25. vlog - #thelovelyhairsontrip #PLHziajatrip 3. den (Sopoty, Gdaňsk)

by - 16 srpna

Krásný nedělní večer vám všem,

tento týden jsem vám slíbila dva vlogy a tak po menších technických trablích, několikanásobném uploadu díky bouřkám se snad konečně zadařilo a já vám přináším náš poslední den v Polsku. Celý výlet jsme si užili na maximum a vy se v příštím týdnu těšte ještě na rozhovor s panem Ziajou na hlavním kanále a hlavně na tu slibovanou soutěž ♥.
 

Točíme na Olympus PEN EP-L7



eshopy:
 
outfity: Sopoty vše z HM, šaty a náhrdelník večer také z HM, kabelka F&F, sandálky Deichmann
 

You May Also Like

7 komentářů

  1. Moc pěkný makeup ve videu :).. a téééda, ta výška na tom kole.. fíha! No, to by mě stálo hodně přemlouvání, ale věřím, že bych nakonec neodolala vidět to takhle z výšky. Nádherný výhled. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj pěti když budeš tocit closet tour a update my make up colection

    OdpovědětVymazat
  3. Vse nejlepsi k dnesnimu svatku! Hodne spokojenosti. Lucie

    OdpovědětVymazat
  4. To je škoda, že nemáš ráda jantar, já zase všechny možný kameny miluju, je v nich energie, a vždycky jsem si z cest nějaký na památku přivezla, a moc ráda je nosím. Je vidět, že sis to užila, moc ti to přeji a zároveň ti přeji hodně dalších úspěchů. Moc si je zasloužíš, jsi úžasná. No, a na to kolo, nevím, jestli by mě někdo dokopal. Hezký, i když uplakaný den Peťulko.

    OdpovědětVymazat
  5. užasné.. tééda ty se máš :D
    terina98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péti, super vlog :-)! Shodou okolností letím do Gdansk tento pátek, tak už se moc těším :-). Úplně jsi mě navnadila:-).

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý vlog;) Já jsem byla na tom kole v Londýně a bylo to super;) Museli jste se mít skvěle, vypadalo to tam krásně, jak obchody tak i město.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!