20. vlog - výlet J. Hradec zámek, 15. poledník, sex shop, auto, koláč

by - 16 července

Krásný čtvrtek vám všem,

dnes si maličko oddychneme od kosmetiky a zkrášlování, mám pro vás totiž další vlog. Tentokráte vás s Mírou vezmeme na okružní procházku po J. Hradci a také se svezeme úzkokolejným vláčkem ♥. Je to perfektní trasa na letní výlet!

Užijte si dnešek a zítra se těšte na outfitpost.

 
Na sobě mám boty Diadora, džíny HM, tričko z Aliexspress a rtěnku Melt Stupid love.
 

You May Also Like

25 komentářů

  1. Míro, co ten kaštánek!!!! :D Ty jeden :D
    A ten sex-shop naproti kostela je fakt mazec :D To je jak Slunce, seno, Hradec :D
    Mimochodem, Peti, moc ti sluší ty brýle a celý outfit, jak filmová hvězda :))
    Po cestě vláčkem se mi moc stýská, jednu dobu sjem jezdila pravidelně a moc jsem si to užívala :))
    Moc pohodový video :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vlog mi připadá trapný jako skoro pokaždé, ale musím uznat, že v tomto videu vypadáš fantasticky. Neskutečně Ti to sluší, Petro. Účes, líčení i oblečení. Krása.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi čím dál krásnější :). Míra tradičně trapnej, ale je fajn, že řekl pár zajímavých info.
    Vlog super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou komenty, fakt... Ale musim rict, ze kdyz jsem si prestavila, jak si to s Mirou ctete a mate z toho srandu, zacala jsem se nahlas smat :D... Tak aspon k necemu jsou dobre :D. Hlavne to berte s nadhledem a tocte blogy dal, nejste trapny, jen spravne prdly, jen asi urcita sorta lidi, co se berou moc vazne, to nedokaze pochopit :). Katka.

      Vymazat
  4. Super vlog, moc vám to spolu sluší. V J. Hradci jsem byla minulé léto, akorát pršelo a zámek byl zavřený, což byla škoda. Ale úplně jsem při těch záběrech vzpomínala a říkala jsem si, že tam jsem byla :D Těším se na další video, úplně se s vámi odreaguji a skvěle se pobavím :)
    A chtěla bych se tě Peťo zeptat, jestli bys mi nemohla doporučit nějakou drogerkovou řasenku na citlivé oči? Mám astor, ale vždy mě z ní po několika hodinách štípou oči. Díky moc a užívejte léto :) Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mončo, moc děkujeme! Já nejraději z drogerie používám řasenky Maybelline, jsou skvělé!

      Vymazat
  5. Je mi vás dvou líto, snad ještě víc lidí okolo vás.
    Ps. Nezávidím.
    Ps2. Chci světový mír.
    A Jára Cimrman se otáčí ve svém nereálném hrobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty seš ale chudinka závistivá.

      Vymazat
    2. Nepřehánějte, není to s nima ještě tak hrozný!

      Vymazat
  6. Ahoj Péťo a Míro, v nějakém předchozím videu jste říkali, že byste rádi radu na nějaký dobrý výlet po jižních Čechách. Určitě se jeďte podívat do Třeboně. Je to hrozně krásné město s překrásným náměstím a parkem. V létě každý víkend to tam ve městě opravdu žije. A je zde nespočet restaurací s dobrým jídlem. :) A večerní procházka po hrázi rybníka Svět je nádherná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekujeme za tip, Trebon mame kousek, zrovna vcera jsme byli v Chlumu :).

      Vymazat
  7. Milá Péťo :)
    Tento vlog se mi líbil o něco víc, než ty předešlé, a to zejména proto, že byl opravdu odlišný a mně bližší. Nikdy jsem Jindřichův Hradec nenavštívila a budu to muset ještě letos napravit, protože je to opravdu krásné historické město. Líbilo se mi, že jste si s Mírou zahráli na průvodce a ukázali nám něco málo z města a jeho historie. Hradecký zámek je opravdu krásný, a to třetí nádvoří je opravdu nejkrásnější. Každou chvíli na webu narážím na jeho fotky. No a to, že je v Hradci poledník jsem vůbec netušila. :)
    Jinak k té věži, mám to úplně stejně. Nahoru vylezu, abych se podívala na krásný výhled a pak mám problémy sejít dolů (zvlášť když jsou ty schody s mezerami a vidíš pod sebe). Navíc si na ochozu vždycky připadám jak moucha CéCé. :D Pokud budeš někdy náhodou v Plzni, určitě navštiv katedrálu sv. Bartoloměje na náměstí Republiky a vyjdi na věž katedrály. :) Nádherný výhled (106 m vysoko).
    Dnešní vlog se mi moc líbil. Jako vždy vám to oběma moc slušelo. Z videa byla cítit pohodová atmosféra, a to se mi na vašich vlozích líbí. :)
    Držím palce, ať vám vyjde dovolená v Chorvatsku.
    Hezký den, Veronika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verco, moc ti dekuju za krasny komentar s tipy na vylet :)! Preji kraasne slunecne a pohodove leto :)!

      Vymazat
  8. Super vlog!!!
    Prohlídka Jindřichova Hradce mě vrátila do dětství a mladých let, protože jsme jezdili každé prázdniny do kempu Zvůle u Kunžaku a výlety do Jindřicháče byly za každou dovču několikrát. Takže jsem se ráda mrkla na náměstí i malebných uliček okolo centra města.
    Jinak jste oba jako vždy super, vy snad máte pořád dobrou náladu :) Péťo, chválím líčení, je nádherný. A outfit je super pohoda, takhle chodím v létě moc ráda oblečená.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc dekujeme a Kunzak take znam, jako mala jsem tam jezdila :).

      Vymazat
  9. Ahoj Péťo,

    video bylo zajímá a poučné. J.H. jsem už v minulosti navštívila a líbilo se mi tam, myslím, že jste to pěkně popsali a určitě se tam někdo podívá díky vašemu videu.
    Bohužel celé video mi rušil Míra, chápu, že se snaží být legrační, ale je to spíš trapné - koho zajímá, že mu chudáčkovi zaskočila kost a musel do nemocnice?! Když mluvíš ty, je to daleko lepší, smysluplnější a prostě super.
    Doufám, že vám vyjde dovolená u moře, chtěla jsem se zeptat do jakých vesniček rádi jezdíte? Případně, jestli mi můžeš něco doporučit. Máme zkušenost s Podgorou a Baškou Vodou. Více se nám líbilo v Podgoře, protože to tam bylo klidnější a hezčí :-)

    Jinak si užívej léto, sluníčko a měj se nádherně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekujeme, jsem rada, ze se vlog libil. My jezdime k Pule do Fazany, Valbandonu a na mys Kamenjak nejradeji, je to tam moc hezke a neni to od nas daleko :). Preji take krasne leto.

      Vymazat
  10. z vás obou tak srší pozitivní energie, že je fakt radost ty vaše běžné dny sledovat :) je vidět, že jste kromě manželů také skvělí kamarádi. až budeme mít někdy cestu do Jindřichova Hradce, určitě se na hrad a zámek podíváme, celé městečko vypadá krásně.

    OdpovědětVymazat
  11. Nechápu ty, kterým vaše vlogy připadají trapné - a když už - tak nechápu, proč na ně koukají... To jen tak na úvod. Já vás každopádně žeru! Jste fantastičtí a spolu naprosto úžasní - plus nepočítám tu energii, kterou mi prostřednictvím videí vždycky předáte! V Hradci jsem nikdy nebyla, mám to dost daleko, ale pokud budu mít někdy cestu nebo čas na výlet po "krásách Česka", určitě tam zavítám, ale požaduji vás dva jako průvodce :D
    Mimochodem, opět jsi ve videu úplně nádherně nalíčená, Peťo. Nemůžu si pomoct, ale toto "nude" líčení s výraznou rtěnkou se mi na tobě líbí nejvíc! :) Jste prostě skvělý a já se těším na vaše další společná (a nejen společná - samozřejmě) videa :)

    PS: Ach, zase jsi mi připoměla hru The Sims2 :D Po dokoukání videa jsem měla strašnou chut si ji zahrát... protože ta písnička... (od 11:46) :D :D :D Úplně sem se viděla, jak stavím nějaký domeček :D

    Niky

    OdpovědětVymazat
  12. Suprové! Je hlavně zajímavé, jak se na některých místech ČR totálně zastavil čas! A to jsem myslela, že jen Praha vypadá jak v 80. letech a ono je to na některých místech ještě horší :-))))

    OdpovědětVymazat
  13. Péťo, Míro, krásný a vtipný vlog! Pobavil mě Míra - kaštánek a tanec na pódiu :-D :-D Komu se vaše videa nelíbí, tak ať na ně nekouká nebo si nechá své přiblblé názory pro sebe.... Mějte se fajn a držím vám oběma palce, ať vyjde Chorvatsko a užijete si zaslouženou dovču.

    OdpovědětVymazat
  14. Je vidět, že jste spolu rádi a moc Vám to spolu sluší. Z věže je fakt hezký pohled na Jindřichův Hradec. EŠ

    OdpovědětVymazat
  15. Jak já mám Vaše vlogy ráda. :)

    Kája

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, to, že se váš kanál jmenuje "chlupy" je sranda nebo omyl?:D "vlasy" v aj totiž nemají množné číslo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To neni omyl a ani to neni chlupy, jmenuje se The Lovelyhairs, je to trochu recese jako treba The Kardashians nebo The Beckhams, ty taky ani nebudes prekladat jako kyvajici sunky, ze ;).

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!