pih. Je mi to líto, že tě takhle šikanují, podle mě polovina lidí neposlouchá, co říkáš a druhá polovina to napíše schválně, aby tě naštvala. Já jsem úplně bílá celoročně, pih mám taky požehnaně a občas se mi taky lidi v létě smějou, jak jsem bílá, ale já to mám ráda, je to součást mě a svoje pihy miluju.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné líčení, přesně podle mého gusta! A ty umělé řasy jsou super...občas bych je ráda zkusila, ale neumím s nimi pracovat. Možná nějaký tutoriál? A které z těch, co se dají běžně sehnat bys doporučila? Děkuji, Míša :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peťo. Líčení očí je moc pěkné, ale tyhle barvy mi moc nesluší, rtěnku bych osobně zvolila v jiném odstínu. Taky jsem četla tvoje vyjádření na FB. Podle mě to píšou závistivé holky, které ti chtějí záměrně těmi hnusnými komenty ublížit. Také jsem světlý typ, špatně se opaluju a mám spoustu pih. Nevím co je na tom špatného, jsme Středoevropanky a spousta z nás jsme opravdu světlé typy s pihami, nevím proč by tě měl za to někdo šikanovat a psát takové nesmysly. Nic si z takových lidí nedělej, jsou to chudáci kteří mají své sebevědomí tak nízké, že si ho potřebují nahonit shazováním ostatních. Člověk který ponižuje ostatní je sám nízký. Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jste moc sympatičtí a vždy mi zlepšíte náladu. A díky Tobě Peťo jsem se začala více zajímat o kosmetiku a líčení. PS: okolí si všimlo a chválí mne. Elena

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péti, osobně mám z tohoto líčení rozporuplné pocity, podle mě je podklad příliš tmavý, odstín rtěnky nešťastně zvolený a ty umělé řasy už jsou trochu moc. Na Tobě se mi nejvíc líbí jednoduché a fresh líčení jako jsi měla například ve videu s výraznou rtěnkou a barevnou linkou na víčkách. Omlouvám se, ale toto líčení bych zařadila do kategorie "I mistr tesař se někdy utne", nezlob se. Fandím Ti a těším se na další videa! Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, Petře nesedí moc tyhle barvy, ale zase je to dobrá inspirace pro teplé typy. Já to líčení určitě zkusím. Mám nazlátlou kůži a zelené oči, ale většina dobrých blogerek jsou spíš studené typy, tak jsem ráda za inspiraci takhle. H.

      Vymazat
  6. To je krááása! No možná si tu paletku také koupím, uvidím. :D Hodilo by se tohle líčení i pro hnědé oči, Péťo? :)

    Kája

    OdpovědětVymazat
  7. Dobré odpoledne, mám-li říct svůj dojem, kdybych Vás Petro neznala, tak bych Vám tady tipovala tak 45 let. Studené a jemnější barvy Vám sluší mnohem více. Jinak, pro Vaše krásné zuby bych vraždila. Pěkný víkend. Gábina

    OdpovědětVymazat
  8. Líčení jako samy oči o sobě jsou moc pěkné, ale vadí mi tam ty umělé řasy.. Používáš je při každém líčení, ale ty nejsou tak dramatické. Jsou pěkné, když se díváš přímo do kamery, ale když sklopíš řasy dolů, tak jde vidět jak jsou nepřirozené.. Tyhle nejsou ani trochu pěkné. Moc nechápu, že když chceš nosit takové kilometrové řasy, proč si nedáš "řasu na řasu" je to mnohem hezčí a přirozenější
    Jinak praktičnost nepraktičnost, myslím, že existují různé jiné druhy účesů než vypadat jak šílená"německá selka"

    OdpovědětVymazat
  9. Paletka E-style ma veľmi zaujala, farbičky sú krásne, i keď v zbierke by som podobné určite našla.
    Líčenie očí sa mi páči, mám chuť si ho hneď spraviť, ale v kombinácii s tou svetlučkou Meltedkou to vyzerá veľmi umelo. Možno, keby si tej farby použila menej a kombinovala ju s inou kontúrkou... Ale boho-štýl je to ukážkový ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!